|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks w dziwnych miejscach
Ja nie w tym celu wchodziłam razem do przymierzalni z TŻ-tem to nas ochroniarz upomniał, że do przymierzalni można tylko pojedyńczo
![]() Więc może być ciężko
|
|
#572 |
|
BAN stały
|
E tam, my nigdy nie mieliśmy z tym problemu.
![]() Z wchodzeniem we dwoje, znaczy się. ![]() Edytowane przez La Cannelle Czas edycji: 2010-03-07 o 15:39 |
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Najdziwniejsze miejsce w którym uprawiałam seks jak narazie to fort twierdzy
... A pozatym z takich mniej orginalnych to plaża, boisko stadionu, park, polana, las |
|
|
|
|
#574 |
|
Przyczajenie
|
ja sie kochalam w kinie na tylnych rzedach
w parku na lawce w samochodzie to normalka pod drzewem, na drzewie i nie uwierzycie, w konfesjonale, gdy sprzatalismy kosciol |
|
|
|
|
#575 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#576 |
|
BAN stały
|
toaleta w Platanie
![]() jezioro samochód-oklepane ;p działka, w domku podczas urodzin, z gośćmi na zewnątrz ;p w kuchni na stole, ze śpiącym bratem w pokoju nie obudził się, nie słyszał
|
|
|
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszcze wszystkim którzy robili to poza łóżkiem
|
|
|
|
|
#579 |
|
Przyczajenie
|
witam...
my wspólnie z moim TŻ dodamy swoją kolekcję: * samochód zaparkowany w różnych miejscach ( kilkukrotnie) *różne miejsca w domu ( na schodach, w kuchni stół kuchenny, łazienka tj. prysznic wanna) * przymierzalnia właśnie w H&M * toaleta na uczelni *pociąg Express w podróży poślubnej ( pusty przedział-0 * Aqua Park w Zakopanym (mają tam wspólne szatnie bez podziału na płeć) * 18 urodziny mojego brata ( schowek w lokalu) * prom płynący do Szwecji (kabina) no na razie to chyba tyle... jak sobie coś przypomnimy do dodamy... a że zbliża się wiosna i lato, nasze plany na ten rok.... Plaża, lasek, polana, maska samochodu, ławka w parku, no i powtórka w pociągu. pozdrawiamy wszyskich |
|
|
|
|
#580 |
|
Zadomowienie
|
samochód, działka, las, uczelnia
|
|
|
|
|
#581 |
|
Przyczajenie
|
Oooooohh.. Fajny temacik.
Ja z moim chlopakiem robilam to na plazy za takim parawanem. Wystawaly nam tylko stopy )Robilismy to tez w morzu, w Toi Toiu ;O I w ... MUZEUM xD |
|
|
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
W samochodzie,
w garażu, w namiocie nad morzem (wymagało wyjątkowego opanowania emocji )U mnie w łazience (rodzice byli w domu )Na imieninach taty z gośćmi za ścianą... Ale ogólnie chciałabym czegoś jeszcze bardziej ekscytującego
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba oryginalna nie będę:
* samochód - wieeele razy . Raz nawet nas policja nakryła hehe i spisała. wtedy mi do śmiechu nie było ale teraz się z tego śmiejemy * w parku w dzień . Wtedy to miałam stracha ale czego się nie robi dla adrenalinki ![]() *w pokoju za którym są rodzice Marzy mi się na plaży przy świetle księżyca i szumu morza i też w łóżku ale z taka romantyczną atmosferą: najpierw kolacja, świece, płatki róż, muzyka
|
|
|
|
|
#585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie śmierdziało Wam? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
*wieża WOPR nad morzem nocą
*łódka na środku jeziora *różne miejsca w mieszkaniu typu kuchnia/łazienka/ wc/ podłoga/stół itp. to raczej standard *klatka schodowa (nie zdążyliśmy do mieszkania) *dach bloku *samochód zaparkowany w różnych miejscach *pokój (lub inne takie miejsce), podczas obecności innych domowników w mieszkaniu Myślę nad samolotem, ale na razie nie planuję latać
|
|
#587 |
|
Wtajemniczenie
|
samochód
to normalka.(kilka razy)w lesie na masce samochodu (latem bardzo czesto)w domu czyli lazienka, blat w kuchni, biurko u babci w toalecie gdzie nie ma drzwi a babcia spala w pokoju obok ![]() nad jeziorem miedzy drzewami ( w namiocie w dzien) u znajomego na domowce w jego lozku ![]() pod dyskoteka za murem lub w samochodzie (nieraz nas ktos nakryl)klatka schodowa a takze pod kamienica rano po imprezie przy jakims drzewie na podworku hehe WSZYSTKO TYLKO Z MOIM UKOCHANYM
|
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
-szkoła
-na podłodze gdy brat spał w łóżku -las -przystanek(nocą na wsi )-polanka -garaż i tyle co pamiętam... bo o samochodzie i wszelkie miejsca w domu to wiadomo ![]() a ta plaża to i mi się marzy
Edytowane przez taila_s Czas edycji: 2010-04-16 o 19:32 |
|
|
|
|
#589 |
|
Rozeznanie
|
Aaaa... ja też chcę w tak jak Wy
Puki co nasze najbardziej hardcorowe miejsce to schody, od tylnego wejścia do domu babci TŻ-ta ... póóóóźno w nocy
|
|
|
|
|
#590 |
|
Wtajemniczenie
|
na polanie ja też hehe oj dzieje sie dzieje teraz to juz mieszkamy razem wiec nie trzeba sie ukrywac ale tu chodzi o adrenaline wiec nadal sie kochamy w roznych miejscach
|
|
|
|
|
#591 |
|
Przyczajenie
|
Przez 10 lat trudno spamiętać wszystkie miejsca, a z mężem bardzo lubimy eksperymentować, więc było ich sporo. Oto kilka z nich:
- samochód pod klubem (na dodatek w samochodzie obok byli ludzie) - przymierzalnia w sklepie - łazienka na weselu mojej kuzynki - u moich rodziców w kuchni, kiedy oni byli w sąsiednim pokoju - nad jeziorem koło samochodu - w lesie, gdy byliśmy na grzybobraniu ze znajomymi ![]() - w ogrodzie u znajomych na działce - na basenie (było pełno ludzi, ale mój wtedy jeszcze Tż mnie namówił i było fajnie )
|
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
*piwnica
*zlew *wanna *schody *kuchania *samochód *biurko ![]() chyba tyle
|
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
*może to nie jakieś nie wiadomo co ale wtedy tak mi się z tego chciało śmiać:
na polu między kukurydzą a jakąś inną uprawą i byłoby wszystko ok gdyby nie to, że nagle nam na dróżkę traktor wjechał ze zdziwionym rolnikiem ![]() *poza tym jestem jakaś nudna chyba bo jeszcze tylko na dróżce polnej, w łóżku i przy rodzicach (ale nie, nie obok za ścianą tylko oni byli dokładnie w tym samym pokoju, oglądali film,w pokoju było ciemno, a my już udawaliśmy że grzecznie śpimy pod kocykiem tylko, że co on mi robił pod tym kocykiem haha, największy problem miałam z tym, żeby siedzieć cicho a akurat strasznie chciało mi się krzyczeć) a było to w domku letnim jego rodziców na wsi *prysznic, wanna *pod drzwiami mojej starej szkoły, podstawówki konkretnie, ale w nocy *na torach(nieużywanych )fajne czasy to były... |
|
|
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
ja dopiero zaczynam przygodę z seksem (tak hm z 5 miesiąc może
) więc u mnie z tym kiepsko, chociaż dzisiaj kochaliśmy się w lesie więcej czasu zajmuje znalezienie miejsca niż sam seks, no ale takie okolice idą wakacje, więc hm... będziemy szaleć w granicach rozsądku
|
|
|
#595 |
|
Raczkowanie
|
sorry za offtopa, ale.. tak czytam i czytam .. a czy w wannie można z gumką? (oczywiście w wannie z wodą) ;>
|
|
|
|
|
#596 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale dlaczego nie z gumka, przeciez lateks nie jest rozpuszczalny w wodzie
|
|
|
|
|
|
#597 |
|
Raczkowanie
|
dzięki
|
|
|
|
|
#598 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj pierwszy raz tak zaszaleliśmy, było to na boisku do koszykówki :p niby było ciemno ale trochę ludu tam przechodziło
oj emocje niesamowite |
|
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Może jestem dziwna, albo już za stara na takie ekscesy ale ja wolę w domku, a nie gdzieś po krzakach
|
|
|
#600 |
|
Raczkowanie
|
Nam póki co zdarzyło się na imprezie w osobnym pomieszczeniu (gdzie znajomi przerywali nam chyba ze 3 razy, wchodząc a to po kurtkę, a to po coś innego...trzeba było szybko interweniować i zakrywać się kocem). Hmm...gdzie jeszcze...na starej rozwalającej się kanapie w piwnicy kolegi
(był środek nocy, piwnica duża i tylko jedno słabe światło...trochę strachu 'bonusowo'). No i w pokoju gdzie za ścianą rodzice, ale to staaandard. ![]() Myślę, że z czasem będę mogła dopisać więcej (związek na odległość i tak o, seks rzadko). |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.

... A pozatym z takich mniej orginalnych to plaża, boisko stadionu, park, polana, las