Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-09, 09:24   #541
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Poczta przychodzi do nich ok 13 godziny... więc jeszcze sie nie kontaktowalam.

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:30   #542
ola_k11
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Dziewczyny 9 stron w 1 dzień?? Powariowałyście, nie mam nawet czasu tego nadrobić...

U nowego gina wsio ok, widziałam dzidziulka na usg ale tak szybko pokazywał, że niedokładnie. Płci nie było widać, bo dzidziuś się cały czas odwracał - w pewnymmomencie lekarz złapał i zobaczył ale dzidzia znów zmieniła pozycję, chyba chłopiec ale nie wiadomo do końca. Za 2 tyg. mam połówkowe więc może zobaczymy dokładnie.

Uciekam na dziś, bo mam masę spraw do załatwienia.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:33   #543
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ja ci nie powiem bo nie wiem ale napewno coś znajdziesz w necie bo znany wózek ja się zdecydowałam na ten http://www.allegro.pl/item940085327_...r_gratisy.html
przeczytałam całe jakieś forum i tak zachwalają że już nie będe szukac innego i robić sobie zamęt. tyle że zamawiać będe u producenta jak ktoś by kogoś interesowało to forum to mogę podac
Ja wybralam taki sam, jak dzis bedzie oki...to chyba go zamowie
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:38   #544
bassienkaw
Zakorzenienie

Ola moja Łucja tak się bawiła z nami w kotka i myszkę jak z nią w ciąży chodziłam... dowiedziałam się chyba dopiero po 25 tygodniu

Stary 2010-03-09, 09:40   #545
papeteria
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny
lilka z taczką czy bez damy rade
anuszka z tym hula hopem mnie rozbawiłaś
hexa co za pyszności
Też już kiedyś wklejałam to samo
Ja licze wg 2. schematu.
kasha kup sobie buciki jezeli ci się podobają, fason fajny.
Ja nadal uwielbiam czarny
pszczolka świetnie, że to wszystko dostałaś .
Ja będę miała mnóstwo ciuszków, ale za resztą muszę się rozejrzeć.
Fajnie z tym tramwajem Pokaż włoski
misiulka jak fajnie z tym prezentem dla córci
itakasia świetnie leży ta spódnica. Chyba sobie kupię
basienkaw to zdjęcie itakasi w spódnicy na którą się czaje a nie moje ja taka szczupła nie jestem
dzidzia pochwal się ciuchami
jusdan napewno dam znać co do tych staników
niezawsze gratulacje
słodkie zdjęcia
agravka za wizyte i daj znać jak po filmie bo uwielbiam Deepa i jego przebrania chociaż film
Demoniczny fryzjer Sweeney Todd trochę mnie przeraził za dużo krwi ale charakteryzacja świetna.
Daj znać jak po zabiegu(moje zboczenie zawodowe).
Mój mi kiedyś zafundował peeling słodko słony na ciało Thalgo na naszej weekendowej podróży poślubnej.Skóra była super gładka i nawilżona
marta
My teraz impreza za impreza zaczynam ja 23 marca urodziny , 28 marca chrzciny bratanka Tż jest chrzestnym, 30 marca taty urodziny,4 kwietnia szwagierki urodziny, 6 kwietnia siostry urodziny, 10 kwietnia ślub kuzynki( a dwie godziny wcześniej jeszcze znajomych to tylko do kościoła idziemy) i mojej mamy urodziny 50-te, 16 kwietnia mój brat urodziny a jeszcze w miedzyczasie święta. Głowa mała.
karolcia
ola super ze wszystko ok

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-03-09 o 09:42
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:40   #546
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

ola jesteś o równy tydzień do przodu ode mnie
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:45   #547
agravka
Wtajemniczenie

tylko trzymajcie kciuki za to, zeby serduszko mojej Aduni bylo w porzadku prosze
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 09:48   #548
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

agravka trzymam kciuki chociaż nie bardzo wiem co jest nie tak, musiałam coś pominąć, ale mimo wszystko głowa do góry, będzie dobrze
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:52   #549
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

agravka

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:53   #550
agravka
Wtajemniczenie

jak mialam 3 lata wykryto u mnie wade serca i mialam ciezka operacje. Na szczescie wszystko jest w porzadeczku, ale chce dla pewnosci sprawdzic czy i u dzidzi wszystko ok
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:02   #551
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
To bylo zdecydowanie najfajniejsze przezycie zwiazane z dzidzia do tej pory, oprocz tego kiedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy!
Lekarz... po prostu sie w nim "zakochalam" non stop sie smialismy z tz-tem byla cudowna atmosfera. Chwile najpierw wzial na 2d a pozniej na buziaka dzidzi juz w 4d i sie mnie na kogo mi dzidzia wyglada, wiec mu mowie, ze na dziewczynke, ale myslalam o synku a on, ze mu przykro, ale to nie jego wina tylko tz i wskazal na niego powiedzial, ze on ma 2 cory i pewnie trzecia by tez zrobil, ale tym razem to nie jego robota to mu odpowiedzialam, ze naprawde widze pana pierwszy raz wiec go o to nie posadzam ;P smiechow bylo co nie miara. Tak to bedzie DZIEWCZYNKA!
Pozniej zaczelismy rozmawiac o nosku dzidzi, ze nie ma zadartego i ma nosek po tatusiu to co dzidzi zrobila? Za nos sie zlapala i tak trzymala
Pozniej sobie nogi na glowe zakladala, i raczkami je zrzucala na koniec sie rozszalala niesamowicie, tak sie popisywala, ze szok. Nie zaluje ani grosza naprawde polecam usg 3/4d bo przezycia niesamowite!!!
Mam nadzieje, ze trafi mi sie ten lekarz na zmianie przy porodzie bo pracuje on na Madalinskiego, Zwolinski sie nazywa i polecam go z czystym sumieniem jest super po prostu!!!!!!

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Siala ta Twoja mantra to o kant... chyba to voo doo jakies bo zadnej sie chyba nie sprawdzilo z nas tylko na opak ;P
Ale nic ciesze sie z dziewuszki tez bede ja kochac i tulic i czesac i ubierac w sukieneczki!!!!!!
GRATULUJĘ CÓRECZKI
Chyba rzeczywiście wszystkim wyszła inna płeć niz zakładały, przynajmniej większości
Ja sie cieszyłam jak się dowiedziałam że pierwsza będzie córeczka, zawsze chciałam stroić córeczkę w sukieneczki, spineczki no i zawsze powtarzałam że jakby nie było to pomoc dla mnie wyrośnie no ale z drugim to nastawiłam sie na chłopca a tu co???......kolejna pomoc będzie dla mnie jak dorośnie ,tylko kto remonty będzie robił jak mój M się zestarzeje?
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 10:09   #552
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
tylko trzymajcie kciuki za to, zeby serduszko mojej aduni bylo w porzadku prosze
kciukasy zacisniete
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:14   #553
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Cytat:
Foty sa wyrazne tylko mi aparatem takie wyszly a nie poprawie teraz bo mi bateria padla wiec wrzucam tylko te narazie. Tak to wszystko widac i paluszki i stopeczki malutkie. Gin powiedzial, ze dlugasne ma nozki i ze bedzie na bank wyzsza niz ja Wazy teraz 456g I jest podobna do tatusia

GRATULUJE DZIEWCZYNKI!!!I batrdzo sie ciesze ze wizyta przebiegla tak milo i tego ze wszytsko jest okisłodkie foto

agravka super prezent i wozek bardzo mi sie podoba nie jest az tak drogi a rzeczywiscie ladny jak bedziesz znac opinie na temat tej firmy to daj znac bo ja jak na razie mysle tylko o implascie.bardzo mocno za : kciuki::k ciuki:serduszko

vette czekamy na foto brzuszka

itakasia rzeczywiscie zabiegany dzien za zawody coreczki

marta_d1 daj znac co i jak na wizycie.my idziemy 17kwietnia na 50lecie malzenswta Michala ciotki i wujka i tez musze pomyslec o kupnie jakiejs sukienki:/zapytam jeszcez kolezanek czy nie maja tunik odcinanych pod piersiami i moze ktoras by mi pozyczyla wole pozyczyc bo troche na brak siana narzekamy przez remont:/

Lilka
gratuluje pierwszych ruchow

ola_k11 moja dzidzia tez na pierwszej wizycie zaslonila wszytsko co ma:/ale na kolejnej juz pokazala

a poza tym dzien dobry wszystkim
wiecie co zauwazylam ze moja coreczka jak zjem jogurt to zaczyna fikac w brzuchu fikolki to samo jest gdy zjem pomaranczko albo pomelo. dlatego jak jest cisza w brzuchu to ide zjesc cos z tego i ona zaczyna wariowac a dzis jak dostalam wczesnie rano sms to tak sie wkurzyla ze zaczela kopac po prawej stronie z dobre 1,5min w rownych odstepach czasu.wiec nie wiem czy to byla zlosc na zasadzie: "czy ludzie zegarkow nie maja i mnie budza" czy "zmien ten dzwonek wystraszyc sie mozna" a moze to czkawka ? nie mam pojecia ale i tak zaczelam sie smiac

1 lipiec 2010 20:10 Lilianka
hexa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:15   #554
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
co do wczoraj to moj mnie zaskoczyl baaardzo, a mianowicie wrocil z kwiatkami- 3 herbaciane roze i mowi jeszcze, a tu mam jeszcze dla Ady prezent i wrecza mi koperte - karnet na zabieg podstawowy na twarz w spa obok nas mowi Wam jaka zaskoczona bylam-mowi ze chcial mi masaz kupic, ale podobno nie bardzo mozna, wiec wzial na twarz kochany moj! dodam, ze nie posadzalabym go o taka pomyslowosc))
zycze Wam milego dnia moje kochane
Wow ale wy macie wspanialych mezów!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:15   #555
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
siala ja chyba ci nie pomoge bo strasznie dziwnie to masz liczone i płacone na godziny ? bo z tego co pamietam mówiłaś ze masz najniższą ? to chyba poprostu powinni ci wyplacic najniższą(jeśli taką masz) i tyle a to co sobie tam wpisują to może zeby im sie w papierach zgadzało ale ja sie nie znam
No własnie ja też tego nie rozumiem ale może dlatego, że nie miałam całego miesiąca na L4 tylko część na zwolnieniu a część przepracowane.. okaże się jutro jak dostane wyplate.

Cytat:
To bylo zdecydowanie najfajniejsze przezycie zwiazane z dzidzia do tej pory, oprocz tego kiedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy!
Lekarz... po prostu sie w nim "zakochalam" non stop sie smialismy z tz-tem byla cudowna atmosfera. Chwile najpierw wzial na 2d a pozniej na buziaka dzidzi juz w 4d i sie mnie na kogo mi dzidzia wyglada, wiec mu mowie, ze na dziewczynke, ale myslalam o synku a on, ze mu przykro, ale to nie jego wina tylko tz i wskazal na niego powiedzial, ze on ma 2 cory i pewnie trzecia by tez zrobil, ale tym razem to nie jego robota to mu odpowiedzialam, ze naprawde widze pana pierwszy raz wiec go o to nie posadzam ;P smiechow bylo co nie miara. Tak to bedzie DZIEWCZYNKA!
Pozniej zaczelismy rozmawiac o nosku dzidzi, ze nie ma zadartego i ma nosek po tatusiu to co dzidzi zrobila? Za nos sie zlapala i tak trzymala
Pozniej sobie nogi na glowe zakladala, i raczkami je zrzucala na koniec sie rozszalala niesamowicie, tak sie popisywala, ze szok. Nie zaluje ani grosza naprawde polecam usg 3/4d bo przezycia niesamowite!!!
Mam nadzieje, ze trafi mi sie ten lekarz na zmianie przy porodzie bo pracuje on na Madalinskiego, Zwolinski sie nazywa i polecam go z czystym sumieniem jest super po prostu!!!!!!

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Siala ta Twoja mantra to o kant... chyba to voo doo jakies bo zadnej sie chyba nie sprawdzilo z nas tylko na opak ;P
Ale nic ciesze sie z dziewuszki tez bede ja kochac i tulic i czesac i ubierac w sukieneczki!!!!!!
Bo źle wykonywałaś na pewno moją mantrę :P Ja z resztą tak samo xD
No i gratuluję córeczki
Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
niezawsze gratuluje!!! co do mantry to akurat u mnie sie sprawdzila i chyba u jedynej hehe strasznie mam dzisiaj napieta skore brzucha, pare tygodni temu tez tak mialam i strasznie mi wywalilo brzuch. ciekawe co bedzie teraz. od czwartku juz 1,5 cm wiecej. synus prawie nie oddzywal sie przez 3 dni a dzisiaj urzadza sobie party
Powinnaś udzielać instruktażu co do mantry Ja się pierwsza zapisze

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny

niezawsze GRATULUJE a wiec mama miala racje i te rozowe slicznosci co kupila beda w sam raz dla niuni super a tego strojenia wam dziewczynek to sama zazdroszcze

a ja mialam kiepska noc co zasnelam to zaczynalam kaszlec i sie budzilam pozniej spalam w pozycji pol siedzacen chyba sie zraz spowrotem poloze

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

a z mojego meza to sie smialam rok temu jak nawet nie bylismy zareczeni dostalam ogromniasty bukiet roz w tym roku krutko po slubie jedna dluga roze (z sliczna biala glowka co prawda ale juz jedna) a w przyszlym juz chyba gozdzika jednego dostane ...
A za dwa lata starym zwyczajem rajtuzy

Co do wózka to ja chyba się zdecyduję na ten:

http://www.allegro.pl/item948553564_...1_wys_0zl.html

Co sądzicie? o funkcjonalności?
Podoba mi się ten duży kosz na dole
Tylko nie wiem czy wymiary gondoli są mierzone w środku czy na zewnątrz.. zależy mi na jak największej coby nie musieć za wcześnie przesadzać dziecka do spacerówki.

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-03-09 o 10:19
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 10:16   #556
bassienkaw
Zakorzenienie

Jusdan ale się uśmiałam... co do płci, to przyznaje, że jestem ciekawa co tam w moim brzuszku się chowa... ale bez różnicy mi co będzie. Prawdą jest, że w pierwszej ciązy przypuszczałam, że urodzi się syn... a w głębi duszy gdzieś tam po cichu marzyłam o córeńce, i jak się okazało, że będzie córcia ucieszyłam się bardzo... choć nie nastawiałam się na 100% na kobitke...
A w drugiej... w drugiej mi bez różnicy, czy urodzi się syn, czy córcia... córcię już mam

Stary 2010-03-09, 10:23   #557
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Czy ktos tak jak ja zastanawia sie nad tym czy aby na pewno chce poznac plec? Bo ja ostatnio zaczynam sie przekonywac, ze chyba zrobimy sobie niespodzianke i nie bedziemy chcieli wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka
Ja chcialam poznac

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
tylko trzymajcie kciuki za to, zeby serduszko mojej Aduni bylo w porzadku prosze
Stary 2010-03-09, 10:23   #558
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Ja chcialam poznac
ja tez bardzo chcialm poznac plec bo moje przeczucia zuplenie sie nie sprawdzily-myslalam ze to chlopiec a tu niespodzianka dzieczynka i dobrze ze poznalismy plec bo jak wiecie ja juz meskie ubranka zaczelam kupowac i byl by zonk latem:/

Stary 2010-03-09, 10:31   #559
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hexa84 Pokaż wiadomość
ja tez bardzo chcialm poznac plec bo moje przeczucia zuplenie sie nie sprawdzily-myslalam ze to chlopiec a tu niespodzianka dzieczynka i dobrze ze poznalismy plec bo jak wiecie ja juz meskie ubranka zaczelam kupowac i byl by zonk latem:/
Ja poznałam płeć..a 3 tygodnie później poznałam płeć po raz drugi .. i to zupełnie inną, więc ja już do porodu nie będę kupować ani męskich ani damskich ciuszków.. no chyba, że mi siosiorka przez pępek wystawi i będę miała pewność, że to sisiek a nie pępowina.
Pozostanę przy neutralach ;]

Stary 2010-03-09, 10:35   #560
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
trzymam kciuki, na pewno bedzie ok
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:39   #561
hexa84
Raczkowanie

GG do hexa84

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja poznałam płeć..a 3 tygodnie później poznałam płeć po raz drugi .. i to zupełnie inną, więc ja już do porodu nie będę kupować ani męskich ani damskich ciuszków.. no chyba, że mi siosiorka przez pępek wystawi i będę miała pewność, że to sisiek a nie pępowina.
Pozostanę przy neutralach ;]
ja na wszelki wypadek tez teraz juz kupuje uniewersalne bo ponoc dziewczynki lubia byc chlopcami naprawde i sisior moze pokazac sie nawet w 8miesiacu dopiero wiec jest dla mnie nadzieja ale juz sie przyzwyczailam do mysli ze to dziewczynka

Stary 2010-03-09, 10:43   #562
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość

Musze sie podzielic z wami dobra wiadomoscia 8 kwietnia przyjezdzam do Polski ,ciesze sie na maxa
no to ciesze sie z toba sama dosc dlugo mieszkalam w irlandii i wiem jaka radosc sprawiaja takie przyjazdy

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
agravka
to mily gest

ja dzis mam zabiegany dzien, nawet nie zdaze pewnie na kawke usiasc, a tak rano to nie lubie. za chwile ide zaprowadzic starsza do szkoly, pozniej wracam do domu, przebieram sie i ide na cwiczenia, wracam, wychodze psem, przebieram sie, zawoze mlodsza do babci, pedze do jednej z torunskich szkol bo tam dzis starsza bierze udzial w zawodach miejskich, reprezentuje szkole. ja sie chyba bardziej denerwuje od niej. niestety ona jest ze zwyklej szkoly a biora udzial rowniez szkoly sportowe wiec na wiele nie licze. ale to juz final wiec i tak daleko zaszla. pozniej musze odebrac mlodsza, wrocic z obiema do domu, dac im obiad, i lece na zebranie do starszej. masakra

milego dnia i do wieczora
trzymamy kciuki za corke i daj znac jak jej poszlo

Cytat:
ogladam wozki i wpadlam na cos takiego. czy ktos moze cos powiedziec na temat tego wozka?
http://www.allegro.pl/item939590112_...l_fotelik.html
chyba farminka cos w tym stylu wozek kupila

Cytat:

a ja się zastanawiam czy nie przesunąć mojego usg połówkowego 4d. mam go w sobote za tydzień czyli 20 tydzień 3 dzień i nie wiem czy nie przesunąć o 3 tygodnie może będzie lepiej widać ? bo zależy mi żeby było fajnie widac jak już płace te 200 zł. wcześniej bym nie przesuneła bo czekałam na wiadomośc o płci ale że się już dowiedziałam to jakoś może bym wytrzymała co myślicie ?
ja tez chcialam wczesniej robic jak najszybciej za wszelka cene a teraz podjelam decyzje ze kolo 20tc zrobie
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:50   #563
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Foty sa wyrazne tylko mi aparatem takie wyszly a nie poprawie teraz bo mi bateria padla wiec wrzucam tylko te narazie. Tak to wszystko widac i paluszki i stopeczki malutkie. Gin powiedzial, ze dlugasne ma nozki i ze bedzie na bank wyzsza niz ja Wazy teraz 456g I jest podobna do tatusia

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Wow ale wy macie wspanialych mezów!
mój mi różę czerwoną taką dużą i ładną dał i batonika...

nie jadłam sniadania jeszcze, umieram z głodu a facet lodówke naprawia i czekam aż skończy
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 10:52   #564
anoxa
Zakorzenienie

wczoraj jak bylam u lekarza przyszla dziewczyna z dzieckiem gdzies 4-5mc na szczepienie jaki ona miala wozek masakra! widac bylo ze byl to z tanich wozkow ale jej prowadzenie go sprawialo trudnosc ledwo go pchala wozek skrzypial raczka jak by byla jakos do dolu opuszczona tylko ta regulowana koncowka w gore poprostu masakra az jej wspolczulam ze musi ten wozek prowadzic wiec chyba jednak wazne jest to zeby wozek byl dobry nie mowie drogi ale dobry
Stary 2010-03-09, 10:53   #565
kociamborek
Raczkowanie

Dzien dobry

niezawsze gratuluje coreczki i udanej wizyty! Oby jak najwiecej takich lekarzy

agravka trzymam mocno kciuki żeby serduszko Twojej coreczki bylo zdrowiutenkie!:kc iuki:
Jeśli chodzi o ten wózek Tako jumper X, to my wlasnie jestesmy na niego zdecydowani. Mi on wpadl w oko wlasnie jak przegladalam wozki na Allegro. W zeszlym tygodniu bylismy ogladac go "na żywo" w hurtowni i wypadl jeszcze lepiej. Wyglada super, bardzo lekko sie prowadzi, cena nie poraza jak na gondole, spacerowke i fotelik, jest mnostwo kolorow i wzorow do wyboru, sprzedawczyni mowila ze duzo osob go kupuje i nie mieli jeszcze praktycznie zwrotow ani reklamacji. Bardzo lekko sie montuje elementy do stolaza, po zlozeniu zajmuje malo miejsca, dla nas bylo wazne zeby byly pompowane kola, przednie skretne z mozliwoscia blokady no i on to ma.
kociamborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 10:56   #566
anoxa
Zakorzenienie

ola wiec narazie gratuluje chlopca

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

agravka trzymam kciuki za twoja kruszynke!
Stary 2010-03-09, 11:00   #567
bassienkaw
Zakorzenienie

To prawda.... co do chłopczyków, to większa pewność jak lekarz s twierdzi chłopca, natomiast przy dziewczynce, nigdy nie może być 100% pewności... bo np siusiak mógl się gdzieś schować, podwinąć, zaginąc w akcji jak to się śmiała moja pierwsza lekarka... dlatego nie nastawiałam się na 100% na dziewczynke, nawet jak poznałam płeć, zreszta ona sama mnie do tego przekonala, że nie ma sensu się nastawiać tak, bo różnie to bywa z dziewczynkami

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 11:05   #568
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
To prawda.... co do chłopczyków, to większa pewność jak lekarz s twierdzi chłopca, natomiast przy dziewczynce, nigdy nie może być 100% pewności... bo np siusiak mógl się gdzieś schować, podwinąć, zaginąc w akcji jak to się śmiała moja pierwsza lekarka... dlatego nie nastawiałam się na 100% na dziewczynke, nawet jak poznałam płeć, zreszta ona sama mnie do tego przekonala, że nie ma sensu się nastawiać tak, bo różnie to bywa z dziewczynkami
Czyli nie ma szansy raczej, że mój chłopiec jednak okaże się być dziewczynką? Bo ja tak po cichuśku liczę, że te jajka to mi się zwidziały a siurek to była pępowina xD

Stary 2010-03-09, 11:08   #569
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
mój mi różę czerwoną taką dużą i ładną dał i batonika...
No mysmy podobno w sobote byli w kinie na tę okazje. Na Alicji w krainie czarów.

No a zyczen tez biedactwo nie zlozyl.. Pewnie zapomnial... hhe męzczyżni
Stary 2010-03-09, 11:08   #570
bassienkaw
Zakorzenienie

Siala pewnie jakiś tam procent jest, że może akurat... choć wątpie. Przy facetach mniejsze prawdopodobieństwo pomyłki z tego co wiem. Przy dziewczynkach o wiele większe...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości