Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-19, 11:21   #2611
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
hd nie dobijaj mnie wczoraj wieczorem lekko sie podlamalam przez te rozstepy ,ale juz mi przeszlo . M. probowal przytulac ,pocieszac ,ze i tak bedzie mnie kochal ,ale wkurzylam sie ,ze jak teraz wyskakuja to nie wiem co bedzie dalej..
wszystkie nas to czeka ... niestety
W mniejszym lub większym stopniu
sorry

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
hd jake urocze te wieszaczki.
Lecę na pazurki, a potem do teściowej ma dzisiaj urodziny i imieniny.
Dziękuję
Wyślę Ci dzisiaj zdjęcia skrzyni Robię ostatnie poprawki

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:25   #2612
Carmena_
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

ola_k11 witaj również

hd
kategorycznie zabraniam zamartwiania Ci się jak przetrwałaś już do 4tego miesiąca to już teraz z górki, wierz w to a a tak będzie i nie przejmuj się, bo być może niepotrzebnie i duuuużo wypoczywaj.

Lilka___ zapisałam ja mam 'm' niby

karolcia228 to jest właśnie wózek który mi się marzy i muszę go mieć

a ja teraz wróciłam z zakupów. kupiłam sobie wreszcie dresy na targu, i 2 tuniki (jedna bardziej na potem, na większy brzuch, bo wyglądam jak w worku )

A zaraz jadę do nowego gina na wizytę. jak wrócę od razu Wam dam znać co i jak...

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:25   #2613
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

alutka78, hd2005, eleonoremio, papeteria Dziękuję

[QUOTE=Misiulka1;17988791]Cześć dziewczynki ja dzisuaj na pazurki ide do kosmetyczki to się troszkę odstresuję, ostatnio nie mogę się z M dogadać chodzi przybity i bez noża nie podchodz bo gryzie, zrezygnował z zakuu butów a doła ma bo wkrótce musimy wydać całe nasze oszczędności i martwi się bo zostaniemy bez kaski i wogóle boi sie tego wszystkiego.

"dzidziadziumdzia jaki brzusio już duż no no i jakie fajne "
Ale ten brzusio to nie ciąża. Jak byłam w podobnym stanie wagowo przed ciążą, to też ludzie myśleli, że jestem i mi w autobusie miejsca ustępowali :P.
A jeśli chodzi o oszczędności- my mamy podobnie. Zwłaszcza, że właśnie 2000 wydaliśmy na komputer, bo tamten się spalił . Ale jakoś to będzie.

Cytat:
Hd Z ta muzyka jest tak ,ze podobno jak sie puszcza maluszkowi muzyke klasyczna (czy jakies inne spokojne utwory) jeszcze jak jest w brzuszku (od 6 miesiaca) to pozniej mozna go latwiej uspokoic gdy np. nie chce zasnac wlasnie po przez puszczanie mu juz znanych melodii. Maluszki zapamietuja krotkie bajki i melodie ,czuja sie bezpieczniej jak znow je slysza.
Co do muzyki- czytałam, że słuchanie muzyki poważnej przyspiesza rozwój komórek nerwowych w mózgu dziecka.

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
To ja chyba odchowam małego psychopatę bo oglądam nałogowo Medycynę sądową, Dowody zbrodni, Kobiety zabijają (programy przedstawiające prawdziwe zbrodnie, morderców często seryjnych i śledztwa ustalające sprawców, badanie dowodów itd.) dr. House'a, Lost-ów.
Hahaha... skąd ja to znam. Mój Łukasz się na mnie wkurza jak zaczynam opowiadać o co pewnie będzie chodzić w tym odcinku. A ja tak ni z gruchy ni z pietruchy coś rzucam... I potem się okazuje, że tak właśnie jest. Hahaha...

Anuszka dawałam linka do sprzedawcy wczoraj wieczorem.

Witajcie Dziewczynki.
Ja dziś znowu garowałam do 12, a czas się zbierać, bo jedziemy do Bydgoszczy.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-03-19 o 11:27
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:33   #2614
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość

hd
kategorycznie zabraniam zamartwiania Ci się jak przetrwałaś już do 4tego miesiąca to już teraz z górki, wierz w to a a tak będzie i nie przejmuj się, bo być może niepotrzebnie i duuuużo wypoczywaj.
ale Wy mnie tu do pionu ustawiacie
Bardzo dziękuję nastawiłam się bojowo.
Miałam 1 dzień załamania (prosto po badaniach) i bardzo się cieszę, że mogłam się Wam wygadać !!!

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

Co do muzyki- czytałam, że słuchanie muzyki poważnej przyspiesza rozwój komórek nerwowych w mózgu dziecka.
No to jest argument "za"

Stary 2010-03-19, 11:33   #2615
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

A bardzo dziekujemy chyba sie zdrzemne troszke, czytam gazete i mnie jakos znuzylo
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:45   #2616
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
O tym nie wiedzialam ,no to chyba ja tez zaczne sluchac Wczesniej to ewentualnie mtv i bujanie sie w rytm muzyki

hd ja sie nie gniewam no co ty Tylko tak jak mowie wkurzylam sie wczoraj ,a dzis juz ok. ,niby powinnam byc przyzwyczajona do rozstepow bo mam mase na biodrach (z okresu dojrzewania) i nie zwracam na nie dzisiaj uwagi,ale tak staralam sie zapobiec zeby nie powstaly na brzuchu,a tu d... No dobra teraz bede pracowala nad tym zeby zniknely,moze nie jest za pozno.
Ponawiam pytanie ..jaka cena za wieszaczek z misiami?

żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 11:46   #2617
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:

Anuszka dawałam linka do sprzedawcy wczoraj wieczorem.
.
Widziałam już
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 12:00   #2618
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
O tym nie wiedzialam ,no to chyba ja tez zaczne sluchac Wczesniej to ewentualnie mtv i bujanie sie w rytm muzyki

hd ja sie nie gniewam no co ty Tylko tak jak mowie wkurzylam sie wczoraj ,a dzis juz ok. ,niby powinnam byc przyzwyczajona do rozstepow bo mam mase na biodrach (z okresu dojrzewania) i nie zwracam na nie dzisiaj uwagi,ale tak staralam sie zapobiec zeby nie powstaly na brzuchu,a tu d... No dobra teraz bede pracowala nad tym zeby zniknely,moze nie jest za pozno.
Ponawiam pytanie ..jaka cena za wieszaczek z misiami?
Sama się smaruje i mam nadzieję (jakimś cudem), że ich nie będzie
Oglądam się co rano z nadzieją, że świat jest piękny i mnie to ominie
Zobaczymy

Misie -nie doczytałam. Wyślę info na pw

Stary 2010-03-19, 12:26   #2619
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Jutro proszę trzymać kciuki, bo mam poprawkę egzaminu!!
tzn. na pierwszy termin wcale nie przyszłam, bo moja mama była w szpitalu. Mam nadzieję, że dziadek mi zaliczy

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Przyszła moja bluzka z allegro. O ta:
http://allegro.pl/item946381665_slic...producent.html

no cóż, do śmietnika, bo za mała...
Stary 2010-03-19, 12:32   #2620
Siala_Bala
Zakorzenienie

Ja we wtorek byłam u lekarza po L4, on spojrzał na mój przyrost wagi i nakazał dietę bezsolną. Stwierdził, że 5 kilo na 2 tygodnie to za dużo tym bardziej, że ograniczyłam żarełko (nie głodzę się ale nie jem już "świństw") i że to pewnie obrzęki. Powiedziałam, że zauważyłam, że mi nogi puchną, po reszcie ciała trudno stwierdzić czy to woda zatrzymana czy tłuszcz :/
No i jakby nie było mam już 18 kilo więcej niż przed ciążą. Ja to będę słoniątko.. a własciwie już jestem bo mam 9 kilo żywej wagi
Własnie szkoda, że w domu nie mam wagi bo bym to jakoś kontrolowała a tak to ciężko stwierdzić ile się rozrosłam na tydzień czy ileśtam czasu.

Kurde i zapomniałam do czego zmierzam...
aha! a rozstępów nie ma nowych, jedynie stare z okresu dojrzewania i mam nadzieję, że się tfu tfu nie pojawią
A nie smaruję się niczym, jedynie wcześniej oliwką od czasu do czasu, i raz na tydzień ziajką mamma mia. Nigdy nie pamiętam o tym smarowaniu ale chyba muszę kartkę w łazience sobie na lustrze przykleić bo jak mnie zacznie targać to będę jak tygrys :/

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-03-19 o 12:34
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:35   #2621
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Którejś z dziewczyn się podobała. Na pewno odkupi

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 12:36   #2622
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
tzn. na pierwszy termin wcale nie przyszłam, bo moja mama była w szpitalu. Mam nadzieję, że dziadek mi zaliczy

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Jakie do śmietnika! Ja zara się pomierzę i jak będzie dobra to kupię od ciebie
Jaki kolor? Wymiary ma takie jak podane są na aukcji?
I czemu za mała? Nie pomierzyłaś się wcześniej czy ta rozmiarówka jest jakaś kulawa?

O kutfa... w cycach mam 115 bez stanika, więc chyba odpada O_o

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg

Edytowane przez Siala_Bala
Czas edycji: 2010-03-19 o 12:39
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:44   #2623
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:

mi tez sie podoba wiec jak dla Siali nie bedzie dobra a bedzie na mnie ok to odkupie, tylko napisz rozmiar i kolor
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:50   #2624
hd2005
Zakorzenienie

ZESTAW Z MISIAMI
zostały tylko obrazki
Załącznik 2961889Załącznik 2961890

Stary 2010-03-19, 12:52   #2625
Alguien
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry! Ledwo Was nadrobiłam. Wczoraj wróciłam późno i nie miałam siły na nic.
Znowu boli mnie ten ząb, muszę iść dziś do dentysty. Nie wiem co to sie dzieję. Jestem w trakcie leczenia kanałowego i nie powinien boleć. Dziś mi sie pół nocy śnił ten ząb. A teraz boli nawet jak przejadę po nim szczoteczką. Porażka.
.
mam nadzieje, ze przestalo bolec...

Cytat:
Wkurzylam sie wczoraj strasznie, pojawily mi sie 2 pierwsze rozstepy
jeszcze nic straconego! Kup krem Mustela Intensive Action - jesli dopiero je zauwazylas, to pedz do sklepu i smaruj sie tym

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Przepraszam ale nie mam dzis sily Was nadrabiac - jakos zle sie czuje, źle spalam i teraz glowa i brzucho boli. Wogole sily nie mam na nic. Jutro na szczescie mam konsultacje u nowego lekarza..
Jeszcze 4 godzinki w pracy i uciekam do domu polezec...
Pozdrawiam Was wiosennie i uciekam do roboty
Trzymam kciuki za nowego lekarza, a dzis zycze lepszego humorku

Cytat:

Bedziemy trzymac kciuki na pewno
A bluzke bym odkupila, tylko z wysylka do mnie bylby maly problem. A jaki kolor?

jaszczka jak tam spedzasz czas z mama?
kasandra co u Ciebie ostatnio?

Wczesnie dzis wstalam, bo mala domagala sie jedzonka Wlasnie ide zrobic sobie kolejna kanapeczke
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 12:56   #2626
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Jakie do śmietnika! Ja zara się pomierzę i jak będzie dobra to kupię od ciebie
Jaki kolor? Wymiary ma takie jak podane są na aukcji?
I czemu za mała? Nie pomierzyłaś się wcześniej czy ta rozmiarówka jest jakaś kulawa?

O kutfa... w cycach mam 115 bez stanika, więc chyba odpada O_o
No to na pewno za mała, ja mam 109. Napisali, że rozciągliwy czy tam elastyczny materiał więc myślałam, że będzie ok. A wyglądam w niej jak świnia, bo cycki mam spłaszczone i ogólnie jak parówa się czuję

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
mi tez sie podoba wiec jak dla Siali nie bedzie dobra a bedzie na mnie ok to odkupie, tylko napisz rozmiar i kolor
Kolor to turkus, a rozmiar na moje oko M, w porywach L. Jeżeli ktoś ma do 100 w piersiach to wejdzie
Stary 2010-03-19, 12:56   #2627
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
Jusdan a ty planujesz poród na wyspie normalnie? Pytałam się Niedźwiedzkiej o tę położną. Okazuje się że niby nie można juz brac swojej położnej do porodu na wyspie. Po to jest mąż aby w razie czego zawołał kogoś z personelu... No porażka. Aha i to usg w Żaganiu kosztuje 150 zł.
Dzięki że dowiedziałaś się o to USG , ja rodziłam na Wyspie i teraz też tam chcę bo byłam bardzo zadowolona i na nic nie mogłam narzekać, poza samotnością w pokoju, cały duży pokój gdzie stały 4 czy 5 łóżek miałam do własnej dyspozycji, śmiałam się że nawet nie musiałam opłacać pokoju żeby mieć sama dla siebie bo rodziłam 1 listopada ( Wszystkich Świętych) i bardzo mało osób było na Oddziale A co do tej położnej to tak jak pisałam jeszcze kilka miesięcy temu koleżanka płaciła i miała swoją, widocznie wprowadzili zmiany pod tym kontem
Dobrze że z Twoją dzidzią wszystko w porządku, duże to Twoje "maleństwo" Szkoda że terminy mamy takie rozbieżne bo spotkałybyśmy się w szpitalu ale mam nadzieję że na jakiś spacerek po Żarach się umówimy
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:04   #2628
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

Bedziemy trzymac kciuki na pewno
A bluzke bym odkupila, tylko z wysylka do mnie bylby maly problem. A jaki kolor?
Dzięki Kolor bluzeczki turkus. ogólnie fajna, szkoda, że za ciasna.

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

tak z innej beczki, dziewczyny macie jakieś pomysły na prezent dla dziewczynki na I komunię?? Nic drogiego, do 200zł... Ja kompletnie nie mam pojęcia! To już 1 maja więc muszę się rozglądać...
Stary 2010-03-19, 13:12   #2629
Alguien
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

tak z innej beczki, dziewczyny macie jakieś pomysły na prezent dla dziewczynki na I komunię?? Nic drogiego, do 200zł... Ja kompletnie nie mam pojęcia! To już 1 maja więc muszę się rozglądać...
Turkus to moj kolor aaaa Podoba mi sie ta tuniczka, ale ja nosze rozmiar XS-S, no i wysylka by mnie za duzo wyniosla. Szkoda....
Ale ktos inny na pewno sie znajdzie anuszka

A prezent na komunie - hm...ladny, porzadny zegarek; lancuszek z medalikiem; tanszy aparat cyfrowy...
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:19   #2630
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Ja we wtorek byłam u lekarza po L4, on spojrzał na mój przyrost wagi i nakazał dietę bezsolną. Stwierdził, że 5 kilo na 2 tygodnie to za dużo tym bardziej, że ograniczyłam żarełko (nie głodzę się ale nie jem już "świństw") i że to pewnie obrzęki. Powiedziałam, że zauważyłam, że mi nogi puchną, po reszcie ciała trudno stwierdzić czy to woda zatrzymana czy tłuszcz :/
No i jakby nie było mam już 18 kilo więcej niż przed ciążą. Ja to będę słoniątko.. a własciwie już jestem bo mam 9 kilo żywej wagi
Własnie szkoda, że w domu nie mam wagi bo bym to jakoś kontrolowała a tak to ciężko stwierdzić ile się rozrosłam na tydzień czy ileśtam czasu.

aha! a rozstępów nie ma nowych, jedynie stare z okresu dojrzewania i mam nadzieję, że się tfu tfu nie pojawią
A nie smaruję się niczym, jedynie wcześniej oliwką od czasu do czasu, i raz na tydzień ziajką mamma mia. Nigdy nie pamiętam o tym smarowaniu ale chyba muszę kartkę w łazience sobie na lustrze przykleić bo jak mnie zacznie targać to będę jak tygrys :/
Widzę że mamy tą samą dietę Ja też mam zalecone ograniczenie soli ...i to już drugi miesiąc choć na ostatniej wizycie gin powiedziała że przytyłam tylko 1 kg w ciągu miesiąca ale diety kazała dalej przestrzegać
Stary 2010-03-19, 13:20   #2631
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
ZESTAW Z MISIAMI
zostały tylko obrazki
Załącznik 2961889Załącznik 2961890
ale śliczne!!!

Cytat:
No to na pewno za mała, ja mam 109. Napisali, że rozciągliwy czy tam elastyczny materiał więc myślałam, że będzie ok. A wyglądam w niej jak świnia, bo cycki mam spłaszczone i ogólnie jak parówa się czuję

Kolor to turkus, a rozmiar na moje oko M, w porywach L. Jeżeli ktoś ma do 100 w piersiach to wejdzie
ja mam 96 w piersiach wiec chetnie biore jak sie umawiamy z przesylka i kaska? moze wyslesz za pobraniem ?

Cytat:

ja bym kupila :
- srebrny lancuszek z medalikiem (bo na zloty raczej nie starczy)
- obrazek srebrzony "pamiatka pierwszej komunii" - u jubilera sprzedaja z roznymi motywami np. aniolkiem i dalabym do wygrawerowania np. date i jakis zapis np. "chrzestna Ani" czy "ciocia naszemu aniołkowi" itp.
- zegarek
-
Stary 2010-03-19, 13:22   #2632
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:

A moze zlote kolczyki, do 200zl napewno cos ladnego znajdziesz i pamiatka zostanie

Ja wstalam o 14 drzemka dobrze robi, w miedzyczasie jechowe zawitaly
I jak tak pospalam to mnie noga boli...oj...obiad wstawilam, dzis piatek ale nie post bo jozefa, wiec palki pieczone z ziemniakami i salta ze smietana, a teraz jej jabuszko i bananka

Stary 2010-03-19, 13:23   #2633
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:

Ja na Komunię bratanicy kupowałam MP3 , na Allegro musisz pooglądać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 13:31   #2634
Linka24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Dzięki że dowiedziałaś się o to USG , ja rodziłam na Wyspie i teraz też tam chcę bo byłam bardzo zadowolona i na nic nie mogłam narzekać, poza samotnością w pokoju, cały duży pokój gdzie stały 4 czy 5 łóżek miałam do własnej dyspozycji, śmiałam się że nawet nie musiałam opłacać pokoju żeby mieć sama dla siebie bo rodziłam 1 listopada ( Wszystkich Świętych) i bardzo mało osób było na Oddziale A co do tej położnej to tak jak pisałam jeszcze kilka miesięcy temu koleżanka płaciła i miała swoją, widocznie wprowadzili zmiany pod tym kontem
Dobrze że z Twoją dzidzią wszystko w porządku, duże to Twoje "maleństwo" Szkoda że terminy mamy takie rozbieżne bo spotkałybyśmy się w szpitalu ale mam nadzieję że na jakiś spacerek po Żarach się umówimy
Kochana wcale nie jest powiedziane że sie nie spotkamy na porodówce, bo albo ja mogę przenosić, lub twója córcia zacznie sie szybciej pchac na świat także jak chcesz to moge poczekac na Ciebie heheheh...Ja tam nie mam zamiaru bawic sie w wynajmowanie sali i inne cuda, koleżanka wynajęła salę i stwierdziła ze niby bardziej latały obok niej.. ale ja nie chcę byc sama, wolę powymieniac doswiadczenia z innymi mamuśkami, a raczej nabyć doświadczenie, bo ja sama o tym wszystkim to mam nikłe A na spacerek polecimy, owszem jak tylko urządzę mieszkanko bo to wtedy będzie najwazniejsze, no poza dzidzią
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:34   #2635
żabka19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
jeszcze nic straconego! Kup krem Mustela Intensive Action - jesli dopiero je zauwazylas, to pedz do sklepu i smaruj sie tym
Kupilabym kazdy specyfik ,ktory by pomogl na to cholerstwo ,ale mieszkam obecnie za kolem podbiegunowym (jak to brzmi) I tu w aptece maja tylko dwa kremy na rozstepy ,wiec wzielam Vichy. Jakbym kupila w Polsce to i tak musze poczekac z 2 tyg. na przesylke,a za 3 przyjezdzam ,mam nadzieje ,ze do tego czasu moja skora dalej nie popeka. Bede sie smarowala badziej intensywnie teraz

Siala_bala Chyba mialam podobny problem. Polecam truskawki ,jezeli to woda zatrzymala Ci sie w organizmie to wysiusiacz z kilka kilogramow Na poczatku ciazy strasznie tylam ,mialam chyba z 6-7 kg ,przepadalam za sola ,a wczesniej nic prawie nie solilam. Teraz odstawilam sol ,wcinam truskawki i inne owoce ,nie wiem ,ktore jeszcze maja dzialanie moczopedne, w kazdym badz razie moja waga stanela w miejscu ,a nawet lekko spadla od kiedy pozbylam sie nadmiaru wody z organizmu.

Stary 2010-03-19, 13:41   #2636
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny pierwszy raz dołączam zdjęcia, więc jak mi nie wyszło, to przepraszam. To dwie bluzki i sukienka.

A no i sorki za to jak wyglądam, ale nie chciało mi się czesać i malować na noc...
sliczne te ciuszki a w sukience jak pieknie brzusio widac i widze ze zdominowal cie kolor niebieski

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Kobiety wrzucam Wam ciuchowe łupy... kamizelka czarna i piżamka w owieczki to rzeczy Łucyjne
reszta moja... szlafroczek satynowy czarny, tutaj muse tylko paseczek dokupic, zwykly brazowy szlafrok do spzitala bedzie super na lato, pizamka całuśna... fajna... seksowna koszula nocna, do satynowego szlafroczku super bedzie...
moja ukochana spodnicka co nie oddaje zdjecie uroku boska jest... i zwykla bluzeczka pobiegowka...
praktycznie wszystko po 4zl, jedynie kamizelka Łucji, moja zwykla bluzeczka i koszulka seksowna za 5zl

No i brzuchol ciazowy
no za te pieniadze to faktycznie sie obkupilas a kamizelka dla Łucji zabójcza

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
My właśnie wróciliśmy z zakupów, kupiłam leginsy i tunikę fioletową oraz wózek...muszę go odświeżyć i bedzie super, naprawdę fajna okazja taki typ..

Ja dzisiaj chodzilam lekko ubrana bo cieplo

A brzusia fajne...jestem zmeczona ide spac....jutro mam wolne i bede siedziec i czytac zalegosci
pochwal sie bluzeczka a wozek to moj typ ja bede kupowala na 100% boldera 4

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
KOCHANA ZAKUPKI SUPER!!! a przedwczesnym porodem sie nie martw... nie ma co sie nakrecac, jeszcze przenosisz

hahahaha dobre

no nie idzie Was nadrobic normalnie u mnie wszystko dobrze, kupilam nowy dywanik do czytej sypialni i nowe firaneczki i rolety i chyba jutro zrobie zdjecie i sie Wam pochwale
zrob jak najszybciej i wstaw ja uwielbiam ogladac mieszkanka innyc a nuz cos sie podpatrzy i u siebie podobnego zrobi

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Dobra ZESTAW Z MISIAMI skończony

wieszaczek - 33,5 x 10,5 cm
trzy zawieszki, każda o średnicy 11,5 cm

Załącznik 2961501Załącznik 2961502Załącznik 2961503Załącznik 2961504
piekny

Cytat:

kurcze faktycznie sporo przytylas choc na zdjeciac tego nie widac ale mysle ze to moze naprawde przez puchniecie mi tez cos nogi zaczynaja puchnac ale narazie przytylam 6kg ale moja siostra przytyla 26kg ale pociesze sie ze wychodzac ze szpitala juz nie miala 14kg wiec mysle ze to sporo bedzie dobrze kochana pozniej otworzymy watek o odchudzaniu i bedziemy sie wspieraly nawzajem

a ja dzisiaj rano o 7 pojechalam z mezem do domku i sprzatalam wrocilismy o 1 i bylam tak padnieta ze poszlam spac ale cieszy mnie to ze mam firanki powieszone okna pomyte a ciezko je bylo doszorowac bo kiedys tz malowal pokoj i nie zakryl parapetow i bylo mnustwo takich malych kropeczek czerwonych od farby i sie naszorowalam ale sa czysciutkie wiec na swieta juz nie bede musiala isc myc

a teraz jestem smutna... bo tz pojechal do holandii co prawka jutro lub pojutrze wraca ale jakos raz ze sie przyzwyczailam do jego obecnosci a dwa ze chcialam jechac z nim a nie moglam bo pieska nie bylo gdzie zostawic a wiem ze juz nie bede mogla wiecej w ciagku kilku najblizszych lat jechac raz ze w III trymestrze ciazy juz nie pojade bo za duze ryzyko przedwczesnego porodu a dwa ze z maluszkiem tez nie bede tyle godzin sie ciagnela ech szkoda gadac a chcialam tyla fajnych *******ek pokupowac do domku no trudno

a teraz jade zawiezc babcie i brata na zakupy
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-19, 13:50   #2637
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
A moze zlote kolczyki, do 200zl napewno cos ladnego znajdziesz i pamiatka zostanie
dobry pomysł! i ew. jeszcze może być pierścioneczek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-19, 13:52   #2638
karolcia228
Zakorzenienie

Nowy nabytek

Co do odchudzania, moge byc specjalistka...schudlam 30kg, a teraz przytylam do 22 tyg 4kg...wiec wszystko jest mozliwe

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-03-19 o 13:54
Stary 2010-03-19, 13:53   #2639
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość

piekny

a teraz jestem smutna... bo tz pojechal do holandii co prawka jutro lub pojutrze wraca ale jakos raz ze sie przyzwyczailam do jego obecnosci a dwa ze chcialam jechac z nim a nie moglam bo pieska nie bylo gdzie zostawic a wiem ze juz nie bede mogla wiecej w ciagku kilku najblizszych lat jechac raz ze w III trymestrze ciazy juz nie pojade bo za duze ryzyko przedwczesnego porodu a dwa ze z maluszkiem tez nie bede tyle godzin sie ciagnela ech szkoda gadac a chcialam tyla fajnych *******ek pokupowac do domku no trudno

a teraz jade zawiezc babcie i brata na zakupy
dziękuję

Stary 2010-03-19, 14:12   #2640
żabka19
Raczkowanie

karolcia fantastyczna ta bluzka ,moj kolor
Jak schudlas 30 kilogramow? Jestem pod wrazeniem!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości