|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cześć
Całą noc nie spałam bo mi się brzusio stawiał i mała wariowała, a teraz jakby mało było wkur**** mnie laska której na all sprzedałam spodnie ciążowe. Kupiła je 2 tyg temu, od tego czasu zero kontakktu, w końcu odpisała łaskawie że ona jednak rezygnuje bo jednak to nie jej rozmiar- rozumiecie już po zakończeniu aukcji którą wygrała, a mógł kto inny ![]() ![]() Normalnie mnie laska rozwaliła, oczywiście jej odpisałam co o tym myślę ( z kulturką) i że czekam na pieniądze , zobaczymy co odpisze. Jak mnie wkurzają tacy nieodpowiedzialni ludzie- mogła się najpierw pomierzyć bo wymiary były podane dokłądnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |
Konto usunięte
|
dobry
![]() Cytat:
![]() wreszcie jakiś słońce widzę... próbuje się przebijać nieśmiało przez chmurki. ale to jeszcze nie to... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Tez puchną mi stopy
![]() Mąż ma dzisiaj wolne, wygoniłam go z synem na plac zabaw. Michał potrafi szaleć dwie godziny i nie można go do domu potem zapędzić. Wracam do domu padnięta i obolała. Dziecko nie do zdarcia. Jak szymon taki będzie to normalnie załamka ![]()
#4175 |
Zakorzenienie
|
Ojj biedne Wy jesteście z tymi zaparciami
![]() Ja mecze sie ostatnio z rozwolnieniami ![]() Jak mnie złapią to koniec. Dziś ładna pogoda ![]() ![]() Mi nic nie puchnie albo ja tego jakoś nie zauważyłam ![]() Zamówiłam sobie w końcu w sklepie ładne ciążowe majtaski ![]() I w rozmiarze S. W końcu nic mi się nie bedzie zawijać, zwisac itp ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-19 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Konto usunięte
|
no to sezon zakupowy uważam za otwarty
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4177 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja z S wskoczyłam w L niskie biodrówki i jakoś daje rade jeszcze..
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1799192 2]no to sezon zakupowy uważam za otwarty
![]() da się je nosić też po ciąży? czy to takie wysokie z zabudowanym brzucholkiem? jaka firma? ja gdzie się nie obejrzę wszędzie widzę tylko rozm m... to jeszcze drugą ciążę mogę sobie tam upchnąć... ![]() Ja zamówiłam takie pod brzuchem profilowane ![]() ![]() A firma.. nie pamiętam ![]() Mam jedne z Italian coś tam ale M i są fajne, ale takie zwykłe białe, no ale przyduże ![]() Ja widziałam dużo S, w mothercare była nawet promocja 5 par za 25 zł i S ale co z tego jak obwód bioder 100cm ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() Białe, boki koronkowe trochę jakaś wstążeczka itp ![]() Bardzo podobne do tych ![]() Edytowane przez kardashi Czas edycji: 2010-03-19 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sciagnełam filmik jest na jednej stronie na której jestem zalogowana
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
nie trzeba mielić siemienia teraz mozesz kupić zmielone na pył ![]() ![]()
![]() |
#4180 |
Zadomowienie
|
No w końcu wiosna przyszła
![]() ![]()
#4181 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kees26;17973867]Witajcie mamusie - te nowe i te "stare"
![]() ![]() Dziewczyny a ja mam wyrzuty sumienia związane z fenoterolem - wczoraj zadzwoniłam do ginki mówiąc, ze jednak wolałabym tego nie brac, że się boję itd. Palnełam też, że znajoma brała i czuła się jakby zaraz miała zejść z tego świata. Focha puściła, że podważam jej opinię konsultując się z koleżanką i że ona przepisała mi ten lek, bo gdyby teraz dzieciątku przyszło do głowy przyjść na świat mogłoby być niebezpiecznie. Ale stwierdziła, że zmuszać mnie nie będzie i zapisała luteinę+leżenie przez 2 tygodnie do następnej wizyty. A ja się teraz zastanawiam, czy dobrze robię. Twardnienie brzucha zdarza sie kilka razy w ciągu dnia, ale jest niebolesne, szyjka na 26 mm, zamknięta - intuicyjnie uznałam, że nie potrzebny mi tak silny lek, ale teraz sama nie wiem ![]() Ja bym jednak jadła to co mi przepisała kazdy organizm jest inny i nie mozna sugerować sie ze kolezanka tak a tak sie czuła ja tez chciałam ominąć porcje tabletek które przepisał mi lekarz bo na nich pisało ze nie podawać w ciazy i ostatnio brzuch mi twardnieje bardziej i bardziej czuje skórcze szyjki dzis myslałam ze pojade na pogotowie miałam straszne bóle miesiaczkowe i brzuch jak arbuz twardy do tego straszne kłucie w szyjce myslałam ze to juz sie akcja porodowa zaczyna było to przerażajace i bolało ale znosnie teraz wiem ze jak mnie rzeczywiscie cos chwyci bede panikowac haha ![]() ![]() na szczscie po wzięciu leków i połozeniu sie mineło ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
e spadac mi od 7 maja to moja data :P co za duzo szczescia na ten dzien to niezdrowo 8 albo 6 se wybierzcie chyba ze ja urodze w inny dzien ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-03-19 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A u nas właśnie była położna. Opowiadała o karmieniu. Super że mam ją pod ręką. Przynajmniej jakaś atrakcja wśród powtarzalnej codzienności w domu. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
skompresuje i wstawie linka kazda bedzie mogła sobie to sciagnąć chyba tak można nie bede łamała zadnego punktu ?? jesli któas ma konto na chomikuj ta dziewczyna ma ten filmik i nie tylko http://************/dorcia-marta?fid=211526846 w miejsce kropek wpiszcie chomikuj . pl (bez przerwy) jesli któs nie ma to popołudniu wrzuce link ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2010-03-19 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |||||
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny. Jaka piekna pogoda u mnie ok 17 stopni na plusie eh nareszcie czuc wiosne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciesze sie, ze nie tylko ja mam takie mysli natretne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja lece upiec ciasto Bounty-tak mnie dzis jakos wzielo na kucharzenie. Mam nadzieje, ze wyjdzie mi bioszkopt, bo zawsze mam z nim problemy-opada. |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na szczęście nie mam zaparć, no może takie malutkie. Narzekam tylko na puchnące nogi, ale to normalne. Cytat:
![]() ...może by koleżanka się pochwaliła tymi robótkami ![]() Cytat:
Co nie znaczy, że laska postąpiła dobrze ![]() liliputek, biszkopt po upieczeniu odwróć i postaw na szklankach. Dzień dobry ![]() ![]() Miałam dzisiaj cudny sen. Miałam swoją kruszynkę przy sobie w szpitalu i ją przewijałam. Miała czarne włoski i była śliczna ![]() ![]() Takie sny, to ja mogę mieć codziennie ![]() ....a teraz, co załatwiłam sobie będąc na zakupach. Zaczepiłam kobietę, która jechała wózkiem ( takim jaki sobie wybrałam, nawet kolor taki jaki chcę ). Pytam się, czy jest zadowolona i w ogóle. Ona na to, że tak i to bardzo. Dała mnie poprowadzić. Faktycznie, wózek super. I tak od słowa do słowa, a ona mówi, że pod koniec kwietnia będzie go sprzedawać, bo córa już wyrasta z niego. Wymieniłyśmy się numerami tel. i już go sobie zaklepałam ![]() ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-03-19 o 12:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z wózkiem suuper! A jaki Ty chcesz ![]() ![]() A ja dziś widziałam ten Mutsy co Daff ma.. i nawet takie same kolorki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() poczwórne okna? ![]() ![]() [1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1799077 1] mi tak samo. zwłaszcza wieczorami czuję jakby mnie ktoś tłuczkiem okładał po plecach. i szpile wbijał do kompletu... ![]() wreszcie jakiś słońce widzę... próbuje się przebijać nieśmiało przez chmurki. ale to jeszcze nie to...[/QUOTE] ![]() u mnie też dziś wiosennie ![]() Cytat:
![]() widziałam, że Canpol ma takie specjalne ciążowe pod brzuszek, ale chyba takie zwykłe całe bawełniane ja jestem chętna ![]() Cytat:
![]() mi nogi nawet nie puchną tak jak dłonie, praktycznie cały dzien mam balony ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Raczkowanie
|
u mnie też dziś wiosenkowo tylko że wieje jak.....
![]() to ja sobie też ponarzekam a co - mnie cierpnie prawa nogo i tak jakby mnie w niej skurcz łapał taki delikatny ale upierdliwy że spać nie daje i tak już trzecią noc- muszę dosypiać w dzień bo nie dałabym rady
#4190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale eSki są strasznie wielkie.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Konto usunięte
|
Gacie Canpola spadają - kompletnie bez gumki są, tzn. ona jest, ale wcale nie trzyma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Ja mam majty siatkowe, wielorazowe. Chyba muszę wyjąć i zmierzyć, bo tak straszycie tymi rozmiarami, że jeszcze okaże się, że mi z dupska spadną potem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4194 |
Zadomowienie
|
Melduje sie kobiety juz w lepszym humorze
![]() Wczoraj wieczorkiem pozbylam sie stresa - udarlam sie na meza - poplakalam sie za wszystkie czasy , nakrzyczalam , pogodzilam i juz mi lepeiej ![]() I przeprosilam core ,bo jak ja mialam wczoraj nerwowke to ona biedulka tak sie prezyla ze az mi zle bylo ze ona tak czuje moj nastroj - wieczorkiem popukalysmy do siebie i juz jest spoko. ![]() Dzis wreszcie kupilam kurteczke i juz mi naprawde lepiej ![]() melduje ze wlasnie jest 21 stopni !! za szybko to skacze i czlowiek nie nadaza z aklimatyzacja .
#4195 | |
Zakorzenienie
|
Ahaaaa
![]() Cytat:
No to niech Tobie ten dobry humor już zostanie ![]() Dzwoniłam dzisiaj do schroniska, bo od paru dni biega po osiedlu piesek dosyć duży, zadbany. Myślę, że komuś się zgubił, albo poleciał za jakąś suką. On nie jest z naszego osiedla, może go ktoś szuka. Byli z tego schroniska, bo dzwonili do mnie, żebym go opisała, ale nie wiem, czy udało im się go złapać. Szkoda psa, bo widać, że czegoś szuka.
![]() |
#4196 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ja tak z doskoku tylko, Maksia na chwilkę do babci piętro wyżej wysłałam. ![]() A więc: współczuję wszytskim zaparć, puchnięć, i wszelkich innych dolegliwości. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | ||
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18000332] ![]() ![]() ja tak z doskoku tylko, Maksia na chwilkę do babci piętro wyżej wysłałam. ![]() A więc: współczuję wszytskim zaparć, puchnięć, i wszelkich innych dolegliwości. ![]() ![]() Zazdraszczam braku jakichkolwiek dolegliwości ![]() Zdrówka dla Maksia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | |||
Zadomowienie
|
Witam mamuśki.W końcu zawitała do nas wiosna.
Myślałam nad kupnem majtek poporodowych i zdecydowanie kupię te z siateczki. Będą bardziej przewiewne. Laktator kupię ręczny niestety!Musimy ciąć koszty. Na szczęście znajomi pożyczą nam łózeczko i wanienkę-zawsze to coś. Coraz gożej sypiam!Wygladam już jak wieloryb! ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18000332] A więc: współczuję wszytskim zaparć, puchnięć, i wszelkich innych dolegliwości. ![]() ![]() Ja tylko czasem mam zaparcia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kurde, chyba sie starzeje, bo tylko pozmywalam i upieklam placek a juz mnie kregoslup troszke zaczyna pobolewac. Ide sie kapac i spaaaac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4200 |
Zakorzenienie
|
przez to ze ma to 1 giga rozmiaru podzieliłam to na 2 czesci zainteresowane piszcie na pw dam linki wysyłam tez margo wiec bedzie nas 2
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.