|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja już mam dosyć tego sprzątania (chociaż dzisiaj głownie na necie siedzę ), oprócz tych 2 dni w zeszłym tygodniu to nigdzie nie byłam, w żadnym sklepie z ciuchami, no nic kompletnie Myślałam, żeby dzisiaj się przejść ale nie chce mi się z laptopem łazić, nie dość, że ciężki to jednak trochę mam stracha tak z nim łazić ![]() O kurde, śnieg pada! Dziewczyny! To przez Was! ![]() Edit. No ładnie, nie dość, że pada to jeszcze niezła zawierucha się zrobiła ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-03 o 13:35 |
|
|
|
|
#2014 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
A bazie ![]() Oby to były ostatnie podrygi zimy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podobnie miałam z cieniami prasowanymi Sensique. W końcu doszłam do wniosku, że po malowaniu trza mi demakijaż mały robić pod oczami, inaczej nie da rady. A teraz, z tymi ebayowskim cieniami, o dziwo, nic mi nie spada ![]() Nabieram trochę, tak jakby jednym płaskim bokiem pędzla, najlepiej z zakrętki, lekko otrzepuję i "tapuję" powieki, tj. tak przykładam punktowo, jak stempelkiem i dopiero potem trochę rozcieram. A pędzel mam zwykły, szeroki na jakiś centymetr z Rossmanna, firmy For Your Beauty czy coś takiego, w Naturach chyba też je mają. Mam nadzieję, że dekoder szybko zreperują Cytat:
[serio mówię].Cytat:
Cytat:
Ale pewnie i do mnie niedługo dotrze szkudna zima
|
|
|
#2015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nic trudnego w tym zakupowym nie widzę organizowanych zamówien od groma, a jakby się chciało od jakiejs konkretnej organizatorki to można pomolestować na PW pisze co chce kolorem organizatorki, przelewam kasę, podaje adres i dostaję do domu ![]() buuu u mnie tez dzis tak sypało, ze jak bałwanek wyglądałam ![]() a ja jeszcze adidasy, pełen luz wiosna ![]() a pędzelki to jakie się chce, co kto lubi ![]() najlepiej i skosne i nie ![]() ja akurat skosnego nie mam ![]() moze to zla baza? Cytat:
![]() Cytat:
ja tylko przelewam kasę do wizażanek i dstaję do domu ![]() przyszła nasza paczka ![]() champagne się troszeczkę wysypało, choć zaklejone ![]() tak, ze pędzlaki troszkę w proszku są i organizatorka zapomniała o moim pudrze bambusowym ![]() wyślę jutro, ale dojdzie do was pewnie w poniedziałek, bo nie dam rady do 15 nadac, bo w szkole będę w ogóle mam dosc, dopiero wróciłam do domu, tata coś robił i wszystko mam w kurzu, nie zasnę w tym pokoju bez posprzątania ![]() pedantką jestem i mój bałagan musi miec w sobie jakis ład
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-03 o 18:00 |
|||
|
|
|
#2016 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Supcio ![]() Xylogel ułatwia wydmuchiwanie nosa, a maść borna daje uczucie świeżożci, bo jest z mentolem i się o wiele łatwiej oddycha ![]() A kosztuje grosze
|
|
|
#2017 | |
|
|
Cytat:
A ten bambusek to też z EDM? ![]() A, i wysłałam dzisiaj Twoje cienie i komplecik biżu
|
|
|
#2018 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro też nie ide![]() Cytat:
Co do bambusa to jakbyś chciała jednak przetestować to moja propozycja jest nadal aktualna ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem czemu ale dziewczyny zawsze na wspólnych wykorzystuje 50$ przy samplach, nie wiem czy tak trzeba i na nie nie ma zniżkinie wiem jak to dokładnie z tym przelicznikiem, na wspólnych jest tak, ze 1$ razem z wysyłką kosztuje 3.70-3.80 zalezy od kursu dolara 12 produktów ze zniżką to wszystko oprócz rzeczy po 2.5$ i zestawów collections dlatego samemu ciężko uzbierać ![]() bambusa nie ma w EDM ale faajnie Cytat:
![]() myslałam, ze tylko champagne się wysypał, usypało się ze wszystkiego oprócz jednego mojego różu ![]() najbardziej poszło z soft bronzera i korktora ![]() i opakowania się wybrudziły nie wiem jakim cudem, bo folie nienaruszone ja sama dzieliłam ściągając to plastikowe, więc przy foliach nie majstrowałam i nie czysciłam wam pudełeczek zeby na mokro znowu folia nie odeszła zakręciłam jeszcze to plastikwoe na to i mam nadzieję, ze w drodze do was się znowu nie powysypuje... najbardziej brudny jest bronzer kóry z pudełkiem leci do Karoliny... mi się 1 raz coś takiego zdazyło... choć czytałam o tym wczesniej, ze niewiadomo którędy to się usypuje... w ilości większych strat nie ma, chodzi o sam fakt, ze powinno dotrzec w nienatuszonym stanie także nie bijcie
|
||
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie się dowiedziałam, ze rzadkość to niewysypane minerałki i nikt nie wie którędy to się wysypuje
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
![]() bać się nie musicie i możecie śmiało czytać co piszę!
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
|
Cytat:
Powinny dotrzeć w dobrym stanie do Ciebie
|
|
|
#2023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie pakowałam w bąbelki, tylko kperte bąbelkową kupię, bo to i tak nic nie da i w bąbelkach moze się wysypać tylko szkoda, ze wam pędzelki opruszyło, jakims cudem mojego nie opruszyło ![]() on taki malutki, ze się w jakis kat wcisł ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
|
Cytat:
![]() Mój TŻ mnie dzisiaj zaskoczył, przynosząc do domu "rewelację". Posłuchajcie http://www.youtube.com/watch?v=TU7V5_Jy-RI Myślałam, że zejdę
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednym słowem -boskie ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Podejrzewam, ze cała płyta wymiata |
|
|
|
|
#2028 |
|
|
Ten ambitny tekst po prostu mnie zabił
![]() TŻ się zastanawiał, co facetowi odbiło [czy on przypadkiem nie miał zakończyć kariery?]Ale ja w tej piosence widzę przekaz naszych czasów Aaaa i od razu przypomniały mi się stare dobre czasy barówy ]Nie wiem, kto ten tekst napisał, ale jest GENIALNY Murowany hit
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, ze skoro płyta jest z tamtego roku to czemu ja dopiero teraz to słysze ![]() A tak zmieniając temat...bawiła się któraś z Was w scrapbooking? Czyli własnoręczne robienie kartek, albumów itp? Ja tak się właśnie zastanawiam, bo chciałabym zrobić coś koleżance na 18, jakiś album z naszymi zdjęciami, ale obawiam, sie ze mój słomiany zapał mi na to nie pozwoli Już się brałam za decoupage, biżu - do decoupage nie kupiłam nawet materiałów, a przygoda z biżu skończyła się na jednych kolczykach
|
|
|
|
|
#2030 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
Cytat:
Dzięki stokrotne ! Kazałyście kupować specjalne pędzelki, to - nie ma przeproś - trzeba kupić. Muszę się tylko zorientować : jakie . Może jeszcze Asia i Iza skuszą się. Bardzo lubiłam Stachursky'ego na początku jego kariery wokalnej. Ale od momentu kiedy przytył, zdjął dresy i wcisnął się w "Anzug" - jego "klimaty" muzyczne rozminęły się niestety z moimi. Ale to "techno" {???} ... Cytat:
Cytat:
Niestety - moja mieścina nie zasłużyła na Rossmanna. Jest jedna Natura . Wszystkim boleścią złożonym - zdrówka życzę ! Szkoda życia na chorowanie !Nowy dekoder już w domu. Zamienili mi "od ręki" za cenę miesięcznego abonamentu + podpisałam, że co najmniej dwa lata będę płacić. Bardzo sprawnie poszło. Ale na tym problem nie skończył się. Zainstalowałam {a jak - zdolniacha ze mnie} i miałam programy przez około trzy godziny. Około 18-tej połowa programów {w tym te, które do życia są mi niezbędne } - padła. Telewizor wypisuje do mnie bzdury jakoweś typu : tego programu nie ma w twoim abonamencie. Czeka mnie dzisiaj dzwonienie do Polsatu. Poczekam - niech dzień nastanie, bo pewnie jeszcze śpią i zaczynam ich bombardować . Niby mam drugą antenę i dodatkowy telewizor, ale to połączenie z Astrą i z niej z polskich programów to tylko Polonię, TV Kulturę i Historię mogę odbierać. Do tego to ustrojstwo w "salonie" zainstalowane i psy nie chcą mnie na kanapy wpuścić...Miłego dnia ******************** Ponad godzinę szlajam się po minerałkowym . "Swoje" pędzle odnalazłam : szt. 3 .Pędzle są tylko w EDM ? Nie potrafię się do innych "dokopać". O ile się zorientowałam, to te pędzelki są z syntetycznego włosia. Prada to ? Trochę zdziwił i zniesmaczył mnie nowy regulamin wspólnych zakupów, który obecnie obowiązuje chyba na wszystkich wspólnozakupowych wątkach. Czemu ma to służyć ?! Prewencji aferowej chyba nie za bardzo ... Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2010-03-04 o 06:25 |
|||
|
|
|
#2031 | ||||||
|
|
Cytat:
![]() Normalnie od rana sobie hupor podkręcam ![]() Cytat:
W decu też chciałam się kiedyś bawić, ale to czasochłonne, a ja wtedy jeszcze z biżu dużo roboty miałam, to na to czasu by mi nie starczyło, kasy też trzeba wyłożyc na pczątek trochę, niemniej jednak kiedyś do tego wrócę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też go kiedyś lubiłam, zwłaszcza "Cholerny czas" zapadł w ucho , potem to już różnie bywało, ale ten numer Cytat:
![]() Ale ten pędzel o którym pisałam u mnie się nieźle sprawdza póki co. No ale jak będę miała porównanie, to może zdanie zmienię ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że kłopoty z dekoderem przejściowe, daj znać, czy interwencja zakończyła się pomyślnie, za co oczywiście trzymam kciuki ![]() Uciekam tymczasowo, bo Małe Jao coś stęka
|
|
|
#2032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama często tam zaglądam w poszukiwaniu inspiracji, jak mnie najdzie jakaś wena na tworzenie 'artystycznych' rzeczy . Ale w ten album to się wkręciłam nieźle, już patrzyłam po allegro jakie elementy do ozdoby można kupić ![]() Co do pędzli to ponoć najlepsze są te z EDM dlatego każdy je kupuje, ale inne firmy pewnie też mają
|
|
|
|
|
#2033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Takiej to dobrze Nie miałabym nic przeciwko jakiejś małej choróbce (żeby do roboty nie chodzić) ale w pracy pewnie nie byliby zachwyceni ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nic innego nie mogę z siebie wykrztusić... po prostu mnie zamurowało... A to słyszałyście? http://www.youtube.com/watch?v=X4Y-2BRdn4A&NR=1 Tutaj tekst też mnie powalił, nie mówiąc już o muzyce ![]() Ze sposobu Asi chyba nie skorzystam ale z kremem muszę spróbować A może zabrać się do tego "od dupy strony" jak to mawia mój TŻ - najpierw malować oczy a potem po prostu zmyć twarz mleczkiem i nałożyć krem ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Oj wymiata, wymiata Słucham trzeci kawałek ![]() Ło maj gad, a to? http://www.youtube.com/watch?v=E7zZm...eature=related Czy pierwsze słowo "tekstu" tej "piosenki" to jest to co słyszę czy źle słyszę bo już nie wiem?
|
||||
|
|
|
#2034 | |||
|
|
Cytat:
Z tego co pamiętam on miał kiedyś taką fazę ![]() Cytat:
???Cytat:
![]() Widzę cała płyta jest w "klimacie" Dosko Nie wiem, czy iść dzisiaj na spacer ![]() Trochę napadało, ale słoneczko się pokazuje
|
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, jak by Ci to powiedzieć...
![]() O! Już wiem, odpowiem jak prawdziwa kobieta - bo nie! Cytat:
Płyta w klimacie Dosko - po prostu bosko ![]() Facetowi chyba trochę odbiło na "stare" lata, jakiś kryzys wieku średniego czy co? ![]() Jak słoneczko to idź |
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale spróbuje, mam jeszcze troche czasu to zobaczymy co mi wyjdzie![]() Cytat:
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-04 o 11:56 |
||
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalił ten tekst z "Jam jest 444"
"Witajcie nazywam się Jacek Łaszczok Stachurski. Urodziłem sie 26 stycznia 1966 roku. Jestem żółtą magnetyczna gwiazdą, która otacza centralny zielony zamek synchronizacji. Przewodnikiem mi żółty samoistny człowiek. Jestem otwarty dla wyższych wymiarów i przekraczam granice wyobraźni Tworzę piękno i harmonię gdziekolwiek się pojawię Po mojej prawicy zasiada czerwony galaktyczny wędrowiec Po mojej lewicy niebieska wirująca moc Przez życie prowadzi mnie białe rytmiczne zwierciadło Jam jest czterysta czterdzieści i cztery" Czego on się nawąchał? Może da mi namiary na swojego dilera? No i widać, że Mickiewicza czytał, może bezpośrednio przed odlotem i to go zainspirowało? Jeszcze coś mnie rozwaliło - http://www.porcys.com/Forum.aspx?id=7712 Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-04 o 12:13 |
|
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
o mako boska
![]() ![]() teraz bedzie mi to wszystko po glowie latac![]() az mi sie zachcialo coli ![]() ale w sopocie sloneczko! tylko czemu tak zimno... co do naszego wspolnego zamowienia ja sie pisze, tylko niech mi najpierw przyjda probki z allegro bo musze dobrac kolor buziaki, 'na lekiej fazie'
|
|
#2040 |
|
|
Widzę robi furrorę
![]() Wróciłam ze spaceru. W pewnym momencie słoneczko tak przygrzało w pupcię, aż miło ![]() Szkoda, że ogólnie to jednak zimno dzisiaj
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

Ale dobrze ze nie poszłam, bo u mnie zimno strasznie a zanim bym dotarła to by mnie przewiało na wylot pewnie

Jeszcze tego brakowało, żebym na końcowce urlopu złapała jakieś choróbsko i potem chora do pracy poszła - bo nie sądzę, żeby z radością patrzyli na jakieś zwolnienie 

???