|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Anecia, no ciekawe, czego moze chciec TŻ z wieczora od swojej kobity???
![]() ![]() ![]()
#2342 |
Rozeznanie
|
ja dzis mojemu wparadowalam pod przysznic jak sie kapal nie mial wyboru
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2343 |
Raczkowanie
|
Melduje sie Fiolka i z góry przyznaje,ze dziś zaszalała z jedzeniem(znowu) ale i tak mniej okrutnie, niż ostatnio.A wszystko przez moja sis.
BYłyśmy na zakupach, a jej sie zachciało pizzy. Na prózno jej tłumaczyłam, ze ja sie odchudzam i ona też powinna, ale cóż, stwierdziła, ze ma to w nosie i jest głowdna.I na nic moje perswazje. W konsekwencji zjadłam 3 kawałki pizzy , uwierzcie mi, ze przy każdym kawałku miałąm wyrziuty sumienia ile to kalorii...ehhh ale to nie koniec...ogólnie wszamałam dzisiaj: *płatki+kawałek domowej pizzy(ale taki maleńki na posmakowanie) *3 kawałki pizzy * kawałeczek pieczeni+mały ziemniaczek(bo sis experymentowała) *kawałek placka i galaretki owocowej:-( i na tym skonczyłam, ale zaraz jak wróciłam do domciu, to były ćwiczonka Kurde,takie są konsekwencje wyjazdu so sis,nie dość, ze musiałam wstać i nieprzyzwoitej godzinie,bo po 6ej rano to jeszcze te smakołyki. Gorzej bedzie jutro, bo córa sis ma urodzinki, a ja juz dziś wiem, jakie tam będą smakoływki i wątpię, zebym sobie z tym poradziła....to nieludzkie, nie mam jeszcze az tak silnej woli, pewnie coś sobie odmówie, ale sadze, ze jednak coś uszczknę, czego nie powinnam. Jak tu temu zaradzic? Kurcze misia, jak ja Ciebie powidziwiam za to , ze wytrwałaś z ta pizzą, ja nie dałam rady, bo moja sioira wie, gdzie robią najlepsza pizze... ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- anecia mi to 77 z jednym sie skojarzyło...widzisz , jak sobie odwroce te cyferki, to mi sie kojarzą z dwoma panami w akcie.....nie musze dodawać juz chyba jakim... ja nie wiem, czy tylko mi już tak padło na mózg z tymi skojarzniami, ale kurcze, to przez te zbereźne strony... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Rozeznanie
|
Czarownica.. (musze Ci wymyslec skrot do ksywki jak Pyś, Desi, czy Sun. hehe... ale nie wiem.. Czara nie bardzo brzmi. heheh)
Domyslam sie jak mozesz sie czuc, mysmy byli na odleglosc rok... nie widzielismy sie po 2-3 tygodnie.. jak raz sie nie widzielismy 1,5 miesiaca to ja prawie to zakonczylam, bo nie miaalm juz sily... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2345 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.kulturystyka.pl/artykul71/ czytałam też,że na basen możesz ale pływanie kraulem i na plecach ![]() nie ma to jak kochane google ![]() ![]()
![]() |
#2346 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do 77.. to ja jestem jednak slodka i niewinna! byla NA 100% PEWNA, ze chodzi o przytulajaca sie pare.. ![]() ![]() Swoja droga, takie rzeczy Wam tu pisze! nawet przyjaciolkom nie opowiadam takich rzeczy (jak o prysznicu)! taki urok internetu chyba...
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-13 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Raczkowanie
|
misia olala...no dziewczyno dobrze wykorzystałaś okazje, ja pewnie bym zrobiła to samo, gdybym miała prysznic a nie wanne hehe.....
Któraś zWas wspomniała o masażu,....mi by sie taki dziś przydał...ale kurde moj TZ do tego sie nie nadaje...ma za duzo siły a za mało wyczucia niestety.Jak mowie troszke mocniej, to mogło by dojsc do połamania mnie , mimo tuszy ...ale za to uwielbia jak ja to robie....zazwyczaj usypia, a juz w ogóle przy relaksacyjnym...cóż, no w końcu profesjonalistka ze mnie, szkoda tylko, ze nie ma możliwości pracować w tym w mojej okolicy,za duży ruch w interesie....ale mam też znajomego masażystę, z którego usług czasami korzystam i normalnie potrafił by do orgazmu doprowadzic..heheh... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2349 |
Rozeznanie
|
Pysia, rzeczywiscie jestes nasza kochana mamusia!
![]() ![]()
![]() |
#2350 |
Raczkowanie
|
Czarownica, wiem co czujesz, kurcze mój TZ, też czesto w delegacjach i nieraz długo nie wracał...matko jak człowiek wtedy tęskni..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fiolka ściągaj portki i nadstawiaj tyłka będę bić jak nigdy bo się nigdy nie nauczycie ![]() ![]() ![]() ![]() kto następny??
![]() |
#2352 |
Raczkowanie
|
fiolka122 to ja chce do niego
![]() ![]() ![]() Pysia dla mnie lac nie musisz ![]() ![]() ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-03-13 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
no ostatnio fakt jest juz 3 miechy w domu, ale juz teraz sie tak przyzwyczaiłam, ze jak go nie ma 2 dzień to jest dziwnie, a nie długo znów ma zacząc wyjeżdzać...ehh
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Raczkowanie
|
misia masz racje komuś nieznajomemu wiele rzeczy łatwiej powiedziec. choć ja przyznam sie szczerze mam przyjacióki dla których nie mam czasu... nie zawsze to rozumieją. no w końcu troje małych dzieci i prace dwie na głowie to mozna nie miec. a tu jestem przy wolnej chwili czasem w nocy i jest super...dzieki za przyjażnie na odległośc
#2355 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() myśle,że śmiało możesz robić ćwiczenia w których plecy pozostają proste ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- ja to dochodzę do takiego wniosku,że łatwiej o czymś powiedzieć komuś nieznajomemu,bo przecież on nas nie zna,nie wie gdzie mieszkamy,nie zna bliskich osób więc nic im nie doniesie ![]()
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Misia, ja wiem, ze do swiat niedaleko. Jakos wytrzymam. Najgorsze jest to, ze ja na przelomie kwietnia i maja rowniez wyjezdzam. A zatem za poltora miesiaca. I tak sobie uswiadomilam, ze niektore z Was "znam" wlasnie ok. 6-7 tygodni. I nie wiem, jak ja sie z Wami rozstane
![]() ![]()
#2357 |
Raczkowanie
|
misia no masz racje, tak działa internet, ze mną jest to samo, wypisuje tu do Was o sprawach, o których nikomu nie mowie, ale mysle, ze to dlatego, ze walczymy razem, no i w moim przypadu stworzyła sie jakas nic zaufania, ze mozna spokojnie, swobodnie wszystko powiedziec, wyrzalić sie , zadać pytania, które ciezko zadać, rozmawiać na tematy , o któych cieżko rozmawiać. Bo nie wiem jak Wy, ale kurcze, ja nie potrafi z wszystkimi tak otwarcie jak z Wami rozmawiac o moich kilogramach.Owszem sa nieraz takie rozmowy, ale bardziej ogólnikowo, nieraz nie ma kto doradzić, albo jeszcze wyśmieje, ze zadajesz głupie pytania z ksieżyca, no na przykład nie bede z kims rozmawiała o moich problemach z kupką, albo o tym jak sie poce itd
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Dokladnie, dziewczynki! To chyba jedyne takie forum na wizazu! az trudno uwierzyc, ze w tak krotkim czasie mozna sie tak do grupy internetowych psiapsiol przywiazac! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Rozeznanie
|
tak, tak z Londynu piszę
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- my tu jesteśmy po to żeby sobie doradzić i pomóc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2360 |
Raczkowanie
|
Do Holandii i niestety tam, gdzie mieszkamy nie mamy dostepu do internetu, chyba ze namowie meza na mobilny (czy jak to sie tam nazywa), ale z tego co wiem to strasznie drogo wychodzi. W kazdym razie postaram sie byc na forum choc raz w tygodniu. I mam nadzieje, ze do wyjazdu schudne jeszcze z 6 kg
![]() ![]()
#2361 |
Raczkowanie
|
misia moj zazwyczaj zasypia plecami do mnie i wzajemnie, a przytula sie od tyłu zazwyczaj z innego powodu..
![]() MAtko Przełożona już nadstawiam Tobie i innym dziewczyną, zeby też mogły sie wyżyć... ![]() Desi i Pysia, co do masazu ,to nie ma sprawy, ale musicie dojechać do mnie ![]() Czarownica, hmmm no ja liczę na to, ze dasz rade od czasu do czasu jakoś tu do nas zajrzeć, mi będzie Ciebie brakowało i sądzę, ze dziewczynom również, szczególnie tym, ktore są na tym forum juz dłuższy czas.Ale zanim wyjedziesz, to mamy jeszcze wspolnie troszke kilogramow do zrzucenia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Raczkowanie
|
Nie, noooo!!! Znowu piszemy o odchudzaniu z dupy strony....
![]() ![]()
#2363 |
Raczkowanie
|
misia ja mam mobilnego neta... nie jest tak żle z kosztem chodz wiadomo stacjonarny taniej
wiec nas nie opuszczaj bo bedziemy tesknic ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- nie no mam na myśli czarowniczkę a pisze misia czas do łóżka chyba -----nie koliecznie spać bo jakoś taka rozkojarzona jestem. jak to kiedyś mówił mój kolega szkolny jestem jakaś taka niedo***.....a
#2364 |
Raczkowanie
|
Anecia, Slonce Ty naprawde jestes dzis zakrecona. To ja wyjezdzam a nie Misia
![]() ![]() ![]()
#2365 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nom mam pytanko, kupiłąm dziś na próbe ciasteczka "fitnes"tak przynajmniej sie nazywały są zrobione tylko z pestek dyni, słonecznika, sezamu i troszkę migdałów i posklejane, upieczone chyba jakimś karmelem, ale jest tego bardzo niewiele. Pytanie moje brzmi: czy nadaja sie do stosowania na dietke, czy nie. srednica ok10cm, wiec spore i sycące na bank, ja dziś tylko posmakowałam troszke. Ile to moze miec kalorii?orientujecie sie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Raczkowanie
|
Pysia ja nadstawiam tyłek
![]() dzisiaj zrobiłam dzień przerwy bo 10 turbo skończyłam, zaczęłam niewinnie: śniadanko- 2 wazy z serkiem śmietankowym, potem trochę ogórkowej z gara bo reszta była, obiad ![]() ![]() kolacja to jogurt truskawkowy(wiem cukry), normalnie masakra placki z tłuszczu odsączyłam na bibułce ale i tak dały mi popalić-2 razy kibelek musiałam odwiedzić, na szczęście zaliczyłam 30 min rowerka
#2367 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() Od piątku mnie nie było a juz sie zastanawiałam nad tym, zeby wziąc urlop zeby nadrobic to co naskrobałyscie tutaj w tym czasie ![]() Ja wczoraj po pracy poleciałam do fryzjera z przyjaciółką a ze ona robiła sobie pasemka to wyszłyśmy od niego o 20, potem do pubu na piffko i tak wyszło ze o 2 w nocy w domu byłam ![]() Dziś wstałam i na angielski poleciałam a po południu usnęłam ![]() Postanowiłam jutro zrobic sobie jeden dzien oczyszczający na wodzie i produktach płynnych a od poniedziałku będe się Wam spowiadała z każdego jednego gryza jedzonka, bo widzę, że za dużo u mnie tych nadprogramowych przekąsek i efektów nie będzie nigdy. A nie mam zamiaru się wstydzic przed Wami na koniec miesiąca, ze nic nie schudłam ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
tak wiem już poprawiłam się już ... a co do neta to jak nasz był używany poza granicami kraju nie było tak drogo. ja mam i plus musisz tylko mieś uruchomiony rouming
#2370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:44.