Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-21, 04:51   #2521
Heroldin
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Witam z "Krainy Deszczowców" !

Pada deszcz i śnieg znika w oka mgnieniu.

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
duzo razy była o tym mowa na dietetyce jak dziewczyny jadły same białak zeby kalorii mniej było

a wklepałam sobie dzisiaj ten kremik
zaszczycił mnie swoim zapachem i ładnie się wchłonął
Jajko zawiera bardzo dobrze przyswajane przez organizm ludzki białko. Jak każdy produkt odzwierzęcy. Ma niewiele kalorii. Żółtko
jednak, oczywiście w nadmiernej ilości, może zaszkodzić .

Mnie ten krem szkody żadnej nie uczynił. Tylko, jak na moje potrzeby jest zbyt chudy. Ja muszę mieć tłustości, bo w innym przypadku skóra twarzy straszliwie ściąga.

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
ale ma swoj mankament: opakowanie jest twarde i nie da sie nic wycisnac, musisz czekac az splynie, co mnie meczy jak cholera dlatego nie przepadam za ich szamponami.
Przelej od razu do innej butelki !

Cytat:
jakbys sie zdecydowala to sluze pomoca,
w zlotych tarasach mam wszystko w jednym miejscu to jakby ci do bs nie po drodze bylo nadal to moge wziac tez jakies miniaturki od nich i wyslac hurtem
Mnie do BS nigdy, pewnikiem po drodze nie będzie ! Za miniaturki byłabym wdzięczna. To właśnie Ty już dawno temu narobiłaś mi smaka na ten "miodowy" i chyba jeszcze jakiś inny miałaś. Mam na myśli komplet : szampon + odżywka.

Cytat:
pytasz o szampony thann? thann ma 6 roznych szamponow, jak jestes zainteresowana to moge pojsc do nich, cyknac zdjecia skladow, Asia by zerknela i juz. jest tez inna opcja: napisac do nich maila, podejzewam, ze dadza rade wyslac takowy sklad, postaram sie jeszcze pogrzebac w necie i poszukac
Byłabym wdzięczna jak nie wiem co . U mnie główny problem, to szampony. Jak skład "na oko" będzie fajny - skuszę się na komplet. Chociaż mam zapas "marchewki" . Ale to tak jak u Was z minerałkami.

Cytat:
Napisane przez Princesssa19 Pokaż wiadomość
Mam z lewej strony grzywę wchodzącą do oka, a z prawej włosy podcięte prawie do czubka głowy. Wyglądam koszmarnie!
E, chyba przesadzasz z tym : koszmarnie ! A poza tym : "włosy nie zęby ..." . Możesz mówić, że w sezonie wiosna - lato 2010 znowu modna jest asymetria.

Cytat:
byłam w spehorze po ta odzywkę i znalazłam tylko taką jak na tej stronie na samej dole
http://www.sephora.pl/pl/cid1231/yes-to-carrots.html
była ta odzywka i maska tylko zdziwiło mnie, ze pani powiedziała, ze ona nie przypomina sobie tej odzywki o pojemnosci 250ml i nie wziełam
to napewno ta?
odzywka kosztowała 49 zł 500 ml, a ja mogłam ją miec 500 ml za 39zł
ale odzywka lepsza od tej maseczki?
Tak to ta, ten szampon i maska.
Jakie 250 ml. ?! Takich rzeczywiście nie ma. Chyba, że "próbki".
Pełnowymiarowe opakowanie to 500 ml. Ja płacę około 50-ciu złotych. Jest jeszcze "pomidor" i "ogórek". Jedno do farbowanych; drugie - do przetłuszczających się. Nie pamiętam, które do jakich.
Moje włosy orzekły, że odżywka im bardziej służy. Tak jak już pisałam : do maski zrobię jeszcze jedno podejście, jak zakończę sezon grzewczy.
Iza pisała, ze Jej włosy "przejadły się". Ja tego jeszcze nie zauważyłam, chociaż używam od dobrych paru miesięcy bez przerwy. Ale takie "przejedzenie" przerabiałam przy używaniu kallosowej Latte.

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
Pomocy/hep/hilfe bo mam zakupowy dylemat włosomaniaczki
czyli jakiej promocyjnej pokusie ulec.
No rzeczywiście : dylemat godny Shakespeare ! Ja bym nie znalazła odpowiedzi. Kupuj wszystko {!!!}, bo jak mędrcy tego świata twierdzą : " jeden lubi ogórki, drugi organisty córki".
Z "Twojej" listy używałam jedynie Latte. Nie mam porównania.

Cytat:
boze, mam ochote palnac sobie w lepetyne! dzis jestem mistrzem swiata... glupoty
A więc, Drogie Moje { że pozwolę sobie tu na pewnego rodzaju kolokwializm } : mamy niezaprzeczalny dowód na to, że wiosna już jest z nami ! "... Na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek. A przed nią bieży baranek. A nad nią lata motylek ..."
Izuniu Roztomiła - nie naigrawam się z Twojej przygody. Współczuję ! Znam ten ból z autopsji ! Moje karty blokuje po trzecim błędnym kliknięciu. Dobrze jak bank jest "na miejscu" i można szybko odblokować. Ja razu pewnego chciałam internetowo przelać pieniądze i co ?! Klik, klik, klik i "po ptokach". A bank "mój" oddalony o 1.800 km. Teraz, nauczona smutnym doświadczeniem : zapisuję szyfrem gdzie mogę i po stokroć sprawdzam.

Aga - coś dla Ciebie . Słyszałaś może tę sławną pieśń z "The Phantom of the Opera" w wykonaniu duetu : Sarah Brightman i Antonio Banderas ?! Takiego "phantom'a" to chciałabym poznać "jak bonie-dydy" ! Niestety - nie umiem wstawiać linków z You Tube.
Może znajdziesz .

Mam dzisiaj w planie baaaardzo pracowitą niedzielę : na odkurzaczu i szmacie muszę pojeździć ! We wtorek mam wizytę niejakiego rzeczoznawcy sądowego. Nie wypada, żeby się wystraszył. Ile z tego planu uda mi się zrealizować ?! Któż to wie ... Dziewczyny, trzymajcie kciuki za moją silną wolę, determinację i wytrwałość !

Miłej niedzieli.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 10:21   #2522
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
nienawidze was!!!!!! za takie linki powinni karac, ja mam mnostwo pracy, zaraz zjazd a wy mi tu dajecie 3 sezon na tacy

boze, mam ochote palnac sobie w lepetyne! dzis jestem mistrzem swiata... glupoty poszlam do bankomatu zerknac jak tam srodki na kredytowej coby sie nie zdziwic po edm, zamyslilam sie, wpisalam zly pin (uparcie twierdzac ze to MUSI byc ten, jak sie potem kapnelam wpisywalam pin do innej karty) i mi karte wciagnelo

no to chwilowo tyle mineralow...
ja skoczyłam 14-sty odcinek a uczyc się muszę! i pogode na miłosc bym chętnie zaczęła oglądać

pomysl o dobrych stronach to wciągnięcie karty na jakis czas uchroni Twój stan konta

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Witam z "Krainy Deszczowców" !

Pada deszcz i śnieg znika w oka mgnieniu.

Jajko zawiera bardzo dobrze przyswajane przez organizm ludzki białko. Jak każdy produkt odzwierzęcy. Ma niewiele kalorii. Żółtko
jednak, oczywiście w nadmiernej ilości, może zaszkodzić .

Mnie ten krem szkody żadnej nie uczynił. Tylko, jak na moje potrzeby jest zbyt chudy. Ja muszę mieć tłustości, bo w innym przypadku skóra twarzy straszliwie ściąga.

Przelej od razu do innej butelki !

Mnie do BS nigdy, pewnikiem po drodze nie będzie ! Za miniaturki byłabym wdzięczna. To właśnie Ty już dawno temu narobiłaś mi smaka na ten "miodowy" i chyba jeszcze jakiś inny miałaś. Mam na myśli komplet : szampon + odżywka.

Byłabym wdzięczna jak nie wiem co . U mnie główny problem, to szampony. Jak skład "na oko" będzie fajny - skuszę się na komplet. Chociaż mam zapas "marchewki" . Ale to tak jak u Was z minerałkami.

E, chyba przesadzasz z tym : koszmarnie ! A poza tym : "włosy nie zęby ..." . Możesz mówić, że w sezonie wiosna - lato 2010 znowu modna jest asymetria.

Tak to ta, ten szampon i maska.
Jakie 250 ml. ?! Takich rzeczywiście nie ma. Chyba, że "próbki".
Pełnowymiarowe opakowanie to 500 ml. Ja płacę około 50-ciu złotych. Jest jeszcze "pomidor" i "ogórek". Jedno do farbowanych; drugie - do przetłuszczających się. Nie pamiętam, które do jakich.
Moje włosy orzekły, że odżywka im bardziej służy. Tak jak już pisałam : do maski zrobię jeszcze jedno podejście, jak zakończę sezon grzewczy.
Iza pisała, ze Jej włosy "przejadły się". Ja tego jeszcze nie zauważyłam, chociaż używam od dobrych paru miesięcy bez przerwy. Ale takie "przejedzenie" przerabiałam przy używaniu kallosowej Latte.

No rzeczywiście : dylemat godny Shakespeare ! Ja bym nie znalazła odpowiedzi. Kupuj wszystko {!!!}, bo jak mędrcy tego świata twierdzą : " jeden lubi ogórki, drugi organisty córki".
Z "Twojej" listy używałam jedynie Latte. Nie mam porównania.

A więc, Drogie Moje { że pozwolę sobie tu na pewnego rodzaju kolokwializm } : mamy niezaprzeczalny dowód na to, że wiosna już jest z nami ! "... Na głowie kwietny ma wianek, w ręku zielony badylek. A przed nią bieży baranek. A nad nią lata motylek ..."
Izuniu Roztomiła - nie naigrawam się z Twojej przygody. Współczuję ! Znam ten ból z autopsji ! Moje karty blokuje po trzecim błędnym kliknięciu. Dobrze jak bank jest "na miejscu" i można szybko odblokować. Ja razu pewnego chciałam internetowo przelać pieniądze i co ?! Klik, klik, klik i "po ptokach". A bank "mój" oddalony o 1.800 km. Teraz, nauczona smutnym doświadczeniem : zapisuję szyfrem gdzie mogę i po stokroć sprawdzam.

Aga - coś dla Ciebie . Słyszałaś może tę sławną pieśń z "The Phantom of the Opera" w wykonaniu duetu : Sarah Brightman i Antonio Banderas ?! Takiego "phantom'a" to chciałabym poznać "jak bonie-dydy" ! Niestety - nie umiem wstawiać linków z You Tube.
Może znajdziesz .

Mam dzisiaj w planie baaaardzo pracowitą niedzielę : na odkurzaczu i szmacie muszę pojeździć ! We wtorek mam wizytę niejakiego rzeczoznawcy sądowego. Nie wypada, żeby się wystraszył. Ile z tego planu uda mi się zrealizować ?! Któż to wie ... Dziewczyny, trzymajcie kciuki za moją silną wolę, determinację i wytrwałość !

Miłej niedzieli.
a no dziewczyny cos pisały, ze występuje tez w opakowaniub 250ml
będzie trzeba kupic a kaski nie ma

juz sobie wymysliłam mineralne zakupy na kwiecień

a w niedziele się dpoczywa! ja np powinnam się uczyc ale, ze szanuję niedziele to nie będę o tak się poświęcam!

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-03-21 o 10:37
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 11:20   #2523
Finlora
Zakorzenienie

Hej

Pierwszy dzień wiosny, tak? A u mnie zero słońca, tylko chmury

Cytat:
nienawidze was!!!!!! za takie linki powinni karac, ja mam mnostwo pracy, zaraz zjazd a wy mi tu dajecie 3 sezon na tacy

Ćwicz silną wolę - jeden odcinek dziennie To i tak lepiej niż gdybyś miała oglądać w tv i czekać na kolejny cały tydzień

Cytat:
boze, mam ochote palnac sobie w lepetyne! dzis jestem mistrzem swiata... glupoty poszlam do bankomatu zerknac jak tam srodki na kredytowej coby sie nie zdziwic po edm, zamyslilam sie, wpisalam zly pin (uparcie twierdzac ze to MUSI byc ten, jak sie potem kapnelam wpisywalam pin do innej karty) i mi karte wciagnelo

Biedna
Dlatego ja mam tylko jedną kartę a jak kiedyś miałam więcej to w każdej miałam ten sam pin

Cytat:
Może znajdziesz .
Ależ oczywiście, że słyszałam
Jak obejrzałam po raz pierwszy to miałam taką fazę na Upiora, że wyszukiwałam "wszystko" na youtube i Banderasa też widziałam/słyszałam I byłam w strasznym szoku kiedy go usłyszałam - Banderas śpiewa??

Cytat:
Trzymam kciuki w takim razie

A mnie musiało przewiać wczoraj kiedy myłam te okna - czuję się fatalnie, wszystko mnie boli, mam gorączkę Jedyny lekarz przyjmuje na drugim końcu miasta ale chyba pojadę, tzn nie wiem czy mnie przyjmie bo zostawiłam w pracy legitymację ubezpieczeniową - nie ma to jak skleroza
Tzn może przyjmie i da jakieś leki ale zwolnienia bez legitymacji na pewno nie dostanę - ale byliby zachwyceni gdybym przyniosła im zwolnienie, szczególnie kiedy muszę napisać ten cholerny plan naprawczy
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 12:05   #2524
ImmortalLover
Zakorzenienie

Jedyne seriale jakie oglądam w sieci to: VD, GG, 90210 i House (dobra, jedyne to tu nie pasuje ).
Z tych minerałów to chciałabym coś co zakryłoby przebarwienia i syfki no i jeszcze te pędzle. Chyba jednak muszę poczytać całkowicie o tym
Mirelka- też tak kiedyś miałam, że się nie uczyłam w niedziele. Teraz mam tak, że się w ogóle przez weekend nie uczę, chyba, że już mam mus

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Edytowane przez ImmortalLover
Czas edycji: 2010-03-21 o 12:09
ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 12:27   #2525
Mirelkaaa
Zakorzenienie

no to ja proponuje na początek minta, podkład w formule intensive + 2 pędzelki
ew. mozesz z minta zrezygnowac
Stary 2010-03-21, 12:34   #2526
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja proponuje na początek minta, podkład w formule intensive + 2 pędzelki
ew. mozesz z minta zrezygnowac
pędzelki jakieś specjalne, czy pędzelki-pędzelki?
Tu oto pojawia się moja wcześniejsza obojętność na minerały xD

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 12:45   #2527
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
pędzelki jakieś specjalne, czy pędzelki-pędzelki?
Tu oto pojawia się moja wcześniejsza obojętność na minerały xD
pędzle firm mineralnych typu EDM, pixie, blusche, CS, lumiere
ale najtańsze i najłatwiej dostępne są pixie, EDM
poprzeglądaj forum mineralne
EDM to niejedyna firma mineralna, ale jedna z najtańszych

jak to jest z tymi hydrolatami?
powinno nimi spryskac sie twarz i nadmiar zebrac wacikiem, czy na wacik i wcieramy?
bo juz nie wiem
a robię nie przemian
Stary 2010-03-21, 13:03   #2528
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez All_that_jazz Pokaż wiadomość
Może Estelle ma jakieś sugestie.
[...]
Edycja: chyba jednak zdecyduję się na Seboradin bo proteiny mleczne na ciepłe dni chyba będą mi za bardzo obciążać włosy. Ale i tak będę wdzięczna za sugestie.
Nie mam [nie znam składów Revlonu] ale widzę, że i tak zdecydowałaś
Cytat:

A jak tam kolekcja bucików?

Co do kat, niedawno 3 razy źle się zalogowałam do systemu i oczywiście zablokowało mi logowanie na domiar złego, zgubiłam aktualną kartę kodów
Całe szczęście, miałam przy sobie nową, jeszcze nie rozpoczętą, więc mi jakoś odblokowali przez telefon

Cytat:
a no dziewczyny cos pisały, ze występuje tez w opakowaniub 250ml
będzie trzeba kupic a kaski nie ma

juz sobie wymysliłam mineralne zakupy na kwiecień
Nie, z tymi 250 ml to było tylko przeliczenie.

A ja na razie stopuję z minerałami. Tj. może jeszcze cienie pojedyńcze dokupię i puder wykańczający/primer jak nie dostanę tego z My Secret i będzie finito.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Hej
U mnie było z rana brzydko, a teraz znacznie lepiej i nawet słoneczko się pokazuje, więc zaraz bierzemy Pazuryra i walimy na spacer

Cytat:
A mnie musiało przewiać wczoraj kiedy myłam te okna - czuję się fatalnie, wszystko mnie boli, mam gorączkę [...]
[/COLOR][/I]
Biedowinko Ty moja.
A to mleczko chcesz???
Cytat:
powinno nimi spryskac sie twarz i nadmiar zebrac wacikiem, czy na wacik i wcieramy?
bo juz nie wiem
a robię nie przemian
Ja ładuję wacikiem

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 13:42   #2529
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
U mnie było z rana brzydko, a teraz znacznie lepiej i nawet słoneczko się pokazuje, więc zaraz bierzemy Pazuryra i walimy na spacer
U mnie bez zmian

Cytat:
Biedowinko Ty moja.
A to mleczko chcesz???
Byłam u lekarza, powiedział, że mam zapalenie gardła, przepisał antybiotyk i powiedział, że powinnam trochę poleżeć - nie wiem, wezmę dzisiaj antybiotyk, zobaczę jak się będę jutro rano czuła, jeśli nadal tak fatalnie jak teraz to pojadę do mojego lekarza po zwolnienie.
Wszystko mnie boli, każdy ruch, każde pochylenie, ruszenie ręką boli - nawet na klawiaturze ciężko mi pisać
Mam 2 swetry na sobie i mi zimno, chociaż w tym mieszkaniu jest baardzo ciepło

TŻ ze swoim ojcem walczą w łazience a ja się internetuję troszkę

Mleczko chcem
Najwyżej prześlesz mi razem z obróżką
Tylko datę ważności sprawdź

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-21 o 13:44
Stary 2010-03-21, 13:51   #2530
'Estelle'

Cytat:
U mnie bez zmian

Byłam u lekarza, powiedział, że mam zapalenie gardła, przepisał antybiotyk i powiedział, że powinnam trochę poleżeć - nie wiem, wezmę dzisiaj antybiotyk, zobaczę jak się będę jutro rano czuła, jeśli nadal tak fatalnie jak teraz to pojadę do mojego lekarza po zwolnienie.
Wszystko mnie boli, każdy ruch, każde pochylenie, ruszenie ręką boli - nawet na klawiaturze ciężko mi pisać

Łooooj, Bidulineczko - zdrowiej jak najszybciej

Cytat:
Mleczko chcem
Sprawdzę
To jak będzie pogoda, to walę jutro do leclerca na zakupy

Stary 2010-03-21, 13:55   #2531
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Łooooj, Bidulineczko - zdrowiej jak najszybciej

Nawet śniadania nie jadłam (tzn nic nie jadłam jeszcze od rana) tylko wypiłam dwie gorące herbaty bo jakoś nie mam apetytu Wczoraj zjedliśmy po hot dogu na orlenie i było mi jakoś tak niedobrze, czułam coś dziwnego w żołądku, odbyłam seans w wc i nic

Cytat:
Sprawdzę
To jak będzie pogoda, to walę jutro do leclerca na zakupy
Dzięki
Czemu u mnie nie ma żadnych fajnych sklepów tylko takie, w których jest wszystko to samo co w innych
Stary 2010-03-21, 13:56   #2532
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam [nie znam składów Revlonu] ale widzę, że i tak zdecydowałaś

Co do kat, niedawno 3 razy źle się zalogowałam do systemu i oczywiście zablokowało mi logowanie na domiar złego, zgubiłam aktualną kartę kodów
Całe szczęście, miałam przy sobie nową, jeszcze nie rozpoczętą, więc mi jakoś odblokowali przez telefon

Nie, z tymi 250 ml to było tylko przeliczenie.

A ja na razie stopuję z minerałami. Tj. może jeszcze cienie pojedyńcze dokupię i puder wykańczający/primer jak nie dostanę tego z My Secret i będzie finito.

Biedowinko Ty moja.
A to mleczko chcesz???

Ja ładuję wacikiem
a no chyba, ze tak

a pędzelki?

ja po kupieniu 4-5 pędzelków z CS, bronzera lumiere na jakis czas stopuje zm pędzlami, różami i cieniami
za to podkładów, pudrów i primerów nadal szukam

obejrzałam 1 odcinek pogody na miłość nawet nawet, ale az 7 sezonów
kiedy ja to objrzę
Stary 2010-03-21, 14:01   #2533
'Estelle'

No pędzeli tak, ale wszelkiego rodzaju kolorowe ustrojstwo idzie w odstawkę an razie

Stary 2010-03-21, 14:40   #2534
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
obejrzałam 1 odcinek pogody na miłość nawet nawet, ale az 7 sezonów
kiedy ja to objrzę
Ja obejrzałam 6 sezonów w miesiąc
Pisałam, że np w niedzielę łapałam się na tym, że leci 9ty odcinek pod rząd

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Z cyklu: wychowanie muzyczne - kultowy hit wszechczasów Wam przedstawiam
http://www.youtube.com/watch?v=mr61rD7sbB0
Ech, te kocie ruchy, te gesty rękami
Zwróćcie też uwagę na piękne okoliczności przyrody
Ło matko, dopiero teraz miałam okazję obejrzeć to cudo
Stary 2010-03-21, 18:29   #2535
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No pędzeli tak, ale wszelkiego rodzaju kolorowe ustrojstwo idzie w odstawkę an razie
no to teraz będzie szał pędzlowy
ja juz mam 65% pędzli które potrzebuję

Cytat:
Ja obejrzałam 6 sezonów w miesiąc
Pisałam, że np w niedzielę łapałam się na tym, że leci 9ty odcinek pod rząd

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

u mnie idzie 2

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

pomalowałam się dzisiaj golden lightem na próbę bez minta i co
za ciemny jest
Stary 2010-03-21, 18:33   #2536
'Estelle'

Cytat:

Cytat:
pomalowałam się dzisiaj golden lightem na próbę bez minta i co
za ciemny jest
Ale kombinujesz

Stary 2010-03-21, 18:44   #2537
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie bez zmian

Mleczko chcem
Oj to kuruj się
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-21, 18:49   #2538
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ale kombinujesz
no bo zgłupiałam już
poproszę spowrotem fawna, bo chyba dobryby byl bez minta
ale mam te lumiere to bez minta będą ok

aaa i pochwale się, że dzisiaj 2 godziny siedziałam z miksem olejów na głowie:d
jojoba, rycyna, kokos i oliwa z oliwek

przy okazji straciłam 2 duze garsci włosów, ale to juz szczegół

aa i Aga zdrówka
Stary 2010-03-21, 19:15   #2539
'Estelle'

Ja też dzisiaj miałam olej, od 13 do 18
Teraz już jestem po myciu.

Stary 2010-03-21, 19:16   #2540
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz już jestem po myciu.
nigdy nie trzymałam tyle oleju na głowie
wkrza mnie on
Stary 2010-03-21, 19:33   #2541
niby nic
Zakorzenienie

Ja już olejów nie miałam ze 3 tygodnie chyba :p wszystko sie skończyło, a oliwy mi sie nie chce nakładać

Myślicie ze moge wstawić zdjecie z edm na allegro? czy to kradzież?
Stary 2010-03-21, 19:56   #2542
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Ja już olejów nie miałam ze 3 tygodnie chyba :p wszystko sie skończyło, a oliwy mi sie nie chce nakładać

Myślicie ze moge wstawić zdjecie z edm na allegro? czy to kradzież?
ja wczesniej to nie miałam olejów z 2 miesiace

ja wstawiałam z strony EDM

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

to Ty już wystawiłas ten puder na all
Stary 2010-03-21, 20:24   #2543
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
ja wczesniej to nie miałam olejów z 2 miesiace

ja wstawiałam z strony EDM

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

to Ty już wystawiłas ten puder na all
Nie jeszcze nie
A nie wiesz czy zmieści sie w 50g i w liście o gabarytach A? Nie mam pojęcia co wpisac w te przesyłki
Stary 2010-03-21, 21:00   #2544
Finlora
Zakorzenienie

Wylazłam na chwilę z łóżka - okropnie jest tak leżeć
Jak pomyślę, że mam tak leżeć kilka dni to aż mi się słabo robi...

U mnie dzisiaj cały dzień leje, cudowny pierwszy dzień wiosny
Słyszałam, że na święta ma jeszcze spaść śnieg - to może od razu choinkę ubierzmy (i powiesimy na niej jajka)

Leżę i oglądam 7 sezon One Tree Hill

I bagietkę z masłem czosnkowym wcinam

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2010-03-21 o 21:02
Stary 2010-03-21, 21:22   #2545
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Słyszałam, że na święta ma jeszcze spaść śnieg - to może od razu choinkę ubierzmy (i powiesimy na niej jajka)

Ja tam bym sobie chętnie poleżała
Nie żartuj z tym śniegiem
Stary 2010-03-21, 22:51   #2546
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jeszcze nie
A nie wiesz czy zmieści sie w 50g i w liście o gabarytach A? Nie mam pojęcia co wpisac w te przesyłki
to masz konkurencje, bo kto wystawił biga gf int od 19zł

wysyłka ok5-6 zł
zalezy czy ekonom czy priorytet
popatrz ile wpisuję sprzedawcy na all

Cytat:

a ja słyszałam, ze sniegu ma juz nie byc

i nie nauczyłam się
Stary 2010-03-21, 23:03   #2547
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
to masz konkurencje, bo kto wystawił biga gf int od 19zł

wysyłka ok5-6 zł
zalezy czy ekonom czy priorytet
popatrz ile wpisuję sprzedawcy na all

a ja słyszałam, ze sniegu ma juz nie byc

i nie nauczyłam się
Wiem, ale tamten używany Najwyżej jak nikt nie kupi to obniże cene, ale narazie nie mam zamiaru dokładać do tego
Wiem, już widziałam

Ja się za to uczyłam, aż nie wierze Ale i tak nie poprawie się przed wywiadówką
Stary 2010-03-22, 04:18   #2548
Heroldin
Zakorzenienie

Witam !

Cytat:
a w niedziele się dpoczywa!
Ja odpoczywam cały tydzień, to chociaż w niedzielę przydałoby się "popracować" ździebko !

Cytat:
Ja - pryskam : psik, psik i czekam aż się całkowicie wchłonie. Następnie - krem.

Cytat:
U mnie pada już trzeci dzień i wszystko tonie w gliniastym błocie.

Cytat:
Żeby to jakaś grypka przypadkiem nie była ... Trzym się ciepło !
Przy antybiotykach pij jogurt.

Cytat:
Nawet śniadania nie jadłam (tzn nic nie jadłam jeszcze od rana) tylko wypiłam dwie gorące herbaty bo jakoś nie mam apetytu Wczoraj zjedliśmy po hot dogu na orlenie i było mi jakoś tak niedobrze
Żebym to ja tak apetyt straciła ...
Wcale się nie dziwię, że Ci niedobrze. Herbata {garbniki i barwniki} na pusty żołądek + parówka niewiadomego pochodzenia . NO SPA jest dobra na wszystko !

Cytat:
"Macałam" pędzle do minerałów z firmy ISADORA. Z naturalnego włosia i bardzo miękkie. W sklepie nie było wszystkich rodzai, tylko takie do pudru i jeden do cieni {okrągły}. Macie jakieś opinie na temat tych pędzli ?! Mają mieć nową dostawę w tym tygodniu.

Cytat:
aaa i pochwale się, że dzisiaj 2 godziny siedziałam z miksem olejów na głowie
Cytat:
Wstyd Kaśka, wstyd ! Czas żebyś i ty za olejowanie się zabrała.
Oj to lenistwo ...
A mnie to już fryzjer uniżenie się kłania. Zarosłam jak nie przymierzając : Neandertalczyk , a i farbę najwyższy czas położyć.
Sezon "bezczapkowy" czas zacząć !

Cytat:
Śniegu to może już i nie będzie, ale mój nadworny metrolog zapowiada, że ma być jeszcze jeden "rzut" zimna = 0 do -2.

Cytat:
i nie nauczyłam się
A ja jako tako dom ogarnęłam .

Śnieg stopniał i teraz widać jakie szkody mróz w moim ogródku poczynił. Tak "na oko" : zmarzło mi ponad dwadzieścia iglaków. I to wszystkie ze wschodniej strony. Szkoda ! Wśród nich było trochę szlachetnych gatunków, w tym : trzy moje ukochane daglezje. Poczekam jeszcze, bo były już dobrze ukorzenione to może cosik odbije.
Maxymilian - potwór wykopał wczoraj na trawniku ogromniasty dół. Pewnie już krety i nornice budzą się powoli ze snu zimowego. Ziemia się rusza, to i pies szaleje.
A o świcie jak cudnie ptaszki śpiewają . Słychać już skowronki i widziałam dzikie gęsie i dwa żurawie. Wiosna, wiosna !!!
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:20   #2549
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam bym sobie chętnie poleżała
Po 2 dniach by Ci się znudziło
Ja leżałam wczoraj kilka godzin i miałam dosyć, szczególnie tego, że byłam cała mokra :kwasny

Cytat:
Żeby to jakaś grypka przypadkiem nie była ... Trzym się ciepło !
Przy antybiotykach pij jogurt.
Grypka chyba nie, raz w życiu miałam taką prawdziwą z bólami mięśni - masakra. Dziś już mnie tak wszystko nie boli jak wczoraj ale nadal kiepsko się czuję.

Cytat:
Żebym to ja tak apetyt straciła ...
Wcale się nie dziwię, że Ci niedobrze. Herbata {garbniki i barwniki} na pusty żołądek + parówka niewiadomego pochodzenia . NO SPA jest dobra na wszystko !
Ale to herbata zielona (liściasta) była
A te parówki jedliśmy już kilka razy bo dobre hot dogi tam mają i nic mi nigdy po nich nie było. Chociaż wczoraj faktycznie, cały dzień mi się tym hot dogiem odbijało

Cytat:
Śniegu to może już i nie będzie, ale mój nadworny metrolog zapowiada, że ma być jeszcze jeden "rzut" zimna = 0 do -2.
Ja się wcale nie obrażę jeśli tego śniegu nie będzie

Cytat:
A ja jako tako dom ogarnęłam .
Gratulacje

Byłam dzisiaj w pracy po legitymację ubezpieczeniową, szefowa kręci, żebym zamiast zwolnienia wzięła 2-3 dni urlopu to nic nie stracę z pensji, kiedy mówię, że ok i chcę wypisać wniosek mówi, że chyba jednak nie można tak zrobić bo jakbym miała mieć urlop to w ogóle nie powinno mnie być dzisiaj w pracy i wniosek powinnam wypisać wczesniej, czyli jednak zwolnienie - mówi, żebym wzięła 3 dni ale z tego co się orientuję to za 3 dni jest 70% pensji a jak już są 4 to jest 80% więc chyba wezmę 4. W piątek i tak muszę przyjść do pracy bo będzie ta regionalna i muszę jej dać ten plan, no i potem w sobotę bo nie ma mnie kto zastąpić.
Stary 2010-03-22, 12:32   #2550
blonndee
Wtajemniczenie

dziendobry
ale mam dzis zalatany dzien... musze isc do banku i odkrecic sytuacje z karta, pojechac zdac w koncu ten egzamin na prawko, wewnetrzny dopiero babcia prosi co by jej firanki powiesic, krolikowi trzeba smyczke kupic i na spacer z nim wyjsc, a i za szkole czas sie zabrac...

Cytat:

no to jak sie wybiore do zlotych to ci wszystko posprawdzam tylko nie wiem czy mi sie uda na dniach, ale w ciagu tygodnia postaram sie to zalatwic

Cytat:
oj tak, to by sie zgadzalo... na szczescie bankomat od razu przy banku a bank od razu przy domku wiec wlosy susze i lece swoja glupote odkrecac

Cytat:
pomysl o dobrych stronach to wciągnięcie karty na jakis czas uchroni Twój stan konta
ha, to a i owszem prawda, ALE... tata mnie zapraszal do siebie na wegry za tydzien a bez karty to ja sie nie rusze bo i jak

Cytat:

Ćwicz silną wolę - jeden odcinek dziennie To i tak lepiej niż gdybyś miała oglądać w tv i czekać na kolejny cały tydzień
ja nie wiem co to znaczy silna wola
ale staram sie, ogladam po jednym odcinku dziennie, chociaz ciezko... ale ten 3 sezon to mi jakos nie podchodzi

Cytat:
pomine to zlosliwe pytanie
a powaznie? w lesie, jak wszystko...

ugh, pora sie w tylek kopnac i do roboty!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości