|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Cytat:
Gratuluje!!!!!!! Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
niezawsze sliczne ciuszki
![]() Co do spiworka to dokladnie tak jak niezawsze powiedziala - dzieci potrafia kopac nozkami czasami tak mocno, ze nakrywaja potem kolderke na siebie, wiec taki spiworek rozwiazuje problem. |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zakorzenienie
|
Moja Anastazja w 20tc we wtorek wazyla 350g
![]() A ja spac dzis nie moge, odwioze TZ do pracy bo potrzebuje auta, jade na zakupy, musze odwiedzic market i ciucholand moze cos znajde ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() głooodna już jestem, ale nie wiem co bym zjadła.... ![]() siala nie ma żartów z tym dźwiganiem wiolek ja też bym raczej chełm miała i tak se zapuszczam i podcinam w kółko... Pamiętam jak kiedyś miałam taki busz na głowie po myciu, mieszkałam jeszcze z rodzicami i przyszedł mój Tż spojrzał na mnie i hasło "jaki król lew..." moja mama podleciała i mówi do mnie ze śmiechem "nie przejmuj się chciał powiedzieć król...lewna " ![]() Kiedyś chyba z dwie godziny prostowałam włosy już mieszkaliśmy razem .Tż wrócił z pracy i hasło " coś się tak ulizała" ![]() ![]() wiolek oni z tych wymiarow tak uśredniaja, ja z połówkowego do każdej części ciała mam przypisany inny tydzień.. niezawsze zawsze jakaś idiotka się znajdzie ![]() ![]() roztrzepaniec śliczny |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Zadomowienie
|
Czesc Mamusie! ja dzis bylam na badaniach, mam poklute obie rece...z jednej przeciwciala, z drugiej morfologia... co za glupota, ze tez nie da sie w jednym miejscu wszystkiego zrobic tylko trzeba latac od drzwi do drzwi. Jedna pozytywna rzecz, weszlam bez kolejki na morfologie...a czekajacych bylo chyba 30 osob. Nie musze mowic jaka byla reakcja, chcieli mnie zlinczowac
![]() ![]() Wymiary modelaszcze, a nie ciazowe ![]() ![]() farminka slicznie Ci w krotkich ![]() ![]() roztrzepaniec ![]() Lece do pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Na zwolnieniu
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Wtajemniczenie
|
karolcia super brzuszek! powiedz czy masz na sobie ta bluzke ktora kiedys ktoras z nas pokazywala na allegro?zastanawiam sie nad kupnem. jak sie nosi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
roztrzepaniec – gratuluję dziewczynki
![]() niezawsze – krowa mnie rozbroiła ![]() a głupimi babami nie ma co sie przejmować ... roztrzepaniec – jestem wielka fanką rzeczy ręcznie robionych a ten kocyk na drutach jest cudowny... Muszę coś pomyśleć w tym temacie ... Muszę ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
a pralyscie juz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie pisareczki! Nawet udało mi się Was nadrobić. Wczoraj byłam na " Alicji w krainie czarów". Nie podobał mi się, nudny, bez polotu. Były fajne momenty, ale zdecydowanie nie polecam. Nawet mnie to całe 3D nie zachwyciło.
Dziś pewnie też mnie nie będzie na forum bo idę do pracy a potem mam szkolenie. Mam pytanie o szkołę rodzenia. W którym tygodniu powinno sie zapisać? Będę musiała sie chyba powoli rozglądać. Chociaz u nas pewnie nie ma wyboru. Na pewno jest w szpitalu. Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() Mam dwie takie bluzki. Miałam nadzieję, że będą super wygodne ale jakoś się zawiodłam. Trochę mi przeszkadza ten ściągacz na dole. Po praniu zrobiło się troszeczkę ciasno... Noszę ale bez większego entuzjazmu ![]() Ale to moje subiektywne odczucia ![]() Może karolci lepiej się nosi ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki, ja dzisiaj wstałam o 5, zawze lubiała, się przeciągać i tak się przeciągnęłam, że aż zaczął mnie boleć brzuch z lewej strony naszczęście zaraz mineło, ale ból był taki, że aż się obudziła, wystraszyłam i po spaniu, potem poszłam siku i pęchęrz mnie zaczął boleć i tak się przemęczyłam na wyrku do 8 a potem chciałam wstać i........ usnełam przebudziłam sie o 9.155 - masakra jak ja nie lubie takj późno wstawać.
niezawsze - ja byłam w M1 na zakupach i poszłam siku i była kolejka więc taka jedna babka na mnie popatrzyła i mówi o pani to raczej bez kolejki i co i nic ta babka była chyba z trzecia i ona mnie przed siebie wpóściła, ale te wcześniejesz tylko popatrzyły i nić zeo reakcji więc skomentowałam "to nie te czasy", a ciuszki super zwłaszcza bodziak w krówkę. pszczolka ja też chciałam obejrzeć ale był straszny i M mi kazał iśc spać bo potem mi śnia głupowy (i tak się sniły) ale dziś sobie obejrzę na internecie bo bardzo mnie zaciekawił a mój M usnął i nie wiem jak się skończył vette to mi przypomniało jak koleżanka z pracy poszła na badania w ciązy i była duża kolejka (oczywiście same mochery chyba z 20 osób), i jeden straszy pan mówi do niej o pani jest w ciąży to proszę bez kolejki a taka baba jak nie wrzaśnie, że on chyba żartuje, że ona jest starszą osobą to ona ma pierwszeństwo, i że nikogo nie przepuści. I biedna czekała ale złość aż z niej kipiała naszczęście ten facet jak doszła jego kolej to ją przepuścił. karolcia brzunio pierwsza klasa ![]() marta_d1 mnie gin powiedział że wystarczy od 30tc zacząć chodzić do szkoły rodzenia
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g ![]() 33tc - 1919g ![]() 37tc - 2538g ![]() 40t3d - 3440g, 54cm ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-03-11 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PS. śliczny brzuszek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny 9stron do nadrobienia szok i to przez jeden dzien
![]() zdzazylam przeczytac ze sa nowe dziewczynki GRATULUJE!!!!! ![]() ![]() ja wczoraj wieczorem wyczulam pod palcami na brzuszku bijace serduszko naszej coreczki: niesamowite szybkie uderzenia(mam nadzieje ze jej krzywdy nie zrobilam)do tego dowiedzialam sie ze w 23 tygodniu dzieci zaczynaja nas zaczepiac i szybkie kopy to oznaka strachu a deliktane moga oznaczyc chec zabawy i jesli pomasujemy brzuszek albo lekko postukamy a nasze dzidzie odpukaja tzn ze maja ochote nma dalsza zabawe i ammy nadal albo masowac albo pukac w brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() a znalazlam lozeczko i o nim mysle http://www.allegro.pl/item938695451_...posazenie.html w kolorze teak posciel wspolnie wybierzemy wiecie ja jestem zielona wiec moze jest jakos nieodpowiednie dla dziecka-jesli tak jest prosze o opinie ![]() dzis mam o15wizyte niestety jade sama bo Michal jest w pracy i niestety nie moze dzis sobie pozwolic zeby wrocic ![]() jak wroce to dam znac co i jak i wreszcie wkleje foty brzucha i dzidzi a mam jeszcze jedno bardzo glupie pytanie ktore w gruncie rzeczy podsunela mi koleznaka ale zaczelo mnie meczyc: czy przezz uciskanie brzucha mozna przez przypadek zlamac dziecku jakas kosc? wiem ze to bardzo glupie pytanie ale ona zaczela mi tak to wmawiac ze zaczelo mnie to meczyc i zwatpilam mowiac jej ze to niemozliwe a wczesniej bylam pewna ze nie |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj wieczorem dzidzia sie wierciła i obudziłam męża, żeby sobie rękę przyłożył do brzucha. Cos tam czuł. Nasz synek to mały złośliwiec i jak tatuś chciał go poczuć to on sie uspakajał. To postukałam po brzuchu, żeby go poruszyć. Mąż mówi:" Nie budź go, niech śpi". Kochany. Teraz wydaje mi sie coraz częściej, że sa to delikatne kopniaki a nie typowe bulgotanie. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-03-11 o 09:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Muszę się Wam pochwalić, że czuję już ruchy!!!!!! Delikatne, leciutkie ale są .Wcześniej tez je czułam ale nie byłam pewna czy to jest to. Teraz jestem pewna
![]() Straaaaaaasznie się cieszę ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
niezawsze jest ekspertem w tym temacie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
marta szkoda że nudne, ale przynajmniej wiem , że nie iść.
Co do 3 d nie wiem jak u was ale u nas są tak ciężkie te okulary, że na nosie musiałam mieć chusteczkę, żeby odcisku sobie nie zrobić a i tak miałam ślad.Tż śmiał się ze mnie.Poza tym oczy mnie bolały jeszcze następnego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba sobie odpuszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
fason fajny i ładnie brzusio wyglada ale kolory zupelnie inne niz na allegro (tzn. inne odcienie), brzydsze moim zdaniem... jeszcze 4 dni zwolnienia, dzis robie lazanie do jedzonka przywiezli mi lozko zamowione na allegro, mieli sie skontaktowac z moim mezem wczesniej zeby wiedzial ze ma byc w domu a przywiezli tak sobie i bylam sama, wiec sie zemocjonowalam kto mi to wniesie ale zlapalam takich mlodych sasiadow (co lubia gulnac ![]() no i biegalam po tych schodach i teraz mnie na dole brzucha ciagnie wiec sie klade... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
hexa
![]() Dziewczyny gratulacje ruchów ![]() Co dziś gotujecie na obiad? |
![]() ![]() |
![]() |
#925 | ||
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za komplementy
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
no to ja tez się pochwalę 20 tygodniowym brzuszkiem
![]() Załącznik 2937583Załącznik 2937585 Edytowane przez hd2005 Czas edycji: 2010-03-12 o 16:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Hej kobietki... chyba ten dzień nie będzie należał do najlepszych, albo po prostu dopołudnie minie do bani, a potem się poprawi... coś z ciążowych humorków tutaj mnie dopada mimo wszystko. Ja nie mówię, bo mam cięzki charakter, potrafię zajść za skórę, i nie należę do osób bardzo łatwych we współżyciu, chodzi mi tutaj o relacja ja-mąż. Jestem uparta i wogóle. Ale to nieistotne w tej chwili. Dzisiaj rano powadziłam się z TŻ o ogórka... serio! Bo mówię by Łucja nie brała ogórka, bo nie zje, przeżuje przeżuje i wypluje, i jeszcze śniadania mi nie zje... i zaczęła się akcja. No nie ważne, o pierdołę. I czasem się zastanawiam czy to moja wina, bo to bardzo możliwe... nie wykluczam tego i nie uważam że jestem świętoszek, czy przypadkiem i dużo jego winy w tym nie jest. Bo wczoraj była wypłata, bo znowu licho, bo zawsze po jego wypłacie jakieś głupie spięcia o nic... najchętniej bym wynalazła mu super pracę za fajne pieniążki... wkurza mnie ta jego firma, ciągle że kryzys kryzys kryzys, który najpierw był sztuczny, a teraz dalej się niby utrzymuje... ileż można. Z drugiej strony nie chciałabym by wyjechał z kraju... Chyba muszę pobuszować po stronach ze śląskiego gdzie potrzebują spawaczy... wydawało by się, że zawód porządany i poszukiwany, ale ogłoszeń jak na lekarstwo...
Dobra wygadałam się, jest mi o wiele lepiej... porozwiązywałam krzyżówki, poczytałam trochę książke, teraz może wrzucę jakiś film na DVD HD ale fajny brzuszek... i szczuplutka jestes, tylko brzuszek wywalilo, fajnie tak ![]() Więcej zdjęć dziewczyny!!! Ja sobie właśnie włączyłam: Blond ambicje, zobaczymy co to ![]() Edytowane przez bassienkaw Czas edycji: 2010-03-11 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja się właśnie zastanawiam nad tymi ruchami. Czuje czasem takie bulgotanko małe w środku,jakby się woda przelewała,a od kilku dni takie delikatne muskanie-i nie jestem pewna czy to jest wlaśnie to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczny brzuszek!! Nadal jestem pod wrażeniem Twojego mieszkania. Bardzo mi sie dywan podoba, zastanawiam się czy sobie takiego nie kupić. Cytat:
Ja dziś nic nie gotuje. Nie mam kiedy. W domu będę o 19 więc mąż sam sobie musi poradzić. Pewnie zje ryż z jogurtem i bananem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() basienkaw czasami tak jest.... popołudniu napewno będzie już dobrze ![]() honolinka pewnie to to ![]() marta dlatego teraz bede unikac 3d bo te okulary...porażka Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-03-11 o 09:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:18.