etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 12:56   #3751
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość

Nie znoszę pytań "o, znowu nowa torebka?" - niby neutralnie wypowiedziane, ale jeśli pada 5 raz to irytuje. Odpowiadam: "nie, nie nowa, mam ja JUŻ 2 miesiące"
Ja tam nie komentuje, że ktoś wydaje kasę np. na sprzęt do kuchni (np. ubijaczkę piany do mleka ), choć ja bym w życiu tego nie kupiła, bo pewnie bym użyła 2 razy i koniec, a poza tym nie kręcą mnie takie gadżety. Więc dlaczego ktoś komentuje moje torebki, perfumy, sushi etc? Tym bardziej, że wg mnie nie wydaję wcale na to fortuny. Moja sprawa i tyle.
Łooo matko jak ja nie cierpię też tych pytań "nowe?", "skąd masz", "znowu masz nową torebkę?" - to pytanie padło już ileś razy a zadała je koleżanka z pracy Odpowiadam, ze nie nowa, że kupiłam kiedyś tam ale nie nosiłam.

Cytat:
Na jakim wątku? Wstaw link
Nie będą Ci się podobać. Torebki zamówiłam 3, jest to nasze pierwsze zamówienie z tej hurtowni, każda będzie kosztować prawdopodobnie 31 zł.
O tu masz wątek -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=409644
Do mnie lecą te -> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...5&postcount=98
Kopertówka ciemno złota, mała z nitami czarna (a nie zielona) i ta największa ciemno beżowa.

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Co do zakupów i komentowania ich na zakupowym. Powiem tak, po wrzuceniu swoich zakupów nie miałam żadnych nieprzyjemności w wątku, a jeśli chodzi o PW to to już zupełnie inna historia Zakupy wrzuciłam dokładnie dwa razy od kiedy jestem na wizażu, jakoś nie chce mi się tego fotografować nie mam na to czasu, mniejsza z tym. Za pierwszym razem jeszcze nic się nie działo, ale za drugim kiedy wrzuciłam zakupy z jakichś 3-4 miesięcy i fakt było ich dużo, zostałam zasypana prywatnymi wiadomościami. Pomijam już: skąd masz na to pieniądze lub nie szkoda Ci kasy na to wszystko. Naprawdę zdziwiłam się kiedy odmówiłam kupienia jakiejś bluzki wizażance tłumacząc, że do sklepu z którego ona jest mam daleko ( mieszkam paredziesiąt kilometrów od Warszawy), a nie mam czasu żeby tam jechać i zostałam zbluzgana od góry do dołu Kiedy ktoś mnie prosi o kupienie czegoś i mam czas żeby pojechać lub i tak będę tam przypadkiem to nie ma problemu, kupowałam jednej wizażance buty, innej pasek i pare innych rzeczy- ale wtedy miałam na to czas. Do niektórych nie dociera, że nie będę rzucać swoich zajęć po to żeby komuś coś kupić Inna sytuacja: jakaś wizażanka napisała do mnie i wręcz zażądała żebym jej wysłała część z moich ciuchów, bo i tak mam dużo, a ona jest biedna i nie ma w czym chodzić. Przyznaje troche zrobiło mi się jej żal, zaproponowałam że wyślę rzeczy których już nie noszę, a są w dobrym stanie, na co ona że nie jest jakimś pck żeby jej szmaty wysyłać A pare dni później trafiłam na jej wątek wymiankowy i uwierzcie- miała w czym chodzić. No i mój absolutny faworyt- zostałam poproszona o pokazanie sweterka na sobie. Poprosiłam o adres mailowy, bo nie chciałam wstawiać zdjęć na forum. Wysłałam i za jakiś czas dostaje wiadomość: " nic dziwnego, że nie chcesz wstawiać zdjęć na forum skoro jesteś takim wielorybem"- pozostawię bez komentarza
W tej chwili nie wstawiam zdjęć zakupów bo i po co? Nie chce mi się później użerać z nikim i czytać o sobie chamskich komentarzy. Może kiedyś coś tam wkleje, na razie się zraziłam po prostu.
Przepraszam za przydługi opis, nigdzie tego nigdy nie pisałam, a że temat wypłynął to musiałam to z siebie wyrzucić
Ty to miałaś "przygody" szok!

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog

Edytowane przez Susanna
Czas edycji: 2010-04-01 o 14:11
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:57   #3752
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja tez jestem w szoku

Zazdrość - ludzka rzecz Mnie też często aż skręca jak widzę zdjęcia kolekcji kosmetyków (moja mania) niektórych Wizażanek, ale bez przesady, żeby za to kogoś zjeżdżać na forum czy PW
Każdy kupuje to, na co go stać.
Poza tym wydaje mi się, że naprawdę sporo Wizażanek to osoby pracujące, bardzo dużo tez mieszka za granicą, gdzie mają łatwiejszy dostęp do nowinek czy rzeczy niespotykanych u nas, które są na dodatek tańsze niż u nas a biorącv jeszcze pod uwagę zarobki w innych krajach to już w ogóle nie ma co porównywac do zakupów w PL.

Jeśli jest też ktoś woli nie jeść a kupić coś extra to jego sprawa

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:04   #3753
Sparta
Wtajemniczenie

Nie ma co się przejmować krytykami, złośliwymi uwagami itp. Podejrzewam że jeżeli ktoś nazywa Cię "wielorybem" sam ma jakiś problem ze sobą, jest zazdrosny itp. No ale cóż, najważniejsze jest być sobą. Młodą, piękna i cudowną hehehehehehehe i z torebką

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:06   #3754
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Przyznam że jestem w szoku... Wygląda na to, że na forum przebywają chore psychicznie osoby.Może któraś z Was powinna założyć temat na forum o tym?, to może do niektórych coś by dotarło.Nie no brak słów na ludzką zawiść, głupotę i chamstwo!!!.
Myślę, że wątek o tym by nic nie dał. Jakiś czas temu chciałam to zgłosić do administracji, ale darowałam sobie- teraz po prostu nie wrzucam zakupów i mam spokój.

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
W sumie już się nie dziwię, bo skoro można spotkać takie "miłe osoby" na co dzień, to czemu nie tu
Dokładnie, nie ma się co dziwić skoro niektórzy są tacy " mili" w realu, a internet daje jeszcze poczcie anonimowości, więc hulaj dusza

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
ja też jestem w lekkim szoku czytając o reakcjach ludzi na wstawianie zdjęć zakupów
przyznaję, że coś tam kiedyś wstawiłam na zakupowym, bardzo mało, ale przeglądam dość reguralnie i nigdy się nie zastanawiałam po co komuś cos, skąd na to ma przecież to nie moja sprawa ja tam wchodzę, żeby pooglądać. Do kometowania, że coś się podoba czy nie są inne wątki( takie w których ktoś wyraźnie prosi o skomentowanie, radę). A już skąd ktoś ma na zakupy, ile wydaje na ubrania, nigdy mnie nie obchodziło
i te wiadomości prywatne? nie wiem skąd to wynika?
pozazdrościć ludzka rzecz, że na coś nie można sobie pozwolić, albo coś jest dla nas niedostępne, ale taka zawiść to przerażające..
Nie wiem naprawdę z czego to wynika. Ja też nie mogę sobie na wiele rzeczy pozwolić, ale jeśli coś mi się podoba to po prostu na to zbieram. Nie rozwalam pieniędzy gdzie popadnie, coś tam zawsze na allegro sprzedam i te zaoszczędzone pieniądze wydaje według własnych upodobań Jestem studentką, nie pracuje, banku nigdy nie obrabowałam, ale jak się troche pomyśli to zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie żeby trochę grosza wpadło
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
nebya nie mam slow ja nie dostaje zadnych PW, czyli wychodzi na to, ze moje zakupy sa slabe, czuje sie pominieta

Kica zniesli by zniesli, mieliby o czym rozmawiac i na co narzekac (na ogarniete zakupoholizmem ukochane ). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia

Chcialam wam zrobic prima aprilisowy zarcik, ze Flavia bezowa wrocila, ale uznalam ze to slabe za to TŻ mnie wkrecil ze po swietach tydzien nie bedzie wody, bo faktycznie w bloku jakies problemy sa, uwierzylam i juz chcialam sie do jego rodzicow wyprowadzac
Papiszynka .
Mnie się wydaje, że tu bardziej chodzi o ilość, a nie o samą ' urodę' zakupionych rzeczy
Ty wiesz, że Twój żarcik spowodowałby chyba nagły zgon serwera etorebki? Padłaby strona z przeciążenia
Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
SZOK!!! Niektórych ludzi nie powinno się do klawiatury dopuszczać... Ja pamiętam jak mi jedna wizażanka za przeproszeniem dupę truła kiedy mieszkałam w Anglii, zebym jej zakupy tam robila z Atmosphere. Jak jej odpowiedziałam grzecznie, że nie mam możliwości przywiezienia tego ze sobą, bo mam małą walizkę a wysyłać pocztą też nie będę bo może zaginąc, to owa dziewczyna tak po mnie pojechała, ze hoho
A no właśnie, czyli takie sytuacje są jednak częste
Pamiętam jak jakiś czas temu wizażanka mieszkająca w USA miała w podpisie napisane, że nie robi nikomu zakupów w USA- tak po prostu przecież sobie tego nie napisała, musiał ktoś ją o to ' prosić'.
Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
nebya aż mi się nie chce wierzyć w to co napisałaś
Mnie się nie chciało wierzyć jak to czytałam
To było już jakiś czas temu, z rok albo więcej wstecz. Wtedy byłam bardzo zła, teraz jak o tym pomyślę to się trochę z tego śmieje.

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
no straszne jest to co piszecie, skutecznie odwleka mnie od wklejenia swoich zakupów
Właśnie, to skutecznie zniechęca, a to wielka szkoda dla tego wątku zakupowego naprawdę. Wiele rzeczy udało mi się tam podpatrzeć, a zauważyłam, że wiele wizażanek które mają podobny styl do mojego przestało wklejać swoje zakupy- może to wynika z innych przyczyn, ale i na pewno część z nich nie chciała więcej czytać komentarzy na swój temat, bo pamiętam co niektóre kąśliwe pojawiające się w wątku.

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:09   #3755
karolcia2106
Raczkowanie

Chciałam dodać fotki Mabel...ale coś dzieje mi się z załączaniem zdjęć Chyba będę musiała trochę poczekać, może za jakiś czas coś się ruszy...

Looking for heaven, found the devil in me
Well what the hell I'm gonna let it happen to me

karolcia2106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:10   #3756
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
widziałyście na górze "fisash" ?
Heh na poczatku nie wiedzialam, o co chodzi, dopiero pozniej patrze a tu... serwis dla zmotoryzowanych mrowek
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:16   #3757
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolcia2106 Pokaż wiadomość
Chciałam dodać fotki Mabel...ale coś dzieje mi się z załączaniem zdjęć Chyba będę musiała trochę poczekać, może za jakiś czas coś się ruszy...
Oj dobij mnie - ona tak mi się podoba

M&M

Staś

Stary 2010-04-01, 13:16   #3758
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Simon i wszyć zamek lub Haddi- naprawdę wydaje mi się, że jeśli chodzi o torebki to nie ma żadnych ograniczeń wiekowych ( no dobra, może 70 letnia pani nie wyglądałaby jakoś specjalnie super z jakąś słodką, kwiatuszkowo- pluszową torebką, ale to chyba nie Twój przedział wiekowy no i o inną torebkę chodzi).

Co do zakupów i komentowania ich na zakupowym. Powiem tak, po wrzuceniu swoich zakupów nie miałam żadnych nieprzyjemności w wątku, a jeśli chodzi o PW to to już zupełnie inna historia Zakupy wrzuciłam dokładnie dwa razy od kiedy jestem na wizażu, jakoś nie chce mi się tego fotografować nie mam na to czasu, mniejsza z tym. Za pierwszym razem jeszcze nic się nie działo, ale za drugim kiedy wrzuciłam zakupy z jakichś 3-4 miesięcy i fakt było ich dużo, zostałam zasypana prywatnymi wiadomościami. Pomijam już: skąd masz na to pieniądze lub nie szkoda Ci kasy na to wszystko. Naprawdę zdziwiłam się kiedy odmówiłam kupienia jakiejś bluzki wizażance tłumacząc, że do sklepu z którego ona jest mam daleko ( mieszkam paredziesiąt kilometrów od Warszawy), a nie mam czasu żeby tam jechać i zostałam zbluzgana od góry do dołu Kiedy ktoś mnie prosi o kupienie czegoś i mam czas żeby pojechać lub i tak będę tam przypadkiem to nie ma problemu, kupowałam jednej wizażance buty, innej pasek i pare innych rzeczy- ale wtedy miałam na to czas. Do niektórych nie dociera, że nie będę rzucać swoich zajęć po to żeby komuś coś kupić Inna sytuacja: jakaś wizażanka napisała do mnie i wręcz zażądała żebym jej wysłała część z moich ciuchów, bo i tak mam dużo, a ona jest biedna i nie ma w czym chodzić. Przyznaje troche zrobiło mi się jej żal, zaproponowałam że wyślę rzeczy których już nie noszę, a są w dobrym stanie, na co ona że nie jest jakimś pck żeby jej szmaty wysyłać A pare dni później trafiłam na jej wątek wymiankowy i uwierzcie- miała w czym chodzić. No i mój absolutny faworyt- zostałam poproszona o pokazanie sweterka na sobie. Poprosiłam o adres mailowy, bo nie chciałam wstawiać zdjęć na forum. Wysłałam i za jakiś czas dostaje wiadomość: " nic dziwnego, że nie chcesz wstawiać zdjęć na forum skoro jesteś takim wielorybem"- pozostawię bez komentarza
W tej chwili nie wstawiam zdjęć zakupów bo i po co? Nie chce mi się później użerać z nikim i czytać o sobie chamskich komentarzy. Może kiedyś coś tam wkleje, na razie się zraziłam po prostu.
Przepraszam za przydługi opis, nigdzie tego nigdy nie pisałam, a że temat wypłynął to musiałam to z siebie wyrzucić
No SZOK, jak żyję czegoś takiego nie słyszałam. Że też się chce Takim pisać. Nie przejmuj się
Cytat:
widziałyście na górze "fisash" ?

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak czytam o tych PW co piszecie ze dostajecie/dostawalyscie i w szoku jestem niektorzy ludzie potrafia byc bezczelni nawet nie bierzcie tego do glowy to swiadczy tylko o tym ze to zakompleksione osoby ktore boja sie ujawnic a same oceniaja

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:19   #3759
anah
Zakorzenienie

Dziewczyny, to co piszecie o zazdrości i zawiści innych to szok. Fakt, nie szaleję po forum to żyję w nieświadomości.
Współczuję nieprzyjemnych komentarzy. to na prawde przykre...

no i kiedy ja to wszystko przeczytam do końca moze wieczorem sie uda

czekam na Elvie i coś nie chce przyjechaćmoże kurier już był, ale nie dostałam żadnej informacji.
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:21   #3760
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
odnośnie zazdrości krytycznych uwag, to własnie za to nie lubię bab

te spojrzenia i komentarze, o znowu masz jakieś fajne, nowe butki ..
i ta torebka i tyle kurtek, kurcze też muszę sobie jakąś kupić bo ty masz ich tyle ..

czasem rzeczywiście trzeba się zastanowić co na siebie włożyć danego dnia, co by to osoba, znów mnie nie zobaczyła w czymś nowym

najgorsze są właśnie komenty niby to przyjazne, ale co 2 słowo to ironia ..
ech ..

Fixi .. normalnie padłam jak przeczytałam, żena PW ktoś Cię pyta o kasę na ciuchy ..
na zakupowym i innych modowych oczywiście widać jak ktoś za dużo i za często wstawia foty swoich rzeczy, te komentarze innych ..
jak kogoś to boli może po prostu się powstrzymać od wylewania swoich brudów na innych i nic nie pisać ...
ale oczywiście piszemy anonimowo, więc dlaczego by nie ..

jak ktoś nas nie zna i ubierzemy coś nowego jest ok, najgorzej oczywiście jak "znajome" osoby się interesują

licealistki i inne młode kozy to oczywiście dopatrują się sponsora w tym wszystkim, przecież to temat tak obecnie popularny i poruszanyw filmach/serialach/gazetach

ja nie wyliczam jak ktoś pali i ile m-cznie wydaje na fajki czy alkohol, imprezy ...
ktoś lubi wydawać dużo na żarcie, ktoś na gry, inny na sprzęt, a kolejni na buty czy torebki
ale nasze społeczeństwo jest takie ...
pozostałością są naloty komunizmu, gdzie każdy miał tyle samo, a jak ktoś więcej to ...
wiele narośli jest w naszym społeczeństwie i przez lata jeszcze tak będzie, bo demokaracja i wolność jest zbyt krótko jeszcze w naszym kraju ...

co do samego wątku, atmosfera jest chyba najlepsza z moich doświadczeń
a wiesz że kiedyś zauważyłam że większość takich zazdrośnic jest palaczkami ? Fakt, że w swoim towarzystwie dawno się z tym już nie spotkalam, bo trochę zmieniłam towarzystwo i teraz miłe komentarze tylko spotykam (jeśli w ogóle), ale tak w liceum zauważyłam, że te wszystkie palaczki najbardziej dogryzają a mogłyby nie palić tyle dziennie to i na ciuchy i dodatki byłoby je stać .... ale co kto lubi (i bez urazy dla osób palących ogólnie )

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Podpisuję się rękami i nogami Lubie ten wątek bo tutaj faktycznie nikt nikogo nie obsmarowuje a zakup nowej torebki jest zawsze mile komentowany zaś zdjęcia wzbudzają euforię Czego chcieć więcej?? Moze kasy na nowe torebki

Adoratorki najbardziej "lubię" Pamietam taki przypadek w wątku zakupowym,
harajuku wstawiła zdjęcie kanapy czy fotela (o ile dobrze pamiętam) i zaraz na nią naskoczyły inne dziewczyny, ze to wątek zakupowy-ciuchowy i ze tutaj nie wkleja się takich zakupów. Bez sensu skoro kilka mieisecy wcześniej inna, znana wizażanka wstawiła zdjęcie swojego nowozakupionego łóżka! Zachwyt był ogromny a na harajuku naskoczyły to jak to jest? jedne mogą wklejać fotki a inne nie? Zapadło mi to w pamięć. Tak samo jest z kosmetykami. Czasem jak ktoś "nieznany" wklei zdjecie kosmetyków w modowym to jest oburzenie a jak ktoś nany to wszyscy cicho siedzą. Dla mnie makijaz jest uzupełnieniem stroju i jeśli ktoś wklei w modowym lakier do paznokci czy szminke/cienie to nie widze problemu.
ja też się podpisuję na zakupowym już teraz rzadziej bywam.... głównie podglądam żeby podejrzeć co tam w sklepach jest obecnie ale podoba mi się to że jak tutaj jakaś "ostrzejsza" wymiana zdan się zdarzy to szybko się kończy i nikt nie ma do nikogo urazy póki co trochę powazelinię ale to mój ulubiony wątek na wizażu a co do kanap i innych łóżek, to mam mieszane uczucia ... rozumiem że zakupowy jest na modowym .... ale moda na wystroje mieszkań też się zmienia i też ją wśród mebli można zaobserwować .. teraz zależy co uważamy za modę .. czy tylko ubrania i dodatki ?? to dlaczego jak dziewczyny wrzucają zdjęcia laptopów/ komórek to nikt nic nie mówi? przecież to też nie moda w takim razie ! a jak ktoś wrzuci łóżko to już jest zły i trzeba go obsmarować ...

Cytat:
Simon i wszyć zamek lub Haddi- naprawdę wydaje mi się, że jeśli chodzi o torebki to nie ma żadnych ograniczeń wiekowych ( no dobra, może 70 letnia pani nie wyglądałaby jakoś specjalnie super z jakąś słodką, kwiatuszkowo- pluszową torebką, ale to chyba nie Twój przedział wiekowy no i o inną torebkę chodzi).

no coś ty przecież nie powinnaś odpisywać na priva nawet tylko od razu po otrzymaniu takiego ubrać się i lecieć na drugi koniec polski i kupić jej tę rzecz .... a jak w Polsce nie będzie to w samolot i za granicę, byleby tylko dostała czego chce...

no z tych dwóch to padłam ... nie ma to jak leczyć własne kompleksy wyżywając się na innych .... kurcze .. ta moda to niebezpieczna się robi ... strach pomyśleć o tym że nie mam figury wychudzonej modelki z wybiegu .... Ale fakt faktem że części dziewczyn przydałoby się złapać trochę dystansu do siebie i tego forum bo chyba traktują je "troszkę" zbyt poważnie ...

Wspominałam już że was kocham za atmosferę i luz tutaj ?
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2010-04-01 o 13:23
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:22   #3761
karolcia2106
Raczkowanie

Cytat:
Oj dobij mnie - ona tak mi się podoba
Na razie dobijania nie będzie, bo mi fotki nie wskakują A która podoba Ci się bardziej- fioletowa czy turkus?

Stary 2010-04-01, 13:27   #3762
Susanna
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie dobijania nie będzie, bo mi fotki nie wskakują A która podoba Ci się bardziej- fioletowa czy turkus?
Mi turkus. Oczyma wyobraźni widzę ją w fajnym wiosennym zestawie.

M&M

Staś

Stary 2010-04-01, 13:28   #3763
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Nie ma co się przejmować krytykami, złośliwymi uwagami itp. Podejrzewam że jeżeli ktoś nazywa Cię "wielorybem" sam ma jakiś problem ze sobą, jest zazdrosny itp. No ale cóż, najważniejsze jest być sobą. Młodą, piękna i cudowną hehehehehehehe i z torebką
Kiedyś się przejmowałam, ale teraz słowo 'wieloryb' dosłownie po mnie spływa

Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
No SZOK, jak żyję czegoś takiego nie słyszałam. Że też się chce Takim pisać. Nie przejmuj się
Tak jak pisałam, teraz nie przejmuje się takimi uwagami, z resztą bardzo ograniczyłam swój zdjęciowy wkład w to forum

A tak w temacie wątku
Mam prośbę do posiadaczek Iko, która bardzo spodobała się mojej siostrze. Jak się sprawuje? Jest pakowna? Nic się z nią złego nie dzieje? Siostra nosiłaby ją do szkoły więc obciążenie byłoby spore, jestem ciekawa czy torebka to wytrzyma - może któraś nosi ją do szkoły i mogłaby coś napisać? Z góry dziękuję

Stary 2010-04-01, 13:31   #3764
karolcia2106
Raczkowanie

Cytat:
Mi turkus. Oczyma wyobraźni widzę ją w fajnym wiosennym zestawie.
Ja mam- tzn dokładnie mama fioletową....ale ja sama po tych zakupach nabrałam chęci na turkusik

Stary 2010-04-01, 13:31   #3765
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
Dziewczyny, to co piszecie o zazdrości i zawiści innych to szok. Fakt, nie szaleję po forum to żyję w nieświadomości.
Współczuję nieprzyjemnych komentarzy. to na prawde przykre...

no i kiedy ja to wszystko przeczytam do końca moze wieczorem sie uda

czekam na Elvie i coś nie chce przyjechaćmoże kurier już był, ale nie dostałam żadnej informacji.
Moja koleżanka - już takim naprawdę bezczelnym - mówi z uśmiechem:
"a kto bogatemu zabroni?" I wierzcie mi TO DZIAŁA A mina zazdrośnicy - bezcenna

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:42   #3766
Sparta
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak jak pisałam, teraz nie przejmuje się takimi uwagami, z resztą bardzo ograniczyłam swój zdjęciowy wkład w to forum

A tak w temacie wątku
Mam prośbę do posiadaczek Iko, która bardzo spodobała się mojej siostrze. Jak się sprawuje? Jest pakowna? Nic się z nią złego nie dzieje? Siostra nosiłaby ją do szkoły więc obciążenie byłoby spore, jestem ciekawa czy torebka to wytrzyma - może któraś nosi ją do szkoły i mogłaby coś napisać? Z góry dziękuję
Niestety..muszą być jakieś debile na świecie w końcu hehehe zresztą, kto się tak przezywa ten się sam tak nazywa

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:44   #3767
Susanna
Zakorzenienie

Mam IKO od zeszłego roku, używam dość czesto ale że do szkoły już nie chodze wiec nie nosze w niej aż takich ciężarów. Ale spisuje się bardzo dobrze, skórka nie pęka, rączki też. Ja nie narzekam.

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Ja mam- tzn dokładnie mama fioletową....ale ja sama po tych zakupach nabrałam chęci na turkusik
Fajnie sie masz z taką mamą - mozecie się wymieniać

M&M

Staś

Stary 2010-04-01, 13:56   #3768
Dominiique
BAN stały

Cytat:

A tak w temacie wątku
Mi dość szybko odpadł 1 nit Poza tym nic się nie dzieje, ale ciężarów raczej w niej nie noszę.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:14   #3769
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
no coś ty przecież nie powinnaś odpisywać na priva nawet tylko od razu po otrzymaniu takiego ubrać się i lecieć na drugi koniec polski i kupić jej tę rzecz .... a jak w Polsce nie będzie to w samolot i za granicę, byleby tylko dostała czego chce...

no z tych dwóch to padłam ... nie ma to jak leczyć własne kompleksy wyżywając się na innych .... kurcze .. ta moda to niebezpieczna się robi ... strach pomyśleć o tym że nie mam figury wychudzonej modelki z wybiegu .... Ale fakt faktem że części dziewczyn przydałoby się złapać trochę dystansu do siebie i tego forum bo chyba traktują je "troszkę" zbyt poważnie ...

Wspominałam już że was kocham za atmosferę i luz tutaj ?
Na to wygląda, robienie komuś zakupów powinno być moim życiowym priorytetem
Co do złapania dystansu to się zgadzam, to tylko forum Dlatego też nie obchodzą mnie komentarze dotyczące mojego wyglądu, jakiejś słitaśnejnasteczki95 ( nick zmyślony, podobieństwo do osób i zdarzeń- przypadkowe).

Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
Moja koleżanka - już takim naprawdę bezczelnym - mówi z uśmiechem:
"a kto bogatemu zabroni?" I wierzcie mi TO DZIAŁA A mina zazdrośnicy - bezcenna
Dobre!
Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
Niestety..muszą być jakieś debile na świecie w końcu hehehe zresztą, kto się tak przezywa ten się sam tak nazywa
Haha Tak, ja też zawsze mówię, że musi być trochę tych nienormalnych, żeby można było normalnych odróżnić

Cytat:
Mam IKO od zeszłego roku, używam dość czesto ale że do szkoły już nie chodze wiec nie nosze w niej aż takich ciężarów. Ale spisuje się bardzo dobrze, skórka nie pęka, rączki też. Ja nie narzekam.
Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Mi dość szybko odpadł 1 nit Poza tym nic się nie dzieje, ale ciężarów raczej w niej nie noszę.
Dzięki za opinie

Stary 2010-04-01, 14:15   #3770
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Żeby za bardzo nie offtopować to napisze tylko tyle, że często na zakupowym dziewczyny pytają inne skąd mają kasę na zakupach, wiadomo, że część dostaje od Tżta(chłopaka/narzeczonego/męża),część od rodziców,część ma stypendium, inne zarabiają, a podejrzewam, że sąteżtakie z katami kredytowymi itp. (bo taką mam np.koleżankę u siebie na uczelni,więc w takiej ogromnej społeczności jak wizaż też się ktoś znajdzie)
.
Mnie osobiście NIE OBCHODZI skąd ktoś bierze kasę, jeżeli woli kupić torebkę/buty zamiast pójść do kina/teatru/wyremontować mieszkanie itd.itp. JEGO SPRAWA>

Co do priv to jak kiedyś jeszcze się udzielałam w zakupowym to dostawałam wiadomości z zapytaniem czy mogę np. jakieś ciuchy przesłać danej osobie bo przecież mam dużo
Podsumowując:
Nie ma szans, że wkleję jeszcze kiedyś zakupy
Nie ma szans, że wkleję tu zestaw (bo ciągle czytam na wizażu bezpodstawne krytyki, a nawet obelgi wobec dziewczyn, które prowadzą blogi itd.).

Wracając do etorebki
Czekamy na nowe modele i kolory chanelek
a mają być?
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:16   #3771
anpapi
Zadomowienie

Dziękuję wizażance, która dzisiaj rano skorzystała z mojego kodu niech Ci się dobrze torebka nosi
I zachęcam dalej do korzystania
Stary 2010-04-01, 14:21   #3772
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
a mają być?
Ja mam nadzieje (nic o tym nie wiem).
Byłam oddać Alexię i pytałam o beżową Falvię ale pan K. mówi, że nie będzie, chyba, że zwroty lub anulację zamówień

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:23   #3773
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam oddać Alexię i pytałam o beżową Falvię ale pan K. mówi, że nie będzie, chyba, że zwroty lub anulację zamówień
ahaaa a już myślałam, że jakieś nowe informacje
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:24   #3774
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
to bardzo dziwne emilka tak dobrze sie sprzedawala i caly czas wracala no ale nie bedzie przynajmniej tak oklepana.

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:30   #3775
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
a mają być?
Wydaje mi się, że ktoś pisał maila w tej sprawie i odpowiedź była przecząca

Cytat:
to bardzo dziwne emilka tak dobrze sie sprzedawala i caly czas wracala no ale nie bedzie przynajmniej tak oklepana.
Według mnie to mieli może 100 sztuk flavii beżowej, więc nawet jakby dodali jeszcze 200 to by była kropla w morzu torebek

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2010-04-01 o 14:34
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:37   #3776
nebya
Wtajemniczenie

W takim razie trochę uboga ta kolekcja, a może mi się tylko tak wydaje bo mało fasonów mnie interesuje

Coś mało fotek ostatnio- dziewczyny chyba nie mają czasu przed świętami. Bo chyba niemożliwe, że tak mało torebek kupione było Ja zamawiam po świętach, na 100%. Jeszcze tylko poczekam aż siostra się zdecyduje i leci zamówienie

Stary 2010-04-01, 14:39   #3777
Susanna
Zakorzenienie

Oglądałam e-torebki na allegro. Alle ceny masakra nie mogę wyjść z szoku, ze nie chce się kupującym poszukać czy nie ma gdzieś taniej.

M&M

Staś

Stary 2010-04-01, 14:41   #3778
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że wróci
Nie 1 raz piszą, że czegoś nie będzie a potem jednak wraca

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:43   #3779
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Na to wygląda, robienie komuś zakupów powinno być moim życiowym priorytetem
Co do złapania dystansu to się zgadzam, to tylko forum Dlatego też nie obchodzą mnie komentarze dotyczące mojego wyglądu, jakiejś słitaśnejnasteczki95 ( nick zmyślony, podobieństwo do osób i zdarzeń- przypadkowe).

Dobre!

Haha Tak, ja też zawsze mówię, że musi być trochę tych nienormalnych, żeby można było normalnych odróżnić

Dzięki za opinie
I chwała Ci za to szkoda nerwów i urody w końcu złość piękności szkodzi
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:09   #3780
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziewczyny wiecie juz o co chodzi z tym FISASH?

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości