Walka z CELLULITEM w miesiąc - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-25, 14:21   #3601
das_salat
Raczkowanie

Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

Cytat:
Napisane przez NiczymFeniks Pokaż wiadomość
w opolu jest też w opolaninie five o'clock zaraz przy wejściu od miasta mniej klimatyczny niż w solarisie ale chyba maja cześciej te herbaty których nie ma w solarisie
dobrze wiedzieć ja w sumie pierwszy raz byłam w herbaciarni, więc rozeznania jako takiego co do herbat to jeszcze nie mam. początkująca jestem :P
Stary 2010-03-26, 11:38   #3602
Paulisha
Przyczajenie

Ja jakiś czas temu też próbowałam tych wszystkich kremów, masaży, herbatek i nie wiem czego jeszcze, ale mi pomogło dopiero vacu po 11 treningach, czyli wydaniu 190 pln mam piękne i gładziutkie nóżki no i kilka cm też sobie poszlo gdzieniegdzie
Paulisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-26, 13:32   #3603
das_salat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paulisha Pokaż wiadomość
Ja jakiś czas temu też próbowałam tych wszystkich kremów, masaży, herbatek i nie wiem czego jeszcze, ale mi pomogło dopiero vacu po 11 treningach, czyli wydaniu 190 pln mam piękne i gładziutkie nóżki no i kilka cm też sobie poszlo gdzieniegdzie
słyszałam właśnie że vacu dobrze robi na C. ale ćwiczenia pod ciśnieniem - z moją kondycją to mega wysiłek.... jeszcze troche kasy trzeba wydać... z tego co wiem, u mnie jedna wizyta na vacu to 20zł ....
Stary 2010-03-27, 13:12   #3604
sim
Raczkowanie

GG do sim

Hej dziewczyny! JA ćwicze 3 razy w tygodniu do tego siłownia. MAsuje sie 2 razy dziennie kosmetykami Eveline na cellulit i ujędrniajacymi, obowiazkowo 2 x w tygodniu pilling całego ciała. Czasem basen, rolki. Staram sie pić duzo wody i herbat owocowych (bez cukru). No i walcze! Ale ostatnio złapało mnie przeziębienie i ciężko mi sie zebrać żeby chociaż kosmetyki wmasować.. porażka jakaś... prosze o wsparcie...

P.S. Jak tam wasze efekty???

Waga: Start: 62 kg (4.01.2012) ->60.1kg(14.01.2012)->59.3(21.01.2012) ->
-> 58.5
(28.01.2012)

Cel: 55kg
sim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 16:09   #3605
das_salat
Raczkowanie

walczę od początku marca jakoś. robie masaże bańkami mneij więcej co 3 dni, żeby mi sie skóra nie przywyczaiła za bardzo (chociaż nie wiem czy nie za lekko bo nigdy nie miałam nawet jednego siniaczka ) robie peeling kawą i peeling z pomarańczowej serii lirene. smaruje się dwa razy dziennie czarną ziają. ostatnio dołączyłam picie zielonej herbaty. staram się też ćwiczyć. chociaż ostatnio mam takiego lenia, że jedyne co robię to chodze po mieście i szukam butów.. ( można zakwalifikowac do długich i wyczerpujących spacerów ).

jak patrze na nogi w świetle dziennym to widze sporą poprawę. będę mogła sie pokazać w stroju kąpielowym. jak jeszcze z brzucha mi oponka zejdzie ale wieczorem przy sztucznym świetle nadal porażka, więc wole nie patrzec :P niestety nie miałam aparatu żeby zrobić zdjęcie przed walka i później, za jakies 3 miesiące porównać.
Stary 2010-03-27, 17:35   #3606
bozyciesamosieuklada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez das_salat Pokaż wiadomość
walczę od początku marca jakoś. robie masaże bańkami mneij więcej co 3 dni, żeby mi sie skóra nie przywyczaiła za bardzo (chociaż nie wiem czy nie za lekko bo nigdy nie miałam nawet jednego siniaczka ) robie peeling kawą i peeling z pomarańczowej serii lirene. smaruje się dwa razy dziennie czarną ziają. ostatnio dołączyłam picie zielonej herbaty. staram się też ćwiczyć. chociaż ostatnio mam takiego lenia, że jedyne co robię to chodze po mieście i szukam butów.. ( można zakwalifikowac do długich i wyczerpujących spacerów ).

jak patrze na nogi w świetle dziennym to widze sporą poprawę. będę mogła sie pokazać w stroju kąpielowym. jak jeszcze z brzucha mi oponka zejdzie ale wieczorem przy sztucznym świetle nadal porażka, więc wole nie patrzec :P niestety nie miałam aparatu żeby zrobić zdjęcie przed walka i później, za jakies 3 miesiące porównać.
hm. ten sam problem. ale a propos zdjęcia - to chyba też zrobię coś podobnego. dobry motyw!
ale a propos lirene - jest teraz promocja w super-paharmie - za serum, peeling i balsam - 25 zł

pozdrowienia!
bozyciesamosieuklada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-27, 18:21   #3607
das_salat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bozyciesamosieuklada Pokaż wiadomość
ale a propos lirene - jest teraz promocja w super-paharmie - za serum, peeling i balsam - 25 zł

pozdrowienia!
a w kauflandzie ten sam zestaw za 17.99
Stary 2010-03-28, 08:47   #3608
beatiska
Zakorzenienie

byłam właśnie w kauflandzie i nie widziałam tego zestawa, a specjalnie tam pojechałam
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 09:05   #3609
Dog-Rose
Zadomowienie

A co myślicie o tej maseczce Estien z algami cynamonem, imbirem i coffeiną?
http://allegro.pl/item959060539_algi...nie_250ml.html
Któraś miała może?
Dog-Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 17:28   #3610
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dog-Rose Pokaż wiadomość
A co myślicie o tej maseczce Estien z algami cynamonem, imbirem i coffeiną?
http://allegro.pl/item959060539_algi...nie_250ml.html
Któraś miała może?
to wszystko ściema, ja już wydałam kupę kasy na te preparaty różnego rodzaju,
trzeba uważać na nie- ja raz zakupiłam taką maskę w superpharm- dostałam takiej masakry, że z gołym tyłkiem wybiegłam na balkon po śnieg, mój TZ mało nie umarł ze smiechu, dopiero potem skumał,że to nie zarty i zreflektował się by mi pomóc

robil mi okłady ze sniegu a ja plakalam z bolu jak bobr, nogi mialam po prostu zjarane

prawdopodobnie preparat mnie uczulil- choc początkowo było po nim milo jak po eveline 3d

olejek cynamonowy ma dzialanie silnie rozgrzewajace- kiedys przez przypadek wlalam o kilka kropli za duza do kapieli to wyskoczyli mi czerwone plamy

duzo czytalam na temat C i bardzo często piszą,że morszczyn pomaga- ja zakupilam na allegro za ok 5 zl i robie kąpiele z tym swinstwem- dosypuje tylko soli zapachowej bo straszliwie smierdzi
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:25   #3611
das_salat
Raczkowanie

ja tam wole sobie sama zrobić maske z alg niz kupować gotowe. przynajmniej wiem co jest w środku. a biore po prostu sproszkowane algi - z allegro, bo ze sklepu zielarskiego sie u mnie nie oplaca, do tego 2 żółtka, troche cynamonu, witamine A & E w kroplach i kilka kropli olejku kamforowego. niby ma super rozgrzewać, ale czuje po prostu ciepło, i to pewnie tylko dlatego, że jestem wtedy zawinięta folią i leżę pod kocem :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 15:24   #3612
justme001
Przyczajenie

A u mnie 1 kwietnia stuknie 2 miesiące mojej walki z C. !!! i z czystym sumieniem moge stwierdzic, że dałam z siebie wszystko , bo z przodu ud pozbyłam się chama ;D (a miałam tam stadium 1) a z tyłu( miałam cos mniejwięcej 1-2 stadium) jak stoje, chodze, kucam i napinam mięsnie to tez go nie widac ale jak ścisne skóre to jeszcze jest...podkreślam... JESZCZE najgorzej mi idzie pozbycie sie tego w miejscu pod pośladkami, ale dam rade. jest o niebo lepiej niz bylo te 2 miesiące temu, zatem dziewczynki, pozbycie się tego parszywca jest możliwe systematyczna pracą! a teraz idę się skatować bańką
justme001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 18:49   #3613
idontknow13
Raczkowanie

witam was drogie panie
niestety i ja się trochę pomęczę z panem C... troche to mało powiedziane ;/ ehh
no ale cóż ;P no więc mam zamiar zakupić sobię chińskie bańki tylko pomóżcie mi dziewczyny które będą lepsze
http://www.allegro.pl/item975691619_...it_apteka.html te zwykłe czy
http://www.allegro.pl/item962932463_..._cellulit.html czy te z wibro masażem ???
pozdrawiam
idontknow13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 19:14   #3614
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justme001 Pokaż wiadomość
A u mnie 1 kwietnia stuknie 2 miesiące mojej walki z C. !!! i z czystym sumieniem moge stwierdzic, że dałam z siebie wszystko , bo z przodu ud pozbyłam się chama ;D (a miałam tam stadium 1) a z tyłu( miałam cos mniejwięcej 1-2 stadium) jak stoje, chodze, kucam i napinam mięsnie to tez go nie widac ale jak ścisne skóre to jeszcze jest...podkreślam... JESZCZE najgorzej mi idzie pozbycie sie tego w miejscu pod pośladkami, ale dam rade. jest o niebo lepiej niz bylo te 2 miesiące temu, zatem dziewczynki, pozbycie się tego parszywca jest możliwe systematyczna pracą! a teraz idę się skatować bańką
to Twoj brzusio w avatarze?
:wow:
Stary 2010-03-29, 21:00   #3615
justme001
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
to Twoj brzusio w avatarze?
:wow:
niestety nie mój, może kiedyś taki będzie

Cytat:
Napisane przez idontknow13 Pokaż wiadomość
witam was drogie panie
niestety i ja się trochę pomęczę z panem C... troche to mało powiedziane ;/ ehh
no ale cóż ;P no więc mam zamiar zakupić sobię chińskie bańki tylko pomóżcie mi dziewczyny które będą lepsze
http://www.allegro.pl/item975691619_...it_apteka.html te zwykłe czy
http://www.allegro.pl/item962932463_..._cellulit.html czy te z wibro masażem ???
pozdrawiam

ja mam te niebieskie 4sztuki i masuje sie 3 co do wielkości
Stary 2010-03-30, 07:58   #3616
izulka_
Przyczajenie

Ja obecnie używam guam (lacote) i powiem wam ze naprawde DZIAŁA po ciąży miałam miejscami nawet 3 stopień a teraz miejscami 1 a dopiero zużyłam pół opakowania kilogramowego lepsze są efekty jak robię peeling dzień wcześniej raz w tygodniu sauna i mam nadzieje że moje uda na lato będą jak przed ciążą a i brzuszek wygląda coraz lepiej bo błotku... także polecam na cellulit...
izulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 09:46   #3617
kalija
Zadomowienie

Cytat:
Gratuluje efektów!!!
Napisz prosze co robiłaś przez te 2 miesiące by pozbyć się "chama"

edit:
Ciut poczytałam i jestem pod wrażeniem waszego samozaparcia Mam pytanie czy któraś z was bierze tabletki antybejbi? Kiedyś byłam u lekarza medycyny kosmetycznej i powiedział mi, że dopóki biore tabl. hormonalne nie ma bata, żebym się pozbyła C. Jak myślicie???

Edytowane przez kalija
Czas edycji: 2010-03-30 o 10:11 Powód: dopisek
kalija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:56   #3618
beatiska
Zakorzenienie

kalija ja własnie biore tabletki anty,
i jestem o tym przekonana, ze ne u mnie wywołały tego chama.
Ciągl staram się go pozbyć, ale bez skutku
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 12:10   #3619
kalija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
kalija ja własnie biore tabletki anty,
i jestem o tym przekonana, ze ne u mnie wywołały tego chama.
Ciągl staram się go pozbyć, ale bez skutku
Uuuu niedobrze Do lata jeszcze trochę czasu, może uda się coś z nim zrobić... chociaż troche go poskromić

A jak tam inne dziewczyny na tabletkach?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 14:23   #3620
guniaaa
Wtajemniczenie

No ja także biore tablety i cell jak byl tak jest...zalamka...a zaraz stuknie pol roku walki...
Stary 2010-03-30, 16:18   #3621
karoolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez guniaaa Pokaż wiadomość
No ja także biore tablety i cell jak byl tak jest...zalamka...a zaraz stuknie pol roku walki...

ja tez biore tabletki ,ale moj cellulit znika .. Moze nie jest to narazie efekt o jakim marze ale jest duuuzoooo lepiej
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 16:31   #3622
guniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
ja tez biore tabletki ,ale moj cellulit znika .. Moze nie jest to narazie efekt o jakim marze ale jest duuuzoooo lepiej
Zazdroszczę
Stary 2010-03-30, 16:48   #3623
zaneta_krak
Przyczajenie

Wink Dot.: Walka z CELLULITEM w miesiąc

Dziewczyny, a czy słyszałyście, że w walce z cellulitem pomaga glinka zielona? A ponieważ warto przy tej kobiecej, powszechnej dolegliwości wykonywać masaże, polecam zakup mydła z glinką, które możecie stosować pod prysznicem każdego dnia. Na rynku trudno dostać taką kombinację mydło+glinka, ale w sieci wszystko znajdziecie. Np. na http://galeria-prowansalska.pl są fajne mydła specyficzne z glinką, peelingujące itd.... wydaje mi się, że widziałam też w Rossmanie...
zaneta_krak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 17:36   #3624
kalija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karoolaaa Pokaż wiadomość
Super, więc jest nadzieja i dla mnie dzieki
Stary 2010-03-30, 17:53   #3625
justme001
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kalija Pokaż wiadomość
Gratuluje efektów!!!
Napisz prosze co robiłaś przez te 2 miesiące by pozbyć się "chama"

edit:
Ciut poczytałam i jestem pod wrażeniem waszego samozaparcia Mam pytanie czy któraś z was bierze tabletki antybejbi? Kiedyś byłam u lekarza medycyny kosmetycznej i powiedział mi, że dopóki biore tabl. hormonalne nie ma bata, żebym się pozbyła C. Jak myślicie???

Szczególnej diety nie miałam, ograniczyłam jedynie do zera fast foody, chipsy, słodycze, napoje gazowane,. Codziennie po ok 2 litry wody mineralnej, albo wody z cytryną.. zielona herbata, codziennie masaż syrenką , co 2 dni robiłam tez masaż bańkami z oliwka antycel. Ziaja i peeling (kawowy albo peeling z soli), ale po miesiącu walki zmieniłam na co 3 dni.. ćwiczenia 8min legs, 8min buns i ćwiczenia ze stronki http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Fitne...-posladki.html, dodatkowo bieg w miejscu przez ok 30minut ( jak było zimno na dworze) teraz co 2 dni biegam na podwórku rano i wieczorem wmasowywuje balsam: wczesniej był to eveline 3d ten chłodzący.. teraz uzywam te biedronkowe balsamy (pomarańczowy i zielony).
I mój C. to jest też potabletkowy, odkąd walczę, już ich nie biorę
Jeszcze daleko mi do wygrania walki z tym chamem, ale jestem pełna nadziei, że do wakacji ubiorę na plażę śliczne bikini, które sobie dzisiaj upatrzyłam

Edytowane przez justme001
Czas edycji: 2010-03-30 o 17:57
Stary 2010-03-30, 17:57   #3626
kalija
Zadomowienie

Cytat:
Szczególnej diety nie miałam, ograniczyłam jedynie do zera fast foody, chipsy, słodycze, napoje gazowane,. Codziennie po ok 2 litry wody mineralnej, albo wody z cytryną.. zielona herbata, codziennie masaż syrenką , co 2 dni robiłam tez masaż bańkami i peeling (kawowy albo peeling z soli), ale po miesiącu walki zmieniłam na co 3 dni.. ćwiczenia 8min legs, 8min buns i ćwiczenia ze stronki http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Fitne...-posladki.html, dodatkowo bieg w miejscu przez ok 30minut ( jak było zimno na dworze) teraz co 2 dni biegam na podwórku rano i wieczorem wmasowywuje balsam: wczesniej był to eveline 3d ten chłodzący.. teraz uzywam te biedronkowe balsamy (pomarańczowy i zielony).
I mój C. to jest też potabletkowy, odkąd walczę, już ich nie biorę
Jeszcze daleko mi do wygrania walki z tym chamem, ale jestem pełna nadziei, że do wakacji ubiorę na plażę śliczne bikini, które sobie dzisiaj upatrzyłam

napracowałaś się dziękuje za odpowiedz!!
mam jeszcze jedno pytanie - co to jest syrenka?
Stary 2010-03-30, 19:21   #3627
malusienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalija Pokaż wiadomość
mam jeszcze jedno pytanie - co to jest syrenka?
to specjalna gąbka do masażu. bardzo ostra ale da się przyzwyczaić i polubić
a syrenke dostaniesz w rossmanie za 3zł
a ja dorwałam gabke z kaufa, niby antycell. przetestuje

szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów
...

Pidżama Porno
no risk - no fun

malusienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 19:48   #3628
reniusiaaa
Przyczajenie

a ja mam pytanie jak mocno masujecie sie, bo ja slyszlaam , ze zbyt mocne rozbija celulit i wygląda jeszcze gorzej ..wtedy przybliza sie do skory bardziej niz zwykle i wyglada to okropnie.. a i sosob chyba jakimis okreznymi ruchami trzeba wmasowywac (coś slyszlaam w "rozmowach w toku"ale nie pamietam tego już)pomozcie. bo ja mam go nawet na rekach brzuchu no i oczywiscie nogach.... juedys jezdzilam rowerem . gralam.. plywałam ale teraz 0 brak czasu i od jakis 2 lat prowadze siedzacy tryb zycia.. no i mam celulit pomozcie oprocz masazy co mam robic? od wczoraj biegam 40 minut ale mam zamiar robic to co 2 dni bio nie chce zeby organizm sie za bardzo przyzwyczail.. i malo czasu mam
reniusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 20:53   #3629
ToTylkoLogin
Raczkowanie

U mnie problem z c. występuje na udach i pośladkach. Ćwiczę od 4 miesięcy( aerobik 2x w tygodniu, siłownia 2x w tygodniu, dodatkowo czasem w domu 8 min. ćwiczeń na nogi i 8 min. na brzuch ), jednak mimo zrzucenia kilku kg - wielkiej redukcji cellulitu nie zauważyłam. Po namowie znajomej i dobrych opiniach zaczęłam stosować specyfik : Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające, do walki z cellulitem, firmy Eveline. Zużyłam dopiero pierwszą tubkę i wierzcie mi, efekty są. Skóra jest napięta, gładsza i co najważniejsze - pomarańczowa skórka jest dużo mniej widoczna. Chodzę po mieszkaniu w krótkich spodenkach i domownicy sami na to zwrócili uwagę. Także to nie tylko moja opinia. Wiadomo,że najlepsze efekty są wraz z ćwiczeniami.
ToTylkoLogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 22:01   #3630
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ToTylkoLogin Pokaż wiadomość
U mnie problem z c. występuje na udach i pośladkach. Ćwiczę od 4 miesięcy( aerobik 2x w tygodniu, siłownia 2x w tygodniu, dodatkowo czasem w domu 8 min. ćwiczeń na nogi i 8 min. na brzuch ), jednak mimo zrzucenia kilku kg - wielkiej redukcji cellulitu nie zauważyłam. Po namowie znajomej i dobrych opiniach zaczęłam stosować specyfik : Serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające, do walki z cellulitem, firmy Eveline. Zużyłam dopiero pierwszą tubkę i wierzcie mi, efekty są. Skóra jest napięta, gładsza i co najważniejsze - pomarańczowa skórka jest dużo mniej widoczna. Chodzę po mieszkaniu w krótkich spodenkach i domownicy sami na to zwrócili uwagę. Także to nie tylko moja opinia. Wiadomo,że najlepsze efekty są wraz z ćwiczeniami.
uwierz mi,ze to nie zasluga kremu, lecz jesli juz Twojej pracy
krem tylko rozgrzewa i nawilza
taki sam efekt uzyskasz od kremu nawilżającego i np olejku cynamonowego

ja po kilku latach doświdczenia stosuje wylacznie balsamy nawilzajace i one przynosze lepsze efekty od anycell- a zobacz jaka roznica w cenie,wszystko chwyty marketingowe, w kremach nie znajdziesz lekarstwa na cellilit
pzdr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości