|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Cytat:
Cytat:
O tu masz wątek -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409644 Do mnie lecą te -> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...5&postcount=98 Kopertówka ciemno złota, mała z nitami czarna (a nie zielona) i ta największa ciemno beżowa. Cytat:
szok!
Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-04-01 o 14:11 |
|||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez jestem w szoku
![]() Zazdrość - ludzka rzecz Mnie też często aż skręca jak widzę zdjęcia kolekcji kosmetyków (moja mania) niektórych Wizażanek, ale bez przesady, żeby za to kogoś zjeżdżać na forum czy PW ![]() Każdy kupuje to, na co go stać. Poza tym wydaje mi się, że naprawdę sporo Wizażanek to osoby pracujące, bardzo dużo tez mieszka za granicą, gdzie mają łatwiejszy dostęp do nowinek czy rzeczy niespotykanych u nas, które są na dodatek tańsze niż u nas a biorącv jeszcze pod uwagę zarobki w innych krajach to już w ogóle nie ma co porównywac do zakupów w PL. Jeśli jest też ktoś woli nie jeść a kupić coś extra to jego sprawa
|
#3753 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma co się przejmować krytykami, złośliwymi uwagami itp. Podejrzewam że jeżeli ktoś nazywa Cię "wielorybem" sam ma jakiś problem ze sobą, jest zazdrosny itp. No ale cóż, najważniejsze jest być sobą. Młodą, piękna i cudowną hehehehehehehe
i z torebką
|
#3754 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem studentką, nie pracuje, banku nigdy nie obrabowałam , ale jak się troche pomyśli to zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie żeby trochę grosza wpadło![]() Cytat:
. Mnie się wydaje, że tu bardziej chodzi o ilość, a nie o samą ' urodę' zakupionych rzeczy ![]() Ty wiesz, że Twój żarcik spowodowałby chyba nagły zgon serwera etorebki? Padłaby strona z przeciążenia ![]() Cytat:
![]() Pamiętam jak jakiś czas temu wizażanka mieszkająca w USA miała w podpisie napisane, że nie robi nikomu zakupów w USA - tak po prostu przecież sobie tego nie napisała, musiał ktoś ją o to ' prosić'.Mnie się nie chciało wierzyć jak to czytałam ![]() To było już jakiś czas temu, z rok albo więcej wstecz. Wtedy byłam bardzo zła, teraz jak o tym pomyślę to się trochę z tego śmieje. Właśnie, to skutecznie zniechęca, a to wielka szkoda dla tego wątku zakupowego naprawdę. Wiele rzeczy udało mi się tam podpatrzeć, a zauważyłam, że wiele wizażanek które mają podobny styl do mojego przestało wklejać swoje zakupy- może to wynika z innych przyczyn, ale i na pewno część z nich nie chciała więcej czytać komentarzy na swój temat, bo pamiętam co niektóre kąśliwe pojawiające się w wątku.
|
|
#3755 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam dodać fotki Mabel...ale coś dzieje mi się z załączaniem zdjęć
Chyba będę musiała trochę poczekać, może za jakiś czas coś się ruszy...
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3758 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pisać. Nie przejmuj się![]() Cytat:
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, to co piszecie o zazdrości i zawiści innych to szok. Fakt, nie szaleję po forum to żyję w nieświadomości.
Współczuję nieprzyjemnych komentarzy. to na prawde przykre... no i kiedy ja to wszystko przeczytam do końca ![]() czekam na Elvie i coś nie chce przyjechać może kurier już był, ale nie dostałam żadnej informacji.
|
|
|
|
#3760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i bez urazy dla osób palących ogólnie ) Cytat:
na zakupowym już teraz rzadziej bywam.... głównie podglądam żeby podejrzeć co tam w sklepach jest obecnie ale podoba mi się to że jak tutaj jakaś "ostrzejsza" wymiana zdan się zdarzy to szybko się kończy i nikt nie ma do nikogo urazy póki co trochę powazelinię ale to mój ulubiony wątek na wizażu to dlaczego jak dziewczyny wrzucają zdjęcia laptopów/ komórek to nikt nic nie mówi? przecież to też nie moda w takim razie ! a jak ktoś wrzuci łóżko to już jest zły i trzeba go obsmarować ... Cytat:
no z tych dwóch to padłam ... nie ma to jak leczyć własne kompleksy wyżywając się na innych Wspominałam już że was kocham za atmosferę i luz tutaj ?
For beautiful lips, speak only words of kindness And for poise, walk with the knowledge that you are never alone." /A.H/ Edytowane przez farfalla Czas edycji: 2010-04-01 o 13:23 |
|||
|
|
|
#3761 |
|
Raczkowanie
|
Na razie dobijania nie będzie, bo mi fotki nie wskakują
A która podoba Ci się bardziej- fioletowa czy turkus?
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
Mi turkus. Oczyma wyobraźni widzę ją w fajnym wiosennym zestawie.
|
|
|
|
#3763 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w temacie wątku ![]() Mam prośbę do posiadaczek Iko, która bardzo spodobała się mojej siostrze. Jak się sprawuje? Jest pakowna? Nic się z nią złego nie dzieje? Siostra nosiłaby ją do szkoły więc obciążenie byłoby spore, jestem ciekawa czy torebka to wytrzyma - może któraś nosi ją do szkoły i mogłaby coś napisać? Z góry dziękuję
|
|
#3764 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam- tzn dokładnie mama
fioletową....ale ja sama po tych zakupach nabrałam chęci na turkusik
|
#3765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"a kto bogatemu zabroni?" I wierzcie mi TO DZIAŁA
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3767 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam IKO od zeszłego roku, używam dość czesto ale że do szkoły już nie chodze
wiec nie nosze w niej aż takich ciężarów. Ale spisuje się bardzo dobrze, skórka nie pęka, rączki też. Ja nie narzekam.---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym nic się nie dzieje, ale ciężarów raczej w niej nie noszę.
|
|
|
|
|
#3769 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do złapania dystansu to się zgadzam, to tylko forum Dlatego też nie obchodzą mnie komentarze dotyczące mojego wyglądu, jakiejś słitaśnejnasteczki95 ( nick zmyślony, podobieństwo do osób i zdarzeń- przypadkowe ).Cytat:
![]() Cytat:
Tak, ja też zawsze mówię, że musi być trochę tych nienormalnych, żeby można było normalnych odróżnić![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3771 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję wizażance, która dzisiaj rano skorzystała z mojego kodu
niech Ci się dobrze torebka nosi![]() I zachęcam dalej do korzystania
|
#3772 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieje
![]() (nic o tym nie wiem).Byłam oddać Alexię i pytałam o beżową Falvię ale pan K. mówi, że nie będzie, chyba, że zwroty lub anulację zamówień
|
#3773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
to bardzo dziwne emilka tak dobrze sie sprzedawala i caly czas wracala no ale nie bedzie przynajmniej tak oklepana.
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że ktoś pisał maila w tej sprawie i odpowiedź była przecząca
![]() Cytat:
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2010-04-01 o 14:34 |
|
|
|
|
#3776 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie trochę uboga ta kolekcja
, a może mi się tylko tak wydaje bo mało fasonów mnie interesuje![]() Coś mało fotek ostatnio- dziewczyny chyba nie mają czasu przed świętami. Bo chyba niemożliwe, że tak mało torebek kupione było Ja zamawiam po świętach, na 100%. Jeszcze tylko poczekam aż siostra się zdecyduje i leci zamówienie
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam e-torebki na allegro. Alle ceny
masakra nie mogę wyjść z szoku, ze nie chce się kupującym poszukać czy nie ma gdzieś taniej.
|
|
|
|
#3778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie 1 raz piszą, że czegoś nie będzie a potem jednak wraca
|
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda nerwów i urody
|
|
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wiecie juz o co chodzi z tym FISASH?
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

Wstaw link
Zakupy wrzuciłam dokładnie dwa razy od kiedy jestem na wizażu, jakoś nie chce mi się tego fotografować nie mam na to czasu, mniejsza z tym. Za pierwszym razem jeszcze nic się nie działo, ale za drugim kiedy wrzuciłam zakupy z jakichś 3-4 miesięcy i fakt było ich dużo, zostałam zasypana prywatnymi wiadomościami. Pomijam już: skąd masz na to pieniądze lub nie szkoda Ci kasy na to wszystko. Naprawdę zdziwiłam się kiedy odmówiłam kupienia jakiejś bluzki wizażance tłumacząc, że do sklepu z którego ona jest mam daleko ( mieszkam paredziesiąt kilometrów od Warszawy), a nie mam czasu żeby tam jechać i zostałam zbluzgana od góry do dołu
Kiedy ktoś mnie prosi o kupienie czegoś i mam czas żeby pojechać lub i tak będę tam przypadkiem to nie ma problemu, kupowałam jednej wizażance buty, innej pasek i pare innych rzeczy- ale wtedy miałam na to czas. Do niektórych nie dociera, że nie będę rzucać swoich zajęć po to żeby komuś coś kupić
szok!

Niektórych ludzi nie powinno się do klawiatury dopuszczać...

może kurier już był, ale nie dostałam żadnej informacji.

Poza tym nic się nie dzieje, ale ciężarów raczej w niej nie noszę.