|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
A ja wiem, że to ta sama róża, którą ja Ci dalam
.Foch ![]() Dobra uciekam, bo mecz się skończył:d Paaa Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2010-03-16 o 22:36 |
|
|
|
#2282 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
Nie chciałam. ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
To jest inna,świeża róża. ![]() Więc,bez żadnych fochów mi tutaj. ![]() No,to pa.
|
||
|
|
|
#2283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i nie miałam wyjścia....a teraz już się kładę spać.... Dobranoc panny
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale przy opcji pierwszej cukierni ktora bralismy pod uwage tort smietanowy liczyli 12dag na osobe, a kg za 60zl czyli na 100os. wychodzilo 720zl a teraz slyszalam od znajomych, ktorzy tez ta cukiernie wlasnie biora pod uwage, ze chyba jeszcze bardziej podwyzszyli ceny po tym jak na ich stronie pojawilo sie zdjecie Pazury ze swojego slubu z ich tortem, a do tego rekomendacja ![]() w sumie torty maja smaczne, ale bez przesady - ilez mozna za tort placic ![]() chyba dlatego, ze ta laska na zdjeciu ma krotkie wlosy, wiec juz z tylu niewiele bylo do spinania TZowi podoba sie bardziej ta pierwsza, wiec chyba zrobie mix - na glowie taki dobierany warkocz jak na pierwszym zdjeciu, a z tylu taki koczek cos jak na drugim zdjeciu, bo ja jednak mam dlugie i dosc geste wlosy, wiec tak plasko jak na tym pierwszym zdjeciu nie daloby rady zrobic![]() u mnie prawdopodobnie tez to taki hicior, ktory jeszcze jestem w stanie zniesc zawsze jak jezdzilismy na wycieczki z LO to caly autokar to spiewal, a jak chodzilismy klasowo na karaoke to bylo zbiorowe spiewanie do mikrofonu ale tak ogolnie to zapowiedzielismy zespolowie, ze ma byc bez disco-polo i jakiejs 'ortodoksyjnej' biesiady jest tyle fajnych piosenek, ze na prawde mozna sie obejsc bez tego typu "muzyki" a my kontynuujemy urzadzanie naszego tymczasowego mieszkanka tanim kosztem mamy juz lodowke, po tym jak moi rodzice stwierdzili, ze dla nich jest za mala i kupili wieksza side by side. a dzis padla pompa od zmywarki, a jak zadzwonili do autoryzowanego serwisu Boscha to sie okazalo, ze czesc+serwis to by ok. 1000zl kosztowalo i jeszcze trzeba by poczekac... wiec srednio sie oplaca a jako, ze w moim domu bez zmywarki ciezko sie obejsc nawet jeden dzien to rodzice juz sobie kupili nowa, a ta zabieramy my tesciu (zlota raczka, pasjonat naprawiania ) niedlugo ma urlop i rozgryzie co tam jest mozliwe, ze uda mu sie ja naprawic duzo nizszym kosztem i bedziemy miec ![]() to niech teraz jeszcze ktos stwierdzi, ze ma ochote na nowa pralke a teraz ide polezec pod pianka i nasmarowac sie termoaktywnym balsamem, bo mi zzzzimno
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tudzież na bielany bo ja od października już nie będę z pragi ![]() Byle nie na mokotów do black bo to zadupie ![]() A co do disco polo to u mnie będzie i biesiada też a co!![]() Idę spać bo jutro tour de saloon mnie czeka więc cały dzień mnie nie będzie paaaa! |
|
|
|
|
#2286 |
|
BAN stały
|
O,są jeszcze nowe posty.A ja myślałam,że wszystkie poszły spać,więc szwędałam się po wizażu.
![]() Aic,no to jesteś usprawiedliwiona. |
|
|
|
#2287 |
|
Raczkowanie
|
Witam w środowy poranek
![]() Od dziś zostały 4 miesiące do ślubu |
|
|
|
#2288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
To akurat mi sie podobało Trwało to może z pół godzinki ale fajne było i takie inne![]() Ale śpiewanie na siłe( śpiewaja np 3 osoby) "szła dzieweczka..." itp. to jest straszne, rodzina tzta jest bardzo rozśpiewana i na pewno będą śpiewać.
|
|
#2289 |
|
Wtajemniczenie
|
Witka dziewczyny
i już połowa tygodnia jak ten czas zasuwa dziś 150 dni do ślubu czyli 4 miesiące i 28 dni i jest mi z tego powodu bardzo przykro bo wolałabym to juz mieć z głowy ale on nie daje za wygraną Jeszcze 7,5 godziny w pracy
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Ultra w sumie obrączki moglibyście kupić, czasem troche się na nie czeka i w razie reklamacji nie będzie strachu, że nie zdąrzą
|
#2291 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rodzina TŻcika również jest rozśpiewana, więc może być mnóstwo śmiechu przy tym ![]() Disco Polo też mi nie przeszkadza na weselu (tylko z wykluczeniem piosenek o podteście 'będę brał Cię...' itp. ) Cytat:
![]() Jakieś choróbsko mnie chyba bierze potrzebuje żeby je przegonić dalekoooU mnie dzisiaj STUDNIÓWKA ![]() ![]()
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2010-03-17 o 08:28 Powód: DOPISEK |
||
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#2293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do 100 to ![]() Nie chwal dnia....
|
|
#2294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A przewaznie tak jest ze np. 3 osoby "wyją" pod nosem jakies piosenki biesiadne i to mnei wkurza i niecierpie tego. Po kit w ogóle zaczynaja spiewać jak widzą ze nikt sie nie dołaczy. i właśnie niektórzy z rodzinki tzta jak już % to tak spiewają. no udusić takich, aby innym gościom przeszkadzają. i to jest właśnie dla mnei spiewanie na siłę. nikomu niepotrzebne no ale musi być
|
|
#2295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobra koniec tego nadrabiania, bo się przez Was na pociąg spóźnię |
||
|
|
|
#2296 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Adwokat diabła
|
czesc!
|
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
83 mika, Madzia, Ultraradiola gratuluję
![]() witajcie w ten słoneczny poranek ![]() dzisiaj chociaż mam wolne to i tak za dużo czasu z Wami nie spędzę bo mam podpisać dokumenty ubezpieczeniowe w UP i mam wizytę u gina, a wieczorkiem spotkanie z psiapsiółką widzę, że wczoraj muzycznie było Chili ale masz długą listę utworów- I'm impressed |
|
|
|
#2299 |
|
Zadomowienie
|
cześć!
|
|
#2300 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2301 | |
|
Zadomowienie
|
Cilanes lista utworów imponująca
![]() Madziulka gratuluję studniówki ![]() godzina piąta, minut trzydzieści, kiedy pobudka zaaagrałaaaaaa! grupa rezerwy........ lallala! ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;17926567]Kto ma już listę utworów na wesele i może mi wrzucić HELP...[/QUOTE] ja niestety nie pomogę, bo nasz zespół będzie grał co uważa za stosowne z każdego rodzaju muzyki, tak aby wszyscy byli zadowoleni, tylko kilka piosenek im wyznaczyliśmy, takich które nam się najbardziej podobaja. jeszcze tylko musimy zdecydować na 1 taniec na 1 i 2 dzień, na podziękowania rodzicom i na oczepiny. Cytat:
|
|
|
#2302 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mnie tabsy zupełnie zniszczyły organizm, ale to pisałam o tym już kiedyś. a każda kobieta reaguje inaczej. jeśli chcecie planować dzidzię to proponuję wszystko dokładnie skonsultować z dobrym ginekologiem, niech cię dobrze przebada i powie co i jak Cytat:
nie przepadam za nią
|
|
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
Dzieeeń doobryy
Gratuluję studniówki madziulka_ A ja dziś odbieram moją suknię - o 14:30 - już nie mogę się doczekać jak wygląda ostatecznieee U mnie pierwszy taniec trochę inny bo będzie - życie jest piękne - golców, chcieliśmy coś szybszego a nie bujaniec, niedługo będziemy układ ćwiczyć - sami wszystko przygotowujemy, a na koniec tańca niespodzianka będzie A jeśli chodzi o zespół, to sami ustalają repertuar, na żywioł, to co będzie się podobało gościom tak grają, pełen profesjonalizm. Zresztą jestem spokojna, to są nasi znajomi, no i kilkunastoletnie doświadczenie mają. Nawet głupio im mówić co mają grać hehehe
|
#2304 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2305 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Dzisiaj mam równe 190 dni do ślubu. ![]() A za tydzień będzie równe 6 miesięcy. i będzie 5-teczka z przodu. ![]() Ok,teraz Was nadrobie. ![]() Gratualcje. A za te 4 miesiące
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-17 o 11:17 |
|
|
|
#2306 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem czy mogę zdradzić
![]() No ale Wam napiszę Daawno temu mój TŻ stepował, w zasadzie nie wiele osób pamięta, w ogóle prawie wszyscy nie mają o tym pojęcia, bo to było z czasów podstawówki-liceum, czyli bardzo dawno. Wiele lat nie stepował, ale nigdy tego nie zapomniał. Wystarczy, że sobe przypomni. No i na koniec zrobi malutkie show . Tak żeby zaskoczyć gości. Właściciel firmy -handlarz samochodów a stepuje ![]() TTylko się nie wygadajcie, bo to tajemnica
|
#2307 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzien dobry PMki, u mnie dzis sypie snieg
|
|||
|
|
|
#2308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
świetny pomysł! i zazdraszczam Twojemu tżowi zdolności ,irlandzkie klimaty, mmmmale obiecuję, nikomu nie powiem ![]()
|
|
|
#2309 |
|
BAN stały
|
Capri,dzięki za oklaski.
![]() Remmi,no no to będzie ciekawie. ![]() Jestem ponownie,ale na chwile bo musze znów znikać.No nienadrobie Was chyba dzisiaj. Nie,nie myśle że dam rade.
|
|
|
|
#2310 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gorzej było z zebraniem płytoteki tego wszystkiego Cytat:
a nam w niedzielę stuknie 5 m-cy do ślubu i potem 4 z przodu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.

no i nie miałam wyjścia....
a teraz slyszalam od znajomych, ktorzy tez ta cukiernie wlasnie biora pod uwage, ze chyba jeszcze bardziej podwyzszyli ceny po tym jak na ich stronie pojawilo sie zdjecie Pazury ze swojego slubu z ich tortem, a do tego rekomendacja
a jako, ze w moim domu bez zmywarki ciezko sie obejsc nawet jeden dzien to rodzice juz sobie kupili nowa, a ta zabieramy my
słyszałam, że Wro miasto studencie i ludzie chcą jak najwięcej zedrzeć, ale nie wiedziałam, że to true