|
|
#2671 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Karola- noooo, nie mam jakoś czasu ^^
Estelle faktycznie tylko do jakiej długości obcinasz i dlaczego?
|
#2672 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Ścinam na krótko, do ucha. A dlaczego? Generalnie - bo już mi się trochę znudziły, trochę mi też przeszkadzaja, a dodatkowo tyle lat noszę długie, że wypadałoby po prostu zrobić z nimi coś ciekawego
|
|
|
#2673 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam dzisiaj w pracy - na szczęście to ostatnia sobota bo od kwietnia już nie będziemy pracować w soboty Pół roku zajęło im dojście do tego, że jest za mały ruch i praca w sobotę się nie opłaca Cytat:
![]() Ja chyba nigdy do takich nie dobiję, póki co mam do ramion i tak mi lecą, że chyba je podetnę Wymarzona praca dla mnie? W jakimś biurze przy papierkach ![]() Cytat:
![]() Ja miałam tą starą wersję, na noc i na dzień i bardzo sobie chwaliłam, nie mam pojęcia jak ta nowa, ciekawe czy się różnią składem tak jak mleczko. Cytat:
No wiesz, ale u Ciebie zadziałał instynkt macierzyński (hormony itd) a mój nawet nie wie, że istnieje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Fajnie by było Cię zobaczyć Cytat:
ale stwierdziła, że ja mam się postarać i wykazać się kreatywnością itd ![]() Cytat:
Zbrodnię popełniasz ![]() |
||||||||
|
|
|
#2674 | ||
|
|
Cytat:
![]() Chcę zamawiać z początkiem kwietnia bo limit marcowy już nie istnieje Cytat:
![]() Ale Ala coraz fajniejsza i już idzie się z nią "dogadać" ![]() No wiem, i czasem mi szkoda, ale jak nie teraz, to kiedy? Już trudno mi z nimi wytrzymać, o noszeniu rozpuszczonych to nie mam mowy, po pół godzinie mam dosyć ![]() Poza tym już sobie obczajam treski i peruki
|
|
|
#2675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odważna jesteś ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej, że w tym miesiącu pensja będzie o wiele mniejsza niż w poprzednich - brak premii za zrobienie nawet części planu ![]() Cytat:
![]() To czekam na paczkę, żebym mogła sobie dokleić ![]() Wiecie co, podłamałam się - od marca biorę tabsy od dermatologa co drugi dzień (do tej pory brałam codziennie i zjadłam 5) i zauważyłam, że zaczynam się już lekko przetłuszczać na twarzy... kurde, to nie powinno być tak szybko... ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-27 o 16:42 |
||
|
|
|
#2677 | |
|
|
Włosy nie ręka, odrosną
Poza tym kupię sobie treskę, to będę miała kucyka, w dodatku lokowanego Cytat:
A miałam Wam napisać - miałam dzisiaj strasznie pokręcone sny. Przez Mirelkę - śniło mi się, że też jakieś minerały wysypałam A potem jeszcze, że się z Jeremy'm Clarksonem o jakieś przepisy kulinarne sprzeczam, czy coś takiego
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sobie jeszcze myślę, że chyba skończę to opakowanie tak jak biorę teraz czyli co drugi dzień a potem chyba kolejne znów będę brała codziennie - nie wiem czy jestem gotowa powrócić do tego co było wcześniej... chyba, że nie mam innego wyjścia jak pogodzić się z tym, że już zawsze będę się tak okropnie przetłuszczać ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-27 o 17:30 |
|
|
|
|
#2679 | |
|
|
Cytat:
![]() Dobry na przetłuszczanie jest krem Siarkowa Moc od Barwy, tesotwałam i naprawdę na długo matuje
|
|
|
#2680 |
|
Zakorzenienie
|
Estelle- możemy się zamienić
ja bym strasznie chciała mieć conajmniej takie do piersi... a tu
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znając moją skórę gdybym zaczęła używać tego kremu to przesuszyłabym ją na amen tak samo jak chcąc nawilżyć załatwiłam sobie rozszerzone pory ![]() A co do pędzelków - kompletnie się na tym nie znam i tak patrzyłam sobie na te http://www.everydayminerals.com/stor...dow-brush.html http://www.everydayminerals.com/stor...ing-brush.html http://www.everydayminerals.com/stor...ler-brush.html |
|
|
|
|
#2682 | |||
|
|
Cytat:
a fryca omijaj szeroooooooookim łukiem ![]() Cytat:
W składzie ma substancje nawilżające i natłuszczające Ja też mam cerę mieszaną, dużego tłuściocha w strefie T, ale przestałam sie przejmować, absorbentka w ruch i po kilku sekundach nic nie widać Cytat:
Ale jakby co, to min. dwa miejsca zaklepuję. Czyli brakuje nam jeszcze jakieś 3-4 sztuki do zamówienia ze zniżką.
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-03-27 o 18:02 |
|||
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Fryzjera mam zamiar odwiedzać co 3 miesiące minimum
aaaa idę nałożyć olej na włosy. Niech mają ![]()
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstawiłam kozie mleko na noc, teraz maziam się tylko calmą. I planuję zakupić jakiś żel do mycia bo może ja sobie tym mleczkiem też tłuszczę? Niby nie ma paraffinum liquidum ale cholera tam wie ![]() Co masz na myśli mówiąc "absorbentka"? Ja niezorientowana jestem ![]() Cytat:
Bo ja się kompletnie nie znam ![]() Oderwijcie mnie od komputera (taaa, dynamitem chyba ) bo zaczęłam przeglądać paletki na allegro i zestawy pędzli... szczególnie mi się ten wachlarzyk podoba ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-27 o 18:16 |
||
|
|
|
#2685 | ||
|
|
Cytat:
![]() Wiesz, oni często mylą 1 cm, z 10 cm - w końcu to tylko zero ![]() Cytat:
![]() Żel możesz kupić, bo faktycznie najpierw mleczko, potem jeszcze krem i skóra się rozpulchnia. A ta maseczka aspirynowa ładnie podsusza Te pędzelki, myślę, że dobre, chociaż sama ich nie miałam, ale się czaję. Ale biorąc pod uwage te, które już mam, to powinny być bardzo fajowe ![]() A ten pędzel wachlarz też mi się zawsze podobał, chociaż nawet nie wiem do czego on Przy oglądaniu Allegro tudzież ebaya też tak mam... pamiętacie moją schizę na paletkę 120 Nadal czasami bym ją chciała
|
|
|
#2686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ahaaaa
![]() Cytat:
Myślę nad calmą ale dziewczyny na kwc pisały, że kiepsko podkład zmywa. Może nivea do wrażliwej, ta różowa?Cytat:
![]() (jakiś tutorial ostatnio oglądałam Cytat:
http://www.allegro.pl/item974127735_...u_zestawy.htmlalbo ta http://www.allegro.pl/item966753090_...prezent_5.html i pędzelki http://www.allegro.pl/item970942585_..._18_sztuk.html tylko skąd na to brać fundusze? ![]() |
|||
|
|
|
#2687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie muszą to być tylko pedzle Bo ja nie wiem czy nie przekroczycie tych 5o$ przy samych pędzlach. Edit: a nie, bo pędzelki do oczu np. są raczej tanie, tansze od cieni nawet :PCytat:
Ja się w sumie nie maluje cieniami JESZCZE to może dlatego uważam, ze 1-2 wystarczą
Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2010-03-27 o 19:16 |
||
|
|
|
#2688 | |||
|
|
Cytat:
Fajna, cena w miarę, a jest bardzo delikatna i bez SLES nawet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nakupiłam ostatnio tych cieni jak głupia, ale i tak bym jeszcze chciała Pędzle fajne, tylko nie wiadomo, jak z ich miękkością, bo np. te co ostatnio kupiłam są bardzo twarde
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
Mirelka, zamawiasz coś niedługo z EDM czy narazie basta?
bo ja musze zamówić ten podkład no i będę musiała jeszcze pewnie coś dobrać i padło na ten eyeliner, jakby co to możemy podzielić bo na cały to nie mam kasy nawet.
|
|
|
|
#2690 | |||
|
|
Cytat:
Po zniżce wychodzi jakoś 3-6$ za pędzelek, więc można szaleć ![]() Cieni na razie już trochę mam i tańsze, puder mam od Mirelki, ale jak jakieś macie chętki, to można zawsze dopisać Cytat:
szczególnie jeśli używasz kilku kolorów.Cytat:
???
|
|
|
#2691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pytanie tylko kiedy ja je wszystkie zużyje
|
||
|
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2693 | ||
|
|
Cytat:
Mam 30 cieni sypkich na dzień dzisiejszy, kolejne 4 lecą do mnie a niedawno byłam w Rossmannie i kupiłam jeszcze paletkę z 9 kolorami Podobno z tej serii jest jeszcze druga ![]() Też nie wiem, kiedy to zużyję, całe szczęście sypkie są bezterminowe Cytat:
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2695 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja zmyłam cała twarz tym mleczkiem bielenda nowym i nie podrazniło, bardzo fajne ![]() jednak ta nowsza wersja jest dla mnie ![]() ekstrakty musiały mnie podraznaic, wiec akurat ja się ciesze, że zmienili ![]() jak składy w kremach się zmieniły to pewnie ten starszy tez by mnie podrazniał... no to szukaj jakiejs papierkowej pracy... Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-27 o 21:42 |
|||
|
|
|
#2696 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak chcesz trzy to wez shadowa kabuki juniora smudge/blendinga (blendnga nie mam )Cytat:
mają duzo małych pędzli![]() 1-2? 1-2 to dla kogos kto kładzie cien na całą powiekę, jak ktos chce wymyslac to więcej ja nie umiem i mam więcej ![]() Cytat:
![]() oprócz jeszcze jednego dome, którego mam kolezanka mojej mamy chce koalina i ew ja bym wzięła biga koalina, bo mam tylko 1 sampel ale nie wiem jak to ugryzc, bo mam wszystkie małe rzeczy z EDM jakie chcę i nie mam czego dobierać ![]() a eyeliner do mnie leci jestem ściorana ![]() a żescie mi zazdrosciły tych białych kozaczków oddałam je jakis czas temu do reklamacji i musiałam sobie dzis wybrac buty![]() wzięłam czarne koturny wiosna/lato a za reszte yes to carrots było 20% dalej i zapłaciłam tylko 40zł ale wypróbuję dopiero jak wykonczę kallosa, czyli za ok miesiąc potem mama mnie na zakupy wyciągła i jak przed 11 wyszłam z domu tak dopiero wrócilam ![]() a nauki, prasowania itd to tyle, ze... a od wizazanki z którą się dzisiaj spotkałam dostalam próbki bazy silikonowej i jak silikony mi podpasuje to się Asiu na zakupy szykuj spimy o godzinę krócej ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- w ogóle jestem tak chora, ze jakas porazka cos czarno widzę te święta.. moze przynajmniej do rodziny isc nie będę musiała nos mam cały czerwony, minerały spływają ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]() czym go chcesz nałożyc? ![]() angleda z EDM ale najlepszy ten z CS do mnie angled leci
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-27 o 21:43 |
||||
|
|
|
#2697 | |
|
|
Cytat:
Jutro można się dokładniej zorganizować, z linkami, co i kto i mogłabym zamawiać
|
|
|
#2698 | |
|
Zakorzenienie
|
45zł na allegro zarobiłam
![]() Własnie nie mam pędzelka, ale może sobie jakoś poradze jakimś zwykłym ;p a kiedy indziej kupie pędzelek :p ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zabie mozesz kupic eyeliner i poczekac na pędzelek ![]() a ile za sam podkład zgarnęłas ![]() co myslicie o tym szlafroku? http://www.allegro.pl/item959134571_...kolorow_s.html potrzbny mi i cena nawet nawet tylko komentarze mi się nie podobają
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-27 o 22:08 |
|
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

do jakiej długości obcinasz i dlaczego?

Ale i tak są podprostowane końcówki
boje się jak będą wyglądać po umyciu, pewnie powywijane w kilka róznych stron