Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 12:29   #2011
Finlora
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
To dużo zdrowia, teraz dla Ciebie
U mnie też w nocy przysypało, na szczęście już się topi pomału, ale zimno strasznie jest
Dzięki
Już mnie zaczyna głowa od tego kataru boleć i taka jakaś ociężała się czuję
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 12:41   #2012
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Dzięki
Mnie dzisiaj rozbolała jak juz sie do szkoły zbierałam Ale dobrze ze nie poszłam, bo u mnie zimno strasznie a zanim bym dotarła to by mnie przewiało na wylot pewnie
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 13:00   #2013
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie dzisiaj rozbolała jak juz sie do szkoły zbierałam Ale dobrze ze nie poszłam, bo u mnie zimno strasznie a zanim bym dotarła to by mnie przewiało na wylot pewnie
Czyli dzisiaj znowu luz?
Ja już mam dosyć tego sprzątania (chociaż dzisiaj głownie na necie siedzę ), oprócz tych 2 dni w zeszłym tygodniu to nigdzie nie byłam, w żadnym sklepie z ciuchami, no nic kompletnie Myślałam, żeby dzisiaj się przejść ale nie chce mi się z laptopem łazić, nie dość, że ciężki to jednak trochę mam stracha tak z nim łazić

O kurde, śnieg pada!
Dziewczyny! To przez Was!

Edit. No ładnie, nie dość, że pada to jeszcze niezła zawierucha się zrobiła

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-03 o 13:35
Stary 2010-03-03, 16:52   #2014
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Xandria, nie Xandria, ale wczoraj w mieście w uszy mi nawiało {mimo czapki}, nogi zmarzły i w głowę grad przywalił.
Zauważyłam jednak pierwszą oznakę wiosny : w moim ogródku zakwitły bazie.
Łooo, wspólczuję przygód pogodowych
A bazie - wszak już marzec
Oby to były ostatnie podrygi zimy

Cytat:
Poczekaj - uśmiechniemy się szeroko do Asi ! Ja się na ten wizażowy wspólnozakupowy nie piszę. Zbyt skomplikowane i czasochłonne. Trzeba "być" na bieżąco i polować na pasujące zamówienia. Nie mam na to zbytnio czasu - TV wzywa !
Do mnie można, chociaż zbiorowych zamówień też nie bardzo czaję, więc będę się w tej sprawie radzić Mirelki, co by pomogła trochę, bo nie ogarniam

Cytat:
Podpatrzyłam u kosmetyczki : makijażowała klientkę sypkimi cieniami; policzki przykryła papierkami, które aż pod dolne rzęsy zachodziły i kończyły się na żuchwie. Nie próbowałam.

Czy do tych sypkich cieniu używacie skośnych czy prostych pędzelków ? Do cieni prasowanych używam skośnych.
Nie wiem jak Wy to robicie, że te mineralne cienie tak długo u Was są widoczne. Wczoraj nałożyłam cienie na bazę { a co, ja też chciałam być piękna } i po około dwóch godzinach już gdzieś zniknęły. Nie zwałkowały się, tylko po prostu - zniknęły.

Ja przykrywałam policzki, jak próbowałam nakładać cienie brokatowe z Sephory, ale i tak zawsze się umazałam
Podobnie miałam z cieniami prasowanymi Sensique.
W końcu doszłam do wniosku, że po malowaniu trza mi demakijaż mały robić pod oczami, inaczej nie da rady.

A teraz, z tymi ebayowskim cieniami, o dziwo, nic mi nie spada
Nabieram trochę, tak jakby jednym płaskim bokiem pędzla, najlepiej z zakrętki, lekko otrzepuję i "tapuję" powieki, tj. tak przykładam punktowo, jak stempelkiem i dopiero potem trochę rozcieram.
A pędzel mam zwykły, szeroki na jakiś centymetr z Rossmanna, firmy For Your Beauty czy coś takiego, w Naturach chyba też je mają.

Mam nadzieję, że dekoder szybko zreperują
Cytat:
[I][COLOR=Purple]
Hmm, trzeba spróbować, tylko nie wiem jak te papierki (ewentualnie chusteczki higieniczne) miałyby się trzymać mojej twarzy podczas malowania
Na ślinę [serio mówię].

Cytat:
Dostałam jakiegoś okropnego kataru i doprowadza mnie to do szału Jeszcze tego brakowało, żebym na końcowce urlopu złapała jakieś choróbsko i potem chora do pracy poszła - bo nie sądzę, żeby z radością patrzyli na jakieś zwolnienie
kuruj się zatem ostro

Cytat:
O kurde, śnieg pada!

A u mnie ciągle słoneczko , jak wyszłam na spacer to na niebie żadnej chmurki nie było
Ale pewnie i do mnie niedługo dotrze szkudna zima

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 17:57   #2015
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć !

Izuniu, przyjeżdżaj ! To nie piekło, to - jedynie - Oostzee !

Xandria, nie Xandria, ale wczoraj w mieście w uszy mi nawiało {mimo czapki}, nogi zmarzły i w głowę grad przywalił.

Moim zdaniem - nie. Najwięcej pralka i {u mnie} suszarka.

Poczekaj - uśmiechniemy się szeroko do Asi ! Ja się na ten wizażowy wspólnozakupowy nie piszę. Zbyt skomplikowane i czasochłonne. Trzeba "być" na bieżąco i polować na pasujące zamówienia. Nie mam na to zbytnio czasu - TV wzywa !

Od samego czytania już mnie głowa boli ...

Podpatrzyłam u kosmetyczki : makijażowała klientkę sypkimi cieniami; policzki przykryła papierkami, które aż pod dolne rzęsy zachodziły i kończyły się na żuchwie. Nie próbowałam.

No to teraz "nasza" minerało-holiczka hula hopy we wszystkich dostępnych kolorach będzie kupować .

Śnieg ponownie przysypał pola, łąki i ... drogi. Miałam nadzieję, że dzisiaj poleniuchuję, a tu d..a blada. Wczoraj wieczorem padł mi dekoder od polskiej telewizji i muszę do naprawy zawieść. Tzn. mam nadzieję, że to dekoder, a nie antena. W taką pogodę nikt przecież na dach nie wlezie. Znowu mnie rajza czeka.

Czy do tych sypkich cieniu używacie skośnych czy prostych pędzelków ? Do cieni prasowanych używam skośnych.
Nie wiem jak Wy to robicie, że te mineralne cienie tak długo u Was są widoczne. Wczoraj nałożyłam cienie na bazę { a co, ja też chciałam być piękna } i po około dwóch godzinach już gdzieś zniknęły. Nie zwałkowały się, tylko po prostu - zniknęły.

bazie
ja tam nic trudnego w tym zakupowym nie widzę
organizowanych zamówien od groma, a jakby się chciało od jakiejs konkretnej organizatorki to można pomolestować na PW
pisze co chce kolorem organizatorki, przelewam kasę, podaje adres i dostaję do domu

buuu u mnie tez dzis tak sypało, ze jak bałwanek wyglądałam
a ja jeszcze adidasy, pełen luz wiosna

a pędzelki to jakie się chce, co kto lubi
najlepiej i skosne i nie
ja akurat skosnego nie mam

moze to zla baza?
Cytat:
No w sumie tak, myślałam ze to 30g to jakoś mało

Nie wiem czy tak trzeba polować, organizatorek jest sporo, mają w sumie po kilka zamówien naraz, bo co jedno zostanie zamknięte, to nowe otwierają Ja zobaczyłam pierwsze lepsze i akurat były 4 ostatnie miejsca Jakby co to chętnie pomoge
30g to raczej dużo

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Łooo, wspólczuję przygód pogodowych
A bazie - wszak już marzec
Oby to były ostatnie podrygi zimy

Do mnie można, chociaż zbiorowych zamówień też nie bardzo czaję, więc będę się w tej sprawie radzić Mirelki, co by pomogła trochę, bo nie ogarniam

Ja przykrywałam policzki, jak próbowałam nakładać cienie brokatowe z Sephory, ale i tak zawsze się umazałam
Podobnie miałam z cieniami prasowanymi Sensique.
W końcu doszłam do wniosku, że po malowaniu trza mi demakijaż mały robić pod oczami, inaczej nie da rady.

A teraz, z tymi ebayowskim cieniami, o dziwo, nic mi nie spada
Nabieram trochę, tak jakby jednym płaskim bokiem pędzla, najlepiej z zakrętki, lekko otrzepuję i "tapuję" powieki, tj. tak przykładam punktowo, jak stempelkiem i dopiero potem trochę rozcieram.
A pędzel mam zwykły, szeroki na jakiś centymetr z Rossmanna, firmy For Your Beauty czy coś takiego, w Naturach chyba też je mają.

Na ślinę [serio mówię].

kuruj się zatem ostro

A u mnie ciągle słoneczko , jak wyszłam na spacer to na niebie żadnej chmurki nie było
Ale pewnie i do mnie niedługo dotrze szkudna zima
ja w zamówieniach nie pomogę nie radzę sobie z zamówienia nie z Polski
ja tylko przelewam kasę do wizażanek i dstaję do domu

przyszła nasza paczka
champagne się troszeczkę wysypało, choć zaklejone
tak, ze pędzlaki troszkę w proszku są
i organizatorka zapomniała o moim pudrze bambusowym ale i tak czuję, ze by mi nie pasował

wyślę jutro, ale dojdzie do was pewnie w poniedziałek, bo nie dam rady do 15 nadac, bo w szkole będę

w ogóle mam dosc, dopiero wróciłam do domu, tata coś robił i wszystko mam w kurzu, nie zasnę w tym pokoju bez posprzątania
pedantką jestem i mój bałagan musi miec w sobie jakis ład

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-03 o 18:00
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 18:05   #2016
linka2007
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki
A na katar to polecam żel Xylogel i maść borną z mentolem, stosować razem
Supcio

Xylogel ułatwia wydmuchiwanie nosa, a maść borna daje uczucie świeżożci, bo jest z mentolem i się o wiele łatwiej oddycha
A kosztuje grosze
Stary 2010-03-03, 18:26   #2017
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
bazie
organizowanych zamówien od groma, a jakby się chciało od jakiejs konkretnej organizatorki to można pomolestować na PW
pisze co chce kolorem organizatorki, przelewam kasę, podaje adres i dostaję do domu

przyszła nasza paczka
i organizatorka zapomniała o moim pudrze bambusowym ale i tak czuję, ze by mi nie pasował

wyślę jutro, ale dojdzie do was pewnie w poniedziałek, bo nie dam rady do 15 nadac, bo w szkole będę
Tzn. chodziło mi o to abyś wytłumaczyła w razie czego, skąd się biorą te jakieś przeliczniki, pisałaś też, że sample nie doliczają się do rachunku czy coś takiego - czy to oznacza, że nie ma na nie zniżki /nie wliczają sie ilościowo do tych 12 przedmiotów?

A ten bambusek to też z EDM?

A, i wysłałam dzisiaj Twoje cienie i komplecik biżu

Stary 2010-03-03, 18:42   #2018
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli dzisiaj znowu luz?
Ja już mam dosyć tego sprzątania (chociaż dzisiaj głownie na necie siedzę ), oprócz tych 2 dni w zeszłym tygodniu to nigdzie nie byłam, w żadnym sklepie z ciuchami, no nic kompletnie Myślałam, żeby dzisiaj się przejść ale nie chce mi się z laptopem łazić, nie dość, że ciężki to jednak trochę mam stracha tak z nim łazić

O kurde, śnieg pada!

No luz, tylko ze i tak strasznie dużo przespałam Jutro też nie ide

Cytat:
bazie

buuu u mnie tez dzis tak sypało, ze jak bałwanek wyglądałam
a ja jeszcze adidasy, pełen luz wiosna

a pędzelki to jakie się chce, co kto lubi
najlepiej i skosne i nie
ja akurat skosnego nie mam

moze to zla baza?
30g to raczej dużo

przyszła nasza paczka

w ogóle mam dosc, dopiero wróciłam do domu, tata coś robił i wszystko mam w kurzu, nie zasnę w tym pokoju bez posprzątania
pedantką jestem i mój bałagan musi miec w sobie jakis ład
Już się nie moge doczekać
Co do bambusa to jakbyś chciała jednak przetestować to moja propozycja jest nadal aktualna

Cytat:
Tzn. chodziło mi o to abyś wytłumaczyła w razie czego, skąd się biorą te jakieś przeliczniki, pisałaś też, że sample nie doliczają się do rachunku czy coś takiego - czy to oznacza, że nie ma na nie zniżki /nie wliczają sie ilościowo do tych 12 przedmiotów?

Bambus - puder bambusowy jest z biochemi urody
Stary 2010-03-03, 19:47   #2019
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

sample zamawia się w osobnym zamówieniu i nie wiem czemu ale dziewczyny zawsze na wspólnych wykorzystuje 50$ przy samplach, nie wiem czy tak trzeba i na nie nie ma zniżki
nie wiem jak to dokładnie z tym przelicznikiem, na wspólnych jest tak, ze 1$ razem z wysyłką kosztuje 3.70-3.80 zalezy od kursu dolara

12 produktów ze zniżką to wszystko oprócz rzeczy po 2.5$ i zestawów collections

dlatego samemu ciężko uzbierać

bambusa nie ma w EDM

ale faajnie dzięki

Cytat:

Już się nie moge doczekać
Co do bambusa to jakbyś chciała jednak przetestować to moja propozycja jest nadal aktualna

Bambus - puder bambusowy jest z biochemi urody
teraz zła wiadomość
myslałam, ze tylko champagne się wysypał, usypało się ze wszystkiego oprócz jednego mojego różu
najbardziej poszło z soft bronzera i korktora
i opakowania się wybrudziły
nie wiem jakim cudem, bo folie nienaruszone
ja sama dzieliłam ściągając to plastikowe, więc przy foliach nie majstrowałam i nie czysciłam wam pudełeczek zeby na mokro znowu folia nie odeszła
zakręciłam jeszcze to plastikwoe na to i mam nadzieję, ze w drodze do was się znowu nie powysypuje...

najbardziej brudny jest bronzer kóry z pudełkiem leci do Karoliny...

mi się 1 raz coś takiego zdazyło...
choć czytałam o tym wczesniej, ze niewiadomo którędy to się usypuje...
w ilości większych strat nie ma, chodzi o sam fakt, ze powinno dotrzec w nienatuszonym stanie

także nie bijcie
Stary 2010-03-03, 20:00   #2020
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
sample zamawia się w osobnym zamówieniu i nie wiem czemu ale dziewczyny zawsze na wspólnych wykorzystuje 50$ przy samplach, nie wiem czy tak trzeba i na nie nie ma zniżki
nie wiem jak to dokładnie z tym przelicznikiem, na wspólnych jest tak, ze 1$ razem z wysyłką kosztuje 3.70-3.80 zalezy od kursu dolara

12 produktów ze zniżką to wszystko oprócz rzeczy po 2.5$ i zestawów collections

dlatego samemu ciężko uzbierać

bambusa nie ma w EDM

ale faajnie dzięki

teraz zła wiadomość
myslałam, ze tylko champagne się wysypał, usypało się ze wszystkiego oprócz jednego mojego różu
najbardziej poszło z soft bronzera i korktora
i opakowania się wybrudziły
nie wiem jakim cudem, bo folie nienaruszone
ja sama dzieliłam ściągając to plastikowe, więc przy foliach nie majstrowałam i nie czysciłam wam pudełeczek zeby na mokro znowu folia nie odeszła
zakręciłam jeszcze to plastikwoe na to i mam nadzieję, ze w drodze do was się znowu nie powysypuje...

najbardziej brudny jest bronzer kóry z pudełkiem leci do Karoliny...

mi się 1 raz coś takiego zdazyło...
choć czytałam o tym wczesniej, ze niewiadomo którędy to się usypuje...
w ilości większych strat nie ma, chodzi o sam fakt, ze powinno dotrzec w nienatuszonym stanie

także nie bijcie
No trudno, nie Twoja wina przecież
Stary 2010-03-03, 20:05   #2021
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No trudno, nie Twoja wina przecież
właśnie się dowiedziałam, ze rzadkość to niewysypane minerałki i nikt nie wie którędy to się wysypuje

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Cześć !

Izuniu, przyjeżdżaj ! To nie piekło, to - jedynie - Oostzee !

Moim zdaniem - nie. Najwięcej pralka i {u mnie} suszarka.

A nie mówiłam !!!

Od samego czytania już mnie głowa boli ...

Mów sobie tak : nie ma tak źle, żeby gorzej być nie mogło ! Czego Ci szczerze nie życzę. Znajdziesz zawsze coś pozytywnego i optymistycznego w każdym momencie .

No to teraz "nasza" minerało-holiczka hula hopy we wszystkich dostępnych kolorach będzie kupować .

Śnieg ponownie przysypał pola, łąki i ... drogi. Miałam nadzieję, że dzisiaj poleniuchuję, a tu d..a blada. Wczoraj wieczorem padł mi dekoder od polskiej telewizji i muszę do naprawy zawieść. Tzn. mam nadzieję, że to dekoder, a nie antena. W taką pogodę nikt przecież na dach nie wlezie. Znowu mnie rajza czeka.

aaa i zapomniałam dodać, ze to mój 2 hula hop w życiu i więcej nie planuję
bać się nie musicie i możecie śmiało czytać co piszę!
Stary 2010-03-03, 21:09   #2022
'Estelle'

Cytat:
właśnie się dowiedziałam, ze rzadkość to niewysypane minerałki i nikt nie wie którędy to się wysypuje
Coś w tym jest, cienie też były lekko usypane, ale to minimalnie, i one w dodatku nie mają żadnych zabezpieczeń.
Powinny dotrzeć w dobrym stanie do Ciebie , zaladowałam w podrójne bąbelki, więc mają swoją oddzielną kopertkę

Stary 2010-03-03, 21:33   #2023
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Coś w tym jest, cienie też były lekko usypane, ale to minimalnie, i one w dodatku nie mają żadnych zabezpieczeń.
Powinny dotrzeć w dobrym stanie do Ciebie , zaladowałam w podrójne bąbelki, więc mają swoją oddzielną kopertkę
a ja się dowiedziałam, ze ta plastikowe sitko jest zle zrobione i bokami się wyspuje
ja nie pakowałam w bąbelki, tylko kperte bąbelkową kupię, bo to i tak nic nie da i w bąbelkach moze się wysypać
tylko szkoda, ze wam pędzelki opruszyło, jakims cudem mojego nie opruszyło
on taki malutki, ze się w jakis kat wcisł

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
a ja się dowiedziałam, ze ta plastikowe sitko jest zle zrobione i bokami się wyspuje
ja nie pakowałam w bąbelki, tylko kperte bąbelkową kupię, bo to i tak nic nie da i w bąbelkach moze się wysypać
po namysle włożyłam bigi w bąbelki także jakby się cos wysypało to nie pobrudzi pędzli
Stary 2010-03-03, 21:48   #2024
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

po namysle włożyłam bigi w bąbelki także jakby się cos wysypało to nie pobrudzi pędzli
Wyczyści się
Stary 2010-03-03, 22:03   #2025
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wyczyści się
no bez problemu
one tylko tal lekko opruszone będzie mozna ebz przeszkód bez prania uzywac wystarczy otrzepać
a to chyba tylko flacika Asi opruszyło

porozdzielałam wam próbki losowo nie wiem czy o jakiejs próbce nie zapomniałam
Stary 2010-03-03, 22:48   #2026
'Estelle'

Cytat:
no bez problemu
one tylko tal lekko opruszone będzie mozna ebz przeszkód bez prania uzywac wystarczy otrzepać
a to chyba tylko flacika Asi opruszyło

Mój TŻ mnie dzisiaj zaskoczył, przynosząc do domu "rewelację".
Posłuchajcie
http://www.youtube.com/watch?v=TU7V5_Jy-RI
Myślałam, że zejdę

Stary 2010-03-03, 23:07   #2027
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Posłuchajcie
Myślałam, że zejdę
: hahaha:
Jednym słowem -boskie

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Podejrzewam, ze cała płyta wymiata
Stary 2010-03-03, 23:36   #2028
'Estelle'

Ten ambitny tekst po prostu mnie zabił
TŻ się zastanawiał, co facetowi odbiło [czy on przypadkiem nie miał zakończyć kariery?]

Ale ja w tej piosence widzę przekaz naszych czasów

Aaaa i od razu przypomniały mi się stare dobre czasy barówy [kurde, popracowałabym sobie tam chętnie od czasu do czasu ]
Nie wiem, kto ten tekst napisał, ale jest GENIALNY
Murowany hit

Stary 2010-03-03, 23:56   #2029
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ się zastanawiał, co facetowi odbiło [czy on przypadkiem nie miał zakończyć kariery?]

Aaaa i od razu przypomniały mi się stare dobre czasy barówy [kurde, popracowałabym sobie tam chętnie od czasu do czasu ]
Murowany hit
Hit na miare disco polo Tylko, ze skoro płyta jest z tamtego roku to czemu ja dopiero teraz to słysze

A tak zmieniając temat...bawiła się któraś z Was w scrapbooking? Czyli własnoręczne robienie kartek, albumów itp? Ja tak się właśnie zastanawiam, bo chciałabym zrobić coś koleżance na 18, jakiś album z naszymi zdjęciami, ale obawiam, sie ze mój słomiany zapał mi na to nie pozwoli Już się brałam za decoupage, biżu - do decoupage nie kupiłam nawet materiałów, a przygoda z biżu skończyła się na jednych kolczykach głównie ze względów finansowych, ale jednak
Stary 2010-03-04, 03:55   #2030
Heroldin
Zakorzenienie

Dzień dobry !

Cytat:
Hmm, trzeba spróbować, tylko nie wiem jak te papierki (ewentualnie chusteczki higieniczne) miałyby się trzymać mojej twarzy podczas malowania
Sposobem podpowiedzianym przez Asię lub na krem.

Cytat:
Jakby co to chętnie pomoge
Dzięki stokrotne ! Kazałyście kupować specjalne pędzelki, to - nie ma przeproś - trzeba kupić. Muszę się tylko zorientować : jakie .
Może jeszcze Asia i Iza skuszą się.

Cytat:
Bardzo lubiłam Stachursky'ego na początku jego kariery wokalnej.
Ale od momentu kiedy przytył, zdjął dresy i wcisnął się w "Anzug" - jego "klimaty" muzyczne rozminęły się niestety z moimi. Ale to "techno" {???} ...

Cytat:
słysze bawiła się któraś z Was w scrapbooking? Czyli własnoręczne robienie kartek, albumów itp?
Pewnie wiesz, a może - nie, więc podpowiem. Jest na wizażowym podforum HOBBY - taki temat : Zrób to sama. Przemiłe i bardzo pomocne Dziewczyny tam się wypowiadają. Wiem, bo zaopatruję się w karty okolicznościowe {pergamano} u jednej z nich. Zapytaj - gwarantuję, że Ci pomogą.

Cytat:
Kurde, a wieść gminna niesie, że te "normalne" zbyt twarde są i trzeba jakieś specjalne do minerałków. To w końcu : jak z tym jest ?!
Niestety - moja mieścina nie zasłużyła na Rossmanna. Jest jedna Natura .

Wszystkim boleścią złożonym - zdrówka życzę ! Szkoda życia na chorowanie !

Nowy dekoder już w domu. Zamienili mi "od ręki" za cenę miesięcznego abonamentu + podpisałam, że co najmniej dwa lata będę płacić. Bardzo sprawnie poszło. Ale na tym problem nie skończył się. Zainstalowałam {a jak - zdolniacha ze mnie} i miałam programy przez około trzy godziny. Około 18-tej połowa programów {w tym te, które do życia są mi niezbędne } - padła. Telewizor wypisuje do mnie bzdury jakoweś typu : tego programu nie ma w twoim abonamencie. Czeka mnie dzisiaj dzwonienie do Polsatu. Poczekam - niech dzień nastanie, bo pewnie jeszcze śpią i zaczynam ich bombardować . Niby mam drugą antenę i dodatkowy telewizor, ale to połączenie z Astrą i z niej z polskich programów to tylko Polonię, TV Kulturę i Historię mogę odbierać. Do tego to ustrojstwo w "salonie" zainstalowane i psy nie chcą mnie na kanapy wpuścić...

Miłego dnia

Ponad godzinę szlajam się po minerałkowym . "Swoje" pędzle odnalazłam : szt. 3 .Pędzle są tylko w EDM ? Nie potrafię się do innych "dokopać". O ile się zorientowałam, to te pędzelki są z syntetycznego włosia. Prada to ?
Trochę zdziwił i zniesmaczył mnie nowy regulamin wspólnych zakupów, który obecnie obowiązuje chyba na wszystkich wspólnozakupowych wątkach. Czemu ma to służyć ?! Prewencji aferowej chyba nie za bardzo ...

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2010-03-04 o 06:25
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 10:59   #2031
'Estelle'

Cytat:
Hit na miare disco polo Tylko, ze skoro płyta jest z tamtego roku to czemu ja dopiero teraz to słysze
Speszal edyszyn
Normalnie od rana sobie hupor podkręcam
Cytat:
A tak zmieniając temat...bawiła się któraś z Was w scrapbooking? Czyli własnoręczne robienie kartek, albumów itp? Ja tak się właśnie zastanawiam, bo chciałabym zrobić coś koleżance na 18, jakiś album z naszymi zdjęciami, ale obawiam, sie ze mój słomiany zapał mi na to nie pozwoli Już się brałam za decoupage, biżu - do decoupage nie kupiłam nawet materiałów, a przygoda z biżu skończyła się na jednych kolczykach głównie ze względów finansowych, ale jednak
Oj, niestety nie znam się, chociaż bardzo bym chciała, bo można zrobić takie cudne rzeczy.
W decu też chciałam się kiedyś bawić, ale to czasochłonne, a ja wtedy jeszcze z biżu dużo roboty miałam, to na to czasu by mi nie starczyło, kasy też trzeba wyłożyc na pczątek trochę, niemniej jednak kiedyś do tego wrócę

Cytat:
Dzięki stokrotne ! Kazałyście kupować specjalne pędzelki, to - nie ma przeproś - trzeba kupić. Muszę się tylko zorientować : jakie .
Ja pewnie tak, ale najpierw niech mi przyjdą te z zestawu, to potem dobiorę brakujące

Cytat:
Ale od momentu kiedy przytył, zdjął dresy i wcisnął się w "Anzug" - jego "klimaty" muzyczne rozminęły się niestety z moimi. Ale to "techno" {???} ...
Hehehehe, techno a nawet rave
Ja też go kiedyś lubiłam, zwłaszcza "Cholerny czas" zapadł w ucho , potem to już różnie bywało, ale ten numer

Cytat:
Kurde, a wieść gminna niesie, że te "normalne" zbyt twarde są i trzeba jakieś specjalne do minerałków. To w końcu : jak z tym jest ?!
Ja tam nie wiem, po prostu nie mam porównania na razie do miękkości, jako, że do tej pory zazwyczaj malowałam się pacynkami
Ale ten pędzel o którym pisałam u mnie się nieźle sprawdza póki co.
No ale jak będę miała porównanie, to może zdanie zmienię

Cytat:
Ponad godzinę szlajam się po minerałkowym . "Swoje" pędzle odnalazłam : szt. 3 .Pędzle są tylko w EDM ? Nie potrafię się do innych "dokopać". O ile się zorientowałam, to te pędzelki są z syntetycznego włosia. Prada to ?
Trochę zdziwił i zniesmaczył mnie nowy regulamin wspólnych zakupów, który obecnie obowiązuje chyba na wszystkich wspólnozakupowych wątkach. Czemu ma to służyć ?! Prewencji aferowej chyba nie za bardzo ...
Admini wprowadzają nowy status użytkownika - organizatorka zakupów i dlatego próbują to jakoś sformalizować.

Mam nadzieję, że kłopoty z dekoderem przejściowe, daj znać, czy interwencja zakończyła się pomyślnie, za co oczywiście trzymam kciuki

Uciekam tymczasowo, bo Małe Jao coś stęka

Stary 2010-03-04, 11:08   #2032
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry !

Pewnie wiesz, a może - nie, więc podpowiem. Jest na wizażowym podforum HOBBY - taki temat : Zrób to sama. Przemiłe i bardzo pomocne Dziewczyny tam się wypowiadają. Wiem, bo zaopatruję się w karty okolicznościowe {pergamano} u jednej z nich. Zapytaj - gwarantuję, że Ci pomogą.

Wszystkim boleścią złożonym - zdrówka życzę ! Szkoda życia na chorowanie !

Nowy dekoder już w domu. Zamienili mi "od ręki" za cenę miesięcznego abonamentu + podpisałam, że co najmniej dwa lata będę płacić. Bardzo sprawnie poszło. Ale na tym problem nie skończył się. Zainstalowałam {a jak - zdolniacha ze mnie} i miałam programy przez około trzy godziny. Około 18-tej połowa programów {w tym te, które do życia są mi niezbędne } - padła. Telewizor wypisuje do mnie bzdury jakoweś typu : tego programu nie ma w twoim abonamencie. Czeka mnie dzisiaj dzwonienie do Polsatu. Poczekam - niech dzień nastanie, bo pewnie jeszcze śpią i zaczynam ich bombardować . Niby mam drugą antenę i dodatkowy telewizor, ale to połączenie z Astrą i z niej z polskich programów to tylko Polonię, TV Kulturę i Historię mogę odbierać. Do tego to ustrojstwo w "salonie" zainstalowane i psy nie chcą mnie na kanapy wpuścić...

Miłego dnia

Wiem, wiem Sama często tam zaglądam w poszukiwaniu inspiracji, jak mnie najdzie jakaś wena na tworzenie 'artystycznych' rzeczy. Ale w ten album to się wkręciłam nieźle, już patrzyłam po allegro jakie elementy do ozdoby można kupić
Co do pędzli to ponoć najlepsze są te z EDM dlatego każdy je kupuje, ale inne firmy pewnie też mają A co to za regulamin?
Stary 2010-03-04, 11:19   #2033
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
A na katar to polecam żel Xylogel i maść borną z mentolem, stosować razem
Supcio

Xylogel ułatwia wydmuchiwanie nosa, a maść borna daje uczucie świeżożci, bo jest z mentolem i się o wiele łatwiej oddycha
A kosztuje grosze
Dzięki, nie stosowałam jeszcze ale pewnie spróbuję, wszystko byle by się tylko tego kataru pozbyć

Cytat:
Takiej to dobrze
Nie miałabym nic przeciwko jakiejś małej choróbce (żeby do roboty nie chodzić) ale w pracy pewnie nie byliby zachwyceni

Cytat:

Posłuchajcie
Myślałam, że zejdę
Cytat:

Murowany hit
Omg
Nic innego nie mogę z siebie wykrztusić... po prostu mnie zamurowało...

A to słyszałyście? http://www.youtube.com/watch?v=X4Y-2BRdn4A&NR=1
Tutaj tekst też mnie powalił, nie mówiąc już o muzyce

Cytat:
Ze sposobu Asi chyba nie skorzystam ale z kremem muszę spróbować A może zabrać się do tego "od dupy strony" jak to mawia mój TŻ - najpierw malować oczy a potem po prostu zmyć twarz mleczkiem i nałożyć krem

Cytat:
Dokładnie to samo co u mnie

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Podejrzewam, ze cała płyta wymiata
Oj wymiata, wymiata Słucham trzeci kawałek
Ło maj gad, a to? http://www.youtube.com/watch?v=E7zZm...eature=related

Czy pierwsze słowo "tekstu" tej "piosenki" to jest to co słyszę czy źle słyszę bo już nie wiem?
Stary 2010-03-04, 11:39   #2034
'Estelle'

Cytat:
Omg

Hłe hłe hłe - to chyba inspiracja płynąca z odżywiania się światłem, czy coś w tym stylu Z tego co pamiętam on miał kiedyś taką fazę
Cytat:
Ze sposobu Asi chyba nie skorzystam ale z kremem muszę spróbować A może zabrać się do tego "od dupy strony" jak to mawia mój TŻ - najpierw malować oczy a potem po prostu zmyć twarz mleczkiem i nałożyć krem
Dlaczeeeego ???

Cytat:

Czy pierwsze słowo "tekstu" tej "piosenki" to jest to co słyszę czy źle słyszę bo już nie wiem? [/COLOR][/I]
Nieeeee - korba
Widzę cała płyta jest w "klimacie" Dosko , normalnie dosko

Nie wiem, czy iść dzisiaj na spacer
Trochę napadało, ale słoneczko się pokazuje

Stary 2010-03-04, 11:44   #2035
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczeeeego ???
Hmm, jak by Ci to powiedzieć...
O! Już wiem, odpowiem jak prawdziwa kobieta - bo nie!

Cytat:
Nieeeee - korba
Widzę cała płyta jest w "klimacie" Dosko , normalnie dosko

Nie wiem, czy iść dzisiaj na spacer
Trochę napadało, ale słoneczko się pokazuje
Uff, już myślałam
Płyta w klimacie Dosko - po prostu bosko
Facetowi chyba trochę odbiło na "stare" lata, jakiś kryzys wieku średniego czy co?

Jak słoneczko to idź
Stary 2010-03-04, 11:53   #2036
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Speszal edyszyn
Normalnie od rana sobie hupor podkręcam

Oj, niestety nie znam się, chociaż bardzo bym chciała, bo można zrobić takie cudne rzeczy.
W decu też chciałam się kiedyś bawić, ale to czasochłonne, a ja wtedy jeszcze z biżu dużo roboty miałam, to na to czasu by mi nie starczyło, kasy też trzeba wyłożyc na pczątek trochę, niemniej jednak kiedyś do tego wrócę

Ja pewnie tak, ale najpierw niech mi przyjdą te z zestawu, to potem dobiorę brakujące

Hehehehe, techno a nawet rave
Ja też go kiedyś lubiłam, zwłaszcza "Cholerny czas" zapadł w ucho , potem to już różnie bywało, ale ten numer

Ja tam nie wiem, po prostu nie mam porównania na razie do miękkości, jako, że do tej pory zazwyczaj malowałam się pacynkami
Ale ten pędzel o którym pisałam u mnie się nieźle sprawdza póki co.
No ale jak będę miała porównanie, to może zdanie zmienię

Admini wprowadzają nowy status użytkownika - organizatorka zakupów i dlatego próbują to jakoś sformalizować.

Mam nadzieję, że kłopoty z dekoderem przejściowe, daj znać, czy interwencja zakończyła się pomyślnie, za co oczywiście trzymam kciuki

Uciekam tymczasowo, bo Małe Jao coś stęka
Cudne, pod warunkiem, że ma się talent No ale spróbuje, mam jeszcze troche czasu to zobaczymy co mi wyjdzie

Cytat:
Hej

Dzięki, nie stosowałam jeszcze ale pewnie spróbuję, wszystko byle by się tylko tego kataru pozbyć

Takiej to dobrze
Nie miałabym nic przeciwko jakiejś małej choróbce (żeby do roboty nie chodzić) ale w pracy pewnie nie byliby zachwyceni

Omg

Dokładnie to samo co u mnie

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Czy pierwsze słowo "tekstu" tej "piosenki" to jest to co słyszę czy źle słyszę bo już nie wiem?
Jak dla mnie vademecum dja wymiata Humor do końca dnia zapewniony

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2010-03-04 o 11:56
Stary 2010-03-04, 12:07   #2037
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dla mnie vademecum dja wymiata Humor do końca dnia zapewniony
Mnie rozwalił ten tekst z "Jam jest 444"

"Witajcie
nazywam się Jacek Łaszczok Stachurski.
Urodziłem sie 26 stycznia 1966 roku.
Jestem żółtą magnetyczna gwiazdą, która otacza centralny zielony zamek synchronizacji.
Przewodnikiem mi żółty samoistny człowiek.
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów i przekraczam granice wyobraźni
Tworzę piękno i harmonię gdziekolwiek się pojawię
Po mojej prawicy zasiada czerwony galaktyczny wędrowiec
Po mojej lewicy niebieska wirująca moc
Przez życie prowadzi mnie białe rytmiczne zwierciadło
Jam jest czterysta czterdzieści i cztery"

Czego on się nawąchał? Może da mi namiary na swojego dilera?
No i widać, że Mickiewicza czytał, może bezpośrednio przed odlotem i to go zainspirowało? Nie mówiąc o tym, że u Mickiewicza to było "tylko" czterdzieści i cztery więc Stachurski lepszy bo on jest "czterysta" - czyżby wysoka samoocena?

Jeszcze coś mnie rozwaliło - http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=7712

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-04 o 12:13
Stary 2010-03-04, 13:08   #2038
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie rozwalił ten tekst z "Jam jest 444"

"Witajcie
nazywam się Jacek Łaszczok Stachurski.
Urodziłem sie 26 stycznia 1966 roku.
Jestem żółtą magnetyczna gwiazdą, która otacza centralny zielony zamek synchronizacji.
Przewodnikiem mi żółty samoistny człowiek.
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów i przekraczam granice wyobraźni
Tworzę piękno i harmonię gdziekolwiek się pojawię
Po mojej prawicy zasiada czerwony galaktyczny wędrowiec
Po mojej lewicy niebieska wirująca moc
Przez życie prowadzi mnie białe rytmiczne zwierciadło
Jam jest czterysta czterdzieści i cztery"

Czego on się nawąchał? Może da mi namiary na swojego dilera?
No i widać, że Mickiewicza czytał, może bezpośrednio przed odlotem i to go zainspirowało? Nie mówiąc o tym, że u Mickiewicza to było "tylko" czterdzieści i cztery więc Stachurski lepszy bo on jest "czterysta" - czyżby wysoka samoocena?

Jeszcze coś mnie rozwaliło - http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=7712
Najlepsze jest "jestem zółtą magnetyczną gwiazdą"
Stary 2010-03-04, 13:31   #2039
blonndee
Wtajemniczenie

o mako boska na dziendobry takie rewelacje teraz bedzie mi to wszystko po glowie latac facet naprawde upadl na glowe, ciekawe czy sam pisal slowa
az mi sie zachcialo coli

ale w sopocie sloneczko! tylko czemu tak zimno...

co do naszego wspolnego zamowienia ja sie pisze, tylko niech mi najpierw przyjda probki z allegro bo musze dobrac kolor

buziaki, 'na lekiej fazie'
Stary 2010-03-04, 13:41   #2040
'Estelle'

Widzę robi furrorę

Wróciłam ze spaceru. W pewnym momencie słoneczko tak przygrzało w pupcię, aż miło
Szkoda, że ogólnie to jednak zimno dzisiaj

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości