Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-16, 22:24   #2281
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Wow jaka śliczna róża. Dziękuje i odwzajemniam.
A ja wiem, że to ta sama róża, którą ja Ci dalam .
Foch

Dobra uciekam, bo mecz się skończył:d
Paaa

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2010-03-16 o 22:36
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 22:39   #2282
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Ja właśnie próbuję oglądać, ale mi nie dajesz wywołując mnie na wątek
Przepraszam. Nie chciałam.

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A ja wiem, że to ta sama róża, którą ja Ci dalam .
Foch

Dobra uciekam, bo mecz się skończył:d
Paaa
To nie prawda. To jest inna,świeża róża.
Więc,bez żadnych fochów mi tutaj.
No,to pa.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 23:06   #2283
aicila
Rozeznanie

Cytat:
anesh

Nie spać,pisać.
Ten wątek obecnie przeglądają: 14 (14 użytkowników i 0 gości)
gosica502, natj, anesh_, Guska1979, can't be perfect, aicila, toskaKrk, basienka666, aniolekKB
a ja się muszę usprawiedliwić... bo jak już chciałam coś napisać to przyszedł tatuś i z uśmiechem oznajmił mi, że teraz on przejmuje kompa bo jakiś mega super ważny mecz leci i on musi go oglądać no i nie miałam wyjścia....

a teraz już się kładę spać.... Dobranoc panny

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 23:12   #2284
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arnama Pokaż wiadomość
600zł za tort weselny na 100 osób.
Dużo? Mało?

(Może napiszcie ile Wy płaciłyście)
ja obecnie place 18zl/os i w tym mam tort, ciasta na stol i paczki
ale przy opcji pierwszej cukierni ktora bralismy pod uwage tort smietanowy liczyli 12dag na osobe, a kg za 60zl czyli na 100os. wychodzilo 720zl a teraz slyszalam od znajomych, ktorzy tez ta cukiernie wlasnie biora pod uwage, ze chyba jeszcze bardziej podwyzszyli ceny po tym jak na ich stronie pojawilo sie zdjecie Pazury ze swojego slubu z ich tortem, a do tego rekomendacja
w sumie torty maja smaczne, ale bez przesady - ilez mozna za tort placic

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
obie ładne, chociaż ta z warkoczykiem trochę taka przylizana
chyba dlatego, ze ta laska na zdjeciu ma krotkie wlosy, wiec juz z tylu niewiele bylo do spinania TZowi podoba sie bardziej ta pierwsza, wiec chyba zrobie mix - na glowie taki dobierany warkocz jak na pierwszym zdjeciu, a z tylu taki koczek cos jak na drugim zdjeciu, bo ja jednak mam dlugie i dosc geste wlosy, wiec tak plasko jak na tym pierwszym zdjeciu nie daloby rady zrobic

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość

u mnie będzie 1 piosenka disco polo-jestes szalona
u mnie prawdopodobnie tez to taki hicior, ktory jeszcze jestem w stanie zniesc zawsze jak jezdzilismy na wycieczki z LO to caly autokar to spiewal, a jak chodzilismy klasowo na karaoke to bylo zbiorowe spiewanie do mikrofonu
ale tak ogolnie to zapowiedzielismy zespolowie, ze ma byc bez disco-polo i jakiejs 'ortodoksyjnej' biesiady jest tyle fajnych piosenek, ze na prawde mozna sie obejsc bez tego typu "muzyki"

a my kontynuujemy urzadzanie naszego tymczasowego mieszkanka tanim kosztem
mamy juz lodowke, po tym jak moi rodzice stwierdzili, ze dla nich jest za mala i kupili wieksza side by side. a dzis padla pompa od zmywarki, a jak zadzwonili do autoryzowanego serwisu Boscha to sie okazalo, ze czesc+serwis to by ok. 1000zl kosztowalo i jeszcze trzeba by poczekac... wiec srednio sie oplaca a jako, ze w moim domu bez zmywarki ciezko sie obejsc nawet jeden dzien to rodzice juz sobie kupili nowa, a ta zabieramy my tesciu (zlota raczka, pasjonat naprawiania) niedlugo ma urlop i rozgryzie co tam jest mozliwe, ze uda mu sie ja naprawic duzo nizszym kosztem i bedziemy miec mam nadzieje
to niech teraz jeszcze ktos stwierdzi, ze ma ochote na nowa pralke

a teraz ide polezec pod pianka i nasmarowac sie termoaktywnym balsamem, bo mi zzzzimno
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-16, 23:35   #2285
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a nic bo my po ślubie się tam chcemy przeprowadzić
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
o! daj mi jakieś fajne osiedla zobaczę ile chcą za wynajem kawalerki nie wiesz może? bo z tego co ja patrzyłam-tylko nie znam ulic to porówlnywalnie lub taniej niż we Wro słyszałam, że Wro miasto studencie i ludzie chcą jak najwięcej zedrzeć, ale nie wiedziałam, że to true
Dajesz na Pragie

Tudzież na bielany bo ja od października już nie będę z pragi

Byle nie na mokotów do black bo to zadupie

A co do disco polo to u mnie będzie i biesiada też a co!

Idę spać bo jutro tour de saloon mnie czeka więc cały dzień mnie nie będzie paaaa!
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 00:17   #2286
madmuazelle
BAN stały

O,są jeszcze nowe posty.A ja myślałam,że wszystkie poszły spać,więc szwędałam się po wizażu.
Aic,no to jesteś usprawiedliwiona.
Stary 2010-03-17, 07:26   #2287
83mika
Raczkowanie

Witam w środowy poranek
Od dziś zostały 4 miesiące do ślubu
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 07:32   #2288
obca7
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
u mnie prawdopodobnie tez to taki hicior, ktory jeszcze jestem w stanie zniesc zawsze jak jezdzilismy na wycieczki z LO to caly autokar to spiewal, a jak chodzilismy klasowo na karaoke to bylo zbiorowe spiewanie do mikrofonu
ale tak ogolnie to zapowiedzielismy zespolowie, ze ma byc bez disco-polo i jakiejs 'ortodoksyjnej' biesiady jest tyle fajnych piosenek, ze na prawde mozna sie obejsc bez tego typu "muzyki"
Ostatnio na weselu była fajna biesiada zespół wyprowadził gości na dwór i tam była cała impreza To akurat mi sie podobało Trwało to może z pół godzinki ale fajne było i takie inne
Ale śpiewanie na siłe( śpiewaja np 3 osoby) "szła dzieweczka..." itp. to jest straszne, rodzina tzta jest bardzo rozśpiewana i na pewno będą śpiewać.
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 07:41   #2289
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witka dziewczyny

i już połowa tygodnia jak ten czas zasuwa dziś 150 dni do ślubu czyli 4 miesiące i 28 dni a tu jeszcze tyle rzeczy załatwić Mój TŻ nie chce kupić ani garniaka i obrączek wcześniej jak w czerwcu i jest mi z tego powodu bardzo przykro bo wolałabym to juz mieć z głowy ale on nie daje za wygraną

Jeszcze 7,5 godziny w pracy

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 07:51   #2290
chilanes
Zakorzenienie

Witam!

Ultra w sumie obrączki moglibyście kupić, czasem troche się na nie czeka i w razie reklamacji nie będzie strachu, że nie zdąrzą
Stary 2010-03-17, 08:27   #2291
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć

Ostatnio na weselu była fajna biesiada zespół wyprowadził gości na dwór i tam była cała impreza To akurat mi sie podobało Trwało to może z pół godzinki ale fajne było i takie inne
Ale śpiewanie na siłe( śpiewaja np 3 osoby) "szła dzieweczka..." itp. to jest straszne, rodzina tzta jest bardzo rozśpiewana i na pewno będą śpiewać.
U Nas też będzie biesiada!
Rodzina TŻcika również jest rozśpiewana, więc może być mnóstwo śmiechu przy tym
Disco Polo też mi nie przeszkadza na weselu (tylko z wykluczeniem piosenek o podteście 'będę brał Cię...' itp.)

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Witam!

Ultra w sumie obrączki moglibyście kupić, czasem troche się na nie czeka i w razie reklamacji nie będzie strachu, że nie zdąrzą
Witam

Jakieś choróbsko mnie chyba bierze potrzebujeżeby je przegonić dalekooo

U mnie dzisiaj STUDNIÓWKA

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2010-03-17 o 08:28 Powód: DOPISEK
madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 08:32   #2292
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 08:34   #2293
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Disco Polo też mi nie przeszkadza na weselu (tylko z wykluczeniem piosenek o podteście 'będę brał Cię...' itp.)

Witam

pomogło??

a co do 100 to
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Nie chwal dnia....
Stary 2010-03-17, 08:41   #2294
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
biesiada jest fajna jak z pomysłem zrobiona i wszyscy w niej uczestniczą i nie trwa za długo
A przewaznie tak jest ze np. 3 osoby "wyją" pod nosem jakies piosenki biesiadne i to mnei wkurza i niecierpie tego. Po kit w ogóle zaczynaja spiewać jak widzą ze nikt sie nie dołaczy. i właśnie niektórzy z rodzinki tzta jak już % to tak spiewają. no udusić takich, aby innym gościom przeszkadzają. i to jest właśnie dla mnei spiewanie na siłę. nikomu niepotrzebne no ale musi być
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 08:42   #2295
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytałam Mieciu.

Cytat:
Myślę nad czymś w stylu dwa na jeden(tak to się chyba zwie) czyli tak rześko żeby było i z na Naszych buźkach, ale nie przytulaniec
My też chcemy się troszkę poduczyć tańczyć, ale bardziej obycia z tańcami towarzyskimi i zgrabnym poruszaniem się
A Wy będziecie się uczyć układu?
U nas też zwykły bujaniec lub 2 na 1.

Cytat:
hmmm kiedyś wypsiywałam ludziom takie wezwania spokoooo zakwalifikują Cię,z adadzą 5 pytań i gotowe
Dzięki - uspokoiłaś mnie

Dobra koniec tego nadrabiania, bo się przez Was na pociąg spóźnię
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 08:50   #2296
Lils121
Rozeznanie

Cytat:

Witam

Witam wszystkie PM

No to pijemy bo u mnie też dziś studnióweczka

A w sobotę lecimy odebrać obrączki

Pozdrawiam.
Lils121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 09:34   #2297
BlackAngel
Adwokat diabła

czesc!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 09:40   #2298
certina4
Wtajemniczenie

83 mika, Madzia, Ultraradiola gratuluję

witajcie w ten słoneczny poranek

dzisiaj chociaż mam wolne to i tak za dużo czasu z Wami nie spędzę bo mam podpisać dokumenty ubezpieczeniowe w UP i mam wizytę u gina, a wieczorkiem spotkanie z psiapsiółką

widzę, że wczoraj muzycznie było Chili ale masz długą listę utworów- I'm impressed

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 09:43   #2299
mariiasia
Zadomowienie

cześć!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 09:44   #2300
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

dzis obgadalam wszystko z dekoratorka, sala bedzie zielono, bialo, kremowa,
jutro spotkanie z zespołem, jeszcze nie wiem kiedy te podziekowania zrobic, kolezanki doradzaja ze przed oczepinami jak wrocimy od fotografa, wiec moze i tak bedzie
Ide do dekoratorki w piatek albo poniedzialek i koncepcja jest taka sama. Masz moze jakies zdjecia dekoracji?

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
dzięki!!!!!!!!!!!!Szukała m tej stronki od roku i nie moglam znaleźć!
Te butki sa śliczne http://www.fantasy-shoes.pl/product_...roducts_id/638 nie wiem czy sie na nie nie skuszę...

Cytat:
hmmm kiedyś wypsiywałam ludziom takie wezwania spokoooo zakwalifikują Cię,z adadzą 5 pytań i gotowe
A w pupe beda zagladac?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 10:23   #2301
mariiasia
Zadomowienie

Cilanes lista utworów imponująca
Madziulka gratuluję studniówki

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Melduję, że dostałam wezwanie do wojska
godzina piąta, minut trzydzieści, kiedy pobudka zaaagrałaaaaaa! grupa rezerwy........ lallala!

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17926567]Kto ma już listę utworów na wesele i może mi wrzucić

HELP...[/QUOTE]
ja niestety nie pomogę, bo nasz zespół będzie grał co uważa za stosowne z każdego rodzaju muzyki, tak aby wszyscy byli zadowoleni, tylko kilka piosenek im wyznaczyliśmy, takich które nam się najbardziej podobaja. jeszcze tylko musimy zdecydować na 1 taniec na 1 i 2 dzień, na podziękowania rodzicom i na oczepiny.

Cytat:
Pozostało mi 101 dni

WOLNOŚCI

Jejq ten czas biegnie jak szalony, toż to tylko 101 dni-czyli prawie tyle co i nic

Wierzyć mi się nie chce, a jeszcze tyle spraw do załatwienia-masakra

Kochane powiedzcie mi jakie piosenki typujecie na pierwszy taniec?

Wiem że to pytanie przewijało się parokrotnie, ale nic już z tego nie pamiętam

My w sumie mamy jedną jedyną piosenkę z którą jesteśmy związani, bo przy niej się poznaliśmy i pierwszy raz tańczyliśmy..Ale jest to piosenka Mel C. i chyba nie bardzo pasuje na I taniec

Powiedzcie mi natomiast co myślicie o "Zawsze tam gdzie Ty" Lady Pank?

Bo ją biorę pod uwagę w jakimś tam stopniu

Napiszcie proszę co Wy planujecie na I t.

Zawsze tam gdzie ty- świetna piosenka. my się jeszcze zastanawiamy nad "kocham cię" sławka uniatowskiego, bo w wykonaniu wokalisty naszego zespołu brzmi to genialnie

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-17, 10:24   #2302
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Kurka wodna,czemu nikt nienapisał że leci właśnie na tvn serial-Klub Szalonych Dziewic.

Foczka.
http://youcandance.plejada.pl/47,125...a,3,wideo.html
ui ui ui niezła foczka

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Co to za wywoływanie po nicku?

U nas w domu się mówi: Nie spać, bo Ci kociaki podrzucą

Ja biorę, ale chyba to rzucę
Strasznie bym chciała dziecka...

Ostatnio przeczytałam, że nowe badania wskazują u obecnych 30-35latek początki nadciśnienia związane z długim przyjmowaniem pigułek anty
albo "nie śpij, bo cię na mydło przerobią"

mnie tabsy zupełnie zniszczyły organizm, ale to pisałam o tym już kiedyś. a każda kobieta reaguje inaczej. jeśli chcecie planować dzidzię to proponuję wszystko dokładnie skonsultować z dobrym ginekologiem, niech cię dobrze przebada i powie co i jak
Cytat:
bo pewnie tak jak i i ja.Na niewidocznym jesteś.

Omg,była żona Ibisza występuje/gra w serialu KSD
widziałam nie przepadam za nią

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-17, 10:54   #2303
Remmi
Rozeznanie

Dzieeeń doobryy

Gratuluję studniówki madziulka_

A ja dziś odbieram moją suknię - o 14:30 - już nie mogę się doczekać jak wygląda ostatecznieee

U mnie pierwszy taniec trochę inny bo będzie - życie jest piękne - golców, chcieliśmy coś szybszego a nie bujaniec, niedługo będziemy układ ćwiczyć - sami wszystko przygotowujemy, a na koniec tańca niespodzianka będzie

A jeśli chodzi o zespół, to sami ustalają repertuar, na żywioł, to co będzie się podobało gościom tak grają, pełen profesjonalizm.
Zresztą jestem spokojna, to są nasi znajomi, no i kilkunastoletnie doświadczenie mają. Nawet głupio im mówić co mają grać hehehe
Stary 2010-03-17, 11:11   #2304
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Dzieeeń doobryy

Gratuluję studniówki madziulka_

A ja dziś odbieram moją suknię - o 14:30 - już nie mogę się doczekać jak wygląda ostatecznieee

U mnie pierwszy taniec trochę inny bo będzie - życie jest piękne - golców, chcieliśmy coś szybszego a nie bujaniec, niedługo będziemy układ ćwiczyć - sami wszystko przygotowujemy, a na koniec tańca niespodzianka będzie

A jeśli chodzi o zespół, to sami ustalają repertuar, na żywioł, to co będzie się podobało gościom tak grają, pełen profesjonalizm.
Zresztą jestem spokojna, to są nasi znajomi, no i kilkunastoletnie doświadczenie mają. Nawet głupio im mówić co mają grać hehehe
o! a jaka niespodzianka??

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-17, 11:27   #2305
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Dzisiaj mam równe 190 dni do ślubu.
A za tydzień będzie równe 6 miesięcy.
i będzie 5-teczka z przodu.

Ok,teraz Was nadrobie.

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witam w środowy poranek
Od dziś zostały 4 miesiące do ślubu
Gratualcje. A za te 4 miesiące

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-17 o 11:17
Stary 2010-03-17, 11:30   #2306
Remmi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
o! a jaka niespodzianka??
Nie wiem czy mogę zdradzić

No ale Wam napiszę Daawno temu mój TŻ stepował, w zasadzie nie wiele osób pamięta, w ogóle prawie wszyscy nie mają o tym pojęcia, bo to było z czasów podstawówki-liceum, czyli bardzo dawno. Wiele lat nie stepował, ale nigdy tego nie zapomniał. Wystarczy, że sobe przypomni. No i na koniec zrobi malutkie show . Tak żeby zaskoczyć gości. Właściciel firmy -handlarz samochodów a stepuje

TTylko się nie wygadajcie, bo to tajemnica
Stary 2010-03-17, 11:36   #2307
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

No ale Wam napiszę Daawno temu mój TŻ stepował, w zasadzie nie wiele osób pamięta, w ogóle prawie wszyscy nie mają o tym pojęcia, bo to było z czasów podstawówki-liceum, czyli bardzo dawno. Wiele lat nie stepował, ale nigdy tego nie zapomniał. Wystarczy, że sobe przypomni. No i na koniec zrobi malutkie show . Tak żeby zaskoczyć gości. Właściciel firmy -handlarz samochodów a stepuje

Ooo niezle, to dopeiro niespodzianka
Cytat:

mnie tabsy zupełnie zniszczyły organizm, ale to pisałam o tym już kiedyś. a każda kobieta reaguje inaczej. jeśli chcecie planować dzidzię to proponuję wszystko dokładnie skonsultować z dobrym ginekologiem, niech cię dobrze przebada i powie co i jak
Dokladnie, najlepiej posc do gina, zrobic usg, potem mozna dzialac

Dzien dobry PMki, u mnie dzis sypie snieg

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-17, 12:02   #2308
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:

jaaaa, ale super! świetny pomysł! i zazdraszczam Twojemu tżowi zdolności uwielbiam oglądać takie właśnie koncerty gdzie stepują ,irlandzkie klimaty, mmmm

ale obiecuję, nikomu nie powiem

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2010-03-17, 12:06   #2309
madmuazelle
BAN stały

Capri,dzięki za oklaski.
Remmi,no no to będzie ciekawie.

Jestem ponownie,ale na chwile bo musze znów znikać.No nienadrobie Was chyba dzisiaj. Nie,nie myśle że dam rade.
Stary 2010-03-17, 12:14   #2310
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ide do dekoratorki w piatek albo poniedzialek i koncepcja jest taka sama. Masz moze jakies zdjecia dekoracji?

A w pupe beda zagladac?
to nie komisja lekarska, żeby zaglądali
Cytat:
Cilanes lista utworów imponująca
Madziulka gratuluję studniówki
[.....]
a dziękuję, dziękuję gorzej było z zebraniem płytoteki tego wszystkiego
Cytat:
Cześć

Ok,teraz Was nadrobie.

Gratualcje. A za te 4 miesiące
a nam w niedzielę stuknie 5 m-cy do ślubu i potem 4 z przodu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości