Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 11:58   #3391
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Mam coś dla Panów Młodych ( z przymrużeniem oka )
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:00   #3392
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Aaś,to ty tak wcześniej ode mnie idziesz po suknie,bo ja dopiero w czerwcu.No,ale u mnie to siła wyższa.
Stary 2010-03-25, 12:06   #3393
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Nie ty jedna...
JA sie dołączam do tego

Cytat:
Aaś,to ty tak wcześniej ode mnie idziesz po suknie,bo ja dopiero w czerwcu.No,ale u mnie to siła wyższa.
Czemu dopiero w czerwcu? Jesli moge spytac ?

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:06   #3394
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Aaś fajowski ten bukiet jakbys dobrala fajne buciki to by fajnie wygladala a jaka planujesz kupic suknie ? masz juz wybrana ?
Tu jest moje sprawozdanie z tour de saloon
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2380

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Aaś mój bukiet będzie właśnie taki szaleńczo kolorow: pomarańcz, żółty, czerwony, fiolet, zieleń
fantastyczne są takie bukiety tylko ciekawe ile za niego sobie zażyczą...

Cytat:
O to wlasnie chodzilo dzieki
proszę

Cytat:
no właśnie a ja chcę już to mieć za sobą... zmęczyło mnie to półtoragodzinne mierzenie no ale tak się poskładało że mogę iść mierzyć tylko w sobotę (nie chcę brać urlopu znowu + co by to dało jak reszta oglądaczy będzie w pracy? ) a w sobotę zawsze COŚ. No i kicha. Maj mnie tu zastanie a nie kupię tej kiecy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:07   #3395
Anouk.
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
a obrazek będzie taki:
Załącznik 2977706
Nie wiem czy zdecydowałabym na samodzielne drukowanie (boje sie ze by sie rozmazywało etc.) ale przyznam ze te obrazki mają swój urok

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Wymyśliłam tam jeszcze: "niech ktoś spowolni te rumaki, bo z nerwów dostaniemy padaki"
Anouk. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:11   #3396
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Aaś pamietam pamietam właśnie numer 1 RULEZ kochana najładniej Ci w niej

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:13   #3397
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Czemu dopiero w czerwcu? Jesli moge spytac ?
bo wtedy będe/będziemy w naszym polskim kraju.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
no właśnie a ja chcę już to mieć za sobą... zmęczyło mnie to półtoragodzinne mierzenie no ale tak się poskładało że mogę iść mierzyć tylko w sobotę (nie chcę brać urlopu znowu + co by to dało jak reszta oglądaczy będzie w pracy? ) a w sobotę zawsze COŚ. No i kicha. Maj mnie tu zastanie a nie kupię tej kiecy
Rozumiem,że chcesz już iśc w poszukiwaniu sukni,by mieć to już za soba/z głowy itp
Stary 2010-03-25, 12:13   #3398
Anouk.
BAN stały

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

eee to nie jest nowy pomysł, takie filmiki były modne kilka lat temu
A co do podziękowań to ja do mikrofonu mówić też nei zamierzam, powiem od siebie do nich i tyle
o, to nie wiedziałam myslalam ze ludzie raczej puszczali cos na zasadzie pokazu slajdów + muzyka. a my chcemy bardziej reportażowo/filmowo. Cos w tym stylu www.bergman-studio.com/2009/02/ tylko ze tutaj akurat jest Love Story, a my zrobimy z przeplataniem zdjęc i o rodzicach
Stary 2010-03-25, 12:21   #3399
madmuazelle
BAN stały

16 osób czyta watek,nie spać pisać.

Apropo sukien slubnych,jak się nie myle to dzisiaj miała iśc na przymiarke/i dziewczyneczka.Mam nadzieje,że zda nam relacje.

Aha i jeszcze coś,bo mi się teraz przypomniało.Pisałyśmy jakieś pare dni temu o tej reklamie z jajkami.Właśnie ją ostatnio widziałam.

ultra i co kupujesz/kupisz teściowi na urodziny???bo wiem,że pisałaś wcześniej o tym,że nie wiesz co kupić i pytałaś.
Stary 2010-03-25, 12:21   #3400
Anouk.
BAN stały

Cytat:
16 osób czyta watek,nie spać pisać.
Wszyscy nadrabiają zanim zabiorą sie za pisanie. Śmiem stwierdzić, że to bardzo PŁODNY wątek

PS. w przerażeniu po Waszych wczorajszych opowiadaniach o poradniach etc. zaczęłam rozgladać się za naukami przedmałżeńskimi w okolicy. Okazało się, że u mnie trwają kilak tygodni Niestety nie ma 10-dniówek ani tym bardziej weekendowego kursu.
Ale znalazłam złote wyjście! Podobno organizowane jest coś takiego jak Rekolekcje dla Narzeczonych - jedziesz w pt po poludniu, w niedziele po poludniu wracasz i masz odbombione nauki przedmalzenskie i zostaje tylko poradnia
Stary 2010-03-25, 12:26   #3401
madmuazelle
BAN stały

Mój poprzedni post ma numer 3399 a co najśmiejszniejsze,ja nie robie tego specjalnie.

anouk,ta ostatnie-złote wyjście jest najlepsze.
Stary 2010-03-25, 12:27   #3402
mariiasia
Zadomowienie

kurna, zostawić Was na chwilę i już człowiek traci... wątek

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Cześć Laski

W końcu mogę do Was napisać. Piszę z łózka szpitalnego, trzymają mnie jeszcze do jutra rana. Nudzi mi się, więc TŻ załatwił mi bezprzewodowy net i przywiózł mojego lapka.

Co się działo jak mnie nie było? coś koło 20 stron pewnie mam do nadrobienia
życzę szybkiego powrotu do zdrowia i do domu!
jeśli masz zamiar wszystko nadrobić,to gratuluję przedsięwzięcia i z pewnością się nudzić wtedy nie będziesz

Cytat:
NO skoro to my z TŻ płacimy za wesele i sami organizujemy to chyba my powinniśmy zapraszac.... najlepszy tekst teściowej
Wpadla w zeszlym tygodniu do mnie na urodzinki i mówi do mojej świadkowej:
Ja to juz jestem tak zestresowana tym weselem tyle pieniędzy trzeba wydac ( a to ja z TZ płace) nie wiem jak my sobie poradzimy " nie wiem o co jej chodzi

A no i jeszcze wszystkim opowiada ze to ona urządza wesele ;/
jaka.........dziwna
Cytat:
szyszynko,no skoro wy opłacacie slub-wesele,to raczej wy tylko powinniście zapraszać gości.Ja nie wiem o co twojej teściowej chodzi,ale chyba zaśmiałabym się słysząc taki tekst.
ja też, a potem dostałabym ku...icy z powikłaniami
Cytat:
może i macie rację
w ogóle to się dowiedziałam że sukienkę pójdę zamawiać dopiero w połowie kwietnia bo wcześniej nikt nie ma czasu ze mną pójść... a chciałabym jednak pokazać tą kieckę większej ilości osób niż tylko mojej sis...

Remmi czymaj się kobieto! z nami czas ci szybciej minie
nam pokaż, nas jest tu dużo
Cytat:
o, fajne! muszę koniecznie pokazać tżowi

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Mój poprzedni post ma numer 3399 a co najśmiejszniejsze,ja nie robie tego specjalnie.

anouk,ta ostatnie-złote wyjście jest najlepsze.
i myślisz że w to uwierzymy?

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 12:32   #3403
Anouk.
BAN stały

Cytat:

Podoba mi sie Słyszalam to na jakims weselu podczas oczepin, slubowanie Młodego i potem dla Młodej coś podobnego było.

A skoro juz w temacie to wklejam slubowanie tesciow

Wodzirej: Czy ślubujecie nie zaglądać do garnków synowej?
Rodzice : ŚLUBUJEMY
Wodzirej: Czy ślubujecie co tydzień przyjmować Wasze dzieci na obiadkach niedzielnych składających się z conajmniej dwóch dań i deseru?
Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci?
Wodzirej: Czy ślubujecie każdorazowo dawać pokaźną wałówkę pysznego jedzonka kiedy tylko poproszą o to Wasze dzieci?
Wodzirej: Czy ślubujecie nie wisieć na telefonie za kazdym razem, kiedy tylko okaże się, że pies sasiada zaszczekał inaczej niż zwyke?
Wodzirej: Czy ślubujecie nigdy nie używać następujących zwrotów:
- jak będziesz w moim wieku .....
- ja to się nie chcę wtrącać, ale ....
Stary 2010-03-25, 12:46   #3404
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
ja też, a potem dostałabym ku...icy z powikłaniami
Znając siebie,ja pewnie też.

Cytat:
o, fajne! muszę koniecznie pokazać tżowi
Koniecznie.

Cytat:
i myślisz że w to uwierzymy?
Tak,tak myśle.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Anouk. Pokaż wiadomość
Podoba mi sie Słyszalam to na jakims weselu podczas oczepin, slubowanie Młodego i potem dla Młodej coś podobnego było.

Wodzirej: Czy ślubujecie co tydzień przyjmować Wasze dzieci na obiadkach niedzielnych składających się z conajmniej dwóch dań i deseru?
Wodzirej: Czy ślubujecie udawać, że nie widzicie pajęczyn, stosów brudnych garów i walających się ubrań w mieszkanku Waszych dzieci?
Wodzirej: Czy ślubujecie każdorazowo dawać pokaźną wałówkę pysznego jedzonka kiedy tylko poproszą o to Wasze dzieci?
Wodzirej: Czy ślubujecie nie wisieć na telefonie za kazdym razem, kiedy tylko okaże się, że pies sasiada zaszczekał inaczej niż zwyke?
Dobra przysięga.
Stary 2010-03-25, 13:08   #3405
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem,że chcesz już iśc w poszukiwaniu sukni,by mieć to już za soba/z głowy itp
Chcę pójść, pokazać mamie i teściówce i kupić bo już coraz bardziej przekonuję się do tej pierwszej kiecy

Cytat:
Wszyscy nadrabiają zanim zabiorą sie za pisanie. Śmiem stwierdzić, że to bardzo PŁODNY wątek

PS. w przerażeniu po Waszych wczorajszych opowiadaniach o poradniach etc. zaczęłam rozgladać się za naukami przedmałżeńskimi w okolicy. Okazało się, że u mnie trwają kilak tygodni Niestety nie ma 10-dniówek ani tym bardziej weekendowego kursu.
Ale znalazłam złote wyjście! Podobno organizowane jest coś takiego jak Rekolekcje dla Narzeczonych - jedziesz w pt po poludniu, w niedziele po poludniu wracasz i masz odbombione nauki przedmalzenskie i zostaje tylko poradnia
no to właśnie są nauki weekendowe bo takie rekolekcje weekendowe są potocznie zwane naukami

Cytat:
nam pokaż, nas jest tu dużo
dobra. to przyjeżdżajta do stolicy w sobotę salon jest na przeciwko dworca to nikt nie bedzie musiał daleko chodzić
Stary 2010-03-25, 13:14   #3406
Anouk.
BAN stały

szukam piosenek do nagrania slubnego i niestety moje obawy okazują się realne - najpiękniejsze piosenki o miłości są smutne
Stary 2010-03-25, 13:25   #3407
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:

noo, to mi się podoba. muszę to jakoś dyskretnie podsunąć teściowej!
może zrobię tak, że przyniosę kiedyś do niej teczkę z tekstami do zaporoszeń i że niby chcemy się jej poradzić, które najładniejsze, a na samej górze dam kartkę z tym tekstem. ona jest taka ciekawska że na pewno przeczyta i wtedy jej powiem, że mieliśmy taki pomysł, żeby dać to rodzicom jednym i drugim ,a niechcący wzięłam ze sobą i ups! nie ma niespodzianki! na pewno załapałaby o co chodzi

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 13:29   #3408
Anouk.
BAN stały

Cytat:
no to właśnie są nauki weekendowe bo takie rekolekcje weekendowe są potocznie zwane naukami
nie wiedzialam za to to samo... myslalam ze te weekendówki sa stacjonarne. Bo na rekolekcje wyjeżdża się do osrodka na weekend, z noclegiem
Stary 2010-03-25, 13:42   #3409
madmuazelle
BAN stały

Tak się nagle zachmurzyło......... I z tego też powodu,prawa ręka mnie rwie.
Mam dzisiaj wene i znowu robie kopytka na obiad.
Stary 2010-03-25, 13:43   #3410
angluka
Rozeznanie

Lus, gosica :prz ytul:

Niom ja musze ostro wziąśc się za całe przygotowanie, bo nic do przedu nie ruszyliśmy. Nie mam sukni, zaproszeń, obrączek, poradnia...nie mówieą o takich rzeczach jak bielizana, walon i inne dodatki...masakra nie wiem teraz jak ja się ogarnę.

Lus a z budową tez stoimy, bo jak była taka nie jasna sytuacja między mną a TŻ to nic mnie nie obchodziło
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 13:45   #3411
83mika
Raczkowanie

Witam
troche zaniedbałam forum przez ost 2 dni
ale wiecie co wczoraj dostaliśmy zaproszenia, są proste ale bardzo eleganckie i nawet ładniejsze niż na zdjęciu, zaczynamy rozdawanie
A tak będą wyglądały wkładki do zaproszeń
Załącznik 2978560
ładne?

Edytowane przez 83mika
Czas edycji: 2010-03-25 o 13:49
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 13:50   #3412
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedzialam za to to samo... myslalam ze te weekendówki sa stacjonarne. Bo na rekolekcje wyjeżdża się do osrodka na weekend, z noclegiem
różnie to bywa jedni moi znajomi mieli z noclegiem takie nauki a inni bez

a co do piosenek to my mamy na liście póki co takie:

Wet Wet Wet - Love Is All Around
U2 - Beautiful Day
Cliff Richard - Congratulations
Akurat - Lubię mówić z Tobą
Kayah & Krzysztof Kiljański - Prócz ciebie nic
The Archies - Sugar sugar
Indie Arie - Can I walk with you? (tekst ma typowo "ślubny" - uwielbiam tę piosenkę)
Stary 2010-03-25, 14:16   #3413
Anouk.
BAN stały

Cytat:
różnie to bywa jedni moi znajomi mieli z noclegiem takie nauki a inni bez

a co do piosenek to my mamy na liście póki co takie:

Wet Wet Wet - Love Is All Around
U2 - Beautiful Day
Cliff Richard - Congratulations
Akurat - Lubię mówić z Tobą
Kayah & Krzysztof Kiljański - Prócz ciebie nic
The Archies - Sugar sugar
Indie Arie - Can I walk with you? (tekst ma typowo "ślubny" - uwielbiam tę piosenkę)

tez uwielbiam tę piosenkę Indie Arie! dlaczego sama wczesniej na to nie wpadlam?? DZIEKI AAŚ !

rozważam którąś piosenkę the cure (wiem, mało ślubni).
Uwielbiam The Lovecats, slowa malo slubne ale rytmiczna.
Friday i'm in love, teoretycznie (bo wesola i do eledysku sie nada) choc slowa nie do konca trafne.
No i oczywiscie Love Song (ta piosenka to byl zreszta prezetn slubny dla zony od Roberta Smitha) ale oczywiscie jak wiekszosc najlepszych piosenek o milosci jest smutnawa (slowa sa ok, ale melodia malo pozytywna...). Ale uparlam sie ze musze miec jakies the cure na nagraniu

Edytowane przez Anouk.
Czas edycji: 2010-03-25 o 14:18
Stary 2010-03-25, 14:35   #3414
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ja tylko na chwilę bo musze

ANGLUKA gdzie Ty się Kochana podziewałas?????? Nawet sie ostatnio zastanawiałm co się dzieje z Tobą!!!! Widze, ze czarne chmury nadciagnęły, ale cieszę sie, że jednak wszystko sie dobrze kończy
Pisz co słychac u Ciebie, jak tam domek???? I widzę, że sie po suknie wybierasz, fajnie Ja juz mam kupioną, Chilli i Tancia tez, nie pamietam jak reszta dziewczyn z 21 (wybaczcie )
wybraliśmy juz zaproszenia, musimy się jeszcze dogadac co do środka i bedziemy zamawiać w poniedziałek ostatnia poradnia i chyba na razie to tyle
pisz co u Ciebie, bo sie steskniłąm

i jeszcze Mariiasia bardzo ładna sukienka, dół ma śliczny

Tosia

wszystko przeczytałam, ale wiecje nie pamietam kurcze skleroza wiecie
Ja mam suknie Ale nie pamiętasz, bo jej nie pokazywałam - nie mam zdjęcia

Znowu produkujecie Nadrabiam tyle ile mogę, bo w pracy jestem ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 14:37   #3415
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Do tego mamy jeszcze zawiadomienie. Wyślemy je do znajomych ze studiów i współpracowników.
Ellin
i
Quatec

z radością zawiadamiają o uroczystości
Zawarcia Związku Małżeńskiego,
który odbędzie się dnia
7 sierpnia 2010 roku
o godzinie 17:00
w kościele pod wezwaniem
św. Idziego
na Ostrowie Tumskim
we Wrocławiu.

Chcielibyśmy wypowiedzieć słowo "tak" w Waszej obecności!

Będzie nam bardzo miło, jeżeli zamiast kwiatów
obdarujecie nas praktycznym upominkiem: kuponem lotto, butelką słodkiego wina…

a obrazek będzie taki:
Załącznik 2977706
Ja ludziom, ktorych zapraszam tylko do kosciola nie wkladam do zaproszen karteczek, ze chcemy lotto zamiast kwiatow, nie chce ich zobowiazywac do niczego, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...

Cytat:
Ktoś chciała katalog wizażystek -> https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=36
Dzieki, toc trzeba byc niezlym ciolkiem, zeby tego nie znalezc

Cytat:
dziękuję a góra będzie taka: dekolt serduszko obszyty koronką, taką jak przy dole sukni, od lini pod biustem do lini gdzie zaczynają się te falbanki-zakładki będą takie drobne zakładeczki układane jakby w "choinkę", gładkie bez ozdób. (mam nadzieję, że jasno to opisuję ) i welon taki jak hiszpański obszyty koronką tylko że złożony na pół. I cały czas myślę o etoli, Pani z salonu powiedziala, że można zrobić taką bardzo delikatną, a nie taką futrzastą, ale to jeszcze zobaczymy
Wydaje mi sie, ze bedzie ladnie Jedyne co, to ja nie za bardzo lubie polaczenie welon+etola, bardziej mi sie podoba stroik z piorek, albo woalka+etola, ale to rzecz gustu i nie sugeruj sie mna.

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Cześć Laski

W końcu mogę do Was napisać. Piszę z łózka szpitalnego, trzymają mnie jeszcze do jutra rana. Nudzi mi się, więc TŻ załatwił mi bezprzewodowy net i przywiózł mojego lapka.

Co się działo jak mnie nie było? coś koło 20 stron pewnie mam do nadrobienia
Wracaj szybko do zdrowka i do domku.

Cytat:
Ale mnie zachęciłyście tymi kolorowymi butami...

już dawno wymyśliłam ze mogłabym mieć taki jesienny bukiet:
Załącznik 2978182

i do tego jakieś kolorowaśne buty

ale czub ze mnie. sukienki nie mam a dodatki planuję
No ale majac juz wybrane dodatki, bedzie ci latwiej wybrac suknie. Ja np. od samego poczatku chcialam woalke+retro look, wiec szukalam tylko takiej sukni, ktora by mi sie z ta woalka dobrze komponowala
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:03   #3416
lain
Zakorzenienie

Cytat:
rozważam którąś piosenkę the cure (wiem, mało ślubni).
Uwielbiam The Lovecats, slowa malo slubne ale rytmiczna.
Friday i'm in love, teoretycznie (bo wesola i do eledysku sie nada) choc slowa nie do konca trafne.
No i oczywiscie Love Song (ta piosenka to byl zreszta prezetn slubny dla zony od Roberta Smitha) ale oczywiscie jak wiekszosc najlepszych piosenek o milosci jest smutnawa (slowa sa ok, ale melodia malo pozytywna...). Ale uparlam sie ze musze miec jakies the cure na nagraniu
uwielbiam The Cure i Lovecats rowniez
dla mnie Friday I'm in love to piosenka o milosci na jedna noc (piatkowa), wiec odpada
Just like heaven by sie nadawala gdyby jej wyciac ostatnia zwrotke

z takich klasykow (ale niestety tez wolnych ) moze byc Bryan Adams - We're in heaven...
szkoda, ze tak ciezko znalezc szybkie piosenki z odpowiednim tekstem, bo ja nie chce takiego filmu nad ktorym sie placze tylko taki z jajem - wesoly

ale dzis cieplutko az sobie poszlysmy z kumpela polezec w sloncu na Bloniach bylo blogo

hmm chyba trzeba by dzis w aucie zrobic wiosenne porzadki a Wy zmieniacie juz oponki czy jeszcze nie? bo TZ mowi zeby jeszcze sie nie podniecac, bo moze byc z powrotem zimno... a mi sie cos nie wydaje
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:19   #3417
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja ludziom, ktorych zapraszam tylko do kosciola nie wkladam do zaproszen karteczek, ze chcemy lotto zamiast kwiatow, nie chce ich zobowiazywac do niczego, nie wiem czy wiecie o co mi chodzi...
no właśnie ja się ostatnio zastanawiałam jak zredagowac zaproszenie tylko na ślub. i chyba też nie będe nic pisać o tych książkach zamiast kwiatów...

Cytat:
Dzieki, toc trzeba byc niezlym ciolkiem, zeby tego nie znalezc
ja też jak kiedyś szukałam to miałam problem ale już teraz wiem gdzie to

Cytat:
No ale majac juz wybrane dodatki, bedzie ci latwiej wybrac suknie. Ja np. od samego poczatku chcialam woalke+retro look, wiec szukalam tylko takiej sukni, ktora by mi sie z ta woalka dobrze komponowala
w sumie prawda
ja coraz bardziej jestem przekonana do sukni numer 1 i chyba fajnie by to wyglądało razem

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
uwielbiam The Cure i Lovecats rowniez
dla mnie Friday I'm in love to piosenka o milosci na jedna noc (piatkowa), wiec odpada
Just like heaven by sie nadawala gdyby jej wyciac ostatnia zwrotke

z takich klasykow (ale niestety tez wolnych ) moze byc Bryan Adams - We're in heaven...
szkoda, ze tak ciezko znalezc szybkie piosenki z odpowiednim tekstem, bo ja nie chce takiego filmu nad ktorym sie placze tylko taki z jajem - wesoly

ale dzis cieplutko az sobie poszlysmy z kumpela polezec w sloncu na Bloniach bylo blogo

hmm chyba trzeba by dzis w aucie zrobic wiosenne porzadki a Wy zmieniacie juz oponki czy jeszcze nie? bo TZ mowi zeby jeszcze sie nie podniecac, bo moze byc z powrotem zimno... a mi sie cos nie wydaje
słyszałam że ma się ozimnić do 6 stopni

wiecie co wymyśliłam z wesołych piosenek jeszcze? Strachy na Lachy - Dzień dobry kocham Cie
Stary 2010-03-25, 15:39   #3418
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cieszę się, że podoba Wam się tytuł wymyślony przez mnie podczas mycia włosów Widocznie jak trzymam głowę w dół to mi więcej krwi do mózgu napływa i lepiej mi się wtedy myśli Muszę się poważnie zastanowić nad pisnaiem magisterki do góry nogami

Cytat:
OMG Czy wy widzicie numer napisanego tego o to właśnie posta-3333
To jest jakiś spisek

Cytat:
Ja nawet niewiedziałam,że to coś- ma imie-Zdzisiu.
To super,że jutro kupujecie sprzęcior i kupiliście komplet szcztuccy.
Dzięki za brawa. Sprzęcior jest super - ubija, miksuje, sieka, szatkuje, kosmos
A Zdzisiu pojawił się już u nas jakoś we wcześniejszych częściach. Nie wiem czy to czasem nie Kaśka nadała mu to imię

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Hej
Chilanes jakoś tak między mną i TŻ sie nie układało. W sumie to była juz taka powazna rozmowa, czy sie rozstajemy ...ale juz jest wszystko oki
Oj to całe szczęście, że wszystko się Wam ułożyło

Ja dziś cały dzień w kuchni siedzę, bo Teść do nas przychodzi na kawę i kolację Karpatka właśnie się piecze, więc postanowiłam do Was zajrzeć
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:45   #3419
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie ja się ostatnio zastanawiałam jak zredagowac zaproszenie tylko na ślub. i chyba też nie będe nic pisać o tych książkach zamiast kwiatów...

ja też jak kiedyś szukałam to miałam problem ale już teraz wiem gdzie to

w sumie prawda
ja coraz bardziej jestem przekonana do sukni numer 1 i chyba fajnie by to wyglądało razem

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

słyszałam że ma się ozimnić do 6 stopni

wiecie co wymyśliłam z wesołych piosenek jeszcze? Strachy na Lachy - Dzień dobry kocham Cie
Jakoś nie przepadam za tą piosenką ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-25, 15:48   #3420
sjoanna
Zakorzenienie

Powiem wam że taki tekst o książkach czy słodyczach jest fajny. Byłam w zeszłym roku na ślubie gdzie poproszono o książki i nawet starsi ludzie mieli ładne paczuszki a tylko parę osób kwiaty.

Ale słyszałam od znajomych o prośbie o karmę dla psów ze schroniska. I goście tachali ze sobą całe wory
To tak "trochę" nieślubnie wyglądali. A zupełnie nie wyobrażam sobie jak PM to odbierali
Pieniążki dużo upraszczają

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości