Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-08, 21:24   #511
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że to kwestia dogadania tylko między Wami, u nas było to samo.U mnie w domu właśnie dzieliło sie pokarmami po powrocie ze święcenia a u mojego M w niedzielę na śniadanie.W tej kwestii ja poszłam na kompromis i dzielimy się wszystkim w niedzielę przy Wielkanocnym śniadaniu
ja bym wolala zeby maz na kompromis poszedl tym bardziej ze u nich to wymysl jego taty z ktorym mama nie bardzo sie zgadza
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:28   #512
pszczolka87
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ach no to na tym rynku to bywałam .
Tam taka kładka nad ulicą jest...
No to muszę się przejechać i umówić . Dziękować
no widzisz hehe, jakbyś była u nich to daj znać jak wrażenia- tylko jak coś to pamiętaj- tylko do faceta!! Kuba albo Bartek!! ja, moja mama i moje dwie siostry od około 10 lat do nich chodzimy
pszczolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 21:50   #513
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
w tej ksiazce "w oczekiwaniu na dziecko" pisze ze piaty miesiac jest 18-22 tc czyli ja w piatek zaczynam 6
W tej książce co ja mam 6-ty miesiąc zaczyna się od 21 tyg.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
ja bym wolala zeby maz na kompromis poszedl tym bardziej ze u nich to wymysl jego taty z ktorym mama nie bardzo sie zgadza
...więc postaraj się przekonać Go aby było tak jak u Ciebie w domu, podkreśl plusy tego że to będzie bardziej uroczyste i rodzinne i że wolałabyś w niedzielę
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 22:17   #514
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
To i ja się pochwalę
Od mojego TŻta dostałam bransoletkę, kwiaty i parowar!
Ni cholerki nie wiem jak w tym gotować... ktoś ma jakies sprawdzone przepisy na cokolwiek?
Kur.. i teraz będę skazana na zdrowe jedzenie.. koniec z ziemniaczkami z masełkiem czy mlekiem i pieczonym kurakiem
Wow.. ale mial gest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pochwal sie bransoletką!

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Napisane przez kabimba Pokaż wiadomość
mam to samo! to jest az denerwujace i niepokojace, bo mam wrazenie ze jak tak bedzie kopał po szyjce to jeszcze "wyleci" od razu staram sie zmienic polozenie zeby se kopal troche wyzej
hihi

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Oooo mam świeże zdjęcie brzucha 16 tydzień i 6 dzień. Nie wiem jak się w końcu liczy, ale według mnie jutro jest 17 tydzień 0 dni czyli leci 18 tydzień i 5 miesiąc się zaczyna?????
zaokrąglony fajnie

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
każda liczy inaczej ja tak jak mój gin a wg niego skoro jutro 17 tydzien to 17 a 18 bedzie za tydzien i wtedy bedzie 5 miesiac ale niektóre dziewczyny liczą tak jak napisałas
A moj gin i nawet jego polozna wpisuje tak samo.. np 16t 6dz to 17, pelny 17 tez 17, ale 17tydz 1 dz to juz 18.. heh kazdy inaczej
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 22:21   #515
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
I w ogole musze Wam powiedziec, ze bardzo fajny ten nasz watek jest tutaj i ciesze sie, ze trafilam do Was
W koncu ja taka zguba czerwcowa bylam, no ale na watku, w ktorym powinnam byc nie bylo wlasnie milej atmosfery jakos...Takze super, ze same takie swietne babki sie tu trafily
Moze sie zdazyc tak jeszcze, ze dzidzi nie bedzie chciala wyjsc i w lipcu urodzisz ;P

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Brioszki wyszły boskie... dzisiaj robiłam po raz drugi, tym razem wyszły o wiele wiele lepsze, i nie z czekolada a z jabłuszkami w środku... swoją drogą nie nazywałabym ich brioszkami jak w przepisie, jak dla mnie to po prostu babeczki drożdżowe...
Wrzucam zdjęcie...
Jak przepysznie wygladaja!!!! Ja tez chce!

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dwa biustonosze, bo fajne wyprzedaże a trzeba mi coś większego 80e a dziś z okazji dnia kobiet przesyłka za 1/2 ceny.
Swietne te "cycniki" I super cena, sobie strone musze zapisac.

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość

Po za tym wypatrzyłam sonie butki i się zastanawiam czy sobie je kupić. Co myślicie?
Kup je!! Sa sliczne na wiosne jak znalazl, tez sobie takie chce kupic za kostke ala conversy

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
niezawsze, roztrzepaniec jak tam Wasze wizyty???? Widzialam, ze tu bylyscie
Jestem jestem dopiero teraz nadrobilam wszystko i moge opisac wizyte

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-08, 22:23   #516
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
Ale śliczny!
Stary 2010-03-08, 22:36   #517
niezawsze
Zakorzenienie

To bylo zdecydowanie najfajniejsze przezycie zwiazane z dzidzia do tej pory, oprocz tego kiedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy!
Lekarz... po prostu sie w nim "zakochalam" non stop sie smialismy z tz-tem byla cudowna atmosfera. Chwile najpierw wzial na 2d a pozniej na buziaka dzidzi juz w 4d i sie mnie na kogo mi dzidzia wyglada, wiec mu mowie, ze na dziewczynke, ale myslalam o synku a on, ze mu przykro, ale to nie jego wina tylko tz i wskazal na niego powiedzial, ze on ma 2 cory i pewnie trzecia by tez zrobil, ale tym razem to nie jego robota to mu odpowiedzialam, ze naprawde widze pana pierwszy raz wiec go o to nie posadzam ;P smiechow bylo co nie miara. Tak to bedzie DZIEWCZYNKA!
Pozniej zaczelismy rozmawiac o nosku dzidzi, ze nie ma zadartego i ma nosek po tatusiu to co dzidzi zrobila? Za nos sie zlapala i tak trzymala
Pozniej sobie nogi na glowe zakladala, i raczkami je zrzucala na koniec sie rozszalala niesamowicie, tak sie popisywala, ze szok. Nie zaluje ani grosza naprawde polecam usg 3/4d bo przezycia niesamowite!!!
Mam nadzieje, ze trafi mi sie ten lekarz na zmianie przy porodzie bo pracuje on na Madalinskiego, Zwolinski sie nazywa i polecam go z czystym sumieniem jest super po prostu!!!!!!

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Siala ta Twoja mantra to o kant... chyba to voo doo jakies bo zadnej sie chyba nie sprawdzilo z nas tylko na opak ;P
Ale nic ciesze sie z dziewuszki tez bede ja kochac i tulic i czesac i ubierac w sukieneczki!!!!!!

Maciuś
Stary 2010-03-08, 22:44   #518
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
To bylo zdecydowanie najfajniejsze przezycie zwiazane z dzidzia do tej pory, oprocz tego kiedy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy!
Lekarz... po prostu sie w nim "zakochalam" non stop sie smialismy z tz-tem byla cudowna atmosfera. Chwile najpierw wzial na 2d a pozniej na buziaka dzidzi juz w 4d i sie mnie na kogo mi dzidzia wyglada, wiec mu mowie, ze na dziewczynke, ale myslalam o synku a on, ze mu przykro, ale to nie jego wina tylko tz i wskazal na niego powiedzial, ze on ma 2 cory i pewnie trzecia by tez zrobil, ale tym razem to nie jego robota to mu odpowiedzialam, ze naprawde widze pana pierwszy raz wiec go o to nie posadzam ;P smiechow bylo co nie miara. Tak to bedzie DZIEWCZYNKA!
Pozniej zaczelismy rozmawiac o nosku dzidzi, ze nie ma zadartego i ma nosek po tatusiu to co dzidzi zrobila? Za nos sie zlapala i tak trzymala
Pozniej sobie nogi na glowe zakladala, i raczkami je zrzucala na koniec sie rozszalala niesamowicie, tak sie popisywala, ze szok. Nie zaluje ani grosza naprawde polecam usg 3/4d bo przezycia niesamowite!!!
Mam nadzieje, ze trafi mi sie ten lekarz na zmianie przy porodzie bo pracuje on na Madalinskiego, Zwolinski sie nazywa i polecam go z czystym sumieniem jest super po prostu!!!!!![COLOR="Silver"]
SUper! gratuluje i dziewczynusi i wspanialych przezyc. A teraz masz za zadanie wstawic mnóóóóóóóóóśtwo zdjec z tego usg! I sie nie wymigasz..
Widze ze chyba tylko ja mialam takiej slabej jakosci
Stary 2010-03-08, 22:51   #519
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
SUper! gratuluje i dziewczynusi i wspanialych przezyc. A teraz masz za zadanie wstawic mnóóóóóóóóóśtwo zdjec z tego usg! I sie nie wymigasz..
Widze ze chyba tylko ja mialam takiej slabej jakosci
Zaraz wstawie tylko zmniejsze i niestety aparatem robilam a nie skanowalam, wiec gorzej widac. Film mam tez swietny i dlugasny, wizita trwala ok 40 min. a moze i dluzej tylko tak szybko zlecialo zaraz sobie znow wlacze film z dzidzia na nim to dopiero widac

Maciuś
Stary 2010-03-08, 22:58   #520
niezawsze
Zakorzenienie

Foty sa wyrazne tylko mi aparatem takie wyszly a nie poprawie teraz bo mi bateria padla wiec wrzucam tylko te narazie. Tak to wszystko widac i paluszki i stopeczki malutkie. Gin powiedzial, ze dlugasne ma nozki i ze bedzie na bank wyzsza niz ja Wazy teraz 456g I jest podobna do tatusia

Maciuś

Edytowane przez niezawsze
Czas edycji: 2010-03-08 o 23:01
Stary 2010-03-08, 23:39   #521
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Foty sa wyrazne tylko mi aparatem takie wyszly a nie poprawie teraz bo mi bateria padla wiec wrzucam tylko te narazie. Tak to wszystko widac i paluszki i stopeczki malutkie. Gin powiedzial, ze dlugasne ma nozki i ze bedzie na bank wyzsza niz ja Wazy teraz 456g I jest podobna do tatusia
Wow tak wyraznie widac nozki i rączki! Ja ich nie zobaczylam ani razu

Kurcze ale juz pozno :O musze mykac spac.. rano znow bede nieprzytomna.. Ale w gruncie rzeczy jedno mi.. do niczego mi sie nie spiszy by byc wypoczętą.. No moze tyle ze mala i tak nie da mi pospac rano i bede wykonczona.. Ale tak to kazde dnie i noce sa takie same bez meza.. Nic sie nie chce, tylko tyle by czas szybciej leciał...

A ja kurcze patrze, dzis mam jakos jeszcze wiekszy brzuch niz 5 dni temu :O nawet moja mama to zauwazyla!

Edytowane przez idealnecialo
Czas edycji: 2010-03-08 o 23:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 00:05   #522
Alguien
Zadomowienie

niezawsze GRATULUJE dziewczynki
Fajnie, jak lekarz jest mily, od razu inaczej sie przezywa taka wizyte. To zaraz Ci dopisze na liscie coreczke a Ty mi lepiej nie kracz z tym lipcem, bo ja mam cicha nadzieje urodzic koniec maja/poczatek czerwca, zeby miec wiecej czasu na dojscie do siebie na to wyjatkowe party mojego zycia A juz bardzo bym nie chciala rodzic po terminie, oby tak sie nie zdarzylo!
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 00:26   #523
niezawsze
Zakorzenienie

No to zycze Ci urodzic tak jak chesz i kiedy chcesz ;P W sumie to chyba czeka sie do 2 tyg po terminie wiec i tam male szanse by kazali Ci czekac 18 dni aczkolwiek... ;P

Maciuś
Stary 2010-03-09, 01:22   #524
Alguien
Zadomowienie

Dopisalam Ci dziewczynke
Caly czas mamy przewage chlopcow - dziewuszki przybywajcie
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 02:24   #525
Basia84
Rozeznanie

niezawsze gratuluje!!! co do mantry to akurat u mnie sie sprawdzila i chyba u jedynej hehe strasznie mam dzisiaj napieta skore brzucha, pare tygodni temu tez tak mialam i strasznie mi wywalilo brzuch. ciekawe co bedzie teraz. od czwartku juz 1,5 cm wiecej. synus prawie nie oddzywal sie przez 3 dni a dzisiaj urzadza sobie party
Basia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 07:09   #526
agravka
Wtajemniczenie

dzieńdoberek!
na poczatku niezawsze gratuluje dziewczynki i swietnego lekarza!
ja dzis ide do kardiologa z moja dzidzia i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, potem pewnie z tz na male zakpupki, z tego wzgledu ze wyjdzie dzis o 13 z pracy)))a no i pozniej do kina na alicje w krainie czarów 3dale sie ciesze
co do wczoraj to moj mnie zaskoczyl baaardzo, a mianowicie wrocil z kwiatkami- 3 herbaciane roze i mowi jeszcze, a tu mam jeszcze dla Ady prezent i wrecza mi koperte - karnet na zabieg podstawowy na twarz w spa obok nas mowi Wam jaka zaskoczona bylam-mowi ze chcial mi masaz kupic, ale podobno nie bardzo mozna, wiec wzial na twarz kochany moj! dodam, ze nie posadzalabym go o taka pomyslowosc))
zycze Wam milego dnia moje kochane
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 07:11   #527
itakasia
Zakorzenienie

witam porannie
niezawsze
gratuluje coreczki, i bardzo sie ciesze ze wizyta taka udana

wpadlam tylko powiedziec ze wczoraj zamowilam wozek ok 13 a wieczorem mialam juz maila ze przesylka spakowana i gotowa do wysylki. teraz czekam. jak dobrze pojdzie to jutro powinna byc u mnie. na razie sklep sie ladne spisuje
Stary 2010-03-09, 07:14   #528
anoxa
Zakorzenienie

czesc dziewczyny

niezawsze GRATULUJE a wiec mama miala racje i te rozowe slicznosci co kupila beda w sam raz dla niuni super a tego strojenia wam dziewczynek to sama zazdroszcze

a ja mialam kiepska noc co zasnelam to zaczynalam kaszlec i sie budzilam pozniej spalam w pozycji pol siedzacen chyba sie zraz spowrotem poloze

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

a z mojego meza to sie smialam rok temu jak nawet nie bylismy zareczeni dostalam ogromniasty bukiet roz w tym roku krutko po slubie jedna dluga roze (z sliczna biala glowka co prawda ale juz jedna) a w przyszlym juz chyba gozdzika jednego dostane ...
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 07:19   #529
vette
Zadomowienie

Witam Was serdecznie z 3 kg na plusie i w pierwszym dniu 16 tygodnia. Moj brzuch sie wreszcie zaokraglil jeszcze kilka dni temu jak lezalam to nie bylo nic widac, a teraz juz nie jest taki plaski...
Pomijajac oczywiscie fakt, ze calkowicie pozbylam sie talii... do tej pory nie bylo za wiele widac, mam juz 80 cm w pepku i 73 w talii ...

Czy ktos tak jak ja zastanawia sie nad tym czy aby na pewno chce poznac plec? Bo ja ostatnio zaczynam sie przekonywac, ze chyba zrobimy sobie niespodzianke i nie bedziemy chcieli wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
Oooo mam świeże zdjęcie brzucha 16 tydzień i 6 dzień. Nie wiem jak się w końcu liczy, ale według mnie jutro jest 17 tydzień 0 dni czyli leci 18 tydzień i 5 miesiąc się zaczyna?????
sliczny brzuszek

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja mam usg 4d 23 marca i też może dowiem się jaka płeć. W sumie jest mi to obojętne, ale ciekawośc i tak mnie zżera
Tez mam 23 wizyte mam nadzieje, ze tym razem nie bedzie tasmowo... ;/

itakasia ale urosl od ostatniego zdjecia !

wiolek Ty jestes z podkarpackiego?

niezawsze gratuluje !!!

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-03-09 o 07:20
vette jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-09, 07:20   #530
itakasia
Zakorzenienie

agravka
to mily gest

ja dzis mam zabiegany dzien, nawet nie zdaze pewnie na kawke usiasc, a tak rano to nie lubie. za chwile ide zaprowadzic starsza do szkoly, pozniej wracam do domu, przebieram sie i ide na cwiczenia, wracam, wychodze psem, przebieram sie, zawoze mlodsza do babci, pedze do jednej z torunskich szkol bo tam dzis starsza bierze udzial w zawodach miejskich, reprezentuje szkole. ja sie chyba bardziej denerwuje od niej. niestety ona jest ze zwyklej szkoly a biora udzial rowniez szkoly sportowe wiec na wiele nie licze. ale to juz final wiec i tak daleko zaszla. pozniej musze odebrac mlodsza, wrocic z obiema do domu, dac im obiad, i lece na zebranie do starszej. masakra

milego dnia i do wieczora
Stary 2010-03-09, 07:53   #531
żabka19
Raczkowanie

niezawsze Gratuluje dziewczynki! To ja tez zapisze sie na USG do tego lekarza ,ktorego polecasz. U nas bylo tak samo,radosci co nie miara, sama polozna sie z nami smiala non stop i az 7-8 zrobila malemu Niesamowite przezycie!

Jak u mnie na 3d potwierdzi sie ,ze chlopiec to bede miala troszke ciuszkow do sprzedania dla dziewczynki. Przede wszystkim kurteczki.

Musze sie podzielic z wami dobra wiadomoscia 8 kwietnia przyjezdzam do Polski ,ciesze sie na maxa
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 08:20   #532
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Hej dziewczynki! Od 3 dni nie mam w ogóle czasu na forum. Weekend miałam zajęty na maksa, byłam tak zmęczona, że w niedzielę o 9 poszłam spać Dziś mam wolne, bo jadę na USG. Oby mały był łaskawy i ładnie pokazał panu serduszko.
Zaplanowałam sobie na dziś sprzątanie i zmienianie pościeli, bo pięknie świeci słoneczko. Ale zimno jest nadal.
Muszę jechać do cioci bo mi kuzynka jakieś ciuszki ciążowe przywiozła. Mam nadzieję, że spodnie będą dobre, bo mam na razie 2 pary.
Wczoraj sie okazało, że jednak idziemy na wesele 24 kwietnia. Muszę kupić jakąś sukienkę. Ale chyba poczekam do połowy kwietnia, bo teraz rosnę w szybkim tempie A kolejne wesele mamy tydzień po. Kasy brak a wydatków co nie miara.
Stary 2010-03-09, 08:21   #533
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieje, ze trafi mi sie ten lekarz na zmianie przy porodzie bo pracuje on na Madalinskiego, Zwolinski sie nazywa i polecam go z czystym sumieniem jest super po prostu!!!!!!

GRATULACJE czyli twoja mama miala dobre przeczucie no i TZ zdazyl to super az sie wzruszylam na twojej relacji z USG. u nas tez lekarz byl taki fajny niestety dzidzia sie gniewala na nas wiec nie widzielismy buzki za bardzo

Cytat:
sliczna
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 08:43   #534
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cześć mamuśki
niezawsze - gratuluję
U nie piękne słoneczko, czy do tego nie mogłoby być cieplutko, wykończą mnie te mrozy ja chcę wiosnę!!!

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 08:47   #535
bassienkaw
Zakorzenienie

Dzień dobry kochane... późno stąd poszłam a i tak miałam zaległości jak nie wiem co... ja własnie powoli szykuję obiad, Łucja biega... a mi się w sumie nic nie chce

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:01   #536
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
No to ja nie rozumiem..
nie pamiętam jak dokładnie była wypisana moja karta pracy.
L4 mam od 17 lutego do 2 marca - nie ma tu 14 dni roboczych tylko wogóle 14. Do 17go miałam przepracowane 96 godzin.
Kadrowa tak to jakoś wypisała i podliczyła, że wyszedł mi równo etat 160h. To by wychodziło, że 96h przepracowanych plus 8 dni po 8godzin z L4. I zostałyby 2 dni L4 na marzec (1 i 2 marzec), plus kolejne L4 od 3 marca do 17. To w marcu bym miała policzone 13 dni(roboczych) po 8h (te ze zwolnienia)?
Tak zgadza sie,
ja juz po badaniu, yniki odpiore po 15 i do lekarza, jestem zmeczona i padnieta...dzis mam dosc...chcem juz odpoczac...
Ciekawe czy zrobi USG

niezawsze- gratulacje
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:14   #537
agravka
Wtajemniczenie

ogladam wozki i wpadlam na cos takiego. czy ktos moze cos powiedziec na temat tego wozka?
http://www.allegro.pl/item939590112_...l_fotelik.html
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:16   #538
wiolek1
Zadomowienie

niezawsze gratulacje i zazdroszcze tak super filmiku

agravka no to kochany ten twój tż wie że trzeba dbac o piękny wygląd mamy w ciąży

vette tak ja podkarpacie

itakasia no faktycznie wariactwo masz dzisiaj żebyś się tylko czasem nie przemęczała przez ten pośpiech

bassienkaw i co dzwoniłaś do firmy ? doszły im już papiery ?

a ja się zastanawiam czy nie przesunąć mojego usg połówkowego 4d. mam go w sobote za tydzień czyli 20 tydzień 3 dzień i nie wiem czy nie przesunąć o 3 tygodnie może będzie lepiej widać ? bo zależy mi żeby było fajnie widac jak już płace te 200 zł. wcześniej bym nie przesuneła bo czekałam na wiadomośc o płci ale że się już dowiedziałam to jakoś może bym wytrzymała co myślicie ?
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:18   #539
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Dzień dobry
niezawsze gratulacje
A ja chyba dzisiaj poczułam pierwsze ruchy, leżałam na plecach i położyłam rękę na brzuchu i poczułam coś innego niż dotychczas. Wredna ze mnie matka bo trochę pouciskałam i nie dałam spokoju dziecku, chciałam żeby się poruszało, ale wydaje mi się, że to było to. Takie inne i miłe uczucie

http://www.suwaczki.com/tickers/p19u3e3k8grdf2fa.png

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-03-09 o 09:19
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-09, 09:20   #540
wiolek1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
ogladam wozki i wpadlam na cos takiego. czy ktos moze cos powiedziec na temat tego wozka?
http://www.allegro.pl/item939590112_...l_fotelik.html
ja ci nie powiem bo nie wiem ale napewno coś znajdziesz w necie bo znany wózek ja się zdecydowałam na ten http://www.allegro.pl/item940085327_...r_gratisy.html
przeczytałam całe jakieś forum i tak zachwalają że już nie będe szukac innego i robić sobie zamęt. tyle że zamawiać będe u producenta jak ktoś by kogoś interesowało to forum to mogę podac
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości