Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-10, 15:55   #1621
PikPock
Raczkowanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Hej Dziewczyny! Widzę,że macie problem z zaproszeniami (ja mam to już za sobą). Nie było łatwo,ale musieliśmy się szybko zdecydować. Zdecydowaliśmy też,że weźmiemy udział w akcji "dar par" pewnego portalu ślubnego. Myślę,że nawet nieźle to wygląda.
PikPock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 15:59   #1622
PikPock
Raczkowanie

Nie wiecie może gdzie mogę dostać w Kielcach tabliczki z napisami ja/on i ja/ona? Potrzebuję tego do zabawy weselnej o nazwie "test zgodności".
PikPock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 16:21   #1623
aga_09
Raczkowanie

Ja jak byłam starsza u kuzynki ponad rok temu to byłam rzecz jasna z moim TZ natomist nie wiem jak było czy starszy o tym nie wiedział czy nie miał z kim przyjść, ale był sam no i powiem Wam że to było nie bardzo bo oprócz tego że siedział sam przy stole Państwa Młodych to tańczyć też mało tańczył, a więc najlepiej uprzedzić świadków czy ta druga osoba będzie z kims czy nie.
A jeżeli chodzi świadków żonatych czy świadkowe zamężne to ja niesłyszałam jak narazie o żadnych zabobonach U mojej siostry był żonaty świadek i nie było z tym żadnych problemów. Co prawda jej małżeństwo nie należy do udanych (jeżeli to miałby byc ten zabobon), ale napewno nie dlatego!!!!
aga_09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 16:28   #1624
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez PikPock Pokaż wiadomość
Nie wiecie może gdzie mogę dostać w Kielcach tabliczki z napisami ja/on i ja/ona? Potrzebuję tego do zabawy weselnej o nazwie "test zgodności".
Najlpeij sobie wydrukowac i przykleic na tekturke
po co wydawac kase na cos co mozna samemu zrobic.. a jak nie masz drukarki (w co wierzyc mi sie nie chce) to idz do znajomego ktory ma
Stary 2010-03-10, 16:29   #1625
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trooskava Pokaż wiadomość

na dole mamy jeszcze dwa teksty ws. kwiatów i prezentów.
wrzucam może sie komuś przydadzą :P

Kochani Goście!

Będzie dla nas największą radością
jeśli zaszczycicie nas swą obecnością
Gdybyście jednak chcieli prezentem
nas obdarować
miło nam będzie banknot z koperty rozpakować
ten wierszyk z pieniążkami bardzo fajny zapiszę sobie i może skorzystamy skoro zgoda na kopiowanie jest
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:24   #1626
agunia2417
Raczkowanie

GG do agunia2417

Dziewczyny a co sądzicie o takich zaproszeniach?? Też taniocha
http://allegro.pl/item915934489_supe...im_zobacz.html
lub
http://www.allegro.pl/item944785495_...ia_slubne.html

...Zawsze chciałam cię zrozumieć
Gdy w twych oczach były łzy
Ale kochać trzeba umieć
Bez miłości trudno żyć
...
agunia2417 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:44   #1627
elusia20
Raczkowanie

GG do elusia20

Cytat:
Napisane przez Kasia1429 Pokaż wiadomość
Ahnieszka27, sale są dość fajnie utytułowane i ładne. Moim znajomi byli na sylwestrze tam w tym roku i powiem Ci że nie narzekali. U Wójcika byłam ogladać salę troche mało miejsca jak dla mnie do tańczenia a co do jedzenia to nie słyszałam, ale meni dość nieźle wyglądało.
Eh, ja nie mogę gdzieś spać, źle się czuję, przeczytałam cała książkę to wzięłam laptopa i na necie siedzę.
Elusia20 to sale masz niedaleko mnie, ale tam chyba nie jest na duża ilość osób ta sala. Właściciele tej restauracji mieszkają nawet na mojej ulicy

Tak mała na 90 osób ale wystarczy mi taka, bo ja robię przyjęcie a nie wesele.

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Mam pytanko - ile płacicie za obrączki? Ja mam bardzo chude paluchy i nie za ciekawie wyglądają szerokie obrączki więc planuje kupić klasyczną wąską (w Skorpionie) . Ponieważ mój rozmiar to 9 no to złoto niewiele waży i wychodzi do zapłaty 220 zł.... aż podejrzane mi się to wydaje ale obrączka naprawdę ma malutką średnicę. Chyba za dużo analizuję zamiast od razu kupić. Sama już nie wiem

Ja mam taki sam rozmiar palca czyli 9 i nosze aktualnie srebrną obrączkę ale szeroką i powiem szczerze, że ładniej wyglądają palce cienkie z grubą obrączka przymierz i zastanów się, bo naprawdę warto.
elusia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 17:52   #1628
doris888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agunia2417 Pokaż wiadomość
bardzo fajne , szczególnie te pierwsze. ale wydaje mi się że bardziej nadaja się dla młodych gości i znajomych chyba starszym bardziej przypadną do gustu klasyczne ale ja bym była zadowolona z takiego zaproszenia
doris888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 18:00   #1629
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
te pierwsze bardzo oryginalne i dowcipne, szczególnie młodym gościom mogą się spodobać, może i starszym jeśli mają duże poczucie humoru. Jednak ja wolę coś tradycyjnego i eleganckiego, ale gustach się nie dyskutuje
Stary 2010-03-10, 18:02   #1630
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Nie podobają mi się takie obrazki na zaproszeniach bo bardziej atmosferą pasuja na urodziny nastolatków lub 18-tkę.
Ale gusta są różne więc dobrze że i takie są.

Ładniejsze według mnie były te które Sylwia 81 wkleiła.
W latach 70-tych chrzestna mojego brata miała takie z ich zdjęciem.
Trochę przez to mnie zniechęcają, ale cena super.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 19:09   #1631
eninka84
Zadomowienie

a czy to istotne komu z gosci sie zaproszenie spodoba????? To my decydujemy co i jak ma wyglądać, dlatego ja uważam ze jeśli Ci się podobają to bierz! naprawdę ja wybierając zaproszenia nie myslałam czy sie jakiejsć ciotce czy babce spodobają..."brzydkie zaproszenie-nie przyjde" z tym sie jeszcze nie spotkałam. A sukienki też jak kupujecie to zastanawiacie sie czy sie spodoba wszytskim? Czy np babcie krysie gorszy- niewazne ze to mój dzień, ważne zeby babcia była zadowolona? ojjj ni wiem czy tylko ja tak mam ze do wszytskiego podchodze z dystansem ? Czy robimy wesele dla kogoś na pokaz czy dla siebie?
eninka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 19:26   #1632
trooskava
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
ten wierszyk z pieniążkami bardzo fajny zapiszę sobie i może skorzystamy skoro zgoda na kopiowanie jest
A kopiuj ile wlezie Miło miże sie podoba, bo ten wierszyk też troszke przerabiałam z oryginału
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 19:36   #1633
Kasia1429
Raczkowanie

GG do Kasia1429

Hej
Dziewczyny mam do Was pytanie, bo Wy zapewne sie orientujecie. Nie wiecie czasem jak jest w Kieleckich dyskotekach jak się wynajmuje np. Stolik na 20 osób na urodziny to czy można np. wnieść jakiś swój alkohol a część kupić w barze? I jak coś to jaka dyskotekę albo pub polecacie, myślałam o desperadosie ?Z góry dziękuję za odpowiedź
Kasia1429 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 19:40   #1634
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Hej
Dziewczyny mam do Was pytanie, bo Wy zapewne sie orientujecie. Nie wiecie czasem jak jest w Kieleckich dyskotekach jak się wynajmuje np. Stolik na 20 osób na urodziny to czy można np. wnieść jakiś swój alkohol a część kupić w barze? I jak coś to jaka dyskotekę albo pub polecacie, myślałam o desperadosie ?Z góry dziękuję za odpowiedź
Nigdy sie co prawda nie staralam wnosic lub nie alkoholu.. ale jeśli już zdecydujecie się wnosić to nie świecić obsłudze po oczach tym, że ma się swój alkohol.... A poza tym na wejściu dziewczynom macają torebki, albo wręcz lustrują.. więc nie podejrzewam, żeby w ogóle udało się coś wnieść... żądna porządna dyskoteka raczej nie pozwoli sobie na to aby wnosić do niej alkohol... przecież dyskoteki mają największy zarobek właśnie na alkoholu... chcesz to się sama przekonaj.. ale chyba lepiej nie psuc sobie atmosfery takimi incydentami
Stary 2010-03-10, 19:46   #1635
kamila23106
Rozeznanie

GG do kamila23106

Cytat:
Hej
Raczej kupuje sie w barze...ciężko jest wniesc...chyba ,ze troszke juz pozniej...ale wlasnie moze byc problem jak znajda...napewno nie stawiac tego przyniesionego alkoholu na stoliku...no chyba,ze jest taki sam jaki zamawialismy wczesniej noi mozna podmienic pusta butelke na pelna:p
kamila23106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 19:53   #1636
marzenciaj
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
dziewczynki a jak się zapatrujecie w kwestii starszych czy zapraszacie ich z osobami towarzyszącymi czy bez?? Chodzi mi o to, że jak prosiliśmy naszych starszych na starszych to obydwoje byli bez partnerów no i miało być ok, on sam i ona sama i mieli tworzyć parę a teraz ona ma kogoś co prawda od miesiąca i coś pobąkuje że przyjdzie z nim i nie wiem co w takiej sytuacji zrobić bo mieli być bez partnerów, jak się będzie czuł starszy w takiej sytuacji?
tak jak bym czytała o naszej sytuacji:/ początkowo starsi mieli byc sami, potem nasz starszy zrezygnował, w związku z czym mamy innego drużbę, tyle że z dziewczyną, a druhenka jest sama:/ Do tego dochodzi kolejny problem... "ołtarz" dla młodych w Woli J. jest przewidziany tylko dla 4 osób... trzeba osobno łączyć stoliki! I prosić starszych z osobami, i przeciskać się w sukni za kilkunastoma innymi krzesłami:/

Cytat:
Napisane przez justynao Pokaż wiadomość
no to sie chwale to moja suknia i takie zaproszenia bedziemy miec
pięlnie wyglądasz w tej sukni naprawdę stworzona jest dla Ciebie!

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
Mam pytanko - ile płacicie za obrączki? Ja mam bardzo chude paluchy i nie za ciekawie wyglądają szerokie obrączki więc planuje kupić klasyczną wąską (w Skorpionie) . Ponieważ mój rozmiar to 9 no to złoto niewiele waży i wychodzi do zapłaty 220 zł.... aż podejrzane mi się to wydaje ale obrączka naprawdę ma malutką średnicę. Chyba za dużo analizuję zamiast od razu kupić. Sama już nie wiem
wow! rozmiar 9! czymże to jest przy mojej 16/17?
Cytat:
Hej
Z tego co mi wiadomo, lepiej nie ryzykowac Oczywiście, są lokale, w którym uda sie jakoś "przemycić"... ale potem trzeba uważać, w czasie konsumpcji:P

Odmierzam czas...
marzenciaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 20:18   #1637
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
a czy to istotne komu z gosci sie zaproszenie spodoba????? To my decydujemy co i jak ma wyglądać, dlatego ja uważam ze jeśli Ci się podobają to bierz! naprawdę ja wybierając zaproszenia nie myslałam czy sie jakiejsć ciotce czy babce spodobają..."brzydkie zaproszenie-nie przyjde" z tym sie jeszcze nie spotkałam. A sukienki też jak kupujecie to zastanawiacie sie czy sie spodoba wszytskim? Czy np babcie krysie gorszy- niewazne ze to mój dzień, ważne zeby babcia była zadowolona? ojjj ni wiem czy tylko ja tak mam ze do wszytskiego podchodze z dystansem ? Czy robimy wesele dla kogoś na pokaz czy dla siebie?
nie chodzi o to żeby robić ślub i wesele pod gości tylko żeby każdy miło wspominał ślub i wesele od zaproszeń począwszy na obejrzeniu płyty skończywszy. Owszem to nasz dzień, ale raczej każdej z nas zależy, żeby się w sukni podobać, żeby goście się dobrze bawili, żeby im jedzenie smakowało...itp. itd. bo każdy lubi być chwalony owszem wesele jest dla nas, ale, że człowiek jest zwierzęciem stadnym to chce się tą radością dzielić z innymi a że zawsze znajdą się jacyś goście co będą marudzić to oczywiste i na to akurat nic nie poradzimy
Stary 2010-03-10, 20:29   #1638
agunia2417
Raczkowanie

GG do agunia2417

Cytat:
te pierwsze bardzo oryginalne i dowcipne, szczególnie młodym gościom mogą się spodobać, może i starszym jeśli mają duże poczucie humoru. Jednak ja wolę coś tradycyjnego i eleganckiego, ale gustach się nie dyskutuje
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Nie podobają mi się takie obrazki na zaproszeniach bo bardziej atmosferą pasuja na urodziny nastolatków lub 18-tkę.
Ale gusta są różne więc dobrze że i takie są.

Ładniejsze według mnie były te które Sylwia 81 wkleiła.
W latach 70-tych chrzestna mojego brata miała takie z ich zdjęciem.
Trochę przez to mnie zniechęcają, ale cena super.
Cytat:
Napisane przez eninka84 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez doris888 Pokaż wiadomość
bardzo fajne , szczególnie te pierwsze. ale wydaje mi się że bardziej nadaja się dla młodych gości i znajomych chyba starszym bardziej przypadną do gustu klasyczne ale ja bym była zadowolona z takiego zaproszenia

Dziękuje za opinie, chciałam tylko zobaczyć co o tym myślicie, myśle o takich zwłaszcza dla młodszych gości bo ciotkom i wujkom myśle dać coś nowocześniejszego

...Zawsze chciałam cię zrozumieć
Gdy w twych oczach były łzy
Ale kochać trzeba umieć
Bez miłości trudno żyć
...
agunia2417 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 20:32   #1639
Kasia1429
Raczkowanie

GG do Kasia1429

Nie chodziło mi o to żeby wnosić tak na chamsko, bo wiem że w niektórych klubach jak robisz większą imprezkę to puszczają taniej Ci alkohol i o to mi chodziło. Nie bywam często na dyskotekach z racji mojego zdrowia, ale jak coś to zawsze do desperadosa chodzę to nigdy mnie nie sprawdzali.
Powiem Wam że jak tak leże w łóżku to mi się tak już nudzi i zaczęłam planować TŻ jakieś fajne urodzinki, aż za dużo pomysłów mi do głowy przychodzi.
Scio, mówiłaś że tam koło Ciebie jest ta dobra cukiernia, nie wiesz jakie są ceny tortów?

Edytowane przez Kasia1429
Czas edycji: 2010-03-10 o 20:35
Kasia1429 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 20:45   #1640
stokko
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Meeggy Pokaż wiadomość
hehe ja już mam nawet kilka projektów zrobionych i pomału zaczynam kompletować materiały...ktoś powie nadgorliwość gorsza od...ale mnie to straszną frajdę sprawia
pochwalcie się dziewczyny jakie modele zaproszeń macie, bo ja też chcę sama zrobić zaproszenia. myślałam o jakimś kolorowym brystolu, przewiązanym atłasową wstążką i z wklejoną kartką z tekstem zaproszenia...
stokko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 21:12   #1641
Ifcia513
Raczkowanie

sorki że dopiero dziś ale miałam problemy z logowaniem na wizażu z domowego kompa. zdjęcia może nie są najlepszej jakości bo robione przez amatorów ponieważ nie zamawialiśmy profesjonalisty.

Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 21:16   #1642
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez marzenciaj Pokaż wiadomość
tak jak bym czytała o naszej sytuacji:/ początkowo starsi mieli byc sami, potem nasz starszy zrezygnował, w związku z czym mamy innego drużbę, tyle że z dziewczyną, a druhenka jest sama:/ Do tego dochodzi kolejny problem... "ołtarz" dla młodych w Woli J. jest przewidziany tylko dla 4 osób... trzeba osobno łączyć stoliki! I prosić starszych z osobami, i przeciskać się w sukni za kilkunastoma innymi krzesłami:/
marzenciaj gdzie masz wesele?? Wola Jachowa może? Bo ja też tam mam, "Pod Brzozami" mianowicie

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 21:25   #1643
marzenciaj
Raczkowanie

Cytat:
marzenciaj gdzie masz wesele?? Wola Jachowa może? Bo ja też tam mam, "Pod Brzozami" mianowicie
Tak, tak... W Woli Jachowej "Pod Brzozami" A ja wiem, że tam masz, bo we wcześniejszych postach Twoich czytałam I nawet dekoratorkę mamy tę samą Dobrze, że mąż inny:P

Odmierzam czas...
marzenciaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 21:31   #1644
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez marzenciaj Pokaż wiadomość
Tak, tak... W Woli Jachowej "Pod Brzozami" A ja wiem, że tam masz, bo we wcześniejszych postach Twoich czytałam I nawet dekoratorkę mamy tę samą Dobrze, że mąż inny:P
Oj dobrze dobrze, że inny a co do dekoratorki to pani z Arteusza bardzo często dekoruje tą salę a przypomnij mi kiedy ty masz wesele?? A już wiem zajrzałam do kalendarza to ty już za 2 miesiące, a wiesz, że właścicielka robi remont?? Malowanko i zakłada butle z gazem na zewnątrz taką dużą żeby kucharki nie musiały zmieniać gazu

NIKOLA - 05-03-2012

Edytowane przez syrwia81
Czas edycji: 2010-03-10 o 21:41
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 22:43   #1645
niunia_leyla
Rozeznanie

My mamy właśnie taki tekst:
Cytat:
Napisane przez Meeggy Pokaż wiadomość

"W dniu ……..
z wybiciem godziny …..
Imię i Nazwisko i Imię i Nazwisko
rozpoczną wspólną drogę życia, ślubując sobie miłość
wierność i uczciwość przed obliczem Boga
w Kościele ......
Rodzice i Narzeczeni wielce zaszczyceni będą gdy
Sz.P. ......................... ..................
na uroczystość przybędą. (jeśli małżeństwo lub para .... i ....)
\ na uroczystość przybędzie. (jeśli osoba sama lub z osobą towarzyszącą)

Po uroczystości zaślubin przyjemnie nam gościć będzie Państwa
na przyjęciu weselnym w Domu Weselnym w ......................
Prosimy o potwierdzenie przybycia do ......
Cytat:
no to sie chwale to moja suknia i takie zaproszenia bedziemy miec
Śliczna sukienka. Ja będę szyć w tym samym miejscu. Mam zamiar przerobić jedną z sukienek.

Cytat:
dziewczynki a jak się zapatrujecie w kwestii starszych czy zapraszacie ich z osobami towarzyszącymi czy bez?? Chodzi mi o to, że jak prosiliśmy naszych starszych na starszych to obydwoje byli bez partnerów no i miało być ok, on sam i ona sama i mieli tworzyć parę a teraz ona ma kogoś co prawda od miesiąca i coś pobąkuje że przyjdzie z nim i nie wiem co w takiej sytuacji zrobić bo mieli być bez partnerów, jak się będzie czuł starszy w takiej sytuacji?
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Syrwia ja mam taki problem że strasznie nie lubię narzeczonego mojej starszej...no ale to moja przyjaciółka więc jak go będzie chciała to ok i wtedy starszy też niech sobie weźmie osobę towarzyszącą żeby sam nie siedział. Ale jak A. zrezygnuje z chłopaka to T. też będzie sam żeby się starsi razem bawili mam nadzieję że ok wytłumaczyłam
Ja mam taką sytuacje że światkami są moja siostra cioteczna i młodszy brat TŻ i oni sami postanowili że przychodzą razem ale A. i T. byli już razem na dwóch weselach (raz jedno a później drugie nie miało z kim iść) i bawili się bardzo dobrze i u nas też tak zamierzają.
Ale wiedzą że nie ma opcji żeby któreś było samo. Warunek jest taki jak któreś sobie kogoś znajdzie to to drugie weźmie ze sobą przyjaciela. O świadkowaniu nam wiedzą od dwóch lat (odkąd planujemy ślub) i smi warunek ten wymyślili żeby nie było że ja coś im narzucam.

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
sorki że dopiero dziś ale miałam problemy z logowaniem na wizażu z domowego kompa. zdjęcia może nie są najlepszej jakości bo robione przez amatorów ponieważ nie zamawialiśmy profesjonalisty.
Ślicznie wyglądaliście. Gratuluję i szczęścia życzę

Edytowane przez niunia_leyla
Czas edycji: 2010-03-10 o 22:46
niunia_leyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 23:00   #1646
justynao
Raczkowanie

niunia lelya ja tez troche ja przerobie tzn bede miec dopinany tren taki maly 60 cm i gore obszyta falbanka Te Panie z tego salonu sa przemile i wszelkie uwagi lub przerobki sa jak najbardziej dopuszczalne
A propo ktos kiedys pytal o pracownie sukien slubnych Klara w Zgórsku, bylam tez tam ostatnio i niemaja wystawionych sukien slubnych <no może 2> tylko trzeba przyjsc ze swoim projektem. Ale jak ja bylam to dziewczyna mierzyla dosc ladna <wlasnie jedna z tych 2 dostepnych> i cena tylko 1000 zl, wiec raczej niedrogo tam jest.
justynao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-10, 23:40   #1647
niunia_leyla
Rozeznanie

Cytat:
niunia lelya ja tez troche ja przerobie tzn bede miec dopinany tren taki maly 60 cm i gore obszyta falbanka Te Panie z tego salonu sa przemile i wszelkie uwagi lub przerobki sa jak najbardziej dopuszczalne
Mi też panie wydały się bardzo przystępne szczególnie że jak powiedziałam im ze walczę ze zbędnymi kilogramami to stwierdziły że wystarczy ja przyjdę zamawiać suknie pod koniec maja, ze spokojnie dadzą rade.
Ja też planuję tren z tym że mój będzie nie podpinany a odczepiany z szyfonu (jakby dodatkowa warstwa którą po ślubie odepnę, o długości ok 3-4 metrów), i co najciekawsze baza tej sukni kosztowała 1480 a po odjęciu warstwy koronki i dodaniu tej z szyfonu cena będzie się wachac od 1200 do 1300

Edytowane przez niunia_leyla
Czas edycji: 2010-03-10 o 23:41
niunia_leyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 08:32   #1648
fallsi
Przyczajenie

Dzień dobry wszystkim,
co do dekoratorek, to osobiście odwiedziłam "Arteusza" i Panią Annę z kwiaciarni Anna i obie są świetne i w pełni profesjonalne.

Edytowane przez fallsi
Czas edycji: 2010-03-11 o 18:26
fallsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 09:57   #1649
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Agunia ja bedę miała wezwania dla znajomych i dla młodych z rodziny natomiast dla reszty rodziny będą zaproszenia proste i klasyczne.Wezwania bardzo mi sie podobają
Tak sobie właśnie pomyślałam że ja nie pamiętam jakie zaproszenia mi wręczali znajomi jak byliśmy zapraszani na ślbu. Pamiętam ogólnie jak mogły wyglądać ale szczegółów żadnych i myślę że większość osób nie zwraca na nie aż tak wielkiej uwagi.

Kasia1429 możesz spróbować wnieść jakiś swój alkohol, tym bardziej że jak piszesz nie sprawdzają, ale musisz być ostrożna i dyskretnie to zrobić bo kiedyś widziałam sytuacje jak ktoś nieźle najadł się wstydu za wniesienie do lokalu swojego alkoholu

Ifcia513 ślicznie wyglądaliście. Dużo szczęścia i miłości życzę.
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-11, 09:58   #1650
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
a propo obrączek co myślicie o takich? bardzo wpadły nam z TŻ w oko, choć nie wiem jak się prezentują na żywo
Ładne!

Cytat:
Te pierwsze ok, tak jak dziewczyny pisały, dla młodszych. A te drugie raczej nie...

Cytat:
Hej
Ale jak zapłacisz za wynajem stolika to potem masz tą kasę do wykorzystania na barze, więc może się obejdzie bez wnoszenia. Ja bym wolała nie ryzykować. Polecam jeszcze luvr i UV.

Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
Ja mam taką sytuacje że światkami są moja siostra cioteczna i młodszy brat TŻ i oni sami postanowili że przychodzą razem ale A. i T. byli już razem na dwóch weselach (raz jedno a później drugie nie miało z kim iść) i bawili się bardzo dobrze i u nas też tak zamierzają.
Ale wiedzą że nie ma opcji żeby któreś było samo. Warunek jest taki jak któreś sobie kogoś znajdzie to to drugie weźmie ze sobą przyjaciela. O świadkowaniu nam wiedzą od dwóch lat (odkąd planujemy ślub) i smi warunek ten wymyślili żeby nie było że ja coś im narzucam.
Zazdroszczę bardzo fajnie się dogadali

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości