Oczekiwajki na pierwszego dzidziusia :) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-22, 11:00   #361
Basima
Zakorzenienie

Dot.: Oczekiwajki na pierwszego dzidziusia :)

Ewelinko moja kochana no to mnie z ruchami pocieszyłaś dodatkowy stres, chyba naprawde kupie usg i ccodziennie będę sama patrzyła czy wszystko oki.
Muszę ruszyć dupsko , ubrać się i iść do przychodni po odbiór badań, potem jeszcze może do Was wpadnę, a jak nie to dopiero jutro, bo wieczorkiem do gina.Buziaki
Basima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 11:08   #362
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basima Pokaż wiadomość
Ewelinko moja kochana no to mnie z ruchami pocieszyłaś dodatkowy stres, chyba naprawde kupie usg i ccodziennie będę sama patrzyła czy wszystko oki.
Muszę ruszyć dupsko , ubrać się i iść do przychodni po odbiór badań, potem jeszcze może do Was wpadnę, a jak nie to dopiero jutro, bo wieczorkiem do gina.Buziaki
mój lekarz ma mnie tak już dość, że powiedział mi, że ma w domu stare usg i może mi go dać żebym sobie codziennie dziecko ogladała . Bo on juz siły do mnie nie ma. Po usg 4d trochę się uspokoiłam, ale jeszcze 15 tygodni! Ja też spadam bo lecę do banku a pozniej po wyniki moczu i odezwę się później. Daj znac kochana jak po wizycie i jakie wrażenia po usg. A też mi się tak nie chce wychodzić, że aż mi się coś robi! Buziaczki moje kochane!
Ewelinka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 13:49   #363
Ewelinka13
Rozeznanie

Wróciłam, a u nas pusto. Dziewczynki chyba zajęte. Nie mam jeszcze wyników, ale mam dzwonić bo mają za jakąś godzinę być. Idę zaraz pomidorówkę robić, a teraz pałaszuję ptysie z budyniem bo jak wracałam z banku to jak zwykle mnie ochota naleciała na coś słodkiego. Jadę po południu do mamusi swojej i też podobnież mam nakupowane tone ciastek, słodyczy i pączków )))). Kochane moje napiszcie co u Was, a jutro z rana poczytam sobie co porabiałyście w poniedziałek.
Stary 2010-03-22, 14:32   #364
Basima
Zakorzenienie

Ewelinka13 ja już mam 3 fotki maluszka i to mnie tylko uspokaja w dniu kiedy jestem u gina, Ja od wczoraj mam kupiony sernik z czekoladą i orzechami, wczoraj spałaszowałam 2 kawały, dzisiaj dopiero zjem jak wróce od gina.Odebrałam już wyniki wszystko oki jedynie podwyższone MPV norma jest 6,00-10,00 a ja mam 12,20, ale podwyższone wyniki tego mam od początku ciąży, a gino nic nie mówi to chyba nie jest tak źle. Cieszę się,że nie mam anemi, przy moim niejedzeniu mięsa.
Widzę,że u nas na forum faktycznie cisza chyba dziewczyny pracują nad potomkiem.
Jutro dam znać co i jak po lekarzu
Stary 2010-03-22, 14:38   #365
Ewelinka13
Rozeznanie

Koniecznie daj znać. Kochana a ja zadzwoniłam do laboratorium i przyszły wyniki i kurcze jedna bakteria mi wyszła. Ostatnio były 2, brałam antybiotyk i któraś została jednak. Jestem złaaaaa bo znów mi jakieś leki przepisze na pewno. Kochana bardzo się cieszę, że u Ciebie jest w porządku! Oby tak było do końca! Ja mam 5 fotek z usg 2d, 6 z usg 4d i 6 filmików i dużo z dokładnego badania - mierzenia maluszka na usg 2d. Tyle, że te z mierzenia to są poszczególnych cześci ciałka i niektórych nawet nie wiedzieliśmy co przedstawiają, dobrze, że nam pan doktor powiedział. Na jednym jest na przykład przekrój trójnaczyniowy pępowiny..... Mój Boże skąd ja mam to wiedzieć
Stary 2010-03-22, 14:45   #366
Basima
Zakorzenienie

Ja mam jedno usg z serduszkiem i z wykresem jego bicia, a tak to wszystkie te usg dziwne nic nie widać, przynajmniej jak byłam ostatnio u gina w 9 tc, a teraz to już 13 tc czyli może zobaczymy zarys dzidziusia
Stary 2010-03-22, 14:52   #367
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam jedno usg z serduszkiem i z wykresem jego bicia, a tak to wszystkie te usg dziwne nic nie widać, przynajmniej jak byłam ostatnio u gina w 9 tc, a teraz to już 13 tc czyli może zobaczymy zarys dzidziusia
O to dziś będziesz widziała zarys cały dzidziusia i rączki i nóżki. Bo na początku to rzeczywiście taka fasolka jest, a od tej pory będziesz dostrzegała coraz więcej cech fizycznych malutkiego człowieczka. jutro koniecznie wrażenia musze znać . A kochana jak myśmy z meżem poleźli na to usg 4d i tam zobaczyliśmy malutka jak rękami się zakrywała, po uchu drapała, kopała i lewą raczką jakieś artystyczne gesty wykonywała to o mało nie piszczeliśmy z radości takie to piękne było . A najfajniejsze było to, że jak przy koncówce usg usnęła to w takiej pozycji w której śpię ja całe życie. Widzisz po prostu swoją kopię miniaturkę! koniecznie zrób to usg, ale gdzieś dopiero koło 22-24 tygodnia bo wtedy fajnie wszytsko widać.
Stary 2010-03-22, 14:59   #368
Basima
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinka13 Pokaż wiadomość
O to dziś będziesz widziała zarys cały dzidziusia i rączki i nóżki. Bo na początku to rzeczywiście taka fasolka jest, a od tej pory będziesz dostrzegała coraz więcej cech fizycznych malutkiego człowieczka. jutro koniecznie wrażenia musze znać . A kochana jak myśmy z meżem poleźli na to usg 4d i tam zobaczyliśmy malutka jak rękami się zakrywała, po uchu drapała, kopała i lewą raczką jakieś artystyczne gesty wykonywała to o mało nie piszczeliśmy z radości takie to piękne było . A najfajniejsze było to, że jak przy koncówce usg usnęła to w takiej pozycji w której śpię ja całe życie. Widzisz po prostu swoją kopię miniaturkę! koniecznie zrób to usg, ale gdzieś dopiero koło 22-24 tygodnia bo wtedy fajnie wszytsko widać.
Jak to opisywałaś to aż mi się płakać zachciało. To naprawdę musi być coś cudownego zobaczyć takiego maluszka kochanego
Stary 2010-03-22, 15:19   #369
Ewelinka13
Rozeznanie

Ojejciu aż mi milutko zrobiło po tym co napisałaś. Już niedługo to przed Tobą, a wtedy Ty mi będziesz opisywała co tam Twój szkrabik mały wyczyniał.
Stary 2010-03-22, 15:36   #370
Basima
Zakorzenienie

Ewelinka13 a my to dzisiaj gorącą linie uskuteczniamy, dziewczyny cały czas nieobecne
Stary 2010-03-22, 15:45   #371
jasiulek
Raczkowanie

GG do jasiulek Send a message via Skype™ to jasiulek

Melduję się i ja co byście o mnie nie zapomniały Sprawy ślubne pochłonęły mnie bez reszty
Strasznie miło się czyta Wasze posty o maluszkach, o tym, co w brzuszku wyprawiają i w ogóle... też chcę Mi się właśnie @ skończyła i się zastanawiam, czy podziałać już w tym cyklu, czy w następnym dopiero... Korci mnie, ale... boję się Może jednak się powstrzymam troszkę

7 cs...
39/40 -czekamy, kruszynko!
jasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 16:29   #372
Basima
Zakorzenienie

jasiulek a Ty przed ślubem???to poczekaj trochę i zacznij po tym całym stresie.
Stary 2010-03-22, 16:49   #373
principessina
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki, niestety jak to zwykle bywa przy poniedzialku jestem zalatana, a chcialabym pojsc wieczorkiem na basen. Kurcze wlasnie mi napisala znajoma, ze poronila w 5 tygodniu Ona tez tak jak ja ma tarczyce i jej endo mowi, ze niestety jest bardziej podatna na poronienia, nie chce nawet o tym myslec, nie dosc ze nie wychodzi to jeszcze jak poronie to naprawde sie odechciewa
Ewelinka jutro rano ide do endo, wiec po po sjescie napisze
Stary 2010-03-22, 17:00   #374
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez jasiulek Pokaż wiadomość
Melduję się i ja co byście o mnie nie zapomniały Sprawy ślubne pochłonęły mnie bez reszty
Strasznie miło się czyta Wasze posty o maluszkach, o tym, co w brzuszku wyprawiają i w ogóle... też chcę Mi się właśnie @ skończyła i się zastanawiam, czy podziałać już w tym cyklu, czy w następnym dopiero... Korci mnie, ale... boję się Może jednak się powstrzymam troszkę
my kwestie slubne mamy juz prawie zalatwione
w kosciele zotaly: zaplata, spowiedz przedslubna, podanie swiadkow i informacji o tym ze u tzta byly wygłoszone zapowiedzi... on juz jest calkowicie obkupiony, ja na razie mam... buty, strój sie szyje u krawcowej w czwartek mam miec pierwsza przymiarke

a jutro mamy usg i moze dowiemy sie plec.... 15.03 miaam szybkie usg [na nfz] to lekarz stwierdził ze nie widzi co tam sie kryje wiec obstawia dziewczynke... zobaczymy co powie jutrzejszy - prywatne usg to chyba mozemy mu troszke pomarudzic zeby poswiecil troszke czasu na podejrzenie plci
i jutro mam konsultacje na patologii ciazy i mam nadzieje ze dowiem sie co sie dzieje z ta moja szyjka
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 17:39   #375
weronia83
Rozeznanie

Wczoraj była w gościach i nie miałam jak do wzs zajzec ale za to dzisiaj jestem

Cytat:
Napisane przez Ewelinka13 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczynki! Taki piękny dzień był wczoraj a dziś wieje tak, że o mało głowy nie urwie. I po weeekendzie.... Ech ale ten czas szybko leci! Święta już niedługo i mam nadzieje, że będzie piękna pogoda. Nie mogłam się dziś rano z łóżka podnieść, chyba wiosenne przesilenie. Moja Amelka ma dzis od 8 gimnastykę brzuszkową, wierci się, kopie i widać pod skórą jak pływa. Leń mnie dziś jakiś złapał. Mogłabym tylko leżeć i nic więcej. A jeśli chodzi o duphaston to jak leżałam w szpitalu to teraz dają go prawie wszytskim ciężarnym właśnie ze względu na zbyt mąłe ilości progesteronu. Mój gin mówi, że duphston w żadnym wypadku nie zagrozi, a wręcz pomoże. Niektóre kobiety biorą go pare tygodni a niektóre do połowy ciąży. Skoro gin przepisał duphaston to raczej miał jakiś powód. Może rzeczywiście chciał "dmuchac na zimne".
Kurcze to musi być zajefajne uczucie

Cytat:
Cześć dziewczyny, ja też dzisiaj pospałam sobie dłużej, ale w nocy non stop się budziłam chyba nerwy przed dzisiejszym ginekologiem, bardzo się stresuje, nie wiem nigdy nie byłam taką panikarą a ciąża tak mnie zmieniła, chyba powinnam zapisać się do psychologa

Bedzie dobrze
Stary 2010-03-22, 18:30   #376
dygotka8
Zakorzenienie

witam,nie bardzo wiem gdzie napisać,ale może Wy dziewczyny podpowiecie mi co trzeba łykać prócz kwasu foliowego przed zajściem w ciążę?? I w jakim czasie przed planowanym poczęciem należałoby juz brać witaminy??
Będę bardzo wdzięczna Wam za pomoc

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 18:34   #377
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
witam,nie bardzo wiem gdzie napisać,ale może Wy dziewczyny podpowiecie mi co trzeba łykać prócz kwasu foliowego przed zajściem w ciążę?? I w jakim czasie przed planowanym poczęciem należałoby juz brać witaminy??

Mi na pocztku lekarz zalecił tylko kwsa folowy beż żadnych innych witamin w tabletach do do tego ja osobiście staram się jesc wiecej owosów i warzyw Podobno dobrze go zacząc brać kwas fioliwy już 3 miesiące przed planowanym zajściem w ciaże
Stary 2010-03-22, 20:31   #378
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Mi na pocztku lekarz zalecił tylko kwsa folowy beż żadnych innych witamin w tabletach do do tego ja osobiście staram się jesc wiecej owosów i warzyw Podobno dobrze go zacząc brać kwas fioliwy już 3 miesiące przed planowanym zajściem w ciaże
dzięki za odpowiedź
a któryś kwas foliowy polecacie szczególnie czy to bez różnicy??

czyli żadnych suplementów nie bierzecie typu centrum czy falvit?

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-22, 21:09   #379
zenia2211
Rozeznanie

Cytat:
dzięki za odpowiedź

Kwas foliowy lykaj folik 1 tabl. dziennie.Ja osobiscie biore falvit.A ja po tym moim niby @ i dalej pobolewaja mnie jajniki i podbrzusze.Nie wiem co jest grane.
zenia2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 06:46   #380
monana27
Raczkowanie

dzien dobry dziewczyny. Ja regularnie czytam wasz watek, chociaz rzadko sie wypowiadam. Dzisiaj rano moj TZ powiedzial zebym juz wiecej was nieczytala bo w paranoje wpadne a on i tak juz mnie hipohondrykiem nazywa (mam nadzieje ze tak to sie pisze ) Do tej pory nie martwilam sie w zasadzie niczym dopoki nie poczytalam o tym duphastonie i fakt ze go musialam brac. Poza tym juz od 5 ciu tygodni mam kaszel i bol gardla, ktory zadnymi sposobami nie chce minac. Probowalam juz wielu rzeczy, syrop i tabletki przepisane przez gina, herbata z miodem i cytryna, napar z imbiru, syrop z cebuli (ochyda!!!). I prosze od wczoraj sie jeszcze pogorszylo i mam takie napady kaszlu ze az brzuch mnie boli.
Przeczytalam gdzies jeszce ze bole kregoslupa nie sa dobra oznaka w pierwszym trymestrze. (przypominam ja jestem w 9tc) W jednej ksiazce jest nawet napisane ze moze to byc oznaka poronienia. Wiec ja teraz spac nie moge, bo kregoslup boli a ja sie martwie czy wszystko ok. Wiecie cos na ten temat?
Wiem ze moze niepotrzebnie sie martwie ale oprocz TZa to wlasciwie nie mam z kim pogadac bo rodzina daleko, a ja na innym kontynencie zaszyta jestem.
Przepraszam ze tak chaotycznie pisze, nie wiem czy cos z tego zrozumialyscie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
dzięhttps://wizaz.pl/forum/newreply.php?...y&p=18067328ki za odpowiedź

Mnie osobiscie sie wydaje ze to bez roznicy ktory kfas foliowy bedziesz brala. Po prostu upewnij sie ze jest odpowiednia dawka (zwykle 0,4mg / 400mcg), bo ja gdzies widzialam takie co maja po 1mg czyli duzo wiecej niz normalne dzienne zapotrzebowanie.
A jesli chodzi o witaminy to raczej sie nie zaleca brac w ciazy bo mozna przedawkowac z niektorymi (np jest niedobrze jak sie ma za duzo wit A), chyba ze lekarz inaczej zaleci. Ale jesli jeszcze w ciazy nie jestes to na pewno nic zlego sie nie stanie, od jednej tabletki dziennie nikt nie przedawkuje a wlasciwie to raczej ci pomoze, wiec ja bym brala witaminy przed ciaza.
monana27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-23, 10:45   #381
Ewelinka13
Rozeznanie

Dzień dobry Dziewczynki! Znów dziś ledwo wstałam! Rano jestem tak zamroczona jakby mnie ktoś w głowę walnął.
Basimko kochana daj znać jak po usg.
Principessina Skarbie czekam na wieści od Ciebie i trzymam kciuki za to co powie endo.
Monana 27 wybierz się lepiej do lekarza bo jak domowymi środkami kaszel i ból gardła nie chce przejśc, to żeby przypadkiem z tego większa infekcja się nie zrobiła. Duphastonem się nie przejmuj. Na pewno nie zaszkodził dzidzi.
Dygotka 8 Dziewczynki dobrze radzą, że możesz brać kwas foliowy. Czasem lekarze zalecają też brac luteine czyli progesteron, ale od kwasu spokojnie możesz zacząć. I do dzieła ;-).
Jasiulko i mlm Fm cudne są te sprawy przedslubne....
Stary 2010-03-23, 14:41   #382
Basima
Zakorzenienie

Kochane moje po wczorajszym usg spadl mi narazie kamień z serca, serduszko bije, maluszek ma 2 rączki , 2 nóżki, i wszystko jest oki machał do tatusia i mamusi, i trzsymał też paluszka w buzi, moja słodka kochana kruszynka, niestety narazie nie wiemy czy ma jajolki , czy muszelke, ale czy to ważne, zakochałam się w nim na zabój.MA już swój pierwszy nakręcony film i pełno zdjęć

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Ja brałam kwas foliowy pół roku wcześniej, co do witamin, lekarz jeżeli będzie uważał za stosowne to przpisze Ci wit. w ciąży nie ma sensu się nimi faszerować, i wcale nie są zdrowe, a jeżeli będziesz miała dobre wyniki to po co brać?Kwas foliowy mam brać do końca ciąży bo ponoć, nawilża śluzówke i jakieś tam
Stary 2010-03-23, 15:15   #383
zenia2211
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monana27 Pokaż wiadomość
dzien dobry dziewczyny. Ja regularnie czytam wasz watek, chociaz rzadko sie wypowiadam. Dzisiaj rano moj TZ powiedzial zebym juz wiecej was nieczytala bo w paranoje wpadne a on i tak juz mnie hipohondrykiem nazywa (mam nadzieje ze tak to sie pisze ) Do tej pory nie martwilam sie w zasadzie niczym dopoki nie poczytalam o tym duphastonie i fakt ze go musialam brac. Poza tym juz od 5 ciu tygodni mam kaszel i bol gardla, ktory zadnymi sposobami nie chce minac. Probowalam juz wielu rzeczy, syrop i tabletki przepisane przez gina, herbata z miodem i cytryna, napar z imbiru, syrop z cebuli (ochyda!!!). I prosze od wczoraj sie jeszcze pogorszylo i mam takie napady kaszlu ze az brzuch mnie boli.
Przeczytalam gdzies jeszce ze bole kregoslupa nie sa dobra oznaka w pierwszym trymestrze. (przypominam ja jestem w 9tc) W jednej ksiazce jest nawet napisane ze moze to byc oznaka poronienia. Wiec ja teraz spac nie moge, bo kregoslup boli a ja sie martwie czy wszystko ok. Wiecie cos na ten temat?
Wiem ze moze niepotrzebnie sie martwie ale oprocz TZa to wlasciwie nie mam z kim pogadac bo rodzina daleko, a ja na innym kontynencie zaszyta jestem.
Przepraszam ze tak chaotycznie pisze, nie wiem czy cos z tego zrozumialyscie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Mnie osobiscie sie wydaje ze to bez roznicy ktory kfas foliowy bedziesz brala. Po prostu upewnij sie ze jest odpowiednia dawka (zwykle 0,4mg / 400mcg), bo ja gdzies widzialam takie co maja po 1mg czyli duzo wiecej niz normalne dzienne zapotrzebowanie.
A jesli chodzi o witaminy to raczej sie nie zaleca brac w ciazy bo mozna przedawkowac z niektorymi (np jest niedobrze jak sie ma za duzo wit A), chyba ze lekarz inaczej zaleci. Ale jesli jeszcze w ciazy nie jestes to na pewno nic zlego sie nie stanie, od jednej tabletki dziennie nikt nie przedawkuje a wlasciwie to raczej ci pomoze, wiec ja bym brala witaminy przed ciaza.
Co do kregosłupa to sie nie wypowiem bo nie mam pojecia czy to moze byc objaw poronienia ale wydaje mi sie ze nie.Co do kaszlu kup sobie syrop stodal albo drosetux albo krople homeopatyczne.Bo tylko to mozesz w ciazy.I wybierz sie do lekarza.A co do kwasu foliowego to bez recepty jest jeden Folik wlasnie w dawce 0,4.I sa na recepte 5 mg i 15 mg ale to juz z przepisu lekarza.Witaminki jak najbardziej mozna brac przed ciaza.

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ----------

Basima super A tak sie martwilas.Ale to wzruszajace zobaczyc takie dzieciatko.

Edytowane przez zenia2211
Czas edycji: 2010-03-23 o 15:14
Stary 2010-03-23, 15:32   #384
Basima
Zakorzenienie

zenia2211 nawet nie wiesz, jak wczoraj się czułam, omało się nie popłakałam, a bicie serca mogłabym słuchać cały czas, kolejna wizyta 15 kwietnia Aaaa przytyłam 2 kg, gino powiedział,że nie jest źle, ale żeby się pilnować, a jak tu sie pilnować jak wszystko takie smaczne

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki, niestety jak to zwykle bywa przy poniedzialku jestem zalatana, a chcialabym pojsc wieczorkiem na basen. Kurcze wlasnie mi napisala znajoma, ze poronila w 5 tygodniu Ona tez tak jak ja ma tarczyce i jej endo mowi, ze niestety jest bardziej podatna na poronienia, nie chce nawet o tym myslec, nie dosc ze nie wychodzi to jeszcze jak poronie to naprawde sie odechciewa
Ewelinka jutro rano ide do endo, wiec po po sjescie napisze
Słuchaj to,że koleżanka poroniła nie znaczy,że Ty będziesz miała problem, musisz wierzyć,że będzie oki. MAm nadzieje,że już jesteś po wizycie u lekarza
Stary 2010-03-23, 15:56   #385
zenia2211
Rozeznanie

No napewn to jest superasne uczucie mi az drzy serducho a co dopiero tobie Wazne ze wszystko jest dobrze z dzidzia.A mnie dalej pobolewaja te jajniki.Nie mam pojecia co jest grane
Stary 2010-03-23, 16:00   #386
Basima
Zakorzenienie

zenia 2211 może idź do gina, może zaziębiłaś się gdzieś, nie możesz tak tego zostawić i czekać co się będzie działo.
Stary 2010-03-23, 16:07   #387
zenia2211
Rozeznanie

Cytat:
zenia 2211 może idź do gina, może zaziębiłaś się gdzieś, nie możesz tak tego zostawić i czekać co się będzie działo.
Ale ja bylam 2 tyg. temu i wszystko jest dobrze.Bolaly mnie przed @ .Mialam @ 3 dni i teraz mnie tak lekko pobolewaja momentami.
Stary 2010-03-23, 16:16   #388
Basima
Zakorzenienie

Może Ty jednak jesteś w ciąży?Ja miałam takie same objawy myślałam,że dostane okres bolały mnie strasznie jajniki, nawet miałam 1 czy 2 dni plamienia więc myślałam,że to okres, a tu w 4 tyg test wyszedł 2 kreski, a ból jajników miałam do 11 tc

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Lece dziewczynki coś spałaszować na obiadek, niedługo mój mężczyzna przyjdzie. Trzymajcie się przyszłe ciążówki i cieżarówki, wpadnę dzisiaj, albo jutro

Edytowane przez Basima
Czas edycji: 2010-03-23 o 16:13
Stary 2010-03-23, 16:20   #389
principessina
Zakorzenienie

Kochane nie czytalam Waszych postow, nadrobie dzis wieczorem, nie jestem w humorze, poroczalam sie dzis jak bobr, nie mam owulacji, mam badac poziom progesteronu przez 3 miesiace siodmego i 23 dnia cyklu, czyli do lipca nici napewno z ciazy a pozniej moze lekarz da w koncu jakies leczenie
Stary 2010-03-23, 16:55   #390
zenia2211
Rozeznanie

Cytat:
Może Ty jednak jesteś w ciąży?Ja miałam takie same objawy myślałam,że dostane okres bolały mnie strasznie jajniki, nawet miałam 1 czy 2 dni plamienia więc myślałam,że to okres, a tu w 4 tyg test wyszedł 2 kreski, a ból jajników miałam do 11 tc

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Lece dziewczynki coś spałaszować na obiadek, niedługo mój mężczyzna przyjdzie. Trzymajcie się przyszłe ciążówki i cieżarówki, wpadnę dzisiaj, albo jutro
No ale ja dostalam w srode @ i mialam go do piatku.Wiec juz sama nie wiem.Niby baraszkowalismy w dni plodne ale pozniej robilam test i nic.A ile dni po tym plamieniu zrobilas test??Te jajniki mnie tak rwia.

---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Kochane nie czytalam Waszych postow, nadrobie dzis wieczorem, nie jestem w humorze, poroczalam sie dzis jak bobr, nie mam owulacji, mam badac poziom progesteronu przez 3 miesiace siodmego i 23 dnia cyklu, czyli do lipca nici napewno z ciazy a pozniej moze lekarz da w koncu jakies leczenie
Nie martw sie bedzie dobrze.zobaczysz.Wiem ze jest ci napewno przykro ale dasz rade.I pisz nabiezaco co u ciebie.buziaczki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości