|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2881 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
![]() |
#2882 |
Raczkowanie
|
Misia, na tym drugim zdjeciu wyszlas przeslicznie!!!! Jestes naprawde bardzo ladna!!!!! I Ty masz doly?????
#2883 |
Wtajemniczenie
|
ja dzis miala jakos do dupy dzien pewnie to wina @ zrobiłam górę naleśników dla sis i mamy (mój sposób na zły humor i dołek) ale żadnego nie jadłam w sumie to ja nigdy ich nie robię tylko robię, a na wieczór z dietetycznych przepisów placki otrębowe ale ich też nie próbowałam w o ogóle to dziś prawie nic nie jadłam nie miałam jakoś ochoty ale nadrabiałam piciem soku pomidorowego i podjadaniem chudej wędliny jutro się poprawie postaram zjeść zupę, a na śniadania 2 jajeczka na miekko,bo dawno nie jadłam.
czyli jutro zamierzam: Ś: 2 jajka na miekko i trochę sałatki ze słoika bodajrze z ogórków, sok pomidorwy (to już chyba standard) IIŚ: serek z czosnkiem i pomidorem O: zupka, trochę mięska z sosem, zielony groszek K: kilka plasterków szynki, sok, serek lece potem jeszcze będę bo sis chce raz zagrać
#2884 |
Rozeznanie
|
A w ogole to super z Was babeczki laseczki
![]() ![]() Czerwona, normalnie zarazasz usmiechem!! super! Nikuś, jak wiosenka! I gdzie jak staro?????? Milenka, widzialam juz Twoje zdjecia na NK - i wszystkie sa naprawde ladne! zwlaszcza to gdzie opierasz sie o sciane i masz blond loki ![]() Daga Daga, nasza DŻAGA! ![]() Nigdziebyc, O tak wlasnie chce wygladac!!!!! Mysiunia, OSTRRRAA. ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- a! zapomnialam dopisac ![]() ![]() ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-17 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2885 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ile naskrobałyście ![]() ![]() Byłam dziś w pizzerni ale nie skusiłam się nawet na kawałek pizzy ![]() ![]() A co do zdjęć to przeszukam swojego laptopa - nawet nie wiem czy jakieś na nim mam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2886 |
Raczkowanie
|
Misia, nie badz taka skromna!!!!
#2887 |
Raczkowanie
|
Misiaaaa! Jaka Ty śliczna jesteś.. Ejj, mam kompleksy
![]() ![]() Mnie najbardziej u mnie denerwuje to, co widać na 3 zdjęciu - jak chudnę nie mam cycków. ___________ Dziewczyny.. Ja nie mam siły ;( Miałam jechać w weekend do mojego.. I jego matka stwierdziła, że nie chce mnie tam widzieć.. Marcinowi też nie pozwoliła przyjechać.. Nie rozumiem tych ludzi.. Nic im nie zrobiłam, a tak mnie nienawidzą.. Cały czas miałam nadzieję, że jednak dadzą się namówić.. Ale się nie dali.. Cały czas mówia mu, żeby ze mną zerwał, że jeszcze ma czas na dziewczyny [ma 20 lat, ma chyba prawo sam decydować o sobie?] Nie wiem już co mam robić.. Siedze tylko i płaczę.. Boli mnie serce od paru dni i na prawdę najchętniej w tym momencie bym się powiesiła bo już nie wiem co robić.. Jestem tak bezradna.. a to wszystko tak boli.. ;(
![]() Edytowane przez nigdziebyc Czas edycji: 2010-03-17 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2888 |
Zakorzenienie
|
3 klasa liceum
![]() Moja mina -bezcenna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2889 |
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Ja jeszcze 0,7 kg i będzie i minus 10 kg od początku roku to chyba niezły wynik. Jak myślicie ![]() Czy przez to że chudnę to może mi się @ spóźniać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2890 |
Raczkowanie
|
ale z Was laski !! ja nigdy nie byłam taka szczupła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2891 |
Rozeznanie
|
nigdziebyc co Ty wygadujesz o jakimś wieszanie
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- luferu u Ciebie niewidać że ważyłaś 100 kgbo jesteś wysokaz tego co widzę. ile masz wzrostu?? marzena22 możliwe że przez chudnięcie Ci się @ spóźnia. organizm się przestawił na inny cykl i to może przez to ![]()
#2892 |
Raczkowanie
|
Jego mama uznała, że jestem źle wychowana, bo upomniałam Marcina jak nalał mi za dużo zupy.. Paranoja jakaś.. I przyczepiła się.. Kurde.. Ta kobieta przeszukuje mu szafki! Znalazła prezerwatywy i już jej odbiło.. Niech się cieszy, że się zabezpieczamy..
obrałam i pokroiłam se marchewki.. A tera z z nerwów tak mi się skręciło wszystko, że nie mogę ich tknąć, nawet na nie patrzeć.. W sobotę widzę się z Marcinem.. Pojedzie do Poznania, ja też podjadę.. Przynajmniej neutralny teren.. Ale nie wytrzymam nie widząc go.. Powiedziałam mu, że on jest moją motywacją, żeby zdać dobrze maturę, żeby iść na studia.. Wszystko robię dla niego.. Szczerze.. Żyję też dla niego. To jest tak dziwne.. Jak się człowiek zakocha.. Nic poza tym się nie liczy..
![]() |
#2893 |
Rozeznanie
|
halooo jest tu jeszcze kto?? wszyscy już śpią ?? wstawać szkoda nocy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- to naprawdę jakaś nawiedzona jest ta kobieta.nie zazdroszczę mu takiej matki ![]() ![]() to super że się zobaczycie ![]() ![]() wiem co to zakochać się, bo sama od prawie 5ciu lat jestem w związku ![]() i wszystko się zrobi dla tej osoby, którą się kocha ![]()
#2894 |
Raczkowanie
|
Też się cieszę, że się zobaczymy.. Nawet, jezeli miałabym się widzieć z nim godzinkę jestem gotowa pojechac na koniec Polski.. Tylko, żeby zobaczyć choć przez chwilę jego uśmiech.. W ogóle jego.. Tak bardzo za nim tęsknię.. w końcu ostatni raz widzieliśmy się w walentynki..
![]() |
#2895 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2896 |
Rozeznanie
|
ja już uciekam laseczki
![]() ![]()
#2897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do imienia to nazywam się - Agata ![]() ładne te Wasze foteczki ![]() możecie zlać mnie w tyłek ale dziś był dzień piwa.. i Agatka wypiła takie bajeranckie - żywiec który był od razu zielony- pewnie mnóstwo jakiejś chemii w tym ale... wypiłam te puste kalorie :/ i to x2 :/ chyba mam najsłabszą silną wolę z Was bo ciągle czyms nagrzeszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2898 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a wzrostu mam 176. a i TŻ mi powiedział że zeszczuplałam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2899 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Wstawać śpiochy kochane ![]() Ja już po śniadanku, a teraz idę sobie zrobić domowe spa ![]() Wczoraj w końcu nie ćwiczyłam, ale dziś to nadrobię ![]() Nigdziebyć coś mi się wydaje, że rodzice Tż są z leksza zacofani, przecież nic złego nie robicie ![]() dyska43 witaj, jak chcesz się do nas przyłączyć, to koniecznie przeczytaj regulamin tego wątku, jest dostępny w podpisie Pysi naszej mamci przełożonej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2900 |
Rozeznanie
|
hej laseczki
![]() widze że wszystkie chyba jeszcze spią ![]() wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! ile można spać ![]() u mnie dzis pochmurno i ma padać ![]() ![]()
#2901 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wstawać śpioszki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2902 |
Raczkowanie
|
nikus6 gdzie dokładnie mieszkasz,bo wydaje mi się,że coś kojarzę ten obrazek ze zdjęcia_ pisała Pysia. To zdjęcie zrobione było przed restauracją w Krakowie nazywa się chyba "czarny koń" czy jakoś tak . Na zdjęciu jestem z córcią. Dzięki dziewczyny za miłe słowa że jeszcze nie jestem taka stara ale czasem tak się czuję . Siedzę w domu na wychowawczym mała często choruje nigdzie oprócz spożywczaka nie wychodzę czasem na siłownię jak mam kasę na karnet i w ten oto sposób się zapuściłam. A w domu to wiecie jak - gotowanie pranie sprzątanie.....
---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Nigdziebyc-nawet nie wiesz jak cię rozumiem! Ja też przeszłam związek w którym nie byłam akceptowana przez jego rodziców. Po czterech latach ciągłego poniżania mnie miałąm tego dość. Poznałam obecnego męża i jestem z nim bardzo szczęśliwa. Jako osobę wspominam go miło jednak był uzależnony psychicznie od rodziców wszystko co robił było pod ich dyktando a miał 27 lat. Jak ojciec zabronił mu do mnie jechać to on nie jechał ( odległość do przejechania- 2 km.) Byłam poniżana wyśmiewana ale powiedziałam dość gdy z ust tego chłopaka usłyszałam,że to wszystko moja wina ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Kochane dziewuszki idę zrobić sobie kawkę więc pa...pa ![]()
![]() |
#2903 |
Rozeznanie
|
Doberek.
![]() Wiecie, codziennie rano zastanawiam sie jaki to temat bedziemy dzis omawiac ![]() ![]() Ja juz w pracy... sacze kawke zabielona mlekiem 0,5% ze slodzikiem... ![]() W domu zaliczylam sniadanko - 2kromki razowca z jajkiem i pomidorem. Po drodze kupilam sobie soczek pomaranczowy tarczyna. myslalam, ze jak bez curku to samo zdrowie i w ogole, a tu sie okazuje, ze ma 50kcal, a ze wypilam cale 300ml, to juz 150kcal ![]() ![]() ![]() Lufer, nie wygladasz tam na 100kilo!! super wygladasz.. sliczna sukienka... ...Nie wiem, czy to kryzys 'cwierc wiecza' mojego, czzy jak , ale my jestesmy razem 2lata i 8 miesiecy... i marzy mi sie czasem taka sukienka i pierscionek.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Margolka, jejku, ale masz piekne zdjecia na NK! przejrzalam wszyyyyystkie! ![]() Super, dyiewcyzny, ze jestescie takie usmiechniete laski!! ![]() ![]() ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-03-18 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2904 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję,że czytałaś regulamin. A moja recepta na gubienie zbędnych kg to zero: pieczywa, masła, śmietany, makaronu, ryżu, kasz, soków owocowych i gazowanych(dyspensa cola od czasu do czasu), sosów, smażenia, tłustego mięsa i wędlin, soli, cukru, paluszków, słodyczy, produkty mączne, zabielanie, zasmażanie potraw, fast food etc. za to jem cała resztę co nie znajduje się na liście zakazanej. dobrze samemu sobie ją zrobić, a obecnie jestem na diecie sb 11dzień ćwiczenia: brzuszki, przysiady, pompki, rozciąganie, rower, spacer szybkim tempem i ogólna żelazna zasada mało ale często, zero podjadania, jedzenie wtedy kiedy czuje się głód i picie dużej ilości wody oraz herbatek różnych _________________________ ________________- hej laski ![]() humor oki, byłam już z psem i baterie, śniadanko zaliczone. Zaraz będę ogarniać pokój i siebie do zdjęć ![]() ![]()
![]() |
#2905 | |
Raczkowanie
|
Witam Laseczki
![]() Cytat:
Dziewczyny to przynajmniej do pracy chodzą czy na uczelnię, na przystanek, po schodach- to mają ruch a ja- mieszkanie 39m2 to nachodzić się nie można, pora roku paskudna to na dwór z dziećmi też nie bardzo bo spacery to nie dla nich, chcieli by już na plac zabaw. Niech już wreszcie przyjdzie ta wiosna, dzieci zaczną na rowerkach jeździć, a ja za nimi, to przynajmniej spacery bedą. A jeszcze się Wam nie pochwaliłam, niedługo się przeprowadzam, dokładnie 10 kwietnia, zamieniamy się mieszkaniami z moimi rodzicami, będę mieć 3 pokoje ![]() ![]() Margolka ja też chcę Cię zobaczyć ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Ogarniaj, ogarniaj bo czekamy, aż się nam objawisz
![]() |
#2906 |
Wtajemniczenie
|
jestem na etapie zmywania resztek lakieru z paznokci i beda tylko pomalowane bezbarwnym, a i w połowie jestem ubrana
#2907 |
Raczkowanie
|
Muszę się przyznać że zgrzeszyłam już dzisiaj, na śniadanko zjadłam kromkę białego chlebka
![]() ![]()
![]() |
#2908 |
Wtajemniczenie
|
Jak na @, w ubraniu i po śniadaniu nie jest źle waga pokazuje tylko 1kg więcej
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- ja to nie mogę z tymi wątkami co nowy wątek to się większość odchudza z kości na ości, chyba marzy im się anoreksja ![]()
#2909 |
Rozeznanie
|
Pysia, tez w dzis wlazlam na wage...
![]() A tak w ogole, to po co tam pratrzylas - pod szafke?? ![]() ![]() Co do lasek- ktore widzac swoje wystajace kosci placza, ze maja boczki - to jak dla mnie jest to zalosna proba zwrocenie na siebie uwagi i... podbudowania sie. w liceum mialam koelznake, ktora ciagle plakala mi, ze jest gruba (oczywiscie byla szczyplejsza ode mnie) pewnego razu palnelam jej - wiesz co, masz racje, jestes gruba i rzeczywiscie powinnas cos z tym zrobic - moze przejdz na diete zamiast marudzic. - od tamtej pory juz nigdy mi nie marudzila o tuszy ![]()
![]() |
#2910 |
Raczkowanie
|
Jeju juz myslalam ze naskrobiecie tyle ze znowu bede musiala siedziec czytac ale duzo nie bylo:d
Wogole Misia ale masz sliczna twarz i dziewczyny rowniez jeju :| to tylko ja taka chodza miernota?:| Swoja droga tez bym tak chciala w koncu miec normalnego faceta normalna rodzine i wogole ehhh poki co w sferze marzen to jest moze kiedys sie spelnia hihi nigdziebyc hmm masz przesrane ale nie przejmuj sie tym co gadaja jego rodzice jak on jest facet a nie pipka uzalezniona od rodzicow to dacie sobie rade. Wiem ze to moze za wczesnie ale moze byscie wynajeli mieszkanie razem we dwoje? I druga sprawa nie uzalezniaj swojego zycia od kogos ze mature zdasz bo to dla niego rob to dla siebie Tobie kochana sie przyda matura nie dla niego on juz swoja ma zdana odchudzaj sie tez dla siebie a tak jak nawet powie Twoj Tż ze juz schudlas to i tak masz motywacje dodatkowa ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.