Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec 2009 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 19:51   #121
ursull
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
ursull mówisz że rzygasz tymi imionami?

znalazłam Cię

Mell możesz się do mnie z tż wprowadzić będziemy pić codziennie

kawe

rzygam i rzygam ,a myślałam,że w ciąży jestem
Dzięki za gartulacje

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:55   #122
Mell_xx
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Ursull wiedzielismy juz od dawna.
ale mielismy mieszkac w tym nowym, ktory na nas czekał
Ciagle cos wypadało albo nam albo tamtym ludziom i dopiero teraz dalo nam sie spotkac
Bylismy pewni ze bedziemy tam mieszkac.
Daj spokoj ... paranoja..
i nasz wina.

Serio ciagle wymiotujesz? ja w ciazy ani raz

Caro Moj tz nie pije wcale ani kawy ani alkoholu
Ale głupolku ja bede blizej Ciebie niz on! i my mozemy pic

kawe
Stary 2010-04-01, 19:57   #123
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Ursull wiedzielismy juz od dawna.
ale mielismy mieszkac w tym nowym, ktory na nas czekał
Ciagle cos wypadało albo nam albo tamtym ludziom i dopiero teraz dalo nam sie spotkac
Bylismy pewni ze bedziemy tam mieszkac.
Daj spokoj ... paranoja..
i nasz wina.

Serio ciagle wymiotujesz? ja w ciazy ani raz

Caro Moj tz nie pije wcale ani kawy ani alkoholu
Ale głupolku ja bede blizej Ciebie niz on! i my mozemy pic

kawe
nie mówiłam że z tż chce pić ino z Tobą pustaczku

Ursull

lalalala
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:59   #124
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
nie mówiłam że z tż chce pić ino z Tobą pustaczku

Ursull

lalalala
no widzisz!
PUSTAK potrzebuje dwa razy przeczytac zeby zrozumiec
Stary 2010-04-01, 20:01   #125
ursull
Zakorzenienie

Mell rzygam imionami typu Zuzia czy Oliwia,a w ciąży wymiotowałam może ze dwa razy. No to się nieźle urządziliście z tym mieszkaniem.

Caro swoja drogą ja napisałam,że mnie skręca,a druga panienka napisała,że ja mdli. Przypuszam,że końcowy efekt obu stanów to byłoby rzyganie

Stary 2010-04-01, 20:23   #126
superzabula
Zadomowienie

Hejka Kochaniutkie
Znalazlam Was i tu taka wiadomoscGRATULUJE URSULL strasznie sie ciesze, az mnie przeszedl dresz emocjimamy ciezaroweczke, w dobrym tego slowa znaczeniu

przeczytalam pobieznie co pisalyscie, przyznaje sie bez bicia. Nie mialam ostatnio czasu na internetpogoda byla to i mi dupe nosilo...wszedzie...
Jasio coraz czesciej sie puszcza i sam probuje chodzic, ale jeszcze jest niepewny i sie boi. Choc na spacerach uwielbia chodzic za raczke lub pchac swoj wozek a tak w ogole to jest strasnie szybki i trzeba go non stop hamowac i pilnowac bo normalnie strach zeby sie nie poobijalostatni o wykorzystal chwile jak poszlam po recznik do kapieli i wlazl do wody w ciuchach

Illbana dziekuje, ze o mnie myslisz...nawet wyobrazajac sobie moje pontony pod oczami

'ide" poczytac co tam jeszcze sie dzialo...

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:30   #127
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Kurcze weszlam na moment bo glowa mi zaraz eksploduje, a nie mam już nic przeciwbólowego, spoko.

Dziewczyny czy oglądała któras z was ostatnio program Ewy Wachowicz: Ewa gotuje: ona robiła fajna rolade jablkową, chce ją zrobic a nie mam przepisu

Ursull - bo to był mój pierwszy post i napisałam swoje pytania tam, nie zas żebym sie rozpisala tylko chyba z 3 pytanka odnośnie tej dietki a jakas lafirynda napisala że mam nie zasmiecac wątku , więc sie wkurzyłam i nic nie napisałam juz. a nudna to ona jest ale ponoc skuteczna. i co poobrażaly się na Ciebie ?

Mell - no co ty ja robie to co muszę, przeciez każda z nas gotuje, piecze, sprzata i cała reszta. no spacerując mijam sklepy ale nie zawsze do nich wchodzę , dalam sobie szlaban na zakupy . Akurat tych pierożków nie robiłam, bo dała mi bratowa od swojej mamusi bo robila, ale sama tez bym pewnie zrobiła ale nie taką małą ilośc. Kurcze może znajdzie się coś do tego czasu, jakaś fajna chalupka.

superzabulka - hehe ale sie uśmiałam bo juz sobie wyobraziłam Jaska jak wskoczył w ciuszkach do wody . No mamy tu mamy taka jedna tiróweczkę .

Caro -

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 20:36   #128
Bercia2000
Zadomowienie

Hej

Ja mam dziś humor do bani
Nasz pies spaniel oszalał chyba ugryzł dziś Wiktorka w rączkę
Nie wiadomo dlaczego czasem się wściekali razem i pies go gryzł ,ale wiecie tak dla zabawy lekko i skakał na niego.
Dziś synek nawet go nie zaczepił szedł już do domu i nagle pies rzucił się na niego ja weszłam na chwilkę do domu dobrze ,że była moja mama odciągnęła psa bo nie wiem jakby to się skończyło
Słyszałam tylko jak pies strasznie warczy nie wiem jak to nawet nazwać a mały piszczał jak wybiegłam to było po wszystkim.
Rączka w siniakach ma parę ugryzień.Zdecydowaliśmy z TZ ,że musimy pozbyć się psa najlepiej jutro oby ktoś go chciał bo nie wiem co będzie.Skoro raz się rzucił to może to powtórzyć niedługo Antoś będzie chodził i nawet nie myśle co moze się stać ehhhhh......
Niestety to nie żart z powodu 1 kwietnia a szkoda.

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:39   #129
superzabula
Zadomowienie

mariczko a co tu sobie wyobrazac, prosze, wklejam fotke z tego zajscia dodatkowo dorzucam ukladanie za malych ciuszkow do pojemnika

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:49   #130
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Bercia - ranyyy to straszne, ale podjeliscie sluszna decyzję, jesli raz taka sytuacja miała miejsce to może się powtórzyc i nawet gorzej skończyc. biedny wiktorek pewnie się strasznie przestraszył.

Superzabulka -
Stary 2010-04-01, 20:58   #131
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Bercia - ranyyy to straszne, ale podjeliscie sluszna decyzję, jesli raz taka sytuacja miała miejsce to może się powtórzyc i nawet gorzej skończyc. biedny wiktorek pewnie się strasznie przestraszył.

Superzabulka -
dzięki
przestraszył się długo płakał i nawet nie protestuje żeby go wydać oby jutro zdania nie zmienił bo to jego pies dostał od nas na urodziny
niezręczna sytuacja ,ale nawet mi psa nie szkoda choć uwielbiam psy to miłość matczyna silniejsza muszę chronić dzieci.

ps.idę spać troche mi ulżyło że ktoś myśli podobnie

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Edytowane przez Bercia2000
Czas edycji: 2010-04-01 o 21:01
Stary 2010-04-01, 21:03   #132
Carolajna24
Zakorzenienie

żaba
Jaśko jest the best

bercia o matko! współczuje, ciężka sytuacja
ja też oddałabym psa bez wahania

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

marika dziewczyna ratownika co mnie pałujesz
Stary 2010-04-01, 21:08   #133
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
żaba
Jaśko jest the best

bercia o matko! współczuje, ciężka sytuacja
ja też oddałabym psa bez wahania

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

marika dziewczyna ratownika co mnie pałujesz
dzięki
nie wiem co temu psu odbiło wcześniej miałam 2 psy boksery jeden zdechł ,a z drugim wychowywał się Wiktorek ukradli go rok temu i nigdy nawet nie próbował ugryz dziecka mimo ,że wiadomo im dziecko młodsze tym bardziej dokucza psu nieswiadomie nawet
boksery są jednak przekochane.

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2010-04-01, 21:08   #134
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Caro - powinnaś się zorientowac za co

Bercia - chyba każda matka by tak zrobiła, no był to prezent ale może cos zaczyna mu dolegac i mu odbija, skoro Wiktor go nie zaczepiał to nie było to normalne zachowanie futrzaka. Pomyśl sobie że tak będzie o wiele bezpieczniej.

Ide się połozyc bo mi łeb odpadnie zaraz, może umieram .
Stary 2010-04-01, 21:12   #135
Carolajna24
Zakorzenienie

bercia jak córa była mała mieliśmy huskiego i zawsze jej unikał jak go zaczepiała, nigdy jej nic nie zrobił.
Aż kiedyś ta go wytarmosiła za ogon i on doskoczył do niej i zaczął warczeć

oddaliśmy go rodzicom i później okazało się że pies chorował na padaczkę dodatkowo miał chory kręgosłup i podczas ataku tak zareagował na zaczepkę...bo go bolało
Tez nam go ukradli 3 lata temu tak go kochałam

Marika ja przepraszam ja tępa i nie wiem
Stary 2010-04-01, 21:13   #136
ursull
Zakorzenienie

Bercia współczuję,biedny Wiktorek . W takiej sytuacji też bym sie pewnie zdecydowała na oddanie psiaka. Dziwne,że tak zareagował

Superżabula Jaś wymiata . Dziękuję za gratulacje . Mi też coraz trudniej za Milenką nadążyć,ale do prania jeszcze mi nie wchodzi,za to do pralki próbuje

marika dwie się wzburzyły i właściwie nie wiem o co,bo do nikogo bezpośrednio nie pisałam i nie wspomnialam,że dane imiona mi się nie podobają,tylko,że nie podoba mi się uleganie modzie. Już się zrobiła niemiła atmosfera i mimo,że przeprosiłam i chciałam zakończyć temat,to te nadal go ciągną

Stary 2010-04-01, 21:31   #137
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja mam ost tyle na głowie że masakra nic nie idzie po mojej myśli.
Muszę chyba zrobić odwyk od wizażu
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 21:32   #138
esti1984
Wtajemniczenie

Angel Nikolka urodziła się o 23.04 podobnie jak Helenka maugoszatki nie wiem czy ją znasz bo dawno nie zaglądała do nas

Jaśko śliczniutki

marika na bank wszystko z Igorkiem wporzo bo niby czemu nie

no u nas tak jest że możesz podpisać umowę na rok albo pół... na rok najbardziej się opłaca. Ja płacę 120 zł i mogę korzystać z siłowni od 7.00-16.00 pon-niedz...... a za 160 zł można chodzić od 7.00-23.00 i przy tym możesz korzystać ze wszystkich zajęć fitnessu bo one są zawsze popołudniu ale ja na razie idę na tą pierwszą opcję i jak spodoba mi się aerobik itp to przejdę na drugą w czasie trwania umowy.
A to moje 120 zł za miesiąc to promocja która trwała do wczoraj dlatego umowę podpisałam 30 marca bo np mój tż płaci 140 zł za tą samą opcję co moja.
A jak nie podpiszesz umowy to za 3 zajęcia(jakiekolwiek - aerobik, step i inne) lub w ogóle 3 wejścia płacisz 150 zł więc wcale się nie opłaca

A Ty ile płacisz jeśli mogę spytać?

fajnie że tak sobie spacerujecie ja muszę wracać w porze obiadowej bo Julka nie miałaby gdzie pójść po obiadku spać a śpią mi w domu razem.... ale za to zaliczamy 2 spacery dziennie

ursull ja Cię po brzuszku całuję a Ty mnie bijesz ałaaaa

fajna kiecka będzie Ci wygodnie

Melka o jaaaa oby się ułożyło

Bercia
jak mi przykro ale dobrą decyzję podjęliście

superzabula super zdjęcia
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 21:35   #139
Carolajna24
Zakorzenienie

cze Esterka
jejjuuu ty to bardziej schudniesz teraz
a ile ważysz?

a kto z dziewczynkami jest jak się sportujecie z tż??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 21:55   #140
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Wiecie co wkurzyłam się bo ten wózek co zamówiłam będzie dopiero najwcześniej w połowie kwietnia w związku z tym zamówiliśmy inny o taki:
http://www.allegro.pl/item979935704_..._pokrowie.html w kolorze zielonym

I mam do was kilka pytań
1. czy Wasze dzieci też mają takie posiniaczone kolanka od raczkowania?
2. do mam chłopców - czy Wasi synkowie interesują się swoimi siusiakami? bo Dawid tak i nie wiem czy mam się tym martwić czy nie

Małgosia
Wszystkiego najlepszego

Monia
współczuję katarku małej Nam pomogło spanie z położonym ręcznikiem pod główką, mokra pieluszka przewieszona przez łóżeczko, smarowanie pod noskiem maścią majerankową i oczyszczanie noska wodą morską

Aguha
Dawid robi kupkę do nocniczka od jakiś 4 miesięcy I powoli też wprowadzamy mu normalne obiadki, dzisiaj np. jadł pomidorówkę z ryżem

Kuroikaze
dla Natanka

Ursull
śliczny brzuszek, a Milusia ma fajną grzyweczkę

Angel
dla Jaśka

Esti
Dawid chodzi trzymany na obie rączki, chociaż powoli uczymy za jedną

Bercia
przykro mi, że musicie oddać pieska, ale w tej sytuacji to chyba najlepsze wyjście

Superzabula
rewelacyjnie Jaśko wygląda w tej wodzie jak on tam wlazł?
Stary 2010-04-01, 22:00   #141
ursull
Zakorzenienie

Esti , a ty to wogóle coś ważysz?

Malutka ten wózek też fajny . Mój facet interesuje się swoim siusiakiem i ja nie widze w tym nic złego ,a serio to normalne zachowanie u dzieci w tym wieku i nie tylko chłopców,więć nie masz się czym martwić. Dawidek odkrywa swoje ciało Właśnie wczoraj odkryłam u Milusi kilka siniaków.

Stary 2010-04-01, 22:01   #142
Carolajna24
Zakorzenienie

Malutka Michas czasem tak wytarmosi sobie ptaka że aż płacze z bólu
to normalne wisi coś to ciekawi co to

moje cudo nie raczkuje więc nie pomogę, ale pewnie to też normalne
Stary 2010-04-01, 22:04   #143
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
cze Esterka
jejjuuu ty to bardziej schudniesz teraz
a ile ważysz?

a kto z dziewczynkami jest jak się sportujecie z tż??
kochana nie życz mi tego ważę teraz 45 kg przy 164 wzrostu
idąc tam mam osobistego trenera który ustawia ćwiczenia i ewentualnie dietę do moich potrzeb i wymagań...
a moje są następujące: chcę przytyć do 49-50 kg i złapać ogólnie lepszą kondycję zwłaszcza pleców które mnie często bolą od dźwigania.... i tyle .... absolutnie nie chcę schudnąć.... ja poważnie marzę o tym żeby przytyć wierzycie mi?

jak wieczorami "sportujemy" się z tż to przychodzi pra babcia i siedzi na TV a dziewczyny śpią pra babcia mieszka w tym samym domku z osobnym wejściem..... ale lubię te wypady i czuję że żyję

malutka fajny wózeczek moja nie ma siniaków

ursul trochę jeszcze ważę...

Edytowane przez esti1984
Czas edycji: 2010-04-01 o 22:07

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 22:09   #144
ursull
Zakorzenienie

Esti wow osobisty trener,to normalnie brzmi jak z magazynów o gwiazdach . Dbaj o siebie i nie chudnij,bo nam ciebie wiatr wywieje

Idę spać marudki

Stary 2010-04-01, 22:30   #145
esti1984
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Esti wow osobisty trener,to normalnie brzmi jak z magazynów o gwiazdach . Dbaj o siebie i nie chudnij,bo nam ciebie wiatr wywieje

Idę spać marudki
to Ty nie wiedziałaś że na wielu okładkach gazet to właśnie JA?? gwiazda

hehe nie no jest chyba z 5 czy 6 trenerów i można sobie wybrać albo być u któregoś przez przypadek ale on nie jest tylko mój........... ma żonę:P
heheh

ja też lecę do mężusia
Stary 2010-04-01, 23:03   #146
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Melduje sie na nowym watku

dziewczynki..nie mam ani grama czasu dla siebie..

moja kobieta jest teraz mega wymagajaca

noce nie najlepsze....zrzucam to na wine zabkow,ktore powinny ukazac sie lada moment

przez co i dnie do bani...
jedynie jak jest ladnie na dworku,to duzo spacerujemygdzie wiekszosc czasu przesypia(odsypia noce..)a ja jestem juz tak zmeczona...
ale od jutra Tz ma wolne az do pn(wlacznie) wiec troche odsapne..

aha-ursull-gratulacje
skoro jest taka nowa tradycja
i jeszcze cos.....
imie dla dziewczynki-Tradycja!!!!

zartuje

przebrnelam przez wszystkie imiona proponowane przez dziewczyny....
i skoro naleze do rodziny(bardzo bliskiej zreszta)poczuwam sie do wyboru
dziewczynka: Gaja
chlopiec-Tristan lub Kordian

jest duzo ladnych imoin...ale te najbardziej mi pasuja do Ciebie i do Milenki

nie bralam takich pod uwage jak:
Lena(choc sliczne!)bo jak bedziesz wolac-Milena,Lena...to tak bez sensu
maslo maslane...
generalnie moje ukochane rosyjskie odpadaja...bo do Milenki,nie pasuja
ani tez angielskie
ale takie "wyjete"z literatury-a i owszem
do Ciebie zreszta tez
no i pospolite tez raczej nie...
wiec ja jestem za tymi typami

dziewczyny jutro postaram sie wrzucic fotke sukienki ,ktora sobie kupilam taka princeske,byla wyprzedazy w nexcie,wiec za pol ceny wyhaczylam-mnie sie podoba(juz dosc dlugo polowalam na takai za takie pieniadze)mam tylko problem z butkami...jakie do niej beda pasowac..ale to jutro,pomozecie mi w wyborem

a tymczasem zmykam,bo tylko patrzec jak mnie Kalina bedzie wolac

buziakipa

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2010-04-01 o 23:05
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 00:29   #147
Eve1603
Zakorzenienie

Nie mam czau na wizaz

Wpadlam sie tyko przypomniec i odpisac Malutkiej, bo ona zawsze mnie i kazdej z nas odpisuje, wiec czuje sie zobowiazana

Malutka
Olus tez ma sine kolana i tez bardzo interesuje sie swoim "interesem" ale to zupelnie normalne

Dzisiaj przewrocil miske z woda i plynem do mycia cala podloga zalana, Olek mokry, o matko...
nauczyl sie tez raczkowac po schodach i ciagle siedzi przed odkurzaczem i wali rura o podloge ... a jak odkurzam, to goni szczotke

Doris
Ty tez widze zabiegana nie podobaja mi sie te imiona Tristany i Gaje nie sa w moim stylu mam nadzieje, ze nie bedzie przez to takiego poruszenia jak na watku Ursull
U mnie calkiem serio jak bedzie corka, to bedzie Olusia a moze nie...

Padam, wiec spadam, kocham Was w usta

Caro
swietny podpis

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 06:59   #148
aguha
Rozeznanie

Dzień dobry Kochane

Obudziłam się dziś rano a za oknem zero widoczności. Mgła jak mleko i zimnica na dworzu. Muszę dziś z małą pójść do lekarza zaczęłam pokasływać, a przed nami weeken i święta więc lepiej żeby się nic nie rozwinęło.

malutka_24od 4 miesiąca no to w szoku jestem to szybko musiał zacząć siedzieć.

marika2121 jest strona internetowa Ewy Wachowicz http://www.ewagotuje.polsat.pl/ tam masz wszystkie przepisy z odcinków
LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
aguha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 07:15   #149
pakusia86
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilkę, u nas po staremu.... wiadmo jak to przed świętami dożo pracy uwielbiam takie rodzinne przygotowania wkońcu czuję taką atmosferę Świąteczną.....

wpadam Wam tylko powiedziec:

Dla wielu z nas to pierwsze Święta z naszymi kochanymi dzieciaczkami, dlatego życzę Wam:

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych,
Dużo radości i rodzinnego ciepła!!!
Smacznego jajeczka i mokrego dyngusa!!!!

Przesyłam BUZIAKI odemnie i od Kubuśka

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:45   #150
Mell_xx
Wtajemniczenie

Hej
Aleks znow ma katar mam nadzieje ze nic wiecej sie nie pojawi!
Jedziemy do Pl i nie mam zamiaru tam przesiedziec w domu jak ostatnio...
Juz nie moge doczekac sie do koncertu..
Wiem ze nie lubicie hip hopu hahah ja troche lubie, z reszta ja bardzo rozna muzyke lubie
kocham sade, depeche mode, mike oldfielda...itd
Ale czarna muzyke tez lubie posluchac
A doatkowo na 50 cent mam takie miłe dreszcze
Uwielbiam patrzec jak sie rusza i lubie jego głos!
Mowilam juz ze mam słabosc do czarnych..

Ciekawe jaka pogoda bedzie w Pl

Malutka Aleks nie ma siniakow, ale mysle ze to zalezy od dziecka, i to nic niepokojącego, za siusiaka złapał sie raz...

Eve a czym jestes tak strasznie zajeta?

Doris tez ostatnio dokuczały nam ząbki, wiec wiem jak to jest...a przy jedyneczkach dolnych nie bylo zadnych objawow... dorne dały sie we znaki

Ursull, Caro, Marika, Aguha, pakusia czesc

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości