|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Hej Dziewczyny! Widzę,że macie problem z zaproszeniami (ja mam to już za sobą). Nie było łatwo,ale musieliśmy się szybko zdecydować. Zdecydowaliśmy też,że weźmiemy udział w akcji "dar par" pewnego portalu ślubnego. Myślę,że nawet nieźle to wygląda.
|
|
|
|
#1622 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiecie może gdzie mogę dostać w Kielcach tabliczki z napisami ja/on i ja/ona? Potrzebuję tego do zabawy weselnej o nazwie "test zgodności".
|
|
|
|
#1623 |
|
Raczkowanie
|
Ja jak byłam starsza u kuzynki ponad rok temu to byłam rzecz jasna z moim TZ natomist nie wiem jak było czy starszy o tym nie wiedział czy nie miał z kim przyjść, ale był sam no i powiem Wam że to było nie bardzo
A jeżeli chodzi świadków żonatych czy świadkowe zamężne to ja niesłyszałam jak narazie o żadnych zabobonach U mojej siostry był żonaty świadek i nie było z tym żadnych problemów. Co prawda jej małżeństwo nie należy do udanych (jeżeli to miałby byc ten zabobon), ale napewno nie dlatego!!!!
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co wydawac kase na cos co mozna samemu zrobic.. a jak nie masz drukarki (w co wierzyc mi sie nie chce) to idz do znajomego ktory ma |
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapiszę sobie i może skorzystamy skoro zgoda na kopiowanie jest
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co sądzicie o takich zaproszeniach?? Też taniocha
![]() http://allegro.pl/item915934489_supe...im_zobacz.html lub http://www.allegro.pl/item944785495_...ia_slubne.html
|
#1627 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak mała na 90 osób ale wystarczy mi taka, bo ja robię przyjęcie a nie wesele. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Ja mam taki sam rozmiar palca czyli 9 ![]() i nosze aktualnie srebrną obrączkę ale szeroką i powiem szczerze, że ładniej wyglądają palce cienkie z grubą obrączka przymierz i zastanów się, bo naprawdę warto.
|
||
|
|
|
#1628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba starszym bardziej przypadną do gustu klasyczne ale ja bym była zadowolona z takiego zaproszenia
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale gusta są różne więc dobrze że i takie są. ![]() Ładniejsze według mnie były te które Sylwia 81 wkleiła. W latach 70-tych chrzestna mojego brata miała takie z ich zdjęciem. Trochę przez to mnie zniechęcają, ale cena super.
|
|
#1631 |
|
Zadomowienie
|
a czy to istotne komu z gosci sie zaproszenie spodoba????? To my decydujemy co i jak ma wyglądać, dlatego ja uważam ze jeśli Ci się podobają to bierz! naprawdę ja wybierając zaproszenia nie myslałam czy sie jakiejsć ciotce czy babce spodobają..."brzydkie zaproszenie-nie przyjde" z tym sie jeszcze nie spotkałam. A sukienki też jak kupujecie to zastanawiacie sie czy sie spodoba wszytskim? Czy np babcie krysie gorszy- niewazne ze to mój dzień, ważne zeby babcia była zadowolona? ojjj ni wiem czy tylko ja tak mam ze do wszytskiego podchodze z dystansem ? Czy robimy wesele dla kogoś na pokaz czy dla siebie?
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miło miże sie podoba, bo ten wierszyk też troszke przerabiałam z oryginału |
|
|
|
|
#1633 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Dziewczyny mam do Was pytanie, bo Wy zapewne sie orientujecie. Nie wiecie czasem jak jest w Kieleckich dyskotekach jak się wynajmuje np. Stolik na 20 osób na urodziny to czy można np. wnieść jakiś swój alkohol a część kupić w barze? I jak coś to jaka dyskotekę albo pub polecacie, myślałam o desperadosie ?Z góry dziękuję za odpowiedź |
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1635 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1636 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pięlnie wyglądasz w tej sukni naprawdę stworzona jest dla Ciebie! Cytat:
Cytat:
Oczywiście, są lokale, w którym uda sie jakoś "przemycić"... ale potem trzeba uważać, w czasie konsumpcji:P
|
|
|
#1637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a że zawsze znajdą się jacyś goście co będą marudzić to oczywiste i na to akurat nic nie poradzimy
|
|
|
|
|
#1638 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziękuje za opinie, chciałam tylko zobaczyć co o tym myślicie, myśle o takich zwłaszcza dla młodszych gości bo ciotkom i wujkom myśle dać coś nowocześniejszego
|
|
#1639 |
|
Raczkowanie
|
Nie chodziło mi o to żeby wnosić tak na chamsko, bo wiem że w niektórych klubach jak robisz większą imprezkę to puszczają taniej Ci alkohol i o to mi chodziło. Nie bywam często na dyskotekach z racji mojego zdrowia, ale jak coś to zawsze do desperadosa chodzę to nigdy mnie nie sprawdzali.
Powiem Wam że jak tak leże w łóżku to mi się tak już nudzi i zaczęłam planować TŻ jakieś fajne urodzinki, aż za dużo pomysłów mi do głowy przychodzi. Scio, mówiłaś że tam koło Ciebie jest ta dobra cukiernia, nie wiesz jakie są ceny tortów?
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200812264028.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/200701281137.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625310713.html Edytowane przez Kasia1429 Czas edycji: 2010-03-10 o 20:35 |
|
|
|
#1640 |
|
Przyczajenie
|
pochwalcie się dziewczyny jakie modele zaproszeń macie, bo ja też chcę sama zrobić zaproszenia. myślałam o jakimś kolorowym brystolu, przewiązanym atłasową wstążką i z wklejoną kartką z tekstem zaproszenia...
|
|
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
sorki że dopiero dziś ale miałam problemy z logowaniem na wizażu z domowego kompa. zdjęcia może nie są najlepszej jakości bo robione przez amatorów ponieważ nie zamawialiśmy profesjonalisty.
|
#1642 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja wiem, że tam masz, bo we wcześniejszych postach Twoich czytałam I nawet dekoratorkę mamy tę samą Dobrze, że mąż inny:P
|
|
|
#1644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do dekoratorki to pani z Arteusza bardzo często dekoruje tą salę a przypomnij mi kiedy ty masz wesele?? A już wiem zajrzałam do kalendarza to ty już za 2 miesiące, a wiesz, że właścicielka robi remont?? Malowanko i zakłada butle z gazem na zewnątrz taką dużą żeby kucharki nie musiały zmieniać gazu
Edytowane przez syrwia81 Czas edycji: 2010-03-10 o 21:41 |
|
|
|
|
#1645 | ||||
|
Rozeznanie
|
My mamy właśnie taki tekst:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale wiedzą że nie ma opcji żeby któreś było samo. Warunek jest taki jak któreś sobie kogoś znajdzie to to drugie weźmie ze sobą przyjaciela. O świadkowaniu nam wiedzą od dwóch lat (odkąd planujemy ślub) i smi warunek ten wymyślili żeby nie było że ja coś im narzucam. Cytat:
odliczanie Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2010-03-10 o 22:46 |
||||
|
|
|
#1646 |
|
Raczkowanie
|
niunia lelya ja tez troche ja przerobie
tzn bede miec dopinany tren taki maly 60 cm i gore obszyta falbanka Te Panie z tego salonu sa przemile i wszelkie uwagi lub przerobki sa jak najbardziej dopuszczalne![]() A propo ktos kiedys pytal o pracownie sukien slubnych Klara w Zgórsku, bylam tez tam ostatnio i niemaja wystawionych sukien slubnych <no może 2> tylko trzeba przyjsc ze swoim projektem. Ale jak ja bylam to dziewczyna mierzyla dosc ladna <wlasnie jedna z tych 2 dostepnych> i cena tylko 1000 zl, wiec raczej niedrogo tam jest. |
|
|
|
#1647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też planuję tren z tym że mój będzie nie podpinany a odczepiany z szyfonu (jakby dodatkowa warstwa którą po ślubie odepnę, o długości ok 3-4 metrów), i co najciekawsze baza tej sukni kosztowała 1480 a po odjęciu warstwy koronki i dodaniu tej z szyfonu cena będzie się wachac od 1200 do 1300
odliczanie Edytowane przez niunia_leyla Czas edycji: 2010-03-10 o 23:41 |
|
|
|
|
#1648 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry wszystkim,
co do dekoratorek, to osobiście odwiedziłam "Arteusza" i Panią Annę z kwiaciarni Anna i obie są świetne i w pełni profesjonalne.
Edytowane przez fallsi Czas edycji: 2010-03-11 o 18:26 |
|
|
|
#1649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak sobie właśnie pomyślałam że ja nie pamiętam jakie zaproszenia mi wręczali znajomi jak byliśmy zapraszani na ślbu. Pamiętam ogólnie jak mogły wyglądać ale szczegółów żadnych i myślę że większość osób nie zwraca na nie aż tak wielkiej uwagi. Kasia1429 możesz spróbować wnieść jakiś swój alkohol, tym bardziej że jak piszesz nie sprawdzają, ale musisz być ostrożna i dyskretnie to zrobić bo kiedyś widziałam sytuacje jak ktoś nieźle najadł się wstydu za wniesienie do lokalu swojego alkoholu ![]() Ifcia513 ślicznie wyglądaliście. Dużo szczęścia i miłości życzę. |
|
|
|
|
#1650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

U mojej siostry był żonaty świadek i nie było z tym żadnych problemów. Co prawda jej małżeństwo nie należy do udanych (jeżeli to miałby byc ten zabobon), ale napewno nie dlatego!!!!

zapiszę sobie i może skorzystamy skoro zgoda na kopiowanie jest

16.10.2010 g.15.00

i wtedy starszy też niech sobie weźmie osobę towarzyszącą żeby sam nie siedział. Ale jak A. zrezygnuje z chłopaka to T. też będzie sam żeby się starsi razem bawili