|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sigma: kupiłam zły rozmiar- odstąpię lub wymienię.
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Z wielkim bólem muszę oddać kolejna buty, tym razem czarne rajskie japonki.
Są przepiękne, na żywo jeszcze lepsze niż na zdjęciach, nie byłam do nich przekonana, a jak przyszły to jak na złość mi się bardzo spodobały, niestety za małe Rozmiar 40 Wkładka 26,3cm do samego końca, ale będą na stopę 25,5cm, max 26 Cena brutto 36.60zł + 0,83 za wysyłkę z sigmy = 37,43zł + wysyłka do Ciebie. real foto od Flykee: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...2&postcount=82 Edytowane przez simcha Czas edycji: 2010-03-29 o 19:52 |
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh, niedobra! pewnie już na święta gdzieś wyjechałaś? Wiem że u Ciebie taniutko, a bez wysyłki to prawie jak za darmo, ale nie jestem pewna czy na mnie też nie będą przypadkiem za luźne i czy nie będę ich chciała jeszcze dalej puścić więc nie chciałabym być stratna o tą wysyłkę. Nie zależy mi na czasie bo i tak jeszcze zimno, mogłabym Ci nawet od razu przelać kasę, a na odbiór jakoś byśmy się ustawiły jak wrócisz. Zastanów się czy tak Ci pasuje, ale jeśli odbiór zdecydowanie odpada to rozumiem i rezygnuję
|
|
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
reziolki, buty dotarły, niestety są za duże i jestem zmuszona je odstąpić
Zamówienie nr IV u Ćwirki na niskie peep toe BEŻOWE, zamówione przez reziolki i odstąpione mnie.Cena to 39zł netto, rozmiar 38, wkładka ma 24,5cm. Są prześliczne, nie muszę ich reklamować. W grę wchodzi zamiana na ten sam model, rozmiar 37. Cena: 48,41zł + koszty wysyłki ode mnie 11 zł. (paczka priorytetowa). Zdjęcia pochodzą od Ćwirki z wątku o real foto butów. |
|
|
|
#575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
W zamówieniu u Bethie zamówiłam rozmiar 38 pudrowych balerinek. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4180
Niestety dopiero po wpłacie pieniędzy (32,55zł + przesyłka) znalazłam w innym wątku infromację, że długość wkładki w tych butach wynosi 24,5cm. To dla mnie za dużo. Więc jeśli któras z Was byłaby chętna, a nie załapała się na to zamówienie, to chętnie odstąpię swoje miejsce w zamówieniu. Najlepiej jeszcze zanim Bethie zacznie wysyłać paczki, żeby buty trafiły bezpośrednio do zainteresowanej.
Edytowane przez mmm87 Czas edycji: 2010-03-31 o 14:21 |
|
|
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
nieaktualne
Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2010-04-11 o 12:04 |
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda, ja jesczze swoich bucików nie mam, ale widzę, że rozmiarówka jest zawyżona
![]() Może któraś z dziewczyn chciałaby się pozbyć 37 , ja odstąpie 38 ![]() generalnie chyba sobie odpuszzcam kupowanie w taki sposób butków.... wcale nie wychodzą tak tanio.... a niestety z rozmiarówką trzeba mieć szczęście.... ja jak do tej pory szzcęścia nie mam.... rzymianki, które kupiłam, wyszły z przesyłką ponad 60 zł.... oczywiście są za duże... a na dodatek dzisiaj widziałąm o wiele ładniejsze i w minimalnie niższej cenie u mnie na osiedlu
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-03-29 o 20:47 |
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolor to właściwie kawa z mlekiem, dopasowują się do stópki kolor- ostatnie foto idealnie odzwierciedla |
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak się umówimy że przelejesz mi kaskę ja zapłacę sobie za następne![]() a jakbyś blisko bielan mieszkała to możemy sie umówić na odbiór w okolicach tesco, tam w każdej chwili mogę podjechac na "już" bo ja generalnie nie mieszkam już we Wro a niedaleko, we Wrocławiu na mieście będę 10 kwietnia jak coś ![]() bez wysyłki to jest 27 albo 28 netto czyli w przybliżeniu około 34 złote ![]() No i spokojnie w razie czego możesz puścić je dalej
|
|
#582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już do Ciebie skrobię PW
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Odstąpie różowe pip tołki z zamówienia Svinecki
Rozmiar 36, wkłądka standardowa ale na mnie za duże (ech ta moja dziwna girka)Koszt całkowity z wysyłką ode mnie 43 zł ewentualne różnice w wysyłce zwracam co do grosza ![]() LUB WYMIENIE NA INNE 36 będę płakać za nimiNieaktualne!!! Butki lecą do tamtam
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Ala, dottoressa, doszły Wasze wpłaty, przed chwilą sprawdziłam. Paczki są przygotowane, zaadresowane jutro rano przed pracą wyślę priorytetem. Dorzuciłam Wam próbeczki kosmetyków, które niedawno dostałam w aptece przy okazji dużych zakupów, a których ani ja, ani TŻ (tym bardziej on
) używać nie będę. Może którejś z Was coś się przyda, a jak nie, to możecie podarować komuś innemu
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
CZARNE MUNGOWE rozm. 41
odstąpię słynne czarne mungowe butki z Sigmy, rozm. 41 zamówienie zorganizowała martunia-w informacje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=612 cena: 60,61 zł (w tym 59,78 zł brutto za buty + 0,83 zł wysyłka z hurtowni) + wysyłka ode mnie (ok. 10 zł) wysokość obcasa: 10 cm wkładka: ok. 27 cm, buty będą odpowiednie na stopę 26,5-27 cm na mnie są za duże ![]() w załączeniu zdjęcie z Sigmy i zdjęcia autorstwa martuni-w Edytowane przez Bethie Czas edycji: 2010-03-30 o 07:42 |
|
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
Witam. Zamienię beżowe kopytka 2 z zamówienia zaczętego przez Ćwirkę i skończonego przez Bethie. Mam rozmiar 38, są trochę za małe. W grę wchodzi jedynie zamiana na 39 (może być inny kolor, tylko nie czarny).
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
KOTURNY JEANSOWE GRANATOWE rozm. 41
odstąpię granatowe jeansowe koturny z Tandemu, rozm. 41 butki są śliczne, pięknie wyglądają na nodze, są jednak na mnie za duże zamówienie zorganizowała Can informacje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...58&postcount=8 cena: 54,90 zł + wysyłka ode mnie (ok. 10 zł) wysokość: 10 cm wkładka: 26,5 cm w załączeniu zdjęcie z Tandemu i zdjęcia autorstwa Kasia101_11 |
|
|
|
#588 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej czy ta rozmiarowka jest typowa czy zawyzona??? chodzi o koturny
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
Sprzedam lub wymienię za dopłatą na jakieś inne SZARE WENTYLATORKI rozm. 40 ; dł. 25 cm i 2-3 mm - na mnie niestety za małe
potrzebuje standardową 40 czyli najmniej 25,5cmZamówienie u Olencji, cena 32, 55 zl + przesyłka Zdjęcia SIGMA ![]() 02.04.2010 - NIEAKTUALNE
Moda damska od zawsze była najdroższą sztuką opakowania. - Ambrose Bierce ![]() Edytowane przez dorotka_wac Czas edycji: 2010-04-02 o 11:45 |
|
|
|
#590 | |
|
po prostu Łinli
|
Cytat:
piszę PW
|
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem zainteresowana fuksjowymi balerinami, pisalam na priva, odezwij sie jak jeszcze aktulane
|
|
|
|
#593 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czy mogę je sobie zarezerwować? Piszę PW do Ciebie
|
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Odstąpię lub wymienię
Czarne ażurkowe sandały z ćwiekami z tego zamówienia u Brydzi_ https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...25&postcount=2, rozmiar 40 - dla mnie są za duże i klapią jestem niepocieszona w bólu, ponieważ jestem w nich zakochana..Rozmiarówka zawyżona, po zmierzeniu wkładki wyszło mi ok. 26,5 cm ( pupa czyni je dłuższymi). Dla mojej stopy 25,8 to za dużo ![]() Odstąpię lub wymienię na inne buciki o długości wkładki do 26 cm koszty odstąpienia - jak w poście Brydzi_ 42,25 zł plus koszty wysyłki do nowej właścicielki Tutaj relacja organizatorki dot. bucików ( moja 40 nie ma żadnych wad technicznych ) https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=699A tutaj moje zdjęcia
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2010-03-30 o 10:01 |
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze dwie dziewczyny, które zapisały sie wtedy na 39 pisały, że buty są stanowczo za duże i że 38 byłoby ok. Eary też oddała swoje Mamie, bo 36 było na nią za duże, także chyba jeden rozmiar w dół trzeba w nich przyjąć.
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co przeczytałam to trzeba zgłosić Cwirce jakby co to podaj mi dane do przelewu na priv i ile mam kasy przelać ,pozdrawiam
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Już piszę PW - zgłoszę zaraz Modkom.
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłąm zdjęcie autorstwa Bebunio, sama nie zrobiłam bo butki nie są u mnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=408879&page=165 post 4938 jest więcej zdjęć od Bebunio
zapachy, pielęgnacja, kosmetyki naturalne, kolorówka wymianka W planach Indochine PG/Zucchero / les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour Edytowane przez Taani Czas edycji: 2010-03-30 o 11:28 |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

jestem niepocieszona w bólu, ponieważ jestem w nich zakochana..