Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-) - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-18, 18:54   #4141
kropka75
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Dziękuję, dziękuję.

Mnie też się podobają kolorki X-lander 2010.

Witaj Szajątko.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:05   #4142
Marta1122
Rozeznanie

wpadłam Wam opowiedzieć jak potraktowano małża w tym sklepie naszym wiejskim .a wiec pytał o xa i upust, który już wcześniej był obiecany.pani zawołała szefa bo akurat był w sklepie, a ten na grzeczne zapytanie tż czy będzie jakaś zniżka przy zakupie całego kompletu łącznie z torbą, odpowiedział: nie ma takiej możliwości,żadna zniżka nie chodzi w gre
tż-ta zatkało..pracownica zaczęła się tłumaczyć ..no cóż teraz małż powiedział że zamówi ten wózek wszędzie tylko nie tam..tak dla zasady bo facet nie ma żadnej konkurencji i poprostu już fiksuje...trudno wybierzemy sie na wrocek i zamówimy. a jutro jeszcze spróbujemy podzwonić na numery podane na stronie x-lander.pl
uciekam..na sałateczke z serowo-jajkową
poćwiczyłam po pracy jakieś 15-20 minut więc kolacja sie jak najbardziej należy
Lea trzymam kciuki żeby Maksiu jak najszybciej wyzdrowiał

niunia jest z nami!:confuse d:

8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub

Edytowane przez Marta1122
Czas edycji: 2010-03-18 o 19:09
Marta1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:07   #4143
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marta1122 Pokaż wiadomość
wpadłam Wam opowiedzieć jak potraktowano małża w tym sklepie naszym wiejskim .a wiec pytał o xa i upust, który już wcześniej był obiecany.pani zawołała szefa bo akurat był w sklepie, a ten na grzeczne zapytanie tż czy będzie jakaś zniżka przy zakupie całego kompletu łącznie z torbą, odpowiedział: nie ma takiej możliwości,żadna zniżka nie chodzi w gre
tż-ta zatkało..pracownica zaczęła się tłumaczyć ..no cóż teraz małż powiedział że zamówi ten wózek wszędzie tylko nie tam..tak dla zasady
a dowiedział się, czy trzeba długo czekać?

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:10   #4144
Marta1122
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
a dowiedział się, czy trzeba długo czekać?
2 tygodnie więc normalny termin
wolałam zamówić w naszej mieścinie bo w razie jakiejś naprawy wiem że gość naprawia i trwa to niedługo..a gdzieś przez all czy w innym mieście to już jednak problem będzie.

Edytowane przez Marta1122
Czas edycji: 2010-03-18 o 19:13
Stary 2010-03-18, 19:44   #4145
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17979996]

Dołuje mnie tylko to, że przez najbliższy tydzień będę w domu kiblować, bo Maksiu ma zapalenie oskrzeli. i chyba w związku z tym już od poniedziałku na L4 pójdę, żeby z nim w domu zostać. Zobaczę jeszcze czy mu się przez weekend poprawi... póki co jutro zostaję z nim w domu.[/QUOTE]

Oj bidulka

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17980110]

U nas sroki gniazdo od kilku tygodni tworzą Akurat przed samym domem, super się je podgląda

Od gina mam zalecenie dużo odpoczywać i leżeć. Brać nospę przy twardnieniu brzucha, a jakby był długo twardy i bardzo, to jakieś leki na receptę mam powstrzymujące przedwczesny poród.[/QUOTE]

U mnie sroki pod oknem w krzakach robią gniazdo...a drą się przy tym niemiłosiernie

No to leżymy i odpoczywamy

Tak myślałam, co robić na święta. Jechać do moich rodziców mnie się nie chce ( 160 km ). Przy skracającej się szyjce chyba nie wskazane.
Teściowie nas zapraszają. Od 3 lat siedzimy sobie sami w domku i jest super. ......ale obmyśliłam , że zaprosimy teściów do siebie na pierwszy dzień. Jutro idę pogadać z mamą Moich rodziców od 2 lat zapraszam, ale nie chcą przyjeżdżać....nie, to nie.

Spokojnej nocy bez koszmarów dla wszystkich Mamuś

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:45   #4146
velluto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna_paw Pokaż wiadomość
Super że z małą ok

A ja jestem spokojna. Generalnie jestem optymistką i nie mam zwyczaju martwić się na zapas Na pewno będzie dobrze

powinnysmy brać z Ciebie przykład i tez miec takie podejscie
Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość
no teraz juz 16
i jak czlowiek ma funkcjonowac we wtorek jeszcze padal snieg . dzis po nim nie ma sladu goraco jak cholera a bedzie jeszcze cieplej ,a na mnie zaden wiosenny plaszczyk nie pasuje dzis tez szukalam , co z tego ze jest tego pelno i sa sliczne kolorki - ja sie mieszcze ale Gabryska juz nie
ja zakupilam taka kurteczkę na wiosnę
http://www.sklep.topsecret.pl/trl/tr...13/0/0/TKU0091
trafiłam jeszcze na promocję i zapłaciłam 120zł
kurteczka fajna, a fason taki, że spokojnie można nosic ją również po ciąży
velluto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 19:49   #4147
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17980110]
Ja się obawiam, że dyra oleje i nie da mojej klasie żadnego zastępstwa

7 maja Może być ;>

Od gina mam zalecenie dużo odpoczywać i leżeć. Brać nospę przy twardnieniu brzucha, a jakby był długo twardy i bardzo, to jakieś leki na receptę mam powstrzymujące przedwczesny poród.[/QUOTE]
Eeee i co z dzieciskami zrobi?

Tobie też pasuje? Piszesz się ze mną na tę datę?

No to jak ja. Na razie dużo Mg daje radę i nospę biorę rzadko. Spokojnego odpoczywania.

Stary 2010-03-18, 19:57   #4148
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
tż-ta zatkało..pracownica zaczęła się tłumaczyć ..no cóż teraz małż powiedział że zamówi ten wózek wszędzie tylko nie tam..tak dla zasady bo facet nie ma żadnej konkurencji i poprostu już fiksuje...trudno wybierzemy sie na wrocek i zamówimy. a jutro jeszcze spróbujemy podzwonić na numery podane na stronie x-lander.pl
uciekam..na sałateczke z serowo-jajkową
poćwiczyłam po pracy jakieś 15-20 minut więc kolacja sie jak najbardziej należy
Lea trzymam kciuki żeby Maksiu jak najszybciej wyzdrowiał
oo.. Nieciekawy typ..
też bym nie kupiła już u niego wózka.. A tak by nie zarobił

Lea zdrówka dla Maksia

Hmm.. ostatnio wyczytałam.. że piwo wcale nie wspomaga laktacji jak z tym jest ?

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 20:04   #4149
velluto
Zadomowienie

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17979996]
ja też jestem mała, i lekka, TŻ wysoki- 180cm, ale lekki- 65kg. A Maksiu miał 3650..

Dołuje mnie tylko to, że przez najbliższy tydzień będę w domu kiblować, bo Maksiu ma zapalenie oskrzeli. i chyba w związku z tym już od poniedziałku na L4 pójdę, żeby z nim w domu zostać. Zobaczę jeszcze czy mu się przez weekend poprawi... póki co jutro zostaję z nim w domu.[/QUOTE]
nawet nie strasz to Maksiu był całkiem okazałym bobasem
duzo zdrówka dla niego
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17980110]Ja od jutra Odpuściłam po tym, jak wczoraj dyra zrobiła nam konferencję od 16 do... 19:30 W pracy byłam od 8 rano, na nogach od 6.

No i bardzo dobrze, że już zostajesz w domu, maluszek najważniejszy Ja jeszcze rano miałam myśli, że w sumie mogłabym chodzić do pracy. Ale już popołudniu błam szcześliwa, że siedzę w domu, tak mnie kregosłup bolał A tylko trochę porobiłam w domu i ugotowałam obiad
A propo Kropka - dzis były u mnie na obiad poledwiczki z Twojego przepisu na smaznym wizażu, bardzo smaczne wyszły
Stary 2010-03-18, 20:57   #4150
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
A własnie, miałam Wam się pochwalić, że mam nowego członka rodziny Wczoraj moja ciocia urodziła Kacperka prawie 4 kg i 60cm. I ubranka na 62 za małe I urodziła sama, szybko łatwo poszło
Tylko kurdę, w kogo on taki duży, jak w rodzinie wszyscy drobni
gratki kuzyna i szacunek dla cioci na samą myśli mnie wszystko boli...

Cytat:
czyli kuzyn Ci sie urodził?
ja tez sie pochwale-we wtorek byliśmy odwiedzić już w domku koleżanke o której wspominałam ze synkowi jelitka sie nie wchłonęły-juz są w domu narazie wszystko ok, mały normalnie ssie pierś, robi kupki i pierdzioszki.sa przeszczęśliwi, a mały przecudowny taka miniaturka bobasa-urodził się 2700 i 43cm długi hihi
myślałam ostatnio o tym maluszku, super, że jest już w domku i wszystko ok

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
To najlepsze zyczenia dla córy
a Bruno niech siedzi w brzuszku, bo nie ma jak u mamy
dziękujemy

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam na wszystko. Jeśli tylko nie są typowo szyjkowe - niech się dzieje wola nieba.
jak dla mnie krzyżowe są dużo gorsze... myślałam, ze futryny będe gryzła

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
Daf, najlepszego dla cory

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Daf, miło Cię widzieć , czekamy z niecierpliwoscią aż wyznaczą Ci datę.
Dziewczyny a ja mam wyrzuty sumienia związane z fenoterolem - wczoraj zadzwoniłam do ginki mówiąc, ze jednak wolałabym tego nie brac, że się boję itd. Palnełam też, że znajoma brała i czuła się jakby zaraz miała zejść z tego świata. Focha puściła, że podważam jej opinię konsultując się z koleżanką i że ona przepisała mi ten lek, bo gdyby teraz dzieciątku przyszło do głowy przyjść na świat mogłoby być niebezpiecznie. Ale stwierdziła, że zmuszać mnie nie będzie i zapisała luteinę+leżenie przez 2 tygodnie do następnej wizyty. A ja się teraz zastanawiam, czy dobrze robię. Twardnienie brzucha zdarza sie kilka razy w ciągu dnia, ale jest niebolesne, szyjka na 26 mm, zamknięta - intuicyjnie uznałam, że nie potrzebny mi tak silny lek, ale teraz sama nie wiem

to dosyć silny lek przeciwskurczowy... ja skurcze przepowiadające mam juz od dwóch-trzech tygodni po kilka, kilkanaście razy na dobą i biorę nospę i magnez; póki co gin nie zalecił nic mocniejszego i dodatkowego, szyjkę mam krótszą od Ciebie... nie wiem, ale na moją logikę to za silny lek na takie skurcze... chyba masz bardzo zapobiegliwą i ostrożna ginkę...

Cytat:
Daf witaj - stesknilam sie

co do dołów i przygnębienia to niestety stan normalny w trzecim trymestrze... czas euforycznego drugiego trymestru minął bezpowrotnie....
ja jestem w połowie 8 miesiąca i powiem szczerze, że z dnia na dzień dopada mnie większy dołek i mam mniej chęci do czegokolwiek... nawet siły rano wstać z łóżka nie mam... czuję się jak stara babcia

idziemy się trochę wyciągnąć z Brunem bo kręgosłup mnie chyba pęknie zaraz
dobranoc Ciężaróweczki

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-18, 21:19   #4151
annLee
Zakorzenienie

Kropko-krzyżowe są straszne,oprócz uczucia dostania bejsbolem w plecy stawia Ci się cały brzuch mnie równiez zdziwiło,że skurcze wcale nie powodują bólu "kaczuchy" tylko raczej rozrywają doopę tego mi nikt nie powiedział

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 07:01   #4152
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość

Hmm.. ostatnio wyczytałam.. że piwo wcale nie wspomaga laktacji jak z tym jest ?
Nie pomaga. Ani karmi ani żadne inne, tak samo jak bawarka.

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

Cytat:
A propo Kropka - dzis były u mnie na obiad poledwiczki z Twojego przepisu na smaznym wizażu, bardzo smaczne wyszły
Na zdrowie.

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość

jak dla mnie krzyżowe są dużo gorsze... myślałam, ze futryny będe gryzła
Tak słyszałam. Ale nie znam tego bólu.
Natomiast mam przewrażliwioną szyjkę.
Czasem jak mnie gin tam dotknie to potrafię zryw taki na samolocie zrobić, że mało łbem przez okno nie wyskoczę.

A ostatnio młody mi na szyjkę naciska, więc mi się tak przypomniało... Cholernie wkurzające uczucie. :/

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez annLee Pokaż wiadomość
Kropko-krzyżowe są straszne,oprócz uczucia dostania bejsbolem w plecy stawia Ci się cały brzuch mnie równiez zdziwiło,że skurcze wcale nie powodują bólu "kaczuchy" tylko raczej rozrywają doopę tego mi nikt nie powiedział
Też nie brzmi miło...

Ale, ale... skoro nie ma bólu bobra w żadnym miejscu, a dupa się rozrywa... to jak się rozrywa, bez bólu? Chyba czegoś nie złapałam.

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Ja mam dziś kolejny dzień cierpienia.
Młody na szyjce, do tego zaparcie w swojej najlepszej fazie, wszystko napięte, boli jak cholera, nawet pęcherz się buntuje, zacisnął się i nic... Wzięłam nospę, może coś się tam rozkurczy. Albo sepuku popełnię... Nawet stać prosto nie umiem.

Stary 2010-03-19, 07:25   #4153
margo80
Zakorzenienie

Kropka - współczuję tych "atrakcji"

jak tak czytam o Waszych dolegliwościach, to zastanawiam się, kiedy przyjdzie pora na mnie...

u mnie jedyną bolączką w tej chwili jest brak przelewu z zusu...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 07:27   #4154
velluto
Zadomowienie

Cytat:

Młody na szyjce, do tego zaparcie w swojej najlepszej fazie, wszystko napięte, boli jak cholera, nawet pęcherz się buntuje, zacisnął się i nic... Wzięłam nospę, może coś się tam rozkurczy. Albo sepuku popełnię... Nawet stać prosto nie umiem.
oj bidulko zaparcia naprawde są wykańczające... a jak do tego dojda jeszcze inne atrakcje to juz wogóle....
mi na chwilę obecną najbardziej dokucza kregosłup - przez brzuszek zmienił się srodek ciężkości i jestem dużo bardziej wygięta do przodu boję sie myslec co to bedzie dalej

A tak wogole to dzien dobry
Tak się cieszyłąm na to zwolnienie a wstaję o tej porze co podczas chodzenia do pracy Tym sposobem juz dawno jestem po śniadaniu, pranie się suszy a ja znów zaczynam sie robić głodna
Stary 2010-03-19, 07:41   #4155
annLee
Zakorzenienie

Kropko-rozrywa przy partych,ale nawet wtedy raczej wrażenie jakbyś chciała kupę zrobić

to tak na dzień dobry

Kropko-a pijesz wodę? na mnie super działała letnia woda z cytrynką(ewent.z miodem) wypita na czczo szklanka albo 2

wiosna wiosna,trza się za okna wziąć

No2

"tylko nudne kobiety mają
nieskazitelnie czyste domy
"
annLee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 07:48   #4156
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Kropko-rozrywa przy partych,ale nawet wtedy raczej wrażenie jakbyś chciała kupę zrobić
Mnie się robienie kupki ostatnio mega źle kojarzy, więc mało mnie pocieszyłaś.

Cytat:
Kropko-a pijesz wodę? na mnie super działała letnia woda z cytrynką(ewent.z miodem) wypita na czczo szklanka albo 2
Piję. Samą, z miodem, z cytryną, z czymkolwiek...

Stary 2010-03-19, 08:20   #4157
araczki
Zadomowienie

Czesc Laski

snilo mi sie dzisiaj, ze calowalam sie pod sklepem z jakims gostkiem tez cos

Cytat:
Witam
a wiecej nie bede pisala bo mi sie juz nie chce , dola mam ciag dalszy
jestem tak zrypana jak kon po westernie i mam zanik mocy - przesilenie ... do tego nie przyzwoicie cieplo i chyba to tak na mnie dziala - teraz 17 stopni
17 stopni
Jak ja Ci zazdroszcze.
U nas wczoraj przywalilo dodatkowe 15 cm sniegu. Przez ostatnie 10 dni temperatury byly minusowe.
Dzisiaj jest + 2.

Cytat:
Napisane przez kees26 Pokaż wiadomość
Co do wózków x-lander, mnie podoba się bardzo kolekcja 2010
Mi tez

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;17979996]jDołuje mnie tylko to, że przez najbliższy tydzień będę w domu kiblować, bo Maksiu ma zapalenie oskrzeli. i chyba w związku z tym już od poniedziałku na L4 pójdę, żeby z nim w domu zostać. Zobaczę jeszcze czy mu się przez weekend poprawi... póki co jutro zostaję z nim w domu.[/QUOTE]

O jej, zdrowia dla Maksia.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17980110]JaU nas sroki gniazdo od kilku tygodni tworzą Akurat przed samym domem, super się je podgląda
[/QUOTE]

Ja wczoraj poszlam dosypac orzechow wiewiorkom do ich karmnika a te cwane bestie wywalily szybke, ktora ograniczla im dostep do zarcia i teraz nawet nie musza daszka podnosic aby sie dostac do jedzenia. Rude rudzielce jedne

Szaja odpoczywaj i tyle.

Cytat:

ja zakupilam taka kurteczkę na wiosnę
http://www.sklep.topsecret.pl/trl/tr...13/0/0/TKU0091
trafiłam jeszcze na promocję i zapłaciłam 120zł
kurteczka fajna, a fason taki, że spokojnie można nosic ją również po ciąży
Bardzo fajna

Cytat:
Wspolczuje bo wczoraj ja tak cierpialam. Wszystko na raz. Ulzylo mi dopiero poznym wieczorem...

_________

Wczoraj moj maz krzyczy z kibla:
- kiedy mialas ostatni @
- 27.7.
-oooo, to rodzisz 3.4. a nie 2.5, w mojej ksiazce tak wyliczyli...

i kurde, naprawde taka tabelka, wg. ktorej rodze miesiac wczesniej jest tam umieszczona

körö körö kirkkoon

Edytowane przez araczki
Czas edycji: 2010-03-19 o 08:22
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 08:31   #4158
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
- kiedy mialas ostatni @
- 27.7.

i kurde, naprawde taka tabelka, wg. ktorej rodze miesiac wczesniej jest tam umieszczona
Masz w kibelku biblioteczkę?

Stary 2010-03-19, 08:34   #4159
bratkab
Zadomowienie

Witam Was serdecznie w ten słoneczny poranek!

Cytat:
Oj Kropeczko życzymy, żeby szybko to przeszło. Wszystkiego naj...

Cytat:
wiosna wiosna,trza się za okna wziąć
A mnie wczoraj teściowa się zapowiedziała na poniedziałek do mycia okien. Ja ją i małża chyba na loterii wygrałam. Dbają o mnie na całej linii.

Velluto kurteczka super. Ja bardzo lubię ubranka z TopSecret.

Dafreen ciekawe co byś powiedziała na moją ginkę, która już zastanawiała się nad tym lekiem a moja szyjka miała wtedy 31mm. Ale na szczęście skończyło się na magnezie i luteinie...

U nas piękne słoneczko. Zabraliśmy się od rana za robótki ręczne co by się nie nudzić. Przynajmniej nam czas szybciej mija.
bratkab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 08:38   #4160
Marta1122
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bratkab Pokaż wiadomość

U nas piękne słoneczko. Zabraliśmy się od rana za robótki ręczne co by się nie nudzić. Przynajmniej nam czas szybciej mija.
czyli jakie? i z kim?z małżem?
sorki ale mam od rana brzydkie myśli...śnił mi się cudowny sex z mężem..
teraz to ja naprawde moge tylko o takim pomarzyć.. tęsknie za tym a Wy???
witam z rana, jeszcze dziś w pracy i od jutra leniuchuje..

Stary 2010-03-19, 08:39   #4161
velluto
Zadomowienie

Cytat:
- kiedy mialas ostatni @
- 27.7.

może tam u Was z uwagi na długą zimę w nagrodę ciąża trwa krócej? szykuj się bo to już całkiem blisko
Stary 2010-03-19, 08:44   #4162
kropka75
Zakorzenienie

Bratkab - skąd Ty jesteś?

To teraz mnie jeszcze muli po parafinie - fuj. :/

Stary 2010-03-19, 08:45   #4163
velluto
Zadomowienie

Thumbs down Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
A mnie wczoraj teściowa się zapowiedziała na poniedziałek do mycia okien. Ja ją i małża chyba na loterii wygrałam. Dbają o mnie na całej linii.

Velluto kurteczka super. Ja bardzo lubię ubranka z TopSecret.
No to fajnie masz Ja okien tez nie tykam tej wiosny. Już mężowi zapowiedziałam, że to jego robota, a on na to - wielkie rzeczy wymyć okna, przecież to tylko chwila roboty

Ja ta kurteczke kupilam w Trollu, ale wlasnie ze strony www wynika ze Troll i Top Secret to ta sama firma, tylko produkują ubrania pod 2 markami
Stary 2010-03-19, 08:48   #4164
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Eeee i co z dzieciskami zrobi?

Tobie też pasuje? Piszesz się ze mną na tę datę?

No to jak ja. Na razie dużo Mg daje radę i nospę biorę rzadko. Spokojnego odpoczywania.
TO klasa integracyjna - czyli na każdej lekcji jest przedmiotowiec + ja, oligowiec. Dzieciaki nie będą bez opieki, ale moi niepełnosprawni obawiam się, że polegną ;/ Do tego nie wiem, co z zajęciami indywidualnymi, które prowadziłam 5 godzin w tygodniu.

Data mi pasuje, może być

Jakkolwiek to nie zabrzmi kretyńsko = mam nadzieję, że twoja dupka już lepiej i zaparcia wreszcie miną!

Cytat:
Ale, ale... skoro nie ma bólu bobra w żadnym miejscu, a dupa się rozrywa... to jak się rozrywa, bez bólu? Chyba czegoś nie złapałam.

Naprawdę musisz już teraz wiedzieć?

Cytat:
Czesc Laski

snilo mi sie dzisiaj, ze calowalam sie pod sklepem z jakims gostkiem tez cos

- kiedy mialas ostatni @
- 27.7.

Mnie się śniło, że koleżance masaż robiłam

A jak ty na datę się zapatrujesz?

Cytat:

A jakie, jakie?

Ja może wreszcie teraz kocyk wykończę, na l4, bo tkwi w martwym punkcie

Nogi mi puchną, stopy. Głupie uczucie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:02   #4165
Marta1122
Rozeznanie

mi też puchną nogi...i jakoś do dziś tego nie zauważałam..ale rano wyciągam swoje wiosenne botki i próbuje założyć a tu zonk nie da sie wsadzić nogi..ale małż miał ubaw ze mnie..naprawde nie wiedziałam co jest grane..ale jak sciagnęłam skarpetke i się przyglądnełam no to kostek nie mam..więc wszystko jasne
i w czym ja mma teraz chodzić??niedlugo świeta, wiosna..w adidaskach?może jakieś baleriny zakupie

Stary 2010-03-19, 09:05   #4166
kropka75
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17989012]TO klasa integracyjna - czyli na każdej lekcji jest przedmiotowiec + ja, oligowiec. Dzieciaki nie będą bez opieki, ale moi niepełnosprawni obawiam się, że polegną ;/ Do tego nie wiem, co z zajęciami indywidualnymi, które prowadziłam 5 godzin w tygodniu. [/quote]
No to faktycznie bida.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17989012]

Data mi pasuje, może być

Jakkolwiek to nie zabrzmi kretyńsko = mam nadzieję, że twoja dupka już lepiej i zaparcia wreszcie miną![/quote]
No to gra. Jesteśmy umówione.

Po porodzie pewnie.

Naprawdę musisz już teraz wiedzieć? [/quote] Pocieszenia szukam.

Nogi mi puchną, stopy. Głupie uczucie.[/QUOTE] Witaj w gronie.

Stary 2010-03-19, 09:05   #4167
bratkab
Zadomowienie

Cytat:
czyli jakie? i z kim?z małżem?
A jakie, jakie?
Ja może wreszcie teraz kocyk wykończę, na l4, bo tkwi w martwym punkcie [/QUOTE]

A sobie haftujemy obrazek dla nas. Za nami już paputki wyhaftowane dla małego, co by można obrazek zawiesić jak się urodzi. teraz czeka jeszcze na wykończenie datą urodzin. Zrobiłam konika dla koleżanki, a teraz taki z datą naszego ślubu na pamiątkę. I nigdy nie przypuszczałam wcześniej że da się haftować na leżąco

Cytat:
Bratkab - skąd Ty jesteś?
To teraz mnie jeszcze muli po parafinie - fuj.
Oj współczuję. A my tak dwojako - sercem na śląsku cieszyńskim a z powodu pracy w Katowicach. Ale chętnie bym wróciła...
bratkab jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 09:20   #4168
Puma13
Zadomowienie

Witam,

Oj z tą rozrywającą doopą, przy partych to racja. Uczucie, może nie jakoś mega bolesne, ale naprawdę dziwne

Wczoraj odebrałam wyniki i się załamałam. Hemoglobina i hematokryt - porażka. reszta na szczęście chyba ok. Do tego wczoraj wieczorem przez kilka godzin męczyły mnie jakieś skurczyki w brzuchu.

Idę z chwilkę na spacer, może dolina mi przejdzie.

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 09:34   #4169
Marta1122
Rozeznanie

aaa zapomniałam napisać o wynikach sowich hemoglobina pięękna 12,9 ale to po całym opakowaniu żelaza...poza tym nadal jakieś bakterie w moczu...ciekawe co doktor dziś powie na to

Stary 2010-03-19, 09:54   #4170
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Masz w kibelku biblioteczkę?
hehe, a jak i kiosk

Cytat:
może tam u Was z uwagi na długą zimę w nagrodę ciąża trwa krócej? szykuj się bo to już całkiem blisko
dziekuje za takie nagrody niech snieg zabiora a nie ciaze skracaja

Cytat:
No to fajnie masz Ja okien tez nie tykam tej wiosny. Już mężowi zapowiedziałam, że to jego robota, a on na to - wielkie rzeczy wymyć okna, przecież to tylko chwila roboty

Ja ta kurteczke kupilam w Trollu, ale wlasnie ze strony www wynika ze Troll i Top Secret to ta sama firma, tylko produkują ubrania pod 2 markami
ja nie wiem jak z oknami bedzie wtym roku ale chyba nie skonczylam myc w ubieglym wszystkich. Z racji tej aury wszystkie okna sa poczworne

Ja chodze jeszcze w puchowce do kolan i pewnie do maja w niech dociagne

Mnie się śniło, że koleżance masaż robiłam

A jak ty na datę się zapatrujesz? .[/QUOTE]

wole miesiac pozniej, trzeba lozeczko jakies jeszcze kupic, no i nie chce byc pierwsza na liscie ( a nie, po ennigmie druga...)

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości