|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#513 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#514 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#515 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
To bylo zdecydowanie najfajniejsze przezycie zwiazane z dzidzia do tej pory, oprocz tego kiedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy!
Lekarz... po prostu sie w nim "zakochalam" non stop sie smialismy z tz-tem byla cudowna atmosfera. Chwile najpierw wzial na 2d a pozniej na buziaka dzidzi juz w 4d i sie mnie na kogo mi dzidzia wyglada, wiec mu mowie, ze na dziewczynke, ale myslalam o synku a on, ze mu przykro, ale to nie jego wina tylko tz i wskazal na niego ![]() Pozniej zaczelismy rozmawiac o nosku dzidzi, ze nie ma zadartego i ma nosek po tatusiu to co dzidzi zrobila? Za nos sie zlapala i tak trzymala ![]() Pozniej sobie nogi na glowe zakladala, i raczkami je zrzucala na koniec sie rozszalala niesamowicie, tak sie popisywala, ze szok. Nie zaluje ani grosza naprawde polecam usg 3/4d bo przezycia niesamowite!!! Mam nadzieje, ze trafi mi sie ten lekarz na zmianie przy porodzie bo pracuje on na Madalinskiego, Zwolinski sie nazywa i polecam go z czystym sumieniem jest super po prostu!!!!!! ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Siala ta Twoja mantra to o kant... chyba to voo doo jakies bo zadnej sie chyba nie sprawdzilo z nas tylko na opak ;P Ale nic ciesze sie z dziewuszki tez bede ja kochac i tulic i czesac i ubierac w sukieneczki!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widze ze chyba tylko ja mialam takiej slabej jakosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
Foty sa wyrazne tylko mi aparatem takie wyszly a nie poprawie teraz bo mi bateria padla
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2010-03-08 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kurcze ale juz pozno :O musze mykac spac.. rano znow bede nieprzytomna.. Ale w gruncie rzeczy jedno mi.. do niczego mi sie nie spiszy by byc wypoczętą.. No moze tyle ze mala i tak nie da mi pospac rano i bede wykonczona.. Ale tak to kazde dnie i noce sa takie same bez meza.. Nic sie nie chce, tylko tyle by czas szybciej leciał... A ja kurcze patrze, dzis mam jakos jeszcze wiekszy brzuch niz 5 dni temu :O nawet moja mama to zauwazyla! Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-03-08 o 23:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zadomowienie
|
niezawsze GRATULUJE dziewczynki
![]() Fajnie, jak lekarz jest mily, od razu inaczej sie przezywa taka wizyte. To zaraz Ci dopisze na liscie coreczke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
No to zycze Ci urodzic tak jak chesz i kiedy chcesz ;P W sumie to chyba czeka sie do 2 tyg po terminie wiec i tam male szanse by kazali Ci czekac 18 dni aczkolwiek... ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Zadomowienie
|
Dopisalam Ci dziewczynke
![]() Caly czas mamy przewage chlopcow - dziewuszki przybywajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Rozeznanie
|
niezawsze gratuluje!!! co do mantry to akurat u mnie sie sprawdzila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek!
na poczatku niezawsze gratuluje dziewczynki ![]() ja dzis ide do kardiologa z moja dzidzia i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, potem pewnie z tz na male zakpupki, z tego wzgledu ze wyjdzie dzis o 13 z pracy ![]() ![]() ![]() co do wczoraj to moj mnie zaskoczyl baaardzo, a mianowicie wrocil z kwiatkami- 3 herbaciane roze i mowi jeszcze, a tu mam jeszcze dla Ady prezent i wrecza mi koperte - karnet na zabieg podstawowy na twarz w spa obok nas ![]() ![]() ![]() zycze Wam milego dnia moje kochane |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
witam porannie
![]() niezawsze gratuluje coreczki ![]() wpadlam tylko powiedziec ze wczoraj zamowilam wozek ok 13 a wieczorem mialam juz maila ze przesylka spakowana i gotowa do wysylki. teraz czekam. jak dobrze pojdzie to jutro powinna byc u mnie. na razie sklep sie ladne spisuje ![]()
#528 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
niezawsze GRATULUJE a wiec mama miala racje i te rozowe slicznosci co kupila beda w sam raz dla niuni ![]() ![]() a ja mialam kiepska noc co zasnelam to zaczynalam kaszlec i sie budzilam pozniej spalam w pozycji pol siedzacen chyba sie zraz spowrotem poloze ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- a z mojego meza to sie smialam rok temu jak nawet nie bylismy zareczeni dostalam ogromniasty bukiet roz w tym roku krutko po slubie jedna dluga roze (z sliczna biala glowka co prawda ale juz jedna) a w przyszlym juz chyba gozdzika jednego dostane ...
#529 | ||
Zadomowienie
|
Witam Was serdecznie z 3 kg na plusie i w pierwszym dniu 16 tygodnia. Moj brzuch sie wreszcie zaokraglil
![]() Pomijajac oczywiscie fakt, ze calkowicie pozbylam sie talii... do tej pory nie bylo za wiele widac, mam juz 80 cm w pepku i 73 w talii ... Czy ktos tak jak ja zastanawia sie nad tym czy aby na pewno chce poznac plec? Bo ja ostatnio zaczynam sie przekonywac, ze chyba zrobimy sobie niespodzianke i nie bedziemy chcieli wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() itakasia ale urosl od ostatniego zdjecia ! ![]() wiolek Ty jestes z podkarpackiego? ![]() niezawsze gratuluje !!! ![]() Edytowane przez vette Czas edycji: 2010-03-09 o 07:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
agravka
to mily gest ![]() ja dzis mam zabiegany dzien ![]() ![]() ![]() ![]() milego dnia i do wieczora
#531 |
Raczkowanie
|
niezawsze Gratuluje dziewczynki! To ja tez zapisze sie na USG do tego lekarza ,ktorego polecasz. U nas bylo tak samo,radosci co nie miara, sama polozna sie z nami smiala non stop i az 7-8 zrobila malemu
![]() Jak u mnie na 3d potwierdzi sie ,ze chlopiec to bede miala troszke ciuszkow do sprzedania dla dziewczynki. Przede wszystkim kurteczki. Musze sie podzielic z wami dobra wiadomoscia 8 kwietnia przyjezdzam do Polski ,ciesze sie na maxa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! Od 3 dni nie mam w ogóle czasu na forum. Weekend miałam zajęty na maksa, byłam tak zmęczona, że w niedzielę o 9 poszłam spać
![]() Zaplanowałam sobie na dziś sprzątanie i zmienianie pościeli, bo pięknie świeci słoneczko. Ale zimno jest nadal. Muszę jechać do cioci bo mi kuzynka jakieś ciuszki ciążowe przywiozła. Mam nadzieję, że spodnie będą dobre, bo mam na razie 2 pary. Wczoraj sie okazało, że jednak idziemy na wesele 24 kwietnia. Muszę kupić jakąś sukienkę. Ale chyba poczekam do połowy kwietnia, bo teraz rosnę w szybkim tempie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Zadomowienie
|
Cześć mamuśki
niezawsze - gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nie piękne słoneczko, czy do tego nie mogłoby być cieplutko, wykończą mnie te mrozy ja chcę wiosnę!!! ![]()
#535 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane... późno stąd poszłam a i tak miałam zaległości jak nie wiem co... ja własnie powoli szykuję obiad, Łucja biega... a mi się w sumie nic nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz po badaniu, yniki odpiore po 15 i do lekarza, jestem zmeczona i padnieta...dzis mam dosc...chcem juz odpoczac... Ciekawe czy zrobi USG niezawsze- gratulacje ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Wtajemniczenie
|
ogladam wozki i wpadlam na cos takiego. czy ktos moze cos powiedziec na temat tego wozka?
http://www.allegro.pl/item939590112_...l_fotelik.html |
![]() ![]() |
![]() |
#538 |
Zadomowienie
|
niezawsze gratulacje
![]() ![]() agravka no to kochany ten twój tż wie że trzeba dbac o piękny wygląd mamy w ciąży ![]() vette tak ja podkarpacie ![]() itakasia no faktycznie wariactwo masz dzisiaj żebyś się tylko czasem nie przemęczała przez ten pośpiech bassienkaw i co dzwoniłaś do firmy ? doszły im już papiery ? a ja się zastanawiam czy nie przesunąć mojego usg połówkowego 4d. mam go w sobote za tydzień czyli 20 tydzień 3 dzień i nie wiem czy nie przesunąć o 3 tygodnie może będzie lepiej widać ? bo zależy mi żeby było fajnie widac jak już płace te 200 zł. wcześniej bym nie przesuneła bo czekałam na wiadomośc o płci ale że się już dowiedziałam to jakoś może bym wytrzymała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() niezawsze gratulacje A ja chyba dzisiaj poczułam pierwsze ruchy, leżałam na plecach i położyłam rękę na brzuchu i poczułam coś innego niż dotychczas ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/p19u3e3k8grdf2fa.png Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-09 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przeczytałam całe jakieś forum i tak zachwalają że już nie będe szukac innego i robić sobie zamęt. tyle że zamawiać będe u producenta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.