|
|
#1831 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
' Mimo wszystko byłeś najlepszym błędem mojego życia.
'rysujesz mi uśmiech każdą wiadomością. 'W każdej sukni, którą nosze, zadomowił się Twój zapach, zapach słodkich czekoladek. 'jesteś tym słońcem, którego tak bardzo chcę. 'nadajmy życiu kształt serca. 'co ma być to na pewno będzie. może znów się zachwycę. 'najpierw przeanalizuj swoje uczucia, zastanów się czy warto nimi emanować. 'tęsknota, polega na duszeniu się brakiem,obecności drugiej osoby. 'wmawiaj mi , że mam szczęście. 'W udawaniu, że siebie nie widzimy jesteśmy mistrzami. 'zrozumiała , że miłość przegrała . 'i ma ten dołek w policzku i kurde jest śliczny.
|
#1832 |
|
BAN stały
|
bo ja uwielbiam kiedy wchodzisz z zimna i pachniesz tak cudownie zimowym wiatrem . |
|
|
|
#1833 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, cz[ XVII
Gdziekolwiek sie znajdziejsz-- gdziekolwiek bedziesz-- on poruszy niebo I ziemie by cie znalezc. Musisz zyc.
Mam nadzieje ze bedziemy mieli wiecznosc w Niebie, bo na ziemi mielismy za malo czasu... Za rzeczy ktore zrobilam, ktore zrobie, ale najbardziej za milosc ktorej nigdy nie moglismy miec- przepraszam. Do zobaczenia moja milosci. Pewnego dnia spotkamy sie twarza w twarz I powiemy sobie wszystko czego nie moglismy wczesniej powiedziec.
Watching you walk out of my life hasn't made me bitter or cynical about love, but rather, it has shown me that if I wanted so badly to be with the wrong person, how beautiful it will be when the right one comes along. |
|
|
|
#1834 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niezmiernie mi miło słoneczko _______________
skrzat, muchomor, diler zapałek. wszyscy powariowali - z miłości. problem szczęścia jest znany powszechnie, nie ma człowieka który niezastanawiał by się czym jest istota szczęścia. Szczęście tkwi w nas samych, nie możemy być szczęśliwi jeśli na to nie zasługujemy. raniąc uczucia innych osłabiamy swoją aurę mocy. zdejmujemy magiczny płaszcz i przywołujemy do siebie zło. ogarnia nas od środka, całych, nie ma na to rady. jeśli chcemy być szczęśliwi nie rańmy innych. i szukajmy tych, którym zależy na naszym szczęściu. bo serce powinno się radować a nie dusza. Ot, cala tajemnica szczęścia. Niektórze rzeczy są jak widok tęczy, piękne ale takie nietrwałe. cieknąca woda z kranu wystukuje melodie pustki w mojej duszy. W szafie wisi beznadziejna suknia marzeń, otulona beznadziejna ironią. w beznadziejnym świecie. iracjonalne podejście do życia.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#1835 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za wszystkie pochwały słoneczka <3
płomienie miłości przejęły kontrolę, jeśli nie spłoniemy razem, spłonę sama. "kobieta, która chce odmówić, powie tylko nie. kobieta, która tłumaczy, chce zostać przekonana." i nie będą razem, choć myślą o sobie.
|
#1836 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam wszystkich z góry za słownictwo tego opisu ale zanlazłam go kiedys na jakimś forum z tekstami piosenki , a później w piosence i postanowiłam go napisać....
,,dziwka swojego ciała, ****a włąsnej duszy" pozdrawiam |
|
|
|
#1837 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli nie mają w niebie czekolady, nie idę !
Wiem, jestem wstrętna, ale może jak mnie pocałujesz to się zamienię w księżniczkę ? to już kwestia indywidualna. po co się zagłębiać ? szczerze.... to nigdy z tobą nie doszłam ; ] Najlepszą szminką poprawiam makijaż. A niech Ci żal dupę ściska... Ty misiaczku cienki bolek byleś :P |
|
|
|
#1838 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
pookradam sobie troszkę ; * _________________ Wiecie czego mi tu brakuje?
Czegoś, czym mogłabym cisnąć.
|
|
|
#1839 |
|
Wtajemniczenie
|
Margaretta_1, KaMa2704 - <333.
Co powiesz na moją miłość? Czy będzie wystarczająco dobra dla twego nieskazitelnego serca? Kochać Cie tęskniącym spojrzeniem i każdym przypadkowym dotykiem. Zagraj im drwiąco na nosie, pokaż, że miłość może być przyjemna.
|
#1840 |
|
Zadomowienie
|
spójrz w moje oczy - one odbiciem duszy. Wśród alei gwiazd wciąż omijać ścierwa ' jesteś niewolnikiem własnego sumienia bo straciłeś wszystko i właśnie to doceniasz..' |
|
|
|
#1841 |
|
Zakorzenienie
|
sto lat mnie u Was nie było
jest ktoś jeszcze ze 'starych' opisowiczek kilka opisów ode mnie: 'wlałeś się we mnie jak miód.' 'w pogoni za oddechem rytmów.' 'przytuleni i połączeni jak R i Z w 'rz'. MY.' 'wydeptujemy te same drogi.' 'słodycz obezwładniająca.' 'drogowskaz do miłości, bez zbędnych bagażów. tylko serce.' 'amputacja 'miłości'.' 'ciemnych myśli korytarz.' pozdrawiam
|
|
|
|
#1842 |
|
Zadomowienie
|
Brakuje mi 8 dnia w tygodniu i 25 godziny w dobie
|
#1843 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1844 |
|
Raczkowanie
|
marikab - no mówię, że beztalecie. nigdy nie przebiję waszych (a szczególnie twoich i happyend) opisów.
![]() happyend - to się cieszę, że sprawa między nami wyjaśniona. dziękuję bardzo. ![]() __________ chcę mieć tutaj Ciebie. <3 obok Ciebie wciąż. <3 moje życie bez Ciebie traci sens. please come back. ;( przyjaciel jest jak szkło - kiedyś się skaleczysz! ;( bo to ziemia obiecana, to początek nowej drogi. miłość istnieje dla tych, którzy o niej myślą. ;* chcę Cię mieć. chcę Ciebie dotknąć, pocałować. chcę Cię mieć na zawsze. chcę się Tobą opiekować. <3 ___________ nadrabiam stracony czas. ![]()
|
#1845 |
|
Rozeznanie
|
Znowu kłótnie ? Spokojnie Kociaki, chowamy pazurki
![]() A De ja vu (czy jak to tam ) w tej części wątku malutkie W oczekiwaniu na happy end ![]() „To, co najlepsze dopiero nadejdzie.” Robert Browning - poeta „Najlepszy sposób by urzeczywistnić swoje sny to obudzić się.” Paul Galery - poeta „Zacznij od początku, dobrnij do końca i tam się zatrzymaj” Lewis Carrol – Autor „Alicji w krainie czarów”
|
#1846 |
|
Zadomowienie
|
_changime - moje już przebiłaś
![]() Guziki xD, ouu, TiScatteroUnaFoto, _ZaagubiOna_ - okradłam ![]() ___________________
Samotnych kobiet jest bardzo dużo, a samotnych mężczyzn – jak na lekarstwo. Potrzebuję to wiedzieć, że mam czekać na Ciebie. Ślepota prowadzi naszą krew od początku do końca. Utrata kontroli przypomina serię pożarów. Wiem tylko tyle: nie rozumiem, dlaczego nasze życia muszą wymykać się spod kontroli. Ty musisz jechać, ale ja muszę zostać. Bo do kogo wróciłbyś po odbudowanych mostach? A kiedy wrócisz, już Ci nigdy nie pozwolę tak długo nie być i tak daleko odejść zalana szczęściem, że nareszcie już jesteś. Tylko kiedy to będzie? Moje życie w szybkim tempie ześlizguje się w otchłań i nie potrafię temu zapobiec, choć bardzo się staram.
|
#1847 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję za pochwały
, a tak na prawdę wszystkie tutaj jesteście wielkie .że po mojej głowie czasem chodzą słowa nie do powiedzenia
najlepsze dni uciekają właśnie dziś. dziś, gdy Ty bawisz się w lenistwo. |
|
|
|
#1848 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuje miłości, mimo że odczuwam miłość tych których mam obok.
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć obiecuje, że się spotkamy. [Jeśli nie w realiach - to w piekle!] Poszukuje księcia na białym rumaku, mam go nawet w marzeniach! Serce moje z waty cukrowej! Jestem odrobinę żałosna, ale nienawidzę się nad sobą użalać! I muszę się pochwalić, że mnie kurva MAMA kocha! Uwielbiam samotne wieczory z nim. Choć wiem, że one już nigdy nie wrócą! Cisza to moje lekarstwo! [Bo ja jestem inna!] Kocham wakacje, i nie jestem se.ksoholiczką! Mam marzenia nie do spełnienia. Jestem niezdecydowana, nierozgarnięta, nieogarnięta i nie mam planów na życie! Żałuje MEGA wielu rzeczy, ale czasu nie cofnę! |
|
|
|
#1849 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście świetne!!
Czytam ten watek już bardzo długo i podkradam od Was opisy, ponieważ sama nie potrafię nic wymyślić... ale Wy jesteście super tak trzymać dodam troszkę i ja, ale to z piosenek więc niektóre mogą się powtórzyć ![]() skąd się biorą Ci kosmici w dobranockach, snach i bajkach? idealnie, doskonale choć droga jest bez końca pozornie bez znaczenia mniemam, że mam powody by drogi swej nie zmieniać lekko na wysokości w niebieskim ślizgać się kurzu mogę więcej . . . . chcieć . . . a on dla niej . . . czy to co robię ma w ogóle jakiś sens? w moim sercu nieustannie gra mi ta sama muzyka. przez mrok mnie prowadź ludzie dziwnie sie na mnie patrzyli czuję, że oni mi zazdrościli. otwieram serce i znajduję szczęście miłość, wiara i nadzieja rzeczywistość to zły sen przed momentem spadł deszcz ... poddaję się nie mówię więcej już . . . nic niech ta chwila trwa, niech ona dzieje, dzieje się radość, która zwalcza złość- tego nigdy dość! to początek nowej drogi bo kiedy wiemy o co chodzi...... a szczęście kradnie pospolity złodziej chcę siły ognia ! mówię TOBIE, że . . . bo nieważne co w twym życiu się dzieje, wiedz, że człowiek jest lepszy gdy się śmieje. idę przez świat szeroki who am I? tak zawsze było i tak będzie |
|
|
|
#1850 |
|
Rozeznanie
|
Sometimes I shave my legs and sometimes I don't. Sometimes I comb my hair and sometimes I won't.
Depend on how the wind blows I might even paint my toes. It really just depends on whatever feels good in my soul. | Czasami golę nogi a czasami nie. Czasami czeszę włosy a czasami nie. W zależności od tego jak wieje wiatr, może nawet pomaluję paznokcie. To naprawdę zależy od tego, co czuję w duszy. I ain't built like a supermodel, but I learned to love myself unconditionally, because I am a Queen. | Nie jestem zbudowana jak supermodelka, ale nauczyłam się kochać siebie bezwarunkowo, bo jestem Królową. My feet, my thighs, my lips, my eyes; I'm lovin' what I see. | Moje stopy, moje uda, moje usta, moje oczy; kocham to co widzę. Am I less of a lady if I don't wear pantyhose ? | Czy jestem mniej kobieca jeśli nie noszę rajstop ? __Fallen Angel__ & panna_miodowa
dziękuję Smerfetki. <3 nie ma to jak kogoś ośmieszyć przed całym forum. ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-03-14 o 16:54 |
|
|
|
#1851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ahh a te tam wyżej oczywiście zabieram ![]() 'Zastanawiałeś się kiedyś, czy można namalować zapach? Przedstawić coś tak realnie, aby przez nasze ciało przeszedł dreszcz? Bo jak to możliwe, aby ten obraz pachniał latem, truskawkami, morską bryzą albo ogniskiem.
Tak samo jest ze szczęściem. Wiemy, że istnieje, często o nim mówimy, jednak jest czymś nienamacalnym. A gdybyście któregoś dnia mięli okazję dotknąć swoje szczęście, czy nie zrobilibyście wszystkiego, by przy was pozostało?' Widziałam potwora za łóżkiem. Miał wielkie wystraszone oczy, niezdrową cerę, i matowe włosy. Zawsze bałam się potworów zza łóżka. Mama mówiła, że zjadają dzieci które nie słuchają rodziców. Ten potwór wyglądał na bardziej przestraszonego ode mnie. Przyjrzałam mu się dokładnie. W małej, wychudzonej rączce ściskał brudnego, futrzanego miśka. Nagle potwór zniknął. Następnego wieczoru, potwór z powrotem wyszedł ze swojego ukrycia. Tym razem nie miał już miśka, a jego oczy nie były wielkości talerzyków do ciasta. Zapytałam, gdzie zostawił swoją zabawkę. Opowiedział mi o małej dziewczynce, która jako jedyna odważyła się go oswoić, i polubiła go takim jakim jest, wszystkie jego wady i zalety. Mówił, że potrafiła znieść nawet jego dziwny zwyczaj chowania się pod łóżkiem. Pewnego dnia dała mu misia, a rodzice zabronili dziewczynce kontaktu z potworem. Powiedział mi, że samotność jest mordercą. Że z dnia na dzień czuje się coraz gorzej, powiedział że to Ona barwi jego cerę na kredowy kolor, i to Ona winna jest wyglądu który zamiast przyciągać - odpycha. Powiedział, że tylko przyjaźń i miłość potrafi wyleczyć wszystko, załatać każdą dziurę w jego sercu. Inaczej umrze. najbardziej uwielbiam patrzeć Ci w oczy i uśmiechać sie do Ciebie, wtedy kiedy Ty uśmiechasz się do mnie i Twoje oczy wpatrują się w moje.. ![]() ![]() ![]()
Zawieszona w hamaku pragnień...spod przymknietych powiek przygladam się ludziom... Edytowane przez Margaretta_1 Czas edycji: 2010-03-14 o 17:20 |
|
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - tak , tak . wiem
no , ale wiesz xD moim zdaniem niepotrzebnie szpece ten watek :P___ gdzie uśmiech Twój, który tak cieszył mnie .?
zapomniał, że ja też tu jestem .? ;( ja chcę życia z kolorami. mój świat stopniowo się załamuje. zrób coś z tym . Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-14 o 17:12 |
|
|
|
#1853 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Jestem nowa, ale muszę się przyznać, że czytam i kradnę^^ Wasze opisy już od długiego czasu. ![]() A teraz coś ode mnie: chyba wiesz dlaczego cichą mam nadzieję.
z plastikowych rzęs płynie sztuczna łza. [ opis koleżanki ] - jesteś tego pewna? - nie, niczego nie jestem pewna, chcę tylko twojego szczęścia. [ z filmu "Szansa na sukces" ] obudź się, te najlepsze chwile jeszcze są przed Tobą. ' Zrób krok w nieznane i nie bój się. Albo poczujesz twardy grunt, albo nauczysz się latać. ' |
|
|
|
#1854 |
|
Raczkowanie
|
`W odczuciu mężczyzn raj polegał na tym, że Ewa nie miała się w co ubrać
`Idealny mężczyzna nie pije, nie pali, nie sprzecza się, nie robi zakładów , po prostu nie istnieje `Mówią, że miłość umiera miedzy dwojgiem ludzi. To nieprawda, nie umiera. Opuszcza tylko człowieka. Odchodzi, gdy się na nią nie zasługuje. `Kochając Ciebie, kocham najlepsze, co świat dać może. `W miłości pragniesz, by ci wierzono; w przyjaźni, by cię rozumiano. `W miłości wszystkie środki są dobre, prócz tych, które prowadzą prosto do celu.
|
#1855 |
|
Raczkowanie
|
.i uwierzyc w to, że jesteś mój!
|
|
#1856 |
|
Zadomowienie
|
AnusiaPn no w końcu
Bo chcę byś był mój. Mój. Należał tylko do mnie. I nikt nas nie rozdzielał. Czasami jest tak, że po porostu nie panujesz nad swoim życiem.
|
|
#1857 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
! (na jakiś czas..)_______ A w głowie zrobię Ci wielkie 'Paparara' ![]() -Wy jesteście razem.? -Nie, ale On może do mnie mówić kochanie ![]() Chce zobaczyć co w Tobie jest...Co oznacza Twój każdy Gest ![]() Inni doszli już na koniec świata. My trwamy w naszym świecie, który nie ma końca ![]() Teraz, gdy Cię nie ma myślę o Tobie coraz więcej
|
|
#1858 |
|
BAN stały
|
utkwiła we mnie miłość . ku.va utkwiła i nie chce ze mnie wyjść .
a mówiłam jej żeby nie karmiła się złudną nadzieją bo za bardzo przytyje . 'układam rozsypane kawałki swojej osobowości.... ' ' Zimne krople deszczu wklejone w wiatr ...ciemna noc zaslania strach ... ' ' Nie piszesz nie dzwonisz...przeciez kochales...juz zapomniales...??? ' ' Zrujnowana przez moje serce zblizam sie do drogi prowadzacej do nikad.. ' ' ..the distance between us seems to grow.. //wygląda na to, że dystans pomiędzy nami się powiększa ' ' ..and at that moment I knew I was out of hope.. // i w tym momencie wiedziałam, że nie ma dla mnie nadziei ' ' ..maybe in time You'll want to be mine.. // może kiedyś będziesz chciał być mój ' . |
|
|
|
#1859 |
|
Rozeznanie
|
jak pacierz klepał te słowa. krwawy romans, co zostaje w głowie. mówiąc 'kocham', zawsze staraj się aby nie brzmiało zwyczajnie. boję się, że nie będę miała za kim tęsknić więc c o , co się robi z rzeczami p o ? jakoś Cię do siebie przyciągnę, zobaczysz.
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
marikab - nie wiem, mam duże wątpliwości.. i chyba raczej odejdę.
Even if you were a million miles away, I could still feel you in my bed.
/ Nawet jeśli byłeś dalej o milion mil, dalej czułam Cię w moim łóżku. /
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

niezmiernie mi miło 

jest ktoś jeszcze ze 'starych' opisowiczek