![]() |
#1441 |
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
[QUOTE=gosza_25;17695392
Kochana dużo moich znajomych brało śluby nie mając pracy...i jakoś dawali sobie radę ![]() ![]() Wyżaliłam się i na serduszku zrobiło mi się troszkę lżej ![]() Dziękuję Kochane za słowa otuchy. ![]()
#1442 |
Zadomowienie
|
mikia-dzwoń do Pawła Brelskiego Studio Flash 692285835. POdpisuję się za niego obiema rękami, nie raz filmował imprezy na których byłam, suuper i cena rozsądna.Może ma wolne...
#1443 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety nie pamiętam Cię, bo świata wtedy nie widziałam, odetchnęłam dopiero jak wyjechaliśmy z Kielc. Jak najbardziej zgadzam się z Tobą jeśli chodzi o wpływ wizji fryzury na naszą późniejszą jej ocenę. Ja co prawda nie zmieniłam na jej temat zdania, ale przestałam się nią przejmować - wszystko szło bardzo dobrze i głupia fryzura nie zepsuła mi dnia ![]()
![]() |
#1445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
powiedz prosze kto Cię malował? czy ta pani przyjmuje w jakimś salonie, poszukuje jakiejś makijażystki, która umalowała by moją szwagierke do ślubu, czy teraz jest realne aby umówić ją na 5 czerwca? dajcie namiary, jeśli macie liste dziewczyn które pięknie malują! niesety dziewczyna która mnie malowała do ślubu jest wtedy niedostęna więc znów zasięgam Waszych rad! z góry dziękuje za jakikolwiek namiar! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Widzę ze złe nastroje macie to i jasie dołaczm mnie on towarzyszy od wczoraj i to tak bardzo ze az apetyt straciałam i ogolnie chec do wszystkiego.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny gdzie robiłyście kurs przedmałżeński??
#1449 |
Raczkowanie
|
Na Karczówce - kurs jest w każdą ostatnią sobotę miesiąca i trwa średnio od godz. 9 do 14. Kilkanaście stron wcześniej znajdziesz wszelkie informacje na ten temat.
---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- A ja chcę się pochwalić że wreszcie zamówiłam tą nieszczęsną suknię w Paryżance ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Przyczajenie
|
[/COLOR]A ja chcę się pochwalić że wreszcie zamówiłam tą nieszczęsną suknię w Paryżance
![]() ![]() Ja chodzę do Marcina odkąd otworzył swój salon na seminaryjskiej jak dla mnie jest rewelacyjny czesał mnie juz na nie jedno wesele i zawsze mi robił coś innego i zawsze byłam zadowolona i na mój ślub tez bedzie mnie czesał (zresztą nie tylko mnie ![]()
#1451 |
Raczkowanie
|
O, agunia, widzę, że mamy ślub w tym samym dniu
![]() A gdzie będziesz mieć wesele? A propos nastroju, to ja dzisiaj też nie bardzo i też w związku z pracą, a raczej jej brakiem... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje ze pogoda z zeszłego roku nie przejdzie na ten bo było strasznie ![]()
![]() |
#1454 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie, przepraszam że nie odpisywałam ale wczoraj z rodzinką ruszyliśmy swoje kontakty i udało mi się znaleźć parę lekarzy i teraz muszę czekać na wiadomość.
Powiem Wam że jutro nie mam sił nawet wracać na uczelnie, dziś jak rano wstałam to nawet ręce mnie bolały, wszystko. Co do stanu zapalnego, to prawdopodobnie, coś się dzieje w miejscu po przeszczepie albo zrobiły się zrosty które tez wywołują gorączkę ale to sie okaże po rezonansie. Właśnie mam kolejny etap gorączki, czuje się jak w solarium, tak mi gorąco ![]() mikia20, jak chcesz to mogę Ci podać namiary do mojego kamerzysty, bardzo fajny młody chłopak i cena tez bardzo rozsądna.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200812264028.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/200701281137.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625310713.html Edytowane przez Kasia1429 Czas edycji: 2010-03-07 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Rozeznanie
|
hej Dziewczynki! Orientujecie się może ile może kosztować przystrojenie stołów na wesele i stołu PM? i kto w ogóle robi takie rzeczy w CK?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Raczkowanie
|
Doris chyba każda kwiaciarka oferuje takie usługi. Popytaj. Pani Ania na bazarach na przykład.
#1458 |
Raczkowanie
|
Gosi ja mówiłam o obrączkach z biało-żółtego złota. Po 2 latach wcale nie widać że pierwotnie miały byc dwukolorowe. Widziałam to juz kilkakrotnie. I na pewno nie były to tanie obrączki. Ale każda ma swój gust i nich sobie kupi jakie jej pasują..
Ewelka co zamówiłaś??? ![]() Edytowane przez mroweczka21 Czas edycji: 2010-03-07 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
Ja mam ślub w Kielcach, a wesele w Hoteliku Bilcza, a pogoda musi być ładna, bo jak nie to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Raczkowanie
|
A sukieneczke masz już na oku??
#1462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1463 |
Raczkowanie
|
Mam takie małe pytanie czy dziewczyny z sierpnia już się umówiły do fryzjerki i kosmetyczki? ja jak zawsze czekam na ostania chwilę..
![]()
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
Nie, na razie oglądałam tylko w internecie
![]() Myślę, że jeszcze jest czas, może w kwietniu zacznę chodzić po salonach. Będę szukać raczej czegoś skromnego, albo może sobie uszyję... Wiele dziewczyn poleca tę pracownię Anna na Kościuszki, to tam na pewno też zajrzę. Oprócz sali i DJ (Piotr Gładkowski) to właściwie mam do załatwienia jeszcze resztę spraw, w przyszłym tygodniu mam spotkania z fotografami i kamerzystami. A jak z tym u Ciebie? Edytowane przez monnagiovanna Czas edycji: 2010-03-07 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Rozeznanie
|
wczoraj byliśmy w jubilerze i wpadły mi w oko takie obrączki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A no i oczywiście życzę wam kochane wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Rozeznanie
|
powiem wam, że siostra mojego tż-a odebrała w końcu płytę z wesela od P. Gajewskiego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zadomowienie
|
Ja już się umówiłam do fryzjerki i kosmetyczki
![]() A do kosmetyczki już się umówiłam, bo chcę żeby przyjechała do domu i musiała sobie wszystko wcześniej zaplanować. Chansons-ta kosmetyczka to nie na ul. Śląskiej w pawilonach?
![]() |
#1468 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | ||
Rozeznanie
|
Ifcia wszystkiego najlepszego na nowej drodze
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
Doris:
Stoisko nr 23, jest spory napis, więc na pewno trafisz. I jeszcze www: http://kwiaciarniaanna.pl/index.php A co do obrączek to gosza ma rację: białe złoto nie może się zetrzeć bo to zupełnie inna mieszanka niż żółte (z dodatkiem palladu).
W poszukiwaniu ciekawych miejsc: www.podroze-ep.blogspot.com ![]() Edytowane przez ewelinap5 Czas edycji: 2010-03-08 o 08:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.