|
|
#1651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
cud się zdarzył
dostałam dziś telefon w sprawie pracy, w środe idę na rozmowę
|
|
|
|
#1652 |
|
Zakorzenienie
|
Daafnee tak krótko mnie znasz, a jak dobrze chyba jednak jestem za tapetą
a może masz za mało witamin, że tak reaguje twój organizm może powinnaś iść do lekarza i się przebadać jakieś badania czy coś![]() I ja też myślę tak jak ty narzeczona lepiej brzmi niż dziewczyna jak w liceum... w sylwestra jak składaliśmy sobie życzenia z tż to powiedział, że będę w tym roku jesgo narzeczoną |
|
|
|
#1653 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ostatnio naprawde mało jem.. Nie czuje potrzeby jedzenia, a jak już zjem to czuje się tak najedzona, że żyć mi sie nie chce.. Dopiero ok 20 dopada mnie straszny głód i mi niedobrze.. Ehh.. Madelaine gratuluje! Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-03-29 o 22:31 |
|
|
|
|
#1654 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... chciałabym ci pomóc ale niestety nie znam się
Jak to będzie dłużej trwać to naprawde wybierz się do lekarza.... |
|
|
|
#1655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale nie bądź może za optymistycznie nastawiona, bo się możesz rozczarować...
|
|
#1656 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() 111 dni do wyjazdu ![]() Ja też byłam na wieeluu rozmowach, a mój TŻ na milionach rozmów.. |
|
|
|
|
#1657 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
My się na szczęście spotkaliśmy mając nie całe ja 16 lat, a On 17. Dzięki temu wiele pięknych chwil (w tym dojrzewanie) przeżyliśmy razem. Ale nie ma co, 1500 dni to też sporo Gratulacje też dla MystiqueCo do pomysłu to nie wiem, my w ostani piątek byliśmy na pikniku na lotnisku przy koniach (moje szcześcia Daafnee, kochana, problemy ze zdrowiem? A może masz anemie? Może braki żelaza czy innych związków? Zrób badanie krwi. Ja tak mówie, ale też nie moge się do lekarza wybrać. Paznokieć mi przestał rosnąć po uderzeniu łyżwą i biodra mi wylatują z miednicy Ciekawe czym to może być spowodowane.... Madelaine gratuluje! Może się uda. Trzymam kciuki, napisz koniecznie, gdy przyjdziesz jak Ci poszło.
|
|
#1658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykorzystam w jakiś ciepły weekend Ałć!!! Ty koniecznie idź do lekarza
|
|
#1659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się właśnie załamałam w sprawie pracy bo u nas w powiecie ruszył projekt tworzenia nowych małych oddziałów przedszkolnych (moje potencjalne miejsce pracy) a dziś pani która się zajmuje całym tym projektem mi odp.że mają już całą kadrę do WSZYSTKICH tych nowych przedszkoli i było już szkolenie szkoda że wcześniej nie było informacji żadnych że coś takiego ma powstac tylko dopiero teraz jak już ruszył nabór dzieciaków na nowy rok szk. |
|
|
|
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz życzę pomyślnej rozmowy! |
|
|
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
No z pracą jest ciężko ja w zeszłym roku skończyłam szkole i pół roku czekałam za stażem ale i tak musiałam po 4 mies. zrezygnować z niego...
Dobrze, że mi płacą za studia bo jakbym miała płacić sama to nie wiem czy bym studiowała skończyłam ogólniak i do pracy mnie nie chciał nikt bo co po ogólniaku można umieć a teraz jak szukałam pracy związanej z kierunkiem studiów to mówią, że za krótko studiuje albo nie będą dawać wolnych piątków i weekendów
|
|
|
|
#1663 |
|
Raczkowanie
|
3285 tyle dni jestesmy trazem
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
No, Madzialena, nieźle
A ile macie lat? Ja 18. kwietnia kończę 20 lat (już nie będę nastolatką ), TŻ ma 25 lat, a w sierpniu będzie 5 lat jak jesteśmy razem
|
#1665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jest chore!
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
I również uważam tak, jak Ty, że w takiej sytuacji przeżywa się razem wiele cudownych chwil - przeżyliśmy razem moją gimnazjówkę, rozpoczęcie liceum, nasze studniówki, matury, moje dostanie się na studia, pierwszą sesję... Człowiek się bardzo zmienia, ale to cudownie, kiedy przy Tobie nadal mimo wszystko jest kochana osoba ![]() Edit: dziewczyny, ja wcale nie odczuwam, żebym jako dziewczyna miała mniej przywilejów, niż ma np. narzeczona brata mojego ukochanego... Jestem zapraszana na wszystkie ważne uroczystości i jego rodzina (mimo, że bardzo nie jesteśmy jakoś blisko) już zakłada, że weźmiemy ślub
Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2010-03-30 o 16:16 |
|
|
|
|
#1667 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Madzialena Gratulacje. Nie jesteście jeszcze zaręczeni?
|
|
#1668 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1669 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam 25 a Tż ma 26. Jesteśmy razem 9 lat mieszkamy razem od 4 lat, oboje pracujemy i nadal nie jestesmy zareczeni.
|
|
|
|
#1670 |
|
Zakorzeniona
|
|
|
|
|
#1671 |
|
Raczkowanie
|
Normalnie załamka. TŻ właśnie poinformował mnie (oczywiście był tym faktem strasznie zniesmaczony), że jego brat oświadczy się w najbliższym czasie swojej dziewczynie... staż mają podobny do naszego... kilka miesięcy dłuższy (czyli jakieś 1,5 roku)...
W trakcie rozmowy wyśmiewał go, że jest głupi, w końcu "tak krótko się znają"... że sam przez to przechodził... ... No to sobie 5 lat poczekam ![]() ![]() |
|
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
a ja jestem ze swoim 1579 dni
więc do okrągłej rocznicy jeszcz e trochę, no i mam nadzieję że zamiast niej będę świętować rocznicę ślubua ja pracuję w przedszkolu już drogi rok ale nie jako przedszkolanka, tylko pomoc nauczyciela przedszkola. wiecie co? ta moja przyjaciółka która w maju wychodzi za mąż nie zaprosiła mnie na wesele, jest świadkiem jehowym, może dlatego, nie wiem, ale mi przykro
|
#1673 |
|
BAN stały
|
Moja mama mnie właśnie zapytała czy ja przypadkiem nie jestem w ciąży..
![]() Sama już zwątpiłam.. Za kilka dni mam mieć okres.. Bolą mnie piersi.. Zobaczymy.. Zawsze mnie bolą przed, ale podobno jestem bardzo blada.. Fakt od 3 dni wieczorami mnie mdli, ale czy można przez to podejrzewać ciąże?? Nie reaguje na zapachy, nie mam smaków, nie czuje się dziwnie.. Nie wiem .. |
|
|
|
#1674 |
|
Zadomowienie
|
nie słyszałam żeby bladość była oznaką ciąży, ale poczekaj do terminu @, przyjdzie czy nie to zrób sobie badania, bo piszesz że źle się czujesz.
|
#1675 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zapytałam mojego TŻ czy cieszyłby się gdybym była w ciąży, powiedział, że tak ja uważam, że dziecko to dar, i nawet gdybym miała 18 lat i wpadła to bym się cieszyła.. lepiej mieć je nieplanowane niż bardzo chcieć i nie móc..a odnośnie mojego złego samopoczucia, mam zamiar iść na badanie krwi, bo podejrzewam anemie
|
|
|
|
|
#1676 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie dziecko to dar, i myślę tak jak ty, że mogłabym mieć dziecko już teraz, zaraz
ja właśnie mam problemy i nie wiem czy będę miała własne dzieci, choć bardzo, szalenie chcę!!!!! anemia???uuu, kochana nie dobrze, jedz ty coś bo mało jesz!ale badania zrób bo to ważne.
|
#1677 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
będziesz mieć własne dzieci, wróżka Daafnee prawde Ci powie od dziś już jem normalnie, wmuszam to w siebie, chociaż mi się nie chce ja osobiście myśle, że w ciązy nie jestem, poza tym u mnie wszyscy chorują na grype żołądkową to faktycznie objawy moga być dość podobne ale.. zobaczymy ![]() a mój TŻ dziś robił z moim tatą płot.. jak to pięknie wyglądało :P siedziałam z mamą w oknie i podziwiałam widok ![]() kilka dni temu pisałam, że chyba nie da się już bardziej zbliżyć do siebie.. ale jednak się da
Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-03-30 o 21:05 |
|
|
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wam powiem że gdybym była z moim tak długu np 5, 6 czy więcej lat i byśmy nie byli po ślubie albo przynajmniej zaręczeni to byłaby dla mnie dziwna sytuacja i bym zaczęła się zastanawiać czy to dalej ciągnąć zresztą już jesteśmy prawie 4 lata razem i nic no ale dopiero co skończyłam szkole ale jak tak by dalej było to już bym straciła wszelkie nadzieje na ślub
|
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oprócz tej akcji z przedszkolami o której dziś rano pisałam to napiszę Wam jeszcze jeden absurd...jako że mój urząd pracy prowadzi politykę typu "jak se sam znajdziesz pracodawcę to damy ci staż", zdesperowana wiadomościami z rana poszłam do pierwszego z brzegu przedszkola (które mieści się koło mojego bloku ucieszyłam się i pognałam do urzędu po stosowne papierki. A tam mi powiedzieli że będzie ciężko raczej bo niedługo wakacje a ja bym poszła na staż dopiero od maja a to jest niezgodne z ustawą (bo staż nie może trwac krócej niż 3mc-e)Załamałam się normalnie. Tu dyrektorka jest jak najbardziej na TAK a tu takie problemy. Oczywiście mogłam starac się o ten staż wcześniej tylko co?? URZĄD PRACY DOPIERO TERAZ DOSTAŁ KASE NA STAŻE ![]() sorry zapomniałam że to wątek o zaręczynach
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2010-03-30 o 21:17 |
|
|
|
|
#1680 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
my tu piszemy o wszystkim tak więc śmiało możesz się wygadać |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.

dostałam dziś telefon w sprawie pracy, w środe idę na rozmowę 
a może masz za mało witamin, że tak reaguje twój organizm może powinnaś iść do lekarza i się przebadać jakieś badania czy coś

Nie chcę Ci podcinać skrzydeł, ale nie bądź może za optymistycznie nastawiona, bo się możesz rozczarować...

Może macie jakieś pomysły?
Gratulacje też dla Mystique

szkoda że wcześniej nie było informacji żadnych że coś takiego ma powstac tylko dopiero teraz jak już ruszył nabór dzieciaków na nowy rok szk.

to jest chore!