![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania biżuteryjne - Kraków i okolice
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Trochę szkoda że tak wyszło, bo w rezultacie byłyśmy we trzy: ja, lookrecya i achnes.
mam nadzieję że następnym razem będziemy w większym gronie, bo na prawdę fajnie jak jest dużo osób. Tak sobie jeszcze pomyślałam że możnaby zrobić też jakieś spotkania tematyzne. To znaczy na przykład ktoś chce sie nauczyć czegoś z wire wrappingu, to osoba specjalizująca się w tej technice pokazuje o co chodzi, innym razem ktoś może pokazać coś z fimo, innym wyplatanie koralikami, ktoś inny technikę łączenia ogniwek itp. Jeśli będę w stanie w wakacje dojechać z Siedlec, to z chęcią się spotkam. A poza tym jak pisałam wcześniej za tydzień jest giełda na AGH i też szukamy chętnych na ewentualne współne zakupy sznurów. Dobrze jak jest więcej niż dwie osoby na takie zakupy.
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
A wiecie dziewczyny, że jutro i pojutrze jest na rynku podgórskim jakiś taki jakby jarmark rękodzieła? Będzie decoupage, ręcznie robiona biżuteria, ceramika, scrapbooking i różne inne rzeczy, no i nawet ponoć będą warsztaty tworzenia biżuterii. Ja się wybieram pewnie popołudniem wczesnym jutro, po egzaminie na podyplomówce.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Halo, halo! Czy ktoś jest chętny spotkać się na wiosnę?! Z wielką przyjemnością poznałabym biżuteryjki z Krakowa i wszystkie które mogą do Krakowa dojechać.
Wczoraj na giełdzie w NCK stwierdziłyśmy z Marisellą, że fajnie by było w końcu się spotkać jakąś zgraną kupą i pogadać, pośmiać, powymieniać doświadczenia. Robi się ciepło, przyjemnie, więc nawet pogoda nie stoi na przeszkodzie. Uważamy że świetnym terminem byłaby sobota 27.03 po południu, zaraz po giełdzie na Uniwersytecie Ekonomicznym. Może część z was chociaż giełda przyciągnie ;P Macie cały miesiąc na zaplanowanie sobie wolnego w tą sobotę, więc bardzo gorąco zapraszam. Miejscówkę jeszcze się wymyśli.
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Ze mnie to taka wizażanka z raczej małym stażem, ale chętnie bym się zjawiła
![]()
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Ja tak jak loquacee - i w kwestii stażu (przynajmniej w roli pisacza, a nie lurkera), i w kwestii zjawienia się.
![]()
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Podbijam i przypominam:
W sobotę 27 marca zapraszam na spotkanie biżuteryjek w Krakowie! Godzina: pewnie po giełdzie (ok 13-14?) lub dla tych co się piszą na wspólne zakupy przed giełdą. Miejsce: pewnie w okolicach giełdy (UE) w jakiejś kawiarni.
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
Postaram się dotrzeć (wyciągnę rodzinkę na wycieczkę do Krakowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem bardzo chętna, ale jak konkretnie gdzie i o której, bo to nie takie proste znaleźć się w "jakiejś kawiarni o jakiejś godzinie"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Ja też potwierdzam, że się zjawię gzieś i o którejś godzinie
![]() A tak na serio - podczas rozmowy z gagatką proponowałam, i tę porpozycję nadal podtrzymuję, że jak będzie pieknie i ciepło (ale tak naprawdę ciepło) to możemy się spotkać u mnie w domu lub w ogrodzie ![]() A jesli będzie pogoda brzydka to bliżej terminu zarezerwujemy sobie stolik w jakiejś kawiarni albo nawet do Galerii krakowskij podejdziemy i siądziemy na kawie w McDonalds ![]() ![]() Trzebaby tylko wiedzieć, ile będzie chętnych ![]() A tak w ogóle - rozmawiałyśmy o tym spotkaniu z gagatką jako o jednym z cyklu spotkań krakowska-śląskich (w sensie, że teraz zapraszamy też ślązaczki, bo pociag do krakowa tani jak barszcz, a jedzie się raptem 1,5 godzinki ![]() ![]() Więc myślę sobie - może by zalozyć osobny wątek ogólnopolsko spotkaniowy? Bo do krakowskiego wątku pewnie tylko krakowianki zaglądają, a może i ktoś z dalsza dałby się ściągnąć... ![]() A poza tym może by to pobudziło inne miasta do aktywności spotkaniowej? Ja bym na przykład z chęcią poznała parę biżuteryjek z Warszawy ![]() ![]() Chyba założe watek, póki mi to z głowy nie wypadło, a potem najwyżej dostanę w ucho od Joanny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Ja staż mam znikomy, choc wizaz czytam od roku ponad
![]() Ale takie spotkania sa niesamowicie wartosciowe. Zwlaszcza dla osob zaczynajacych bizutkowac ![]() Wiec Warszawa w postaci mnie moze pojechac gdziekolwiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na spotkaniu krakowskim wiosna 2010 będę ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Ja bym chciała bardzo, ale mam dylemat - bo 27 marca mój tata ma urodziny. W Warszawie. Trudno będzie mi się rozdwoić, ale zrobię co w mojej mocy
![]()
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli będzie ciepło to z chęcią pojadę do Mariselli, a jeśli chłodniej to na kampusie UE są chyba ze dwie kawiarnie. Ale nie chciałam podawać konkretnego miejsca bo wolałam najpierw się tam przejść i zobaczyć czy jest milutko i przytulnie ![]() Bo, nawiasem mówiąc, tak ciągle łączę to spotkanie z giełdą, dlatego operuję w rejonach UE. Co do mcDonalda to nie jestem przekonana bo tam zawsze kupa ludzi i głośno, chyba że gdzieś w innym miejscu w Galerii jest w miarę spokojnie. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 |
Wtajemniczenie
|
I co z tym spotkaniem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
ja sie dopisuje
![]() kulkam - pomyslalas moze o tym co ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
Ups, no postaram się... Ale jakieś fatum mnie prześladuje - 3 razy zaczynałam od początku - jeszcze mi 3 czy 4 elementy zostały :/ Przyznam, że już na to patrzeć nie mogę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
ja tez nastawiona jestem na sobotę
![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Ggagatko, wysłałam Ci odpowiedź na temat spotkania. W końcu ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczęta, to kto przychodzi oprócz mnie i gagatki?
![]() Jeśli idzie o konkrety - proponuję godzinę 13.30-14, żeby na spotkanie zdążyli ci, co na giełdę pójdą rano przed i ci, co będą chcieli pójść popołudniu po spotkaniu ![]() Spotkać proponuję się przed wejściem na Akademię Ekonomiczną (tym przy murku, bo przy wejściu na giełdę może być tłok). Czy ta 13.30 będzie w porządku czy wolicie inaczej? Byłoby dobrze wymienić się numerami telefonów, żeby łatwiej było się znaleźć i żeby Ci, którzy będą chcieli dołączyć później, mogli się dowiedzieć gdzie urzędujemy - chętnie wszelkie numery przyjmę na PW lub na maila, swój też rozdam w rewanżu ![]() Miejsce spotkania już namierzone, a raczej kilka miejsc ![]() Wolicie się spotkać w kawiarni, pubie (takiej knajpie bardziej, bo pub brzmi strasznie szykownie, ale to knajpa bez żulerni zapitej ponoć ![]() ![]() Nigdzie nie mogłam zarezerwować stolika nie znając dokładnej liczby uczestniczek spotkania, ale tam, gdzie mają w sobotę otwarte, zapewniają, że wczesnym popołudniem tłumow nie ma ![]() Aha, a ponieważ spotkamy się w okolicznościach pogiełdowo-koralikowych, proponuję zabrać ze sobą nie tylko giełdowe łupy, ale i koraliki i inne takie popierdółki, które są nam już niepotrzebne - zawsze to będzie mozna sobie zorganizować szybki bead swap ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2010-03-25 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Ja będę (a przynajmniej mam taką nadzieję
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Medluję, że zdania nie zmieniłam i będę.
![]()
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Ja będę
![]() ![]() A co do Fabryki Pizzy to jestem bardzo na tak. Jak w zeszłym roku robiłam podyplomówkę na AE to ciągle tam łaziliśmy z grupą i się uzależniłam od pysznych makaronów i sałatek. Moje ulubione to "Łoś w soś" i "Łoś porywacz" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
Będę i jestem za Fabryka Pizzy
![]() O 14.00 murek przed giełdą. zaraz sprawdzę pociagi ![]()
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Kurka, ja też strasznie chciałam być ale wypadło mi tyle zajęć na ten weekend, że nie wiem jak to ogarnę
![]() Ale na kolejnym mam nadzieje, że będę ![]() Bawcie się dobrze ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Ja niestety nie dam rady
![]() ![]() Wielka szkoda. Mari swoja drogą mam nadzieje ze mnie nie zabijesz za te perełki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Już się nie mogę doczekać kiedy Was poznam
![]() Smoczku wzięłabyś jakiś skrawek swojej twórczości do pomacania? Muszę zobaczyć jak te cudeńka wyglądają na żywo.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
wezmę, wezmę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Potrzebuje 2 szt. baroque vitrail medium 16mm. Jakby któraś miała odstąpić - jutro- to byłabym wdzięczna
![]()
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Spojrzę w moje pudła, choć mediumów akurat miałam mniej niż lightów. Ja z kolei chętnie pozyczyłabym lub odkupiła łezkę 6100 24 mm Bermuda Blue, gdyby ktoś miał na zbyciu
![]() ![]() ![]() Edit: Marsi - jakie perełki? ![]() Edytowane przez marisella Czas edycji: 2010-03-26 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:38.