|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Można samą szczoteczką, albo miodem z drobinkami cukru i palcami. Wyliczenia podać na wątku czy każdemu wysyłać na priv?
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a serio to wysyłka chyba mniej niz 1,15$ będzie ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
![]() daj na wątek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez na wątek poprosze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
ale ja Ci tylko dobrze radze, przeliczac kase na kosmetyki i ubrania to się umie, a zadania z matematyki niet
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- ps : obejrzałam 10 odcinków 1 sezonu one tree hill, moze jeszcze jeden dzisiaj zobaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
|
Dobra, to na wątek
![]() Za przesyłkę/przedmiot wychodzi ok 1,12$: - za 3 pędzle naliczyłam 37,40 zł - za winged butter - 22,72 zł - za 3 pudry - 61,68 zł No i do tego jakoś po 6 zł za wysyłkę po kraju będzie.
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- jednak jutro już będę mogła puścić przelew ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zakorzenienie
|
a jeszcze co do tego peelingu do ust to miękką szczoteczka tak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
|
Hehe, spoko Kobiety, nie szalejcie
![]() Pewnie tak, jaką Ci wygodnie ![]()
![]() |
#2833 | ||||||
Zakorzenienie
|
Witojcie tak po środowemu
![]() No, nie wiem czy jednak ziemniaki nie lepsze ?! Podobnież można z nich takiej swojskiej krzakówy - berbeluchy napędzić. Dobre z pożytecznym. Ty się zastanów jeszcze . W biznes hurtowniczy wchodzisz ?! ![]() Wcale nie ! U mnie biega ryży i szaro-bury. A na wsi, jakoś dziwnie, czarnego jeszcze nie widziała. Białego - to i owszem. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pamiętaj : jak Cię będą w d..ę lali, nikt za Ciebie swojej nie nadstawi. Toż to już nie kolekcja. To zboczenie jakieś ! I używasz tego wszystkiego ?! Cytat:
Asiu - coś mi się w tych Twoich wyliczeniach nie podoba. Nie znam się i nadmiar informacji wprowadził mętlik w mojej głowie. Ale : kto pyta nie błądzi. Zapytam więc na swoim przykładzie. Mam Ci przelać {tak zrozumiałem} : 37,40 + 6,00. O.K. Ale poinformuj mnie z łaski swojej : gdzie koszt przesyłki do Polski, gdzie uboczne koszty przesyłki od Ciebie do nas {np. koperta, folia itp.} i nie wiem czy te sześć złotych wystarczy na opłatę np. mojej przesyłki . Czy do każdego artykułu muszę doliczyć jeszcze to 1,12$ ?! W moim przypadku : 3 x 1,12 $. W "moim" banku dzisiejszy kurs dolara to : 3,0466. To jaki przelicznik bierzemy ?! Gdzieś mi się obiło o oczy, że liczycie poniżej 3-ch złotych. Może i upierdliwa ździebko jestem, ale Tyś nie instytucja charytatywna. Jeśli coś pokręciłam - przepraszam. U mnie wiosna już całą gębą : koty znikają na całe noce, a w dzień odsypiają. Zrezygnowałam z wołania i szukania. Wczoraj przyniosły mi obiad : mysz z nadgryzionym karkiem i kreta w całości. Dbają o mamusię ! Miłego dnia ! ---------- Dopisano o 05:32 ---------- Poprzedni post napisano o 04:50 ---------- To znowu ja ! Cosik mi maszyneria posty cytowane pozjadała . Paskuda ! Rodzynki to przecież winogrona i zawierają najwięcej "złego" cukru. Ja mam całkowicie zabronione ich spożywanie. We wszystkich torebkach i kieszeniach noszę cukierki z cukrem winogronowym . Natychmiast podwyższają poziom glukozy. Cukier = kalorie. Jedź lepiej suszone morele. Żurawina natomiast jest bardzo mało kaloryczna i zawiera dużo witaminy C i innych dobroci. Podobno { ![]() ![]() Cytat:
![]() Asiu - pisałaś, że popijasz kawę Inkę. Mam zamiar właśnie zamiar ograniczyć hektolitry wypijanej prawdziwej kawy i dopompowywać się właśnie zbożową. Dobre toto ?! Na opakowaniu napisane jest , że trzeba zalewać woda i mlekiem. Też tak robisz ?! Teraz to już na śniadanko i trzecią kawkę pędzę. Mam "górę" dokumentów do skopiowania i jeszcze dzisiaj muszę wysłać - a więc rajza na pocztę przede mną. Dobrze - zakupy świąteczne poczynię. Buziaki ślę ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trochę nie uśmiecha mi się to, ze chcą bigi a małych rzeczy nie chcą dobierac... nie uśmiecha mi się proszenie organizatorek o przyjęcie mnie z samymi bigami ![]() połowy używam ![]() a to cosik z tymi kotami poknociłam, ale Aga ma czarnego ![]() wiem, ze rodzynki to winogrona, ale łudziłam się, że skoro to owoce to moze lepsze od słodyczy... kurcze ani zurawiny ani moreli nie lubię ![]() co do obliczen Asi to wszystko się zgadza ![]() w to wliczona jest juz wysyłka ![]() na dzien dzisiejszy/wczorajszy kurs dolara był taki, więc przy okazji będzie trochę taniej, a liczy się kurs dolara Asi a 6 zł na wysyłka w Polsce powinno starczyc, bo pędzelki leciutkie, a czy mi 6 starczy to się okaze w jakie zakupy zaangazuje Asie ![]() a tak jeszcze co do kawy to nie przepadam za rozpuszczalnymi, lubię porzadne kawy sypane, ale nie lubie jak mi cosik pływa i osiada na bokach filizanki ![]() więc parzę w ekspresie, ale mam taki najzwyczajniejszy, byle min tam nic nie pływało ![]() ![]() ale, że w ogóle rano nie chce mi się parzyc kawy, a pijam tylko rano to mój numer 1 to ta ![]() http://www.allegro.pl/item948537996_...ee_10x12g.html niby odchudzająca i wygląda tak trochę badziewnie ale narazie najlepsza z tych jakie pilam ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- muszę je miec ![]() http://www.lumierecosmetics.com/prod...c-496-125.html http://www.lumierecosmetics.com/prod...c-472-125.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | ||||||
|
Cytat:
![]() Znam też inną recepturę, ale do niej trza dużo cukru ![]() ![]() Cytat:
Ja dolara mam po kursie Paypal, a oni i tak 2,5% prowizji zdzierają. Na wczoraj było to 2,943. I tak za pędzelki: {[5+6+6]*0,55 + 3*1,12}*2,943 ![]() ![]() A potem 6 zł po kraju. Cytat:
![]() Dobrze, że mój Ryr to tylko kot 'balkonowy', i jedynie pająki tudzież chrabąszcze majowe albo świerszcze mi znosi ![]() Ale kiedyś jak Psota miała szczeniaki, to Kleks na spacerze dorwał taką wyschniętą myszę i nie dał jej sobie zabrać ![]() A wiosna trwa ![]() ![]() Cytat:
![]() Jak mi się chce, to robię "ulepek" tj. zalewam 2 łyżeczki kawy i 2 cukru małą ilością wody, a potem mleka do pełna i podgrzewam w mikrofali minutkę, żeby było gorące, a jak mi się nie chce - to zalewam na 3/4 i dopełniam mlekiem i ewentualnie śmietanką słodką 12% bo lubię taki pełny smak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiesz jak długo ma trwać ta obniżka ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a chipsy bananowe podobno niezdrowe i tuczące nie mam pojęcia ![]() i tak się głowie czy w kwietniu zamawiac pędzelki CS czy pędzelki Lumiere, bo na te i na te sobie nie pozwolę... EDIT: dobra wam też się pochwalę ![]() dostałam dzisiaj moje 1 zamówienie z pixie ![]() flat top i 3 próbeczki + 2 gratis ![]() jutro będą testy, ale smakowicie się zapowiadają ![]() a i doszlo do mnie 10 jedwabii biosilk chi, które niedawno kliknęłam na all ![]() ps:wsyatwiłam mój gorset, który ostatnio kupiłam i tylko przymiezyłam (nie wiem po co) i jakby poszedł na all to będę miała prawie 300 zł na minerałki ![]() głupia jestem, po cholere mi ten gorset ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-31 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie obrazisz się jak dopiero jutro zrobie ten przelew? Bo siostra wraca dopiero jutro do domu [swoją droga też z Lublina ![]() ![]() A do tych 6zł liczyłaś koperte tak? Mirelka po co Ci kolejny flat top? ![]() ![]() Zaraz obczaje co to pixie bo bardzo podobają mi się pudełeczka stamtąd, przynajmniej na blogu Cathy widziałam takie fajne ![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nei chce mi sie codziennie prac pędzli wole hurtem ![]() a jakby się jescze rozleciał jakis to muszę miec zapas ![]() ja sobie zamówię puder matujący, bo się dzis nim pomaziałam i dlużej trztyma mat od koalina ![]() mi się tez pudełeczka podobają, ale kurcze samo pudełeczko 10-11 zł kosztuje ![]() ale warto ![]() ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-31 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szefowa dzisiaj powiedziała, że skoro robienie planu wychodzi mi tak jak wychodzi to nie będzie mi dokładała planu ale za to będę kasą główną i będę odpowiedzialna za wszystkie sprawy kasowe (tak jak wcześniej Ulka) - sama nie wiem co przeraża mnie bardziej: opieprz za niewykonanie planu czy bycie kasą główną... Dobrze by było gdyby kogoś jeszcze zatrudnili ale Ulka musi się określić czy albo kiedy wraca. Cytat:
![]() A mi Czarna przyniosła wczoraj ptaszka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Łee to szkoda pieniędzy na takie pudełka, ja mam dużo różnych ze zużytych kosmetyków i też są ładne ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |||
|
Cytat:
I 10 jedwabiów ![]() Ale za to kolekcja od Pixie fajna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale faktycznie, odpowiedzialność bardzo duża, więc pewnie Ci tam nie za wesoło. Łoooo, albo mi się zdawało, albo zagrzmiało przed chwilą ![]() Co by w sumie nie było takie dziwne, bo za oknem takie chmurzyska stalowe, w sam raz na burzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2843 |
|
U mnie pokropiło trochę, ale już przestało, z innych okien, po drugiej stronie widać, że już się przejaśnia.
![]() |
#2844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W dodatku strasznie głodna jestem - od razu po pracy pojechałam do tamtego mieszkania bo TŻ z ojcem szaleją z łazienką. Mam laptopa ale w brzuchu to mi już tak burczy, że masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Pazuryr mnie terroryzuje ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale strasznie dawno już nie jadłam - przyślij trochę, dorzucę Ci do przelewu skoro mam bez opłat ![]() Niedobra Ala ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |
|
Cytat:
![]() A kanie to jedne z baaaardzo nielicznych grzybów, które w ogóle jadam ![]() TŻ już zawitał z obiadem, więc szamiemy sobie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde, musiałam się zamknąć w pokoju bo facet, który właśnie wyrywa szafę ze ściany (będzie nowa) zapalił papierosa a ja nie potrafię znieść tego smrodu ![]() ![]() ![]() ![]() Edit. Nie mów mi o jedzeniu! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | |
|
Cytat:
![]() Ja myślę, że to normalnie można powiedzieć. "Tato, jesteśmy niepalący i u nas raczej się nie pali" U mnie mama wie i pyta, czasem wysyłam ją do kuchni, a czasem na balkon, nie kadzi mi po pokojach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.