|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Cytat:
U nas też ktoś pierze po nocy, ale w sumie to ledwo co słychać...Cytat:
Cytat:
Taaa... Tylko mi teściowa dziecko wychowa na kurę domową, co to nie ma swojego zdania i robi tylko tak jak jej mąż każe... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A dziecie masz cudne ![]() Cytat:
Ja to się nie mam w co ubrać
|
|
#4082 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
Dziękuję za życzenia! A pociechy jak zawsze niezawodne
Cytat:
Cytat:
Brombi witaj w klubie, nas też w czwartek szczepienie czeka Ktoś tu pisał o rotarixie i o ile dobrze pamiętam to dobrze jest skończyć całe szczepienie przed 16 czy 18 tygodniem czyli 2 dawki, a odstęp między dawkami to min. 6 tygodniPietrusia dobry dowcip Gucia ![]() na Twoich sąsiadów! Żebyście jak najszybciej znaleźli wymarzony domek![]() Domi tych linków to ja w ogóle nie otwieram Niemniej wszystkich zboczeńców, zwyrodnialców, pedofili i tym podobnych to normalnie do jakiegoś obozu koncentracyjnego bym wysłała ![]() ![]() ![]() A z cycami lepiej? Mi też mama powtarza często żeby uważać na nie i ich nie przeziębić. I moja położna też mówiła żeby stanik nosić A do lekarza innego to idź koniecznie. Po co masz się niepotrzebnie stresować. Znajdź może jakiegoś przez zumi.pl? |
||
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
My tez nie idziemy dzisiaj na spacerek, bo po wczoreajszych 3 godzinach ma cos katarek a wieje dzisiaj...
![]() A i jutro jedziemy do Osnabrück wyrobic malemu paszport Musze go dzisiaj do zdjecia ladnie wystroic...
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Carolans
Gucia olanie to jedyne co możesz zrobić... |
|
|
|
#4085 |
|
Rozeznanie
|
aaaa właśnie obejrzałam filmik z Filusiem
|
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
to się trochę źle wraziłam, bo źle zapamiętałam
Wg ulotki spirali, którą dostałam od gina do skutków ubocznych należą: możliwość uszkodzenia ścianki macicy i szyjki macicy, ryzyko poronień i zapaleń, ciąż pozamacicznych lub infekcji dróg moczowych. Wiadomo, zdarzyć to się ni musi, ale może
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
A tutaj cosik dla cioc:
http://www.youtube.com/watch?v=48OHm8YcbjE
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu nie robicie paszportu u siebie na miejscu?
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila dziekuje za podsuniecie tej strony
![]() no to jak tyle mamusiek martwi sie o oje zwisy, to trza sie powaznie zastanowic niee no od dzis nosze stanik, nie ma co, w nocy tez ![]() Brombi ale Filus ruchliwy Gucia my mamy na gorze takich sasiadow (maja okolo 60 lat) i tam sie ciagle tak tłuka jakby sie bili i chyba tak jest, bo synkow maja takich typowych huliganow, ktorzy by pobili za nic (na szczescie tutaj juz nie mieszkaja, bo sa dorosli) wiec pewnie po kims ten dar odziedziczyli acha:to jest ta sasiadka od tych kotow, co jej kocur olal mi wycieraczke |
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
W Osnabrück jest konsulat portugalski.... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=48OHm8YcbjE
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kurcze zakochac sie mozna Malinka apeluje, ze chce zobaczyc mojego ziecia na youtube ![]()
|
|
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to muszę poskarżyć się na córkę . Marudna jest dziś, że hej, do tego cumka smoczka i marudzi I nie wiem, czy to przypadkiem się ząbki nie zaczynają, bo często szuka sobie czegoś rączką w buzi i gryzie wszystko co jej pod rękę wpadnieI zapomniałam napisać, że Andre to same słodkości
"what doesn't kill me makes me feel alive" Edytowane przez gucia6 Czas edycji: 2010-03-08 o 15:09 |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak on się bosko śmieje ![]() mamusie! mam szybkie pytanko - czy karmiąc piersią mogę wcinać krewetki ??? ( dodam że tego karmienia niewiele, więcej u mnie butli... ) |
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne te nasze skarby - nie moge sie napatrzeć
Wrzucam też swoje, dziękując za życzonka |
|
|
|
#4096 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
|
#4097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
juz nie mogę się doczekać kiedy będę miała taką dwójeczkę A dziś jest rocznica jak od TZa dostałam pyłek |
|
|
|
|
#4098 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to ja sobie tez pozwolę a co! |
||
|
|
|
#4099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tutaj moj Sisipek (2 letnia chrzesnica mojego tz'ta mowi na Filipa Sisip )a ja siedze! przez 3 sekundy bo do zdjecia ale siedze:P (pietrusiu to zdjecie do galeri)![]() Załącznik 2930314 moja ulubiona ksiażka ![]() Załącznik 2930315 taki jestem powazny Załącznik 2930317 taaak lubie jak mamusia mnie przytula podczas snu ![]() Załącznik 2930320 hihih Załącznik 2930321 moja ulubiona pozycja do spania ![]() Załącznik 2930322 cd nastapi;p
'Uwielbiam ludzi, którzy umieją cieszyć się najbardziej zwykłą chwilą, ludzi którym nie potrzeba zbyt wiele.' Fifi Edytowane przez Agusia_a9 Czas edycji: 2010-03-08 o 16:03 |
|
|
|
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet
Edytowane przez samanthhha Czas edycji: 2010-03-12 o 14:15 |
|
|
|
#4101 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam się że tylko obejrzałam zdjęcia dzieciaczków i filmiki na JUTIUBIE i jestem ZACHWYCONA!!! No i trrroszke Was poczytałam ale sie nie odniose bo Iwo ma ciężki dzień i musze byc dostepna w kazdej chwili...
![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- A potrzebne zdjęcia wrzuce innym razem
|
|
|
|
#4102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DiTu a wiesz, ze myslalam wczoraj, ze jeszce ani razu nie wklejalas nam swoich pociech (przynajmniej nie pamietalam) sliczne sa![]() Mamusie musze Wam jeszcze powiedziec jedna rzecz..ten gin u ktorego bylam, co chce mnei wysylac na ten spiacy zabieg usuwania nadzerki przepisal mi globulki- nystantyne i polseptol. jak skoncze nystantyne to mam po dwch dniach zaczac brac ten polspeptol. Czyli wypada w srode. A na ulotce jest wyraźnie napisane, ze nie mozna ich przyjmowac podczas karmienia piersia! ta polozna powiedziala, zeby ich nie stosowac i zeby mu tak nie ufac ![]() wiec co mam teraz zrobic?zanim sie zapisze do jakiegos trzeciego to minie troche czasu... ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
![]() super chlopaczek a Ty wklejaj te wszytskie fotki, ktore wkleilas wczoraj na watku mamus tych do 23 lat... myslisz, ze nie widzialam![]() do nas to sie przychodzi tylko czasami, tak?nieladnie
|
||
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Agusia, Filipek jest przesłodki
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
Sisipek cd
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet zyczy Filipek
![]() Dosiegne juz swoich stopek !! ![]() Załącznik 2930436 a tak sie przy tym ciesze! ![]() Załącznik 2930437 ![]() Załącznik 2930438 ![]() Załącznik 2930439 ![]() Załącznik 2930440 elegancik Załącznik 2930462 ![]() ![]() Załącznik 2930463 chochlik Załącznik 2930464 z dzisiaj ![]() Załącznik 2930465
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
agusia piekne fotki, a najbardziej urzekło mnie ta:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1268059841 |
|
|
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
Gucia Domi Dziekuje w imieniu synka
![]() ![]() ![]() ![]()
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
skoro wy się chwalicie swoimi pociechami, to pochwalę się i ja
![]() http://www.youtube.com/watch?v=sV3azIK0xEc
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
nie nadrabialam was jeszcze ale dzis caly dzien cos zalatwiam. wstalam o 6 i doba jakas krotka i tak.. a jeszcze obiadu nie zrobilam a mieszkanie wyglada jak po przejsciu tajfunu a to tylko Adi sie bawil
bylam dzis z chlopcami u pediatry bo Adus mi sie osytatnio bladziutki zrobil i takie ma oczka podsiniale jakby mu witamin brakowalo. dostalismy skierowanie na krew i mocz.. martwie sie o niego a tz oczywiscie ze wymyslam.. Tomasz zdrowy. wazy 7,5 k mierzy 69cm. mamy wprowadzac zupki a ja sie z owocami wstrzymalam i dawalam tylko od czasu do czasu a tu juz duzy dzidzius i jak chce to takiego danonka tez moge mu juz podac pamietacie ze robilam rentgen stopy bo mnie bolala?? mam halluksa i ostroge pietowa do tego jeszcze musze isc do chirurga z dosc wstydliwym problemem bo dopadly mnie zylaki odbytu. wszystko naraz
|
#4109 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję rocznicy - od tego wszystko sie zaczęło ![]() Cytat:
Cytat:
Wklejałam 2 razy Co do gina to nie zastanawiaj sie nawet tylko szoruj do innego... Nie tknęłabym czegoś czego nie można podczas karmienia... a i jeszcze jedno; moja koleżanka poszła do ginekologa, stwierdził nadżerkę, kazał przyjść do siebie na zabieg prywatnie... poszła potwierdzić dziagnozę u innego - nie było nic -istny cud ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4110 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mnie jak pochodze troche to na samym srodku stopy kluje cos:/ jak by mi ktos igle wbijal. nie wiem co to moze byc.. cos z jakims nerwem? nie wiem..
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.

Wczoraj tz dostał telefon od właściciela domu, bo ponoć ktoś złożył na nas zażalenie, że niby robimy pranie o 5 rano (jakbyśmy nie mieli nic innego do roboty o tej porze
) i że ponoć przez kilka tygodni mieszkało u nas 5 osób. Fakt, że na gwiazdkę byli moi rodzice przez 10 dni, ale halo, nie będę za każdym razem zgłaszać, że będę miała takie czy siakie odwiedziny. Zresztą co komu do tego, ile osób i kiedy mnie odwiedza
Ale zła jestem i tak jakoś trochę podejrzewamy, że komuś przeszkadza płacz dziecka od czasu do czasu i wymyśla takie bzdury
ale tak pomyślalam o tych Twoich gulach, bo przeciez już nie pierwszy raz Ci się zrobiły...

, chciałam Wam pokazać, jak się ładnie przygotowuje do siadu ( kiedyś tam, w dalekiej przyszłości 

czyli 2 dawki, a odstęp między dawkami to min. 6 tygodni

I nie wiem, czy to przypadkiem się ząbki nie zaczynają, bo często szuka sobie czegoś rączką w buzi i gryzie wszystko co jej pod rękę wpadnie