|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Elizabet0909, hoe <3
otojest 'same shit different day, we pretend to work, while they pretend to pay'
to samo gówno każdego dnia, my udajemy że pracujemy, a oni udają że nam płacą.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i found myself in wonderland Uczucia? Raczej ich nie okazuje,Jedyna Osoba jaka Mnie zna to ta na górze.. na manowce złości wywiódł mnie ale dalej śmieję się ![]() Dusza anioła uleciała lecz słychać jeszcze trzepot skrzydeł
Edytowane przez Love Story Czas edycji: 2010-03-29 o 17:08 |
|
|
|
|
#3753 |
|
Przyczajenie
|
jesteście cuudowne. ^^ łyżkę szczęścia zjadłam co teraz w sercu lśni. bo tylko teraz ma sens. melancholijne 'tak'. wyglądam i za oknem widzę ją. ją jego. to on wpłynął na jakość mojego rutynowego życia.
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest na tyle skomplikowane samo w sobie, że nie musisz jeszcze Ty mi go komplikować...
W oczekiwaniu na jeden najważniejszy gest... I poczuć ust Twych smak i dotknąć Cię pierwszy raz...
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Rozkochał,odszedł i tak po prostu powiedział ,że nienawidzi .
Chciała tylko stworzyć lepszy świat ,niestety był ktoś kto jej w tym ciągle przeszkadzał .
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
wiosenne porządki z uczuciami - niepotrzebne wywalić moje paznokcie pomalowane na krwisty czerwony kolor pięknie kontrastowały z Twoją skórą posłuchaj mojego serca, dekolt nic Ci nie powie uwielbiam kwiaty, prawie tak samo jak Ciebie. Jest wiosna, w wazonie mam najpiękniejsze kwiatki, a Twój uśmiech jest dopełnieniem ich piękna targają mną zbędne emocje czego chcę ? aby obdarzono mnie szacunkiem, zaufaniem i szczerością, jeszcze więcej ciepła w wiosenne dni, drugiego ciała obok, obdarzania mnie codziennie najdroższym prezentem jakim jest serce chłonę Twoją miłość garściami, dobrze, że jesteś ktoś, kto nie przeżył nieszczęśliwej miłości, nie potrafi odróżnić złudnych uczuć od prawdziwych
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedy w wakacje nudzi mi się lub poprostu w roku szkolnym nie mam na nic ochoty to na 2 tyg. ustawiam opis: ,,Podróż po Europie - wracam .... (data)''
i nie wchodze na gg ![]() Zawsze kiedy słyszę nadjeżdżający motocykl wychylam głowę przez okno w nadzieji, że to właśnie Ty, a gdy Ty przejeżdżasz obok mojego okna patrzysz, czy aby na Ciebie nie czekam <3 Przez ile ksiąg pisze się ludzki byt, nim wolność wpisze w nim ktoś? Przez ile lat ludzie giąć będą kark, nie wiedząc, że niebo jest tuż..? Jak blisko smierć musi przejść obok nas, by człowiek zrozumial swoj los..?
|
|
#3758 |
|
Zakorzenienie
|
nieliczylamwcalesie - ;*
___ tworzy się tu historia 'nigdy' istenieje bardziej niepodważalnie niż cokolwiek wylecz mnie z bólu, udręki, z tych myśli.. wylecz mnie z samotności -co o nim myślisz? -nie wiem jak to wyrazić.. widzisz tą gwiazdę? -widzę -tym dla mnie jest on. wiem, że jest daleko i nigdy nie będzie bliżej. widzę go, a nie moge dotknąć. patrząc na niego wiem jak dobrze byłoby mi przy nim. za długo każesz mi na siebie czekać mężczyźni często przeceniają swój urok nienawidz mnie spłaciłam długi względem życia potrafię być suką. ale on o tym nie wie. jeszcze robię to po to, bys miał powód, by mnie nienawidzić uważaj. łatwo cię zdeptać -odszedł ode mnie -i co teraz? -nic. z jedną nerką można żyć, to z połową serca też lubię jak słychać Twoje ruchy roznoszące się po domu
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2010-03-29 o 17:40 |
|
|
|
#3759 |
|
Rozeznanie
|
dzieeekuje za pochwały moje słońca Gdzieś poza szczęściem i smutkiem Byłam w tysiącach ulicznych scenek na krawędzi twojego snu zaledwie kąt dalej od ciebie Miłość musi przybrać na znaczeniu- wytatuuj ją na chmurach ponad tobą, spiłuj zazdrosnymi kośćmi aż pofrunie sama niczym piórko Gdybyśmy mogli trząść czymś poza smutkiem zakończylibyśmy naszą jazdę Jeśli spojrzę w twoje oczy przysięgam że umrę bo zabijasz wszystko co kochasz Nie ma sensu w byciu ostrożnym i tak spalę za sobą mosty słodko pozdrawiam Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-03-29 o 17:39 |
|
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
to w moim domu zawsze pachniało wódką i syropem z malin. to do mnie przychodziłeś odpocząć i przechylić ostatni kieliszek. znów to piekące mrowienie w okolicy mostka. nagły wybuch gorąca, mokre włosy i rozszerzone źrenice. okropne zmęczenie w nogach i drętwiejące palce. w mojej głowie wiosenne drzewa znów obsypał śnieg. z dziur w chodnikach wypełzywały ogromne dżdżownice, które w pełni uświadomiły mi to, że Ciebie jednak nie ma obok mnie a Twój głos to tylko efekt kolejnej dawki amfetaminy. to nie serce rozpada Ci się na kawałki, to Twoje biedne ego ucierpiało po raz kolejny.
|
#3761 |
|
Zadomowienie
|
Nosiłbym cię na rękach,
ale jesteś za ciężka dla mnie. Dam ci w podarunku moje serce, albo lepiej moją wątrobe. Nie chce odrazu przesadzać, przecież nie jestem chwalipiętą. Mam dla ciebie pewien prezent: Kocham Cię! Daję Ci mnie! Nie pytaj mnie, ty wiesz dlaczego. Od dzisiaj jestem twoją własnością. Proszę, proszę, pozwól mi Pozwól mi być twoim niewolnikiem Co chcesz, kiedy chcesz, Gdzie chcesz i jak chcesz… ![]()
|
#3762 |
|
Raczkowanie
|
kocham Cię przecież wiem pamiętam może jednak spędzimy razem święta?
chyba łzy mam w oczach ale chyba nie mam łez czy potrafi jeszcze ktoś uczucia mieć? ej Ty ! tyryryry. keeendy |
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
Pocałowałabym Cię w usta,
aby poczuc smak życia { z piosenki } Nie dorównujesz nawet w połowie do mojego ideału chłopaka a jednak coś jest w Tobie że Cię kocham ; ** .
|
|
#3764 |
|
BAN stały
|
ślicznie dziękuje za pochwały
![]() . rewolucja serca .
chciałabym móc wyciągnąć Twoje serce . wyciągnęłabym Ci je i podmieniła na serce zakochane we mnie . i nawet ten codzienny dźwięk porannej wiadomości od niego nie cieszy już tak bardzo . bo wiem, że nigdy nie będziesz nim . zaskakujące jak szybko można znienawidzić swój cały świat . wczoraj Cię jeszcze kochała . a dziś nie chce Cię znać . Ciekawa jestem czy gdybym pokazała Ci mój niepoukładany świat . chwyciłbyś mnie za rękę i powiedział 'chodź skarbie . ogarnijmy to wszystko razem' . ciekawe ... pokochała nieidealny świat swojego ideału . cholerna realistka zamknięta w świecie pełnych kłamstw. . |
|
|
|
#3765 |
|
Przyczajenie
|
Wiesz ? Bo ja Cię nadal tak chole.rnie kocham. Nie obchodzi mnie to, że masz inną. Jestem w stanie dla Ciebie zrobić wszystko, nawet zapalić czego tak strasznie nie lubię. Nie mów mi proszę, że znajdę kogoś innego, nie ma innych. Jesteś tylko Ty, ja i ta szmata co mi Ciebie odebrała.
Nie myślę już prawie o Tobie, tylko jakieś 24 godziny na dobę. Niemożliwe ? Jabyś zobaczył moje wory pod oczami to byś zmienił zdanie. Postanowiłam zrobić na Tobie wrażenie. Włożyłam najbardziej seksowną sukienkę i szpilki. Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że jak weszłam do klubu od razu rzuciło mi się w oczy to, jak liżesz się z jakąś szmatą. Ciebie już nie kocham. Tylko Twój wygląd i charakter. Już kiedyś się tu udzielałam, ale postanowiłam zaprzestać jednak ostatnio wpadło mi coś takiego do głowy i postanowiłam się podzielić. Chocolaaatee ? Gdziee Ty się podziewasz ? ;> (przepraszam za błąd w nicku). Papergirl-wróć
|
|
|
|
#3766 |
|
Raczkowanie
|
Ile jeszcze wytrzymam zabawę w bycie niewidzialną?
Z pewnością to moja wina. Gdy coś posiadamy, jest to dla nas oczywiste, nie przywiązujemy zbytniej troski, codziennej troski. Gdy tracimy, zadajemy sobie pytanie - dlaczego tak się stało? Czy nie można było temu zapobiec? Dlaczego wcześniej się nie staraliśmy? chciałabym mieć kogo kochać , kogoś przytulić i do kogoś móc się uśmiechać bez przerwy . coraz więcej zmartwień, problemów i kilogramów. cookiekrisp . mmm. m4dzi4rka - łer ar ju ? ![]()
|
#3767 |
|
Raczkowanie
|
siedząc na huśtawce znów czułam się jak małe, pięcioletnie dziecko. Bez problemów, bez smutków, bez jakiegokolwiek powodu do załamania. Poprostu jak szczesliwy, mały dzieciak, nieznający jeszcze życia.
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-03-29 o 18:08 |
|
|
|
#3768 |
|
Raczkowanie
|
pohamowane wkur wienie
Miłość to odpowiedzialność za drugą osobę... Mów do mnie milcząc.. Tak potwornie spieszą się do nikąd. Ty, jedyne słowo, które mam - Ty.
C: I didn't eat for three days because I wanted to be lovely. skins Edytowane przez Tryska Czas edycji: 2010-03-29 o 18:10 |
|
|
|
#3769 |
|
Raczkowanie
|
żaden kamień nie wspiera się zdartą metaforą o sercu.
Samotni i zgubieni, haczymy się o ich zimne krawędzie, krwawimy na drzazgach- złudne braterstwo krwi. spragniona miłości jak astmatyk powietrza. zastrzegłam sobie egoizm od wieków dla mężczyzny. przeciw mnie jest moje serce, tresowane przez tysiąclecia |
|
|
|
#3770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nieładnie tak żartować ze śmierci.. a tak wg to jesteś lepsza niż najlepszy kabaret. _________________ Limitowanaa - nawzajem. ![]() inqiring , snowball - MrsUnufabulous - misio pysioo mój słodziaśny. ;-**. _changime - kochanie. < 3.! Elizabet0909 - kolejnej setki życzę ;-**. i dziękuję . _________________ Bo kochanie się wtedy zaczyna , gdy zaczyna się kogoś lubić za bardzo. - Znamy się , koleś ? .. - Bo widzisz kotek , nie , ale możemy sie poznać. ![]() - Nie dzięki. Jakiś taki brzydki mi się zdajesz. ![]() I nie umiem tak dalej tego ciągnąć .. - Bo Ty jesteś , jesteś , niewiem jak Ci to powiedzieć.. - No jestem ?. - zapytała zniecierpliwiona. - Jesteś moją najlepszą .. - Powiedz to w końcu.! - najlepszą. mhmm. naprawdę .. moją najlepszą kumpelą. - Ach tak , kumpelą. Nawzajem . - odparła rozczarowana. Powiedz mi jak się z tym czujesz .bo zajączek Cię bardzo lubi i chce żebyś o tym wiedział.. Edytowane przez dreams_x33 Czas edycji: 2010-03-29 o 18:34 |
|
|
|
|
#3771 |
|
Raczkowanie
|
<3
` A gdzie się podział mój powód by żyć ? ` Zatrzymaj mnie..Nie daj mi odejść! ` Przy Tobie czuję, że żyje. ` Zakochani w sobie, wpatrzeni w siebie. ` Wszystko prysło.Wszystko.Wszystko poszło się je.bać. ` Oddalamy się od siebie, EJ ! epris - okradłam |
|
|
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Siłę przyjaźni mierz tym, co potrafisz dla niej poświęcić Jego spojrzenie było brązowe, figlarne, czułe, pełne pragnienia.. Te jego przejrzyste oczy, szeroko otwarte, pełne czegoś, czego pewnie nigdy nie zrozumiem Ja po prostu nie wiem, jak mam o Nim rozmawiać. Ale to wcale nie znaczy że o nim nie pamiętam. - Chciałem tylko powiedzieć, że jesteś bardzo piękna. A piękne osoby nie wyglądają dobrze same. Ty też potrzebujesz pary. Bóg stworzył wszystko w parach. Na drzewach kiełkują na raz po dwa liście. Rzeka ma dwa brzegi. Mamy dwoje oczu, dwoje uszu, dwie ręce. Wszystko ma parę. Dlaczego ty miałabyś być sama? - Ponieważ jest tylko jedno serce. -gdybyś był moim mężem, to zatrułabym Twoją herbatę. -gdybyś była moją żoną, to bym ją wypił. zaczęło sie szybko. jeszcze szybciej skończyło się. Ludzie się boją wszystkiego, czego nie mogą pojąć. I nienawidzą tego, czego musieliby chcieć. byli w sobie zakochani: on w sobie i ona w sobie. całe zło świata zmywam nocą wraz z makijażem . podziwiam tego, kto zaprojektował mój życiorys. gratuluję wyobraźni. Dziewczynki, macie link do wątku z tymi dłuższymi opisami?
|
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
Kradnę ;** Ciemna , ponura, jesienna aura doskonale pasowała do jej nastroju .
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
patrysiowa_ - Uwielbiasz?! ;d ja to uwielbiam Słodycze ;p
Ciebie to ja Kocham ;d i Twoje cudne opisy <33 ;* W szarym pełnym łez i bólu pokoju
Nawet nie widzisz że zostawiłeś obolałą Dziewczynę która teraz chce tylko spokoju. Tobie pozwoliłam być przy mnie blisko, lecz coś prysło, winę zwalasz na mnie wszystką. Nie boję się niczego gdy jestem blisko Ciebie. Mój oddech zawsze zrównany z Twoim. Chroń mą duszę przed zepsuciem. - Jak mam Ci wynagrodzić te wylane łzy? - To jest raczej nie do zrobienia. - Na pewno coś da się zrobić. Powiedz proszę. - Cofnij czas. - Miałaś rację, to jest niewykonalne. Kim jestem dla Ciebie? Pięknym snem czy horrorem. Dobrą drogą czy zgubioną. Nadzieją przyszłą czy tylko i wyłącznie chwilą. Biciem serca czy utrapieniem. ? . Niby to dla Ciebie jest miłe, lecz dla mnie to cios w policzek.
|
#3775 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za pochwały, bo ostatnio były, a ja nie miałam czasu! przypominam, że od prywatnych rozmów są profile, od dopieszczania się non stop także!
![]() + kochanaa - zawsze zachwycasz, ale ostatnio przechodzisz samą siebie. niech zawieje ciepły wiatr, niech się buja cały świat. a przecież proste słowa potrafią zaczarować. zaczyna mną władać pusta obojętność.
|
|
#3776 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie da się także jesteś skazana na wieczność tutaj z nami <3Cytat:
bo coś bredzisz jesteś wyjątkowa !<3 ja wiem... no . <3 ![]() --------------------------------------------- 1. close to perfection . /blisko ideału/ 2. fallin` in love isn't part of a plan . /zakochanie nie jest częścią planu/ 3. with my tongue I will **... this body that u gave to me . ![]() /moim językiem będę penetrowała to ciało, które mi dasz/ 4. will u smile at me one day ? ![]() /czy kiedy pewnego dnia uśmiechniesz się do mnie?/ 5. noticin` the loosened thread, I should've kept tight forever ! /zauważając poluzowaną nić, powinnam wiecznie trzymać ją mocno!/ 6. krzyki były rychłe, opisane jako komiczne . 7. serenity is always in dreams . /pogodność jest zawsze w snach/ 8. ding-dong, my heart, ding-dong, is beatin` . /ding-dong, moje serce, ding-dong, pulsuje/ 9. supply and demand . /być i pożądać/ 10. masz taki uroczy sposób mówienia . ![]() .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-03-29 o 19:01 |
||
|
|
|
#3777 |
|
Zadomowienie
|
*
im bardziej staram się pokazać, że nie przejmuję się tym rozstaniem, tym bardziej Ty mi wierzysz, i tym spokojniej to przyjmujesz. i wtedy cały mój plan szlag trafia. ahh, przerwa świąteczna nadchodzi. będę miała mnóstwo czasu, żeby za Nim tęsknić. aż skaczę z radości na myśl o tym. nie ubieram szalika, gdy wychodzę, a na zewnątrz mróz. piję piwo prosto z lodówki, zimną colę i jem lody na dworze. krzyczę i śpiewam z całych sił. byleby tylko stracić głos i już nie móc mówić, jak bardzo za Tobą tęsknię. a kiedy zatęsknisz za kimś dojrzałym i wyrozumiałym.. ten ktoś już może na Ciebie nie czekać. pamiętaj! * takie słabe jakieś. bo nie mam kompletnie weny.
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
mmm , siema dziewczyny : * od dawna czytam ten post. udzielałam się kiedyś ale przestałam. myślę że znów wrócę do formy. wszystkie jesteście cudowne i uwielbiam waszą twórczość : * *dobra opcja ! jestem przy mnie ! *scałuje z Ciebie cały zapach idealnego mężczyzny. *zawsze bałam się ciemności .. teraz mam Ciebie. *skradam małe całuski w nosek , ten mały który jest czerwony gdy jest zimno *wear my kiss , hug you my love. *choć jest fasolka po bretońsku. to bretonia nie istnieje. choć jesteśmy my , ja bez Ciebie nie żyje ! *każda kłótnie zabiera mi Ciebie. nie daj się zabrać bo nie będę miała do kogo mówić : złośniku. *jestem cholerną egoistką ! NIE CHCĘ SIĘ DZIELIĆ TOBĄ Z NIKIM. *zazwyczaj smaruje rany maścią , wtedy szybciej się goją. tej jednej , która tak cholernie boli nie mogę. zranionego serca nawet najlepsza maść nie wyleczy. *czasem było fajnie. czasem pomyliłeś okienka i mi wysłałeś : ![]() *jestem chora - zabrakło najskuteczniejszego leku na ból. zabrakło Ciebie . |
|
|
|
#3779 |
|
Zadomowienie
|
epris, _ZaagubiOna_ - okradłam
![]() _____________________
Myślicie, że mnie znacie, ale mylicie się, a to oznacza, że nie wiecie do czego jestem zdolna. Widzicie we mnie kogoś popularnego i wszechwiedzącego. To nieprawda. Może nie zawsze wiem do czego zmierzam, ale postaram się zmienić coś na lepsze i kiedy popełnię błąd, ponieważ szczerze mówiąc, wszyscy je popełniamy, obiecuję, że poproszę o Waszą pomoc. Nie jestem w stanie zrobić tego sama, ale jeśli dacie mi szansę, razem możemy dokonać wspaniałych rzeczy. Obiecuję, że jeśli we mnie uwierzycie, znajdę odwagę by spełnić Wasze marzenia. John F. Kennedy powiedział, że odwaga życiowa jest wspaniałą mieszanką zwycięstwa i porażki. Człowiek robi, co musi, pomimo konsekwencji, pomimo przeskód, niebezpieczeństw i nacisku, i to właśnie jest podstawą moralności. Nie jestem pewna, czy wiesz o co mi chodzi, gdy mówię, że potrzebuję kilku godzin, bo chyba się gubię. Zostaw na później wszystko, co mówiłeś przed chwilą, tylko patrz i spojrzeniem wyznawaj mi miłość. Na końcu jesteś kim jesteś i to prawdopodobnie jest ten, kim byłeś zawsze.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-03-29 o 19:10 |
|
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
ja i ty w parku na naszej ulubionej ławce siedzimy w objęciach.
w oczach wariują iskierki miłości, my zakochani w sobie po uszy. szkoda, że to tylko wspomnienia uwiecznione na fotografii. dres, mam dres. ![]() chciałabym zniknąć, choć na chwilę! czasami chciałabym nauczyć się być obojętna.. nie czas na łzy, matka dała rozum to kombinuj. ^^ jednak powiedział, że on tylko chce bym to ja była szczęśliwa.. ;( bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę mi słodzą uśmiechem. ![]() dziewczyny mam przykrą wiadomość. zostawiam was ;( ! nie wiem jeszcze na jak długo.. przepraszam ;( . kocham was talenciary <3
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.