|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tak Jemu w myśl zasady, że każdy ptaszek musi mieć daszek ![]() ![]() Z miłością i uczuciem to możesz sobie dzieciaka robić a nie o interesach gadać nawet z mężem ![]() ![]() To spadówa do swojej ![]() Ale ta przyjemność czasami boli ![]() Zaklepać to sobie możesz Kurka. Oczywiście do póki Klaudia nie widzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2612 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokaż jak się kręcisz, jak swą pała nęcisz czyli siatkówka i siatkarze od dupci
Kasiu znam Was na tyle, zeby wiedzieć, że jesteście złe
![]() ![]() czy u Was też czuć wiosnę?
#2613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mi urywa a i owszem... W każdym zdjęciu!! ![]() Czy to już choroba?? ![]() Dziś będę uważac ![]() ![]() A co do męża... To nie wiesz, że dobry gospodarz trzyma swój sprzęt pod dachem? ![]() ![]() w mojej pusto i echo niesie ![]() HA! I zaklepuję! ![]() ![]() Cytat:
![]() Czuć!!! Wali z każdej strony!! Nareszcie!! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ale ja nie mam Kurka zdjeć ![]() ![]() a weź ![]() Cytat:
![]() ![]() my ![]() ![]() ![]() czuć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie, że tak! już w oczach i w nosie czuję ![]() ![]()
![]() |
#2617 | |
Zakorzenienie
|
najwyższy czas czegos poszukac w takim razie
![]() ![]() ![]() Kooooocham wiosnę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O masz... To kijowo... Wiosną się nacieszyć nie można :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2618 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uważaj bo urwie na zawsze. Choroba nieee, ale lekkie zboczenie to już tak ![]() A kto karze chodzić, niech Cię mąż nosi albo się turlaj proste ![]() Patrz tylko żebyś potem w ten dach głową nie waliła jak będziesz na klęczniku ![]() A u mnie to może więcej znajdziesz ![]() HA Jarski był wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | |
Zakorzenienie
|
Chciałyście okazji do picia to macie. Dziś urodziny maćka Dobrowolskiego...
100 lat!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sprowadzam! Z tym sie trzeba urodzić. nie zwalaj winy na niewinne osoby ![]() ![]() Na noszenie będe za ciężka... A turlać się szkoda bo w ciązy na bęben trzeba uważać ![]() O w dupęęęę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No w sumie... Z gówna piany nie ubijesz... czego ja się spodziewałam ![]() ![]() ![]() Ha! Masz wpier**ol!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Zakorzenienie
|
ojj Kasiu no współczuję.
U mnie też już tak faaajnie ![]()
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() http://www.supervolley.pl/index.php?...kraju&Itemid=7 Ah piekna szóstka, piekna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 |
Zakorzenienie
|
miałam wrzucić zdjęcie płaszczyka
![]() ![]() No cóż ![]() 1, 2- butki na chrzciny... mam nadzieje, że będzie ciepło. Chociaż w sumie to z samochodu do kościoła a później na salę się przetransportować więc lajt ![]() Oczywiście zdjęcie robione telefonem więc nie widac efektu ![]() I obcas! A właściwie praktycznie jego brak. Szukałam czegoś na niskiej klepsyderce i znalazłam! ![]() ![]() 3,4- fragmenty płaszcza. też efektu na zdjęciu nie ma. Jest obszyty taka ładną srebrną niteczką. Cudo. A całość to jest jakby... hmmm... No wygląda to to jak tafta modelująca ale jest cieńsze i delikatniejsze ![]() ![]() ![]() 5,6- torebka zakupiona jakiś czas temu ze Stefanem ![]() ![]() ![]() ![]() 7,8- efekt mojej nudy ![]() ![]() ![]() ![]() 9- krzyżówki ostatnio rozwiązywałam i nie mogłam się powstrzymać żeby Wam tego nie wkleić ![]() ![]() Zrobiłam jeszcze zdjęcie bluzki i spódnicy co to sobie na chrzest kupiłam ale kurcze musiałam też nie zapisac bo nie mogę tego znaleźc nigdzie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co2 ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Karola20;17998610]Ja sprowadzam! Z tym sie trzeba urodzić. nie zwalaj winy na niewinne osoby ![]() ![]() Na noszenie będe za ciężka... A turlać się szkoda bo w ciązy na bęben trzeba prowadź ![]() ale póki nie jesteś to niech cie nosi ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
O mamo! Boziu broń! Trzeźwa Karola jest niebezpieczna dla otoczenia a co dopiero Karola pod wpływem 24 h na dobę
![]() Ejże ejże! Już Wam więcej żadnego zdjęcia męza nie wkleję.... foch ![]() FOCH! FOCH! FOCH! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 | |||||||
Zadomowienie
|
[1=8333a35fc810f30489e5cd3 1a0a2e632009e1e59_604d520 27db87;17992833]
![]() przyciachało mi Wasze posty ale ![]() ozesz kuwa ja pitole! kochane jesteście moooje ![]() za mózg? troche za późno ![]() ![]() Cytat:
![]() dobrze zrobiłaś! a ploty phi. niewazne co mówią ważne zeby nazwiska nie przekręcali ![]() Cytat:
![]() dobre to to? ten wrap? ![]() ![]() no to przybij piontke Kasiu ![]() ![]() Cytat:
już zakupiłas to co sie bede rozwodzić ![]() Cytat:
![]() tez kiedyś dodawałam ![]() zaniosłam. babeczka była fajna, mowila ze od kwietnia by była ta praca no i pytała czy kase mam i czy pracowalam kiedyś w handlu. takze spoko. oczekuje ze do mnei zadzwonią ![]() ![]() zaniosłam już. teraz to cza czekać ![]() Cytat:
![]() ![]() uuuu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zdrowie Twoje w gardło moje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |
Zakorzenienie
|
Ja na kilka minet tylko
![]() Widziałyście fryz Jarosza???? Joaa! Jesteś genialna! Teraz trzeba Wronę zjechać żeby się ściął tochę i będzie gitara... A swoją drogą jakie to posłuchane wszystko. Kilka uwag na forum wystarczy rzucć odnośnie imidżu i już do fryzjerów latają ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() To trzymiem kciuki! ![]() ![]() A zatem nazwijmy to tak ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-19 o 18:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 |
Konto usunięte
|
Widziałam fryz
![]() ZAKSa wygrała 3:0 i mają drugie miejsce ![]() reszta jutro pocytuję później ![]() teraz zmykam na Lejdis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
Lejdis!!! Właśnie
![]() Dzięki za przypomnienie ![]() Ja też uciekam. Do jutra paaa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | ||
Zakorzenienie
|
WY MUSICIE WYGRAĆ!!! co by nie było musicie wygrać, nie ma innej opcji
![]() Cytat:
![]() no, ale cóż. przezwycziłam się już ;] Cytat:
![]() ![]() ech, ja też biała jestem :/ gdzie? w TV? ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- ech Lejdis! oglądałam to milion razy i obejrzę pewnie jeszcze z milion ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- http://aktualnosci.siatka.org/pokaz/...cnym-ksztalcie mrrrr rozgrywkich Młodych ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2630 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak to nie chcesz, jutro się będziesz upominać a On powie niee ![]() Może i sie z tym urodziłam ale coś musiało to uaktywnić ---> Karola ![]() On już dawno zniszczony ![]() ![]() Dajesz. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tee a nie dało się tam jeszcze wpisać Bartek ![]() nie strasz nie strasz... Kogo innego będziesz zamęczać Jego zdjęciami ![]() O to jest pomysł na niezły biznes, może lepszy nawet niż sprzedawanie siebie, w sensie Nas ![]() Właśnie bo jeszcze w kogoś trafisz ![]() Cytat:
![]() To jak już czekamy to na szybsze minięcie czasu ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Siedziałam dziś z nową koleżanką z grupy bo miala 2 godziny przerwy. I cos tam tak o studiach itp no i mi się wymskło że na meczu siatki byłam w trakcie sesji. Dziewczyna na to pełna radości 'Oglądasz siatkę? Ja też!!!'
![]() Ja już uradowana że będzie z kim pogadać i wgl. Zaczynam sie rozwijac i gadam i gadam i gadam i nagle patrze a ta koleżanka ma minę taką >>> ![]() Głupio mi się zrobiło i niestety potwierdziła się moja teza że z nami jednak nie wszystko jest dobrze ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2632 | ||
Konto usunięte
|
dwa najulubieńsze kluby me
![]() i co ja teraz zrobię ![]() Asz proszę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też ![]() ![]() ![]() będzie się działo ![]() Cytat:
chyba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to pierwszy raz musi mieć to cyk jak powiedział budzik do zegarka Cytat:
zyski byśmy miały takie ze glowa mała ![]() ja wiem kogo moze trafić(oczywscie niby niechcący) NO TO JESTEM CI NAZAD A jutro....... ![]()
![]() Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2010-03-19 o 22:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2634 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Może pogrzeb trochę wśród winiarskich fot, bo coś mi się wydaje, że tych mam za mało ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2635 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znam na pamięć a i tak mogę oglądać w nieskończoność ![]() ![]() O się będzie działo... Młodziki ![]() Szkoda, że ja za stara już jestem na takie okazy ![]() Cytat:
![]() ![]() Jam niewinna! ![]() ![]() Nie może i mieć nie będzie ![]() ![]() No jak się spodobało ![]() ![]() Nie. Za długie. Za mało mam paluszków ![]() ![]() ![]() Bejbe... Jedno nie przeszkadza drugiemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kurde doły mnie łapią. Beznadziejny czas nadciąga... Praktycznie równo rok temu zaczęłam kręcić ze swoim byłym... I jak sobie przypomnę co się działo rok temu, jak się czas spędzało, jak było miło i wspaniale to aż mnie... ![]() ![]() ![]() Do kitu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak już będziecie szukać to nie zapomnijcie o fotach Panicza Bartka ![]() Taaa... Pod warunkiem, że jest się z kim cieszyć tą wiosną ![]() A najpiękniejszy to tam jest przyjmujący... I nie mam na mysli Winiara ![]() Trzeba częściej się czepiać chłopaków. To kogo teraz objedziemy za niekorzystny imidż i jakie zmiany w wyglądzie proponujemy ![]() Bo Kubie całkiem najs w tym nowym włosiu ![]() A tak poza tym to Joaa! Kyrie elejson! Co Ty robisz o 2:00 przy kompie?? Też "Constantine'a" oglądałaś?? Keanu Reeves... Mrrr ![]() ![]() Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-20 o 08:41 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a dla mnie w sam raz ![]() ![]() w ogóle to się witam! ![]() ![]() ![]() ![]() w sumie to dzisiaj siedzę i się uczę, ale jak taka pogoda jest to nawet mam na to ochotę ![]() no, miłego dnia ![]()
![]() |
#2637 |
Zakorzenienie
|
Łoo jaki miałam sen!!!
![]() Snilo mi sie ze bylysmy mniej wiecej takim skladem jak na MG na meczu kadry. Ale hala byla malutka taka jak hala sportowa w moim miescie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i po meczu chłopaki wyszli dawać autografy. I Kadzik mowi żebym pędziła i ja to sie załapie ![]() ![]() -'Asia!' -co? -Ty wiesz co! ![]() -Nie wiem. Co? -Wizażowo. - ![]() - No co? ![]() -Ty wiesz?! ![]() -Pewnie! I wiem co pisalyscie że zrobicie po LŚ. - ![]() - Powodzenia! Po tej rozmowie patrze a na hali juz praktycznie nikogo nie ma. Zasiedzialam sie. Już wychdze a tu nagle jak spod Ziemi Grzesiu Kosok ![]() ![]() I już już wychodzilismy kiedy między trybunami kogos zobaczyłam. Podbiegam w nadzieji że siatkarz. A Tu... Sehr. ![]() -Nie lubisz mnie wiem. -to TY też nas czytasz?! ![]() -Jasne. Każdy czyta. - ![]() -Ale ja nie jestem taki jak myślisz. -A jaki? -Normalny. Zobacz. I tu zaczął przebierac się w taki kostium ala TurboDynoMen tyle że niebiesko żółto zielony. Poprosil mnie do tańca ![]() -Widzisz nie jestem taki jak myślałaś. -Nie jesteś. Koniec. ![]()
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ![]() ![]() ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() najlepszy ostatni fragment ![]() tak się zastanawiam.. dlaczego ja nie mam takich snów.. tylko różne głupie dalekie tematyki siatkarskiej ![]()
![]() |
#2639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No witam witam ![]() Arkii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co? Wizażowo! ![]() ![]() Weś i ten fragment. "lecę bo myslałam, że to jakiś siatkarz a tam Sehr" ![]() Kurna nie no. A jak oni to na serio czytają xD Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2010-03-20 o 09:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Zakorzenienie
|
Kasiu - no sorrry ja nie wiem co ten szedl Grześ przez wieś tam robił ale w mym śnie był całkiem milutki
![]() A ostatni fragment to jaki masz na myśli? Turbodymoman ![]() Karola no sen był mega żałuj że mych harcy u Kadzika na barana nie widzialas ![]() Ale Winiar w mym śnie był chyba chory na białaczkę ![]() ![]() ![]() O dziwo we śnie nie było ani Zbycha a ni Siuraka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.