|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Dzień dobry rybolki.
Zapraszam na świeżo zmieloną lavazzę parzoną w zaparzaczu niskociśnieniowym z duuuużą ilością mleka. Dzisiaj mam zamiar zrobić wietrzenie szafy tzn. zrobić fotki ubrań w których nie chodzę i wystawić na allegro i tak samo z książkami już przeczytanymi. Jakieś porady co do wystawiania przedmiotów na all ? Bo pierwszy raz będę cosik wystawiała
|
|
|
|
#1952 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Skarby
![]() Cytat:
teraz do mnie doleciało więc nie ma to jak popijanie w pracy ![]() Cytat:
Nawet naszeego kolegę z pracy wkręcamy żeby kupił zonie. Właśnie też zamawiamy szaliczki z all, takie cienkie na wiosnę. Zamawiamy u tego sprzedawcy - http://www.allegro.pl/item941036505_...lorow_hit.htmlJuż nasze wspólne zamówienie ma 15 sztuk a ja jeszcze myślę nad kolorkami i rodzajami. Nie ma to jak wspólne zakupy ![]() Cytat:
Cytat:
Lubię takie wynalazki. Chyba najbardziej lubie cukinie nadziewane, najlepiej mięskiem mielonym i serem i z sosikiem czosnkowym - mniam ![]() 2.Taaa.... niech wracają .... zwłaszcza że jedna przedłużyła L$ o kolejny tydzień ![]() 3. Dziś mam duuuużego batona marcepanopwego - mężuś mi kupił do pracy To też się podzielę.4. No ten erotic show - się dział, działo ..... Cytat:
2. Dziękuję ![]() 3. Pójdę, tylko najpierw poczekam na @, ma być na dniach ![]() Cytat:
![]() Własnie kobietki - a dziś podobno jest dzień mężczyzny, wiecie? Zastanawiam się czy mój tż wie ![]() Czeko - ja na kawkę z chęcią, jeszcze lavazza A co do ciuchów na all - ja jak sprzedawałam to widzę że największe branie mają tzw. mega paki - czyli sprzedajesz za jednym zamachem zestaw ciuchów, dajesz sporo zdjęć, najlepiej na jakims serwerze umieszczasz w stylu fotosik, przedstwiasz ciuchy na zdjęciach od razu w formie zestawów jak je można nosić - małolaty się na to biorą wystarczy poukładać zestawy na ziemi np. nawet nie musisz ich zakładać
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-10 o 10:53 |
||||||
|
|
|
#1953 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hejloł
Akcja świerkowa trwa, tzn mam nadzieję, że zrozumiałyście, że to dziś się miało odbywać, a nie wczoraj w nocy tylko, że wczoraj wyjeżdżaliśmy i byliśmy po północy u teściów i chopy ścinają a ja siedzę z teściową w domu, dobrze, że chociaż net jest bo bym chyba z nudów umarła ![]() Cytat:
nie robiłam jeszcze sama nic faszerowane, chyba najwyższa pora ![]() a show- fiu fiu się działo ![]() Cytat:
a kabelek znajdź i pokaż zdjątka Cytat:
u nas jest -chyba-bo jeszcze nie widziałam, ale jakaś specjalna osoba, która sprząta, bynajmniej nam nikt nie mówił, żeby posprzątać ![]() Cytat:
a na kawkę jestem chętna i to jeszcze lavazza moja ulubiona ![]() Cytat:
![]() no podobno dziś taki dzień, ale mój pewnie też nie ma pojęcia że coś takiego istnieje poza tym jest dzień chłopaka, dzień mężczyzny i tylko dzień kobiet, nie ma chyba dnia dziewczyn, więc bezsensu
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i tez chciałabym zerknąć co za książki wystawisz
|
|
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc babolki
![]() jak fajnie sie czyta jak humorek wrocil na watek ![]() imprezka na calego widze byla -wiec parapetowka udana u mnie nic specjalnego -praktycznie kazdy dzien wyglada tak samo wybralabym sie na jakies zakupy ale na koncie wieje......czekam na wyplate wiec moze cosik kupie jutro jade na otwarcie galerii bo malz ma tam swoj wielki dzien i musze mu fotki jakies zrobic(z okazji otwarcia galerii organizuje stosiko z popcornem i wata cukrowa -niezle kase za to dostal a przy okazji wystawi swoj baner i zrobi sobie reklame )zalozyl firme w listopadzie i bylam negatywnie nastawiona bo trzeba zus oplacac i jeszcze ksiegowa ale teraz co chwila ktos dzwoni wiec sa klienci dla zainteresowanych to stronka mojego malza(dzieki niej ludzie dzwonia bo wyswietla sie w 1 dziesiatce w googlach http://www.tesarczyk.pl/
|
#1956 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2. Zamówienie ciągle się powiększa o kolejne osoby i sztuki ![]() 3. Właśnie się zastanawiam czy mu przypomnieć i zagrać dobrą żonkę ![]() 4. ładny avek ![]() Cytat:
Właśnie oglądam ta stronkę i jestem pod wrażeniem. I mówisz, że sporo ma klientów? A do czeggo głównie go potrzebują?Właśnie się dopatrzyłam, że ty 5 000 postów przekroczyłaś
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-10 o 12:15 |
||
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), sprzet na kuchnie zamawia, projektuje menu i go robi tzn. potrawy , daje pomysly itp. i wiele innych rzeczy
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieć baristę w domu, toż to skarb, pewnie pyyyyyyszne kawki Ci serwuje
|
|
|
|
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1960 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko - wydaje mi się że bardzo ciekawe zajęcie i na pewno nie popularne, a przez to pewnie więcej zleceń ma
No i też zazdroszczę takiego kogoś w domu ![]() A mnie cos bardzo zaczął boleć ząbek a jest w sumie niecały rok temu robiony i nie wiem czemu |
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój mąż też od kilku dni cierpiał z tego powodu, dziś rano był u dentystki tak emergency, na razie zatruła i ma znów iść do niej, na leczenie |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oprocz tego pracuje -jest managerem kawiarni i w toku ma tez owtarcie swojego malego biznesu znaczy fast fooda na poczatek a marzy mu sie swoja restauracja ale mysle ze po malu kiedys osiagnie swoj cel ![]() uuuu wspolczuje bardzo
|
|
#1963 | |||||
|
Zadomowienie
|
HEJ SŁONKA![]() kinuś oczywiście, ze z konkretnym. To kilka zdjęć na jednym będzie. Ciekawa jestem jak to wyjdzie, bo zdjęcie było dobrej jakości.. A na kubku pewnie to inaczej sie prezentuje...nigdy nie miałam czegoś takiego. Już na walentynki miałam mu zamówić, ale za późno się zebrałam z tym,a tu dzień mężczyzn, więc akurat. Cytat:
Ahh zdolniacho. Gratuluję i wcale mnie nie dziwi, ze tak wdzięczna CI była... Cytat:
..zakupowe oczywiście. ![]() Mój na bank się dowie, bo w autku ma włączone radyjko non stop, a tam na bank mu przypomną. ![]() ![]() Cytat:
![]() Lavazzę poproszę oczywiście...bo Liona mam, a nie mam czym go popić... Cytat:
mooonia ja myślałam, że to jakieś reflektory tam będą, że to jakaś sprawa pilna z tym wycinanie... Łeee jak masz net, to jesteś uratowana. ![]() Cytat:
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-10 o 13:49 |
|||||
|
|
|
#1964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dziękuje , avek tulipanowy bo chce wiosne ![]() Cytat:
nonono super profesjonalnie ta stronka wygląda a i też jak Kinia zazdroszczę że jest baristą, już widzę jakie kawki może przygotowywać Cytat:
taaaa właśnie zjadłam kapuśniaku, ale taki średni był, ja robię lepszy a teraz piję kawkę i mam nadzieje, że mąż za chwilę wróci bo tu kota dostanę
|
|
#1965 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ważne, że robi to co lubi Mój tz też marzy o własnej knajpie z jedzeniem ale tego marzenia nigdy pewnie nie zrealizuje bo przygotowania nie ma żadnego tylko zamiłowanie do kucharzenia ![]() A ząbek juz miej boli, jak na razie ... Cytat:
![]() To jak juz przywołasz tą wiosnę do siebie to liczę, że sie podzielisz ![]() A ładnie to tak krytykować kapuśniaczek teściowej
|
|||
|
|
|
#1966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee tam ja tak tylko do Was pisze a jak wiosna przyjdzie to uroczyście obiecuje, że do każdej PMki wyślę po jej kawałku a jak spróbuje nie przyjść to się inaczej z nią policzę ![]() ![]() mąż wraca
|
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja myślę, że i tak wiosna ma nas głęboko w d**** .Czyli wracacie juz do domku ? Spokojnej drogi |
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jeszcze nie jedziemy do siebie jeszcze do mnie mamy podskoczyć na chwilkę, zabrać wędlinkę wiejską bo nam mama moja zamówiła i chyba tam zostaniemy do piątku, bo chce na targ pojechać i może coś kupić
|
|
#1970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mmmm.... swojska kiełbaska podrzucisz później mam nadzieje jakimś dobrym smakołykiem ?
|
|
|
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pychota ![]() może podrzucę, jak ładnie poprosisz
|
|
#1972 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mooooniczku mój kochany bardzo mocno proszę myslę że to mojemu choremu ząbkowi pomoże I jak może być?
|
|
|
|
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no dobra może być jak ma pomóc na ząbka to oczywiście ![]() tylko dostawa dopiero jutro będzie, bo dziś świnka dopiero pokrajana i przyprawiana jest
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie znoszę kapuśniaku...ale ogólnie strasznie wybredna jestem, nie wiem po kim to mam, ale czasem mnie to irytuje...a pomidory to kara dla mnie. Ale kaszanką nie pogardzę... Grzecznie poczekam do jutra...Anusia ma rację, bo teściowe bywają przebiegłe...lepiej skasuj o kapuśniaku... ![]() kinuś na all znalazłam i muszę powiedzieć, że jakiś dowcipniś się trafił(ten sprzedawca)...ciężko sie szło dogadać, ale na szczęście praca w toku...wiec za kilka dni powinnam mieć kubek. Wpisz kubek magiczny ze zdjęciem. |
|
|
|
|
#1975 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
![]() ad2. Cytat:
![]() a wieszaczek to chyba jeden z tych tańszych, jeszcze nie zdecydowałam, to bardziej dodatek do prezentu będzie, a wiadomo czy jej się to przyda i spodoba więc wolę nie ryzykować ![]() ad2. rzeczywiście magiczny Cytat:
![]() Cytat:
ad2. o właśnie to na kiedy ustalamy Dzień Dziewczyn?? Cytat:
![]() poniżej zdjęcia mojego przedpokoju... trochę marna jakość bo robione telefonem ![]() edit: jakieś takie duuuże te zdjęcia wyszły
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-03-10 o 17:30 |
|||||
|
|
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobaczy się, czy on taki magiczny. ![]() Ja proponuję datę co dwa dni o 16:00 do północy Mmm...jakie ścianki wymiziane. A z pokoju wygląda jakaś komoda, czy cuś, chyba mamy takie same meble, ten sam kolor.foto2 Bardzo ładnie.Właśnie sie dowiedziałam, ze niedziele mam wolną od uczelni...uwielbiam te nasze poprawki.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-10 o 18:12 |
|
|
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Jakoś weny mi dziś brak nie widziałyście jej gdzieś?? szukam i szukam....No ale jak przeczytałam to i odpiszę Podłączyli mi w domu neta Będę teraz wieczorkiem/nocą zaglądała tu ![]() Cytat:
![]() nigdy nic nie wystawiałam, także się nie wypowiem... Sofciu też chcę takie spodnie za dwie dychy!!! ![]() Oj widzę działo się na imprezce Gosiaczek piewczko leci do Ciebie oczywiście słonko i temp. zabieram ze sobą do Polandowa Izazusia widzę, że interes wierszykowy kwitnie oby tak dalej...Anusia bardzo ładne te szaliczki i cena superowa - sama bym sobie wzięła a jak ząbek?? mam nadzieję, że już lepiejCzekoladko dla mężusia, świetnie stronka wygląda Dzasta ładny przedpokój
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Zadomowienie
|
Czesc Babochy
![]() Wlasnie pochłonęłam ptaski i zapijam sokiem polecanym przez Kasice Pyszny jest. Produkuje go dla Biedrony Hortex. Aguniu znalazlas te bateryje?! Izulec przed erotikiem to tez grzecznie jadlam kolacje ![]() Dzasta no pieknie czyli juz macie wsio skonczone. Gosiu o jacie, pamietam jak sama musialam sprzatac, teraz mam spokoj, panie sprzatajace wyreczaja mieszkancow. Polecam trzy wyprobowane: http://whiteplate.blogspot.com/2008/...omidorami.html http://www.kayotic.nl/blog/?p=1796 http://delicje-alicji.blog.onet.pl/S...80052452,RS1,n Sprobuj rowniez grillowane baklazany w oliwie, sa np w Almie, pyyszne! Izazusia to musi byc przemile, jak ktos jeszcze dzwoni i dziekuje ![]() Katarzinka co tam u Ciebie? Czeko Cytat:
Co do all- Dobre zdjecia - to polowa sukcesu. Anusia dziekuje ale zatrzymaj batona calego dla siebie bo wczoraj zakupilam te pyszne jajo i zezarlam ![]() Czeko21 zdolnego masz meza - oferta super ![]() Moonik nie ma to jak "pochwalic" tesciowa hihi ![]() Paulinko nie da rady, wzielam 36 zostaly tylko 34, juz mi mama suszyla glowe bo tez chciala koniecznie takie. A propo cen gdybym wszystkie napisala to dopiero byscie cierpialy... Naprawde trafily mi sie zakupy roku. Uwaga informuje ze bede miec kopytka! ![]() Teraz juz pije herbatke truskawkowo-arbuzowa - mniam mniam
|
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tylko na chwilkę, podczytywałam Was dzisiaj ale w pracy mam takie urwanie głowy (a szef niby twierdzi, że kryzys...) że nawet nie mam siły pisać. Do tego małż mnie wnerwił wczoraj i dzisiaj rano, ale się zrehabilitował i po południu mi na przeprosiny różę wręczył A zaraz jeszcze muszę z psem spadać, żeby na YCD zdążyć Sofciu znałazłam w końcu. Zdjęcia bez mojej twarzy, bo dzisiaj wyglądam jak idź stąd i nie wracaj... To mój nabytek Z kolorkami nie szalałam, jest standard - czyli czarna, bo kurtka musiała się też nadawać na spacery z psem (chociaż i tak niedługo pewnie będzie czarno - biała )
|
#1980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sooofciu a masz jeszcze ta herbatę, to bym popróbowała... ![]() Cytat:
No ładna kurteczka... Lecę pośmigać na rowerku.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

teraz do mnie doleciało więc nie ma to jak popijanie w pracy
Wybór jest spory i cney przyzwoite jak za takie cacko.
mąż ma pomagać teściowi świerki wycinać przy starym domu, bo za gęsto rosną, ehhh a miałam nadzieję, że sobie posiedzimy w spokoju troszkę 

Ostatnio aż pani z allegro zadzwoniła by mi osobiście podziękowac za wierszyk dla brata
u nas jest -chyba-bo jeszcze nie widziałam, ale jakaś specjalna osoba, która sprząta, bynajmniej nam nikt nie mówił, żeby posprzątać 

a jest w sumie niecały rok temu robiony i nie wiem czemu 

Gratuluję i wcale mnie nie dziwi, ze tak wdzięczna CI była...