Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-27, 19:17   #3091
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. IV, pt. Czekamy na dwupaki :D

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
W koncu jutro niedziela wiec ten na górze powinien mieć czas pomóc
tełoretycznie
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:09   #3092
kretencja
Zakorzenienie

A tu, jak zwykle w weekendy, pustawo...
Umyłam sedes (dziewczyny, czym Wy myjecie? Domestos to chyba nie jest najlepszy przyjaciel ciężarnych? ), ostrzygłam męża, poodkurzałam po strzyżeniu i chyba niedługo będę się wybierać do łózka. Zmęczona jakaś jestem i głowa mnie pobolewa, a na dodatek śpimy dziś godzinę krócej
Dobrej nocy więc życzę i znikam

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 20:37   #3093
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
Umyłam sedes (dziewczyny, czym Wy myjecie? Domestos to chyba nie jest najlepszy przyjaciel ciężarnych? ), ostrzygłam męża, poodkurzałam po strzyżeniu i chyba niedługo będę się wybierać do łózka. Zmęczona jakaś jestem i głowa mnie pobolewa, a na dodatek śpimy dziś godzinę krócej
Ja myję żelem do mycia wc z FMa, jest łagodny i nie śmierdzi jak Domestos
Stary 2010-03-27, 21:46   #3094
Pomidora
Zakorzenienie

Witam sobotnio
Ale miałam dziś dzień leniwy, obijaliśmy się z mężem za wszystkie czasy

Dziewczyny, bardzo dziękuję za komplementy dotyczące brzuszka, aż się zarumieniłam

Obejrzałam wszystkie domki, które wkleiłyście i normalnie mnie kusicie, nieszczęsną, bo tez mi się marzy domek, a dopiero co kupiliśmy mieszkanie A najbardziej to mi się chyba Kukułka podobała, śliczny domek, w moim stylu

Tity, jeszcze jest nadzieja, plamienie tez miałam w dniu @, a już w ciąży byłam. Ciągle trzymam kciuki

Kretencjo, myję kibelek cały czas Domestosem i mały dobrze się rozwija, mi akurat zapach nie przeszkadzał. A co do objawów - pamiętasz, jak ja narzekałam, że nie mam? I zostałam pokarana Mdłości niedające żyć pojawiły się jakoś w 7tc, w 10tc zaczęłam za przeproszeniem rzygać dalej niż widziałam, a w 15tc wylądowałam z tymi wymiotami w szpitalu. A wcześniej żadnych objawów - ani zmeczenia (wręcz miałam wrażenie, że mnie energia rozpiera), ani powiększonych piersi, żadnych żyłek, NIC. Wiec się nie martw

Scio, na weterankach w tym roku już dwie z policystycznymi jajnikami zaszły A popatrz na Kretencję. Najważniejsze to znaleźć przyczynę, przynajmniej wiadomo, z czym można walczyć. A widok tej dziewczyny na łyżeczkowanie... Nie potrafię sobie wyobrazić, jak bardzo był straszny...

Miłego wieczoru, oby pogoda jutro była ładniejsza

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 21:51   #3095
virginia
Zakorzenienie

Dziewczyny, super domki!
Scio, 3mam kciuki!
Weronia, za Ciebie również!
Starlet, oczywiście, że nie wyrzucimy, co więcej - masz do nas zaglądać regularnie, a staranek nie przekładaj zbyt długo .
Kretencjo, postaraj się cieszyć tą ciążą, Ty tyle się martwisz...
Tity, i jak na uczelni?
Aldi, jaka ona słodka!!

Hej laseczki.
Ja wczoraj wzięłam się za wiosenne porządku, umyłam okna, uprałam i wyprasowałam firany, które później powiesił TŻet, posprzątałam na balkonie itd. Potem korkowałam, a po korkach wybraliśmy się na pokaz slajdów/wernisaż fotografii 'Rumunia w obiektywie - bardzo fajny!
A dziś, jak zwykle w sobotę, ruszyliśmy w miasto, gdzie TŻet popełnił kardynalny błąd - zabrał mnie do księgarni, empiku i antykwariatu. I mam.... 11 nowych książek . TŻet dokupił jeszcze kilka i kupił też grę - jenga, może znacie? A na zakończenie udanych łowów poszliśmy na naleśniki . Także kaska na ciuchy i kosmetyczkę poszła się bujać. Podobnie chyba filmy, które zgromadziłam na swoim PCecie (polowałam ostatnio na kino azjatyckie). Mam teraz przykazanie od TŻeta: czytaj! (również dlatego, że wypożyczam już w bibliotece książki na jego konto - na swoim mam full ).
I jeszcze jedna dobra wiadomość - wygląda na to, że jedna sprawa teściów - o podział już za nami .
Idę czytać .
Miłego weekendu!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 23:54   #3096
lindsley
Zakorzenienie

A my dziś dzień zaczęliśmy leniwie... W południe zabraliśmy się za porządki... Potem obiadek i ciacho... A ok 18 nawał goście - brat Tz-a z rodziną (ich zapraszał Tz rano) i moja siostra z mężem i córką (zadzwonili, że przyjadą bo mają problem z kompem) Siostra pojechała dopiero po 22 i jestem padnięta... Ogarnęłam szybciutko chatkę i pod prysznic (ze strzyżeniem a to w 8mc już trwaaaa) i już prawie północ. Rano muszę Tz-a zawieźć do pracy a dziś godzinę krócej śpimy

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 00:51   #3097
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Ja na pewno będę używać domestosa, nie wyobrażam sobie innego - jakoś po nim mam wrażenie, ze jest niedokładnie umyta.
Kretencjo, nie obraź się, ale widzę, ze popadasz w paranoje, rozumiem, ze po tylu miesiącach czekania tak jest. (sama się tego boję), ale staraj się żyć normalnie.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 08:38   #3098
kretencja
Zakorzenienie

Dzięki, dziewczyny,
Zgadzam się, że przesadzam Mój mąż też tak uważa
Ale naprawdę tak bardzo się boję, że coś pójdzie nie tak. Że ta wyczekana ciąża okaże się nieprawdą, że w jakiś głupi sposób ją stracę... Myślę, że trochę się uspokoję, jak lekarz powie, że wszystko idzie dobrze... Zastanawia mnie ciągle wydzielina - bardzo niewielka ilość, ale jest żółtawa albo żółtawo-beżowa, raczej nie ma nieprzyjemnego zapachu. Więc tym bardziej się cieszę, że mnie lekarz za dwa dni obejrzy, żeby wykluczyć jakiś stan zapalny...

Pogoda dziś w Łodzi piękna, ale ma padać podobno potem. Jedziemy na obiad do Rodziców, na razie nic nie będziemy mówić, chcę poczekać na "po lekarzu".
A wieczorem przyjadą do nas przyjaciele, przywieźć zaproszenie na swój ślub

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-28, 09:06   #3099
Ollliwka
Zakorzenienie

Pogoda faktycznie cudowna w Łodzi... na 11.30 do Kościoła idziemy z TŻ , później pewnie obiad i może do lasu? no i o 17 jedziemy do mojego chrzestnego dać zaproszenie..
kretencja a kiedy mają ślub?

Miłego dnia
Stary 2010-03-28, 09:11   #3100
kretencja
Zakorzenienie

Olliwka, 22 maja. Ciekawe, czy już będzie coś po mnie widać

RAZEM OD 5.03.2000.

TYMEK - 26.11.2010
Stary 2010-03-28, 09:15   #3101
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Kretencjo ja doskonale Cię rozumiem, jak się długo czeka na ciąże i w końcu się udaję, to potem strach cokolwiek zrobić, żeby tego nie utracić. Kochana będzie dobrze

A my dziś idziemy na chrzciny

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-28, 09:20   #3102
Ollliwka
Zakorzenienie

scio te cele , które masz w podpisie się ruszają coś do przodu ? z ciekawości pytam
Stary 2010-03-28, 09:27   #3103
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Ollliwka Pokaż wiadomość
scio te cele , które masz w podpisie się ruszają coś do przodu ? z ciekawości pytam
NO nie bardzo, w szpitalu cały dzień leżałam, a jak ktoś przyszedł to zawsze mi coś słodkiego przyniósł
Ale od poniedziałku ruszam od nowa.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-28, 09:52   #3104
abz
Zakorzenienie

[QUOTE=Sloneczko555xxx;181 60582 z przytulania nici bo TZ po pracy zmęczony już chrapie..... i jak ja mam zostać mamą ??? [/QUOTE]
proponuję gwałt na śpiacym mężu

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Najgorzej to jest to, ze muszę czekać ok. 2 miesięcy na ostateczną diagnozę - bo mam jeszcze wynik za 4 tyg i jeszcze jedno badanie i dopiero z kompletem do endokrynologa
a w tym czasie możecie sie starac? Wiem, ze niby nie masz owulacji, ale warto próbować, z naszymi organizmami to nigdy nic nie wiadomo

Cytat:
Zmykam się myć, możliwe, że dziś pojadę z ciotką do mieszkania po babci, zobaczyć, czy czegoś stamtąd nie chcę sobie zabrać.
Miłego dnia!
Fajnie, moze znajdziesz coś potrzebnego do waszego mieszkanka

Cytat:
W ogóle trochę się martwię, że nie mam praktycznie żadnych objawów.... W którym tygodniu mniej-więcej pojawiają się np. mdłości czy powiększenie piersi?
ja byłam na potwierdzeniu ciąży u gina w 5tc1dniu z tego co pamiętam i też się jemu chwaliłam, ze nie mam żadnych objawów (myślałam, ze moze lightowo przejdę ciążę), ale jak powiedziałam, ze: @ brak, piersi bolą to on na to: no to ma pani objawy ciąży a reszta to pewnie koło 8tc. No i miał rację oczywiście. Bo z objawów to ja oczywiście nie miałam @ i tak jak zawsze przed @ bolały mnie piersi (i to trwało tak przez parę tygodni). Potem doszły delikatne mdłości, taka bardziej niechęc do jedzenia i senność. Taka mega senność trwała krótko, teraz bywam zmęczona, ale niekoniecznie zasypiam na zawołanie. Mdłości (w sumie nie nazwałabym tego mdłościami tylko właśnie bardziej zachciankami lub odrzuceniem do jakichś potraw) to miewam takie lekkie i trwają króciutko no i nie wymiotowałam ani razu, mam nadzieję, ze nie będę musiała, bo tego nienawidzę.
Kretencja ty sie objawami nie martw bo masz jeszcze na nie czas A KAŻDA CIĄŻA JEST INNA.

Cytat:
Napisane przez weronia83 Pokaż wiadomość
Mam dwie reklamówy ubran do wyrzucenia ale musze to robić ukradnkiem bo moja mama to ma taki chomikowy zwyczaj że nic nie wyrzuca a potem takie leża latami i tylko miejsce zajmują
Ja wczoraj wywalałam zużytą bieliznę

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
A dziś, jak zwykle w sobotę, ruszyliśmy w miasto, gdzie TŻet popełnił kardynalny błąd - zabrał mnie do księgarni, empiku i antykwariatu. I mam.... 11 nowych książek .
Mi zawsze szkoda pieniędzy na nowe książki, bo książke przeczytam raz i potem leży, wolę wydawać pieniądze na coś co dłużej poużywam. Ale jak były w biedronce książki po 8,50 to kupiłam, bo tyle to czasem jakaś gezeta kosztuje nie? Ale 30-40zł to mi żal, wolę dostać w prezencie Poza tym dużo nie czytam tak naprawdę.

U mnie od rana pogoda pochmurna, ale chyba jeszcze nie padało, chociaż na słońce to pewnie nie ma co liczyć. Wyciagam dziś męża do galerii poszukać prezentów dla dzieciaczków na święta i moze jeszcze buty pooglądam, moze jakieś letnie już póki są rozmiary. Potem do koscioła, do teściów na kawę i na takie przedstawienie misterium meki Pańskiej (na świeżym powietrzu), mam nadzieję, ze nie będzie lało i wiało.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 10:01   #3105
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Abz jasne, nawet jest to wskazane. Gdzie wyczytałam, ze ok. 40 % kobiet z PCO zachodzi w ciąże sama z siebie.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-28, 10:32   #3106
aldii
Zakorzenienie

Kretencja ja zawsze wlewam domestos i cif, zostawiam na 30 min,splukuje i pozniej myje juz tylko cifem.
Scio ma racje - postaraj sie zyc normalnie Ale w sumie latwo mowic, tez pamietam jak swirowalam i balam sie,ze strace dzidziolka.Taka wydzielina jest normalna - nie martw sie kochana.
Virginia
Scio mam nadzieje,ze bedziesz w tych 40%

Ostatnio bedac z Lu na spacerku, w 5 min kupilam sukienke (lacznie z przymierzaniem ).Oczywiscie ze sklepu wychodzilysmy juz z orkiestra Lu strasznie nie lubi jak jest na spacerku,a wozek dluzsza chwilke stoi w miejscu.Swoja droga ciekawe skad ona to wie przez sen ?!
U mnie pogoda nieco ladniejsza niz wczoraj,ale nadal nie zacheca do spaceru.Nie wiem czy dzis wyjdziemy
Stary 2010-03-28, 11:48   #3107
lindsley
Zakorzenienie

Ja też używam cifu, domestosa, breffa... Na początku Tz mył wc ale potem jakoś znów ja zaczęłam to robić...

Dziewczyny, napiszcie jakie macie pralki i jakie są ich plusy i minusy Na co zwracać uwagę? Chcę kupić i to chyba jeszcze w tym tyg, stara jeszcze działa ale pewnie długo już nie pochodzi... Jednego jestem na razie pewna że musi być ładowana od góry... No i cena przyzwoita, ale z resztą to jestem w lesie...

Michaś
Stary 2010-03-28, 11:59   #3108
Sloneczko555xxx
Zakorzenienie

czesc Dziewczynki

u mnie pogoda jak na razie fajna....... a co do gwałtu na mężu to raczej na się do tego nie naddaję , jakoś brak mi wyobraźni w tych kwestiach.... mój mąż się śmieje że ja się nie naddaję żeby miec kochanka kiedyś w życiu

Sloneczko555xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:31   #3109
aldii
Zakorzenienie

Lindsley a dlaczego chcesz ladowana od gory ? Ja tam wole widziec,co sie w srodku dzieje
Stary 2010-03-28, 12:52   #3110
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Lindsley a dlaczego chcesz ladowana od gory ? Ja tam wole widziec,co sie w srodku dzieje
Bo robiliśmy łazienkę pod starą pralkę a ta jest ładowana od góry. Standardowa pralka nam nie wejdzie

Michaś
Stary 2010-03-28, 13:26   #3111
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Ja też używam cifu, domestosa, breffa... Na początku Tz mył wc ale potem jakoś znów ja zaczęłam to robić...

Dziewczyny, napiszcie jakie macie pralki i jakie są ich plusy i minusy Na co zwracać uwagę? Chcę kupić i to chyba jeszcze w tym tyg, stara jeszcze działa ale pewnie długo już nie pochodzi... Jednego jestem na razie pewna że musi być ładowana od góry... No i cena przyzwoita, ale z resztą to jestem w lesie...
my kupowalismy w lutym tez zalezalo nam na ladowanej od gory... zdecydowaismy sie na ELECTROLUX EWT 10410W Time Manager
Stary 2010-03-28, 13:41   #3112
weronia83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kretencja ja zawsze wlewam domestos i cif, zostawiam na 30 min,splukuje i pozniej myje juz tylko cifem.
Scio ma racje - postaraj sie zyc normalnie Ale w sumie latwo mowic, tez pamietam jak swirowalam i balam sie,ze strace dzidziolka.Taka wydzielina jest normalna - nie martw sie kochana.
Virginia
Scio mam nadzieje,ze bedziesz w tych 40%

Ostatnio bedac z Lu na spacerku, w 5 min kupilam sukienke (lacznie z przymierzaniem ).Oczywiscie ze sklepu wychodzilysmy juz z orkiestra Lu strasznie nie lubi jak jest na spacerku,a wozek dluzsza chwilke stoi w miejscu.Swoja droga ciekawe skad ona to wie przez sen ?!
U mnie pogoda nieco ladniejsza niz wczoraj,ale nadal nie zacheca do spaceru.Nie wiem czy dzis wyjdziemy

Twoja Lu to bardzo sptytna dziewczyna od razu wyczuwa kiedy mama przestaje hustac wózeczkiem

Ja dziś byłam na 11:30 w kościele a że probosz prowadzil msze to tak tuż przed 13 skończył Potem się trochę przespacerowałam i jak tylko pojwiłam się w domku Myk kopmuter i na Wizaż normalnie jakiś nałóg
Stary 2010-03-28, 16:27   #3113
Starlett
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczynki
Ja tez wczoraj tak porządnie posprzątałam, łącznie z umyciem okien itd. a dziś dopiero wieczorem idę do kościoła, jeszcze muszę trochę popracować teraz po południu, bo do południa się leniłam

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Jaka czarna chmura nadeszła, chyba zaraz lunie deszcz i nigdzie nie wyjdę

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:51   #3114
gimikis
Rozeznanie

Cytat:
Abz jasne, nawet jest to wskazane. Gdzie wyczytałam, ze ok. 40 % kobiet z PCO zachodzi w ciąże sama z siebie.
Scio jestem dobrym przykładem PCO (i na dodatek z mięśniakiem) a jednak się udało.

Szczerze Wam powiem jak poszłam robić test to czekałam na pojawienie się I kreski bo na nic więcej nie liczyłam. A tu taka mega niespodzianka...

Do czyszczenia WC używam Domestosu lub Merida Super Sanitin (w przeźroczystej butelce różowy płyn).

A tak w ogóle to witam wszystkich

Razem: 12.08.2003
Zaręczeni: 12.12.2007
Ślub: 12.09.2009

gimikis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:27   #3115
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Tity, jeszcze jest nadzieja, plamienie tez miałam w dniu @, a już w ciąży byłam. Ciągle trzymam kciuki
No niestety już nie ma, @ przylazła

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Tity, i jak na uczelni?
Ah to piękne zakupy zrobiłaś. Widzę, że pochłaniasz książki...mi jakoś zapał zniknął odkąd studiuję....wstyd normalnie. A na uczelni dobrze, napisaliśmy dzisiejszą kartkówkę i teraz mamy spokój na miesiąc od uczelni
aldii uśmiałam się z orkiestry Lu jeszcze parę lat i nie będzie chciała wychodzić z takiego sklepu

Cytat:
Bo robiliśmy łazienkę pod starą pralkę a ta jest ładowana od góry. Standardowa pralka nam nie wejdzie
My mamy ładowaną od góry i jest bardzo wygodna, nie trzeba się do niej schylać. Firmy nie pamiętam, jutro sprawdzę jak nie zapomnę

Wczoraj zmieniliśmy sobie wieczorem czas na komórkach, budzik męża zadzwonił....ciemno....ok azało się, że telefon sam się przestawia i w końcu wstaliśmy o 4 rano
Scio możesz mi wpisać @ 28.03.

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:45   #3116
virginia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
Mi zawsze szkoda pieniędzy na nowe książki, bo książke przeczytam raz i potem leży, wolę wydawać pieniądze na coś co dłużej poużywam. Ale jak były w biedronce książki po 8,50 to kupiłam, bo tyle to czasem jakaś gezeta kosztuje nie? Ale 30-40zł to mi żal, wolę dostać w prezencie Poza tym dużo nie czytam tak naprawdę.
Abz, mi też szkoda kasy na wiele rzeczy ale na pewno nie na książki. Uwielbiam czytać. A zresztą, jak się umie szukać to i dużo kaski na to nie pójdzie. Przykładowo wczoraj znalazłam wiele książek w antykwariacie za 6-16zł, z czego większość to w zasadzie nówki, no może raz czytane. Poza tym odkąd odkryłam wizaż i wymianki wiele książek puszczam 'w obieg' (choć nie wszystkie, bo są takie, które z różnych względów wolę zostawić sobie), i myślę, że to super sprawa, bo płaci się tylko za przesyłkę, a można wymienić wiele książek, czasem bardzo korzystnie .

U mnie dziś niedziela jak niedziela. Wstaliśmy późno (biorąc pod uwagę przestawienie czasu), coś tam porobiliśmy i zaraz wybraliśmy się do rodziców. Potem jeszcze wyciągnęłam ich na spacer i poszłam z mamą do kościoła na 16. A potem przez 2 godz. pakowałam książki na w/w wymianki . Teraz piszę do Was i zaraz śmigam chyba coś obejrzeć (mam kilka fajnych filmów na kompie) albo poczytać.
Jutro od rana lecę na pocztę, do energetyki opłacić nasz rachunek - gigant , na basen a od 13 zaczynam korki i potem kursy do 20. Nie wiem czy i kiedy do Was jutro zajrzę.
A w ogóle to bolą mnie ręce i nie wiem od czego - albo od nordica (bo dziś z rodzicami chodziłam z kijkami) albo od tego pakowania, ale chyba nie... . A może dopiero porządki dają o sobie znać? Ja chwilowo przystopowałam, zostało tego jeszcze trochę, ale to w zasadzie raczej dla TŻeta niż dla mnie .
No i tyle ode mnie.
Zmykam,
miłego wieczorku!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:30   #3117
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Ja mam od gór i jestem zadowlona. Mam Indesita. Hmm... mnie najbardziej przydała się funkcja "szybkie pranie" 30 minut i gotowe (oczywiście jak ciuchy nie są jakoś straszliwie brudne. W zasadzie t używam tylko podstawowych funkcji

Cytat:
Napisane przez gimikis Pokaż wiadomość
Scio jestem dobrym przykładem PCO (i na dodatek z mięśniakiem) a jednak się udało.

Szczerze Wam powiem jak poszłam robić test to czekałam na pojawienie się I kreski bo na nic więcej nie liczyłam. A tu taka mega niespodzianka...

Do czyszczenia WC używam Domestosu lub Merida Super Sanitin (w przeźroczystej butelce różowy płyn).

A tak w ogóle to witam wszystkich
Super, zawsze takie historie dają nadzieję.

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
No niestety już nie ma, @ przylazła

Ah to piękne zakupy zrobiłaś. Widzę, że pochłaniasz książki...mi jakoś zapał zniknął odkąd studiuję....wstyd normalnie. A na uczelni dobrze, napisaliśmy dzisiejszą kartkówkę i teraz mamy spokój na miesiąc od uczelni
aldii uśmiałam się z orkiestry Lu jeszcze parę lat i nie będzie chciała wychodzić z takiego sklepu

My mamy ładowaną od góry i jest bardzo wygodna, nie trzeba się do niej schylać. Firmy nie pamiętam, jutro sprawdzę jak nie zapomnę

Wczoraj zmieniliśmy sobie wieczorem czas na komórkach, budzik męża zadzwonił....ciemno....ok azało się, że telefon sam się przestawia i w końcu wstaliśmy o 4 rano
Scio możesz mi wpisać @ 28.03.

Aldi dziękuje

heloł
Właśnie wróciliśmy z chrzcin. Malutka słodziutka, wynosiłam się ją
Ale przejadłam się jak cholera, ale jedzonko było pyszne, ze też głupia musiałam tyle zjeść
A Julka super grzeczna, w kościele w ogóle nie płakała, do wszytskich się garnęła.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-03-28, 21:40   #3118
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam od gór i jestem zadowlona. Mam Indesita. Hmm... mnie najbardziej przydała się funkcja "szybkie pranie" 30 minut i gotowe (oczywiście jak ciuchy nie są jakoś straszliwie brudne. W zasadzie t używam tylko podstawowych funkcji
Właśnie dziś oglądałam indesit-a... o takiego... http://www.euro.com.pl/pralki/opis-i...tml#content_3c Tz-owi się Candy spodobała o podobnych parametrach... ale ja jakoś do firmy się nie mogę przekonać. Na forach tyle różnych opinii... Każdy chwali co innego. Jutro może do Media Marktu się przejadę i jeszcze do jednego sklepu...

Michaś
Stary 2010-03-28, 23:05   #3119
Starlett
Wtajemniczenie

Ja mam pralkę ładowaną od przodu, tylko cienką - 45 cm, bo szczerze mówiąc nie potrafiłam się przyzwyczaić do takiej ładowanej od góry - miałam taką na mieszkaniu studenckim. Jestem bardzo zadowolona - opcja "szybkie pranie" jest szalenie przydatna

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 23:42   #3120
mlmFM
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Starlett Pokaż wiadomość
Ja mam pralkę ładowaną od przodu, tylko cienką - 45 cm, bo szczerze mówiąc nie potrafiłam się przyzwyczaić do takiej ładowanej od góry - miałam taką na mieszkaniu studenckim. Jestem bardzo zadowolona - opcja "szybkie pranie" jest szalenie przydatna
ja najczęściej używam opcji szybkiego prania - ustawienie prania na super - czyli tylko lekko zabrudzone... z dodatkowym płukaniem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości