|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Rider a ja kliknęłam w tego linka pare dni temu i miałaś 1997 i pierwsza myśl ,że od tego roku jesteście razem ;o a potem spojrzałam ,ze to są dni i miałam Ci napisać czy wiesz,że za 3 msc macie 2 tys dni
ale zapomniałam ;p hehe jak widać sama dobrze wiedziałaś Ja uwielbiam złoto i mam naszyjnik bransoletkę, kolczyki... dużo ale pierścionków jakoś nie. Ja mam manię torebek!!!!!! Dostałam taką piękną z prady i na święta Miu Miu mogę nie jeść;D ale zbierac na upatrzoną torebkę ;D i dbam o nie strasznie A ostatnio polubiłam lumpeksy ;] chodzicie czasem? Jezu jakie tam można znaleźć perełki ... Ja najczęściej kupuję sweterki, jakieś apaszki czy bolerka itp itd, są niespotykane ;D
|
#1622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak każda kobieta też kocham biżuterię, buty i TOREBKI No zapewne on, bo jak mu się żaliłam że kolejny pierścionek zgubiłam, to niezręcznie mnie pocieszał i przekonywał, że NA PEWNO kiedyś przy sprzątaniu się znajdzie I tylko dlatego dał mi do myślenia ![]() Cytat:
|
|
#1624 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale jutro sie przejde zmotywowałaś mnie
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1626 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kiedyś w Katowicach przez przypadek weszła i szczęka mi opadła aż, wyszłam z dwiema reklamówkami a zapłaciłam 50 zł A teraz jak patrzę w sklepach,że mam dać 100 zł za cienki sweterek...to mam o wiele lepsze za 10 zł , oryginalne , niepowtarzalne cuda A zaoszczędzoną kasę..zbierać na torebki Cytat:
tylko niektóre to na prawdę takie szmatławce są, ale jak się trafi na konkretny to można dostać szoku że firmówki takie tanie i to wcale nie zniszczone ! większość to praktycznie nówki, resztki z kolekcji albo mają minimalną skazę ,
|
|
#1627 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie umiem szukać w lumpeksach. Nie dla mnie to.
Montii torebka od Prady to pewnie istne cudeńko, mmm.... Kochana jesteś, że o mnie pomyślałaś z tą 'dwutysiącznicą'. Co prawda zapomniałaś, ale liczą się chęci. POKAŻ TOREBKE!!
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wezmę aparat i cyknę foteczkę
Jest mała, czarna , ma taki paseczek więc można również nosić ją na boku , ale jest z bardzo cieniutkiej skórki i jak mam pasek to ona się ocierała i są takie małe ślady wrr... pani w sklepie poleciła mi preparat do ochrony i już jest ok ( troche bez sensu bo po to ją mam żeby nosić ) ale jak zepsuje to wiem,że drugiej mieć nie będę
|
#1630 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
teraz zrobiłam sobie szlaban na ciuchy i inwestuje w kosmetyki.. Na Holandii nakupie ciuchów
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
O u nas też jest defekt
ale więcej tam ciuchów dla facetów było i jakieś bluzy i jeansy dla kobiet styl bardziej sportowy . A ja nie lubię bluz..w lumpach własnie fajne sweterki widzialam itp itd;D ale musze tam zajrzeć bo jakieś spodnie z dresu bym sobie kupiła
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ja będę jakiś czas "out" bo mamy remont
właśnie zdzieram starą farbę ze ścian, tak o 25:15
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
Madelaine ja też mam w planach remont ale niech się ociepli żeby ładnie wyschło.... chciałabym mieć ścany na czerwono, bordowo ale nie mam pomysłu
|
|
|
|
#1634 |
|
Zadomowienie
|
w salonie będzie zielono
w kuchni ściany na brąz a w pokoju wiśnia chciałam wam pokazać tą zieleń ale na stronie dekorala kolor wygląda zupełnie inaczej niz na płytce w markecie i na opakowaniu ;/ taki blady jakiś a mój jest taki żywy
|
|
|
|
#1635 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
..Też chce bordowe ściany, aaaa!!!! ![]() W ogóle to dobudowanie piętra raczej nastąpi za rok, bo teraz tata załatwia wszystkie papiery itd, i tak z 2 miesiące na 1 trzeba czekać.. Wszystkie formalności jak wszystko dobrze pójdzie będą załatwione w sierpniu, a to juz raczej za późno na budowe.. A szkoda, bo miałam nadzieje, że jak wróce zza granicy to będę mieć już swój pokój ![]()
|
|
|
|
|
#1636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miejsce nie jakieś szczególne ale jednak trzeba poświęcic na to trochę czasu bo jest oddalone od mojego domu jakieś 25km a od jego domu ok.50km (jest to plaża nad zalewem)![]() Cytat:
nawet rocznica się zgadza (4) ale to dopiero we wrześniu (16)---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
ja też myślę że to "ten" wyjazd ale starałabym się nie myślec o tym, bo co jeśli to jednak "tylko wyjazd"?Cytat:
na szczęście teraz jest inaczej no ale to było tak że pojechałam z Tż by towarzyszyc mu podczas obrony pracy licencjackiej, spędziłam z nim prawie cały dzień na tej uczelni bo wszystko bardzo długo trwało a Tż był prawie na końcu tej długiej listy. No i wiadomo nerwy itd. ja się denerwowałam razem z nim i tuż przed wejściem na sale przed komisję zdjęłam z palca pierścionek (jedyny jaki wogóle posiadam) i wrzuciłam mu do kieszonki koszuli mówiąc "na szczęście". Szczęście oczywiście przyniósł Tż pewnie do dziś myśli że to było spontaniczne zachowanie, jednak ja miałam taki zamiar i ukryty cel po egzaminie oczywiście Tż z tych emocji zapomniał że ma ten pierścionek w kieszeni a ja celowo się go nie dopominałam żeby Tż się czegoś domyślił i wykorzystał fakt że go ma Tż pojechał z tym pierścionkiem do domu, następny dzień to była sobota (więc gdyby chciał to mógłby zajrzec do jakiegoś jubilera), minęła sobota, niedziela i Tż musiał znów wyjechac do pracy. W niedzielę przez jego wyjazdem nie wytrzymałam i powiedziałam mu żeby mi oddał pierścionek który mu pożyczyłam "na szczęście". Oddał mi i powiedział że całkiem o nim zapomniał---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- A co do wyjazdów to jak jesteśmy razem z Tż ponad 3,5roku tak jeszcze nigdy nigdzie nie wyjeżdżaliśmy żeby nie wrócic tego samego dnia poza tym ja to nie byłam nigdy ani nad morzem ani w górach nad morze to bym chciała ale góry to mnie wogóle nie interesują jakoś
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-03-29 o 15:20 |
||||
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Daafnee ciesze się, że mamy podobny gust
a myślałaś nad tapetą czy farbą? ja nie potrafie się zdecydować |
|
|
|
#1638 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wkleiłam jakiś czas temu wymarzony mój pokój, może nie zauważyłaś więc kleje ponownie http://www.sekmeble.pl/swf/pokoje_mlodziezowe.jpg |
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam kochana juz wtedy
tylko tu jest tylko jedna ściana czerwona a reszta biała a ja nie lubie białych ścian ostatnio widziałam bordową tapete ze złotym brokatem i spodobała mis się
|
|
|
|
#1640 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty chyba jednak chcesz tapete |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tapetom mówię nie!
dziewczyny ja tylko na chwilę, już się wprowadzmay do mieszkanka więc będę dopiero jak mi neta podlaczą jakiegoś ;p chyba kolo czwartku pa
|
#1642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Cytat:
![]() Jestem minimalistką, może dlatego mi się podoba ![]() A bordo i złoto totalnie odpada. Za dużo, oj nie
|
||
|
|
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
witam moje śliczne, ale się napisałyście jak mnie nie było
ale to dobrze, będę miała co czytać ![]() coś tu czytałam o instynkcie macierzyńskim, i wiecie co? mojego tż siostra urodziła dziewczynkę w sobotę, taka mała ślicznotka, oj... ja też bym chciała, tak bardzo bardzo!!!!! no ja może też w tym roku będę narzeczoną, i powiedział mi tż że jak będę chciała to powie mi dokładnie kiedy to będzię, ale narazie sam nie wie dziewczyny a jak się robi suwaczki? pomóżcie bo ja nie kumata
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odzywałam się, ale Was cały czas czytam
Kohnelio, dziękuję za PW Nie będę Wam podsyłać linka na nk, bo i tak moje fotki możecie obejrzeć w wątkach z makijażami, pokazywałam tam całą buźkęhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=271200
Edytowane przez Jeanne90 Czas edycji: 2010-03-29 o 19:15 |
|
|
|
#1645 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na przykład czasami u TŻta w rodzinie czuje się jak piąte koło u wozu, tylko tam wadze, wątpie żeby zaręczyny to zmieniły ![]() Jeżeli chodzi o suwaczki to ja wpisałam w google"suwaczki" jest kilka stron, weszłam, wybrałam ten co mi się podoba, wpisałam date, dostałam linka i go wkleiłam w podpis i KONIECZNIE zaznacz "pokaż mój podpis"!! Ale jak dziewczyny robią odnośniki, np "tyle jesteśmy razem" i wchodzisz w suwaczek to ja już nie wiem...
|
|
#1646 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, spróbuję może mi się uda
tak dobrze to nazwałaś "przywileje" narzeczonych, chciałabym być już narzeczoną, ale choliwcia trza czekać jeszcze przyjaciółka mnie zdołowała, w maju za mąż wychodzi i pisze mi że to najwspanialszy okres w życiu kobiety, nie ma nic wspanialszego niż szykowanie wesela. i znowu myśli że wszyscy tylko nie ja, głupie to wiem, ale co zrobić jak się chce a tu ni huhu
|
#1647 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
8-go kwietnia miną 4 lata odkąd jesteśmy razem, na pełne rocznice zawsze staramy się zorganizować coś fajnego. Najważniejsze moim zdaniem to pamiętać o tej rocznicy i tego dnia nie szczędzić sobie czułości - i to właśnie robi mój ukochany A pamiętać pamięta zawsze i stara się bardziej niż ja. Może w tym roku ja powinnam wykombinować coś fajnego? Tylko nie za bardzo mam pomysł, mam wrażenie, że wszystko już było, a z kasą też cieńko... Może macie jakieś pomysły?Jak tak czytam o tych 2 tys. dni razem, to obliczyłam, że my z moim ukochanym za jakieś 1,5 miesiąca będziemy mieć 1500 dni razem Zawsze to jakiś jubileusz i można by to uczcić ![]() Edit: Rider - gratuluję stażu, to godne podziwu być tyle czasu razem, bo w profilu wyczytałam, że jesteś tylko rok starsza ode mnie
Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2010-03-29 o 20:29 |
|
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja tez się pochwalę ile dni jestem z moi TŻ
![]() 1590 dni dziś mija
|
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1650 |
|
BAN stały
|
Ja dziś rozmawiałam z TŻ o relacjach właśnie, że takie "chodzenie" to takie licealne jest.. a narzeczona czy żona to już coś konkretnego..
Ale mój TŻ ma swoje racje no i dupa.. Dzisiaj czuje sie fatalnie, starsznie mi niedobrze.. Nie, nie jestem w ciąży, ale czuje się fatalnie.. Uświadomiłam sobie, że strasznie mało jem i mój organizm szaleje, ehhhh... W ogóle obudziłam się dziś o 5 i do 7 nie umialam zasnąć.. Co sie ze mną dzieje????
Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-03-29 o 22:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

ale zapomniałam ;p hehe jak widać sama dobrze wiedziałaś 

Patrze a tu 1989 dni, a to prawie 2000 więc już coś nabrzdękoliłam TŻtowi. My każdego 5 dnia miesiąca (5 października zaczęliśmy być razem) składamy sobie życzenia. Ale to wiadomo, że na początku liczy się dni, później miesiące, a później lata.
I tylko dlatego dał mi do myślenia 

Może macie jakieś pomysły?