|
|
#1231 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
jest skromna i elegancka zarazem, to chyba model White One tak?
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Meana1 dla mnie rowniez 2 lepiej sie podoba ale to juz rzecz gustu
|
|
|
|
#1233 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż myślę, że w bieli nie będzie miała tego uroku..a 2 jest wg mnie superaśna a propos "starej " z ms mody.... wydaje mi się że jest to matka właściciela... bo jak ostatnio byłam się pytac o coś to szanowna pani przedstawiła mi że oto ten Pan to szef... a on do niej później w rozmowie "mamo, ale..." hmmm więc chyba rozumiem dlaczego te młode tak cicho siedzą i czemu tej "starej" nie wykopią stamtąd.... dziewczynki ja Wam się podobają??bo przypadkiem na nie wpadłam i tak myślę o nich... http://moda.allegro.pl/item932386704...m.html#gallery Edytowane przez kasia2629 Czas edycji: 2010-03-03 o 21:38 |
|
|
|
|
#1234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bylam na slowackiego. Umowilam sie z kolezanka pod salonem w sobote o 10-tej, zeby tloku nie bylo. Bylam doslownie z 5 minut wczesniej, a ze bylo strasznie zimno, to pomyslalam, ze jak bedzie otwarte, to poczekam w srodku. Otwarte bylo, ale pani (taka bardzo szczupla), powiedziala, ze jeszcze nie moge wejsc To byl poczatek Pozniej jak przymierzalam suknie z nia i chcialam przymierzyc jeszcze raz jedna, to stwierdzila, ze ona musi isc do innej klientki i ze przysle kolezanke! A ja to niby kim bylam? Na szczescie ta kolezanka byla milsza ![]() Dodam, ze w Paryzance tez bylam w sobote przed otwarciem i spokojnie moglam ogladac sukienki
|
|
|
|
|
#1235 |
|
Raczkowanie
|
Emir1994 co do zdjęć Pawła Wójcika to te które są na stronie pochodzą sprzed 2-3 lat, więc od tego czasu na pewno sporo się zmieniło, zadałam pytanie nt. jego prac bo miałam nadzieję, że ktoś z forum miał okazję obejrzeć jego aktualne zdjęcia
nie uważam, żeby jego prace bardzo odbiegały od prac wspomnianych tu fotografów, może różnią się m.in. tym, że nie stosuje on aż tyle Photoshopa co poniektórzy ![]() Niedawno oglądałam zdjęcia ze ślubu koleżanki, fotografował jeden ze wspominanych tu często fotografów i troszkę zachciało mi się śmiać, bo wprawdzie zdjęcia śliczne ale makijaż koleżanki na żywo był zupełnie inny, m.in. szminkę miała w kolorze różowym a na zdjęciach była czerwona ![]() więc to też zależy od opinii każdej/każdego z nas, niektórzy chcą mieć faktyczny reportaż z tego ważnego dnia a niektórzy mocno ukoloryzowaną rzeczywistość, ja wolę real ![]() aha - rozumiem że link który jest przy Twoim profilu to Twoje zdjęcia? Wybacz szczerość ale wg mnie zdjęcia Wójcika są o wiele lepsze, bądź co bądź nie zasłużył na miano wg Ciebie niższej ligi ale to oczywiście jest moja opinia
http://s2.suwaczek.com/20100724570214.png ....już żona... http://s3.suwaczek.com/200111242438.png http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100724620113.html Edytowane przez kleome84 Czas edycji: 2010-03-03 o 23:09 |
|
|
|
#1236 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Raczkowanie
|
Oj ciężki jakiś okres w życiu przeżywam. Niby wszystko do ślubu gotowe: - kamerzysta M. Piętak
- fotograf P. Jakubczyk - zespół Piotr Borowiecki (i to jest chyba błąd bo nigdzie nie można ich posłuchać )- sala Panorama w Chmielniku Termin ślubu 22 maja i ogromny problem - brak sukni!!! Czekałam dwa miesiące na sukienkę od ciotki ze Stanów, wczoraj ją dostałam i się popłakałam jak ją zobaczyłam - całkiem inna niż na zdjęciu, po prostu tak brzydka że jak mój TŻ zobaczył mnie w niej to powiedział że odwoła ślub jak ją założę więc szybko czegoś potrzebuje, latałam po CK i tylko w Paryżance kobitka mi powiedziała że zdążą zamówić. cena kiecki 2.800 i wydaje mi się że trochę duzo i już zgłupiałam do reszty. A oto ona |
|
|
|
#1239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Klasycznej obrączki z żółtego złota nie kupię bo na razie po prostu nie gustuje w takowym. Natomiast cała z białego wyglądała by jak srebrna. A cena? 1400 zł wydaje wam się dużą czy małą kwotą?? Nie wiem jakie ceny są w Kielcach.
Edytowane przez agulack Czas edycji: 2010-03-03 o 22:07 |
|
|
|
|
#1240 |
|
Raczkowanie
|
ewelkafly, suknia jest boska
|
|
|
|
#1241 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uuuu współczuję takiego zaskoczenia tuż przed ślubem... sukienka którą wstawiłaś bardzo ładna... a jeśli dobrze się w niej czujesz i tak samo wyglądasz to zamawiaj i miej to z głowy... tym bardziej że tylko oni zdążą z zamówieniem... jeśli chodzi o sale w kwietniu będę tam na weselu także jak coś to sie przypomnij podzielę się wrażeniami
Edytowane przez kasia2629 Czas edycji: 2010-03-03 o 22:05 |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale zapytaj się w Paryżance czy by Ci nie mogła sprzedać tego modelu co jest w salonie, byłoby ok 400 zł taniej. A swoją drogą musisz mieć super figurę skoro decydujesz się na taki model. Edytowane przez Meana1 Czas edycji: 2010-03-03 o 22:07 |
|
|
|
|
#1243 |
|
Zadomowienie
|
ewelkafly ta suknia śliczna
a cena mała nie jest, ale też nie kosmiczna a Tobie zależy na czasie...---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Meana1 obie suknie mają to coś, choć wg. mnie 1 powinna mieć ciut inna koronkę-taką na skos mniej by wyglądało jak fartuszek. suknia 2 śliczna, taka urokliwa i elegancka, mojemu Tż bardzo się podobała-męska opinia
|
|
|
|
#1244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ewelkafly Jeśli można spytac to skąd ten zespół Piotr Borowiecki?? Sala "Panorama" super. Wielokrotnie tam śpiewałam i nie było żadnych problemów. Co do sukienki to rzeczywiście spora kwota ale jeśli Ty się w niej dobrze czujesz to czemu nie...??? Czasu już niewiele, więc jeśli nic innego do tej pory Ci się nie spodobało to chyba nie masz za bardzo wyjścia ...
|
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
świeże zdjęcia też pewnie są, ale większość pochodzi sprzed 2-3 lat jak to sam pan Wójcik nam powiedział
|
#1247 |
|
Raczkowanie
|
więc szybko czegoś potrzebuje, latałam po CK i tylko w Paryżance kobitka mi powiedziała że zdążą zamówić. cena kiecki 2.800 i wydaje mi się że trochę duzo i już zgłupiałam do reszty. A oto ona
ja na tą suknię zdecydowałam się już w grudniu, teraz czekam na pierwszą przymiarkę ![]() ewentual nie możesz zapytać o jakiś upust od ceny, warto próbować Edytowane przez lammpeczka Czas edycji: 2010-03-03 o 23:24 |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś posty kleome mi kryptoreklamą pachną ale każdy może sobie własną opinię wyrobić. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-03-03 o 23:30 |
|
|
|
|
#1249 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A my wtedy planowaliśmy na ok. 80.Powiem Ci, że z tą suknią kurcze współczuję Ci. Ta suknie, którą pokazałaś jest bardzo ładna. Cena troszkę duża, ale ja bym brała Cytat:
|
|||
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
ewelkafly-współczuję sytuacji z suknią
Meana-obie suknie są śliczne. Pierwsza jest b. oryginalna, druga jest znowu b. popularna. Wybierz tę w której lepiej się czujesz agulack-ja też uważam, że cena za dwukolorowe obrączki jest przystępna. Ale dziewczyny mają rację..zastanów się na czymś bardziej klasycznym, bo to w końcu ma być na całe życie(Tzn. ja tak uznaję, że obrączkę powinno mieć się jedną, ślubną, założoną podczas ślubu,no chyba, że któreś z nas zgubi, ale to na bank z nas dwojga byłby Tż to ![]()
|
|
#1251 |
|
Rozeznanie
|
agulack mi osobiście jakiś czas temu straaaasznie podobały się te obrączki tylko też się właśnie zaczęłam zastanawiać co będzie za parę lat i doszłam do wniosku że chyba jednak kupimy cale z żółtego złota
Co może mi się jeszcze milion razy zmienić oczywiście A cena nie jest moim zdaniem wygórowana![]() Meana1 mi osobiście bardziej ta druga się podoba chociaż tak jak już frogutka napisała jakby ta koronka w pierwszej sukieneczce jakoś po skosie była w asymetrii to wyglądała by chyba lepiej![]() ewelkafly no cena za suknie nie jest mała ale jeśli masz na to i faktycznie dobrze się czujesz w sukience to ja na Twoim miejscu bym ją kupiła A tak czasem przed weselem się robi tyle zawirowań a później i tak wszystko wychodzi super
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym wolała buty z opięciem na kostce ale same z siebie to buty fajne
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-04 o 08:24 |
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
ewelkafly przykro że taka sytuacja Cię spotkała z sukienką, ale tą której zdjęcia zamieściłaś jest piękna, jeśli masz tylko taką figurę to pozazdrościć i na pewno będziesz w niej wyglądać zjawiskowo
. Cena jak to cena w Paryżance, ale któraś z dziewczyn dobrze radziła u nich jeśli się kupi suknie od razu z salonu to można z jakieś 400 -500 zł zaoszczędzić. Czasu masz niewiele, więc ja na twoim miejscu bym się zdecydowała.Meana obydwiesuknie są ok, ale ze względu na kolor i ciekawy(inny, nietuzinkowy) fason wybrałabym raczej pierwszą. Tą drugą (fason) widziałam już tyle razy i niczym szczególnym się nie wyróżnia. kasia2629 butki satynowe mogą być, ale ja na wesele nie zdecydowałabym się na taki obcas (mimo że lubię szpilki). agulack co do obrączek ciężko mi doradzić bo my raczej będziemy mieli z białego złota i z diamentami. Nie jestem zwolenniczką że obrączka ma być klasyczna raczej lubię zwariowane pomysły i nie każdy musi wiedzieć że to co mam na palcu jest obrączką. Bo to świadomość i uczucia są dla mnie ważne, a nie to że ktoś spojrzy na moją dłoń i stwierdzi że jestem mężatką Ale to wszystko to rzecz gustu.
|
#1254 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiecie może gdzie kupić ładne koperty tylko w takim niestandardowym rozmiarze? zaproszenia będą po złożeniu na wysokość 1/3 strony A4 (ok 10cm) a na szerokość ok 13cm i takie standardowe koperty są trochę za duże ![]() albo może da się gdzieś kupić taki ładny cienki papier i zrobiłabym sama te koperty tylko podpowiedzcie gdzie bo nie mam kiedy pochodzić po sklepach ![]() ewelkafly a może idź jeszcze na Kościuszki do Anny albo na Sienkiewicza salon Rosalie (jest na odcinku od Paderewskiego w stronę PKP po lewej stronie na piętrze) tam mają też suknie swojego projektu lub mogą Ci uszyć taką jaką będziesz Ty chciała i w przystępniejszej cenie jeśli ta jest dla Ciebie za droga. ja szyję w Annie i myślę, ze znają się tam na tym
Edytowane przez Ifcia513 Czas edycji: 2010-03-04 o 09:28 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#1258 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przekonałyście mnie że jednak ładna ta sukienka więc jutro po pracy biegnę ją zamówić
z figurą problemów nie mam więc wyglądam w niej dobrze. madziastantyk Borowiecki jest z Pierzchnicy (może słyszałaś bo to te "nasze" okolice-jeśli dobrze pamiętam to z okolic Buska jesteś) Łowczyni przepraszam że długo się nie odzywałam i nie umawiałam na oczyszczanko ale miałam problemy w pracy. Jak załatwię sprawę z sukienką to się odezwę. kasia2629 na pewno się przypomnę, ciekawa jestem jaki kolor ścian teraz mają bo babka często robi malowanie więc mogę być zaskoczona zmianą ![]() Tymczasem uciekam do pracy - do pyskatych wrednych uczniów
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.

Pierwsza idealnie na mnie leży, ale jak oglądam jej zdjęcia teraz to mam wątpliwości czy ten "fartuszek" mi się podoba. A druga mi się podoba bardzo, ale ja mam figure gruszki i boję się że biodra będą za bardzo widoczne. Co prawda zamierzam załozyc do niej halkę żeby ładnie się rozkładała i idę ją jeszcze raz przymierzyć bo mierzyłam ją z halką w listopadzie i już nie pamiętam jak w niej wyglądam.
jest skromna i elegancka zarazem, to chyba model White One tak?

chociaż myślę, że w bieli nie będzie miała tego uroku..a 2 jest wg mnie superaśna
To byl poczatek 

)
a cena mała nie jest, ale też nie kosmiczna a Tobie zależy na czasie...

wrednych uczniów