Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 12:13   #3961
lain
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Co do imion to bedzie Dawid lub Alicja
bardzo ladne imiona z reszta Alicja to tez nasz typ na imie dla potencjalnej potomkini rodu

my sie w swieta bedziemy widziec z siostra TZa - ciekawe co tam u niej i czy juz znaja plec mam nadzieje, ze oni nie z tych co to czekaja do porodu i wola niespodzianke ja niespodzianek na ogol nie lubie (a zwlaszcza takich) i jestem bardzo ciekawa

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Bardzo ładne kolczyki
dziekuje

ide robic do szafy przesiew, bo moja mama korzystajac z urlopu robi akcje czyszczenia szaf i zbiera rzeczy zeby wyniesc pod smietnik
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 12:15   #3962
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Nic mi nie mów o ósemkach - moje rosną kilka ładnych lat, i mimo tego że wyłażą zdrowe, to muszę je usunąć. Boję się tego jak diabeł święconej wody

Moja mama przed Świętami potrafi wyjąć i umyć naczynia, które stoją i tak potem nieużywane cały rok (lubi trzymać takie kurzozbieracze ) na szczęście odkąd mieszkam z Tż-tem to to całe zamieszanie z "wielkimi świątecznymi porządkami" mi lata
Ja nie muszę usuwać, z czego niezmiernie się cieszę Kobieta stwierdziła, że ładnie, równo mi urosły i nie ma konieczności aby usuwać, wystarczy podleczyć, bo co swoje zęby to swoje. A Ty się nie bój, nawet nie nie poczujesz
Co do naczyń, które są głęboko pochowane, u mnie w domu takowe również są Ale czyścimy je wówczas, kiedy mamy zamiar z nich skorzystać, w innym razie bez sensu jest je pucować bo i tak stoją nieużywane i kurz osiada

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
zmieniając temat z apapów i lekarzy to muszę się pożalić, że bolą mnie pięty i palce u stóp. kupiłam nowe butki i dziś mam je pierwszy raz na nogach, muszę rozchodzić
Ja mam to często, zazwyczaj rozchadzam buty ubierając je na grube mokre skarpetki
Lain mnie też sie kolczyki podobają
Stary 2010-03-31, 12:17   #3963
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Czyli wolicie chłopaka
Pewnie Twój Tż woli (oni mają zwykle lekką obsesję na punkcie syna )

Co do imion - ja dzieci na razie nie planuje, ale imiona dla dzieci mam wybrane już od dobrego roku
No wlasnie, nie wiem czemu tak jest
Wiesz nigdy nic nie wiadomo, imiona zawsze dobrze miec wybrane

Lain ciesze sie ze tez Ci sie podobaja Ja tez nie lubie takich niespodzianek, zreszta chcialabym juz gadac do brzucha w konkretnej plci

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-03-31 o 12:20
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 12:17   #3964
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
My już mamy imie dla syna córki i dla psa a nie ma my ani w bliskich planach ani w drodze

będize Oliwier Oliwka/Maja i Arielek (owczarek berneński - pasuje do takiego bydlęcia takie imię jak do kuby rozpruwacza zdrobnienie kubuś.. ale mój TZ się uparł że to dobre imie dla psa....)
Dla psa mam imie od jakiś 5 lat - bo już tyle urabiam Tż-ta, na razie z marnym skutkiem.
U nas dzieciaczki to Szymek i Sandra a psiak Igor
(w bliskich planach tez nie mam żadnego z wymienionej trójki )
Stary 2010-03-31, 12:21   #3965
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
TŻ chcialby strasznie chłopaka, dla mnie bez roznicy, ale sni mi sie ciagle ze bedzie dziewczynka Co do imion to bedzie Dawid lub Alicja
OOO,bo my tez chcemy dać imie Alicja. albo ewentualnie możeeeeee Karolina.
Dawid,też fajne imie dla chłopca.

Cytat:
My tak samo, pierwsze miejsce gdzie pojechalismy okazalo sie dobre
No to fajno. My akurat też,mieliśmy to miejsce od jakiegoś czasu na oku.I tylko to miejsce braliśmy pod uwage.

Cytat:
Oby dziecie pokazalo bo chcialabym juz zaczac kupowac ubranka
Trzymam kciuki.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 12:25   #3966
toskaKrk
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Nie wiem czy mnie jeszcze w ogóle pamiętacie Nadrobiłam własnie kilka stron, ale baaardzo ciężko za Wami nadążyć

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
A ja wlasnie sobie bede kryolan fixer kupowac, bo ma naprawde dobre opinie na KWC, jeszcze napewno sie trafi jakas okazje, na ktora mi sie przyda. Ja jeszcze nie jestem na 100% pewna, ze sama sie umaluje, ale zaczelam o tym myslec po moim probnym makijazu. Bylam u bardzo polecanej w mojej okolicy wizazystki i coz...szalu nie bylo, ja sie czasem potrafie lepiej umalowac. Zobacze jak mi wyjda poszukiwania kosmetykow, bo w tym momencie same mineraly mam od cieni do oczu przez podklad po pomadke, a boje sie, ze one nie wytrzymaja calej nocy.
Kosmetyki Kryolan faktycznie są rewelacyjne
Ja byłam nimi malowana i makijaż absolutnie nie ucierpiał przez wiele godzin.
Masz jeszcze trochę czasu, więc spokojnie możesz zaopatrzyć się w potrzebne kosmetyki i wyćwiczyć perfekcyjny makijaż ślubny

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
a co do wyspy tajemnic to w pewnym momencie myśle sobie "WTF o co tu chodzi" na prawdę dobry film
Zachęcona Waszymi opiniami poszłam na ten film z Tż-tem
Faktycznie trzyma w napięciu jak mało który film w ostatnich latach.

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
mój też podczytuje zwłąszcza jak cos napiszę

a apropos prezentów dla rodziców- może storczyk to w doniczce to dobry pomysł, niedrogo i efektownie

no i znowu czeka nas wyprawa do rodziny tżta-jedziemy jutro na pogrzeb, się porobiło
Współczuję pogrzebu

Storczyki, które dostali nasi rodzice co prawda przekwitły, ale liczymy że znowu zakwitną za jakiś czas

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
hej

miałam wczoraj wieczorem napisac ale z tego podekscytowania zasnęłam o 22

ZDAŁAM NA PRAWO JAZDY!! za 1 podejściem
Gratulacjeklask i:
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 12:27   #3967
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ja nie muszę usuwać, z czego niezmiernie się cieszę Kobieta stwierdziła, że ładnie, równo mi urosły i nie ma konieczności aby usuwać, wystarczy podleczyć, bo co swoje zęby to swoje. A Ty się nie bój, nawet nie nie poczujesz
Oj poczuje, poczuje - już mnie dentysta uprzedził, po obejrzeniu zdjęcia rentgenowskiego stwierdził, że łatwo nie będzie. Doradził mi przyjść zimą, bo jak wylezą mi siniaki pod oczami (górne ósemki), to się zasłonie szalikiem
No i jest szansa, że do zimy te moje cholery jeszcze trochę wylezą
Stary 2010-03-31, 12:29   #3968
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
OOO,bo my tez chcemy dać imie Alicja. albo ewentualnie możeeeeee Karolina.
Dawid,też fajne imie dla chłopca.

Trzymam kciuki.
Dzieki za kciuki Fajnie ze Wam sie podobaja imiona, mi sie jeszcze podoba Ania ale glupio nazywac corke swoim imieniem

Stary 2010-03-31, 12:29   #3969
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
bardzo ladne imiona z reszta Alicja to tez nasz typ na imie dla potencjalnej potomkini rodu
Omg,wy też chcecie dac kiedyś córci imie Alicja. To będzie ich wysyp.
Ja przy rodzince nie gadam,bo jeszcze któraś z ciężarnych obecnie mi "skradnie" imie dla dziecka.

Cytat:
my sie w swieta bedziemy widziec z siostra TZa - ciekawe co tam u niej i czy juz znaja plec mam nadzieje, ze oni nie z tych co to czekaja do porodu i wola niespodzianke ja niespodzianek na ogol nie lubie (a zwlaszcza takich) i jestem bardzo ciekawa
Ja się nie moge doczekać,aż moja bratówka będzie w dalszym etapie ciąży i co się im ukaże w brzuchu. Choć oni pewnie chcą chłopaka,bo córke już mają.Lecz mała,chce siostrzyczke.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-31 o 12:30
Stary 2010-03-31, 12:29   #3970
chilanes
Zakorzenienie

woda sodowa w sprawie pieśni na mszę, to ja bym chciała tak:

Wyciszenie przed wejściem: Aria na strunie G - Bacha (skrzypce+gitara)
Nasze wejście: "Hallelujah" Leonad Cohen
Ofiarowanie: ...
Komunia: Chlebie najcichszy
Dziękczynienie: Ave Maria Schuberta
Zakończenie: Uwierz Miłości
Wyjście: Marsz Weselny Wagnera
Stary 2010-03-31, 12:31   #3971
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Dzieki za kciuki Fajnie ze Wam sie podobaja imiona, mi sie jeszcze podoba Ania ale glupio nazywac corke swoim imieniem
Prosze bardzo. Oj,tam głupio,ewentualnie możecie dać jej na drugie Ania.
Stary 2010-03-31, 12:34   #3972
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Oj poczuje, poczuje - już mnie dentysta uprzedził, po obejrzeniu zdjęcia rentgenowskiego stwierdził, że łatwo nie będzie. Doradził mi przyjść zimą, bo jak wylezą mi siniaki pod oczami (górne ósemki), to się zasłonie szalikiem
NIchce Cie straszyc ale mnie wyrywal 8-ki chirurg dentysta.. bo mialam je jeszcze w kości (robilam miejsce pod prostowanie ząbkó) i kochana po chełtaniu mnie ponad 40 minut (podwadzanie i wyciaganie biednmego zęba 40 minut!!!!! Pan doktor stwierdzil, że zabieg był tak długi i męczący że w zasadzie mogli mnie uśpić narkozą a nie miejscowym....Kull bądź cool i nie stresuj się .. jak coś to będę myślała o Twoich ósemkach a raczej o Twoim samopoczuciu
Pamiętaj, żeby tydzien przed zabiegiem lekarz dał Ci antybiotyk (pod prąd dzisiejszej dyskusji na wątku ale tak trzeba w tym wypadku) i lepiej dla Ciebie będize jak sobie wyprosisz jakiś ketonal... Ja co prawda używałam go bodaj tylko przez pierwsze 3 dni.. ale jak CI zejdize znieczulenie - możesz nie dać rady na nurofenach

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

Oooooo widze ze sobie ktos juz zaplanowal.. to ja sobie skopiuje i pokminia nad swoim wejsceim i wyjsciem
Stary 2010-03-31, 12:37   #3973
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Ojjj nie wiedziałam że aż tak.. Właśnie ósemki są problematyczne ze względu na ich usytuowanie. Mimo tego co powiedział Ci dentysta ja Ci mówię, że będzie dobrze. Na pewno ja też bym się bała na Twoim miejscu ale strach da się pokonać.
Stary 2010-03-31, 12:38   #3974
madmuazelle
BAN stały

Apropo jeszcze chorób i zarażania,bo ewa o tym pisała.To tż właśnie jest lekko zaziębiony i chyba mnie tez coś bierze,bo czuje się niewyraźnie. :/

Apropo ciąż,ślubów to chyba teraz jakiś wysyp jest tego wszystkiego.
Dwie kumpele w ciązy,jedno dopiero co zaciążyła A druga jest na końcówym etapie i będzie rodzić za ponad miesiąc. Będzie mieć córcie Vanesse.
Eksa kolega będzie tatusiem.Moja bratówka i jej siostra są w ciąży.Chyba się zgadały. Koleżanki siostra jest w ciązy,koleżanki koleżanka też jest w ciązy ( znałam ją kiedyś )
Noi nasi znajomi,ale oni w tym roku,niedawno urodził się im się syn.
Śluby,to kuzyn tż-ta i mój sąsiad. się żenią. Ze strony ( rodziny ) mojej chrzestnej taka dziewczyna wychodzi za maż w tym roku.Moj kuzyn,ale on w przyszłym roku.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-31 o 12:40
Stary 2010-03-31, 12:43   #3975
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Apropo jeszcze chorób i zarażania,bo ewa o tym pisała.To tż właśnie jest lekko zaziębiony i chyba mnie tez coś bierze,bo czuje się niewyraźnie. :/
weź rutinoscorbin.. mnie nie pomógł ale może tobie pomoże

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Dwie kumpele w ciązy,jedno dopiero co zaciążyła A druga jest na końcówym etapie i będzie rodzić za ponad miesiąc. Będzie mieć córcie Vanesse.
Eksa kolega będzie tatusiem.Moja bratówka i jej siostra są w ciąży.Chyba się zgadały.
Śluby,to kuzyn tż-ta i mój sąsiad. się żenią. Ze strony ( rodziny ) mojej chrzestnej taka dziewczyna wychodzi za maż w tym roku.Moj kuzyn,ale on w przyszłym roku.
Co do wysypu to weź mi nawet nie mów.. przez te wysypy miałam mega dołą i mialam mega chec rozwalic n-k
w roku zareczyn - malo mnie szlag nie trafil.. niemal od stycznia zdjecia kolezanek lub kolegow - slubne......w zeszlym roku kolejne wk..nie same kurna ciężaróweczki dzieciaczki .. cholera mnie mało nie chwycziła.. tamte moje równolatki już dawno phajtane dzieciate.. a ja dopeiro planuje.. ale w tym roku mogą mi wszyscy naskoczyć jestem PM2010 i mam wszystkich w najglebszym powazaniu .. marniaki - PM2010 rulezzzzzzzz
Stary 2010-03-31, 12:45   #3976
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Prosze bardzo. Oj,tam głupio,ewentualnie możecie dać jej na drugie Ania.
Dobry pomysl
Cytat:

Eksa kolega będzie tatusiem.Moja bratówka i jej siostra są w ciąży.Chyba się zgadały. Koleżanki siostra jest w ciązy,koleżanki koleżanka też jest w ciązy ( znałam ją kiedyś )
Noi nasi znajomi,ale oni w tym roku,niedawno urodził się im się syn.
Vanessa...
Ja wszedzie widze ciezarne, nie wiem czy to jakis wysyp czy zaczelam bardziej zwracac uwage

Kubusewa u mnie na nk tez same bobasy, rozwala mnie jak niektorzy wklejaja juz fotki z usg (co innego pokazac Wam na forum )

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-03-31 o 12:48
Stary 2010-03-31, 12:50   #3977
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry pomysl

Vanessa...
Ja wszedzie widze ciezarne, nie wiem czy to jakis wysyp czy zaczelam bardziej zwracac uwage

Kubusewa u mnie na nk tez same bobasy, rozwala mnie jak niektorzy wklejaja juz fotki z usg (co innego pokazac Wam na forum)
co innego pokazac na forum... tez sie z tym zgodze...
u mnie wysyp ciężarówek zaczyna się wtedy kiedy @ mi się spóźnia .. wtedy momentalnie połowa kobiet na zakupach w sklepie wiezie przed sobą brzuch. w autobusach też pełno brzuchów.. a już o ulicy nie wspomne.. koszmarne uczucie.. uciekam wreszcie .. do lekarza
Stary 2010-03-31, 12:50   #3978
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie muszę usuwać, z czego niezmiernie się cieszę Kobieta stwierdziła, że ładnie, równo mi urosły i nie ma konieczności aby usuwać, wystarczy podleczyć, bo co swoje zęby to swoje.
ja tez mam piekne osemeczki, ktorych podobno nie ma sensu usuwac, bo sa zdrowiutkie
a argument (ktory czesto slyszalam) co poniektorych lekarzy "na wszelki wypadek" jest glupi, bo na wszelki wypadek to mozna sobie cala szczeke zlikwidowac zeby nic sie nie zepsulo

Cytat:
Lain mnie też sie kolczyki podobają
ciesze sie bardzo i dziekuje

Cytat:
U nas dzieciaczki to Szymek i Sandra a psiak Igor
to jest tez nasz typ dla chlopaka ogolnie z meskimi imionami jest ciezej, bo jest mniej ladnych, a wieeele nam sie zle kojarzy najchetniej dalabym dziecku imie TZa bo bardzo je lubie, ale tak glupio miec pod jednym dachem dwie osoby o tym samym imieniu

bylam radykalna wywalilam z szafy tyle niepotrzebnych ciuchow, ze az strzelil ten wielki wor na smieci i trzeba bylo nowy zalozyc ale wreszcie zrobilo sie troche przestronniej
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 12:53   #3979
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Vanessa...
Mam koleżankę która dała tak na imię córce. Bardzo "fajnie" to brzmi jak się dziewczynka przedstawia bo na nazwisko ma Kowalska. Vanessa Kowalska
Znajomi nazwali syna Nikolas (jakby nie można było po polsku - Mikołaj ) i też pasuje to imię do typowo polskiego nazwiska jak świni siodło (nie ma to jak dobrać dziecku imię i nie pomyśleć o komponowaniu sie z nazwiskiem)
Stary 2010-03-31, 12:55   #3980
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
bylam radykalna wywalilam z szafy tyle niepotrzebnych ciuchow, ze az strzelil ten wielki wor na smieci i trzeba bylo nowy zalozyc ale wreszcie zrobilo sie troche przestronniej
Ostatnio tez tak zrobilam, 2 siatki ubran do PCK

Dziewczyny czy to normalne w wieku 26 lat nie miec osemek

Kulka nie wiem skad sie biora pomysly na takie zestawienia, biedne dzieciaki

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-03-31 o 12:57
Stary 2010-03-31, 13:04   #3981
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
NIchce Cie straszyc ale mnie wyrywal 8-ki chirurg dentysta.. bo mialam je jeszcze w kości (robilam miejsce pod prostowanie ząbkó) i kochana po chełtaniu mnie ponad 40 minut (podwadzanie i wyciaganie biednmego zęba 40 minut!!!!! Pan doktor stwierdzil, że zabieg był tak długi i męczący że w zasadzie mogli mnie uśpić narkozą a nie miejscowym....Kull bądź cool i nie stresuj się .. jak coś to będę myślała o Twoich ósemkach a raczej o Twoim samopoczuciu
Pamiętaj, żeby tydzien przed zabiegiem lekarz dał Ci antybiotyk (pod prąd dzisiejszej dyskusji na wątku ale tak trzeba w tym wypadku) i lepiej dla Ciebie będize jak sobie wyprosisz jakiś ketonal... Ja co prawda używałam go bodaj tylko przez pierwsze 3 dni.. ale jak CI zejdize znieczulenie - możesz nie dać rady na nurofenach
Podtrzymałas mnie na duchu - nie powiem
Tez idę do chirurga, bo mój stomatolog ma specjalizację i z chirurgi i nawet z protetyki ( to w razie jak coś pójdzie nie tak )
Ale poczekam sobie za jego radą do zimy

Cytat:
ja tez mam piekne osemeczki, ktorych podobno nie ma sensu usuwac, bo sa zdrowiutkie
a argument (ktory czesto slyszalam) co poniektorych lekarzy "na wszelki wypadek" jest glupi, bo na wszelki wypadek to mozna sobie cala szczeke zlikwidowac zeby nic sie nie zepsulo
Moje wszystkie ósemki są zdrowe, ale górne muszę usunąć, bo rosną w bok - tak w kierunku policzków. I im więcej wyłażą tym bardziej zaczyna mi to przeszkadzać

Cytat:

to jest tez nasz typ dla chlopaka ogolnie z meskimi imionami jest ciezej, bo jest mniej ladnych, a wieeele nam sie zle kojarzy najchetniej dalabym dziecku imie TZa bo bardzo je lubie, ale tak glupio miec pod jednym dachem dwie osoby o tym samym imieniu
Ja to jak się doczekamy bebika to instrukcję rozpisze, że wszyscy mają mówić Szymek, bo Szymon już mi się nie podoba
Stary 2010-03-31, 13:06   #3982
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio tez tak zrobilam, 2 siatki ubran do PCK

Kulka nie wiem skad sie biora pomysly na takie zestawienia, biedne dzieciaki
tak patrz -> ja
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 13:07   #3983
Ellin_ak
Rozeznanie

właśnie dostałam informację, że sukienka została wysłana

Wiecie co odkryłam? chciałam po ślubie zmienić adres e-mail na taki z nowym nazwiskiem, ale okazało się że wszystkie kombinacje są już zajęte...eh
niby nic ale zawsze.
Ja też mam imiona: dla dziewczynki Ina, a chłopiec podoba mi się Leon i Kornel.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 13:08   #3984
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Dla mnie normalne, bo mam więcej lat, a dwie ósemki wylazły dopiero w połowie, drugie dwie może w 1/4
A wyłażą już parę ładnych lat i zwykle jak jedna przestaje, to druga zaczyna
Stary 2010-03-31, 13:30   #3985
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Oooooo widze ze sobie ktos juz zaplanowal.. to ja sobie skopiuje i pokminia nad swoim wejsceim i wyjsciem
najlepiej iść na łatwiznę
Utwór na Ofiarowanie pozostawię inwencji organiski, niech się kobiecina wykaże
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
właśnie dostałam informację, że sukienka została wysłana

Wiecie co odkryłam? chciałam po ślubie zmienić adres e-mail na taki z nowym nazwiskiem, ale okazało się że wszystkie kombinacje są już zajęte...eh
niby nic ale zawsze.
Ja też mam imiona: dla dziewczynki Ina, a chłopiec podoba mi się Leon i Kornel.
Ina to rzeka w moim mieście
Stary 2010-03-31, 13:37   #3986
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Ina to rzeka w moim mieście
to też piękne północne imię. Tata Tżta przeniósł sie wiele lat temu po rozwodzie do Szwecji i tam to imię jest powszechne. Mam wiele pięknych wspomnień z pobytu tam. Ina to zdrobniale Inka-pięknie jak dla mnie.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 13:44   #3987
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Matkooo nie zaglądałam tu kilka dni i już jestem nie na czasie lektura się kłania

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 13:49   #3988
madmuazelle
BAN stały

Zaraz Was nadrobie,poodpisuje.
ale póki co grzebie w necie/węsze konkursy slubne.
A nóż widelec coś nam/mi się uda wygrać.

Stary 2010-03-31, 14:12   #3989
woda sodowa
Wtajemniczenie

Tak jakos dzis was po lebkach czytam
Cytat:

Piszecie,że apap dobry na wszystko.A w Anglii tym lekiem na całe zło jest paracetamol.
A jest tez magiczny krem sudocream-tez praktycznie na wszystko

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Kosmetyki Kryolan faktycznie są rewelacyjne
Ja byłam nimi malowana i makijaż absolutnie nie ucierpiał przez wiele godzin.
Masz jeszcze trochę czasu, więc spokojnie możesz zaopatrzyć się w potrzebne kosmetyki i wyćwiczyć perfekcyjny makijaż ślubny
U mnie problem polega na tym, ze na codzien maluje sie mineralami, bo w tradycyjnych podkladach nie znalazlam nic wystarczajaco jasnego (widzialyscie zdjecie z panienskiego, to wiecie, ze wygladam jak duch), mineraly sa jednak srednio trwale, wiec myslalam, ze ten kryolan mi pomoze...no ale wczoraj na mineralnym posiedzialam i dziewczyny doradzily mi dobra alternatywe, tzn. pod spod podklad revlon colorstay buff (jeden z najjasniejszych podkladow dostepnych na rynku), a na wierzch moje olive fair z EDM. Bede probowac. Jedna z wizazanek miala podobna sytuacje do mojej, tj. zrobiony makijaz probny, a potem sobie sama probny zrobila i bylo o niebo lepiej. Zobaczcie sobie zdjecia w tym poscie https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=532

Cytat:

Dzieki malenka

A dzis sobie zamowilam troche piorek, bo bede te moja ozdobke do woalki robic, nie moge sie doczekac az dostane paczke i bede mogla zaczac dzialac Fajnie w sumie sobie zrobic cos samemu do swojego stroju slubnego, ja sama sobie zrobilam przerobki welonu i halki, podoszywalam troche koralikow i perelek do sukienki (te ktore slabo sie trzymaly) i teraz ten stroik do woalki-normalnie to bedzie satysfakcja. A co by bylo, gdybym wzorem mojej mamy sama sobie uszyla suknie?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:14   #3990
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Coś się ciekawego działo przez ostatni tydzień? Pojechałam do domu i nie miałam czasu na komputer...

Ze ślubnych spraw: miałam fryzurkę próbną, odebraliśmy obrączki, poradnię mamy już zaliczoną... Zdjęcia mogę powklejać wieczorem, bo zaraz na zajęcia idę

pokaż koniecznie

kurcze nie było mnie chwile a tu 3 strony do nadrobienia

umyłam okna, uprałam dywan, zrobiłam pranie i najchętniej poszłabym spać... pogoda się psuje.... ale wieczorkiem wychodzimy sobie z TŻcikiem na chińszczyznę... a taką mam zachciankę

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości