|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X
Ja używam mojego rowerka do jazdy do pracy i na zakupy, więc najczęściej wkładam balerinki bądź jazzy, spódnicę itp. Do takiej jazdy miejski jest idealny. No i obowiązkowo z koszykiem
W dodatku plecy nie bolą ani pupcia przy dłuższej jeździe ![]() Gwizdaczku mogę zapytać ile zapłaciłaś ? |
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Witam .
Niestety nie jestem wstanie Was nadrobić Cały tydzień miałam zawalony . babka od rosyjskiego nie chce mnie przepuścić I ogólnie wszystko jest do jakoś troszkę się podłamałam ![]() Ale w końcu to nie koniec świata nie moja winna , że ciągle chorowała Ale cóż dyplom skończyłam robić mogę Wam na poczcie pokazać przed i po mój dyplom. I w ogóle jakoś tak nie bardzo się czuję , ciągle jestem śpiąca tylko bym spała . I jem za dwóch pewnie wszystko z nerwów skończy się szkoła to może uda mi się wrócić do normalnej wagi .Czy jest tu może jakaś użytkowniczka, która umie matematykę ? Muszę zaliczyć jeszcze " proste , odcinki i okręgi w układzie współrzędnych " mam sprawdzian i może ktoś by umiał zrobić mi te zadania bym mogła się nauczyć ? miałam prosić brata aby mi to pomógł zrobić ale nie ma go .... A jak ktoś mi zrobi to będę wiedziała chociaż o co w tym chodzi ... Więc zapraszam na pocztę zobaczyć mój dyplom
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Aleksandretta filmiki genialne
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku fajnie wyszła ta praca dyplomowa
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajna praca
POMYSŁOWA u nas w poznaniu tak jest kilka przystankow zrobionych ze ludzie po asp i architekturze je tak malowali![]() trzymajcie kciuki, dzisiaj mam pierwsze korki z moja siostra troche sie boje, czy dam rade jej dobrze wszystko wytłumaczyc
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko Twój jest znacznie ładniejszy Ja mojego znalazłam na ulicy. Byłam w 3 kl. L.O. Dałam mu kanapkę i grzecznie przyszedł ze mną do domu Mama byla w stanie oprzeć się jego urokowi osobistemu, ale ja i tata nie No i jest z nami już 12 lat.... Cytat:
700 zł. Były i tańsze, tak koło 400, ale ten jest na wypasie Ma 5 przełożeń chociażby w piaście, no i co najważniejsze jest zielony i ma kosz
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a w ogole to witam i pozdrawiam z wroclawia ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- gwizdak super rower ![]() aniolku super efekt bardzo fajny
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-03-27 o 13:50 |
||
|
|
|
#2230 |
|
Rozeznanie
|
...cóż obowiązki wzywały i kolejne wzywają wiec mykam
![]() a co tam u naszego Grapeczka? hellołłłłł odezwij sie coś ps: a kto sie bawi w tego księciunia?? hehehe Edytowane przez polka764 Czas edycji: 2010-03-27 o 14:01 |
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak ja mam rasowca bo rodzice nie chcieli żadnej przybłędy ani ze schroniska, bo nie wiadomo "co z tego wyrośnie".
Arrakis- za późno już popełniłam upiększanie wlosów olejem i wzięłam to na logikę że raczej w mokre włosy niebardzo się wchłonie
|
|
|
|
#2232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już nie będziesz sama![]() Cytat:
![]() ![]() mój by mnie chyba udusił jakbym wciskala te polecenia![]() miłego weekendu ![]() Cytat:
piesek śliczny super !!!!! Cytat:
![]() zostalaś sama z B. w mieszkaniu?:P dostałam @ i umieram ![]() ![]()
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
nie, jutro sami bedziemy siedziec bo kolezanka do pracy idzie
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
klub
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis może na spacer go wyciągnij jutro jak nie będzie padać
a teraz co robisz?
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-03-27 o 15:03 |
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie powinnam wychodzić do ludzi
Wybieramy się z Adamem i moją współlokatorką do kina, na "Alicję...". Dostałam sms od Pati, że miała ochotę zabrać mnie na nią do kina, no ale skoro Adam przyjechał... Poinformowałam, że jest, owszem, ale wybieramy się we 3 na to do kina. Poczuła się zaproszona na wspólne wyjście, W każdym razie idziemy we 4 Potem zadzwoniłam do niej, żeby zapytać, czy ona sobie zarezerwuje miejsce czy ja jej mam zarezerwować (bo jej coś play siada), no i potem tak zaczęła mówić, że ona pójdzie na pewno, Ale M. (jej ulubiona współlokatorka) się waha i chyba nie pójdzie. Więc ja jej mówię "Ok, cześć" i odłożyłam telefon. Przytuliłam się do Adasia, a on się już cieszy, że pójdzie z 3 kobietami SAM do kina. Ja:"Byłoby 4, ale M. nie chce iść" A:"Szkoooda!" Ja:"Nie martw się, ale M. jest brzydka" Po czym słyszę pod sobą, że coś Pati mówi do mnie przez telefon Ja: ![]() Więc w panice się rozłączyłam, bo jak się okazało... nie wcisnęłam czerwonej słuchawki, tylko położyłam telefon obok...
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
heheeheh to nieźle
![]() ![]() ![]() a u mnie burza i grad ! wow pierwsza wiosenna
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cisza
mi dzionek mija spokojnie, byłam z mamą i bratem na zakupach, ubierałyśmy go i kupowałyśmy prezent na nowy dom cioci, potem siedziałam z bratem nad chemią, mu tłumaczyłam a wieczorkiem idziemy z tżtem do kina na "wyspę tajemnic" z boskim leonardem ![]() Tylko pogoda trochę kijowa się zrobiła, ale po tych śniegach wielkich nie narzekam
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje,że nie tymczasowo a w ogóle
fajnie,że już nie boczycie się z Tżem na siebie faktycznie cisza.... ale mam piękny zachód słońca
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-03-27 o 18:07 |
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
aaa i madziu u mnie nie było ani burzy, ani gradu
tylko deszcz
|
|
|
|
#2241 |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() ja wracając z miasta spotkałam Ins na przystanku, ale niestety szybko musiała wsiadać do tramwaju... teraz piszę pracę, a jak skończę to pranie i porządki.... i jutro zamierzam wcześnie wstać i też przez kilka godzin pisać... a zapomniałam sobie, że dziś zmiana czasubuziaki dla wszystkich
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
My z Tżtem mamy Amelcię
Właśnie karmi nas nadgryzionymi chrupkami Zdjęcia będą później na poczcie
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dowiedziałam że będę miała dalej stypendium na studiach, i to nie 100zł a 200zł
(tak sobie liczę.. jakby zaoszczędzić je całe to będzie akurat na kamerzystę na wesele a poza tym to nic konstruktywnego dziś nie zrobiłam EDIT: z której na którą przestawiamy czas?
|
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Coś ostatnio nie mam czasu na wizaz. Jestem daleko w tyle, nie wiem o czym rozmawiacie. Nawet nie mam ochoty nadrabiać. Nic mnie ostatnio nie cieszy, miałam się dziś spotkać z tż, ale stwierdził, że mają remont i nie ma czasu dla mnie, ani w jego domu nie ma miejsca dla mnie. Jest mi tak totalnie źle, czasem myślę, że nie potrafię jednak być w związku. Nie mogę na siebie patrzeć, bo jestem gruba. Ryczę bez powodu, mam masę pretencji, to ja wszczynam kłótnie ze wszystkimi, ja nie umiem, ja źle robię, ja jestem zła. Tż raz zachowuje się, jakbym była jedyną kobietą na świecie, a raz, jakbym go w ogóle nie obchodziła. Ale może znów ja sobie to wymyślam. Siedzę w domu tylko, wychodzę, jak muszę. Totalne lenistwo mnie ogarnęło. Jestem we wszystkim na nie. Jedynie z tż mogłabym się spotkać, no ale dziś to on nie ma ochoty już. Znów samotny wieczór, znów zero kreatywności, znów nostalgia, żal do całego świata o zło, które mnie dosięga. Ech..
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Aanix
chyba się jeszcze nie znamy, ale co mogę Ci powiedzieć - zrób coś dla siebie. Tylko i wyłącznie. Wykorzystaj to, że masz dla siebie teraz czas i nie użalaj się więcej nad sobą. TŻ Cię kocha, prawda? Może po prostu wiedział że nie miałby czasu zająć się Tobą w tej chwili, i dlatego wolał żebyś się nie fatygowała. Na pewno Ci to wynagrodzi ![]() A dziś.. może jakiś wieczór spa, jakiś przegląd ciuchów (w sensie - stare/nienoszone wypad, przegląd czego potrzebujesz), manicure, wieczór filmowy? Coś, co Ci poprawi humor i może jakieś zmiany może wprowadzi. Jak sama się ze sobą poczujesz dobrze, to i inni to zauważą, i świat jakiś taki lepszy się wydaje.
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
aanix
|
|
|
|
#2248 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a to dziwne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a czas przestawiamy godzinę do przodu. Np. z 14 na 15 ![]() Cytat:
![]() ja tak ostatnio się czułam , więc Cię rozumiem ale jutro się spotkacie ??
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Jejku, wczoraj było tak cieplutko, normalnie bajka! A dzisiaj...szkoda gadać:/ Ale miałam wczoraj dzionek Poszłam spać o 2, bo się uczyłam do tego koła, które miało być na 9.45. No więc rano dzwoni o 8 budzik, wyłączyłam i dosłownie na sekundkę się jeszcze położyłam i...zasnęłam Jakby tego było mało, wsiadałam do autobusu i drzwi mnie przytrzasnęły na szczęście nie tak zupełnie, ale moja reakcja to Potem oczywiście z tego zamieszania wiosennego pomyliłam autobusy i pojechałam w odwrotną stronę Ale reszta dnia była ok, strasznie się umordowałam na fitnessie, a na tańcu brzucha było bardzo fajnie - w ogóle odkrywam takie mięśnie, które rzadko do tej pory były w użyciu![]() dzisiaj byłam na lodowisku z psiapsiółą, wróciłam do domu i niestety zostanę dzisiaj, bo już nie chce mi się do Gdyni doginać do Tż...strasznie się źle czuję u niego w domu, jego mama już wróciła i mam jakieś głupie poczucie winy, że tam jestem źle mi z tym, chociaż z Tż jest super, ale ta świadomość, że robię coś, co kogoś rani, jest przykra więc Tż gdzieś idzie z kumplami na piwo, a ja zostanę w domciu...mam nadzieję, że jutro dojedzie do kościoła na 12, bo jego przyjaciel ma koncert jakiś tu w Gdańsku ech, ciężko mi jakoś, nie wiem...
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł.
Wróciłam. Aanix zacznij robić coś dla siebie.Twoje życie nie może kręcić się tylko wokół TŻa. Ja mam teraz z M. okres rozłąki,ale ciągle coś robię,gdzieś jeżdżę,mam nowe pomysły na siebie. Musisz myśleć o sobie ![]() W ogóle to miałam dzisiaj zajęcia z prawa kanonicznego. I jak usłyszałam jaki będzie temat wykładu to się załamałam... PRAWO MAŁŻEŃSKIE. Jak Xiądz gadał o zaręczynach o formalnościach w Kościele itp. to mnie tak za serce ściskało,a mój kolega mówił,że wyglądałam,jakbym miała się rozryczeć. No ja to mam pecha ![]() Chociaż przyznaję,że to było ciekawe ale... czemu akurat dzisaj? ![]() Jak zrobił przerwę to się zmyłam,bo nie wytrzymałam. Tak w ogóle to dzisiaj 4 rocznica
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

pewnie wszystko z nerwów skończy się szkoła to może uda mi się wrócić do normalnej wagi .
ze ludzie po asp i architekturze je tak malowali

co ty tak wcześnie robisz? spać nie możesz? 

i jutro zamierzam wcześnie wstać i też przez kilka godzin pisać... a zapomniałam sobie, że dziś zmiana czasu
chyba się jeszcze nie znamy, ale co mogę Ci powiedzieć - zrób coś dla siebie. Tylko i wyłącznie. Wykorzystaj to, że masz dla siebie teraz czas i nie użalaj się więcej nad sobą. TŻ Cię kocha, prawda? Może po prostu wiedział że nie miałby czasu zająć się Tobą w tej chwili, i dlatego wolał żebyś się nie fatygowała. Na pewno Ci to wynagrodzi