Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-26, 18:07   #2101
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Aleks no ale co na rozmowie nie poszło?

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
madziu, kuję
a cio Ty kowal jesteś?

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Moja mama kiedyś robiąc karpatkę nałożyła na blachę i wsadziła do piekarnika nie ciasto, tylko krem
A mi się zdarzyło posolić herbatę a, no i raz wstawiłam mleko do w garnuszku (do cappuccino), po 2h widząc dym myślałam że ktoś w domu pali
garnka nie udało się uratować
Stary 2010-03-26, 18:14   #2102
Claris
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Oo super! Gratuluję Na wizażu wygrałaś?
Niee, na stre-etcomie wybrali mnie do testowania, zostałam ambasadorką testowałam już play'a i kawę mk cafe dwa razy
Antii co do tego, że jestem szczęściarą, to muszę powiedzieć, że swego czasu wymiatałam w konkursach w esce, bo miałam refleks i wg nich fajną gadkę Ale odkąd wprowadzili tylko konkursy smsowe, to już nie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Swoją drogą klasyczne wzory są może oklepane, bo wiele kobiet takie ma ale "nie starzeją się". Klasyka jest zawsze modna i zawsze dobrze wygląda. I np. "jedyny" Kruka mnie się podoba. Jak wygram w totka to sobie kupię
pamiętam Aelitka go ma

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Podpisuję się wszystkimi czterema kopytami. Flowerbomb jest cuuuuudne kocham tą herbatę w ogrodzie różanym

A mi Herba Fresca bardzo pasuje - zielona, cierpka i sianowata jak należy - widać lubi się ze mną
Polecam potestować:
-karty tarota Dolce&Gabbana (chociaż na mnie są tragicznie nietrwałe - ale może to indywidualnie moja sprawa) - zwłaszcza La Lune i L'Imperatrice
- Gucci Envy Me (moje pierwsze "prawdziwe" perfumy - w prawdzie nie do końca moje, ale używałam ich na pierwszych spotkaniach z P. i mi się teraz cudnie kojarzą z naszymi początkami )
- a może Truth CK ? taki nie do końca świeżak i kompletnie nie cytrusy a jakoś dla mnie typowo letni
- w Superpharm jest teraz promocja na Fragile EDT Gaultiera - cudne kwiaty - ja się zakochałam
- typowo zielony jest Scent Issey Miyake - ale tu uprzedzam, że niektórzy plują na ten zapach, że jest bagienny dla mnie najbardziej zielony ze wszystkich zielonych zapachów na świecie
- może Lola Marca Jacobsa kwiaty i herbata - przynajmniej dla mnie
- Sunflowers Elisabeth Arden bardzo przystępny cenowo przy okazji
A z takich nowości to może np. Eaudemoiselle Givenchy? Dla mnie prywatnie CUDO nie mam pojęcia skąd (bo nie ma nic takiego w nutach w nutach) ale ja w nim wyraźnie czuję sok winogronowy

Jak mi coś wpadnie do głowy to napiszę

Ja też już mam Pamplelune listonosz chyba się wystraszył, bo jak mnie nie było w domu to dostarczył przesyłkę mojemu ojcu. Jak dobrze nie musieć lecieć na pocztę
Cudne cytruski z ziołami
łoooo wymiatasz z tymi perfumami, ja żadnego tego zapachu nie znam
pokaz gacie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Nocowałam dziś u Tż i jego brat wrócił w nocy pod delikatnym wpływem % i dzwonił do swojej koleżanki i opowiadał jej o naszym życiu. Usłyszałam, że jestem głupia i naiwna, że przyjęłam pierścionek po raz drugi... że nie mam własnego zdania tylko w ciemno lecę za Tż i takie tam...
co za.... mam nadzieję, że Tz sobie z nim porządnie pogada, bo takie gadanie jest rzeczywiście nie na miejscu. Nie musiałabyć "w ciemno lecieć za tż" gdyby on nie zachował się jak prostak, zresztą to przecież nie było wcale tak, że poleciałaś za nim w ciemno

Cytat:
Tż ma się tym zająć, niech On się wykaże, bo gdyby nie to, co zrobił, nie byłoby takich sytuacji

Cytat:
Rain, Tż dostał kiedyś w prezencie perfumę z Oriflame i powiem szczerze, że chyba nie kupiłabym tam żadnej dla siebie po 30 minutach czuć już było tylko mydłem...
kochana perfumY, a nie perfumę, mam hopla na tym punkcie

Cytat:
szczęśliwości ciąg dalszy - dostałam podwyżkę

zdolna Tyyyyyyyyyyyyyy
A tak poza tym to chcesz kopa za to, że nie chcesz pszczół? Toż się chyba zabiję, jeśli wyginą ((

Jedziemy dziś w końcu obejrzeć te zaproszenia, ileż to się człowiek musiał nawkurzać, zanim w końcu jedziemy. Hope, że się nie pożremy dziś i będzie dobrze, bo tak jak wiele z Was też jestem dziś w wyjątkowo dobrym humorze
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:17   #2103
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Gotujesz frytki?

Moja mama kiedyś robiąc karpatkę nałożyła na blachę i wsadziła do piekarnika nie ciasto, tylko krem
A mi się zdarzyło posolić herbatę a, no i raz wstawiłam mleko do w garnuszku (do cappuccino), po 2h widząc dym myślałam że ktoś w domu pali
garnka nie udało się uratować
no frytki się w tym tłuszczu gotują

a historie
za to ja jestem superbohaterką, bo moja mama spaliła garnek (dosłownie się stopił) i było zaczadzone całe mieszkanie, wszyscy spali (mama zapomniała wyłączyć), a moją mamę budziłam ponad 5 minut!!! na szczęście pojechaliśmy na pogotowie i nic jej nie było. ale w domu było tyle dymu i smrodu...!
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

a cio Ty kowal jesteś?
oj no, to taki skrót

właśnie aleks, co się stanęło na tej rozmowie, że aż tak załamana jesteś...?

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ----------

Claris, dzięęęęki
co do pszczół, to dla mnie możesz zostać tylko TY!

i powodzenia w wyborze tych zaproszeń jak dobrze, że luby znalazł czas przed końcem kwietnia

A jedyny też mi się podoba
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:17   #2104
Claris
Zakorzenienie

aleks, zła passa się odwróci, zobaczysz

Gadacie, ze jesteście takie antytalencia, o naleśnikach też, a co wy na to, ze ja nie potrafię usmażyć naleśników?? Jeszcze jakieś pytania?
Stary 2010-03-26, 18:19   #2105
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
łoooo wymiatasz z tymi perfumami, ja żadnego tego zapachu nie znam
pokaz gacie
Pokażę, ale pewnie jutro

Cytat:
kochana perfumY, a nie perfumę, mam hopla na tym punkcie
Łaaaa, Claris, uwielbiam Cię - właśnie mnie wyleczyłaś z kompleksu, bo ja też mam tego hopla i spotykam się z totalnym niezrozumieniem wśród znajomych
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:20   #2106
Zwies
Zakorzenienie

Cześć tak w ogóle

Coś ostatnio nie mam ochoty na jedzenie - w sensie nie chce mi się zbyt dużo jeść. Dzisiaj zjadłam pół pizzy (takiej małej mrożonki z serem), mały kawałek ananasa świeżego, bułeczkę, kilka winogron i pół litra soku z wodą

I chce faceta przekonać na kupno mu rolek - znalazłam tu takie na aluminium, ABEC 7, duże kółka za 35 euro. A on mi się buntuje :/
A przecież to on chciał, żebyśmy mieli wspólne pasje :/

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:24   #2107
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
aleks, zła passa się odwróci, zobaczysz

Gadacie, ze jesteście takie antytalencia, o naleśnikach też, a co wy na to, ze ja nie potrafię usmażyć naleśników?? Jeszcze jakieś pytania?
eee, ja też nie potrafię - to zajęcie dla konkubenta
nasze wspólne gotowanie, które uwielbiamy, polega na tym, że ja przygotowuję, jak więcej roboty, to on ze mną, a potem on smaży/wsadza do piekarnika (boję się buchającego gorąca )

co do perfum - to jest jeszcze mały pikuś - moi znajomi mają ze mną naprawdę przekichane, jak im poprawiam ”tą” na ”tę” itp. ale to tylko do tych, co wiem, że się nie pogniewają, że im się język poprawia no i wykładowcom tak robię, bo sorry, ale jak DOKTOR POLONISTYKI mówi ”w każdym bądź razie” albo ”wziąść” to.... grrrr!!!
Stary 2010-03-26, 18:28   #2108
Mortadella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
I chce faceta przekonać na kupno mu rolek - znalazłam tu takie na aluminium, ABEC 7, duże kółka za 35 euro. A on mi się buntuje :/
A przecież to on chciał, żebyśmy mieli wspólne pasje :/
Mój też nie chce rolek:/... Kiedyś go wyciągnęłam, pożyczył od mojego brata, ale nie był jakoś zachwycony, szczególnie, że nie bardzo umie jeździc. Byliśmy też raz na łyżwach i było bardzo śmiesznie. Tak słodko i nieporadnie wyglądał... Ale oboje lubimy rower, więc chociaż to.
Mortadella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:29   #2109
kiwi10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
A możesz powiedzieć, skąd? Może to nie ta sama

U mnie też dziś piękna pogoda. Czekam na P., pojedziemy na cmentarz i chyba go wyciągnę na zakupy, bo muszę zrobić zapasy... Miałam dziś napisać referat, ale jakoś na razie mi do niego nie po drodze

czy ta dziewczyna ma na imię Agata i 3 miesiące temu wyszła za mąż
kiwi10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:32   #2110
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mortadella Pokaż wiadomość
Mój też nie chce rolek:/... Kiedyś go wyciągnęłam, pożyczył od mojego brata, ale nie był jakoś zachwycony, szczególnie, że nie bardzo umie jeździc. Byliśmy też raz na łyżwach i było bardzo śmiesznie. Tak słodko i nieporadnie wyglądał... Ale oboje lubimy rower, więc chociaż to.
Na łyżwach dał właśnie radę - po 45 minutach na małym lodowisku wjechaliśmy na tor i było ok.
Dlatego chcę je kupić, no i są masakrycznie tanie jak na jakość i parametry

Stary 2010-03-26, 18:35   #2111
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Rozmowa jak rozmowa. Baba mało przyjemna i trochę oskarżycielskim tonem zadawała pytania. Tylko się zdołowałam myślą, że jak się produkuję i martwię czy mnie zatrudnią za marne grosze i w pracy, która nie da mi możliwości rozwoju. A jak patrzę na znajomych, ich za***iste kariery, poukładane życie to czuję się jak nieudacznik.

Do tego tż pojechał na wyjazdową imprezę firmową a ja siedzę sama w domu . Kolejny weekend z rzędu. No ale w sumie nie mogę narzekać, bo wiedząc, że mam zły humor wrócił z pracy z kwiatami. 2 razy w ciągu miesiąca to rekord.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-03-26 o 18:37
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:41   #2112
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
No właśnie miejski chce kupić lecim do sklepu z rowerami holenderskimi Bo górski to mam, tylko u tż bo on mieszka w okolicy leśniej i mamy tam gdzie jeździć, a teraz bym chciała mieć czym po wawie pomykać

Latem jak przejdziesz na pełny etat, to już będziesz burżujem do kwadratu i wtedy przyjadę do Ciebie na piwo
Kocham holnderskie rowerki Mój jest tylko kopią, ale uwielbiam go ponad wszystko Pochwal się jak już kupisz.

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Pokażę, ale pewnie jutro

Łaaaa, Claris, uwielbiam Cię - właśnie mnie wyleczyłaś z kompleksu, bo ja też mam tego hopla i spotykam się z totalnym niezrozumieniem wśród znajomych
Jej, ja też każdego poprawiam. I też myślałam, że jestem inna

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Naj, o właśnie! Kiedy się mówi "tą" a kiedy "tę" ??? Na mój babski rozum, to jak rzeczownik kończy się na "ę" to mówimy "tę" np. tę torebkę, tę książkę itp. Dobrze myślę? Zawsze mam z tym problem...

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-03-26 o 18:53 Powód: o ja głupia!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:42   #2113
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Załóżmy sobie klub
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:43   #2114
Mortadella
Raczkowanie

Cytat:
Rozmowa jak rozmowa. Baba mało przyjemna i trochę oskarżycielskim tonem zadawała pytania. Tylko się zdołowałam myślą, że jak się produkuję i martwię czy mnie zatrudnią za marne grosze i w pracy, która nie da mi możliwości rozwoju. A jak patrzę na znajomych, ich za***iste kariery, poukładane życie to czuję się jak nieudacznik.

.
Znam to uczucie... Ale nie ma sensu mu się poddawac! Zrób coś, co lubisz dzisiaj, popraw sobie humorek. Jutro pewnie spojrzysz na to z innej perspektywy
Mortadella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:55   #2115
Zwies
Zakorzenienie

Jeszcze 46 minut zajęć, echh...
A ten sam wykład trwa od 14:00

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Aleks może jakoś to będzie, ja też już nie mam siły do pracy itd

Stary 2010-03-26, 18:56   #2116
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Kocham holnderskie rowerki Mój jest tylko kopią, ale uwielbiam go ponad wszystko Pochwal się jak już kupisz.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Naj, o właśnie! Kiedy się mówi "tą" a kiedy "tę" ??? Na mój babski rozum, to jak czasownik kończy się na "ę" to mówimy "tę" np. tę torebkę, tę książkę itp. Dobrze myślę? Zawsze mam z tym problem...
też kocham holenderki, ale sprawiłam sobie zwykłego mieszczuszka, bo tamtych nie było, i pokochałam na zabój

Po polonistycznemu:
- ”tę”, kiedy masz rzeczownik w bierniku (czyli odpowiada na pyt. kogo? co?), np. tę ciekawą książkę (nie ”tą ciekawą książkę” bo zaimek ten podporządkowujesz rzeczownikowi), ale też: tę pościel, tę miłość itp.

Po normalnemu:
- ”tą” - tylko wtedy, kiedy rzeczownik się kończy na ”ą” (narzędnik: tą książką jestem zainteresowana), a ”ę” w każdym innym przypadku wątpliwości (czyli: ”tę nową książkę uwielbiam”, ”tę rzodkiew zasadziłam”, ”tę miłość poczułam”)
mam nadzieję, że da się zrozumieć.

aleks, ja Cię dobrze rozumiem... ale z drugiej strony, masz swojego faceta, kochacie się, mieszkacie razem to najwazniejsze
kariera przyjdzie z czasem, jak się chce, to się zrobi (ja mam doła najczęściej dlatego, że nie chcę )

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-03-26 o 19:04
Stary 2010-03-26, 18:58   #2117
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

dziewczyny,klub

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 18:58   #2118
Claris
Zakorzenienie

a juz nic
Stary 2010-03-26, 19:08   #2119
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
aleks, ja Cię dobrze rozumiem... ale z drugiej strony, masz swojego faceta, kochacie się, mieszkacie razem to najwazniejsze
kariera przyjdzie z czasem, jak się chce, to się zrobi (ja mam doła najczęściej dlatego, że nie chcę )
Ja się nawet nie zastanawiam czy chcę pracować czy zajmować się domem. TŻ powiedział mi jasno, że jak myślę o wspólnym życiu to mam pracować, bo żony zajmującej się domem i dziećmi sobie nie życzy.

Stary 2010-03-26, 19:15   #2120
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nawet nie zastanawiam czy chcę pracować czy zajmować się domem. TŻ powiedział mi jasno, że jak myślę o wspólnym życiu to mam pracować, bo żony zajmującej się domem i dziećmi sobie nie życzy.
żony?

a ja jakbym nie musiała, tobym nie pracowała. Owszem, ta praca nie jest zła, nie męczy mnie i jest ogólnie w porządku, ale jakbym nie musiała, to przez myśl by mi nie przeszło, by pracować. No chyba żeby robić jakieś fajne rzeczy, typu zarabiać na tym, że chodzę na zakupy, kiedy chcę
także tego... moim zdaniem dziś ciężko jest po prostu nie pracować.
Stary 2010-03-26, 19:21   #2121
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
żony?

a ja jakbym nie musiała, tobym nie pracowała. Owszem, ta praca nie jest zła, nie męczy mnie i jest ogólnie w porządku, ale jakbym nie musiała, to przez myśl by mi nie przeszło, by pracować. No chyba żeby robić jakieś fajne rzeczy, typu zarabiać na tym, że chodzę na zakupy, kiedy chcę
także tego... moim zdaniem dziś ciężko jest po prostu nie pracować.
No bo wiesz, konkubina to organizuje libacje alkoholowe a żona gotuje obiady A tak na prawdę to ten tekst padł przed ostatnimi rozmowami. Jak jeszcze było, że kiedyś weźmiemy ślub.

Stary 2010-03-26, 19:21   #2122
Claris
Zakorzenienie

mama tżta nigdy nie pracowała i dobrze im się powodzi, pobudowali dom, niczego sobie nie odmawiają, latają na wakacje... No ale to taki wyjątek ja osobiście nie mogłabym nie pracować, bo wtedy nie miałabym znajomych, siedziałabym w domu sama, bym zdziczała chyba. Ja muszę mieć kontakt z ludźmi
Stary 2010-03-26, 19:24   #2123
carmelova
Zakorzenienie

Ja bym najchętniej miała jakąś małą przytulną kawiarnię z domowymi wypiekami. Ale życie jest brutalne i trzeba pracować nawet, jeżeli do końca nie realizujemy się w tej pracy... Poza tym lubię kontakt z ludźmi i nie wytrzymałabym w domu sama. No i muszę mieć swoje pieniądze, to dla mnie BARDZO ważne, żeby nie prosić o każdy grosz...
Stary 2010-03-26, 19:28   #2124
skimos
Zakorzenienie

ja bym chciała bar własny albo TŻ żeby miał
A ja bym chciała w dziale zakupów pracować, łącząc przyjemne z pożytecznym

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 19:33   #2125
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Moja mama nigdy nie pracowała. Na 5 roku studiów urodziła mnie, a potem jeszcze 3 rodzeństwa. Powoli dorobili się z ojcem szeregówki. Cudów nigdy nie było ale biedy też nie cierpieliśmy. A w domu obiad czekał jak się wracało ze szkoły. Czy ja bym tak chciała? Chyba nie bo lubię czasem zobaczyć żywego człowieka.

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
ja bym chciała bar własny albo TŻ żeby miał
A ja bym chciała w dziale zakupów pracować, łącząc przyjemne z pożytecznym
Uwielbiam nazwę "dział zakupów". TAkie pozytywne skojarzenia u mnie wzbudza

Stary 2010-03-26, 19:37   #2126
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Do tego tż pojechał na wyjazdową imprezę firmową a ja siedzę sama w domu . Kolejny weekend z rzędu. No ale w sumie nie mogę narzekać, bo wiedząc, że mam zły humor wrócił z pracy z kwiatami. 2 razy w ciągu miesiąca to rekord.
nie mów tak

Cytat:
no jasne lepiej jest jak kobieta pracuje, ma swoje pieniadze itp. pomaga w utrzymaniu domu ale jeśli faktycznie tak powiedział to przegiął
Stary 2010-03-26, 19:39   #2127
najfajniejsza
Zakorzenienie

aleks, ale teraz jesteś konkubiną, więc musisz libacje organizować, to Twoja praca
a tak serio, to ja musiałabym być obrzydliwie bogata, ale wtedy pewnie otworzyłabym jakąś fundację czy coś w ten deseń, a to też czas zajmuje.
Ludzie z pracy - u mnie są średni i nie widuję się raczej z nimi poza nią (poza psiapsiółą). Tzn. nie narzekam, ale ja się potrafię raczej dostosować, o ile mi ktoś za skórę nie zalezie
a znajomych mam i tak, więc akurat to mnie by nie martwiło. Ja myślę, że spełniłabym się w domu, jako mama i kucharka ale z drugiej strony - niby nie mam fizia na punkcie pieniędzy, nie dzielimy ”to moje - to Twoje”, no ale wiecie... tak np. zarabiać po to, by mieć na przyjemności i całą wypłatę na to przepuszczać
Stary 2010-03-26, 19:57   #2128
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
aleks, ale teraz jesteś konkubiną, więc musisz libacje organizować, to Twoja praca
a tak serio, to ja musiałabym być obrzydliwie bogata, ale wtedy pewnie otworzyłabym jakąś fundację czy coś w ten deseń, a to też czas zajmuje.
Ludzie z pracy - u mnie są średni i nie widuję się raczej z nimi poza nią (poza psiapsiółą). Tzn. nie narzekam, ale ja się potrafię raczej dostosować, o ile mi ktoś za skórę nie zalezie
a znajomych mam i tak, więc akurat to mnie by nie martwiło. Ja myślę, że spełniłabym się w domu, jako mama i kucharka ale z drugiej strony - niby nie mam fizia na punkcie pieniędzy, nie dzielimy ”to moje - to Twoje”, no ale wiecie... tak np. zarabiać po to, by mieć na przyjemności i całą wypłatę na to przepuszczać
To też jakaś flaszka zawsze się u nas znajdzie Dziś mogę żubruweczkę zaproponować

Stary 2010-03-26, 20:04   #2129
carmelova
Zakorzenienie

Zrobiłam sałatkę gyros. Ma któraś z Was ochotę ?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Naj 4 U http://www.youtube.com/watch?v=y1HGtL0syo8
Stary 2010-03-26, 20:07   #2130
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Zrobiłam sałatkę gyros. Ma któraś z Was ochotę ?

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Naj 4 U http://www.youtube.com/watch?v=y1HGtL0syo8

jaaaaaaaa

aleks... nie podchodź tak do tego - jesteś super zdolną osóbką....
ja też nie mam pracy choć znajomi pracująi tez robią karierę.... ie uwierz nie jesteśmy nieudacznikami poradzimy sobie kochana
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości