|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Ojj z resztą nie ważne ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3302 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
hej dziewczyny
![]() będę mamusią lipcową, termin mam na 6 lipca, a w brzuszku rośnie synek. Nie mogę się doczekać kiedy będę jeździła z wózkiem ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3304 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3305 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki! Mam w końcu troszkę czasu to Was narobię może.
Znalazłam zalecane ćwiczenia przy bólu pachwin. Należny jak najczęściej leżeć na plecach z uniesionymi biodrami, lub w pozycji kolankowo-łokciowej. Muszę zacząć to ćwiczyć, bo mnie ten ból denerwuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#3306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3307 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a czy którąś z Was boli może biodro? Mnie strasznie boli lewe i powiedziałam o tym gineksowi i mi powiedział, że Dzidzia uciska najprawdopodobniej na jakiś nerw i stąd ten ból. A ja jestem kulawa
![]() Co do zgagi, to u mnie się pojawia tylko wtedy jak wypiję sok albo herbatę i się później położę, ale na szczęście po wypiciu wody szybko znika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3308 |
Raczkowanie
|
WITAJCIE DZIEWCZYNKI W TEN PIĘKNY MARCOWY DZIONEK
![]() Nie było mnie tutaj prawie miesiąc(tzn czasem zaglądałam ale tyle było zawsze do nadrobienia, że po przeczytaniu paru stron nadal byłam w tyle i już nie wiedziałam co napisać ![]() ![]() Dziś takie piękne słoneczko było i jakoś tak optymistycznie do świata mnie nastawiło, no więc jestem ![]() ![]() U mnie wszystko w normie w sumie. Dziś myłam okna, byłam na spacerku z mężem, a teraz piecze mi się już 2 część ciasta na karpatkę(mama wspominała o wadowickich kremówkach no i musiałam coś podobnego zrobić tak mi się zachciało ![]() Co do dzidziusia to wyniki miałam OK, cytologie też. Następną wizytę mam 8 kwietnia i dopiero wtedy będę się umawiać na USG dlatego nadal nie wiem co tam w brzuszku siedzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobra zmykam robić krem do tego mojego "zachcioła" ![]() Całuję Was wszystkie gorąco i wiosennie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3309 |
Raczkowanie
|
Czesc Kobitki! Dopiero znalazlam czas zeby zajrzec co tam slychac. Dzisiaj bylam u kolezanki pomoc jej troche w porzadkach bo i tak siedze w domku sama calymi dniami a potem na spacerku i tak dzionek zlecial.
papeteria Wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]() pszczółka tutaj w Holandii pełno jest tych żelków najróżniejsze kształty wiec bys miala wyżerkę ![]() ola k11 gratuluję! ![]() honolinka gratuluję! ![]() anuszka super ze na wizycie wszystko ok! itakasia no brawo ciociu, gratuluję! dilarka, memphiska witam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3310 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=dilarka;18083799]Dziewczyny, dziękuję za super przyjęcie mnie do Waszego forum!
![]() ![]() Kurcze, ale Wy tu macie fajowy kontakt ![]() ![]() Ja jeszcze nie znam płci Dzidzi, a już bym chciała wiedzieć. W poniedziałek idę do gineksa, to może się czegoś dowiem, to na pewno dam znać ![]() A jak tam Wasze apetyty, Mamusie? ![]() Mój mąż się ze mnie śmieje, bo ja bym najchętniej jadła tylko lody-najlepiej czekoladowe-i arbuzy ![]() ![]() Jeszcze raz bardzo dziękuję za milusie przywitanie ![]() apetyt mam straszny. Najgorzej jest rano. Lody takze moglabym jesc non stop. No to witaj w naszym gronie.
#3311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3312 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że zdjęcia sie wyświetlą. Debiut mojego brzuszka w 23 tc i 3 dniu
![]() Jako dodatek moja na razie jedyne zakupy dla małego. Body kupione ze względu na napisy. Dałam za nie całe 3 złote w ciuchu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3313 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do gosci i wesel, potwierdzania...Masz idealna okazje, zeby zweryfikowac, z kim warto utrzymywac kontakt, a z kim nie. My rozdalismy wszystkie zaproszenia w lutym i potwierdzenia mialo byc do polowy marca i myslicie, ze wszyscy odpowiedzieli? Skadze...nie rozumiem niektorych ludzi... Wszystkiego naj, naj! a najwazniejsze teraz to szybkiego porodu i zdrowej dzidzi ![]() czekamy na zdjecia...znaczy na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3314 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, miejsce, które wybraliście było bardzo fajne o cena również... ale za dwa lata tez będa fajne oferty ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3315 |
Zadomowienie
|
marta brzuszek w sam raz jak na ten tydzien
![]() A ja od dzis jestem sama przez tydzien ![]() ![]() Maz musial wyjechac, wlasnie go odwiozlam na lotnisko i juz tesknie...Nie rozstawalismy sie ze soba na wiecej niz kilka godzin przez ponad rok...Wiec dzis czeka mnie pierwsza noc bez niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję Ci, że zostałaś sama. Ja nie znoszę jak męża nie ma szczególnie w nocy. Ale masz nas, więc postaramy Ci sie umilić czas oczekiwania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3317 |
Zakorzenienie
|
memphiska witaj
![]() katia super, że wszystko ok ![]() kociamborek alguien ![]() alguien tydzień jakoś zleci ![]() marta śliczny brzuś i ciuszki urocze szczególnie to zdanie o mamusi ![]() niezawsze świetne body |
![]() ![]() |
![]() |
#3318 |
Zakorzenienie
|
Mąż je znalzał i kazał kupić? Nie żebym sama była takim narcyzem
![]() Kochana ja jeszcze nie dołączyłam do grona składających życzeń. Życzę Ci samych szczęśliwych dni, radosnego oczekiwania na maleństwo, pociechy z TŻ, szczerych i kochających ludzi w okół Ciebie, dużo siły i zdrowia na każdy dzień! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3319 |
Rozeznanie
|
rzeczywiscie ciezko was nadrobic. moze byscie zwolnily troche
![]() co do kreski ja jej jeszcze nie mam za to mam widoczna strasznie krzywa zyle od piersi do brzucha, wczesniej jej tam nie bylo ![]() ![]() sliczne brzuszki ja wrzuce zdjecie moze jutro bo teraz nie ma mi kto zrobic a pozniej to pewnie zapomne. co do ruchow ja tez czuje tylko po lewej stronie i czasem na srodku ale z prawej strony cisza. raz czuje baaardzo nisko a raz tuz pod pepkiem, nigdy jeszcze nie zdazylo sie chyba nad. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3320 |
Rozeznanie
|
marta fajnego masz bębenka
![]() A propo ciuszków dużo kupujecie w rozmiarze 56? Bo ja gdzieś wyczytałam żeby tak z 5 par z każdego rodzaju ciuszków mieć w tym rozmiarze na początek. U mnie krechy na brzuchu jeszcze nie widać, może już nie będzie. A młody mnie ostatnio kopie jak szalony, całe szczęście, że w nocy śpi razem ze mną Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-03-23 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3321 |
Zakorzenienie
|
Ja was tu poczytuje, brzuszek mam juz okraglutki
![]() ![]() Co do ciuszkow to mam tyle ze nie wiem gdzie sie pomieszcze ![]() ![]() ![]() A co myslicie o bujaczkach?? ja mysle ze to fajna sprawa mam juz 2 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3322 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie wszystkie body sa takie malutkie i nie umiem sobie wyobrazić, że maluszek w nie wejdzie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, moja dobra koleżanka poszła dziś na genetyczne usg i wyszło jej, że maluch ma za dużą przezierność karkową. Straszą ją amniopunkcją a nikt nie zaproponował testu potrójnego. Biedna ona ![]() Nie wiem co jej powiedzieć. Ile z Was robiło badania?
![]() |
#3324 |
Rozeznanie
|
marta dla mnie też wszystko takie małe się zdaje, wczoraj pół godziny się zastanawiałam czy wziąć rozmiar 56 czy 62, przykładałam jedne do drugiego, ludzie jak na głupka patrzyli hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#3325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale powinna moze to skonultowac jeszcze gdziec?? http://www.naobcasach.pl/a.4634.Prze...c_karkowa.html
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-03-23 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3326 |
Zadomowienie
|
haloo!! ja tak tylko na chwilkę bo u rodziców jestem
![]() ![]() ![]() ![]()
#3327 | ||
Zadomowienie
|
Jakos nadrobilam
![]() Na bole i twardnienie brzucha dostalam nospe i luteine. Jedyne co mi sie polepszylo to morfologia. W moczu wyszly mi takie kwiatki, ze mam powtorzyc badanie prywatnie. Moze dlatego, ze nie biore uroseptu tak jak zalecil. Zrobie jeszcze raz to badanie, pojde na kontrole i ide do innego gina na konsultacje. Mozna zwariowac ... W przyszlym tygodniu kontrola ;/ Usg za 3 tygodnie/polowkowe/ slyszalam serduszko mojego malenstwa ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() marta sliczny brzus ![]() papeteria ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3328 |
Zakorzenienie
|
dzidzia wspolczuje kolezance mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze ostatnio ktos pisac ze byly problemu i robil ta aminopunkcje i wszystko wyszlo dobrze wiec niech kolezanka bedzie dobrej mysli
marta sliczny brzuszek i ubranka niezawsze sliczne te body
#3329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3330 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.