Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 06:29   #4921
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

co do zgagi to tez mnie ostatnio meczy. wczoraj sprobowalam sposobu mojego taty - sody oczyszzonej. i pomoglo od razu. tylko teraz tak sie zastanawiam czy to dobre dla dzidzi?

ania ja sodę brałam przez pierwsze 3 misiące ciąży, później zresztą tez się zdarzało, ona bardzo mi pomaga na ból żołądka, dzidzia jest zdrowa, więc chyba nie szkodzi. Na pewno bardziej szkodził jej ten mój ból żołądka

---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
u mojego męża w domu święta wyglądają jak zwykły obiad, jest poprostu strasznie, nie czuje się atmosfery świąt... u moich rodzicówzawzse zjeżdzają się wszytskie moje siostry i naprawdę jest super, czuje się to rodzinne ciepło i nie wyobrażam sobie świąt bez mojej rodziny...
To tak jak u mnie

---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Wklejam zdjecia moich ostatnich zakupow dla niuni
Śliczne Zastanawiam się, kiedy Ty to wszystko będziesz jej zakładać

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

a co myslicie o imieniu Bartuś?
Mnie się bardzo podoba

---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ----------

No więc dziś część ciast Jutro te, które moga krócej stać (ze smietaną itp.)

Wyjmę też mięcho z zamrażarki, a jak rozmarznie to poprzyprawiam, żeby poleżało przez noc a jutro się upiecze
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 06:51   #4922
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Ale macie fajne brzuszki...moj to taki jakis inny
Dzis TZ ma wolne wiec sobie spi...bedziemy robic rolade i salatke
Ja dzis w nocy 3 razy wstawalam siku az dziwne, mala chyba dzies mnie kopie po pecherzu
Zaraz zrobie jakies sniadanko, wczoraj kupilam chlebek orkiszonowy pycha i pomidorki koktaliowe
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 06:58   #4923
hd2005
Zakorzenienie

Mam cudowny dzień

Wstałam o 6:30, spacerek z pieskiem, rześki poranek ale słoneczny. Kochany M
NIC MNIE NIE BOLI, nic nie uciska, nie gniecie !!!!!!!!!!!! Hura!!!

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ----------

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny jeszcze raz za zyczenia!!!!

To poszalalam troche na zakupach sobie 2 bluzki i ta sukienka co Papeteria kupila normalnie jakby szyta na miare!!! Rajstopki ciazowe i ciasto kupilam bo znajomi byli na ciachu prezent dac-> kolejna bluzke ciazowa z hm mama Wrocilam po zakupach do domu i tz zaczal przepraszac i mowic, ze on mi odda za zakupy kase i bardzo mu sie podobaly ciuszki. Jutro wam wkleje bo dzis juz mi sie zdjec nie chce robic.

W orsayu dali mi 20zl ponad rabatu jak im powiedzialam, ze mam urodziny dzis
Aaaaaaaaa i w carrefourze mnie przepuscili w kasie z pierwszenstwem bez problemu i pani nawet zawolala kasjerka
no! coś pozytywnego

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 07:25   #4924
hd2005
Zakorzenienie

Dziewczyny,
gdybym przypadkiem nie miała już okazji...

WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT !!!
Miłej atmosfery i dużo miłości

Załącznik 2997840

PS. na zdjęciu mój decoupagowy, zeszłoroczny stroik

Stary 2010-04-02, 07:25   #4925
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Powiedzcie mi jak rozwiazujecie problem swiat z tz-tami? U mnie wczesniej nie bylo bo zawsze jakos pracowalam, wiec tz byl ze mna i z moja rodzina wtedy kiedy ja bylam na swieta a pozniej jechal do swoich rodzicow ok. 300km, ale teraz powstal problem bo mama tz powiedziala, ze psa nie chce na swieta bo nie chce sciagac dywanow(jest mega pedanka) mielismy razem jechac do nich na swieta, ona sobie wymyslila,ze psa nie chce czytaj: zeby go podrzucic do mojej mamy, ale moja mama chora jest a po zatym nie jest dogsiterka dla jej widzimisia!!! Tz oswaidczyl, ze w takim razie on sam pojedzie niestety nie przeszlo to u mnie i oswiadczylam mu, ze ja swiat sama nie bede spedzac!! Ja po prostu tego nie widze co dziecko bedzie i on zostawi mnie z dzieckiem i do mamusi na swieta poleci? Tak to sobie moze nigdy juz nie wracac i z mamusia sobie zyc! Po kilkudniowej awanturze oswaidczyl, ze zostajew domu, ale jego cudowna mamusia powiedziala, ze psa juz nigdy nie chce miec pod swoim dachem(zawsze byl tylko dywany sciagala) i dodala, ze ja tez nie musze przyjezdzac! Dla mnie to chore jest bo jak sie urodzi dziecko to co jednych dziadkow nie bedzie mialo, ale w sumie moze to i lepiej jak taka babcie ma miec. Tylko ja nie potrzebnie sie wkurzam i placze.
spokojnie Kochana Na szczescie za rok bedzie Maleństwo i to ona bedzie sie musiala dostosowac do Was, a jesli nie to traktuj ją jak ona Ciebie traktuje...
bedzie dobrze
My na sniadanie idziemy do moich rodzicow, a potem jedziemy na kolacje i drugi dzien Swiat do Tesciow, daleko mamy bo na drugi koniec Polski jedziemy... ale juz zapowiedzielismy że na Boze Narodzenie musza do nas przyjechac bo z Maluszkiem ciezko bedzie takie trasy pokonywac..

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dokładnie!
Ja nie cierpię takich pedantów! Mam taką koleżankę, której rodzice to straszne czyścioszki, aż do przesady! raz jak byłam u niej i piłam herbatę to tak strasznie się denerwowałam, żeby kropelka gdzieś nie spadła, że tragedia! (dodam, że oni czeszą dywan szczotką taką samą jak do włosów, a jeść cokolwiek można u nich TYLKO w kuchni, a jak ta koleżanka była mała, to mama czesała ją na balkonie, żeby włosów w łazience nie było)
OMG

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Wy tu o ciastach, smakołykach piszecie... a ja bym chciała żeby tych świąt nie było.
Mam dziś doła i może dlatego tak myślę. U mnie w rodzinie święta zawsze wyglądają tak samo. Nikogo nie odwiedzamy ani nikt nie odwiedza nas. Zawsze przyjeżdżał do nas Michał... Jedzenia robimy tyle żeby za dużo nie wyrzucać. Bigos, sałatkę warzywną, sałatkę z ryżem, sałatkę gyros, roladę serową, z ciast to jedynie sernik na zimno... A ja sobie tak myślę... i po co to wszystko? W niedziele wstaniemy, pójdziemy do Kościoła, potem zjemy śniadanie... mama zrobi sobie drzemkę, tata pewnie też. Wstaną na późny obiad i będziemy jeść to samo co na śniadanie. W poniedziałek to samo. A wieczorem padnie hasło "święta, święta i po świętach".
Najchętniej bym odwołała te święta albo wyniosła się gdzieś w cholerę...
spokojnie - juz teraz nie jestes sama bo masz Malenstwo w brzuszku, a na nastepne Świeta to dopiero bedzie zamieszanie
pomysl, ze to ostatnie takie spokojne Swieta w Twoim życiu i wykorzystaj to na odpoczynek i poogladanie czegos ciekawego w TV - licze, ze tym razem nie bedzie znowu "Kevin sam w domu"

Cytat:
Aaaaaaaaa i w carrefourze mnie przepuscili w kasie z pierwszenstwem bez problemu i pani nawet zawolala kasjerka
wow ale fajnie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Mam cudowny dzień

no! coś pozytywnego
no to tak trzymac!!!! ja dzis w pracy ale do.. 11 bo nas wczesniej puszczą
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 07:42   #4926
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

kasandra82 piękny brzuszek
Basia84 no proszę, proszę fajniutki -malutki jak na ten tc
hd2005 śliczny stroik

Tak wogóle to dzień dobry mamusie, myślałam, że jak wczoraj padnę spać to wkońcu się wyśpię eeeeeeeee gdzie tak i jeszcze miałam głupi sen, że mój M palił marichuanę ze swoim kolegą, i nic do niego nie docierało jak mówiłam tylko głupio się śmiał - masakra co to za sny

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 07:46   #4927
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki dziewczyny jeszcze raz za zyczenia!!!!

To poszalalam troche na zakupach sobie 2 bluzki i ta sukienka co Papeteria kupila normalnie jakby szyta na miare!!! Rajstopki ciazowe i ciasto kupilam bo znajomi byli na ciachu prezent dac-> kolejna bluzke ciazowa z hm mama Wrocilam po zakupach do domu i tz zaczal przepraszac i mowic, ze on mi odda za zakupy kase i bardzo mu sie podobaly ciuszki. Jutro wam wkleje bo dzis juz mi sie zdjec nie chce robic.

super ze dzien dobrze sie skonczyl

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Napisz gdzie takie przeceny
Zerknij na pare postow wczesniej tam jest link do maty.

na szczescie - odpukac - zgage mialam tylko przez dwa tygodnie i tak jak przyszla znienacka tak nagle sie skonczyla

Synek mojej siostry tak ma na imie

A na kiedy planujecie chrzest? Tutaj czy w Polsce?

Dawno nie wklejalam zdjecia brzuszka - dzisiejsza fotka czyli 23 i 3 tc
Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
chrzest planujemy tutaj, tak myslimy o dlugim weekendzie we wrzesniu ale to sie jeszcze zobaczy. jaki fajny duzy brzuszek ja tez wklejam zdjecie swojego ze spaceru, tak wialo ze myslalam ze mi glowe urwie
sliczne brzuszki

Cytat:
Mam cudowny dzień

i oby juz same takie dobre dni przed toba byly

Cytat:
Dziewczyny,
gdybym przypadkiem nie miała już okazji...

WESOŁYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT !!!
Miłej atmosfery i dużo miłości

Załącznik 2997840

PS. na zdjęciu mój decoupagowy, zeszłoroczny stroik
cudo
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:19   #4928
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Witajcie
U mnie pada śnieg i jest zero stopni chyba się komuś święta pomyliły.
Muszę iść dzisiaj się do PUP podpisać, a tam tak zimno i się wychodzić nie chce bleee
Dziewczyny śliczne brzuszki macie
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:21   #4929
wiolek1
Zadomowienie

niezawsze nie przejmuj się teściową i miej ją w
najważniejsze że tż przeprosił i że jednak miło dzień się skończył
i spóźnione życzenia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

Basia84 kasandra82 piękne brzuszki i zazdroszcze pogody

mnie od paru dni tez momentami męczy zgaga narazie niby pomagają troche migdały ale ogólnie całymi dniami czuje taką dziwną niestrawność jakbym była na kacu ;/

hd2005 świetny stroik

a ja wczoraj z babcią przez 4 godziny piekłam i byłam tak zmęczona że szok nawet nie to że w ciąży ale nogi bolały pytam się babci bo ona już wcześniej zaczeła zanim ja przyszłam czy ona nie jest zmęczona a ta mi mówi że nie czego ? a mi aż wstyd bo babcia 74 lata a ja 22

miłego dnia
wiolek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:27   #4930
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

zaczynam się zastanawiać czy ja w tym samy kraju co wy mieszkam, bo oglądam ddtvn, tam mają za oknem słońce, a u mnie sypie śnieg jak w środku zimy, masakra
Stary 2010-04-02, 08:33   #4931
caprica6
Wtajemniczenie

Witam Mamuśki, wpadlam zyczyc Wesołych Świat

Basia i Kasandra piekne brzuszki
Lilka u mnie jest slonce
Alugien piekne ubranka
Niezawsze spoznione zyczenia z okazji urodzin
Idealne co za lekarka

U mnie dzis skonczony 20tydz Czuje sie bardzo dobrze, w srode usg, mam nadzieje ze wszystko jest ok

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 08:42   #4932
hd2005
Zakorzenienie

cd dobrego dnia Nawet zdjęcia mi wyszły

Ostatnie moje wynalazki

Słoneczny komplet
na specjalna prośbę (przy okazji widać mój nowy kolor włosów )
Załącznik 2997915Załącznik 2997916Załącznik 2997917

Kolczyki i zawieszki
dwie wersje
Załącznik 2997918Załącznik 2997919

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-04-02 o 14:27
Stary 2010-04-02, 08:49   #4933
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
U mnie dzis skonczony 20tydz Czuje sie bardzo dobrze, w srode usg, mam nadzieje ze wszystko jest ok
u mnie 22

mam całą skórę w plamach tak się smarowałam chusteczką samoopalającą
dobrze że teraz a nie przed ślubem... ech trzeba balsam dove kupić
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:50   #4934
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

hd biżuteria rewelacja, a kolor włosów jaki, bo też ładny?
Stary 2010-04-02, 09:02   #4935
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
u mnie 22

mam całą skórę w plamach tak się smarowałam chusteczką samoopalającą
dobrze że teraz a nie przed ślubem... ech trzeba balsam dove kupić
Kupilam niedawno ten balsam z mysla zeby powoli zaczac sie opalac przed slubem i jestem bardzo zadowolona - jest lekki kolorek, plam brak, takze naprawde polecam Jeszcze musze dokupic jakis dobry peeling bo juz mi sie skonczyl
Jejku slub juz masz za tydzien, u mnie jeszcze 50 dni...

Hd bardzo fajna bizu i kolorek wlosow tez ladny

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-02 o 09:03
caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:16   #4936
papeteria
Zakorzenienie

cześć dziewczyny
Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Tygodnie ciąży liczy się od ostatniej miesiączki...
gdybym tak liczyła to miałabym teraz 28 tc (om 23.09 )
a wg usg wychodzi 26tc i tego się trzymam, ale to przez to bo ostatni cykl miałam prawie 40 paro dniowy przez odstawienie tabsów
generalnie to chyba się liczy wg om oczywiście jak ktoś ma cykle w miare regularne
idealneciało dobrze, że ok
mój mały też jest narazie główką do dołu co nie znaczy , że nie zmieni jeszcze położenia...doktor mi dokładnie pokazywał na moim brzuchu gdzie ma pupe(lekko z prawej strony poniżej pepka) i nogi na wysokości pępka lekko z lewej) to by znaczyło że kopie mnie nożkami bo najcześciej czuję z lewej ale dupką się wypina bo nie raz taką górkę mam z prawej
ania mój już miesiac temu był główką w dół
basia84 hehe jaki garniak i brzuś większy a gdzie twe blond włoski
jusdan tak myślę z tym sąsiadem, że jego żona będzie mieć dobrze bo ma jeszcze dwóch starszych braci już żonaci i na przeciwko mieszka jeden to widze jak okna myje , sprzata na balkonie po prostu rzuca się w oczy taki widok ... matka ich tak wyuczyła chociaż sąsiadka sama w sobie troche ciekawska , ale dzieci dobrze wychowała i jeszcze mają czas na różne inne rzeczy siłownia, tańce itp.....ja nie powiem bo mój mi też dużo pomaga , ale czasem musze mu podszepnąć, nie wyniósł tego z domu...
misiulka moje żakiety już dawno małe brakuje mi jakieś 10 cm w piersiach
Cytat:
Napisane przez muminek88 Pokaż wiadomość

wiesz ja w poprzedniej do 38 tyg nic nie mialam,cieszylam sie ze kremy pomogly a potem cala popękalam wiec nie chce cie straszyc ale nie ciesz sie za wczas

no ja w poprzedniej do 20 tyg nie przytylam nic a potem 11 kg ale po porodzie 5 zostalo :/
no właśnie wszystko zależy od skóry, ja tendencje mam, narazie smaruje aż grubo, ale jak mimo wszystko się pojawią to znaczy że nic by nie pomogło
niezawsze super, że sukienka ci się spodobała pochwal się zakupami
Super, że Tż przeprosił.Musiał posiedzieć, żeby przemyśleć to sobie.
Jestem ciekawa tej bluzki z h&m bo miałam też jedną kupić, ale w końcu nie kupiłam.
Super z tym rabatem
kasandra brzuś rośnie

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

karolcia każdy brzuś jest inny
hd super, że wszystko dobrze.fajny stroik, ładna biżuteria.
Ślicznie wyglądasz ! Zdradź co masz na usteczkach
lilka u mnie deszczowo na razie ale wiem, że ma sypać

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

f*** właśnie sypie śnieg !!!
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:17   #4937
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE!!!
Lilka przestało padać może jeszcze wyjdzie słońce u nas, ale jak odsłoniłam żeluzje rano to szok

Wpadłam życzyć Wesołych Świąt http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf no i kurczaczek w linku dla was.

A i jak tak patrze to jutro już nową część zaczniecie o ile nie dzisiaj

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563

Edytowane przez madziorek026
Czas edycji: 2010-04-02 o 09:19
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:21   #4938
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

madziorek w pogodzie pokazywali u nas tylko śnieg, ale mam nadzieję, że sie zmieni bo zimy mam już dosyć
Stary 2010-04-02, 09:25   #4939
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

nierozumiem tej pogody.W środę zimno i deszcz a chcieliśmy żur palić, wczoraj piękna słoneczna pogoda że nawet kurtki nie trzeba było nosić, no i mąż zmienił opony na letnie , a dzisiaj zima i nic tylko kozaki czapkę i na sankino i bądź tu mądry. Może jutro znowu będzie upał??

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:29   #4940
hd2005
Zakorzenienie

i kolejna partia zdjęć

Kwiatowa torba
Załącznik 2998020Załącznik 2998021Załącznik 2998022
Czerwona torba z cekinami
Załącznik 2998023Załącznik 2998024Załącznik 2998025
Złota bransoletka
Załącznik 2998026Załącznik 2998027
Bransoletka espresso
Załącznik 2998028Załącznik 2998029

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-04-02 o 09:38
Stary 2010-04-02, 09:32   #4941
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
hd biżuteria rewelacja, a kolor włosów jaki, bo też ładny?
dziękuję
Na opakowaniu czekoladowy brąz ale wiedziałam, że wyjdą ciemniejsze

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Hd bardzo fajna bizu i kolorek wlosow tez ladny
dziękuję

Stary 2010-04-02, 09:32   #4942
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

madziorek hehe no racja, ja też w środę miałam iść na ognisko, a tu lipa, a dzisiaj zimową kurtkę wyciągam z szafy. Ja chcę słońce!!!
papeteria hehe was też dopadł śnieg, u mnie właśnie przestało i pewnie do Ciebie teraz doszło w sumie te sto parę kilometrów to nie tak dużo.

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-04-02 o 09:35
Stary 2010-04-02, 09:34   #4943
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
hd super, że wszystko dobrze.fajny stroik, ładna biżuteria.
Ślicznie wyglądasz ! Zdradź co masz na usteczkach
Dziękuję
na ustach jakaś zwykła pomadka ochronna Nic szczególnego

Stary 2010-04-02, 09:39   #4944
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
madziorek hehe no racja, ja też w środę miałam iść na ognisko, a tu lipa, a dzisiaj zimową kurtkę wyciągam z szafy. Ja chcę słońce!!!
papeteria hehe was też dopadł śnieg, u mnie właśnie przestało i pewnie do Ciebie teraz doszło w sumie te sto parę kilometrów to nie tak dużo.
pewnie tak
ale mam nadzieje, że zaraz pójdzie dalej

hd wygląda jakbyś miała jakiś fajny błyszczyk
śliczne prace
lubisz szyć ? ja tego nie cierpie a krawcowa ze szkoły jestem a teraz 7 lat w pracy jako szwaczka....no ale kosmetyka to moja pasja
Stary 2010-04-02, 09:40   #4945
hd2005
Zakorzenienie

i ostatnia TORBA Z ŁOWICKIM WZOREM
Załącznik 2998047Załącznik 2998048

Stary 2010-04-02, 09:41   #4946
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
piękne równiutkie szwy(zboczenie zawodowe)
chyba masz dobrą maszynę z jakimś prowadnikiem, albo super wprawną rękę
Stary 2010-04-02, 09:44   #4947
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

hd wygląda jakbyś miała jakiś fajny błyszczyk
śliczne prace
lubisz szyć ? ja tego nie cierpie a krawcowa ze szkoły jestem a teraz 7 lat w pracy jako szwaczka....no ale kosmetyka to moja pasja
Przy błyszczyku mam wrażenie, że usta mi sie kleją i zawsze wysmaruje M przy całowaniu
Niezawsze mnie zabija bo jest fanka błyszczyków
A taka pomadka rzeczywiście nadaje połysk ale się nie klei

Co do szycia to uwielbiam bawić się kolorami i wzorami. Wymyślanie to największa frajda. Szycie już nie tak bardzo

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
piękne równiutkie szwy(zboczenie zawodowe)
chyba masz dobrą maszynę z jakimś prowadnikiem, albo super wprawną rękę
mam zwykłego łucznika
często pruję

Stary 2010-04-02, 09:46   #4948
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
same cuda
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:47   #4949
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Przy błyszczyku mam wrażenie, że usta mi sie kleją i zawsze wysmaruje M przy całowaniu
Niezawsze mnie zabija bo jest fanka błyszczyków
A taka pomadka rzeczywiście nadaje połysk ale się nie klei

Co do szycia to uwielbiam bawić się kolorami i wzorami. Wymyślanie to największa frajda. Szycie już nie tak bardzo

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

mam zwykłego łucznika
często pruję
wszystkie prace śliczne i orginalne, co do samych błyszczyków też nie przepadam
ja nie lubię szyć, ale jak już coś dla siebie zrobie to jestem mega zadowolona, ale najgorzej siąść do tego.
Stary 2010-04-02, 09:50   #4950
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

a ja potrafię sobie guzik przyszyć, a jak zrobię to prosto to jestem z siebie dumna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości