Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 10:42   #1951
czekoladka79
Zadomowienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Dzień dobry rybolki.

Zapraszam na świeżo zmieloną lavazzę parzoną w zaparzaczu niskociśnieniowym z duuuużą ilością mleka.

Dzisiaj mam zamiar zrobić wietrzenie szafy tzn. zrobić fotki ubrań w których nie chodzę i wystawić na allegro i tak samo z książkami już przeczytanymi.

Jakieś porady co do wystawiania przedmiotów na all ?
Bo pierwszy raz będę cosik wystawiała
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 10:48   #1952
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Skarby

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Anusia wymierzam sobie karę i już się rehabilituję i dla Ciebie wysyłam od razu podwójną porcyjkę
No - to to ja rozumiem teraz do mnie doleciało więc nie ma to jak popijanie w pracy
Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Aniu ja też dopiero co usłyszałam i mam go kilka dni. Wybór jest spory i cney przyzwoite jak za takie cacko.
Mnie juz tak zaciekawił ten pomysł że dziś w pracy koleżanki w to wciągnełam - chyba będziemy robić zbiorowe zamówienie, bo hurtem na przesyłce zaoszczędzimy Nawet naszeego kolegę z pracy wkręcamy żeby kupił zonie. Właśnie też zamawiamy szaliczki z all, takie cienkie na wiosnę. Zamawiamy u tego sprzedawcy - http://www.allegro.pl/item941036505_...lorow_hit.html
Już nasze wspólne zamówienie ma 15 sztuk a ja jeszcze myślę nad kolorkami i rodzajami. Nie ma to jak wspólne zakupy
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
jedziemy jeszcze dziś do teściów mąż ma pomagać teściowi świerki wycinać przy starym domu, bo za gęsto rosną, ehhh a miałam nadzieję, że sobie posiedzimy w spokoju troszkę
trzymajcie kciuki, żebym tam nie zamarzła
Moooniku jak tam akcja świerkowa ?
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Kinia nieskromnie piszac jestem mistrzynia faszerowania wszystkiego wszystkim. U mnie brak przepisu to przepis. Najczesniej faszeruje papryki ale rowniez cukinie i baklazany. Glownym skladnikiem jest: kasza kus kus lub jaglana lub gryczana lub ryz. W sobote robilam tak: papryki sztuk 3, ryz ugotowany, oliwki z migdalami, salami, ser zolty. Pokrojone skladniki mieszlam z ryzem i oliwa i przyprawami wg smaku. Papryki kroje wzdluz na pol i usuwam tylko gniazdo nasienne zostawiajac zielone czesci (papryka lepiej sie trzyma) Nadziewam i sypie parmezanem. Zamiekam w 175 stopniach od 40 -60 min Zalezy jak miesiste byly papryki.

Anusia niech wracaja juz te Twoje wspolpracownice a wtedy smigniesz sobie Ty na wolne!
Tak wszystko jest z Re - mowilam ze robie regularne naloty hihi
Na jedzenie zawsze ja jestem chetna

A teraz moja opowiesc o erotic show:
1. Ten przepisik na papryczki - mmmm..... Lubię takie wynalazki. Chyba najbardziej lubie cukinie nadziewane, najlepiej mięskiem mielonym i serem i z sosikiem czosnkowym - mniam
2.Taaa.... niech wracają .... zwłaszcza że jedna przedłużyła L$ o kolejny tydzień
3. Dziś mam duuuużego batona marcepanopwego - mężuś mi kupił do pracy To też się podzielę.
4. No ten erotic show - się dział, działo .....
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Hej. Padam. Właśnie skończyłam fure prasowania, w międzyczasie zupkę ugotowałam a wcześniej aerobic oczywiście no i klatkę musiałam sprzątnąć ZNOWU! Mam już dość bezmyślności ludzi, którzy mieszkają w naszej klatce. Są trzy wycieraczki...ale kto by tam buty wycierał...ręce opadają

Poza tym to duże buziaki dla Was z okazji wczorajszego Dnia Kobiet

warto robić raz do roku, więc do gina marsz!
proszę i polecam się na przyszłość
1. A to u was wy sami musicie sprzątac klatki?
2. Dziękuję
3. Pójdę, tylko najpierw poczekam na @, ma być na dniach

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Idę słonka wymyślać wierszyk-moje kolejne zamówienie Ostatnio aż pani z allegro zadzwoniła by mi osobiście podziękowac za wierszyk dla brata Aż mi się miło zrobiło
Fajnie jest wiedzieć że nasza praca yak cieszy

Własnie kobietki - a dziś podobno jest dzień mężczyzny, wiecie? Zastanawiam się czy mój tż wie

Czeko - ja na kawkę z chęcią, jeszcze lavazza A co do ciuchów na all - ja jak sprzedawałam to widzę że największe branie mają tzw. mega paki - czyli sprzedajesz za jednym zamachem zestaw ciuchów, dajesz sporo zdjęć, najlepiej na jakims serwerze umieszczasz w stylu fotosik, przedstwiasz ciuchy na zdjęciach od razu w formie zestawów jak je można nosić - małolaty się na to biorą wystarczy poukładać zestawy na ziemi np. nawet nie musisz ich zakładać

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-03-10 o 10:53
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 11:11   #1953
mooonik
Zakorzenienie

Hejloł

Akcja świerkowa trwa, tzn mam nadzieję, że zrozumiałyście, że to dziś się miało odbywać, a nie wczoraj w nocy tylko, że wczoraj wyjeżdżaliśmy i byliśmy po północy u teściów i chopy ścinają a ja siedzę z teściową w domu, dobrze, że chociaż net jest bo bym chyba z nudów umarła

Cytat:
Kinia nieskromnie piszac jestem mistrzynia faszerowania wszystkiego wszystkim. U mnie brak przepisu to przepis. Najczesniej faszeruje papryki ale rowniez cukinie i baklazany. Glownym skladnikiem jest: kasza kus kus lub jaglana lub gryczana lub ryz. W sobote robilam tak: papryki sztuk 3, ryz ugotowany, oliwki z migdalami, salami, ser zolty. Pokrojone skladniki mieszlam z ryzem i oliwa i przyprawami wg smaku. Papryki kroje wzdluz na pol i usuwam tylko gniazdo nasienne zostawiajac zielone czesci (papryka lepiej sie trzyma) Nadziewam i sypie parmezanem. Zamiekam w 175 stopniach od 40 -60 min Zalezy jak miesiste byly papryki.

A teraz moja opowiesc o erotic show:
przepis zapisany, do wykorzystania nie robiłam jeszcze sama nic faszerowane, chyba najwyższa pora

a show- fiu fiu się działo

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość

spóźnione ale baaaardzo szczere życzenia

my także już zakończyliśmy całkowicie mały remoncik przedpokoju, nawet meble już poskładane i stoją sobie wygodnie może jakieś zdjątka wkleję, jak znajdę kabelek
a dziękuje i zdrowiej Dzastinko
a kabelek znajdź i pokaż zdjątka

Cytat:
Hej. Padam. Właśnie skończyłam fure prasowania, w międzyczasie zupkę ugotowałam a wcześniej aerobic oczywiście no i klatkę musiałam sprzątnąć ZNOWU! Mam już dość bezmyślności ludzi, którzy mieszkają w naszej klatce. Są trzy wycieraczki...ale kto by tam buty wycierał...ręce opadają
to Wy sami sprzątacie klatkę u nas jest -chyba-bo jeszcze nie widziałam, ale jakaś specjalna osoba, która sprząta, bynajmniej nam nikt nie mówił, żeby posprzątać

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Dzień dobry rybolki.

Zapraszam na świeżo zmieloną lavazzę parzoną w zaparzaczu niskociśnieniowym z duuuużą ilością mleka.

Dzisiaj mam zamiar zrobić wietrzenie szafy tzn. zrobić fotki ubrań w których nie chodzę i wystawić na allegro i tak samo z książkami już przeczytanymi.
jak wystawisz książki, to podrzuć linka może coś wybiorę

a na kawkę jestem chętna i to jeszcze lavazza moja ulubiona nadstawiam kubeczek

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Właśnie też zamawiamy szaliczki z all, takie cienkie na wiosnę. Zamawiamy u tego sprzedawcy - http://www.allegro.pl/item941036505_...lorow_hit.html
Już nasze wspólne zamówienie ma 15 sztuk a ja jeszcze myślę nad kolorkami i rodzajami. Nie ma to jak wspólne zakupy

Moooniku jak tam akcja świerkowa ?

Własnie kobietki - a dziś podobno jest dzień mężczyzny, wiecie? Zastanawiam się czy mój tż wie
fajne te szaliczki niezłe zamówienie się Wam zebrało

no podobno dziś taki dzień, ale mój pewnie też nie ma pojęcia że coś takiego istnieje poza tym jest dzień chłopaka, dzień mężczyzny i tylko dzień kobiet, nie ma chyba dnia dziewczyn, więc bezsensu

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 11:28   #1954
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry rybolki.

ja poproszę kawy - Agatkę będę karmić za kilka godzin więc mi nie zaszkodzi

no i tez chciałabym zerknąć co za książki wystawisz
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:03   #1955
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc babolki

jak fajnie sie czyta jak humorek wrocil na watek
imprezka na calego widze byla -wiec parapetowka udanaszkoda ze tylko wirtualnie.....

u mnie nic specjalnego -praktycznie kazdy dzien wyglada tak samo
wybralabym sie na jakies zakupy ale na koncie wieje......czekam na wyplate wiec moze cosik kupie
jutro jade na otwarcie galerii bo malz ma tam swoj wielki dzien i musze mu fotki jakies zrobic(z okazji otwarcia galerii organizuje stosiko z popcornem i wata cukrowa -niezle kase za to dostal a przy okazji wystawi swoj baner i zrobi sobie reklame)
zalozyl firme w listopadzie i bylam negatywnie nastawiona bo trzeba zus oplacac i jeszcze ksiegowa ale teraz co chwila ktos dzwoni wiec sa klienci
dla zainteresowanych to stronka mojego malza(dzieki niej ludzie dzwonia bo wyswietla sie w 1 dziesiatce w googlach)
http://www.tesarczyk.pl/

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:10   #1956
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Akcja świerkowa trwa, tzn mam nadzieję, że zrozumiałyście, że to dziś się miało odbywać, a nie wczoraj w nocy tylko, że wczoraj wyjeżdżaliśmy i byliśmy po północy u teściów i chopy ścinają a ja siedzę z teściową w domu, dobrze, że chociaż net jest bo bym chyba z nudów umarła

fajne te szaliczki niezłe zamówienie się Wam zebrało

no podobno dziś taki dzień, ale mój pewnie też nie ma pojęcia że coś takiego istnieje poza tym jest dzień chłopaka, dzień mężczyzny i tylko dzień kobiet, nie ma chyba dnia dziewczyn, więc bezsensu
1. Rzeczywiście, dobrze że chociaż net jest
2. Zamówienie ciągle się powiększa o kolejne osoby i sztuki
3. Właśnie się zastanawiam czy mu przypomnieć i zagrać dobrą żonkę
4. ładny avek
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
jutro jade na otwarcie galerii bo malz ma tam swoj wielki dzien i musze mu fotki jakies zrobic(z okazji otwarcia galerii organizuje stosiko z popcornem i wata cukrowa -niezle kase za to dostal a przy okazji wystawi swoj baner i zrobi sobie reklame)
zalozyl firme w listopadzie i bylam negatywnie nastawiona bo trzeba zus oplacac i jeszcze ksiegowa ale teraz co chwila ktos dzwoni wiec sa klienci
dla zainteresowanych to stronka mojego malza(dzieki niej ludzie dzwonia bo wyswietla sie w 1 dziesiatce w googlach)
Wiedziałam Czeko że twój małż jest kucharzem ale nie wiedziałam że takim zaawansowanym Właśnie oglądam ta stronkę i jestem pod wrażeniem. I mówisz, że sporo ma klientów? A do czeggo głównie go potrzebują?
Właśnie się dopatrzyłam, że ty 5 000 postów przekroczyłaś

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-03-10 o 12:15
Stary 2010-03-10, 12:17   #1957
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Wiedziałam Czeko że twój małż jest kucharzem ale nie wiedziałam że takim zaawansowanym Właśnie oglądam ta stronkę i jestem pod wrażeniem. I mówisz, że sporo ma klientów? A do czeggo głównie go potrzebują?
glownie jak ktos otwiera lokal to on projektuje im kuchnie pod katem kucharza bo sam pracowal na kuchni i wie jakie rozwiazania sa najlepsze chodzi mi o wydajnosc pracy(juz nie raz poprawial projekt architekta)
, sprzet na kuchnie zamawia, projektuje menu i go robi tzn. potrawy , daje pomysly itp. i wiele innych rzeczy

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-03-10, 12:36   #1958
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Czeko świetna stronka, wygląda bardzo profesjonalnie , życzę mężowi jak najwięcej klientów
mieć baristę w domu, toż to skarb, pewnie pyyyyyyszne kawki Ci serwuje

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 12:38   #1959
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Czeko świetna stronka, wygląda bardzo profesjonalnie , życzę mężowi jak najwięcej klientów
mieć baristę w domu, toż to skarb, pewnie pyyyyyyszne kawki Ci serwuje
dziekowac

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-03-10, 12:48   #1960
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Czeko - wydaje mi się że bardzo ciekawe zajęcie i na pewno nie popularne, a przez to pewnie więcej zleceń ma No i też zazdroszczę takiego kogoś w domu

A mnie cos bardzo zaczął boleć ząbek a jest w sumie niecały rok temu robiony i nie wiem czemu ratuje sie tabletami ...
Stary 2010-03-10, 12:54   #1961
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie cos bardzo zaczął boleć ząbek a jest w sumie niecały rok temu robiony i nie wiem czemu ratuje sie tabletami ...
Anusiu
mój mąż też od kilku dni cierpiał z tego powodu, dziś rano był u dentystki tak emergency, na razie zatruła i ma znów iść do niej, na leczenie

Mąż i żona...
Stary 2010-03-10, 13:02   #1962
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Czeko - wydaje mi się że bardzo ciekawe zajęcie i na pewno nie popularne, a przez to pewnie więcej zleceń ma No i też zazdroszczę takiego kogoś w domu

malz otworzyl te firme bo bal sie ze ktos na niego nakabluje i bedzie mial klopoty a robi to juz dawno tylko hmmmm nieprawnie, a teraz kazdy chce fakture za uslugi wiec dlatego zarejestrowal

oprocz tego pracuje -jest managerem kawiarni i w toku ma tez owtarcie swojego malego biznesu znaczy fast fooda na poczatek a marzy mu sie swoja restauracja ale mysle ze po malu kiedys osiagnie swoj cel

uuuu wspolczuje bardzo

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-03-10, 13:44   #1963
izka19855
Zadomowienie

HEJ SŁONKA

Cytat:
fajny , a to z jakimś konkretnym zdjęciem?
miłego dnia
kinuś oczywiście, ze z konkretnym. To kilka zdjęć na jednym będzie. Ciekawa jestem jak to wyjdzie, bo zdjęcie było dobrej jakości.. A na kubku pewnie to inaczej sie prezentuje...nigdy nie miałam czegoś takiego. Już na walentynki miałam mu zamówić, ale za późno się zebrałam z tym,a tu dzień mężczyzn, więc akurat.
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Dzień dobry moje drogie
Haczyki na torebki widziałam na allegro juz bardzo dawno ale nie zamawiałam bo nie wiedziałam czy działaja... Hmmm jezeli tak chwalicie kto wie czy nie zakupię na święta dla teściowej
Jak czytam o skończonych remontach to zazdrość mnie bierze-u nas stanęło przez brak funduszy. Grrr ale powiem tyle-idzie ku lepszemu
Idę słonka wymyślać wierszyk-moje kolejne zamówienie Ostatnio aż pani z allegro zadzwoniła by mi osobiście podziękowac za wierszyk dla brata Aż mi się miło zrobiło
Izuś wieszak na prezent będzie super.
Ahh zdolniacho. Gratuluję i wcale mnie nie dziwi, ze tak wdzięczna CI była...
Cytat:
Hej Skarby
Mnie juz tak zaciekawił ten pomysł że dziś w pracy koleżanki w to wciągnełam - chyba będziemy robić zbiorowe zamówienie, bo hurtem na przesyłce zaoszczędzimy Nawet naszeego kolegę z pracy wkręcamy żeby kupił zonie. Właśnie też zamawiamy szaliczki z all, takie cienkie na wiosnę. Zamawiamy u tego sprzedawcy -

Aniu widzę szaleństwo w pracy..zakupowe oczywiście.

Mój na bank się dowie, bo w autku ma włączone radyjko non stop, a tam na bank mu przypomną.
Cytat:
Dzień dobry rybolki.

Czeko ja się zbieram z wystawienie już sporo, ale to mi sie wydawało takie dziwne i w ogóle sie zastanawiałam, czy ktoś to kupi, ale rzeczywiscie popatrzyłam sobie an all, to wielkie paczki schodzą nieźle. I tak sobie myślę, że jutro wybiorę co pójdzie na all.
Lavazzę poproszę oczywiście...bo Liona mam, a nie mam czym go popić...
Cytat:
Hejloł

mooonia
ja myślałam, że to jakieś reflektory tam będą, że to jakaś sprawa pilna z tym wycinanie... a tu proszę..wyobraźnia działa.
Łeee jak masz net, to jesteś uratowana.
Cytat:
Czesc babolki

u mnie nic specjalnego -praktycznie kazdy dzien wyglada tak samo
wybralabym sie na jakies zakupy ale na koncie wieje......czekam na wyplate wiec moze cosik kupie
czeko gratuluję takiego zdolnego mężą...rozwija się nieźle. też pamietałam, że kucharzy, ale nie aż tak...

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-03-10 o 13:49
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 13:58   #1964
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

uuu bidulko, mam nadzieję, ze tabletki pomogą

i dziękuje , avek tulipanowy bo chce wiosne

Cytat:
malz otworzyl te firme bo bal sie ze ktos na niego nakabluje i bedzie mial klopoty a robi to juz dawno tylko hmmmm nieprawnie, a teraz kazdy chce fakture za uslugi wiec dlatego zarejestrowal

oprocz tego pracuje -jest managerem kawiarni i w toku ma tez owtarcie swojego malego biznesu znaczy fast fooda na poczatek a marzy mu sie swoja restauracja ale mysle ze po malu kiedys osiagnie swoj cel

nonono super profesjonalnie ta stronka wygląda w takim razie życzę żeby się udało plany spełnić, a teraz żebyście mieli dużo klientów
a i też jak Kinia zazdroszczę że jest baristą, już widzę jakie kawki może przygotowywać

Cytat:

mooonia ja myślałam, że to jakieś reflektory tam będą, że to jakaś sprawa pilna z tym wycinanie... a tu proszę..wyobraźnia działa.
Łeee jak masz net, to jesteś uratowana.

taaaa nie no aż tak pilne to nie było

właśnie zjadłam kapuśniaku, ale taki średni był, ja robię lepszy
a teraz piję kawkę i mam nadzieje, że mąż za chwilę wróci bo tu kota dostanę

Julitka

Stary 2010-03-10, 14:10   #1965
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Anusiu
mój mąż też od kilku dni cierpiał z tego powodu, dziś rano był u dentystki tak emergency, na razie zatruła i ma znów iść do niej, na leczenie
Mam nadzieje że jednak nie będzie trzeba go otwierać i samo przejdzie.
Cytat:

uuuu wspolczuje bardzo
No fakt - życzliwych nie brakuje ... Ważne, że robi to co lubi Mój tz też marzy o własnej knajpie z jedzeniem ale tego marzenia nigdy pewnie nie zrealizuje bo przygotowania nie ma żadnego tylko zamiłowanie do kucharzenia
A ząbek juz miej boli, jak na razie ...
Cytat:
uuu bidulko, mam nadzieję, ze tabletki pomogą
i dziękuje , avek tulipanowy bo chce wiosne

Na razie jest ok
To jak juz przywołasz tą wiosnę do siebie to liczę, że sie podzielisz
A ładnie to tak krytykować kapuśniaczek teściowej ? Jeszcze usłyszy i co?
Stary 2010-03-10, 14:14   #1966
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
kinuś oczywiście, ze z konkretnym. To kilka zdjęć na jednym będzie. Ciekawa jestem jak to wyjdzie, bo zdjęcie było dobrej jakości.. A na kubku pewnie to inaczej sie prezentuje...nigdy nie miałam czegoś takiego. Już na walentynki miałam mu zamówić, ale za późno się zebrałam z tym,a tu dzień mężczyzn, więc akurat.
Izuś a gdzie takie fajne coś można zamówić?
Cytat:
Mam nadzieje że jednak nie będzie trzeba go otwierać i samo przejdzie.

Mąż i żona...
Stary 2010-03-10, 14:15   #1967
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

Na razie jest ok
To jak juz przywołasz tą wiosnę do siebie to liczę, że sie podzielisz
A ładnie to tak krytykować kapuśniaczek teściowej ? Jeszcze usłyszy i co?
to dobrze

eeee tam ja tak tylko do Was pisze

a jak wiosna przyjdzie to uroczyście obiecuje, że do każdej PMki wyślę po jej kawałku

a jak spróbuje nie przyjść to się inaczej z nią policzę

mąż wraca akcja świerk zakończona

Julitka

Stary 2010-03-10, 14:19   #1968
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
eeee tam ja tak tylko do Was pisze

a jak wiosna przyjdzie to uroczyście obiecuje, że do każdej PMki wyślę po jej kawałku

a jak spróbuje nie przyjść to się inaczej z nią policzę

mąż wraca akcja świerk zakończona
A skąd wiesz że teściowa nie podczytuje wizażu ?
Ja myślę, że i tak wiosna ma nas głęboko w d**** .
Czyli wracacie juz do domku ? Spokojnej drogi
Stary 2010-03-10, 14:27   #1969
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
A skąd wiesz że teściowa nie podczytuje wizażu ?
Ja myślę, że i tak wiosna ma nas głęboko w d**** .
Czyli wracacie juz do domku ? Spokojnej drogi
ona chyba nawet nie wie jak komputer włączyć

no jeszcze nie jedziemy do siebie jeszcze do mnie mamy podskoczyć na chwilkę, zabrać wędlinkę wiejską bo nam mama moja zamówiła i chyba tam zostaniemy do piątku, bo chce na targ pojechać i może coś kupić

Julitka

Stary 2010-03-10, 14:45   #1970
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
ona chyba nawet nie wie jak komputer włączyć

no jeszcze nie jedziemy do siebie jeszcze do mnie mamy podskoczyć na chwilkę, zabrać wędlinkę wiejską bo nam mama moja zamówiła i chyba tam zostaniemy do piątku, bo chce na targ pojechać i może coś kupić
No wiesz - nigdy nic nie wiadomo
Mmmm.... swojska kiełbaska podrzucisz później mam nadzieje jakimś dobrym smakołykiem ?
Stary 2010-03-10, 14:49   #1971
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
No wiesz - nigdy nic nie wiadomo
Mmmm.... swojska kiełbaska podrzucisz później mam nadzieje jakimś dobrym smakołykiem ?
nom kiełbaska i kaszanka w jelicie pychota
może podrzucę, jak ładnie poprosisz

Julitka

Stary 2010-03-10, 14:56   #1972
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
nom kiełbaska i kaszanka w jelicie pychota
może podrzucę, jak ładnie poprosisz
kaszaneczka i kiełbaska
Mooooniczku mój kochany bardzo mocno proszę myslę że to mojemu choremu ząbkowi pomoże
I jak może być?
Stary 2010-03-10, 15:05   #1973
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
kaszaneczka i kiełbaska
Mooooniczku mój kochany bardzo mocno proszę myslę że to mojemu choremu ząbkowi pomoże
I jak może być?
hmmmm niech pomyślę

no dobra może być jak ma pomóc na ząbka to oczywiście
tylko dostawa dopiero jutro będzie, bo dziś świnka dopiero pokrajana i przyprawiana jest

Julitka

Stary 2010-03-10, 16:06   #1974
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
taaaa nie no aż tak pilne to nie było

Mooonik miałam wizję...
Ja nie znoszę kapuśniaku...ale ogólnie strasznie wybredna jestem, nie wiem po kim to mam, ale czasem mnie to irytuje...a pomidory to kara dla mnie. Ale kaszanką nie pogardzę... Grzecznie poczekam do jutra...
Anusia ma rację, bo teściowe bywają przebiegłe...lepiej skasuj o kapuśniaku...
Cytat:
Izuś a gdzie takie fajne coś można zamówić?
kinuś na all znalazłam i muszę powiedzieć, że jakiś dowcipniś się trafił(ten sprzedawca)...ciężko sie szło dogadać, ale na szczęście praca w toku...wiec za kilka dni powinnam mieć kubek. Wpisz kubek magiczny ze zdjęciem.
Stary 2010-03-10, 17:24   #1975
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
oczywiście no i klatkę musiałam sprzątnąć ZNOWU! Mam już dość bezmyślności ludzi, którzy mieszkają w naszej klatce. Są trzy wycieraczki...ale kto by tam buty wycierał...ręce opadają

Dla mnie to święto było super, spędziłam je w całości wspólnie z mężem, nawet szampana popijaliśmy (tzn ruskie winko musujące ale co tam)
ad1. następny minus mieszkania w bloku
ad2.

Cytat:
Szukaj kabelka...
dzastuś pochwal się jaki wieszaczek wybrałaś dla siebie i koleżanki.

Zamówiłam mu kubek magiczny (to jest ze zdjęciem, które pojawia sie jak zalewa się kubek gorącą wodą). Nie mogę sie doczekać jak przyjdzie.
ad1. już znalazłam
a wieszaczek to chyba jeden z tych tańszych, jeszcze nie zdecydowałam, to bardziej dodatek do prezentu będzie, a wiadomo czy jej się to przyda i spodoba więc wolę nie ryzykować
ad2. rzeczywiście magiczny

Cytat:
dzięki Dżastuś
przy tych Waszych fotkach remontowych, to ja się wstydzę nasze pokazać , my na razie tylko takie odświeżenie pokoju zrobiliśmy i to jeszcze nie do końca wszystko jest tak, jak byśmy chcieli
ale na pewno jak łazienkę skończymy, to fotki wstawię, bo będzie zrobiona calutka od podstaw
no coś Ty... nie wstydź się fakt faktem nie ma to jak się robi po swojemu od podstawm, ale odświeżenia i nowe mebelki to już wielkie coś jest

Cytat:
a dziękuje i zdrowiej Dzastinko
a kabelek znajdź i pokaż zdjątka

ad1. dziękuję moooniku
ad2. o właśnie to na kiedy ustalamy Dzień Dziewczyn??

Cytat:
fiufiufiu... powiem Ci że to wygląda bardzo exclusive

poniżej zdjęcia mojego przedpokoju... trochę marna jakość bo robione telefonem
edit: jakieś takie duuuże te zdjęcia wyszły

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-03-10 o 17:30
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 18:10   #1976
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Cześć
ad1. już znalazłam
a wieszaczek to chyba jeden z tych tańszych, jeszcze nie zdecydowałam, to bardziej dodatek do prezentu będzie, a wiadomo czy jej się to przyda i spodoba więc wolę nie ryzykować
ad2. rzeczywiście magiczny

ad2. o właśnie to na kiedy ustalamy Dzień Dziewczyn??

poniżej zdjęcia mojego przedpokoju... trochę marna jakość bo robione telefonem
edit: jakieś takie duuuże te zdjęcia wyszły
No ja tez szperam po tych tańszych...duży wybór..
Zobaczy się, czy on taki magiczny.
Ja proponuję datę co dwa dni o 16:00 do północy Dzień dziewczyn..ah jak to brzmi.
Mmm...jakie ścianki wymiziane. A z pokoju wygląda jakaś komoda, czy cuś, chyba mamy takie same meble, ten sam kolor.foto2 Bardzo ładnie.

Właśnie sie dowiedziałam, ze niedziele mam wolną od uczelni...uwielbiam te nasze poprawki.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-03-10 o 18:12
Stary 2010-03-10, 19:17   #1977
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hejka
Jakoś weny mi dziś brak nie widziałyście jej gdzieś?? szukam i szukam....
No ale jak przeczytałam to i odpiszę
Podłączyli mi w domu neta na szczęście obeszło się bez cyrków jak ostatnio i po tygodniu jest Będę teraz wieczorkiem/nocą zaglądała tu

Cytat:
Dzień dobry rybolki.

a zostało trochę kawki jeszcze???
nigdy nic nie wystawiałam, także się nie wypowiem...

Sofciu też chcę takie spodnie za dwie dychy!!!
Oj widzę działo się na imprezce

Gosiaczek piewczko leci do Ciebie
oczywiście słonko i temp. zabieram ze sobą do Polandowa

Izazusia widzę, że interes wierszykowy kwitnie oby tak dalej...

Anusia bardzo ładne te szaliczki i cena superowa - sama bym sobie wzięła
a jak ząbek?? mam nadzieję, że już lepiej

Czekoladko dla mężusia, świetnie stronka wygląda

Dzasta ładny przedpokój
Stary 2010-03-10, 19:42   #1978
soffera
Zadomowienie

Czesc Babochy

Wlasnie pochłonęłam ptaski i zapijam sokiem polecanym przez Kasice Pyszny jest. Produkuje go dla Biedrony Hortex.

Aguniu znalazlas te bateryje?!

Izulec przed erotikiem to tez grzecznie jadlam kolacje

Dzasta no pieknie czyli juz macie wsio skonczone.

Gosiu o jacie, pamietam jak sama musialam sprzatac, teraz mam spokoj, panie sprzatajace wyreczaja mieszkancow.
Polecam trzy wyprobowane:
http://whiteplate.blogspot.com/2008/...omidorami.html
http://www.kayotic.nl/blog/?p=1796
http://delicje-alicji.blog.onet.pl/S...80052452,RS1,n
Sprobuj rowniez grillowane baklazany w oliwie, sa np w Almie, pyyszne!

Izazusia to musi byc przemile, jak ktos jeszcze dzwoni i dziekuje

Katarzinka co tam u Ciebie?

Czeko
Cytat:
Czyli na Latte?!
Co do all- Dobre zdjecia - to polowa sukcesu.

Anusia dziekuje ale zatrzymaj batona calego dla siebie bo wczoraj zakupilam te pyszne jajo i zezarlam

Czeko21 zdolnego masz meza - oferta super

Moonik nie ma to jak "pochwalic" tesciowa hihi

Paulinko nie da rady, wzielam 36 zostaly tylko 34, juz mi mama suszyla glowe bo tez chciala koniecznie takie. A propo cen gdybym wszystkie napisala to dopiero byscie cierpialy... Naprawde trafily mi sie zakupy roku.

Uwaga informuje ze bede miec kopytka! Moj mezus mi dzis zamowil na All juuuhuuuu juuuhuuuu

Teraz juz pije herbatke truskawkowo-arbuzowa - mniam mniam
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 20:25   #1979
agunia82
Zakorzenienie

Hej

Ja tylko na chwilkę, podczytywałam Was dzisiaj ale w pracy mam takie urwanie głowy (a szef niby twierdzi, że kryzys...) że nawet nie mam siły pisać. Do tego małż mnie wnerwił wczoraj i dzisiaj rano, ale się zrehabilitował i po południu mi na przeprosiny różę wręczył A zaraz jeszcze muszę z psem spadać, żeby na YCD zdążyć

Sofciu znałazłam w końcu. Zdjęcia bez mojej twarzy, bo dzisiaj wyglądam jak idź stąd i nie wracaj...

To mój nabytek Z kolorkami nie szalałam, jest standard - czyli czarna, bo kurtka musiała się też nadawać na spacery z psem (chociaż i tak niedługo pewnie będzie czarno - biała )

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 21:02   #1980
izka19855
Zadomowienie

Cytat:
Czesc Babochy
Izulec przed erotikiem to tez grzecznie jadlam kolacje

Teraz juz pije herbatke truskawkowo-arbuzowa - mniam mniam
DObre dobre...
sooofciu a masz jeszcze ta herbatę, to bym popróbowała...
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej

Ja tylko na chwilkę, podczytywałam Was dzisiaj ale w pracy mam takie urwanie głowy (a szef niby twierdzi, że kryzys...) że nawet nie mam siły pisać. Do tego małż mnie wnerwił wczoraj i dzisiaj rano, ale się zrehabilitował i po południu mi na przeprosiny różę wręczył A zaraz jeszcze muszę z psem spadać, żeby na YCD zdążyć

To mój nabytek Z kolorkami nie szalałam, jest standard - czyli czarna, bo kurtka musiała się też nadawać na spacery z psem (chociaż i tak niedługo pewnie będzie czarno - biała )
Dobrze, że mąż się opamiętał
No ładna kurteczka... ładna.

Lecę pośmigać na rowerku.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości