|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Mam coś dla Panów Młodych ( z przymrużeniem oka
)
|
|
|
|
#3392 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Aaś,to ty tak wcześniej ode mnie idziesz po suknie,bo ja dopiero w czerwcu.No,ale u mnie to siła wyższa.
|
|
|
|
#3393 |
|
Raczkowanie
|
JA sie dołączam do tego
Czemu dopiero w czerwcu? Jesli moge spytac ? |
|
|
|
#3394 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2380 Cytat:
tylko ciekawe ile za niego sobie zażyczą... ![]() proszę ![]() Cytat:
) a w sobotę zawsze COŚ. No i kicha. Maj mnie tu zastanie a nie kupię tej kiecy |
|||
|
|
|
#3395 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3396 |
|
Raczkowanie
|
Aaś pamietam pamietam właśnie numer 1 RULEZ kochana najładniej Ci w niej
|
|
|
|
#3397 | |
|
BAN stały
|
bo wtedy będe/będziemy w naszym polskim kraju.
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3398 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
myslalam ze ludzie raczej puszczali cos na zasadzie pokazu slajdów + muzyka. a my chcemy bardziej reportażowo/filmowo. Cos w tym stylu www.bergman-studio.com/2009/02/ tylko ze tutaj akurat jest Love Story, a my zrobimy z przeplataniem zdjęc i o rodzicach
|
|
|
|
|
#3399 |
|
BAN stały
|
16 osób czyta watek,nie spać pisać.
![]() Apropo sukien slubnych,jak się nie myle to dzisiaj miała iśc na przymiarke/i dziewczyneczka.Mam nadzieje,że zda nam relacje. ![]() Aha i jeszcze coś,bo mi się teraz przypomniało.Pisałyśmy jakieś pare dni temu o tej reklamie z jajkami.Właśnie ją ostatnio widziałam. ![]() ultra i co kupujesz/kupisz teściowi na urodziny???bo wiem,że pisałaś wcześniej o tym,że nie wiesz co kupić i pytałaś.
|
|
|
|
#3400 |
|
BAN stały
|
Wszyscy nadrabiają zanim zabiorą sie za pisanie. Śmiem stwierdzić, że to bardzo PŁODNY wątek
![]() PS. w przerażeniu po Waszych wczorajszych opowiadaniach o poradniach etc. zaczęłam rozgladać się za naukami przedmałżeńskimi w okolicy. Okazało się, że u mnie trwają kilak tygodni Ale znalazłam złote wyjście! Podobno organizowane jest coś takiego jak Rekolekcje dla Narzeczonych - jedziesz w pt po poludniu, w niedziele po poludniu wracasz i masz odbombione nauki przedmalzenskie i zostaje tylko poradnia
|
|
|
|
#3401 |
|
BAN stały
|
Mój poprzedni post ma numer 3399 a co najśmiejszniejsze,ja nie robie tego specjalnie.
anouk,ta ostatnie-złote wyjście jest najlepsze. |
|
|
|
#3402 | |||||
|
Zadomowienie
|
kurna, zostawić Was na chwilę i już człowiek traci... wątek
![]() Cytat:
jeśli masz zamiar wszystko nadrobić,to gratuluję przedsięwzięcia i z pewnością się nudzić wtedy nie będziesz ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() o, fajne! muszę koniecznie pokazać tżowi ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
#3403 |
|
BAN stały
|
Podoba mi sie Słyszalam to na jakims weselu podczas oczepin, slubowanie Młodego i potem dla Młodej coś podobnego było. A skoro juz w temacie to wklejam slubowanie tesciow Wodzirej: Czy ślubujecie nie zaglądać do garnków synowej? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie co tydzień przyjmować Wasze dzieci na obiadkach niedzielnych składających się z conajmniej dwóch dań i deseru? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie każdorazowo dawać pokaźną wałówkę pysznego jedzonka kiedy tylko poproszą o to Wasze dzieci? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nie wisieć na telefonie za kazdym razem, kiedy tylko okaże się, że pies sasiada zaszczekał inaczej niż zwyke? Rodzice : ŚLUBUJEMY Wodzirej: Czy ślubujecie nigdy nie używać następujących zwrotów: - jak będziesz w moim wieku ..... - ja to się nie chcę wtrącać, ale .... Rodzice : ŚLUBUJEMY |
|
|
|
#3404 | |
|
BAN stały
|
![]() Koniecznie. ![]() Tak,tak myśle. ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo już coraz bardziej przekonuję się do tej pierwszej kiecy Cytat:
![]() dobra. to przyjeżdżajta do stolicy w sobotę salon jest na przeciwko dworca to nikt nie bedzie musiał daleko chodzić |
||
|
|
|
#3406 |
|
BAN stały
|
szukam piosenek do nagrania slubnego i niestety moje obawy okazują się realne - najpiękniejsze piosenki o miłości są smutne
|
|
|
|
#3407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może zrobię tak, że przyniosę kiedyś do niej teczkę z tekstami do zaporoszeń i że niby chcemy się jej poradzić, które najładniejsze, a na samej górze dam kartkę z tym tekstem. ona jest taka ciekawska że na pewno przeczyta i wtedy jej powiem, że mieliśmy taki pomysł, żeby dać to rodzicom jednym i drugim ,a niechcący wzięłam ze sobą i ups! nie ma niespodzianki!
|
|
|
#3408 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3409 |
|
BAN stały
|
Tak się nagle zachmurzyło.........
I z tego też powodu,prawa ręka mnie rwie. ![]() Mam dzisiaj wene i znowu robie kopytka na obiad.
|
|
|
|
#3410 |
|
Rozeznanie
|
Lus, gosica
![]() ![]() Niom ja musze ostro wziąśc się za całe przygotowanie, bo nic do przedu nie ruszyliśmy. Nie mam sukni, zaproszeń, obrączek, poradnia...nie mówieą o takich rzeczach jak bielizana, walon i inne dodatki...masakra nie wiem teraz jak ja się ogarnę. Lus a z budową tez stoimy, bo jak była taka nie jasna sytuacja między mną a TŻ to nic mnie nie obchodziło
|
|
|
|
#3411 |
|
Raczkowanie
|
Witam
troche zaniedbałam forum przez ost 2 dni ![]() ale wiecie co wczoraj dostaliśmy zaproszenia, są proste ale bardzo eleganckie i nawet ładniejsze niż na zdjęciu, zaczynamy rozdawanie ![]() A tak będą wyglądały wkładki do zaproszeń Załącznik 2978560 ładne? Edytowane przez 83mika Czas edycji: 2010-03-25 o 13:49 |
|
|
|
#3412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedni moi znajomi mieli z noclegiem takie nauki a inni bez![]() a co do piosenek to my mamy na liście póki co takie: Wet Wet Wet - Love Is All Around U2 - Beautiful Day Cliff Richard - Congratulations Akurat - Lubię mówić z Tobą Kayah & Krzysztof Kiljański - Prócz ciebie nic The Archies - Sugar sugar Indie Arie - Can I walk with you? (tekst ma typowo "ślubny" - uwielbiam tę piosenkę )
|
|
|
|
|
#3413 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
tez uwielbiam tę piosenkę Indie Arie! dlaczego sama wczesniej na to nie wpadlam?? DZIEKI AAŚ ! rozważam którąś piosenkę the cure (wiem, mało ślubni). Uwielbiam The Lovecats, slowa malo slubne ale rytmiczna. Friday i'm in love, teoretycznie (bo wesola i do eledysku sie nada) choc slowa nie do konca trafne. No i oczywiscie Love Song (ta piosenka to byl zreszta prezetn slubny dla zony od Roberta Smitha) ale oczywiscie jak wiekszosc najlepszych piosenek o milosci jest smutnawa
Edytowane przez Anouk. Czas edycji: 2010-03-25 o 14:18 |
|
|
|
|
#3414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie pamiętasz, bo jej nie pokazywałam - nie mam zdjęcia ![]() Znowu produkujecie Nadrabiam tyle ile mogę, bo w pracy jestem ...
|
|
|
|
|
#3415 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie Friday I'm in love to piosenka o milosci na jedna noc (piatkowa ), wiec odpada ![]() Just like heaven by sie nadawala gdyby jej wyciac ostatnia zwrotke ![]() z takich klasykow (ale niestety tez wolnych ) moze byc Bryan Adams - We're in heaven...szkoda, ze tak ciezko znalezc szybkie piosenki z odpowiednim tekstem, bo ja nie chce takiego filmu nad ktorym sie placze tylko taki z jajem - wesoly ![]() ale dzis cieplutko bylo blogo ![]() hmm chyba trzeba by dzis w aucie zrobic wiosenne porzadki a Wy zmieniacie juz oponki czy jeszcze nie? bo TZ mowi zeby jeszcze sie nie podniecac, bo moze byc z powrotem zimno... a mi sie cos nie wydaje
|
|
|
|
|
#3417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jak kiedyś szukałam to miałam problem ale już teraz wiem gdzie to![]() Cytat:
![]() ja coraz bardziej jestem przekonana do sukni numer 1 i chyba fajnie by to wyglądało razem ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() wiecie co wymyśliłam z wesołych piosenek jeszcze? Strachy na Lachy - Dzień dobry kocham Cie
|
|||
|
|
|
#3418 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cieszę się, że podoba Wam się tytuł wymyślony przez mnie podczas mycia włosów Muszę się poważnie zastanowić nad pisnaiem magisterki do góry nogami To jest jakiś spisek Cytat:
![]() A Zdzisiu pojawił się już u nas jakoś we wcześniejszych częściach. Nie wiem czy to czasem nie Kaśka nadała mu to imię ![]() Cytat:
![]() Ja dziś cały dzień w kuchni siedzę, bo Teść do nas przychodzi na kawę i kolację Karpatka właśnie się piecze, więc postanowiłam do Was zajrzeć
|
||
|
|
|
#3419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3420 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem wam że taki tekst o książkach czy słodyczach jest fajny. Byłam w zeszłym roku na ślubie gdzie poproszono o książki i nawet starsi ludzie mieli ładne paczuszki a tylko parę osób kwiaty.
Ale słyszałam od znajomych o prośbie o karmę dla psów ze schroniska. I goście tachali ze sobą całe wory To tak "trochę" nieślubnie wyglądali. A zupełnie nie wyobrażam sobie jak PM to odbierali Pieniążki dużo upraszczają
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a chciałabym jednak pokazać tą kieckę większej ilości osób niż tylko mojej sis...
myslalam ze te weekendówki sa stacjonarne. Bo na rekolekcje wyjeżdża się do osrodka na weekend, z noclegiem 

bo TZ mowi zeby jeszcze sie nie podniecac, bo moze byc z powrotem zimno... a mi sie cos nie wydaje