|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
bardzo ladne imiona
![]() my sie w swieta bedziemy widziec z siostra TZa - ciekawe co tam u niej i czy juz znaja plec mam nadzieje, ze oni nie z tych co to czekaja do porodu i wola niespodzianke ja niespodzianek na ogol nie lubie (a zwlaszcza takich ) i jestem bardzo ciekawa ![]() dziekuje ![]() ide robic do szafy przesiew, bo moja mama korzystajac z urlopu robi akcje czyszczenia szaf i zbiera rzeczy zeby wyniesc pod smietnik
|
|
|
|
#3962 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
Kobieta stwierdziła, że ładnie, równo mi urosły i nie ma konieczności aby usuwać, wystarczy podleczyć, bo co swoje zęby to swoje. A Ty się nie bój, nawet nie nie poczujesz Co do naczyń, które są głęboko pochowane, u mnie w domu takowe również są Ale czyścimy je wówczas, kiedy mamy zamiar z nich skorzystać, w innym razie bez sensu jest je pucować bo i tak stoją nieużywane i kurz osiadaCytat:
![]() Lain mnie też sie kolczyki podobają
|
|
#3963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz nigdy nic nie wiadomo, imiona zawsze dobrze miec wybrane ![]() Lain ciesze sie ze tez Ci sie podobaja Ja tez nie lubie takich niespodzianek, zreszta chcialabym juz gadac do brzucha w konkretnej plci
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:20 |
|
|
|
|
#3964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas dzieciaczki to Szymek i Sandra a psiak Igor ![]() (w bliskich planach tez nie mam żadnego z wymienionej trójki
|
|
|
#3965 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dać imie Alicja. albo ewentualnie możeeeeee Karolina. ![]() Dawid,też fajne imie dla chłopca. ![]() No to fajno. My akurat też,mieliśmy to miejsce od jakiegoś czasu na oku.I tylko to miejsce braliśmy pod uwage. ![]() Trzymam kciuki.
|
|
|
|
|
#3966 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Nie wiem czy mnie jeszcze w ogóle pamiętacie Nadrobiłam własnie kilka stron, ale baaardzo ciężko za Wami nadążyćCytat:
Ja byłam nimi malowana i makijaż absolutnie nie ucierpiał przez wiele godzin. Masz jeszcze trochę czasu, więc spokojnie możesz zaopatrzyć się w potrzebne kosmetyki i wyćwiczyć perfekcyjny makijaż ślubny Cytat:
Faktycznie trzyma w napięciu jak mało który film w ostatnich latach. Cytat:
![]() Storczyki, które dostali nasi rodzice co prawda przekwitły, ale liczymy że znowu zakwitną za jakiś czas Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#3967 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No i jest szansa, że do zimy te moje cholery jeszcze trochę wylezą
|
|
|
#3968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3969 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
córci imie Alicja. To będzie ich wysyp. ![]() Ja przy rodzince nie gadam,bo jeszcze któraś z ciężarnych obecnie mi "skradnie" imie dla dziecka. ![]() Cytat:
Choć oni pewnie chcą chłopaka,bo córke już mają.Lecz mała,chce siostrzyczke.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-31 o 12:30 |
||
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
woda sodowa w sprawie pieśni na mszę, to ja bym chciała tak:
Wyciszenie przed wejściem: Aria na strunie G - Bacha (skrzypce+gitara) Nasze wejście: "Hallelujah" Leonad Cohen Ofiarowanie: ... Komunia: Chlebie najcichszy Dziękczynienie: Ave Maria Schuberta Zakończenie: Uwierz Miłości Wyjście: Marsz Weselny Wagnera
|
#3971 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a raczej o Twoim samopoczuciuPamiętaj, żeby tydzien przed zabiegiem lekarz dał Ci antybiotyk (pod prąd dzisiejszej dyskusji na wątku ale tak trzeba w tym wypadku) i lepiej dla Ciebie będize jak sobie wyprosisz jakiś ketonal... Ja co prawda używałam go bodaj tylko przez pierwsze 3 dni.. ale jak CI zejdize znieczulenie - możesz nie dać rady na nurofenach ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3973 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie ósemki są problematyczne ze względu na ich usytuowanie. Mimo tego co powiedział Ci dentysta ja Ci mówię, że będzie dobrze. Na pewno ja też bym się bała na Twoim miejscu
|
|
#3974 |
|
BAN stały
|
Apropo jeszcze chorób i zarażania,bo ewa o tym pisała.To tż właśnie jest lekko zaziębiony i chyba mnie tez coś bierze,bo czuje się niewyraźnie. :/
Apropo ciąż,ślubów to chyba teraz jakiś wysyp jest tego wszystkiego. Dwie kumpele w ciązy,jedno dopiero co zaciążyła A druga jest na końcówym etapie i będzie rodzić za ponad miesiąc. Będzie mieć córcie Vanesse. Eksa kolega będzie tatusiem.Moja bratówka i jej siostra są w ciąży.Chyba się zgadały. Koleżanki siostra jest w ciązy,koleżanki koleżanka też jest w ciązy ( znałam ją kiedyś ) Noi nasi znajomi,ale oni w tym roku,niedawno urodził się im się syn. Śluby,to kuzyn tż-ta i mój sąsiad. się żenią. Ze strony ( rodziny ) mojej chrzestnej taka dziewczyna wychodzi za maż w tym roku.Moj kuzyn,ale on w przyszłym roku.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-31 o 12:40 |
|
|
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
w roku zareczyn - malo mnie szlag nie trafil.. niemal od stycznia zdjecia kolezanek lub kolegow - slubne......w zeszlym roku kolejne wk..nie same kurna ciężaróweczki dzieciaczki .. cholera mnie mało nie chwycziła.. tamte moje równolatki już dawno phajtane dzieciate.. a ja dopeiro planuje.. ale w tym roku mogą mi wszyscy naskoczyć jestem PM2010 i mam wszystkich w najglebszym powazaniu .. marniaki - PM2010 rulezzzzzzzz
|
||
|
|
|
#3976 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wszedzie widze ciezarne, nie wiem czy to jakis wysyp czy zaczelam bardziej zwracac uwage ![]() Kubusewa u mnie na nk tez same bobasy, rozwala mnie jak niektorzy wklejaja juz fotki z usg (co innego pokazac Wam na forum )
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:48 |
||
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie wysyp ciężarówek zaczyna się wtedy kiedy @ mi się spóźnia .. wtedy momentalnie połowa kobiet na zakupach w sklepie wiezie przed sobą brzuch. w autobusach też pełno brzuchów.. a już o ulicy nie wspomne.. koszmarne uczucie.. uciekam wreszcie .. do lekarza |
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a argument (ktory czesto slyszalam ) co poniektorych lekarzy "na wszelki wypadek" jest glupi, bo na wszelki wypadek to mozna sobie cala szczeke zlikwidowac zeby nic sie nie zepsulo ciesze sie bardzo i dziekuje ![]() to jest tez nasz typ dla chlopaka ogolnie z meskimi imionami jest ciezej, bo jest mniej ladnych, a wieeele nam sie zle kojarzy najchetniej dalabym dziecku imie TZa bo bardzo je lubie, ale tak glupio miec pod jednym dachem dwie osoby o tym samym imieniu ![]() bylam radykalna wywalilam z szafy tyle niepotrzebnych ciuchow, ze az strzelil ten wielki wor na smieci i trzeba bylo nowy zalozyc ale wreszcie zrobilo sie troche przestronniej
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam koleżankę która dała tak na imię córce. Bardzo "fajnie" to brzmi jak się dziewczynka przedstawia bo na nazwisko ma Kowalska. Vanessa Kowalska
Znajomi nazwali syna Nikolas (jakby nie można było po polsku - Mikołaj ) i też pasuje to imię do typowo polskiego nazwiska jak świni siodło (nie ma to jak dobrać dziecku imię i nie pomyśleć o komponowaniu sie z nazwiskiem)
|
|
#3980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny czy to normalne w wieku 26 lat nie miec osemek ![]() Kulka nie wiem skad sie biora pomysly na takie zestawienia, biedne dzieciaki
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:57 |
|
|
|
|
#3981 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez idę do chirurga, bo mój stomatolog ma specjalizację i z chirurgi i nawet z protetyki ( to w razie jak coś pójdzie nie tak )Ale poczekam sobie za jego radą do zimy Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrz -> ja
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Rozeznanie
|
właśnie dostałam informację, że sukienka została wysłana
![]() Wiecie co odkryłam? chciałam po ślubie zmienić adres e-mail na taki z nowym nazwiskiem, ale okazało się że wszystkie kombinacje są już zajęte...eh niby nic ale zawsze. Ja też mam imiona: dla dziewczynki Ina, a chłopiec podoba mi się Leon i Kornel.
|
|
|
|
#3984 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie normalne, bo mam więcej lat, a dwie ósemki wylazły dopiero w połowie, drugie dwie może w 1/4
![]() A wyłażą już parę ładnych lat i zwykle jak jedna przestaje, to druga zaczyna
|
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Utwór na Ofiarowanie pozostawię inwencji organiski, niech się kobiecina wykaże Cytat:
|
|
#3986 |
|
Rozeznanie
|
to też piękne północne imię. Tata Tżta przeniósł sie wiele lat temu po rozwodzie do Szwecji i tam to imię jest powszechne. Mam wiele pięknych wspomnień z pobytu tam. Ina to zdrobniale Inka-pięknie jak dla mnie.
|
|
|
|
#3987 |
|
Rozeznanie
|
Matkooo nie zaglądałam tu kilka dni i już jestem nie na czasie
lektura się kłania |
|
|
|
#3988 |
|
BAN stały
|
Zaraz Was nadrobie,poodpisuje.
ale póki co grzebie w necie/węsze konkursy slubne. A nóż widelec coś nam/mi się uda wygrać. ![]() |
|
|
|
#3989 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Tak jakos dzis was po lebkach czytam
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A dzis sobie zamowilam troche piorek, bo bede te moja ozdobke do woalki robic, nie moge sie doczekac az dostane paczke i bede mogla zaczac dzialac
|
|||
|
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokaż koniecznie kurcze nie było mnie chwile a tu 3 strony do nadrobienia ![]() umyłam okna, uprałam dywan, zrobiłam pranie i najchętniej poszłabym spać... pogoda się psuje.... ale wieczorkiem wychodzimy sobie z TŻcikiem na chińszczyznę... a taką mam zachciankę ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

ja niespodzianek na ogol nie lubie (a zwlaszcza takich

) na szczęście odkąd mieszkam z Tż-tem to to całe zamieszanie z "wielkimi świątecznymi porządkami" mi lata
. kupiłam nowe butki i dziś mam je pierwszy raz na nogach, muszę rozchodzić

klask i:

) i też pasuje to imię do typowo polskiego nazwiska jak świni siodło (nie ma to jak dobrać dziecku imię i nie pomyśleć o komponowaniu sie z nazwiskiem)