|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
wiem, że Zimmer za cały pakiet zażyczył sobie (z tego co pamiętam) 2200 i to bez albumu, z albumem 400 zł więcej. Moim zdaniem za dużo
|
|
#2192 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
Też mam wesele w Eliocie, Byłam tam 3 razy na weselach, za każdym razem było świetnie, a jesli o opinie chodzi, to nie znajdziie sie sali która nie bedzie miała negatywów. poza tym, w większość na forach wypowiadają sie Ci którzy są niezadowoleni, chcą wyrazic swoje zdanie bo są żli....natomiast Ci którzy się nie odzywają po prostu nie mieli zastrzezen
![]() wiewi, ile wczesniej musimy zarezerwowac pokoje? byłaś juz moze w Eliocie niedawno? |
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby ten fotograf nie miał klientów to obniżył by cenę - proste zasady rynku rządzą ceną czyli podaż i popyt. P.S. Jeden z najsłabszych fotografów ślubnych jakiego znam ma ponad 20 letnie doświadczenie. |
|
|
|
|
#2195 |
|
Zadomowienie
|
ja mam Zimmera,wg mnie zdjęcia- swietne, a oglądając takie studio Kamyk które na rynku jest juz 100 lat ....porazka totalna, nie ucza sie niczego. Zdjęcia każdy czy teraz, czy 10 lat temu ma identyczne. W tych samych miejscach, bez odrobiny spontaniczności. A cenią się też nazbyt wysoko...
|
|
|
|
#2196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1200 to nie dużo,mi mówili nawet 1500zł
|
|
#2197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Acha, i żeby nie było, że go szkaluję - zdjęcia to on robi dłużej, ale wcześniej zajmował się tym hobbystycznie, a za pieniążki dopiero od niedawna. tak nam powiedział
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 06.2011 05.2014 Edytowane przez chansons Czas edycji: 2010-03-25 o 22:04 |
|
|
|
|
#2198 |
|
Przyczajenie
|
Co do fotografa to mieliśmy mieć tylko kamerzystę (wybrałam pro studio), ale od sierpnia z kamerzystami ma być także fotograf na przyuczeniu i ma być to nieodpłatnie. Więc się pouczy
A tak poza tematem to ile biorą kamerzyści ? ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- A właśnie eninka84 i wiewi jak tam w Eliocie wygląda cenowo nocleg dla gości, bo jestem trochę zielona w tym temacie? I czy dają pokój dla młodych czy samemu trzeba zapłacić?
|
|
#2199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na ten moment mam 1 album ze 100 zdjęciami jednej pary(identyczny oddałem PM) oraz jeden z plenerem poślubnym 40 zdjęć 2 par (20 zdjęć na 1 parę) Niedługo będę robił następny album do prezentacji ze 100 zdjęciami 1 pary(sezon 2010) żeby klienci mogli ocenić progres mojego warsztatu. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-03-25 o 22:39 |
|
|
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam Bieńka i płacę 2000zł za zdjęcia z przygotowań wesela i pleneru poślubnego a także dostanę album i 500zdjęć na płycie. Uważam ze to całkiem nieźle a zdjęcia ma piękne. Swoja droga jak u niego byłam to pokazał mi i Tż chyba ze 4 albumy różnych par a także inne ujęcia. Warto wybrać dobrego fotografa. Choć przez jeden dzień poczuć się jak gwiazda i mieć piękne zdjęcia zeby za 10 lat zajrzeć i pomyśleć "kurcze jaka jabyłam piękna w dniu slubu"..koniec tyrady
|
|
#2201 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ten pakiet wchodzi: Pakiet Srebrny: 1300zł - zdjęcia w plenerowe - 20 zdjęć wywołanychw formacie 15x21 - przepiękny album ślubny w mieniącej satynowej oprawie. Jest to album tradycyjny. Posiada 20 czarnych stron poprzekładanych pergaminem - płyta DVD zawierająca ok. 70 zdjęć w postaci cyfrowej – przygotowanych w programie graficznym do samodzielnego wywołania - płyta DVD zawierająca prezentację multimedialną z dowolnie wybranym przez Państwa podkładem muzycznym Obie płyty znajdują się w specjalnie przygotowanym pudełku, z indywidualną okładką. Edytowane przez moniiikaaa89 Czas edycji: 2010-03-26 o 09:15 |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, doradźcie proszę która wersja naszyjnika ładniej komponuje się z tymi kolczykami?
![]() Wstawiam jeszcze zdjęcie sukni dla lepszego zobrazowania sobie całości
Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-03-26 o 09:35 |
|
|
|
#2204 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2205 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Raczkowanie
|
zdecydowanie druga
|
#2207 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1900 fotoksiega za plener w inny dzień...zabij mnie nie pamiętam Za każdą stronę extra do fotoksięgi 90 zł Cytat:
|
|
#2208 |
|
Raczkowanie
|
witam
chciałabym zapytac czy może ktos wie w którym miejscu na karczówce odbywa się kurs przedmałuzeńskim co sie jutro wybieram na 9.00 prosze o informacje
|
#2209 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tej drugiej te perełki są takie zbite i nachodzą jedne na drugie
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak jak Margaret bardziej skłaniałam się do pierwszej wersji, ale w sumie to już sama nie wiem Szkoda, że na żywo nie mogę ich zobaczyć, bo wtedy na pewno lepiej byłoby mi zdecydować
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Zadomowienie
|
Hihi ja też obstawiam za pierwszym naszyjnikiem
Ja mam na plener S. Zimmera i płacę 900 zł(zamawialiśmy w grudniu). Uważam, że jego prace są świetne i dlatego tak się ceni. Dla mnie to nieważne czy to jest jego hobby czy praca, robi zdjęcia i robi to dobrze, ba świetnie...Ja nie chciałam pleneru, bo wychodziłam z założenia, że po co mi coś tak pozowanego i jeszcze tyle kasy..ale jak zobaczyłam zdjęcia Crazzy, której właśnie robił zdjęcia to oniemiałam i zmieniłam zdanie
|
|
#2212 |
|
Rozeznanie
|
mnie też bardziej podoba się pierwszy naszyjnik
|
|
|
|
#2213 |
|
Raczkowanie
|
...a ja mam już dość całego tego wesela.... i moich szurniętych gości z ich kretyńskimi wykrętami
|
|
|
|
#2214 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2215 |
|
Zadomowienie
|
Nie ma się co przejmować. Przynajmniej będziecie mieli przy sobie w tym dniu tych którym naprawdę na Was zależy.
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co wymyślili?
|
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
druga na bank
|
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z racji wykonywanego zawodu mam już dość wesel więc chodzę tylko na wybrane. W tym roku wśród rodziny i przyjaciół będą 4 wesela na które będę wraz z żoną zaproszony a pójdziemy tylko na jedne
|
|
|
|
|
#2219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z zaproszonych gosci.. na dzien dobry (czyli rpzy informowaniu o weselu lub jakis krotki czas po informacji - lub zaproszeniu) zrezygnuje ci 10% przewidzianych gosci... przed samym weselem czyli tuz po okresie potwierdzania rezygnuje kolejne 10%. takze tym ze ktos Ci zrezygnowla to sie nie przejmuj.. b oto tylko wyjdize twojemu portfelowi na dobre.. no chyba ze masz sale na ktorej masz powiedziane tak jak np ja .. ze od 120 + bede miala jakies dodatkowe atrakcje w cenie wesela.. w przeciwnym wypadku musze za nei osobno zaplacic |
|
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio w rozmowie telefonicznez z ciotką z północy Polski usłyszałam że ona boi się teraz podróżować na takich dalekich trasach!
Wie już o ślubie ale jeszcze nie ma zaproszenia. A co najśmieszniejsze - jej córka mieszka w UK. ciekawe czy do niej też nie pojedzie?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

1200 to nie dużo,mi mówili nawet 1500zł
- zdjęcia to on robi dłużej, ale wcześniej zajmował się tym hobbystycznie, a za pieniążki dopiero od niedawna. tak nam powiedział

16.10.2010 g.15.00