Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-07, 14:07   #1441
sunshine8408
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

[QUOTE=gosza_25;17695392
Kochana dużo moich znajomych brało śluby nie mając pracy...i jakoś dawali sobie radę zresztą z pracą teraz tak już jest że dzisiaj jest a jutro może jej nie być. Wiem że człowieka aż rozrywa od środka z tą pracą czasami ale nie ma się co załamywać Coś na pewno znajdziesz

Wyżaliłam się i na serduszku zrobiło mi się troszkę lżej
Dziękuję Kochane za słowa otuchy.
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 14:24   #1442
srubka87
Zadomowienie

mikia-dzwoń do Pawła Brelskiego Studio Flash 692285835. POdpisuję się za niego obiema rękami, nie raz filmował imprezy na których byłam, suuper i cena rozsądna.Może ma wolne...
Stary 2010-03-07, 14:29   #1443
mikia20
Ekspert GotowaniaNaGazie

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
mikia-dzwoń do Pawła Brelskiego Studio Flash 692285835. POdpisuję się za niego obiema rękami, nie raz filmował imprezy na których byłam, suuper i cena rozsądna.Może ma wolne...
Dziękuję. Jutro będę dzwonić. ehh..
mikia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 15:53   #1444
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witaj, czy ty bylas u pani Ani Świebody 27 lutego wyszłaś po 10?? Bylam umowiona po Tobie, Pani Ania dala ci lusterko i pokazala fryzure Mnie sie bardzo podbala, nie mialas oklepanego koka, tylko cos ale chalka ale bardzo psaowala do ciebie ta fryzurka, wiec obiektywnie patrzac, ladnie ci w niej bylo. Ale czesto jest tak, ze jak mamy wizje tego co chcemy, a ktos nam zrobi cos innego, uwazamy ze to co mamy jest brzydkie. Ja jak bylam starsza i pani w salonie uczesala mnie nie tak jak moja wizja, tez uwazalam, ze brzydko i wogole, a pozniej wszyscy pochwalili i sama przynalam racje. Co do probnej fryzury tez jestem za, ale znajac tempo mojego zyciea nie bede miala na to czasu. Życze Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia i obys w dzien slubu koscielnego byla mniej zestresowana, niz wtedy kiedy cie widzialam
Tak, tak to byłam jaStres się zgadza i chałka na głowie też
Niestety nie pamiętam Cię, bo świata wtedy nie widziałam, odetchnęłam dopiero jak wyjechaliśmy z Kielc.
Jak najbardziej zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o wpływ wizji fryzury na naszą późniejszą jej ocenę. Ja co prawda nie zmieniłam na jej temat zdania, ale przestałam się nią przejmować - wszystko szło bardzo dobrze i głupia fryzura nie zepsuła mi dnia
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 16:58   #1445
mika_am
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Tak, tak to byłam jaStres się zgadza i chałka na głowie też
Niestety nie pamiętam Cię, bo świata wtedy nie widziałam, odetchnęłam dopiero jak wyjechaliśmy z Kielc.
Jak najbardziej zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o wpływ wizji fryzury na naszą późniejszą jej ocenę. Ja co prawda nie zmieniłam na jej temat zdania, ale przestałam się nią przejmować - wszystko szło bardzo dobrze i głupia fryzura nie zepsuła mi dnia

powiedz prosze kto Cię malował? czy ta pani przyjmuje w jakimś salonie, poszukuje jakiejś makijażystki, która umalowała by moją szwagierke do ślubu, czy teraz jest realne aby umówić ją na 5 czerwca? dajcie namiary, jeśli macie liste dziewczyn które pięknie malują!
niesety dziewczyna która mnie malowała do ślubu jest wtedy niedostęna więc znów zasięgam Waszych rad! z góry dziękuje za jakikolwiek namiar!
mika_am jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 17:02   #1446
123stokrotka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ul3nka Pokaż wiadomość
Nie polecam Ella Video. Widziałam ich "wytwór". Nam nie przypadł do gustu. Robi zwykłe filmy jak sprzed kilkunastu lat.
Bez przesady z tym. widziałam film z 2008roku z wesela i całkiem dobrze się go oglądało. może zależy czego się oczekuje od filmu, ale jeżeli chodzi o reportaż z wesela, żeby móc sobie za jakiś czas obejrzeć i przypomnieć jak to wszystko wyglądało, to był całkiem w porządku, czołówka ok, montaż i łączenia scen też, podłożona fajna muzyka, fajne ujęcia. ja przynajmniej nie miałam wrażenia, że film jest obciachowy i wygląda jak z lat 90. ale też średnio mi się podobają niektóre produkcje innych firm, stylizowane na nie wiadomo jaki film, dla mnie to często przerost formy nad treścią. ale jak zaznaczyłam na początku, co kto lubi. ja bym chciała mieć przede wszystkim zarejestrowany ten dzień na kamerze, żeby móc sobie na spokojnie obejrzeć jak wszystko wypadło, bo zdaję sobie sprawę że pewnie w emocjach niewiele będę widzieć
123stokrotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 17:31   #1447
monini2507
Zakorzenienie

Widzę ze złe nastroje macie to i jasie dołaczm mnie on towarzyszy od wczoraj i to tak bardzo ze az apetyt straciałam i ogolnie chec do wszystkiego.
monini2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 17:34   #1448
agunia2417
Raczkowanie

GG do agunia2417

Dziewczyny gdzie robiłyście kurs przedmałżeński??

...Zawsze chciałam cię zrozumieć
Gdy w twych oczach były łzy
Ale kochać trzeba umieć
Bez miłości trudno żyć
...
agunia2417 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 18:09   #1449
ewelkafly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia2417 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie robiłyście kurs przedmałżeński??
Na Karczówce - kurs jest w każdą ostatnią sobotę miesiąca i trwa średnio od godz. 9 do 14. Kilkanaście stron wcześniej znajdziesz wszelkie informacje na ten temat.

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

A ja chcę się pochwalić że wreszcie zamówiłam tą nieszczęsną suknię w Paryżance umówiłam się do fryzjera (do Marcina Kwiecińskiego, mimo różnych opinii na jego temat uważam że zrobi mi na głowie coś fajnego), makijaż będę robiła w tym samym miejscu w Fabryce stylu (chociaż nie wiem jak ta dziewczyna maluje...) pozostaje mi wybór wiązanki i byle do maja
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 18:16   #1450
Paulina Patryk
Przyczajenie

[/COLOR]A ja chcę się pochwalić że wreszcie zamówiłam tą nieszczęsną suknię w Paryżance umówiłam się do fryzjera (do Marcina Kwiecińskiego, mimo różnych opinii na jego temat uważam że zrobi mi na głowie coś fajnego), makijaż będę robiła w tym samym miejscu w Fabryce stylu (chociaż nie wiem jak ta dziewczyna maluje...) pozostaje mi wybór wiązanki i byle do maja [/QUOTE]

Ja chodzę do Marcina odkąd otworzył swój salon na seminaryjskiej jak dla mnie jest rewelacyjny czesał mnie juz na nie jedno wesele i zawsze mi robił coś innego i zawsze byłam zadowolona i na mój ślub tez bedzie mnie czesał (zresztą nie tylko mnie hehe) Agnieszka tez jest rewelacyjna maluje tak jak chcesz to co jej powiesz bierze pod uwage. Ja jestem z ich usług bardzo zodowolona polecam ich bardzo. Zreszta można zobaczyć jak zmienili kobietki z "Zmień się na zdrowie"
Stary 2010-03-07, 18:48   #1451
monnagiovanna
Raczkowanie

O, agunia, widzę, że mamy ślub w tym samym dniu
A gdzie będziesz mieć wesele?

A propos nastroju, to ja dzisiaj też nie bardzo i też w związku z pracą, a raczej jej brakiem...
monnagiovanna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 19:06   #1452
ul3nka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 123stokrotka Pokaż wiadomość
Bez przesady z tym. widziałam film z 2008roku z wesela i całkiem dobrze się go oglądało. może zależy czego się oczekuje od filmu, ale jeżeli chodzi o reportaż z wesela, żeby móc sobie za jakiś czas obejrzeć i przypomnieć jak to wszystko wyglądało, to był całkiem w porządku, czołówka ok, montaż i łączenia scen też, podłożona fajna muzyka, fajne ujęcia. ja przynajmniej nie miałam wrażenia, że film jest obciachowy i wygląda jak z lat 90. ale też średnio mi się podobają niektóre produkcje innych firm, stylizowane na nie wiadomo jaki film, dla mnie to często przerost formy nad treścią. ale jak zaznaczyłam na początku, co kto lubi. ja bym chciała mieć przede wszystkim zarejestrowany ten dzień na kamerze, żeby móc sobie na spokojnie obejrzeć jak wszystko wypadło, bo zdaję sobie sprawę że pewnie w emocjach niewiele będę widzieć
Takie moje zdanie na temat tego kamerzysty. Komuś może się podobać, a nam nie przypadł do gustu. Od filmu dużo wymagamy, to nasza pamiątka na całe lata i na niej nie oszczędzamy.
ul3nka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 19:15   #1453
agunia2417
Raczkowanie

GG do agunia2417

Cytat:
Napisane przez monnagiovanna Pokaż wiadomość
O, agunia, widzę, że mamy ślub w tym samym dniu
A gdzie będziesz mieć wesele?

A propos nastroju, to ja dzisiaj też nie bardzo i też w związku z pracą, a raczej jej brakiem...
Też 16.10.10 masz?? To pięknie ja mam w Skorzeszycach a Ty??
Mam nadzieje ze pogoda z zeszłego roku nie przejdzie na ten bo było strasznie

Ale kochać trzeba umieć
Bez miłości trudno żyć
...
Stary 2010-03-07, 19:37   #1454
Kasia1429
Raczkowanie

GG do Kasia1429

Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie, przepraszam że nie odpisywałam ale wczoraj z rodzinką ruszyliśmy swoje kontakty i udało mi się znaleźć parę lekarzy i teraz muszę czekać na wiadomość.
Powiem Wam że jutro nie mam sił nawet wracać na uczelnie, dziś jak rano wstałam to nawet ręce mnie bolały, wszystko.
Co do stanu zapalnego, to prawdopodobnie, coś się dzieje w miejscu po przeszczepie albo zrobiły się zrosty które tez wywołują gorączkę ale to sie okaże po rezonansie. Właśnie mam kolejny etap gorączki, czuje się jak w solarium, tak mi gorąco

mikia20, jak chcesz to mogę Ci podać namiary do mojego kamerzysty, bardzo fajny młody chłopak i cena tez bardzo rozsądna.

Edytowane przez Kasia1429
Czas edycji: 2010-03-07 o 19:44
Kasia1429 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 19:41   #1455
123stokrotka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ul3nka Pokaż wiadomość
Takie moje zdanie na temat tego kamerzysty. Komuś może się podobać, a nam nie przypadł do gustu. Od filmu dużo wymagamy, to nasza pamiątka na całe lata i na niej nie oszczędzamy.
Ja absolutnie nie podważam Twojej opinii, tylko tak chciałam napisać, że nie są tacy znowu tragiczni, żeby nie można było ich rozważyć, szczególnie w podbramkowej sytuacji. widziałam 1 ich film, znajomi mieli ich na swoim ślubie i po prostu nie zrobił na mnie złego wrażenia, może dlatego, że ze znajomymi w roli głównej
123stokrotka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 20:06   #1456
doris888
Rozeznanie

hej Dziewczynki! Orientujecie się może ile może kosztować przystrojenie stołów na wesele i stołu PM? i kto w ogóle robi takie rzeczy w CK?
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:19   #1457
ewelinap5
Raczkowanie

Doris chyba każda kwiaciarka oferuje takie usługi. Popytaj. Pani Ania na bazarach na przykład.
Stary 2010-03-07, 20:38   #1458
mroweczka21
Raczkowanie

Gosi ja mówiłam o obrączkach z biało-żółtego złota. Po 2 latach wcale nie widać że pierwotnie miały byc dwukolorowe. Widziałam to juz kilkakrotnie. I na pewno nie były to tanie obrączki. Ale każda ma swój gust i nich sobie kupi jakie jej pasują..

Ewelka co zamówiłaś???

Edytowane przez mroweczka21
Czas edycji: 2010-03-07 o 20:42
mroweczka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:40   #1459
monnagiovanna
Raczkowanie

Ja mam ślub w Kielcach, a wesele w Hoteliku Bilcza, a pogoda musi być ładna, bo jak nie to

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-07, 20:43   #1460
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelinap5 Pokaż wiadomość
Doris chyba każda kwiaciarka oferuje takie usługi. Popytaj. Pani Ania na bazarach na przykład.
Dziękuję ślicznie
a kojarzysz może numer stoiska albo nazwisko tej Pani Anii??
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 20:49   #1461
agunia2417
Raczkowanie

GG do agunia2417

Cytat:
Napisane przez monnagiovanna Pokaż wiadomość
Ja mam ślub w Kielcach, a wesele w Hoteliku Bilcza, a pogoda musi być ładna, bo jak nie to
A sukieneczke masz już na oku??

Ale kochać trzeba umieć
Bez miłości trudno żyć
...
Stary 2010-03-07, 21:12   #1462
chansons
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mika_am Pokaż wiadomość
powiedz prosze kto Cię malował? czy ta pani przyjmuje w jakimś salonie, poszukuje jakiejś makijażystki, która umalowała by moją szwagierke do ślubu, czy teraz jest realne aby umówić ją na 5 czerwca? dajcie namiary, jeśli macie liste dziewczyn które pięknie malują!
niesety dziewczyna która mnie malowała do ślubu jest wtedy niedostęna więc znów zasięgam Waszych rad! z góry dziękuje za jakikolwiek namiar!
Malowała mnie pani Małgosia, ma gabinet w pawilonach na Sandomierskiej, na samych rogu ( jest tam też zakład fryzjerski). Jeśli chcesz to prześlę Ci nr na priv tylko będę musiała poszukać
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-07, 21:15   #1463
mroweczka21
Raczkowanie

Mam takie małe pytanie czy dziewczyny z sierpnia już się umówiły do fryzjerki i kosmetyczki? ja jak zawsze czekam na ostania chwilę..
Stary 2010-03-07, 21:21   #1464
monnagiovanna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia2417 Pokaż wiadomość
A sukieneczke masz już na oku??
Nie, na razie oglądałam tylko w internecie
Myślę, że jeszcze jest czas, może w kwietniu zacznę chodzić po salonach. Będę szukać raczej czegoś skromnego, albo może sobie uszyję... Wiele dziewczyn poleca tę pracownię Anna na Kościuszki, to tam na pewno też zajrzę.
Oprócz sali i DJ (Piotr Gładkowski) to właściwie mam do załatwienia jeszcze resztę spraw, w przyszłym tygodniu mam spotkania z fotografami i kamerzystami. A jak z tym u Ciebie?

Edytowane przez monnagiovanna
Czas edycji: 2010-03-07 o 21:22
Stary 2010-03-08, 07:07   #1465
gosza_25
Rozeznanie

wczoraj byliśmy w jubilerze i wpadły mi w oko takie obrączki Super się prezentują Wiec mam nowego faworyta obrączek Ciekawe ile razy mi się jeszcze odwidzi do ślubu I nikt mi nie wmówi że to białe złoto się zetrze bo jeśli to będzie białe złoto to nie ma takiej możliwości

A no i oczywiście życzę wam kochane wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta żebyśmy miały dzień kobiet nie tylko 8 marca I żeby nasi ukochani pamiętali o miłych gestach nie tylko dzisiaj
gosza_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:03   #1466
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

powiem wam, że siostra mojego tż-a odebrała w końcu płytę z wesela od P. Gajewskiego oglądałyśmy wczoraj... kurcze na prawdę płyta jest powalająca, super i w ogóle no ale cóż jak cena też jest powalająca

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:18   #1467
srubka87
Zadomowienie

Ja już się umówiłam do fryzjerki i kosmetyczki Uważam, że to za wcześnie, ale wcześniej mówiono mi, że najwcześniej 3 miesiące przed ślubem, ale jedna z nas umówiła się do p. A. Świebody na ok 5 miesięcy wcześniej, więc zbuntowałam się i stwierdziłam, że jak tak dalej pójdzie to zostanę na lodzie, a od samego początku wiedział, że pójdę tylko do niej.
A do kosmetyczki już się umówiłam, bo chcę żeby przyjechała do domu i musiała sobie wszystko wcześniej zaplanować.
Chansons-ta kosmetyczka to nie na ul. Śląskiej w pawilonach?
Stary 2010-03-08, 08:28   #1468
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
Mam takie małe pytanie czy dziewczyny z sierpnia już się umówiły do fryzjerki i kosmetyczki? ja jak zawsze czekam na ostania chwilę..
ja już się umówiłam i do fryzjerki i do kosmetyczki, fryzjerkę mam u siebie w miejscowości, jestem z niej bardzo zadowolona - zawsze wszędzie mnie czesze a kosmetyczka przyjedzie do mnie do domku

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:29   #1469
Meana1
Rozeznanie

Ifcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życzę dużo miłości i szczęścia. I czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez mroweczka21 Pokaż wiadomość
Ja się jeszcze nie umówiłam bo kosmetyczka do której się chcę umówić w czerwcu mi powie czy mnie umaluje i wtedy będę mogła się zapisać. A pani Ania Świeboda zapisy przymuje 3 miesiące wcześniej więc muszę czekać do maja. Tak więc masz jeszcze czas

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
powiem wam, że siostra mojego tż-a odebrała w końcu płytę z wesela od P. Gajewskiego oglądałyśmy wczoraj... kurcze na prawdę płyta jest powalająca, super i w ogóle no ale cóż jak cena też jest powalająca
Zgadzam się
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 08:35   #1470
ewelinap5
Raczkowanie

Doris:
Stoisko nr 23, jest spory napis, więc na pewno trafisz.
I jeszcze www: http://kwiaciarniaanna.pl/index.php
A co do obrączek to gosza ma rację: białe złoto nie może się zetrzeć bo to zupełnie inna mieszanka niż żółte (z dodatkiem palladu).

Edytowane przez ewelinap5
Czas edycji: 2010-03-08 o 08:37
ewelinap5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości