|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chcę być jeszcze bardziej Twoja - XIV część zazdrośnic
Olu zgłoście to do dziekana jak już będziecie mieć wyniki. A najlepiej by było nagrać
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
No niby tak - tylko ciężko będzie 32-letniego faceta wychowywać w takich kwestiach. W ogóle w jakichkolwiek kwestiach - ośmielę się stwierdzić, że w tym wieku ludzie już się nie zmieniają niestety. Z resztą mi tam znowu na tych kwiatach aż tak nie zależy - wybieram się na florystykę podyplomowo, to sama sobie będę bukiety układać
Ostatecznie całkiem sporo razy robił mi niespodzianki bez powodu - choćby i w piątek, o czym pisałam. Pech chciał, że trafiło akurat na mój baaardzo kiepski dzień, a mój kiepski dzień+jakieś Jego siupy = wielka karczemna awantura. Taki już mamy nieco inny sposób pojmowania niektórych spraw. Cóż - przeciwieństwa się przyciągają.
|
|
|
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
raingirl ja sobie raz sama kupiłam kwiatka, mówiąc TŻtowi "jak nie ma mi kto kupić to sama muszę" i zadziałało
ale fakt że najgorzej jak się zły dzień nałoży i nasz i ich :/
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
raingirl, toż to egoistyczne
on sobie może nie uznawać, ale fakt, że wie, iż sprawiłoby Ci to przyjemność, gdyby okazał ci to, że pamięta byłoby miłe z jego strony...Ola To taaaaa Nie jest Ci tak źle w tych sukienkach długich
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
będzie,będzie
![]() no a jak ![]() Cytat:
|
|
|
#1626 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dokładnie. Nie wiem co to znaczy "ja nie uznaję". Zresztą jak mój ex...też "nie uznawał" Walentynek np ale już nie zwróci uwagi na to że mi (pomijam fakt że w Walentynki "zerwalismy") by było miło jakbym chociaż lizaka z serduszkiem dostała, mimo że sama jakoś nie uznaję tego za święto... Cytat:
![]() Tzn on jest tylko pro, ds. studenckich, ale dziekan jest jego pokroju więc... uznajemy że sprawy nie było, bo tylko to nam zostaje. Tak to TAAAA... No nie jest. Całkiem znośnie wyglądam ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Aaaa nie mówiłam Wam... ciachunio z roku się dzisiaj do mnie odezwało... No prawie zemdlałam z wrażenia (bo on zawsze buraki strzelał jak mu mówiłam "cześć", no i generalnie ucieka i chowa się przede mną za sklepowymi regałami )
|
|||
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku, wszystkiego najlepszego
![]() Insane, nie denerwuj się. Tylko nawet nie wiem jak to uzasadnić :/ Frezyjko, rozmowy czasami są stresujące, ale możesz z tym walczyć: * ubierz się w ubranie w którym się wygodnie czujesz * przyjdź wcześniej, po pierwsze żeby się nie spóźnić, po drugie żeby mieć chwilę na odetchnięcie * warto poczytać o firmie i zweryfikować dokładnie co masz w CV * często się pytają również, dlaczego wybrałaś tą firmę i dlaczego akurat ta * co więcej warto wiedzieć czego właściwie chcesz robić w przyszłości (ja chyba mam czasami problemy z odp na to pytanie) * również możliwe pytania: opowiedz coś o sobie, dlaczego wybrałaś takie wyksztalcenie, co chcesz osiągnąć w najbliższych latach, Jakie są twoje słabe i mocne strony, itp * czasami możesz mieć coś takiego jak Assessment Center - na którym zazwyczaj patrzy się jak pracujesz w grupie W razie pytań daj znać. A ja w ogóle dostałam jakiegos kosmetycznego szału - zużywam kosmetyki w dużych ilościach (właśnie mi się krem skończył, a nie chce mi się iść juz nigdzie :P), kupuję nawet takie, których nigdy nie używałam do tej pory - jak odżywka do włosów
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-03-09 o 16:56 |
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekan?
to co to za uczelnia :P Nie no serio tylko kamera i do tv... :/Ej czemu ja nie widzę zdjęcia Ja też chcę ja też
|
|
|
|
#1629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kiedyś trza zacząć
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
smutno mi.
chyba nie zalicze poprawki z fonetyki i nie moge wziac z niej warunku, bo to przedmiot praktyczny. musialabym powtarzac semestr... |
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mówię o prezentach, ale życzenia i buziak? To tak dużo? No, ale może następnym razem. ![]() Ja bym w urodziny TŻ powiedziała mu, że nie uznaję tego święta.(zamiast życzeń i prezentu) Ale ja wreeeedna jestem troszkę.
"Najfajniej jest, gdy stoisz przed lustrem susząc włosy i szczerzysz zęby w uśmiechu na wspomnienie o wczorajszym wieczorze." Edytowane przez Antii89 Czas edycji: 2010-03-09 o 17:04 |
|
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
E no bez szału... najpierw pierwszy mi powiedział "cześć"- tu już prawie zemdlałam z wrażenia. Potem bardzo uważnie się przysłuchiwał mojej rozmowie, którą prowadziłam z kolegą i w końcu się wtrącił i pyta "to ile razy podchodziłaś do tego egzaminu?" a potem w rozmowie o czyms innym powiedział "to może będziemy razem na ćwiczenia chodzili w przyszłym roku".
No mówię Wam... jak na niego to istny słowotok... ![]() Ale nie jest źle, skoro już sam potrafi wydusić coś z siebie (nie ważne co) to znaczy że może po rozdaniu dyplomów pogratulujemy sobie wzajemnie i pójdziemy to opić
|
|
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
sadze, ze nie zalicze, bo mialam 45 minut na 13 zadań czysto praktycznych, transkrypcje, duzo dzielenia zdan, rysowanie wykresow.
i wiem, co napisalam... |
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
pony a kiedy wyniki masz?
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj wieczorem-czekam na maila...
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc może nie jest tak źle jak Ci się wydaje? Nie ma co się martwić na zapas |
|
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może następnym razem powie więcej
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
to napisz koniecznie jak juz bedziesz je miala
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
oby kciuki cos daly, bo cholernie szkoda mi póltora roku.
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- a wogole, to te co mają fejsbuka i mają mnie na naszej klasie, to niech mnie na fejsie dodadzą, bo gram w farme ostatnio :P:P:P |
|
|
|
#1645 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdrosny to owszem bywa - ale nie wtedy, kiedy by mi zależało, żeby to wykorzystać ![]() Cytat:
On to zrobił dla zasady. Sam się wygadał, że wiedział, że będzie mi o tego kwiatka smutno faceci są ciężcy w obsłudze i niemożliwi do ogarnięcia od czasu do czasu.Cytat:
tzn. jeśli tylko jest to dzień wolny to staram się jakoś miło czas zorganizować, ale tylko i wyłącznie na zasadzie takiej, że zwykle jak jest wolne to organizujemy ten czas jakoś we dwoje. Prezenty z serduszkami raczej mnie ziębią niż grzeją.No nic. Mój chłop napisał mi smsa, że chyba czas, żeby zaczął się o mnie bardziej starać. Zobaczymy jak mu wyjdzie. Nie zamierzam mu tego ułatwiać, ale na pewno nie będę utrudniać. Widzę, że mu przykro i że wie, że zrobił źle, a to najważniejsze. Ostatecznie ja też przegięłam wczoraj pałę... |
|||
|
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1648 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cześć Wszystkim!!! I dziękuję za życzenia!!! Jadę dalej z czytaniem
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, trzeba to gdzieś zapisać, a kiedyś przy piwku: "a pamiętasz, jak 9 marca 2010..."
![]() Pony
|
|
#1650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak już coś zagadał do Ciebie to już nie powinien uciekać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Ostatecznie całkiem sporo razy robił mi niespodzianki bez powodu - choćby i w piątek, o czym pisałam. Pech chciał, że trafiło akurat na mój baaardzo kiepski dzień, a mój kiepski dzień+jakieś Jego siupy = wielka karczemna awantura. Taki już mamy nieco inny sposób pojmowania niektórych spraw. Cóż - przeciwieństwa się przyciągają.
ale fakt że najgorzej jak się zły dzień nałoży i nasz i ich :/

on sobie może nie uznawać, ale fakt, że wie, iż sprawiłoby Ci to przyjemność, gdyby okazał ci to, że pamięta byłoby miłe z jego strony...
To taaaaa
W każdym razie ja się nie kłóciłam, więc nie miałam jak się godzić. Z tym, że jest INACZEJ niż było i w tej chwili to czy będzie znów jak dawniej zależy od Niego... No cóż - pożyjemy - zobaczymy. Po wczorajszym, kiedy naprawdę wypłakałam chyba cały półroczny zapas łez dzisiaj jestem totalnie zobojętniała...

to co to za uczelnia :P Nie no serio tylko kamera i do tv... :/
Ja też chcę ja też
kiedyś trza zacząć

Kiedyś nawet trochę się z nich nauczyliśmy