|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Od jutra zaczynam 26 tydzień i nie wiem z jakiego konkretnie powodu ale zaczęłam panikować i taki wewnętrzny niepokój czuć
![]() Tak to jakoś we mnie uderzyło ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
dzis w szpitalu spotkalam lekarke :/ tą od "jak sobie zrobilas to musisz cierpie" I prawie sie pozygałam na jej widok! Wiecej z dzisiejszej wizyty w szpitalu. A tak to wszystko trzyma, szyjka ok, macica wysoko, lozysko tez ok, glowka wychodzila na 27tydz 2 dz ![]() ![]() Mial dzis duzy przemial, w locie mnie "zalatwil", ja jeszcze sie ubieralam obok a juz wjezdzala babka na lozku na usg.. smig mig. Ale byle ok I jak zawsze magnez, nospa jak cos (choc nie wiem ile razy), bad krwi moczu glukozy zrobic predzej, wiec jakby nie bylo jednak poczekam sobie na ta wizyte na 27 kwietnia dopiero.. no trudno.. A i dzidzia niby glowka na dol juz jest.. Dziwne, teraz to ja juz sama nie wiem gdzie i czym mnie kopie szturcha itp.. Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-04-01 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | ||
Zakorzenienie
|
no mi tez sie podoba ale wlasnie mi maz uswiadomil ze przeciez syn jego siostry tak ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Rozeznanie
|
u nas dzien mija dzis na zakupach ubranek i kupilismy juz nawet do chrztu (na zdjeciu wydaje sie ogromne ale bedzie w sam raz) mamy taki sklep co go za miesiac zamykaja i ubranko z 40 na 5$!! wiec zal bylo nie brac
![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09kbnpbgnps.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8u69ykppadb7.png Edytowane przez Basia84 Czas edycji: 2010-04-01 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
Bartosz czy Bartłomiej?
Mój M ma na imię Bartosz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
Bartłomiej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4901 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 |
Zakorzenienie
|
oj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
mi sie kojazy z zarozumialym synalkiem dyrektorki mojej podstawowki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
ide spac bo maluch wariuje znowu i chyba mi brzuch zaraz rozerwie. ja to nie wiem czemu moj synus mnie tak nie lubi ze tak mnie kopie
![]() dobranoc mamuski ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
Uff padam na twarz reszta jutro czyli pisanki, szynka, koszyczek na sobotę i pokój jeszcze przetrzeć bo na ciemych meblach bardzo widać kurz.
bassienkaw super zdjęcie normalnie jak z matrixa ![]() idealnecialo u mnie jeszcze mała się nie obróciła zobaczymy za trzy tygodnie. Jeszcze przed chwilą przymierzałam swoje wiosenne żakiety i ........ żaden się ie dopina tylko jeden na pierwszy guzik ale ledwo, lewdo chyba zostają mi dłufie grubsze swetry,
#4907 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
piekne,ale mojemu sie niestety nie podba ![]() ktos cos pisal tez o pileegnacji synka...to nic skomplikowanego, mnie bardziej by dziewczynka przerazala, ma wiecej tych wszystkich zakamarkow i wogole... ![]() a tak pozatym to w koncu zazegnalismy chprobska, net mi szwankuje, urlop w pl za szybko ucieka, cale dnie jezdzimy albo jestesmy z malym na dworze ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Głowa do góry kochana i tak trzymaj, nie daj na sobie wymuszać kompromisów!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie namawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny jeszcze raz za zyczenia!!!!
To poszalalam troche na zakupach sobie ![]() ![]() W orsayu dali mi 20zl ponad rabatu jak im powiedzialam, ze mam urodziny dzis ![]() Aaaaaaaaa i w carrefourze mnie przepuscili w kasie z pierwszenstwem bez problemu i pani nawet zawolala kasjerka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4912 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() basia kocham Stany za takie przeceny wlasnie ![]() idealnecialo to corka powiedziala! ale nie przejmuj sie, pewnie i tak nie rozumie nawet do konca, co mowila ![]() serduszko ja tyg ciazy licze od usg, gdyz jest bardziej miarodajne w moim przypadku, tak to mialabym juz 32 tc ![]() vette odpoczywaj, odpoczywaj niezawsze a widzisz, dzien sie dobrze konczy ![]() Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2010-04-01 o 22:43 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Dzieki Jusdan
![]() Alguien sliczne ubranka! Basia Twoj komplecik slodziutki na komunie i jaki tani! Ide spaciu bo juz chce jutra aby zalozyc nowe ciuszki taka zadowolona jestem z nich, ze szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4914 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Uciekam do spanka, bo oczka juz odmawiaja posłuszeństwa, przydałoby mi sie jeszcze troszkę energii na umycie się, najlepsze teraz jest to, że ja narzekam na senność i zmęczenie a w tym samym czasie mała ma taki przypływ energii i siły że kopie jak szalona aż wysiedzieć nie idzie, mogła by sie podzielić powerem ![]() Jutro mam dużo roboty, drobne, końcowe zakupy no i piecznie, smażenie i gotowanie, dobrze że mam rodziców to mama zawsze dużo pomoże ![]() Nie piszcie jutro jak szalone bo ciężko mi później nadrobić!!! Alguien ty juz nie szalej tak z tymi zakupami, ja później mam doła jak widze te wszystkie śliczne ubranka bo u nas jak już coś ślicznego to bardzo drogie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Naczytałam się o Waszych zgagach i ucieszyłam się, że ja nie mam.
A tu teraz co? Zgaga jak smok pali i mam wrażenie, że zaraz mi się uleje jak noworodkowi ... fuuujj ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja sprawdzam w necie kalkulator wagi w ciazy , podajesz tydzien ciazy, wzrost wage przed i pokazuje na jakim etapie mniej wiecej powinno byc ![]() Cytat:
a moj brat jestek bartek, fajne imie no ja mialam cykle okolo 34 dni i w om wychodzi 14 lipiec z usg 19-20 lipiec i tak z om jestem w 26 tygodniu a z usg 24 plus 3 dni i nie wiem ktora date zostawic na suwaczku, i jask sie sugerowac wlasnie przybieraniem na wadze ![]()
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Przed ciaza miewalam okropna zgage od fajkow i piwka :/ Teraz mam czasami i w porownaniu do zgagi przed jest slaba i migdaly pomagaja wczesniej nawet manti czasami nie pomagalo :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zerknij na pare postow wczesniej tam jest link do maty. Cytat:
![]() Synek mojej siostry tak ma na imie ![]() Cytat:
Dawno nie wklejalam zdjecia brzuszka - dzisiejsza fotka czyli 23 i 3 tc ![]()
![]() |
#4919 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
A ja jak zwykle zasnąć nie mogę.. i pośpię pewnie do 13:00 jak już mi się uda
![]() Tak więc dobranoc i dzień dobry ![]() Ptaszki za oknem ćwierkają już ładnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.