![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Karola- noooo, nie mam jakoś czasu ^^
Estelle faktycznie tylko ![]() ![]()
#2672 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ścinam na krótko, do ucha. A dlaczego? Generalnie - bo już mi się trochę znudziły, trochę mi też przeszkadzaja, a dodatkowo tyle lat noszę długie, że wypadałoby po prostu zrobić z nimi coś ciekawego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam dzisiaj w pracy - na szczęście to ostatnia sobota bo od kwietnia już nie będziemy pracować w soboty ![]() Pół roku zajęło im dojście do tego, że jest za mały ruch i praca w sobotę się nie opłaca ![]() Cytat:
![]() Ja chyba nigdy do takich nie dobiję, póki co mam do ramion i tak mi lecą, że chyba je podetnę ![]() Wymarzona praca dla mnie? W jakimś biurze przy papierkach ![]() Cytat:
![]() Ja miałam tą starą wersję, na noc i na dzień i bardzo sobie chwaliłam, nie mam pojęcia jak ta nowa, ciekawe czy się różnią składem tak jak mleczko. Cytat:
![]() No wiesz, ale u Ciebie zadziałał instynkt macierzyński (hormony itd) a mój nawet nie wie, że istnieje ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zbrodnię popełniasz ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2674 | ||
|
Cytat:
![]() Chcę zamawiać z początkiem kwietnia bo limit marcowy już nie istnieje ![]() Cytat:
![]() Ale Ala coraz fajniejsza i już idzie się z nią "dogadać" ![]() No wiem, i czasem mi szkoda, ale jak nie teraz, to kiedy? Już trudno mi z nimi wytrzymać, o noszeniu rozpuszczonych to nie mam mowy, po pół godzinie mam dosyć ![]() Poza tym już sobie obczajam treski i peruki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że w tym miesiącu pensja będzie o wiele mniejsza niż w poprzednich - brak premii za zrobienie nawet części planu ![]() Cytat:
![]() To czekam na paczkę, żebym mogła sobie dokleić ![]() Wiecie co, podłamałam się - od marca biorę tabsy od dermatologa co drugi dzień (do tej pory brałam codziennie i zjadłam 5) i zauważyłam, że zaczynam się już lekko przetłuszczać na twarzy... kurde, to nie powinno być tak szybko... ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-27 o 15:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
|
Włosy nie ręka, odrosną
![]() Poza tym kupię sobie treskę, to będę miała kucyka, w dodatku lokowanego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A miałam Wam napisać - miałam dzisiaj strasznie pokręcone sny. Przez Mirelkę ![]() ![]() A potem jeszcze, że się z Jeremy'm Clarksonem o jakieś przepisy kulinarne sprzeczam, czy coś takiego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie jeszcze myślę, że chyba skończę to opakowanie tak jak biorę teraz czyli co drugi dzień a potem chyba kolejne znów będę brała codziennie - nie wiem czy jestem gotowa powrócić do tego co było wcześniej... chyba, że nie mam innego wyjścia jak pogodzić się z tym, że już zawsze będę się tak okropnie przetłuszczać ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-27 o 16:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
|
Cytat:
![]() Dobry na przetłuszczanie jest krem Siarkowa Moc od Barwy, tesotwałam i naprawdę na długo matuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Zakorzenienie
|
Estelle- możemy się zamienić
![]() ![]()
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znając moją skórę gdybym zaczęła używać tego kremu to przesuszyłabym ją na amen tak samo jak chcąc nawilżyć załatwiłam sobie rozszerzone pory ![]() A co do pędzelków - kompletnie się na tym nie znam i tak patrzyłam sobie na te http://www.everydayminerals.com/stor...dow-brush.html http://www.everydayminerals.com/stor...ing-brush.html http://www.everydayminerals.com/stor...ler-brush.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W składzie ma substancje nawilżające i natłuszczające ![]() Ja też mam cerę mieszaną, dużego tłuściocha w strefie T, ale przestałam sie przejmować, absorbentka w ruch i po kilku sekundach nic nie widać ![]() Cytat:
Ale jakby co, to min. dwa miejsca zaklepuję. Czyli brakuje nam jeszcze jakieś 3-4 sztuki do zamówienia ze zniżką.
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-03-27 o 17:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Fryzjera mam zamiar odwiedzać co 3 miesiące minimum
![]() aaaa idę nałożyć olej na włosy. Niech mają ![]() ![]()
#2684 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odstawiłam kozie mleko na noc, teraz maziam się tylko calmą. I planuję zakupić jakiś żel do mycia bo może ja sobie tym mleczkiem też tłuszczę? Niby nie ma paraffinum liquidum ale cholera tam wie ![]() Co masz na myśli mówiąc "absorbentka"? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oderwijcie mnie od komputera (taaa, dynamitem chyba ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-27 o 17:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
|
Cytat:
![]() Wiesz, oni często mylą 1 cm, z 10 cm - w końcu to tylko zero ![]() Cytat:
![]() Żel możesz kupić, bo faktycznie najpierw mleczko, potem jeszcze krem i skóra się rozpulchnia. A ta maseczka aspirynowa ładnie podsusza ![]() Te pędzelki, myślę, że dobre, chociaż sama ich nie miałam, ale się czaję. Ale biorąc pod uwage te, które już mam, to powinny być bardzo fajowe ![]() A ten pędzel wachlarz też mi się zawsze podobał, chociaż nawet nie wiem do czego on ![]() Przy oglądaniu Allegro tudzież ebaya też tak mam... pamiętacie moją schizę na paletkę 120 ![]() Nadal czasami bym ją chciała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |||
Zakorzenienie
|
Ahaaaa
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (jakiś tutorial ostatnio oglądałam ![]() Cytat:
![]() albo ta http://www.allegro.pl/item966753090_...prezent_5.html i pędzelki http://www.allegro.pl/item970942585_..._18_sztuk.html tylko skąd na to brać fundusze? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-27 o 18:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |||
|
Cytat:
![]() Fajna, cena w miarę, a jest bardzo delikatna i bez SLES nawet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nakupiłam ostatnio tych cieni jak głupia, ale i tak bym jeszcze chciała ![]() Pędzle fajne, tylko nie wiadomo, jak z ich miękkością, bo np. te co ostatnio kupiłam są bardzo twarde ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Mirelka, zamawiasz coś niedługo z EDM czy narazie basta?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |||
|
Cytat:
![]() ![]() Cieni na razie już trochę mam i tańsze, puder mam od Mirelki, ale jak jakieś macie chętki, to można zawsze dopisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pytanie tylko kiedy ja je wszystkie zużyje ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | ||
|
Cytat:
![]() Mam 30 cieni sypkich na dzień dzisiejszy, kolejne 4 lecą do mnie a niedawno byłam w Rossmannie i kupiłam jeszcze paletkę z 9 kolorami ![]() Podobno z tej serii jest jeszcze druga ![]() Też nie wiem, kiedy to zużyję, całe szczęście sypkie są bezterminowe ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja zmyłam cała twarz tym mleczkiem bielenda nowym i nie podrazniło, bardzo fajne ![]() jednak ta nowsza wersja jest dla mnie ![]() ekstrakty musiały mnie podraznaic, wiec akurat ja się ciesze, że zmienili ![]() jak składy w kremach się zmieniły to pewnie ten starszy tez by mnie podrazniał... no to szukaj jakiejs papierkowej pracy... Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-27 o 20:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak chcesz trzy to wez shadowa kabuki juniora smudge/blendinga (blendnga nie mam ![]() Cytat:
![]() ![]() 1-2? 1-2 to dla kogos kto kładzie cien na całą powiekę, jak ktos chce wymyslac to więcej ja nie umiem i mam więcej ![]() Cytat:
![]() oprócz jeszcze jednego dome, którego mam kolezanka mojej mamy chce koalina i ew ja bym wzięła biga koalina, bo mam tylko 1 sampel ale nie wiem jak to ugryzc, bo mam wszystkie małe rzeczy z EDM jakie chcę i nie mam czego dobierać ![]() a eyeliner do mnie leci ![]() jestem ściorana ![]() a żescie mi zazdrosciły tych białych kozaczków ![]() ![]() wzięłam czarne koturny wiosna/lato a za reszte yes to carrots ![]() było 20% dalej i zapłaciłam tylko 40zł ale wypróbuję dopiero jak wykonczę kallosa, czyli za ok miesiąc potem mama mnie na zakupy wyciągła i jak przed 11 wyszłam z domu tak dopiero wrócilam ![]() a nauki, prasowania itd to tyle, ze... a od wizazanki z którą się dzisiaj spotkałam dostalam próbki bazy silikonowej i jak silikony mi podpasuje to się Asiu na zakupy szykuj ![]() spimy o godzinę krócej ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- w ogóle jestem tak chora, ze jakas porazka cos czarno widzę te święta.. moze przynajmniej do rodziny isc nie będę musiała nos mam cały czerwony, minerały spływają ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() czym go chcesz nałożyc? ![]() angleda z EDM ale najlepszy ten z CS do mnie angled leci ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-27 o 20:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
|
Cytat:
Jutro można się dokładniej zorganizować, z linkami, co i kto i mogłabym zamawiać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zakorzenienie
|
45zł na allegro zarobiłam
![]() Własnie nie mam pędzelka, ale może sobie jakoś poradze jakimś zwykłym ;p a kiedy indziej kupie pędzelek :p ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zabie mozesz kupic eyeliner i poczekac na pędzelek ![]() a ile za sam podkład zgarnęłas ![]() co myslicie o tym szlafroku? http://www.allegro.pl/item959134571_...kolorow_s.html potrzbny mi i cena nawet nawet tylko komentarze mi się nie podobają ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-27 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:05.