|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śmiechostki biżuteryjne :)
|
|
#2642 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2643 |
|
Rozeznanie
|
Mogę się mylić, ale sądząc na podstawie skali tego procederu, orgiastyczne zachwyty nad sprzedawanym przedmiotem są bardzo powszechnym procederem. Zapewne ma to na celu przekonanie potencjalnego klienta o cudowności towaru. Na mnie nic nie działa tak odstraszająco jak hasła "CUDOWNE" "JEDYNE W SWOIM RODZAJU" "NIEPOWTARZALNE" "MUSISZ TO MIEĆ" itp. Może niesłusznie, ale podejrzewam, że mam własny rozum pozwalający mi ocenić co miec muszę a czego nie, oraz czy mi się to podoba.
|
|
#2644 |
|
Zadomowienie
|
Yori tu masz rację. Marketing marketingiem, ale niestety natrętne oferty i reklamowanie produktów ma bardzo często efekt odwrotny do zamierzonego.
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
"rewelacyjny do swetra
LECZ ZAŁOŻYSZ MAŁĄ CZARNĄ I TEN WISIOR I BĘDZIESZ WYGLĄDAŁA NIEPOWTARZALNIE NIETUZINKOWO WYRAFINOWANIE" tia, szczególnie jesli ten "cudowny" wisior pozaciąga małą czarną
|
|
|
#2646 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki "marketing" jest prze-komiczny, aż trudno uwierzyć, że ktoś faktycznie tak opisuje prace... |
|
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Jakies pomysly co w promocji dzis w Skarbach Natury?
![]() Dostalam 2 maile - tej samej tresci
|
|
#2648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm.... dostałam dziś bardzo ciekawego maila ze skarbów
|
|
#2650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Skarby Natury są sklepem, który lubi zaskakiwać i wprowadzać swoje Klientki w stan dobrego nastroju. Cały czas szukam nowych elementów i półfabrykatów, by nasza oferta wzbudzała zainteresowanie. W tym tygodniu oferujemy absolutnie wspaniałe kaboszony: agatu botswana, labradorytu, rubinu, turmalinu i lapis lazuli. W nowościach pojawiły się brioletty ametystu, kwarcu lemon oraz niezwykłe iolity i zielony onyks. Musicie zobaczyć olbrzymie turkusy w naturalnych morskich kolorach. W półfabrykatach srebrnych pojawiły się na stałe rurki srebrne. Myślę, że będziecie zadowolone. Zapraszam serdecznie Kasia |
|
|
|
|
|
#2651 |
|
Raczkowanie
|
Jakiś nowy trend - "Jedziemy po Pace"? Wiem , że ostatnio pakamera nie pokazała się z dobrej strony i bardzo współczuję Candi, bo zachowali się wobec niej wyjątkowo paskudnie jednak to jak odnoszą się do artystów, jaka jest obsługa zamówień itd... wiadomo od dawna (ale coś za coś...nikt nie głaszcze ale jakoś się tam zarabia ) i mnie osobiście dziwi taki front. Najpierw wszystkie chcą się tam dostać a teraz jest to powód do drwin...
p.s. nie jestem po ASP (a bardzo bym chciała).
|
|
#2652 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2653 |
|
Zakorzenienie
|
Ja potrafie sie smiac z prac w jakiejkolwiek galerii by nie byla (ba, nawet jesli kiedys cos mojego trafi w smiechostki i bedzie smieszne, bede sie smiac sama z siebie) ale razi i mnie nieco rownanie wielu osob ktore tam sa bo iles innych osob robi co robi a pozniej laduje tutaj.
I tez momentami mam podobne odczucia co do Fuy - ze jesli ktos sie dostal to trzeba koniecznie znalezc cos co go dyskredytuje by samemu poczuc sie lepiej. I pamietajmy - ten watek jest o smiechostkach, rzeczy wazne sa gdzie indziej. A cala postawa Paki na pewno do smiesznych nie nalezy...
|
|
#2654 |
|
Rozeznanie
|
Moje zabawy z koluszkami. Zapraszam ![]() Edytowane przez dwaslonca Czas edycji: 2010-03-16 o 06:55 |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
bo teraz wszyscy zaglądają do paki (wiadomo dlaczemu) i się siłą rzeczy śmiechostki w oczy rzucają... nie widze w tym nic dziwnego
a, że są to śmiechostki- tego ukryć się nie da...
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Zadomowienie
|
hmm Smiechostki to śmiechostki, jaka to różnica czy to z allegro, czy z galerii czy z jakiegoś sklepu?
![]() Chyba bardziej niz same niedociagnięcia we wszystkich śmiechostkach moje rozbawienie potęguje samozachwyt nad nimi ![]() Każdy w końcu kiedyś zaczyna/zaczynał. Każdy rozwija się w różnym tempie. Jedni zostają na pewnym etapie i go już nie przeskoczą, inni staja się mistrzami swojej dziedziny. Czyli jak ze wszystkim, wszystko zależy od indywidualnych zdolności i preferencji
|
|
#2658 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() sama mam na nie chrapkę, ale w innym odcieniu: na przykład te... czy te... cyt:" Opis: PRZEPIĘKNA PERŁA SEASHELL Z MORZA POŁUDNIOWEGO W WYJĄTKOWYCH KOLORACH ... ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- ![]() edit, a ja lubię zaglądać do śmiechostek, to mi daje świeże spojrzenie na biżu...i nieraz sobie myślę czego to ludzie nie wymyślą
|
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zadomowienie
|
hmm wygląda ciekawie, na pewno zwróciłabym na to uwagę na ulicy
. A ponieważ bransoletek nie noszę, zastanawia mnie inna kwestia: czy ta wielkość i ilość jest wygodna?
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
A ja bym chciała pokazać na co dziś natrafiłam
Mega śmieszne może nie jest, ale zajrzeć warto http://englishrussia.com/index.php/2...e-made-ring/2/oraz to ( ale coś mi świta, że już było- jeśli tak przepraszam) http://englishrussia.com/index.php/2...ban-jewellery/ Miłego oglądania
|
|
#2662 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądając allegro i szukając ciekawych kamyczków, natknęłam się na taki oto rarytas: KLIK
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
iście kosmiczne
Pewnie monopolowy się tak nazywał, a on pozbierał płytki zza blatu...
|
|
#2664 |
|
Wtajemniczenie
|
Niebiżuteryjnie, ale te buty rozłożyły mnie na łopatki:
|
|
|
|
|
#2665 |
|
Zadomowienie
|
na pewno są wygodne
. heh i pomysleć, że ja jestem w stanie się zabić na wszystkim co ma więcej niż 2cm . Podziwiam kobiety, które mogą w takich butach chodzić i otrzymać równowage .
|
|
#2666 |
|
Zadomowienie
|
No to chyba ubiegłoroczne twory zmarłego właśnie Alexandra McQueena... Cóż, moda ma swój własny świat, ale trzeba przyznać, że facet miał wyobraźnię
Szkoda tylko, że takich cudów na męskie stópki nie produkował... |
|
|
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Z jakiejś handmade'owej galerii amerykańskiej.
Pierścionek - 4 dolary. Różne kolory. Naszyjnik - 8 dolarów
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ It takes a fool to remain sane Edytowane przez synesthesia Czas edycji: 2010-03-22 o 17:56 |
|
|
|
|
#2668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2669 |
|
www.dulcedo.pl
|
Ten naszyjnik to tutorial tak mi się wydaje bo jakiś dziwny
|
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety to jak najbardziej naszyjnik na sprzedaż
- http://www.smashingdarling.com/item/...-races-pendant
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

i inne tworki bizuteryjne 
to mi daje świeże spojrzenie na biżu...