![]() |
#511 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może ktoś jednak skusi się na ocenę ![]()
![]() |
#514 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Niedzielne R/U:
ś: bułka owsiana ciemna, pół z szynką konserwową nadzianą serem ![]() na to pomidorek i oógrek, pół z serkiem do smarowania ze szczypiorkiem, ogórek kiszony cały do tego ![]() o: talerz rosołu z makaronem i marchewkami pół bułki żytniej z pasztetem, pół kabanosa, jabłko p: musli lubella jesienne 50g, jogobella malinowa k: activia jagodowa, jabłuszko dzisiaj przesadziłam coś czuję... ?? ![]()
#518 |
Rozeznanie
|
ja to sie chyba rozkrecilam bo znowu jest 0,5 kg wieceji zaparcia tez mijaja
![]() no to dzisiejszeP 1 owsianka na mleku: 3 lyzki musli,3 lyzki crunchy owocowego, garsc platkow kukurydzianych, garsc nerkowcow, lyzka rodzynek, lyzka kakao, cukier,lyzka slonecznika, jablko, wkruszone ciastko cynamonowe ipodjedzone figi podczas gotowania / kawa z mlekiem 2. kebab drobiowy:tortilla,drob w marynacie kebabowej (knorr fix), salata,surowkaz kapusty z kukurydza, pomidor, cebula, sos czosnkowy (sama robilam) 3. duza micha leczo z parowka, 2 kromy chleba razowego z maslem, serem zoltym i keczupem, spora charsc chipsow o smaku pomidorow z ziolami - cappuccino szarlotkowe, ciacho cynamonowe, jablko 4.paczka lu GO musli, pomarancza, twix max z TZ-em na spóle (podczas spaceru) 5. micha owsianki: 4 lyzki musli, garsc pl.kukurydzianych, lyzeczka kakao, garsc rodzynek, jablko na szklace mleka po: 4 figi suszone, garsc pistacji prosze o ocene edit: Napisane przez lovelykate ![]() Moje P (jak przełamywanie się) śniadanie (standard): 4 (już nie 3 ![]() II śniadanie: dwie wielkie, ciężkie kromy domowego chleba z ziarnami słonecznika i dyni: - z masłem, makrelą tutaj dodalabym warzywa - z masłem, szynką drobiową, twarożkiem domowym, pomidorem, szczypiorkiem activia śliwkowa ok, a moze cos slodkiego? czy starasz sie nie jesc? obiad: pół woreczka ryżu wymieszanego z koncentratem pomidorowym i bazylią, pierś z kurczaka w przyprawie do kurczka ![]() deser (! wielki sukces): puding smakija kokosowy ok podwieczorek: 4 pancakesy cynamonowe, z bananem łyżeczką jogurtu naturalnego na każdym, posypane cynamonem wieeeelka grucha i dwie suszone gruszki 0000000000000000000 tu lux (jezeli placki byly spore ![]() kolacja: bułka musli (ok 70-80g) połowa z: -masłem, twarożkiem domowym, pomidorem -masłem, szynką, ogórkiem konserwowym serek wiejski z probiotykiem z bazylią ok + około 1.5 l wody i dwie herbaty z kopru włoskiego jest ok, po kolacji mozesz szamac orzechy, suszone owoce, kakao ;] pamietaj zena P mozesz szalec ![]() Edytowane przez Sherrie Czas edycji: 2010-03-21 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Raczkowanie
|
Kiedyś już wstawiłam swój jadłospis ale był do D...
Więc próbuję jeszcze raz!! Proszę o ocenkę!! MOJE R śniadanie 7:00 siemie lniane pitne, 2 kromki razowca z sałatą, szynką chudą, pomidorem do tego pół pomarańcza. II śniadanie 9:30 wieśniak z 4 pomidorkami koktajlowymi III śniadanie 12.30 2 kromki razowca złożone z sałatą i wędliną. Obiad 15:00 kotlet z piersi kurczaka smażony na teflonie z przyprawą do tego sałatka z pekinki, pomidorów. Kolacja 18:00 jogurt naturalny z kilkoma orzechami włoskimi i otrębami owsianymi. Do 15 jestem poza domem, kładę się spać wcześnie max 22 już zazwyczaj śpię.
#520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
bardzo mi sie podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 |
Zakorzenienie
|
Moje niedzielne R
![]() Śn I - owsianka ( 100 ml mleka, 150 ml wody, 5 łyżek płatków, 1 łyżka otrąb), twaróg chudy 90g, pomarańcza 160g ŚnII - 2 kromki orkiszowego 60g, szynka w obsybce gyros 47g, pomidor 60g, ananas (prawdziwy, nie puszkowany) 104g O - rosół, udko z kurczaka pieczone w worku bez skóry ok 150g, marchew 200g P serek homo naturalny 135g, orzechy włoskie 12 g K - serek wiejski 150 g ![]()
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak tak bardzo podoba Ci się obiad Cristiny, to może zapodasz dziś dla siebie schabowego? ![]() Wybaczcie, ale trochę dziwi mnie ocenianie osób, ktore dame mają problemy z komponowaniem swoich jadłospisów. Zakrawa to o lekką hipokryzję.
![]() ![]() |
![]() |
#524 |
Rozeznanie
|
Ano zakrawa, z tym że większość tych osób doskonale wie jak powinny wyglądać dobre jadłospisy, zatem widzą błędy u innych... a że nie stosują tej wiedzy u siebie to inna sprawa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#526 |
BAN stały
|
i właśnie takie zachowanie jeszcze dobitniej pokazuje, że mamy rację.
smutne. pocieszające jest jednak to, że nie wszystkie osoby reagują w ten sposób na bądź co bądź konstruktywną krytykę. I tym osobom najczęściej udaje się powrócić do normalności. ![]() Edytowane przez Black Cat Czas edycji: 2010-03-22 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#527 |
Raczkowanie
|
Nie Black Cat...to nie ucieczka...przykro mi troche jest po prostu...bo wydaje mi sie że sa na forum osoby z gorszymi jadłospisami niż mój...a atak skupił sie na mnie...nie rouzmiem...ale nie lubie byc dla kogos ,, DRAŻNIĄCYM ELEMENTEM"...dlatego wole sie usunąc...tyle...
|
![]() ![]() |
![]() |
#528 | |
BAN stały
|
Cytat:
ATAK na Ciebie?! Nie zagalopowałaś się troszeczkę? I mogę Cię w imieniu wszystkich zapewnić, że nie jesteś- jak to określiłaś- "drażniącym elementem", ale osobą, która potrzebuje p o m o c y. To mi jest przykro. Dlaczego zawsze tak się kończy chęć pomocy innym i przywrócenia ich do pionu? Dlaczego?! Paszka swoim czasem też oburzała się na nasze uwagi, a teraz?! Jej jadłospisy są wzorowe, dziewczyna cieszy się życiem. Może nie należy podchodzić tak emocjonalnie do komentarzy na Wizażu, tylko na chłodno porównać je z tym co się robi? Edytowane przez Black Cat Czas edycji: 2010-03-22 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Raczkowanie
|
Pomocy
![]() ![]() nienawidze siebie i swojej wagi ![]() U/R: 1. 2 ciężkie kromki razowca na zakwasie, jedna z masłem i dżemem, druga z pokrojonym bananem obydwie maczane w jogobelli brzoskwiniowej ![]() 2. musli żurawinowe, jogurt naturalny, herbatka z cytrynką i cukrem 3. bagietka pszenna taka z serem roztopionym u góry ![]() 2 plasterki szynki konserwowej nadziana serem żółtym, drugie pół z masłem, talerz kapuchy czerwonej 2 jabłka i dopiero jest 14.00 a ja już zjadłam tyle że w sumie do końca dnia powinnam nie jeść już nic ![]() ![]()
#531 |
Wtajemniczenie
|
Dekasowe P
![]() po 3 miesiącach wątpliwości i żałości... I.pół bagietki z masłem i konfiturą truskawkową, kubek mocnego kakao II.delicje od milki sztuk 5, kubuś, jabłko III.rosół z makaronem i warzywkami udko z kury w sosie szpinakowym, ziemniaki z masełkiem, surówka z czerwonej kapusty delicja, dwa ciastka piernikowe w czekoladzie IV.spory kawałek piernika z masą śmietankową, przekładany konfiturą, oblany czekoladą, latte V.jajecznica na maśle z szynką i szczypiorem, pół bagietki z masłem, plaster szynki, plaster sera żółtego delicja, dwa ciacha posypane cukrem. tak na dobry początek ![]()
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
![]() ![]() |
![]() |
#532 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
iść do psychologa .
#534 |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jeżeli chodzi o słodycze, pieczone mięso, to są to odchyły ED-kowe. Moje P wynika głównie z przymusu. Ale jak już trzeba, to trzeba...
Blog kulinarny Co mi zostało w życiu prócz czterech ścian Nigdy nie chciałam wiele, co dzisiaj mam Dobry sen znikł wchłonięty w czerń Nie został nikt co kochał mnie Nie mam już nic Nie ma już nic Nie ma już mnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Wtajemniczenie
|
kurde, u mnie na wsi jak cię czymś ciotka częstuje to na pewno nie da Ci orzecha ;P
nie wiem jakie to było mleko a bagietka ma metr i warzy 300g tak na opakowaniu pisało ![]() Co tam Kocie u Ciebie?
Mówienie ludziom „nie” jest wspaniałą rzeczą, jest to część przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. To jest egoizm. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Cię życie! |
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Raczkowanie
|
Śniadanie: 3 kromki ciemnego litewskiego chleba, wędlina, ser, twaróg, herbata zielona
II śniadanie: serek wiejski z pomidorem (mniam ![]() Obiad: gotowane warzywa z makaronem, barszcz czerwony do popicia Podwieczorek: szarlotka ![]() Kolacja: chleb z wędliną, jogurt |
![]() ![]() |
![]() |
#537 |
Raczkowanie
|
Już chodzę ponad 2 lata. Odkąd choruje. I jakoś nie pomaga.
![]() |
#538 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponawiam prośbę o ocenkę!!! ![]() Nabyłam przed obiadem kaszę kus kus i dodałam do tej piersi troszeczkę. Ale to chyba dobrze co???? Napiszcie coś bo nie wiem co z kolacją, czy jest ok?? ![]()
![]() |
#539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
up ![]()
![]() |
#540 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Oraz moje dzisiejsze R: Ś: omlet z serkiem homo, jednym kiwi, pomarańczą, zielona herbata. IIŚ: 2 jabłka, bułka ciemna z polędwicą z indyka + ogórek O: pierś z kurczaka, ryż ciemny, warzywa na patelnię przedtreningowo: kawałki kurczaka i kawa na mleku 2% [miałam straszną ochotę] 30 minut hula-jop + 30 minut skakanka Podwieczorek potreningowy: ciasteczka z płatków owsianych K: serek homo z orzechami, czy może lepiej wieśniak ? prosze o ocenę, ponieważ nie mam bladego pojęcia gdzie wstawić nnkt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.